Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 30 augustus 2014

Sta Sterk in Liefde terwijl de Schaduw Verhaast 30 Augustus 2014 / DL Zeta

Sta Sterk in Liefde terwijl de Schaduw Verhaast
30 Augustus 2014 / DL Zeta
Wij zijn in een overgangspunt wanneer de energieën van de nieuwe tijd zich binnenin toekomstige momenten aan het versterken is. Werkelijkheden die zich kristalliseren in niet-al-te-verre toekomstige tijdkaders worden vanuit toenemende andere sjablonen gecreëerd. Deze sjablonen worden bezield met grotere frequenties van Liefde, Vrede, Harmonie en Mededogen.
Toenemende aantallen van zielen zijn aan het ontwaken dankzij deze krachtige transformerende energieën. De andere kant hiervan is dat de energieën ook de vloedgolven van weerstand triggeren. Wij kunnen in de komende weken en maanden verwachten golven van hogere energie te zien botsen met de dichtere energieën, ongeveer zoals twee stormfronten die elkaar in de atmosfeer ontmoeten.

Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie Wees in Vrede 24 augustus 2014


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
Wees in Vrede
24 augustus 2014        
vertaling: Sophie

Gegroet! Gegroet Lieve Mensen! Ai ai ai wat een hoop geschop en geschreeuw alom! Adem met me nu Lieve Mensen en wees OK met wat zich ontvouwt rond jullie planeet, en hiermee bedoel ik, vind innerlijke Vrede. Er is geen twijfel dat de wreedheden die nu plaatsvinden dat ook exact zijn, weerzinwekkende wreedheden van onvoorstelbare gruwel, hierover is geen twijfel Lieve Mensen en om Vrede te vinden te midden hiervan is niet bedoeld om dit te bagatelliseren, bij wijze van spreken, maar bedoeld als om je niet te verbinden met het drama ervan. LAAT JE NIET in de "strijd" trekken Lieve Mensen, of dat nou de strijd is van het Licht tegen het duister of van Israel tegen Palestina of van Rusland tegen de Ukraïne. Hoewel het er wellicht niet als zodanig uitziet op de oppervlakte van jullie Gezegende planeet, alle strijd is reeds gevochten Lieve Mensen en het is tijd om jullie wapens neer te leggen en weg te stappen van het drama, of dat nu energetische wapens zijn in je eigen huis of geweren in Gaza. Meer en meer voelen jullie dit Lieve Mensen, Eenheid en een begrip voor jullie broeders en zusters zoals nooit tevoren. Jullie beginnen de compassie en de "eenheid" der dingen te voelen. Het begint zich te manifesteren op jullie Aarde nu het beweegt van concept naar realiteit.

Kuthumi: De Kracht van het Gebed door het Licht. Geplaatst: 30 augustus 2014.

Kuthumi:
De Kracht van het Gebed door het Licht.
Geplaatst: 30 augustus 2014.

Een goede dag.

Velen van jullie weten zeer goed hoe ze moeten bidden, maar ik vraag me af wie ook al stilstond bij de grote voordelen van het gebed.

Sommigen beginnen pas te bidden wanneer ze zich in grote moeilijkheden bevinden, als een soort van laatste toevlucht. Ze gaan om met grote ontbering en verdriet voor ze een gebed overwegen. Waarom, vraag ik je. Waarom kiezen deze mensen ervoor om zichzelf zo te straffen voor ze hulp zoeken? Misschien komt dat door de manier waarop ze het gebed bekijken, wat hen als kinderen werd verteld en wat ze daarvan als volwassenen in hun bewuste geest van hebben overgehouden.

Kryon: De Goddelijke Weg 30. Barbara Bessen 29 augustus 2014

Kryon:
De Goddelijke Weg 30.
Barbara Bessen
29 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn.
Jullie Goddelijke Plan – Aarde-magneetraster.

De Kryongroep richtte het Aarde-magneetraster opnieuw in zodat de energie van jullie Hoger Zelf weer opnieuw met jullie kan resoneren.

Dit is de fysieke basis. Jullie worden nu opgeroepen om met zuivere intentie de volgende stappen naar de vereniging te zetten. Hoe meer mensen deze weg gaan, des te meer kan het kristallijnen raster om de Aarde zich vernetten en uitbreiden.

Het kristallijnen raster is de Christusenergie die in ieder mens door het Hoger Zelf is verankerd. Als het vrijgelegd wordt en de mens daarmee in resonantie gaat, wordt dit kristallijnen raster, het Christusnet, steeds meer om de Aarde heen geweven. Willen jullie doorgaan met pionier te zijn en deze heerlijke taak steunen? Jullie worden geëerd en geliefd voor jullie dienstverlening!


De Berichtgevingen van God Van Water naar Stoom: Het Eindigen van de Tijd 27 Augustus 2014 / Yael en Doug Powell

De Berichtgevingen van God
Van Water naar Stoom: Het Eindigen van de Tijd
27 Augustus 2014 / Yael en Doug Powell
Geliefden, kom in jullie hart en voel de vreedzaamheidSta jullie zelf toe om in dit licht gewassen te worden. Maak de verschuiving in/naar de visie van Liefde en jullie zullen je de kracht en majesteitelijkheid van jullie hart herinneren.
Als jullie jezelf gewaarworden rond te snellen in de wereld van het ego, proberend om de dingen te laten gebeuren, eraan werkend om de gaten op te vullen, om te gaan met problemen, jonglerend met de tijd en zoekend naar energie, herinneren jullie je dan alsjeblieft om jullie zienswijze naar de werkelijkheid van de Liefde van het hart te verschuiven. Want het is vanuit je hart dat de wereld geboren wordt en je hart kan het gehele plaatje zien. Je hart is bedoeld om de bron te zijn van jouw creativiteit. En wat vanuit deze Liefde geboren is, is groots krachtdadig en ontvouwt zich via de Wet van Genadigheid in/naar het immer-grotere goede.

Djwhal Khul "Vreugde Invocatie" 28 Augustus 2014 / Terri Newlo

Djwhal Khul
"Vreugde Invocatie"
28 Augustus 2014 / Terri Newlo
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Deze specifieke week wil ik spreken over het aanroepen van Vreugde en hoe zoveel Vreugde als mogelijk is in je leven te creëren. Dus ga ik aan het werk met de prachtige 9de Straal-kleur welke blauw-groen is en wanneer we het een octaaf of twee naar boven brengen, eindigen we met iets dat een soort van bleke aquamarijnen kleur is, zeer duidelijk, zeer hoog trillend.
Dus ik creëer dat energieveld precies nu aldus jullie kunnen beginnen het te absorberen. Soms krijg je kippenvel of iets van een soort van beweging in het lichaam dat een indicator zal zijn dat de Vreugde er doorheen aan het komen is.

Een Schrijven van de Schepper 29 augustus 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 augustus 2014 / door  Jennifer Farley,

"  De Scheppingsdaad"

 

Het enige verschil tussen de kunstenaar, beeldhouwer, schilder, dichter, danser, musicus en jezelf is verlangen. Het verlangen om schoonheid te scheppen…schoonheid van beweging, klank, licht en woord.

 Als het verlangen groot is, dan maakt het niet uit of je ‘goed genoeg’ bent.
De scheppingsdaad op zich zelf is ‘goed genoeg!’ Schep voor je plezier, schep uit liefde,
 en schep voor wat het met je doet.

Net zoals er nooit nog een andere schepping zoals jij zal zijn, zal datgene wat jij beslist om tot
leven te brengen anders zijn dan alle andere en dat is een mooie en wonderlijke zaak!

~ De Schepper ~
Vertaling: Paulus Peeters 


Heavenletter 5027 Als Schaapherders op de Velden van Lang Geleden / 30 augustus 2014

Als Schaapherders op de Velden van Lang Geleden
Brief uit de Hemel
Zaterdag 30 augustus 2014

God zei:

Er zijn gedachten die blijven hangen, meer als vingertoppen die licht trillers maken over de pianotoetsen en je hoort ze. Deze aanhoudende gedachten zouden kunnen zijn als mijmering die je op de achtergrond hoort.

Er zijn ook donderende gedachten die spelen als een orkest dat uit fagotten bestaat. Alle muziekinstrumenten van het leven, bespeel jij. Je speelt de viool. Je bespeelt instrumenten waar je zelfs nooit van gehoord hebt, oude instrumenten, instrumenten uit andere landen waaraan je geen herinnering hebt, zijn toch diep in jouw hart en opkomend DNA.

vrijdag 29 augustus 2014

Op deze dag van je leven 29 Augustus 201

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat de kwaliteit van iemands leven is in directe verhouding tot hun streven naar uitmuntendheid, ongeacht hun inspanning.

Vince Lombardi zei dat, en hij had gelijk.
Ben je gericht op uitmuntendheid in alles wat je denkt, zegt en doet?
Ah, ja, het gaat ook over gedachten en woorden, niet alleen over daden.
Zijn je gedachten en woorden uitstekend?
En je daden, ook?

Dit betekent overigens niet dat je zonder fouten moet zijn, maar alleen dat je moet proberen om ze te corrigeren.
Verwar "uitmuntendheid" niet met "perfectie."
De eerste is mogelijk om te bereiken, de tweede waarschijnlijk niet.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Moeder Mary Een Reis van Dimensies … Verder in/naar de Rijken van het Onbekende 26 Augustus 2014 / Fran Zepeda

Moeder Mary
Een Reis van Dimensies … Verder in/naar de Rijken van het Onbekende
26 Augustus 2014 / Fran Zepeda
Geliefden, Ik vergezel jullie vandaag weer op jullie reis naar onbekende en naar ongeziene plaatsen. Ik omring jullie met mijn Liefde in de hoop dat jullie het gemakkelijker vinden om verder in/naar jullie hart te reizen, verder in/naar de onbekende dieptes van jullie Diepe Hart eeuwig verbonden met de Bron, de geliefde bron van waaruit wij allemaal geboren werden en waarnaar we allemaal terug zullen keren.
Maar ach, jullie reis terug naar de bron is levend en verrijkt velen met ervaringen die jullie niet hadden toen jullie aan jullie reis begonnen. En dit is veel meer op prijs te stellen als het helemaal niet hebben van deze ervaringen met de 3de dimensie van de dualiteit.

Ascensienieuws September 29 augustus 2014 door Fran Tielemans

Ascensienieuws September
29 augustus 2014
door Fran Tielemans

Op naar de laatste van drie supermanen

Op de drempel van september kunnen we stellen dat de Pluto retrograde die in april begon, één van de meest intense tijden was sinds lang, waarbij we allen danig geconfronteerd zijn geworden met al wat niet is afgelijnd in onszelf en ons leven. Dit werd (en wordt) ook gereflecteerd in alle gebeurtenissen overal in de wereld. Naast de specifieke setting van het Groot Kruis en enkele eclipsen, werd dit proces nog versterkt door 3 supermanen op één rij. Een supermaan is een maan die 14% dichter bij de Aarde staat, en 30 % helderder schijnt dan andere manen, en komt normaal slechts 1 keer voor op 13 maand. We hadden er één op 13/7, die van 10/8 was de helderste in 20 jaar tijd, en er staat ons nog één te wachten op 9/9.

Oth: Islam. Ellen Rauh Geplaatst: 29 augustus 2014

Oth:
Islam.
Ellen Rauh
Geplaatst: 29 augustus 2014

Is de Islam een gevaar voor Nederland?

Nee, net als Nederland geen gevaar is voor de Islam.

Lieve mensen, de Islam is niet verkeerd. De Islam is rijk en wijs maar wordt nu gebruikt om verdeeldheid te zaaien. Ga niet mee in de golven van angst.

Weet dat al die mensen die zich Islamieten noemen, deel uitmaken van de woestijn van zand. Zij spelen hun rol en het is niet altijd een aangename rol. Ga niet mee in de angst. Ga niet mee in de veroordeling.

Maandelijks Weerbericht van Augustus Children of Light 28 augustus 2014

Maandelijks Weerbericht van Augustus  
Children of Light
28 augustus 2014 

AUGUSTUS

Augustus zal een tijd van meer aanpassing zijn. Als je de visies die je hebt geëvalueerd toepast, gevolgd door de keuzes die deze visies ondersteunen met nieuwe energieën downloaden... zul je nu verplaatsen naar de aanpassende fase van het proces in deze vier maanden.

We beseffen dat dit een beetje anders is dan wat je gewend bent in eerder geregelde banen leiden.
Het is echter tijd om zeer praktisch voor dit te worden.

Heavenletter 5026 Eenheid Is Niet een Gedachte / 29 augustus 2014

Eenheid Is Niet een Gedachte
Brief uit de Hemel
Vrijdag 29 augustus 2014

God zei:

Geliefden, Ik zorg voor alles. Ik houd juist van jullie menselijkheid. Ik draag alles aan jullie over. Ik laat jou de hele Menselijke Zijnswezenheid van jou testamentair na. Ik vertel jou hoe te leven als een mens in een wereld die je voor een tijd onderverhuurt.

Ik geef alles aan jou, en je begint de uitstroming van Mijn hart te begrijpen. Ik zal je alles geven. Ik geef je echt, de hele menselijke jij, alles. Ik geef jou hele menselijke tips over hoe te leven. Ik leg Mijn ideeën voor je neer. Ik ben het geschenk dat Ik jou geef. En dat is het.

donderdag 28 augustus 2014

Aartsengel Zadkiel “Het Belang van Evenwicht" September 2014 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
“Het Belang van Evenwicht"
September 2014 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag zouden wij graag tegen jullie willen spreken over het belang van het onderhouden van evenwicht in jullie leven.
Terwijl de invoer van het hogere trillingslicht doorgaat toe te nemen, worden jullie vele kansen aangeboden om naar hogere niveaus van besef op te stijgen. Dit mag een verhoogd besef van huidige onderwerpen omvatten, of het mag volledig nieuwe wegen van begrip open.
Jullie bekwaamheid om deze nieuwe informatie te ontvangen en het in jullie Wezen te incorporeren kan veel gemakkelijker gedaan worden wanneer je een evenwicht en een stabiele fundering overeind gezet hebt waarop deze nieuwe kennis op kan bouwen.

Houd op met Je Zorgen te Maken en Begin te Leven - Vreugde is in de Lucht 26 Augustus 2014 / Brenda Hoffman

Houd op met Je Zorgen te Maken en Begin te Leven -
Vreugde is in de Lucht
26 Augustus 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Jullie zijn zo snel overgegaan dat wij vaak moeilijkheden hebben te begrijpen hoe jullie het aldus gedaan hebben. Jullie begonnen, als het ware, in de kelder en nu zijn jullie op de vliering gereed om in/naar wat het ook is waar jullie lang over gedroomd hebben te vliegen.
Misschien twijfelen jullie aan jullie groei want jullie denken dat jullie in het "huis" van gisteren verblijven. Iets dergelijks is niet waar.
De pioniers van de Verenigde Staten van de jaren 1700 en 1800 verhuisden naar het westen ondanks bijna onmogelijke ontberingen. Zij deden dat aldus zonder alles te visualiseren wat er zou gebeuren als een resultaat van hun moedige omzwervingen. Hetzelfde is voor jullie waar.

precies Hoe Persoonlijk Is Onze Relatie Met God door Yaël and Doug Powell Geplaatst 28 augustus 2014

Precies Hoe Persoonlijk Is Onze Relatie Met God
door Yaël and Doug Powell
Geplaatst 28 augustus 2014

PRECIES HOE PERSOONLIJK IS ONZE RELATIE MET GOD.
DEZE AARDE BEWANDELEN IN VREDE EN VEILIGHEID
GOD

Als je in de Geest naar het Licht klimt, wanneer je door de Kristallijnen matrices opstijgt, stralen in het altijd schijnen, indien je de kleden van de Stralende Wezens beroert en tot op de grens van de leegte komt, wat vind je dan daar? Wanneer je de Oceaan van het Al beziet, wanneer je op de kusten van eeuwigheid staat, wat wordt onthuld? Een Liefde voor jou die veel groter is dan wat je je ooit verbeeld kon hebben, stralend hart van Liefde dat je bent. Terwijl je daar staat zal je ontdekken dat er slechts één ding veranderd is. En dat is je acceptatie. Want daar in het hoogste van het hoogste licht, is alles levend bewegend licht - zelfs datgene waarvan je geloofde dat het niet-manifest was. Echter het enige verschil, geliefden, is dat je de hele waarheid van de Liefde die Ik voor je heb, zou kennen.

Blossom met de Galactische Federatie van Licht 27 augustus 2014


Blossom met de Galactische Federatie van Licht
27 augustus 2014

Blossom:  Hallo. Ik ben weer thuis, eindelijk!  Ik kijk er nu naar uit om weer op regelmatige basis contact met jullie te maken. Dus laten we dat direct doen. Hoe zullen we vandaag beginnen?

Federatie van Licht:  We beginnen door te zeggen dat ALLES IN ORDE IS.
ALLES IS WERKELIJK GOED.

Dat, waar we vaak over hebben gesproken… wordt nu bewogen om naar een Hoger niveau te gaan wat voor de ziel zelf is om dat te begrijpen. Want echt, velen van jullie hebben je manieren van denken ‘veranderd’ … en we zeggen om daar op die manier mee door te gaan… wat WIJ jullie aanboden om meer kennis te geven op een ander niveau.

Bloss:  OK. Klinkt goed. Maar toch heb ik er geen idee van wat jullie bedoelen?

Op deze dag van je leven 28 Augustus 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat het aardig is om iemand die een fout toegeeft
zich beter te laten voelen na dat gedaan te hebben ... en niet  slechter.

Als iemand naar je toe komt met een verontschuldiging, of zelfs alleen maar een kleine "oei ...", denk er dan over wat je zou kunnen zeggen om hem te helpen zich goed te voelen over zijn vergissing, in plaats van hem allerlei redenen te vertellen waarom het je echt gestoord heeft, een verkeerd beeld van jou gaf, of jou schade heeft berokkend.

Je zult op een dag verlangen naar dezelfde genade van een ander ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Voorbij Goed & Fout 27 augustus 2014 / Steve Rother

Voorbij Goed & Fout
27 augustus 2014 / Steve Rother

Oude strohalmen vastklampen

Jullie bevinden je op een kritiek kruispunt van tijd/ruimte op Aarde. Jullie zijn zeer duidelijk opgeschoven van de ene dimensie naar de volgende en gingen daarbij door interdimensionale werkelijkheden, en nu klampen jullie je vast aan oude strohalmen. Dat is in feite heel normaal voor de vooruitgang van de mensheid; althans dat was tot nu toe jullie gebruikelijke manier. Wij willen hier vandaag over spreken en met jullie delen wat er gaande is in jullie wereld.

Jawel, wij hebben jullie al verteld dat er veel energie vrijkomt van deze planeet; de tektonische platen zijn zo in beweging dat de planeet zelf last heeft van aanzienlijke stress en spanning. Vroeger, in lagere bestaanswerkelijkheden was dit geen probleem. Simpel gezegd, jullie voelden het niet zo als dat je het nu ervaart. Jullie beginnen allemaal de verbinding op een heel diep niveau te voelen, waardoor veel mensen uit wanhoop overmatig reageren.

Horus van de Binnenaarde Nancy Tate 2 november 2011. Geplaatst: 28 augustus 2014

Horus van de Binnenaarde
Nancy Tate
2 november 2011. Geplaatst: 28 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Horus: Jullie zullen je familie snel gaan ontmoeten.              

Het is tijd voor jullie allemaal op Aarde, lieve mensen, om wakker te worden en je te realiseren dat je niet alleen bent. Ik zeg dat met een diepere betekenis van het woord want wij hebben dit woord veel vaker uitgesproken. Ik spreek deze woorden nu tegen jullie want ik deel de diepere betekenis van de woorden met jullie: de diepere eindeloosheid van wat zij nu en in de komende dagen voor jullie betekenen.

Ik ben Horus die nu weer bij jullie is en ik spreek vanuit de tuin van de Telosianen nu wij bijeenkomen voor de komende verschijning in jullie wereld en voor jullie kennis. Ik kom met de wetenschap dat er velen van jullie zijn die beginnen te zien wat jullie kunnen doen om in staat te zijn om ons te begroeten en te zien als wij in contact zijn.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Dinsdag 26 augustus 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Dinsdag 26 augustus 2014

Velen van jullie zijn opgevoed om te geloven dat altijd bezig zijn nobel is en luiheid moet worden vermeden ten koste van alles. Dit effende de weg voor mensen om zeer uit balans te raken, om bezig zijn te verheerlijken als deugdzaam, en de behoeften van het zelf te ontkennen. Mensen pakken hun dagen zo vol dat als ze eindelijk stoppen ze al snel van pure uitputting in slaap vallen.

Voor zo vele, is bezig zijn uitgegroeid tot het grootste afleidingsinstrument van het ego. Vreugde, passie, verbinding, en zelf verzorging zijn alle verloren gegaan op grond van dit model van bezig zijn.

Een Schrijven van de Schepper 27 augustus 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 augustus 2014 / door  Jennifer Farley,

 Wat is Juist. "
 
Terwijl jij druk bezig bent jezelf voor de kop te slaan en te zeggen:
“Wat is er mis met mij, wat is er mis met mij, wat is er toch mis met mij??”,
is Het Universum tamelijk druk bezig met je alles te tonen dat JUIST is met jou.

~ De Schepper ~
Vertaling: Paulus Peeters 


Heavenletter 5025 Vergeleken met Jouw Waarde, Wat Kan de Wereld Bieden? / 28 augustus 2014

Vergeleken met Jouw Waarde, Wat Kan de Wereld Bieden?
Brief uit de Hemel
Donderdag 28 augustus 2014

God zei:

Wat betekent het als je zegt dat iemand in jou gelooft? Het is moeilijk dat precies aan te duiden, maar deze erkenning beurt jou op en sterkt jou. Het geeft jou een groot vertrouwen en dankbaarheid. Dat iemand in jou gelooft is een schat waard. Het is als geld op de bank. Als al het andere niet werkt, gelooft deze persoon in jou. Het is een mooi ding iemand te hebben die jouw waarde ziet en in jou gelooft. Dit te weten is een prachtige 10-karaats diamant om je nek dragen die alles oplicht. Dat iemand in jou gelooft is een groot geschenk. Dit geschenk hoort terecht bij iedereen, maar niet iedereen ontvangt het.

woensdag 27 augustus 2014

Sheldan Nidle - 26 augustus 2014

Sheldan Nidle - 26 augustus 2014
3 Ben, 11 Uo, 11 Ik

Dratzo! We komen weer om te praten over vele goede dingen. Het belangrijkste is de groeiende stroom fondsen op de hele wereld. De oude families zijn begonnen met uitbetalingen, die zullen leiden tot de mondiale uitwisseling van RV en een grote valuta reset. Bovenop deze gebeurtenissen komt er een uitbetaling van fondsen van de welvaartsprogramma’s en de humanitaire projecten van de wereld. Deze zaken zijn opgebouwd rond twee andere gebeurtenissen. Als eerste is er het afkondigen van een mondiale viering van schuldkwijtschelding en ten tweede de opkomst van GESARA regeringen, te beginnen met die in de VS. Deze verschillende nieuwe regeringen zullen niet alleen de weg bereiden voor welvaart, maar tevens het moment van disclosure. Nadat jullie eenmaal hebben ontdekt dat wij bestaan kunnen jullie klaar zijn voor aankondigingen van jullie neven in Binnenaarde en van ons. Jullie levende planeet is hol en heeft een zeer speciale kern ofwel centrale zon. Deze binnenzon is verantwoordelijk voor de aurora’s die je ’s nachts ziet in de uiterst noordelijke en zuidelijke delen van jullie oppervlakterijk. Dit fenomeen is een deel van de vele mysteries die er op jullie wereld bestaan. We zijn hier om ze aan jullie uit te leggen.

Aisha North en de Constant Companions Een Korte Update Aangaande de Energieën en van Mij… 26 Augustus 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën en van Mij…
26 Augustus 2014
Dierbare broeders en zusters van het Licht!
Dit is zo een ongelooflijk weekeinde voor mij en mijn zuster geweest. Het was prachtig om in staat te zijn om tijd met onze ouders door te brengen, en het was perfect om bij de zee te zijn om met de krachtige energieën te verbinden die binnengekomen zijn tijdens het Leeuwenpoort Portaal. Niet tot onze verrassing, werden wij geleid naar de perfecte plaats om precies dat te doen (verbinden met de energieën), wat slechts een korte wandeling vanaf de woning van onze ouders was. Twee jaar geleden, struikelden wij letterlijk over iets waarvan wij weten dat het een enorme grote ader is van melkachtig kwarts dat eruit ziet alsof het uitbarst vanuit de omringende rotsen in een cascade van witheid, zoals een gletsjer door de grond heen naar boven komt. Het is vele, vele meters lang, eerst nauw maar breder als het bijna de gehele weg naar beneden naar de zee gaat, en het was de meest verbijsterende ervaring om daar te zitten en te mediteren. We werden ernaar teruggetrokken, iedere dag dat wij bij onze ouders doorbrachten, en gisteren, werden wij gegidst om daar een ceremonie te doen om de voltooide Leeuwenpoort energieën in Moeder Aarde te verankeren.