Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 30 augustus 2014

Djwhal Khul "Vreugde Invocatie" 28 Augustus 2014 / Terri Newlo

Djwhal Khul
"Vreugde Invocatie"
28 Augustus 2014 / Terri Newlo
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Deze specifieke week wil ik spreken over het aanroepen van Vreugde en hoe zoveel Vreugde als mogelijk is in je leven te creëren. Dus ga ik aan het werk met de prachtige 9de Straal-kleur welke blauw-groen is en wanneer we het een octaaf of twee naar boven brengen, eindigen we met iets dat een soort van bleke aquamarijnen kleur is, zeer duidelijk, zeer hoog trillend.
Dus ik creëer dat energieveld precies nu aldus jullie kunnen beginnen het te absorberen. Soms krijg je kippenvel of iets van een soort van beweging in het lichaam dat een indicator zal zijn dat de Vreugde er doorheen aan het komen is.

maandag 25 augustus 2014

Raphael en de groep Channeling nummer vijf. 08-09-2014 / Margreet de Carpentier

Raphael en de groep
Channeling nummer vijf.
09-08-2014 / Margreet de Carpentier 

Wees welkom,

Wij zijn blij dat u hier aanwezig bent.

Het hele leven is een leerproces. Wij hebben het in de vorige channeling gehad over de stroom van het leven, de rivier van het leven. De rivier waar u zich in mag laten meedrijven, wiegend met de stroom mee maar ook met stroom versnellingen. De stroomversnellingen zijn de emoties van het leven. Ieder mens krijgt te maken met emoties, met leermomenten. U moet kunnen omgaan met ziektes en met het feit dat mensen in uw omgeving sterven.