zaterdag 30 augustus 2014

Djwhal Khul "Vreugde Invocatie" 28 Augustus 2014 / Terri Newlo

Djwhal Khul
"Vreugde Invocatie"
28 Augustus 2014 / Terri Newlo
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Deze specifieke week wil ik spreken over het aanroepen van Vreugde en hoe zoveel Vreugde als mogelijk is in je leven te creëren. Dus ga ik aan het werk met de prachtige 9de Straal-kleur welke blauw-groen is en wanneer we het een octaaf of twee naar boven brengen, eindigen we met iets dat een soort van bleke aquamarijnen kleur is, zeer duidelijk, zeer hoog trillend.
Dus ik creëer dat energieveld precies nu aldus jullie kunnen beginnen het te absorberen. Soms krijg je kippenvel of iets van een soort van beweging in het lichaam dat een indicator zal zijn dat de Vreugde er doorheen aan het komen is.

maandag 25 augustus 2014

Raphael en de groep Channeling nummer vijf. 08-09-2014 / Margreet de Carpentier

Raphael en de groep
Channeling nummer vijf.
09-08-2014 / Margreet de Carpentier 

Wees welkom,

Wij zijn blij dat u hier aanwezig bent.

Het hele leven is een leerproces. Wij hebben het in de vorige channeling gehad over de stroom van het leven, de rivier van het leven. De rivier waar u zich in mag laten meedrijven, wiegend met de stroom mee maar ook met stroom versnellingen. De stroomversnellingen zijn de emoties van het leven. Ieder mens krijgt te maken met emoties, met leermomenten. U moet kunnen omgaan met ziektes en met het feit dat mensen in uw omgeving sterven.

zaterdag 23 augustus 2014

Djwhal Khul "Binnenwaarts" 21 Augustus 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Binnenwaarts"
21 Augustus 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Deze week wil ik spreken over een specifieke techniek om jullie binnenwaarts te brengen. Er zal uitwendig vrij veel gaande zijn dat jullie aandacht zou kunnen vangen en jullie op de één of andere manier naar buiten trekt weg van jullie zelf en, laat ons zeggen, in/naar het één of andere drama, en dat we echt weten dat de spirituele reis binnenwaarts is.
Het gaat over het uzelf kennen en zo diep als je mogelijk maar kunt in jouw eigen geest te gaan. Dus dit is slechts een herinnering om adem te halen alsof je dieper binnenin gaat met iedere enkelvoudige ademhaling. En wij raden aan, dat als de dingen te opwindend raken jullie deze ademhaling zouden kunnen proberen, welke is om gewoon het rechter neusgat af te sluiten, slechts zeer, zeer zachtjes en adem alleen in en uit het linker neusgat. Dat neigt ernaar om het lichaam te kalmeren. Je zou zelfs een verandering in de bloeddruk kunnen zien die omlaag gaat enzovoorts.

donderdag 21 augustus 2014

Op deze dag van je leven 21 Augustus 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat er een tijd zal komen dat je denkt dat
alles is afgewerkt. Dat zal het begin zijn.

Louis L'Amour zei dit, en hij had gelijk.
We moeten het loslaten. Alles.
Het zal lijken alsof je leven voorbij is, en dat alles waarvoor je hebt gewerkt is ingestort.
In feite, zal de constructie ervan net begonnen zijn.

Het is zo afgezaagd, ik weet het, maar ik moet het toch zeggen. Ik moet het zeggen.

"Voor elke deur die sluit, is er een andere die wordt geopend."
Dit is de deur waar je naar op zoek was …. maar je had niet de hoop dat je hem zou vinden, terwijl je werd opgesloten achter de eerste.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nlwoensdag 20 augustus 2014

Maya Berichten DAGELIJKSE GIDS VOOR ZELFBEKRACHTIGING DAG 246

Maya Berichten
DAGELIJKSE GIDS VOOR ZELFBEKRACHTIGING
MAYA BERICHT  DAG 246
Cimi 12 Jullie toekomst begint Nu

Groeten! Ik ben CIMI 12, (Witte Wereldoverbrugger). 
We zijn verheugd dat wij deze tijd hebben om met jullie te delen. Dank je wel voor het overwegen van onze woorden en de integratie van degenen die resoneren met jullie. Op aarde is er veel licht en verhoging van de geluidsfrequenties als meerdere van jullie zich afstemmen op jullie spirituele natuur en jullie vermogen tot liefde verbeteren. Als rimpelingen die voorwaarts gaan wanneer er een steen wordt gegooid in een vijver, zo straalt de frequentie van liefde van jullie af. Liefde is een energie trilling die geen grenzen kent. Het blijft zich uitbreiden van jullie gedurende de hele schepping.

Dit is hoe God in staat is om een ieder van jullie lief te hebben. Het is door de vibratie van liefde die in een oogwenk door de hele schepping reist die het voor iedereen mogelijk maakt in voortdurend contact te zijn met de Bron. Donkere gedachten kleven samen, als een kleverig stof naar andere duistere gedachtevormen, in tegenstelling tot de vrij stromende essentie die gedachten van liefde uitstralen.

vrijdag 15 augustus 2014

Djwhal Khul "Een Hoogst Productieve Cyclus" 14 Augustus 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Een Hoogst Productieve Cyclus"
14 Augustus 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. We staan op het punt om een zeer hoge productieve cyclus binnen te gaan. En ik wil spreken over de configuraties en hoe jullie creatieve potentieel te maximaliseren tijdens deze tijdsperiode.
We hebben Mercurius die het teken van Maagd binnengaat, dan zullen we de Zon in Maagd hebben en Mercurius zal in/naar Schorpioen verhuizen in de laatste paar dagen van September. Dus ik ga werkelijk zeggen dat wij hier ongeveer een tijdsperiode van zes weken hebben van zeer hoge productieve energieën ALS jij je gedachten gefocust kunt houden.

zondag 10 augustus 2014

De volle maan van 10 augustus 2014: overvloed en bestemming

De volle maan van 10 augustus 2014: overvloed en bestemming

(Petra Stam) Deze volle maan wordt de Graanmaan genoemd. Een andere naam is Rode Maan, omdat de opkomende maan door de drukkende warmte een rode waas kan vertonen. Tijdens deze maanperiode draait het om de eerste oogst – vooral de graanoogst – en het thema hierbij is ‘overvloed en bestemming’.


Het is een tijd om dankbaar te zijn voor de eerste giften van de Aarde. Sta ook stil bij je eigen bestemming en successen. Niet alleen de natuur, maar ook jij hebt een proces van groei en rijping doorlopen. Door inzet en het doorleven van levensprocessen, valt er nu wellicht ook iets te oogsten!

De Maan staat nu in haar baan het dichtst bij de Aarde en oogt hierdoor veel groter; daarom wordt ook wel van een Supermaan gesproken. Ze staat in Waterman en dat vergroot de drang naar vrijheid en onafhankelijkheid, geeft onrust en experimenteerlust, maar ook vindingrijkheid. Luister naar je gevoel, want er kunnen ineens dingen op zijn plek vallen! Wat slapen betreft: dit is echt een maan van wakker liggen.

zaterdag 9 augustus 2014

Asthar on the road: Neptunus – ‘Laten wij de Wateren helen met Liefde! 22 juli 2014 / Susan Leland

Neptunus
 ‘Laten wij de Wateren helen met Liefde!
Ashtar On The Road Teleconferentie op 22 juli 2014

“Ik ben Neptunus, zoals mijn broeder heeft gezegd, die bekend is met vele namen. Ik ben hier door de specifieke aanvraag van Moeder Gaia en als antwoord op degenen van jullie wier Harten liefdevol zijn, maar toch bezorgd over de oceanen van planeet Aarde, want ik ben de Beheerder van de oceanen en van alle leven in de oceanen. En met een beetje uitweiding, alle wateren die stromen in de oceanen, of ze nu uit een bron komen hoog in de bergen, of uit een stroom  of een meer of een rivier die in mijn wateren stroomt – alle wateren van de wereld zijn verbonden.

En ik ben degene die overziet en verantwoordelijk is voor het weten wat er aan het gebeuren is met de wateren van de wereld. En net zoals de regendruppels vallen in de wateren van de Aarde, zo is het ook dat ik me bewust ben van wat de regendruppels bij zich dragen.

vrijdag 8 augustus 2014

Djwhal Khul "Vreedzame Houdingen" 7 Augustus 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Vreedzame Houdingen"
7 Augustus 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Deze week wil ik praten over "Vreedzame Houdingen", hoe letterlijk in het fysieke lichaam te zijn, een specifieke houding vasthoudend welke vrede-gevuld is.
Dus één van de eerste dingen om te beoefenen is om de Chi stromende te houden en dat te doen is door zeer eenvoudig geen enkele van de ledematen te kruisen. Dus je kruist de benen niet, zelf niet bij de enkels, of slaat de armen over elkaar. Wat je in plaats daarvan kunt doen is de handen beetpakken maar laat hen zeer, zeer ontspannen of je kunt de vingertoppen nauwelijks aangeraakt hebben met jouw handen een klein beetje gebogen. En wederom, ontspannen, geen gespannen spieren in de handen. Je kunt jouw voeten naast elkaar zetten, misschien slechts de grote tenen naast elkaar rustend of de hielen naast elkaar rustend en wederom geen spanning in de benen of de voeten vasthoudend terwijl je dat aldus doet. Dus je spieren ontspannen houden is een volgende sleutel hier.