Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 augustus 2014

Djwhal Khul "Binnenwaarts" 21 Augustus 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Binnenwaarts"
21 Augustus 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Deze week wil ik spreken over een specifieke techniek om jullie binnenwaarts te brengen. Er zal uitwendig vrij veel gaande zijn dat jullie aandacht zou kunnen vangen en jullie op de één of andere manier naar buiten trekt weg van jullie zelf en, laat ons zeggen, in/naar het één of andere drama, en dat we echt weten dat de spirituele reis binnenwaarts is.
Het gaat over het uzelf kennen en zo diep als je mogelijk maar kunt in jouw eigen geest te gaan. Dus dit is slechts een herinnering om adem te halen alsof je dieper binnenin gaat met iedere enkelvoudige ademhaling. En wij raden aan, dat als de dingen te opwindend raken jullie deze ademhaling zouden kunnen proberen, welke is om gewoon het rechter neusgat af te sluiten, slechts zeer, zeer zachtjes en adem alleen in en uit het linker neusgat. Dat neigt ernaar om het lichaam te kalmeren. Je zou zelfs een verandering in de bloeddruk kunnen zien die omlaag gaat enzovoorts.

donderdag 21 augustus 2014

Op deze dag van je leven 21 Augustus 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat er een tijd zal komen dat je denkt dat
alles is afgewerkt. Dat zal het begin zijn.

Louis L'Amour zei dit, en hij had gelijk.
We moeten het loslaten. Alles.
Het zal lijken alsof je leven voorbij is, en dat alles waarvoor je hebt gewerkt is ingestort.
In feite, zal de constructie ervan net begonnen zijn.

Het is zo afgezaagd, ik weet het, maar ik moet het toch zeggen. Ik moet het zeggen.

"Voor elke deur die sluit, is er een andere die wordt geopend."
Dit is de deur waar je naar op zoek was …. maar je had niet de hoop dat je hem zou vinden, terwijl je werd opgesloten achter de eerste.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nlwoensdag 20 augustus 2014

Maya Berichten DAGELIJKSE GIDS VOOR ZELFBEKRACHTIGING DAG 246

Maya Berichten
DAGELIJKSE GIDS VOOR ZELFBEKRACHTIGING
MAYA BERICHT  DAG 246
Cimi 12 Jullie toekomst begint Nu

Groeten! Ik ben CIMI 12, (Witte Wereldoverbrugger). 
We zijn verheugd dat wij deze tijd hebben om met jullie te delen. Dank je wel voor het overwegen van onze woorden en de integratie van degenen die resoneren met jullie. Op aarde is er veel licht en verhoging van de geluidsfrequenties als meerdere van jullie zich afstemmen op jullie spirituele natuur en jullie vermogen tot liefde verbeteren. Als rimpelingen die voorwaarts gaan wanneer er een steen wordt gegooid in een vijver, zo straalt de frequentie van liefde van jullie af. Liefde is een energie trilling die geen grenzen kent. Het blijft zich uitbreiden van jullie gedurende de hele schepping.

Dit is hoe God in staat is om een ieder van jullie lief te hebben. Het is door de vibratie van liefde die in een oogwenk door de hele schepping reist die het voor iedereen mogelijk maakt in voortdurend contact te zijn met de Bron. Donkere gedachten kleven samen, als een kleverig stof naar andere duistere gedachtevormen, in tegenstelling tot de vrij stromende essentie die gedachten van liefde uitstralen.