Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 augustus 2014

Boodschappen van "The Stichters" Aarde Veranderingen en 2012 (deel 8) Sal Rachele oktober 2007

Boodschappen van "The Stichters"
Aarde Veranderingen en 2012 (deel 8)

Vijfde Boodschap : De Rol en Functie van ET's en Opgestegen Wezens in de Veranderingen - Deel 2

Sal Rachele oktober 2007
Vertaling: Winny Dijkstra

Ieder lichtwezen dat in de grond het beste met je voor heeft zal je herinneren aan onderscheiding te maken. We hebben te veel zielen gezien die voor de gek gehouden werden met door bedriegers gegeven hooghartig klinkende boodschappen, om deze materie lichtjes op te nemen. Meer dan waarschijnlijk bevestigt het gros van onze boodschappen wat jullie al eerder leerden via andere kanalen en leringen, en hopelijk met een grotere uitleg dan die je er toen bij kreeg. De bedoeling van ons om dit materiaal te geven is jullie te helpen begrijpen waar jullie en je planeet doorheen gaan en om je te helpen bij je ontwakingsproces. De namen van entiteiten zijn van beperkter waarde, terwijl de "energie signaturen" zoals dit kanaal ze noemt, van groter nut zijn. Elk wezen in het universum heeft een unieke vibratie en het is nuttig voor jullie om individuen en groepen te leren herkennen die hiervóór genoemd werden. Ze zijn hier om te helpen. Ze houden van jullie. Ze koesteren jullie. Wij houden van jullie en koesteren je. Alhoewel wij een zeer groot bewustzijn hebben, zijn we voor jullie niet altijd het beste om je bij verschillende situaties in jullie leven te helpen. Ieder wezen en iedere groep heeft een specifieke functie. Het is aan jullie om hulp te vragen aan de juiste groep voor de juiste klus.

Een Uur met een Engel 20 Augustus 2014 Heer Maitreya "Kom Wandel Met Mij"

Een Uur met een Engel
20 Augustus 2014
Heer Maitreya
"Kom Wandel Met Mij"

Graham Dewyea: Hallo, en welkom bijEen Uur Met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij: Tevoorschijn komend in de Luister van het Hartbewustzijn van de Mensheid". Zich bij haar aansluitend is Steve Beckow, oprichter van het "Gouden Tijdperk van Gaia" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Aarde: richting een Wereld die voor Iedereen Werkt". Onze gast vandaag is Lord Maitreya. Aldus geef ik het hiermee aan jou over, Steve.

Steve Beckow: Heel veel dank, Graham. En, Linda, ik ben zo opgetogen, ik kocht een treinkaartje om naar de Conferentie in Lake Tahoe te gaan gisteren en ik kan niet stil zitten!!

Linda Dillon: Oh, hoe opwindend, Steve! Ik vertel je, de energie is zich echt aan het opbouwen. Ik kan niet geloven dat je in een trein gaat zitten - voor hoeveel uren?

Berichten van God door Yael Powell's 19 november 2002 Geplaatst 23 augustus 2014

Berichten van God
De Boodschappen van God zijn het product van Yael Powell's vijfendertig jaar van dagelijkse meditatie die een mystieke omgang met God werd. In de traditie van Hildegard von Bingen en andere mystici, vond Yael Gods liefdevolle stem door ervaringen van groot lijden getransformeerd tot liefde.
door Yael Powell's 
19 november 2002
Geplaatst 23 augustus 2014

Het oplossen van weerstanden tegen het openen van het hart.

INTRODUCTIE:
De nu volgende Meditatie aangaande "Het oplossen van weerstanden, tegen het openen van het hart" werd via Yaël in de Cirkel van Licht gegeven op Dinsdag 19 November 2002, gedurende een groep bijeenkomst. Ons is duidelijk verteld, dat als je deze Meditatie eenmaal gedaan hebt en de verbinding met God tot stand hebt gebracht, het niet nodig is om haar nogmaals te doen.

Weerstanden, hoe dan ook, tegen het dienen te hebben van een helder en open hart waar God Liefde doorheen kan laten stromen, zullen blijven opkomen, en God zal deze weerstanden steeds blijven verwijderen.

Asthar on the road: Verbondenheid met Vrede 27 december 2005 Geplaatst: 23 augustus 2014


Verbondenheid met Vrede
27 december 2005
Geplaatst: 23 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Weet allemaal dat dit gedaan zal worden en dat ik, Ashtar, de leiding zal hebben. Maar begrijp alsjeblieft dat er ook anderen aan meedoen. Er zal een spreker zijn en hij is nu bij ons en wij vragen jullie zijn Aanwezigheid te voelen als hij en ik samen vooruit stappen uit de Ene die wij allemaal zijn en wij hierin samenkomen.....Wij vinden het een grote eer om degenen van jullie die ervoor kiezen om mee te doen, in Spirit, in te stemmen in harten van Liefde. Laten wij dus beginnen:

Op dit glorieuze moment herken ik wie IK BEN. Ik Ben echt een Goddelijk kind van God en ik accepteer met vreugde mijn rol als Vrede, Vredestichter, Vredebrenger en bovenal Levende Vrede op de planeet. Ik weet dat ik Liefde ben en ik vanuit Liefde schep, dat hetgeen ik Liefde noem verder gaat dan alle begrip, want het komt van Liefde. 

Gabriël's Maandelijkse Weerbericht Geplaatst 23 augustus 2014

Gabriël's Maandelijkse WeerberichtWeerbericht nummer Vijfenvijftig 
Geplaatst 23 augustus 2014
Weerbericht over Fysieke & Emotionele Symptomen
van Mei - Augustus, 2014
 

(ADVIES: Om een duidelijker inzicht te krijgen in hoe deze maanden in het grotere geheel passen, adviseren wij jullie om eerst het OVERZICHT van 2014  te lezen. Het artikel bevat veel belangrijke informatie om elk deel van het jaar te begrijpen. Die informatie zullen we hieronder niet herhalen.)

Bericht van Ron:
De essentie van dit Weerbericht gaat over ontwikkeling van de volgende lagen over een relatie met Jezelf, in deze periode gericht op ontwikkelen van VISIE op je leven (gebaseerd op HOE je kiest te zijn en de kwaliteiten van Jezelf die belangrijk zijn voor JOU om te ervaren)... als je je meer volledig verplaatst in je leven, gebaseerd op wat het meest authentiek is en een ware prioriteit voor je als heilig individu.

Een Schrijven van de Schepper 22 augustus 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 augustus 2014 / door  Jennifer Farley,

" Verantwoordelijkheid. "

Een van de meest uitdagende dingen die je zult doen als mens is;
verantwoordelijkheid voor je eigen gedachten, acties en beslissingen nemen.
Erken de overtredingen die je in het verleden hebt begaan.
Vergeef jezelf en eer de lessen die je hebt geleerd.


~ De Schepper ~Djwhal Khul "Binnenwaarts" 21 Augustus 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Binnenwaarts"
21 Augustus 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Deze week wil ik spreken over een specifieke techniek om jullie binnenwaarts te brengen. Er zal uitwendig vrij veel gaande zijn dat jullie aandacht zou kunnen vangen en jullie op de één of andere manier naar buiten trekt weg van jullie zelf en, laat ons zeggen, in/naar het één of andere drama, en dat we echt weten dat de spirituele reis binnenwaarts is.
Het gaat over het uzelf kennen en zo diep als je mogelijk maar kunt in jouw eigen geest te gaan. Dus dit is slechts een herinnering om adem te halen alsof je dieper binnenin gaat met iedere enkelvoudige ademhaling. En wij raden aan, dat als de dingen te opwindend raken jullie deze ademhaling zouden kunnen proberen, welke is om gewoon het rechter neusgat af te sluiten, slechts zeer, zeer zachtjes en adem alleen in en uit het linker neusgat. Dat neigt ernaar om het lichaam te kalmeren. Je zou zelfs een verandering in de bloeddruk kunnen zien die omlaag gaat enzovoorts.

Heavenletter 5020 De Ascentie van Liefde / 23 augustus 2014

De Ascentie van Liefde
Brief uit de Hemel
Zaterdag 23 augustus 2014

God zei:

Het is begrijpelijk dat het concept van de tegenstellingen in de wereld een twijfelachtige reputatie heeft verdiend. Kanten worden ingenomen als gevolg van tegenstellingen. Tegenstellingen zijn bevorderlijk voor iets afwegen, en afwegen is oordelen. Natuurlijk, beoordeling is onderdeel van het leven in de wereld.

Er is iemand overal in de wereld die vraagt: "Is dit een goede bruid voor mij? Is deze brug veilig om over heen te gaan? Is deze verf nat of droog?" Eindeloos zijn de vragen en onzekerheid gaat overal rond.

vrijdag 22 augustus 2014

Doe een Belofte aan God Geplaatst 22 augustus 2014


Berichten van God
De Boodschappen van God zijn het product van Yael Powell's vijfendertig jaar van dagelijkse meditatie die een mystieke omgang met God werd. In de traditie van Hildegard von Bingen en andere mystici, vond Yael Gods liefdevolle stem door ervaringen van groot lijden getransformeerd tot liefde.

Doe een Belofte aan God
door Yael Powell's
Geplaatst 22 augustus 2014

U kunt een persoonlijke relatie met God hebben. God is een Net van Levende Liefde aan het maken om de wereld mee te verheffen, en vraagt U hier deel van uit te maken. In recente Boodschappen gaf God de instructies, die hieronder weergegeven zijn en zei: " Mijn Liefde volgt U. Mijn genade staat nu vlak voor U, en is steeds moeilijker te negeren - totdat, geliefden, het meer kracht zal vergen om te voorkomen dat Mijn genade U raakt en doet ontwaken in de Liefde die gij zijt, Mijn hart, dan waar alle legioenen van de leugen over beschikken."

God vraagt U om een geschreven Belofte om U voor God te openen (onder welke naam dan ook waar U zich mee op Uw gemak voelt) en zelf te beginnen om dagelijks samen te zijn met God. We zijn erachter gekomen dat een geweldig tijdstip om dit te doen 's morgens is, voordat U uit bed komt, maar het kan ook op een ander moment, dat beter past in Uw dagelijks leven. Het belangrijkste is dat het tenminste eenmaal per dag gedaan wordt en consistent.


Op deze dag van je leven 22 Augustus 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat deugd zich niet los kan maken van de werkelijkheid
zonder een principe van het kwaad te worden.

Albert Camus zei dat, en hij had gelijk.
Wanneer we te deugdzaam worden, wanneer we denken onszelf te zijn oh, zeker, dan worden we gevaarlijk voor onszelf en anderen.

Wees voorzichtig met mensen die denken dat ze op de Hoofdweg zijn terwijl alle anderen  een zijweg bewandelen.
Als ze werkelijk op de Hoofdweg zijn, zullen ze alle anderen aanbieden met hen mee te gaan, en niet alleen de anderen vertellen dat ze de verkeerde kant op gaan.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Gabriël’s Overzicht van 2014 geplaatst 22 augustus 2014

Gabriël’s Overzicht van 2014

Een Jaar van Helende Relaties 
door Conflict van Dualiteit oplossen
Geplaatst 22 augustus 2014
SPECIALE NOTITIE : 
Als de informatie die je nu op deze pagina leest jou boeit en je eenvoudig hulp nodig hebt om te weten op welke wijze deze krachtige nieuwe energieën en vermogens in je leven kunt INTEGREREN, hebben we nu een geweldige oplossing, Empowered at Last , voor mensen die Engels spreken en verstaan:

... a website called Empowered At Last, where Ron will take you personally through layers of self-empowerment and personal healing, that will allow you to create a more fulfilling potential with your life - one clear step at a time.
Come and found out how you can enhance your own journey!
Empowered At Last.

Bericht van Gabriël, gestuurd door Ron Baker

“Wij zijn hier om te praten over 2014… een jaar van Herstellende Relaties, door Conflict van Dualiteit oplossen. “

We willen beginnen met zekerheid dat je helder bent over het grotere beeld. 


Heavenletter 5019 Sterren Stralen in Gods Licht / 22 augustus 2014

Sterren Stralen in Gods Licht
Brief uit de Hemel
Vrijdag 22 augustus 2014

God zei:

Op het levensoppervlak ben je niet langer wat je eens was of dacht dat je was. In de wereld groei je. Toch ben je veel meer dan je op het oog zou denken. Dat is de onuitwisbare jij. Dat is de Eeuwige Jij, het veruit meer aan jou dat verborgen lijkt te zijn geweest, verborgen uit het zicht, verborgen voor jou en ieder ander.

Als je gezien wordt als Wie Je Bent, zal de hele wereld voor ieders ogen veranderen. De wereld is aan jou onderworpen. Alles wat er voor jou nodig is om een nieuwe wereld te garanderen is jezelf anders zien, jezelf dieper zien, meer in het Licht van God.

donderdag 21 augustus 2014

Een brief van God aan de mensheid over het creëren van een wereld van Liefde door Yael Powell geplaatst op 21 augustus 2014


Berichten van God
De Boodschappen van God zijn het product van Yael Powell's vijfendertig jaar van dagelijkse meditatie die een mystieke omgang met God werd. In de traditie van Hildegard von Bingen en andere mystici, vond Yael Gods liefdevolle stem door ervaringen van groot lijden getransformeerd tot liefde.
Een brief van God aan de mensheid over het creëren van een wereld van Liefde
door Yael Powell
geplaatst op 21 augustus 2014

Mijn geliefden, mensheid, Ik laat dit met Mijn tedere Liefde over uitvloeien, in stromen van Licht, om Uw wachtende harten te beroeren. Het bevat de sleutels ter Uwer herinnering. De herinnering aan Uw schoonheid en aan alle manieren waarop Ik U gemaakt heb naar Mijn beeld. En de herinnering aan de waarheid der Liefde, hoe elk menselijk hart geboren is in Liefde en elk mens een kind van God is. En de herinnering dat Uw hart ons verbindt en dat door Uw hart Uw medescheppende macht leeft. Door Uw hart komt Uw schat tot U, alle gaven die Ik U voor altijd schenk. Door het hart herinnert U zich en wordt U nu wakker aan de waarheid van Liefde, die U bent.

Hoezeer heb Ik U lief! U bent waarlijk de grootste aller wonderen. U bent Mijn eigen hart, levend en belichaamd, klaar om uit te dijen, om voor altijd maar voort te gaan om de Liefde te geven die U bent. U maakt Liefde levendig, verassend, nieuw. Alleen U, geliefden, Mijn dierbare glorieuze kinderen, alleen U kunt voortgaan vol ademloze spanning en de Liefde, die Ik Ben, zien met een geheel nieuw perspectief. Heeft U nooit versteld gestaan van Uw wonderbaarlijke nieuwsgierigheid? Of hoe onverzadigbaar U voorwaarts gaat om de wereld te ontmoeten en te groeten? En hoe diep U geraakt wordt door elke expansie van schoonheid? Dit is het wonder van Uw medescheppende hart.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Donderdag 21 augustus 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 21 augustus 2014

Jullie ego zelf kan nogal extreem zijn, vaak werkend met alles of niets energieën. Het tovert grootse schema's tevoorschijn die gevaarlijk klinken en angst oproepen, of het stagneert en graaft zich in met grote weerstand. Dierbaren, er zijn allerlei mogelijkheden die bestaan tussen beide uitersten! Er is een grote kans voor groei en beweging tussen de twee. Denk aan je ego als een wild en nukkig kind, en jullie taak is om het lief te hebben en om verstandige beslissingen te nemen die het geheel dienen.

Is er een grote droom die je wilt verwezenlijken, maar je zet het uit je hoofd, omdat het te  groot voelt? Is er een extreem dat jou verleidt ook al weet je dat het niet in jou beste belang is? Overweeg beide, ook het aandacht zoekend gedrag van je ego.

Boodschappen van "The Stichters" Aarde Veranderingen en 2012 (deel 7) Sal Rachele / oktober 2007

Boodschappen van "The Stichters"
Aarde Veranderingen en 2012 (deel 7)

Vijfde Boodschap: De Rol en Functie van ET's en Opgestegen Wezens in de Veranderingen

Sal Rachele oktober 2007
Vertaling: Winny Dijkstra

Er wordt voorgesteld dat jullie "De Werkelijke Historie van de Aarde" lezen, een tiendelige serie van boodschappen die in 2005 werden gegeven door dit kanaal, als een eerste vereiste voor het materiaal dat heden wordt uitgezaaid. Als onze huidige boodschappen in hetzelfde boek vervat worden als die boodschappen van 2005, dan zul je waarschijnlijk eerder de geschiedenis van de Aarde hebben gelezen in dit boek dan in de hoofdstukken op volgorde, dus zul je al wat bekend zijn met die achtergrondinformatie. (de tiendelige serie wordt ook zelfstandig aangeboden op de website van het kanaal.)

Om je herinnering wat op te frissen, er zijn vele rassen uit diverse sterrenstelsels bij de ontwikkeling betrokken van het menselijke ras. Jullie DNA is een samenstelling van jullie voorvaderlijke afstamming uit dit leven plus de gecombineerde ervaringen die je had in de vorige levens op Aarde. Hierbij gevoegd hebben jullie in je DNA een herinnering van alle levens en ervaringen die je had als individuele ziel op andere werelden, in andere sterrenstelsels, andere dimensies en ander tijdsframes.

De Aard van Tijdslijnen

Oth: Ondermijnende werking van Wietgebruik. Ellen Rauh. Geplaatst: 21 augustus 2014

Oth:
Ondermijnende werking van Wietgebruik.
Ellen Rauh.
Geplaatst: 21 augustus 2014

Lieve Oth, graag uw toelichting over het feit dat zoveel scholieren en jongeren
hun toevlucht zoeken in wietgebruik. En ga ik juist met mijn zoon om?

Besef dat dit gebruik maar op een klein deel van de Aarde getolereerd wordt en langzaam maar zeker ondermijnt het het denken van de jeugd.

Het kan veel meer kwaad dan jullie vermoeden. Kinderen worden als het ware doelloos, machteloos, futloos en daadkracht ontbreekt.

Waarom ze er zo massaal aan toe zijn en het gebruiken, is omdat ze totaal geen doel meer hebben. En het doel wat de ouders hen voorschotelen, is voor hen geen doel. Ze hebben geen alternatief en laten als het ware een laag van mist om zich heen ontstaan zodat ze het niet meer zien en niet meer verantwoordelijk moeten zijn voor wat dan ook.

Een Schrijven van de Schepper 20 augustus 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 augustus 2014 / door  Jennifer Farley,

" De moedige Ziel. "

Jij…bent niet wie je denkt te zijn. Jij ziet jezelf als bloed en beenderen, volledig lichamelijk en vleselijk. Het Heelal ziet jou als een verbazingwekkend geschenk, een Meester in vermomming…één van de weinige moedige, onverschrokken Zielen die er voor kozen om jullie Aards bestaan te ervaren en Haar lot te veranderen. Wanneer je je nog eens ‘niet zo goed’ voelt over jezelf, denk dan hier aan en glimlach.

~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters  


Op deze dag van je leven 21 Augustus 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat er een tijd zal komen dat je denkt dat
alles is afgewerkt. Dat zal het begin zijn.

Louis L'Amour zei dit, en hij had gelijk.
We moeten het loslaten. Alles.
Het zal lijken alsof je leven voorbij is, en dat alles waarvoor je hebt gewerkt is ingestort.
In feite, zal de constructie ervan net begonnen zijn.

Het is zo afgezaagd, ik weet het, maar ik moet het toch zeggen. Ik moet het zeggen.

"Voor elke deur die sluit, is er een andere die wordt geopend."
Dit is de deur waar je naar op zoek was …. maar je had niet de hoop dat je hem zou vinden, terwijl je werd opgesloten achter de eerste.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nlHeavenletter 5018 In het Veld van Eenheid / 21 augustus 2014

In het Veld van Eenheid
Brief uit de Hemel
Donderdag 21 augustus 2014

God zei:

Ondanks alle verschillen aan de oppervlakte tussen Mijn kinderen, ondanks al de innerlijke verschillen tussen Mijn kinderen, is er een ondefinieerbare kern die verbindt. Men noemt dit Eenheid.

Elk persoon leidt een leven dat anders is dan dat van alle anderen. Alle mogelijkheden bestaan binnen elk kind van Mij op hetzelfde moment dat er een onweerlegbare Eenheid is, een band die men met elkaar gemeen heeft, een kracht van Eenheid, een helder klinkend geluid van Eenheid, een schoonheid van Eenheid. In dit Veld van Eenheid breken alle barrières af. Nou ja, ze breken niet af. Ze zijn er gewoon niet.

woensdag 20 augustus 2014

Sheldan Nidle - 19 augustus 2014

Sheldan Nidle - 19 augustus 2014


9 Cimi, 4 Uo, 11 Ik
Selamat Jarin! We komen jullie nog meer vertellen! Jullie planeet was het toneel van een uitgebreide strijd tussen het duister en het Licht. De verschillende oude families zijn eensgezind in hun vastberadenheid om een einde te maken aan de lange heerschappij van de duistere cabal. Het tegenwoordige gedeelte van deze heerschappij begon met vuur en ijs, hetgeen het einde van het laatste Gouden Tijdperk markeerde alsmede het begin van het huidige tijdperk van jullie geschreven geschiedenis. De Anunnaki waren vastbesloten om uiteindelijk hun menselijke ondergeschikten volledig te controleren. Zodoende werden degenen die hun handlangers werden, geconfronteerd met de behoefte om jullie wreed te controleren.

Deze behoefte produceerde de merkwaardige geschiedenissen die de laatste 6000 jaren van deze heerschappij zijn. Het duister was niet in staat om aan haar eigen vereisten te voldoen, waaronder het formele einde van jullie vrijheden en de illustere voorbereidingen op een manier om jullie toekomstige terugkeer naar volledig bewustzijn te voorkomen. Het is dit negeren van de Hemelse decreten die de huidige stille revolutie heeft aangewakkerd en die nu klaar is om jullie vol vertrouwen te bevrijden van het duister. Degenen die zo hartstochtelijk geloven in de zaak van het Licht kunnen verzekerd zijn van het onvermijdelijke succes! De laatste fasen van deze revolutie zijn nu onderweg.

Boodschap van Saint Germain en een Update aangaande de Leeuwenpoort Ontvouwende Energieën 17 Augustus 2014 / Méline Portia LaFont

Boodschap van Saint Germain
en een Update aangaande de Leeuwenpoort Ontvouwende Energieën
17 Augustus 2014 / Méline Portia LaFont
Hallo Lieve Vrienden,
Dus we passeerden net door deze recente enorme grote energetische golf die geïntensiveerd werd door de Super Volle Maan van 10 Augustus, na op de eerste plaats vergemakkelijkt te zijn door de 08-08 toegangspoort. We wisten allemaal dat meer van deze krachtige energieën onze kant op zouden komen en we zien het einde hiervan nog niet. Het is alsof we door een programma rennen vol met verrassingen gekarakteriseerd door integraties, activeringen en aanpassingen aangaande wat er onze kant op komt … of beter gezegd waar we naartoe aan het groeien zijn.
Het is allemaal in Goddelijke orde en het is beter dat we dankbaar voor dit alles zijn, aangezien belangrijke verschuivingen ons voorbereiden om deze poortopzichters te zijn die we werkelijk zijn, om die ruimte voor de mensheid en voor dit Ascentieproces dat momenteel gaande is vast te houden. Wij zijn de wegwijzers hier in volle actie en moeten ons "werk" serieus nemen. Geen geslacht, leeftijd noch ras zou ons in de weg moeten staan nu om ons als één grote familie en gezelschap van Lichtwezens te herenigen. We zijn op onze weg en meer zit eraan te komen.

Boodschappen van "The Stichters" Aarde Veranderingen en 2012 (deel 6) Vierde Boodschap Sal Rachele / oktober 2007

Boodschappen van "The Stichters"
Aarde Veranderingen en 2012 (deel 6)

Vierde Boodschap - Deel 2

Een Overzicht van de Meest Algemene Gedachtesystemen op Aarde en Hoe de Aarde Veranderingen met Elke Discipline een Verband Hebben 

Sal Rachele / oktober 2007
Vertaling: Winny Dijkstra

Het Aanzetten (Triggeren) van jullie Ascentie Matrix

De feitelijke datum van de activering van jullie Meester Matrix was oorspronkelijk gezet door jullie ziel en in veel gevallen was dit voorbestemde gebeuren al geregeld voordat jullie in het lichaam kwamen. Echter, vanwege de complexe uitwisseling van de vrije wil en de voorbestemming, kan de datum iets worden veranderd. Als je ontdekt, dat je ziel lessen en ervaringen veel moeilijker zijn dan verwacht, of meer tijd nodig hebben dan oorspronkelijk toebedeeld, kan de datum van activering worden uitgesteld. Aan de andere kant, als de progressie als ziel veel gesmeerder verloopt dan verwacht, (dat is een zeldzaamheid in deze turbulente wereld) kan de datum worden vervroegd.

Er zijn een aantal methodes die het ascentie proces kunnen versnellen, ook de 'Meditaties voor Activering van de Ascentie' van dit kanaal. Als je er voor kiest om in een 'trigger' proces te komen, zoals die meditaties, dringen we er bij je op aan om zorgvuldig en nauwkeurig te luisteren naar je innerlijke leiding. Terwijl veel technieken ingebouwde veiligheidswaarborgen hebben, zoals je ziel die heeft, is het mogelijk dat je te snel gaat en je te snel je ascentie matrix activeert voordat je gereed bent. Er worden, ongelukkigerwijs, bepaalde technieken over de hele wereld gedoceerd die zielen te snel in het patroon van ascentie brengen.