Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 augustus 2014

Kryon: De Goddelijke Weg 29 Barbara Bessen Zaterdag 16 augustus 2014

Kryon:
De Goddelijke Weg 29
Barbara Bessen
Zaterdag 16 augustus 2014 2014
Geplaatst 23 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Een cursus in liefde – Boek 2.

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Jullie Goddelijk Bouwplan – Electromagnetisch veld.

Een aanvullende informatie voor de lezers die alleen voor deze incarnatie op Aarde zijn om haar te helpen: Jullie zijn al met een andere structuur op Aarde gekomen. Jullie electromagnetisch veld is vergaand gereinigd. Jullie zijn al verbonden met de kristallijnen structuren van de Aarde. Jullie veld is alleen door de geboorte of door ervaringen met de ouders, opvoeders en vrienden in de kindertijd een beetje aangeslagen of ietwat uit zijn verband geraakt.

Als jullie dit hier lezen stuur ik een bijzondere straal in je hart zodat jullie weten dat jullie zo bedoeld zijn. Jullie behoren tot degenen die heel snel zullen ontwaken waardoor jullie dienstverlening kan gaan beginnen.


Boodschappen van "The Stichters" Aarde Veranderingen en 2012. (deel 2) Eerste Boodschap - oktober 2007 Sal Rachele

Boodschappen van "The Stichters"
Aarde Veranderingen en 2012. (deel 2)
Eerste Boodschap - oktober 2007
Sal Rachele
Vertaald: Winny Dijkstra

Gegroet, geliefde Scheppers, wij zijn de Stichters.

De bedoeling van deze eerste boodschap is om jullie bekend te maken met de wetenschappelijke en spirituele natuur van de veranderingen die op jullie wereld plaats vinden en om jullie denken te verlichten betreffende de specifieke gebeurtenissen en energieën die verwacht worden terwijl jullie het jaar 2012 en verder naderen. Iets van deze informatie is deels beschikbaar bij verscheidene kanalen maar ook door Aardse onderzoekers en studenten, maar de exacte formulering van de gegevens die hier gebruikt worden en de introductie van de bijgevoegde gegevens in deze boodschappen, is nooit eerder op Aarde gepresenteerd. Zoals bij alle gechanneld materiaal, dringen we erg aan om extreem te onderscheiden omdat niets van de informatie die hier wordt gepresenteerd 100 % accuraat gegarandeerd kan worden (vanwege redenen waarover we al hebben uitgeweid in vorige brieven.).

Er is veel kennis over jullie wereld verspreid betreffende de verbinding van de assen van de Aarde, die gewoonlijk de precessie- verbinding of verbinding genoemd wordt en die ongeveer elke 25.920 plaatsvindt. Deze steeds weer plaats vindende cycli gebeuren als jullie Aarde haar assen met een bepaalde hoek kiept naar een serie quasars toe bij het centrum van de galaxy die stralen uitzenden, met wat jullie "scalaire energie" noemen, in de polen van de Aarde. Die energie-uitbarstingen worden verspreid langs de leylijnen en spiralen van het elektromagnetische roosterstelsel van de Aarde.

Lord Emanuel: Neem Tijd voor Jezelf 10 augustus 2014


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
Neem Tijd voor Jezelf
10 augustus 2014
vertaling: Sophie

Gegroet! Gegroet! Lieve Mensen ik ben het, Lord Emanuel gekomen om bij je te zijn deze dag, sterker dan ooit sinds onze werelden dichter tot elkaar komen en de versluiering wegvalt. Voel mijn aanwezigheid bij je nu Lieve Mensen, neem een moment van je drukke leven, neem een moment van vrede en stilte voor jezelf, want je verdient deze tijd, niet slechts voor de tijd dat je deze boodschap leest maar iedere dag, precies als je het nodig hebt moet je jezelf de tijd en ruimte geven om gewoon te Zijn. Wees bij me nu Lieve Harten, laat ons samen zijn voor een poosje zodat ik je kan helpen iets meer te voelen dan je alleen zou kunnen. Wat ook het niveau van je verlichting is, waar je ook bent op dit pad mijn Lieve Vrienden, ik kan je optillen, als je mij toestaat om dat te doen. En waarom is dit behulpzaam Lieve Mensen? Omdat het je een tijdelijke boost geeft, en een gevoel van wat er mogelijk is, wat er in het verschiet ligt voor je, wat je in staat bent zelf te bereiken. Laat me je een voorproefje geven van wat er mogelijk is, om je op te vrolijken en je tegelijk met hoop te bezielen, om je op je weg gaande te houden met een lichtere tred en een helderder pad.

Adem met me nu Lieve Mensen en open je hart. Dompel jezelf onder in deze ervaring, doe de deur dicht, doe je telefoon uit, geef jezelf deze tijd. Dompel jezelf onder in deze ervaring die nu voor je beschikbaar is. Doe je ogen dicht en adem. Diep. Laat toe, laat toe, laat toe zoveel als je kan, ontvang, ontvang, ontvang.

De energieën van augustus 2014- 15 augustus 2014 / Jennifer Hoffman

De energieën van augustus 2014-
15 augustus 2014 / Jennifer Hoffman

Augustus brengt een welkome verademing na de intensiteit van juli, dat voor mij altijd een moeilijke maand is. Of het het Kreeft waterteken is dat mijn Ram- vuurenergie onderdompelt, of de zomerhitte die ik niet zo leuk vind, ik heb me in juli nooit op mijn gemak gevoeld. Ik ben een actief mens, en ik moet kunnen bewegen, creëren, iets doen, en me nuttig voelen, en in juli lukt me dat niet.

Wel, we krijgen een beetje kans op actie in augustus, samen met krachten die maken dat we actie ondernemen op een weloverwogen manier, met in het achterhoofd dat wat we doen ons op de beste manier moet dienen. Actie zonder een plan of potentiële uitkomst is een recept voor onvervulde verwachtingen. En om te verzekeren dat je de energie van augustus op de beste manier gebruikt, zou je moeten relaxen, jezelf verfrissen, sommige aspecten van je doelen en dromen vernieuwen, het verleden nog eens bekijken, alleen voor de lessen dat het voor je inhield, en een koers bepalen voor je nieuwe toekomst, die gewoon een andere naam is voor nog niet gerealiseerd of niet geactiveerd potentieel.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Vrijdag 15 augustus 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 15 augustus 2014

Proberen of Stromen
Vandaag willen we het verschil tussen proberen (dwingen) en stromen te verduidelijken. Proberen is een niet ondersteunde beweging. Het is vaak frustrerend en vermoeiend, en het maakt niet uit hoe hard je het ook probeert, je krijgt een beperkte winst. Stromen, anderzijds, is een ondersteunde beweging, en de hoogste creaties komen samen met gratie en gemak. Hoe kun je er zeker van zijn dat je stroomt in plaats van het probeert? Besteed aandacht aan je lichaam. Als je het probeert, zul je vaak spanning voelen in je lichaam, vooral in de buikstreek. Wanneer je stroomt, zal je energie met gemak door je lichaam heen bewegen. Dit is de reden waarom de stroom zo'n belangrijk instrument is voor jou succes en welzijn! Het ondersteunt jouw grootste resultaten, alsook jou lichamelijke en emotionele welzijn. Dus vragen we jou, wilt je liever een probeer dag of een stromende dag? We raden je aan het pad van steun, gratie en gemak te kiezen.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper 15 augustus 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 augustus 2014 / door  Jennifer Farley,

" Zonder Jullie "


Zonder jullie zou er geen Universum, Niemand en geen Liefde zijn! Jullie zijn een 
belangrijk en integraal stukje van het Meesterplan. Jullie zijn nodig, 
onvoorwaardelijk geliefd, gerespecteerd en gevierd in elke ademhaling 
van jullie bestaan op het oppervlak van de Aarde​​.

~ De Schepper ~

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Kryon: De Goddelijke Weg 28 Barbara Bessen 16 augustus 2014

Kryon:
De Goddelijke Weg 28
Barbara Bessen
16 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Een cursus in liefde – Boek 2.

 De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Jullie Goddelijk Bouwplan – Emoties.

Als een mens steeds weer in pijnlijke situaties komt en in paniek en angst raakt schaadt dit zijn structuur. Een mens die zich bewust is dat het denken en handelen zijn leven kan bestemmen door anders te denken en te kijken kan hij zijn gedrag met betrekking tot zijn gezondheid bepalen. Dit mag een beetje drastisch klinken, maar het is wel waar.

Als jullie helder zijn en je structuren steeds meer opruimen dan worden jullie vrij om zonder begrenzing te handelen en is jullie veld stabiel.

Doe dat wat jullie kunnen verantwoorden en leef niet naar de dogma’s van de wereld om jullie heen. Deze dogma’s kunnen stempels zijn van Staat, de ouders, jullie levenswijze tot nu toe en ook kunnen zij uit oude levens komen.

De Arcturianen: Jullie "Super Menselijke Krachten" Onthuld~ 14 Augustus 2014 / Anna Merkaba

De Arcturianen
~De Fase van Telekinese~ ~De Aarde in een Andere Dimensie Verankerd~ ~Jullie "Super Menselijke Krachten" Onthuld~
14 Augustus 2014 / Anna Merkaba

De herijking van de hart codices werd voltooid. Een nieuwe werkelijkheid werd inderdaad geïnstalleerd in de huidige incarnatie van de menselijke wezens op GAIA. Een nieuwe werkelijkheid heeft zichzelf in de matrix van de menselijke Aarde verweven en een nieuwe fase van herstructurering is begonnen. De nieuwe fase van het begrijpen van de subtiele energieën. Een nieuwe fase van telekinese werd in GAIA ingeworteld. Door de illusie van de sluier van vergeetachtigheid, werden de coderingen inderdaad in/naar de werkelijkheidsstructuur van het bestaan gedruppeld. Uiteenlopende gradaties van "super menselijke krachten" toestaand tevoorschijn te komen van binnenuit de dieptes van jullie harten. Want de kennis van "doen" is altijd aanwezig geweest in jullie onderbewuste. In de subatomische principes van jullie voertuigen.

Heavenletter 5013 Jouw Hart, een Vlieger Die Vliegt / 16 augustus 2014

Jouw Hart, een Vlieger Die Vliegt
Brief uit de Hemel
Zaterdag 16 augustus 2014

God zei:

Jouw hart is ontworpen om te gedijen. Je hebt een machtig hart. Het is geen watje. Nee, dat is het niet. Jouw hart is een bolwerk van liefde. Jouw hart gedijt op liefde. Er is niet anders dat jouw hart waardig is om te doen dan op liefde te gedijen. Het voedsel van jouw hart is liefde. Niets anders is dat.

Verwijder alle beperkingen uit jouw hart. Jouw hart moet geen gordel dragen. Je omgordt je hart niet. Je bevrijdt het. Bevrijd je hart. Bevrijd de walvissen. Bevrijd alles. Bevrijd je hart van lompe dienstbaarheid aan valse goden zoals lijdzaamheid, ijdelheid, gebrek, remming en spanning. Houd van je hart. Houd van deze Heilige Overdracht van Liefde. Heb je hart lief en maak het vrij. Laat jouw hart voor eens en altijd vrij. Neem geen gijzelaars.

Bevrijd je hart en je bevrijd alle harten. Je stelt het tempo van je hartslag in. Stel het niet snel of langzaam. Zet het hoog op de liefde-meter in. Wat heb je gedaan? Je hebt jouw hart samengetrokken. Je hebt er een strop omheen getrokken. Heb je jouw hart niet tegengehouden? Heb je het geen vreeswekkende regels gegeven? Heb je jouw hart niet verstikt tot het zich aan jouw bewind onderwerpt?

vrijdag 15 augustus 2014

E-Book van Sal Rachele: Boodschappen van "The Stichters" Aarde Veranderingen en 2012 (deel1)

E-Book van Sal Rachele:

Boodschappen van "The Stichters" Aarde Veranderingen en 2012 (deel1)
Sal Rachele oktober 2007
vertaald door Winny Dijkstra

Voorwoord

Sal Rachele heeft recentelijk een nieuw E-Book uitgegeven met dringende boodschappen van de Stichters (Founders) voor de mensheid. De vertaling van dit boek naar het Nederlands wordt met toestemming van Sal Rachele verzorgd en verspreid door Winny Dijkstra. Daarnaast heeft www.goto2012.nl exclusief toestemming van Sal Rachele gekregen om deze belangrijke boodschap in het Nederlands op het internet te publiceren.

Als jullie het originele engelse E-book willen bestellen kan dit op de site van Sal Rachele: www.salrachele.com. Het kost slechts $10,- en Sal gebruikt dit voor zijn levensonderhoud. Sal zal dit e-book niet in het Nederlands uitbrengen. Wil je Sal bedanken voor het doorgeven van deze boodschap, wijs ik je op de mogelijkheid dat je op zijn orderpagina een bedrag naar Sal over kan maken als liefdesgift – loveoffering.

Voorwoord bij het Tweede e-boek

Sal Rachele

Saint Germain - De Vele Hoofdstukken van Jullie Evolutie: Hoofdstuk Bevrijding - 30.08.2012

Saint Germain
De Vele Hoofdstukken van Jullie Evolutie: Hoofdstuk Bevrijding
30 Augustus 2012 / Méline Portia LaFont

Hi dierbare vrienden,

Dit is een gechannelde boodschap van mij van Saint Germain die ik opnieuw post waarvan ik vind dat het van toepassing is op dit nu moment van ons huidige tijdskader. Zoals alles tijdloos en in het altijddurende nu is, is deze boodschap ook een goede hulp in dit nu, en is verduidelijkend over de huidige ontvouwingen. 

Veel liefde, 
Méline Portia Lafont ♥

Ik Ben Saint Germain en ik wens tegen jullie te spreken over de vele boekdelen welke jullie levenskoers en jullie evolutie presenteren, aansturend op de Ascentie. Jullie kunnen gemakkelijk jullie levenskoers en jullie evolutie vergelijken met een boek welke uit vele boekdelen en hoofdstukken bestaat, de ene zelfs zwaarder dan de andere. Over het algemeen is de mensheid nu gearriveerd bij het hoofdstuk getiteld "Bevrijding". Alles bouwt rondom dit thema en bestaat uit vele fasen die jullie allemaal naar deze staat van bevrijding leiden, een feit dat nu aan het plaatsvinden is. Alles lost zichzelf op en ontbindt om ruimte te maken voor de gigantische wereldse en persoonlijke bevrijding.

Blossom met de Galactische Federatie van Licht 15 augustus 2014


Blossom met de Galactische Federatie van Licht
15 augustus 2014

Blossom: Hallo daar. Ik ben nog steeds in Engeland … hoop spoedig thuis te zijn. Dus ik vroeg me af of jullie wat tegen ons kunnen zeggen over de Universele Wetten? Jullie hebben ze al een paar keer genoemd en ik dacht dat het een goed onderwerp was om over te praten. Is dat ok?

Federatie van Licht:  Ten eerste begroeten wij je bij ons/als/en door Liefde.  We zijn in vervoering omdat er zoveel op jullie wereld gebeurt ten goede.

Bloss: Echt? Waar? En op welke wijze?

Fed.v.L: Op de wijzen van jullie volk. Er is de laatste tijd  een zekere toename geweest van wakker worden…  vanwege het zoeken door velen van de ziel. Ze zoeken naar redenen achter alles dat negatief ‘schijnt’ te zijn. … en door dat te doen  … vinden ze in zichzelf de Waarheid van hun ziel. Dit is werkelijk zeer hartverwarmend.

Djwhal Khul "Een Hoogst Productieve Cyclus" 14 Augustus 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Een Hoogst Productieve Cyclus"
14 Augustus 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. We staan op het punt om een zeer hoge productieve cyclus binnen te gaan. En ik wil spreken over de configuraties en hoe jullie creatieve potentieel te maximaliseren tijdens deze tijdsperiode.
We hebben Mercurius die het teken van Maagd binnengaat, dan zullen we de Zon in Maagd hebben en Mercurius zal in/naar Schorpioen verhuizen in de laatste paar dagen van September. Dus ik ga werkelijk zeggen dat wij hier ongeveer een tijdsperiode van zes weken hebben van zeer hoge productieve energieën ALS jij je gedachten gefocust kunt houden.

Het Manuscript van Overleving - Deel 423

Jullie Zetten een Ware Waterval van Vonken in Werking…
13 Augustus 2014 / Aisha North

Gedurende eonen, werd de mensheid gedefinieerd als bestaande uit op zichzelf staande entiteiten, hun levenswerk in ontberingen en gezwoeg uitvoerend van de geboorte tot aan de dood, om dan helemaal op te houden te bestaan. Met andere woorden, werden jullie mensen gedefinieerd als iemand die eenvoudigweg tussen de eerste en de laatste ademhaling die je nam bestond, en wat er ook voor of inderdaad daarna komt, is een onderwerp dat in mysterie gehuld is. Hoe het ook zijn mag, jullie hebben het nu klaargespeeld om jullie ogen te openen jegens het feit dat een menselijk leven zoals jullie gewoon waren het te definiëren eenvoudig de spreekwoordelijke top van de ijsberg is - of zelfs minder dus. Want nu, zijn jullie begonnen om in te tappen op de rijke ader welke de echte jij voorstelt, degene die niet beknot is binnenin wat voor fysieke limieten dan ook, maar die gekozen heeft om één deel van zichzelf als een mens te definiëren.

Als soldaten hun wapens neerleggen Door R. Teichmann, Global Research, 4 aug 2014

Als soldaten hun wapens neerleggen
Door R. Teichmann, Global Research,  4 aug 2014


‘Ik wil iets doen voor de vrede’

Als de pionnen weigeren mee te spelen in het schaken kan het spel niet plaatsvinden.
De macht ligt uiteindelijk niet bij de heersers die plannen maken maar bij de beslissingen die jij en ik nemen en zeker bij diegenen die in het militaire apparaat werken.

Weiger te vechten en sta op je geboorterecht om in vrede te kunnen leven.
Zoals deze soldaten uit de Oekraïne die er genoeg van hebben. (zie bron)

Op 4 augustus namen zij de beslissing niet meer te willen vechten. Vierhonderd soldaten weigerden nog langer hun landgenoten te doden, zij ‘liepen over’ naar de Russische grens en legden daar hun wapens neer.

Een van hen Yaroslav zei: ’Ik wil iets doen voor de vrede’. 

Zij zagen dat er geen andere optie is dan hun eigen land te ontvluchten omdat zij door deze actie daar vervolgd zouden worden als ‘verraders’. 


Lord Emanuel: Wacht niet op een volgende dag. 15 november 2009. Geplaatst: 15 augustus 2014


Wacht niet op een volgende dag.
15 november 2009. Geplaatst: 15 augustus 2014
Vertaling winny@stralendetoekomst.nl

Vraag: Ik heb enkele vragen over de Maan… is die kunstmatig?

Emmanuel: Het woord “kunstmatig” bestaat alleen in de derde dichtheid. In het Universum is niets “kunstmatig”.

Jullie Maan is ouder dan je zonnestelsel; zij werd gebouwd door een hoog intelligent ras en ze werd in de omloop van de Aarde gebracht met als voornaamste doel de draaisnelheid van jullie planeet te verlangzamen.

Vraag: Wanneer werd de Maan in Aarde’s omloop gebracht?

Op deze dag van je leven 15 Augustus 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat het tijd is om te verhuizen naar onbekende gebieden.

Als je iets wilt doen wat je nog nooit eerder gedaan hebt, moet je iets doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan.
Als je ergens naartoe wilt waar je nog nooit ben geweest, moet je ergens heengaan waar je nog nooit naartoe geweest bent.

Je kunt iets nieuws doen door oude dingen niet meer te doen.
Als je wilt dat je leven veranderd, moet jij je leven veranderen.
Dus ga je gang. Het is veilig.
En het wordt ook ... tijd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl
Een Schrijven van de Schepper 14 augustus 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 augustus 2014 / door  Jennifer Farley,

" Kijk van dichter bij. "


Een milde waarschuwing: de verbinding van een persoon met het Goddelijke is even gevarieerd als er mensen zijn op jullie Aarde.
Spiritualiteit hoeft niet somber, rustig of meditatief te zijn en gaat zeker niet over het ontkennen van de menselijke ervaring!
Een waarlijk spiritueel wezen is zeer zelden één van deze dingen.
In tegendeel: zij hebben geleerd om de gebreken van het menselijk zijn te omarmen,
vinden er plezier en troost/gemak in en realiseren zich dat ze zich in een leerfase bevinden.
Neem vandaag de tijd om je medereizigers wat nader te bekijken.
Zij zullen je dikwijls dingen leren die je het minst verwacht.

~ De Schepper ~
Vertaald: Paulus Peeters


Heavenletter 5012 Het Voorjaar van Verrassingen / 15 augustus 2014

Het Voorjaar van Verrassingen
Brief uit de Hemel
Vrijdag 15 augustus 2014

God zei:

Leef met een gevoel van anticipatie. Je zou moeten willen leven met het idee dat er iets geweldigs staat te gebeuren voor jou of naar je toe komt of van jou vandaan komt. Anticipatie is een bewustzijn van iets meer dat komt, iets verrukkelijks, iets dat jou
geluk zal geven en, daarom, geluk aan degenen om je heen.

Jij kunt dit verwachting noemen, als je wilt, maar je houdt het licht vast, niet strak. Je verwelkomt het, je hoeft niet te bevelen om te komen. Het is een lichte uitnodiging die jij uitzendt naar het Universum. Je verwacht zijn komst, je klampt je er echter niet aan vast. Je hebt het niet aan een lijn die jij meetrekt. Je bent gewoon klaar om het te verwelkomen, als een gast waarvan je blij bent dat je hem ziet.


donderdag 14 augustus 2014

De Grote Cyclus: De Komeet Annanhutak en de planetoïde Nibiru. De Stichters via Sal Rachele 23 juli 2005 Geplaatst 24 augustus 2014

De Grote Cyclus: De Komeet Annanhutak en de planetoïde Nibiru.
De Stichters via Sal Rachele
23 juli 2005
Geplaatst 24 augustus 2014

Geliefde Scheppers,

Wij hebben meer dan een maand gewacht om deze boodschap door te geven. Het medium had het druk met reizen en onderwijzen, maar tijd heeft in onze dimensie geen betekenis en geduld is dus niet echt aan de orde. Maar in jullie dimensie kan een maand een lange tijd lijken.

Wij gaven een 10-delige serie over de geschiedenis van de Aarde, waarbij we veel belangrijke aspecten weglieten om het overzichtelijk te houden. Het aandachtsbereik van de meeste mensen is erg kort en als wij hadden uitgewijd dan zouden we 90% van ons publiek hebben verloren. Wij moedigen het medium aan om een gedetailleerdere tekst van onze communicaties aan te reiken in een boek. Dit zal waarschijnlijk binnen het volgende jaar beschikbaar zijn.

Jezus Jullie werden perfect geschapen om in vreugde in alle eeuwigheid te leven / John Smallman met Jezus op 13 augustus 2014

Jezus
Jullie werden perfect geschapen om in vreugde in alle eeuwigheid te leven
John Smallman met Jezus op 13 augustus 2014


Het tempo van het ontwakingsproces blijft zich versnellen, naarmate meer en meer van jullie er een punt van maken dagelijks te mediteren, met de intentie dat de Tsunami van Liefde ieder hart doordringt en vrede naar de mensheid brengt.  Jullie zijn klaar voor de vrede, dat zijn jullie al gedurende een aantal decennia, maar de oude orde, die opgroeide in strijd en conflict, was niet bereid de macht op te geven waarmee conflicten werden voortgebracht.  Echter, het aantal leden van die oude orde die nog op Aarde zijn is sterk verminderd, net zoals hun invloed, en terwijl steeds meer van hun geheimen worden onthuld, blijft hun steun onder de bevolking wegvallen.  Zij zullen ofwel de Liefde in hun hart toelaten, of verder trekken omdat hun oorlogszuchtige intenties niet meer passen bij de collectieve intentie van de mensheid voor wereldvrede.  De mensheid heeft zich eindelijk gerealiseerd dat de kracht van wapens, oorlog, niet kan leiden tot vrede, en zal daarom geen oorlogen meer dulden.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Woensdag 13 augustus 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 13 augustus 2014

Menselijke wezens hebben hun observatievermogen gebruikt om zichzelf te definiëren sinds het begin der tijden. Vanwege de wens van het ego zelf dat de dingen altijd hetzelfde blijven, wat anders was geworden, was waar de mens naar uit keek. Dit was wat heeft geleid tot het oordeel en afscheiding waarvoor jullie nu de intentie hebben er voorbij  te evolueren, vooruit te gaan in deze grootse nieuwe eeuw.

Dit is gewoon een gewoonte, op zoek naar de verschillen. Wat als je op zoek gegaan was naar overeenkomsten? Wat als je doel was om de rode draden die doorheen de gehele mensheid bestonden te bekijken? Als je dit zou doen zou je nog steeds de mogelijkheid hebben om zelf te bepalen en zou je eenheid, harmonie, begrip en vrede steunen. Wij vragen je, om je gedurende de gehele dag vandaag, te concentreren op de prachtige mensheid die jullie in elkaar zien. Jullie zullen beginnen om anderen te zien zoals wij jullie zien - allemaal schijnend in jullie eigen unieke expressie van goddelijkheid.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Asthar on the Road: OVER SANANDA Geplaatst: 14 augustus 2014 / Susan Leland


OVER SANANDA
Susan Leland
Geplaatst: 14 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag:  Ik begrijp dat er enige beweging is geweest voor degene die jullie Jezus noemen, enige opwaardering, enige verandering. Kun jij daar iets over vertellen?

Ashtar:  "Heb jij het over het feit dat mijn geliefde broeder, die de naam Sanada heeft, dat mijn geliefde broeder inderdaad weer op de planeet Aarde heeft rondgelopen en zijn aanwezigheid kenbaar heeft gemaakt bij met name degenen die in het Midden Oosten wonen?

Hij is ook verschenen in stortvloeden van Licht bij vele anderen die in het menselijk lichaam zijn, en over de hele wereld en zijn boodschappen komen naar voren, dat waarover hij jaren geleden zo eenvoudige toch zo veelzeggend sprak in zijn leringen komt nu weer voorin het bewustzijn van de planeet te zitten. Zijn optreden is zeer verheffend. Hij is inderdaad hier, net zoals velen van de geascendeerde Meesters om mee te doen aan en te zorgen voor de ascensie van de planeet.

Voorbije levens en je intuïtieve gaven. 14 augustus 2014 / door Selacia

Voorbije levens en je intuïtieve gaven.
14 augustus 2014 / door Selacia

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je gave van aangeboren intuïtie ontwikkeld hebt, ook al heb je je daar niet expliciet in getraind? Meer nog, zou je beter willen begrijpen hoe je intuïtieve gaven beter te gebruiken zodat je een authentieker en krachtiger leven kan leiden?

In dit artikel geef ik voorbeelden van zaden uit vorige levens die in dit leven zijn meegebracht, zaden van spirituele kwaliteiten en meesterschap die in oude tijden vaak naar waarde werden geschat.

Je weet natuurlijk dat je meerdere levens hebt gehad, maar je realiseert je misschien niet hoe sterk je uitdrukkingsvorm vandaag beïnvloed is door wat je vroeger leerde en ervoer. Inderdaad, die ervaringen uit ver vervlogen levens hadden invloed op de omstandigheden van je geboorte, zoals je gezin, locatie en unieke aanleg.