Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 15 augustus 2014

Djwhal Khul "Een Hoogst Productieve Cyclus" 14 Augustus 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Een Hoogst Productieve Cyclus"
14 Augustus 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. We staan op het punt om een zeer hoge productieve cyclus binnen te gaan. En ik wil spreken over de configuraties en hoe jullie creatieve potentieel te maximaliseren tijdens deze tijdsperiode.
We hebben Mercurius die het teken van Maagd binnengaat, dan zullen we de Zon in Maagd hebben en Mercurius zal in/naar Schorpioen verhuizen in de laatste paar dagen van September. Dus ik ga werkelijk zeggen dat wij hier ongeveer een tijdsperiode van zes weken hebben van zeer hoge productieve energieën ALS jij je gedachten gefocust kunt houden.

zondag 10 augustus 2014

De volle maan van 10 augustus 2014: overvloed en bestemming

De volle maan van 10 augustus 2014: overvloed en bestemming

(Petra Stam) Deze volle maan wordt de Graanmaan genoemd. Een andere naam is Rode Maan, omdat de opkomende maan door de drukkende warmte een rode waas kan vertonen. Tijdens deze maanperiode draait het om de eerste oogst – vooral de graanoogst – en het thema hierbij is ‘overvloed en bestemming’.


Het is een tijd om dankbaar te zijn voor de eerste giften van de Aarde. Sta ook stil bij je eigen bestemming en successen. Niet alleen de natuur, maar ook jij hebt een proces van groei en rijping doorlopen. Door inzet en het doorleven van levensprocessen, valt er nu wellicht ook iets te oogsten!

De Maan staat nu in haar baan het dichtst bij de Aarde en oogt hierdoor veel groter; daarom wordt ook wel van een Supermaan gesproken. Ze staat in Waterman en dat vergroot de drang naar vrijheid en onafhankelijkheid, geeft onrust en experimenteerlust, maar ook vindingrijkheid. Luister naar je gevoel, want er kunnen ineens dingen op zijn plek vallen! Wat slapen betreft: dit is echt een maan van wakker liggen.