Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 augustus 2014

Asthar on the road: Neptunus – ‘Laten wij de Wateren helen met Liefde! 22 juli 2014 / Susan Leland

Neptunus
 ‘Laten wij de Wateren helen met Liefde!
Ashtar On The Road Teleconferentie op 22 juli 2014

“Ik ben Neptunus, zoals mijn broeder heeft gezegd, die bekend is met vele namen. Ik ben hier door de specifieke aanvraag van Moeder Gaia en als antwoord op degenen van jullie wier Harten liefdevol zijn, maar toch bezorgd over de oceanen van planeet Aarde, want ik ben de Beheerder van de oceanen en van alle leven in de oceanen. En met een beetje uitweiding, alle wateren die stromen in de oceanen, of ze nu uit een bron komen hoog in de bergen, of uit een stroom  of een meer of een rivier die in mijn wateren stroomt – alle wateren van de wereld zijn verbonden.

En ik ben degene die overziet en verantwoordelijk is voor het weten wat er aan het gebeuren is met de wateren van de wereld. En net zoals de regendruppels vallen in de wateren van de Aarde, zo is het ook dat ik me bewust ben van wat de regendruppels bij zich dragen.

Kryon: De Goddelijke Weg. 27 Barbara Bessen

Kryon: 
De Goddelijke Weg. 27
Barbara Bessen
Kryon: Een cursus in liefde – Boek 2.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Deel 27.

Jullie Goddelijk Bouwplan – Bijzonderheid bij de structuren.

Er is een bijzonderheid bij de structuren van jullie Zijn en ook bij de structuren der dieren. Daarin onderscheiden jullie je ook van het verdergaande Goddelijk plan: Omdat jullie hier in de regionen van de polariteit ophouden is ook jullie veld aan deze polariteit onderworpen.

Jullie veld verandert steeds naar aanleiding van jullie gedrag. Jullie gedrag hangt weer af van oude patronen, van de emoties die jullie activiteiten beïnvloeden.

Stel je eens voor dat jullie een hele dag naar dit veld zouden kunnen kijken terwijl jullie je op Aarde bewegen. Alle gedachten, jullie activiteiten, de hele dag door, kunnen jullie bekijken hoe jullie veld erop reageert. Alles is vibratie, tonen en vibraties, kleuren en vibraties. KRYON: De kracht van allesomvattende Liefde. 1 Barbara Bessen 9 augustus 2014. Geplaatst: 30 november 2014

Kryon:
De kracht van allesomvattende Liefde. 1
Barbara Bessen
9 augustus 2014. Geplaatst: 30 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve mensen, onze ontmoeting op dit boek-niveau neigt zich naar een einde. Jullie en ik hebben een intensieve tijd met elkaar doorgebracht, nietwaar? Misschien hebben jullie het artikel in een stuk doorgelezen en bedenken jullie nu welke oefeningen voor jullie interessant zijn.Of hebben jullie je gelijk op het hoofdstuk gericht en zijn diep in de vibraties gedoken.

Weet dat deze ontmoeting geen treffen met twee deelnemers was. Het was een familiebijeenkomst, alle delen van je ziel hebben deelgenomen. Enkelen van hen zijn steeds bij jullie. Als jullie dit artikel lezen is het een teken voor jullie Hoger Zelf en jullie meester-geestelijke leiders.

Zij zullen intensief met jullie in verbinding treden om jullie de kans te geven een verdere stap in je eigen licht te wagen.Aartsengel Michaël Het vijfde karmische patroon: haat schrijfster Katerina Karanika geplaatst 8 augustus 2014

Aartsengel Michaël
Het vijfde karmische patroon: Haat
schrijfster Katerina Karanika
geplaatst 8 augustus 2014
Channeling door Katerina Karanika ©  The Children of Love

In de (transformatie)serie oplossing van de 7 karmische patronen:

het eerste karmische patroon: arrogantie
het tweede karmische patroon: 
verslaving
het derde karmische patroon: 
voor-oordelen
het vierde karmische patroon: 
Geweld

Het karmische patroon van haat

Zorg dat je eerst diep ontspannen bent zodat je deze tekst met je hart en niet met je verstand leest. Op dit moment zijn onze vrienden van achter de sluiers aanwezig om ons bij te staan en ons een nieuwe kans te geven om een nieuwe karmische patroon te leren kennen, begrijpen en los te laten. Naast Aartsengel Michael en Meester Saint Germain is zoals altijd ook Meester Sananda aanwezig. Ze hebben een hele schare engelen meegebracht die ieder van ons zal ondersteunen bij dit proces van bewustwording en genezing van het karmische patroon van haat. Dat is het onderwerp van vandaag. Ik wil jullie er ook aan herinneren dat je opnieuw toestemming moet geven aan Meester Saint Germain en Michael om verlost te mogen worden van het karma dat je in de loop van alle levens op aarde verzameld hebt naar aanleiding van Haat.

Op deze dag van je leven 9 Augustus 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat de man met een nieuw idee een kruk is
tot het idee slaagt.

Mark Twain zei, zonder twijfel en met een twinkeling in zijn oog.
Heeft u een nieuw idee over iets?
Ga je gang en deel het, of zet het in beweging.
Wees niet bang voor de twijfels of afkeuring van anderen.

Die dingen zullen er zijn, natuurlijk. Maar wat zou dat?
Ideeën zijn God, die hallo zegt.
Ga er nooit aan voorbij of laat een goed idee nooit wegglippen.
Hoe weet je dat het goed is?

Dat weet je niet, totdat je het probeert.
Dat is het hele punt ...


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Heavenletter 5006 God Hoort Onze Schreeuwen / 9 augustus 2014

God Hoort Onze Schreeuwen
Brief uit de Hemel
Zaterdag 9 augustus 2014

God zei:

Ik hoor Mijn kinderen uitschreeuwen:

"Aan God, lieve God, ik spreek tot U, en ik weet dat U mij hoort en U praat met mij, en U houdt van mij. Waarom ben ik niet de gelukkigste persoon in de wereld? God, waarom ben ik dat niet?"

Ik antwoord:

Gewoonte. Het is het uitgangspunt van waar jij begint, dat je Mij niet hebt, dat je moet verkrijgen. Je hebt verkregen. Je hebt Mij verkregen. Wat je eigenlijk hebt verkregen is jouw bewustzijn van Mij, maar niet alleen van Mij, van onze Eenheid. Er is enig restant overgebleven binnenin jezelf van het tegenover elkaar zitten van Ons, dat jij leuker vindt dan Eenheid. Je bent zoveel alleen geweest in je leven, en je houdt ervan om een Metgezel te hebben zoals Ik.

Een Schrijven van de Schepper 8 augustus 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8 augustus 2014 / door  Jennifer Farley,
" Geef het goede voorbeeld. "

Als je wenst dat anderen aardig tegen jou zijn, dan moet je eerst aardig zijn voor jezelf.
Als je wil dat anderen jou respecteren, begin dan binnenin. Als je verlangt naar trouw,
wees dan je eigen gedachten en overtuigingen getrouw. Alles wat je van anderen vraagt, moet
 eerst door jou aan jou gegeven worden! Als je je eigen kop vult, vloeit al hetgeen overloopt
naar diegenen rondom jou. Geef het goede voorbeeld en je medemensen zullen
dienovereenkomstig volgen.

~ De Schepper ~
Vertaald: Paulus Peeters


vrijdag 8 augustus 2014

Vollemaan Boodschap El Morya augustus 2014


Vollemaan Boodschap El Morya augustus 2014


Meester Morya,

Er kunnen mooie momenten zijn in jouw leven en dat moet je proberen ergens vast te houden. Denk niet: ‘het is niet aan mij besteed’, want ieder mooi moment kan de aanleiding zijn tot iets nieuws in jouw bestaan en dat moet je koesteren. Dat kunnen heel onverwachte momenten zijn, ziele momenten, waar je diep geraakt bent door de natuur, of door iemand in je omgeving, of door een uitspraak, of door iets wat je ziet, om het even, of door iemand die dienstbaar is, die iets moois doet, iemand die een overtuiging heeft en die uitdraagt.

Er kunnen zoveel prachtige momenten zijn in het leven en als je die koestert en een plaatsje geeft in je hart, dan word jij innerlijk rijker. Want uiteindelijk wordt dat een schat, een herinnering die dichtbij blijft, iets moois om van te genieten, dat je weet: het leven kan inderdaad heel erg mooi zijn.

MAAK JE STOELRIEMEN VAST, WERELD – WE KOMEN ERAAN! De Sterren Ouderen met Aluna Joy 6 augustus 2014

MAAK JE STOELRIEMEN VAST, WERELD – WE KOMEN ERAAN!
De Sterren Ouderen met Aluna Joy 
 6 augustus  2014
vertaling Winny

We weten dat jullie het kunnen voelen komen. Er staat iets groots op het punt te veranderen. Jullie harten fladderen op een nieuw ritme. Wat er komt is allesbehalve iets dat jullie tot nu toe hebben ervaren… maar het is iets dat jullie wel gewenst hebben. Dit is de grote waardering voor al het harde werk dat jullie al heel lange tijd gedaan hebben.

We zeggen dat jullie je misschien voelen alsof je uit een kanon wordt weggeschoten nadat je een lange incubatie tijd hebt gehad (sedert december 2012). Schepping gaat nu zeer snel beginnen. Dus, maak je stoelriemen vast, alsjeblieft! Dit kan misschien voelen als het op goed geluk af pulseren van kosmische adrenaline stromen die niet zijn verbonden aan de normale bronnen (zonnevlammen, aardbevingen, wereld gebeurtenissen, enz.. ) Dit komt omdat wat door je heen stroomt niet van de oude wereld is, maar het komt uit de nieuwe die jullie nu nog niet kunnen zien.

Meditatie voor vrede, 8 augustus 2014


Op vrijdag 8 augustus om 18.00 uur

Grootste gezamenlijke meditatie ooit gericht op wereldvrede

De Indiase schrijver Deepak Chopra organiseert a.s. vrijdag de grootste gezamenlijke meditatie in de geschiedenis. De meditatie voor wereldvrede staat vanuit Toronto in Canada onder leiding van Chopra, India Arie en Gabrielle Bernstein. Over de hele wereld doen mensen mee.

De meditatie, die het Guinness Book of Records moet gaan halen, begint vrijdag om 18.00 uur Nederlandse tijd. Je kunt thuis je computer aanzetten en meedoen. Maar je kunt ook samen mediteren.

Marion Reijerink uit Zoetermeer nodigt geïnteresseerden uit in haar trainingscentrum aan de Louis Braillelaan 60. Ook mensen zonder meditatie-ervaring kunnen meedoen. “Desgewenst geven wij een korte introductie vooraf,” zegt Reijerink. “Dit is een mooi moment om bij te dragen aan wereldvrede. Daarnaast is het een mooi moment om met gelijkgestemden bij elkaar te komen en onze intenties te delen.”

Een Schrijven van de Schepper 7 augustus 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper

7 augustus 2014 / door  Jennifer Farley,

" Een ervaring van beweging "

Werp een handvol keien in stilstaand water. Terwijl de kringen van elk ervan naar buiten toe bewegen, stoppen ze niet: zij raken elkaar, overlappen en gaan door met andere (kringen) die zij tegenkomen, te raken.

Het is geen statische ervaring, maar eentje van beweging.
Zo zou jullie bestaan op het aardoppervlak ook moeten zijn.

~ De Schepper ~
Vertaald: Paulus Peeters


Djwhal Khul "Vreedzame Houdingen" 7 Augustus 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Vreedzame Houdingen"
7 Augustus 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Deze week wil ik praten over "Vreedzame Houdingen", hoe letterlijk in het fysieke lichaam te zijn, een specifieke houding vasthoudend welke vrede-gevuld is.
Dus één van de eerste dingen om te beoefenen is om de Chi stromende te houden en dat te doen is door zeer eenvoudig geen enkele van de ledematen te kruisen. Dus je kruist de benen niet, zelf niet bij de enkels, of slaat de armen over elkaar. Wat je in plaats daarvan kunt doen is de handen beetpakken maar laat hen zeer, zeer ontspannen of je kunt de vingertoppen nauwelijks aangeraakt hebben met jouw handen een klein beetje gebogen. En wederom, ontspannen, geen gespannen spieren in de handen. Je kunt jouw voeten naast elkaar zetten, misschien slechts de grote tenen naast elkaar rustend of de hielen naast elkaar rustend en wederom geen spanning in de benen of de voeten vasthoudend terwijl je dat aldus doet. Dus je spieren ontspannen houden is een volgende sleutel hier.

Bashar: Alle geloven zijn evenveel waard Geplaatst: 8 augustus 2014 / Darryl Anka

Bashar:
 Alle geloven zijn evenveel waard
(omdat elk geloof zijn eigen zelfbekrachtigende realiteit heeft).
Darryl Anka
Geplaatst: 8 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wat je ook gelooft, het Universum zal dit geloof steunen en bekrachtigen door de omstandigheden, de situaties, de mogelijkheden en de mensen in jouw leven aan te trekken die deze “versie” van de realiteit zullen versterken.


Heavenletter 5005 Jouw Lichaam Dient / 8 augustus 2014

Jouw Lichaam Dient
Brief uit de hemel
Vrijdag 8 augustus 2014

God zei:

Jouw hart is een pomp van liefde. Wat is bloed dat door jou stroomt anders dan een vorm van liefde? Wat is jouw hele lichaam anders dan een vorm van Mijn liefde? En dus wil je altijd jouw lichaam voeden en er goed over denken. Laat Ons niet meer over ziekte horen. Houd van alles van jou. Houd van je beenderen, houd van jouw gestalte, houd van jouw lengte, houd van jouw huid, houd van jouw neus, houd van jouw tenen. Houd gewoon van dat lichaam van jou dat jou overal brengt. Houd van de toerusting die jouw lichaam zo gewillig voor jou steunt.

Zeg nooit meer dat je niet van je nek houdt, die te lang is en te dun of te kort en vet, en zeg niet meer dat je wenst dat jouw lichaam dit had of dat had. Een deel van je lichaam verzorgen is er goed over en ertegen te spreken. Bedank je lichaam voor alles wat het doet om jouw geest op Aarde te huisvesten. Jouw lichaam is je vriend voor één leven. Het is jouw vriend.

Op deze dag van je leven 8 Augustus 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat hij die niet leeft volgens zijn geloof, niet gelooft.

Thomas Fuller zei dat, en hij had gelijk.
Je kunt zeggen dat je in God gelooft, maar wat heb je eraan als je er niet op vertrouwd dat God je uit de toestand haalt waar  je in beland bent?

Natuurlijk, als je denkt dat je in grote problemen bent, ben je dat ook.
Omdat je gedachten, natuurlijk, je eigen werkelijkheid creëren.
Dat is hoeveel je op God kunt vertrouwen.
Je hebt de instrumenten gekregen waarmee je je eigen ervaringen creëert.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


donderdag 7 augustus 2014

Steve Beckow: De Gouden Eeuw van Gaia:, deel 1 en 2

Steve Beckow:  De Gouden Eeuw van Gaia:
‘De meesten van Ons zijn, of zijn Engelen geweest’.
Deel 1 van 2
16 juni 2014

Ik wil graag onze aandacht nu brengen naar de rijke ader met kennis die ons in de laatste drie jaren is gegeven, over het engelen rijk. Waarom? Omdat duidelijk de meesten van ons die deze artikelen lezen, engelen zijn.

Of wij daalden lang geleden af uit het engelen rijk,  om deel te nemen aan het experiment van de vorm of  anders incarneerden we specifiek om te helpen bij de Ascentie.

De engelen via Tazjima vertellen ons dat “velen van jullie engelwezens zijn, aardige, zachte en vriendelijke.” De bron die zichzelf “Mary” noemt, via Pamela Kribbe, vertelt ons:  “jullie zijn zelf engelen geweest ooit en diep van binnen, zijn jullie dat nog. Vanuit de kern van je wezen loopt er een kanaal naar het engelenrijk.”

Laten we naar deze twee gevallen kijken.

ZIJ DIE LANG GELEDEN AFDAALDEN UIT HET ENGELENRIJK

Saul: Er zijn op dit moment enorme aantallen Lichtdragers, werkers, en wegwijzers op Aarde / 5 augustus 2014 /John Smallman

 Saul:
Er zijn op dit moment enorme aantallen Lichtdragers, werkers, en wegwijzers op Aarde
5 augustus 2014 /John Smallman

Jullie ontwaken is verzekerd.  Ik stel jullie slechts gerust want zovelen van jullie hebben twijfels, soms intense twijfels, en die twijfels moeten worden gelenigd, zodat ze jullie niet naar beneden trekken in de duisternis en de onzekerheid van de illusie.  Jullie zijn allemaal in het proces van het eruit opstijgen zodat je er op neer kunt kijken en naar hen die erin betrokken zijn, er schijnbaar zeer stevig in verankerd, met liefdevolle compassie en zonder in de pijn en het lijden te worden getrokken dat zovelen ondergaan.

Jullie taak is het om Licht, Liefde, en healing te verspreiden naar allen met wie je interacteert, en om dat te kunnen doen moeten jullie zelf het Licht en de Liefde in jezelf voelen

De Hathors - Leeuwenpoort ~ Supermaan van 9&10 Augustus - 7 Augustus 2014 / Anna Merkaba

De Hathors
~Leeuwenpoort~
~Supermaan van 9&10 Augustus~
Hoe Jouw Kristallijne Codes te Activeren en Je Trilling te Verhogen
7 Augustus 2014 / Anna Merkaba


Deze post bevat een meditatie om je hartruimte op te ruimen, jouw kristallijne rasters te activeren en om jou te helpen je met je eigen zelf te verbinden. Deze meditatie zou uitgevoerd moeten worden tijdens de Volle Maan welke binnenkort eraan komt, maar kan ook gedaan worden op ieder gegeven moment in de tijd. Deze Supermaan brengt spectaculaire energieën met zich mee en dus is het wijs om deze energieën in jouw voordeel te gebruiken…

Vrijheid, gelijkwaardigheid, evenwicht, rustigheid, wederopstanding, herinnering, oudheid, emotionele bevrijding van pijn en lijden, en de stoppelige energieën van onvoorwaardelijke Liefde begrijpen zullen de primaire wegwijzers voor jullie aardse zelven worden in de dagen die eraan komen.

Interview met Lee Carroll. 3 By Ron McCray Geplaatst: 7 augustus 2014

Interview met Lee Carroll. 3
By Ron McCray
Geplaatst: 7 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

 Vraag: Wat is Kryon’s huidige boodschap met betrekking tot bezoeken van buitenaardsen?

Lee: Wacht tot na 2012. Hij zegt dat zij hier niet zullen komen voordat het hier vredig is. Hij zegt ook dat degenen die wij hier hebben zien rondhangen er altijd zijn geweest. Dit weten wij al zestig jaar. Wij zijn vrediger dan zij zijn. Zij zijn hier om uit te zoeken wat wij hebben dat zij niet hebben. Het staat in de boeken. Hij zegt dat zij zelfs bang zijn om op het gazon van het Witte Huis te landen uit angst dat wij hen zullen laten oplossen. Wij hebben volledig de controle over alles dat zij zouden kunnen doen. Zij zijn gewoon schorriemorrie. Kryon heeft dit woord niet genoemd maar in feite klopt het wel. Degenen die te maken hebben met onze zaad-biologie komen in 2012 en toen zei hij dat wij niet verrast moeten zijn als zij precies op ons lijken, en dat is interessant. Dat zou wat zijn!

Meer lezen >>>
Oth: Familie. 24 april 2005 Geplaatst: 7 augustus 2014 / Ellen Rauh

Oth: Familie.
Ellen Rauh
24 april 2005
Geplaatst: 7 augustus 2014

Goede avond jullie allen hier aanwezig, zichtbaar en onzichtbaar. Elk van jullie heeft een reusachtig netwerk van relaties om zich heen, zichtbaar en onzichtbaar.

Wij willen jullie zeggen dat er in de onzichtbare wereld enorme verschuivingen bezig zijn, enorme verhuizingen van zielen die van de ene sfeer naar de andere sfeer gaan. Er heerst grote verwarring tussen vele zielen die hun nieuwe plek innemen. En omdat elk van jullie verbindingen heeft met de onzichtbare wereld, kunnen jullie deze onrust voelen. Weet dat deze onrust niet altijd te maken heeft met jullie Aardse leven.

Op de planeet Aarde is ook chaos, zijn er ook vele veranderingen, waardoor jullie als het ware je veiligheid en je houvast kwijt kunnen zijn. Wat normen en waarden waren, daar komen nieuwe voor in de plaats. Wat veiligheid was, blijkt een schijnveiligheid te zijn. Er is behoefte aan een andere veiligheid. Er is behoefte aan een andere verbondenheid. Vele culturen zijn gemixt. Er bestaat geen land meer met alleen originele inwoners. Alles wordt gemixt. En dit is de bedoeling, want bij de evolutie van de planeet Aarde komt er een grotere eenheid. Doordat alle culturen gemixt worden, moet je als het ware een andere eigenheid vinden.

Aartsengel Michaël Het vierde karmische patroon: Geweld Geplaatst 7 augustus 2014 / Katerina Karanika

Aartsengel Michaël
Het vierde karmische patroon: Geweld
Channeling door Katerina Karanika /©  The Children of Love

Geplaatst 7 augustus 2014


In de (transformatie)serie oplossing van de 7 karmische patronen:
het eerste karmische patroon: arrogantie
het tweede karmische patroon: verslaving
het derde karmische patroon: voor-oordelen

Het (4e) karmische patroon van geweld

Bij ons zijn vandaag vele engelen en Meesters aanwezig. Iedereen is verheugd over het feit dat vandaag de gelegenheid gegeven wordt om alweer een stuk karma los te maken, te transformeren. Moeder Aarde, de leden van de Witte Broederschap en Al Wat Is zijn aan het jubelen.

Als een klein groepje mensen zichzelf verlost van oud karma heeft dit effect op alles Wat Is, omdat alles met elkaar verbonden is. Niets staat op zichzelf. Aartsengel Michael gaat informatie over het karmische patroon van geweld doorgeven en Meester St. Germain zal alle karma dat voortgevloeid is uit dat karmische patroon gedurende ons hele bestaan op aarde in de derde dimensie, met de violette vlam transformeren. 

Daarnaast zijn een heleboel helpers, Engelen en Gidsen,  om ieder van ons te begeleiden, te helpen datgene te doen wat op dit moment voor ieder van ons het juiste is. De ontwikkeling, de groei van onze ziel en ons levensplan zit in ons DNA opgesloten. Allemaal gaan we evolueren, maar hoe en wanneer bepaalt ieder persoon zelf, omdat we allemaal begiftigd zijn met  vrije wil. Ik vraag jullie namens onze geliefde Michael en namens Meester St. Germain om nog een keer te bevestigen of jullie wel of niet bereid zijn om verlost te worden van dat karma. Maak je intentie duidelijk door deze te benoemen.


Heavenletter 5004 Verfraai de Wereld / 7 augustus 2014

Verfraai de Wereld
Brief uit de Hemel
Donderdag 7 augustus 2014
 
God zei:

Hallo, geliefden. Vandaag schijnt de zon, en zij schijnt op jullie. En Ik, God, ben Hier in de Hemel en in jullie harten, en, ook Ik schijn op jullie. Ik dring jullie harten binnen, en Ik houd jullie hoog. Ik zeg jullie om er op uit te gaan en te schijnen op de wereld.

Het kan zijn dat jij het gevoel hebt dat de wereld jou levensonderhoud verschuldigd is, weet je wat Ik bedoel? Jij en de wereld bestaan op basis van wederkerigheid, en, als We in termen van schuldig zijn spreken, ben jij de wereld een zegen of meer verschuldigd.

Dit is jouw wereld die Ik aan jou heb gegeven. Ik gaf haar met al de schoonheid en gloed die Ik ervoor bedacht, en nu moet jij de wereld oppoetsen. Je doet dat met het licht in je ogen en het licht in je hart en het licht in je denkgeest. Waar de wereld donker mag lijken voor jou, dat is waar jij licht moet schijnen. Verspreid licht in plaats van te wijzen op wat glansloos of zelfs akelig voor jou lijkt te zijn. Heb medelijden met de wereld en alle mensen erin. Ze doen hun best net als jij doet, en het kan zijn dat ze zelfs meer klungelen dan jij.

woensdag 6 augustus 2014

Michael en de Raden: Er zijn Universums alsnog Onbekend voor Jullie om te Verkennen 5 Augustus 2014 / Ron Head

Michael en de Raden:
Er zijn Universums alsnog Onbekend voor Jullie om te Verkennen
5 Augustus 2014 / Ron Head

Dit is een opwindende en leerzame maand voor jou (Ron) geweest. Wij zijn iedere stap op de weg bij jou geweest en je hebt het goed gedaan en veel geleerd. Er zullen meerdere trips naar andere locaties in de toekomst zijn. Bereid je voor dat zich dat manifesteert.

Wij zullen beginnen door diegenen die zich er nog niet bewust van zijn te alarmeren dat jullie in de scherp stijgende energieën van de jaarlijkse 8/8 Leeuwenpoort portaal zijn. Diegenen van jullie die in staat zijn deze uitbarstingen van energie te voelen zouden zich bewust moeten zijn dat dit jaar de toename in intensiteit groter dan ooit zal zijn. Gekoppeld aan het feit dat jullie basis energie handtekening op de planeet hoger dan ooit is, zal dit zorgen voor een interessante tijd. Het is voor jullie tijd om enige aandacht te geven aan dit deel van het mechanisme van verandering. Deze energieën arriveren in jullie buurt en veranderen de frequentie van alles, letterlijk alles, op jullie wereld. Dit omvat elke en iedere cel van jullie wezen. Jullie ervaren dan ook een stijging in de mentale en emotionele gebieden van jullie wezen. Jullie bewustzijn is in kwaliteit, inhoud en effectiviteit verhoogt. Dit versnelt de veranderingen in jullie externe wereld.