Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 augustus 2014

Asthar on the road: Neptunus – ‘Laten wij de Wateren helen met Liefde! 22 juli 2014 / Susan Leland

Neptunus
 ‘Laten wij de Wateren helen met Liefde!
Ashtar On The Road Teleconferentie op 22 juli 2014

“Ik ben Neptunus, zoals mijn broeder heeft gezegd, die bekend is met vele namen. Ik ben hier door de specifieke aanvraag van Moeder Gaia en als antwoord op degenen van jullie wier Harten liefdevol zijn, maar toch bezorgd over de oceanen van planeet Aarde, want ik ben de Beheerder van de oceanen en van alle leven in de oceanen. En met een beetje uitweiding, alle wateren die stromen in de oceanen, of ze nu uit een bron komen hoog in de bergen, of uit een stroom  of een meer of een rivier die in mijn wateren stroomt – alle wateren van de wereld zijn verbonden.

En ik ben degene die overziet en verantwoordelijk is voor het weten wat er aan het gebeuren is met de wateren van de wereld. En net zoals de regendruppels vallen in de wateren van de Aarde, zo is het ook dat ik me bewust ben van wat de regendruppels bij zich dragen.

vrijdag 8 augustus 2014

Djwhal Khul "Vreedzame Houdingen" 7 Augustus 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Vreedzame Houdingen"
7 Augustus 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Deze week wil ik praten over "Vreedzame Houdingen", hoe letterlijk in het fysieke lichaam te zijn, een specifieke houding vasthoudend welke vrede-gevuld is.
Dus één van de eerste dingen om te beoefenen is om de Chi stromende te houden en dat te doen is door zeer eenvoudig geen enkele van de ledematen te kruisen. Dus je kruist de benen niet, zelf niet bij de enkels, of slaat de armen over elkaar. Wat je in plaats daarvan kunt doen is de handen beetpakken maar laat hen zeer, zeer ontspannen of je kunt de vingertoppen nauwelijks aangeraakt hebben met jouw handen een klein beetje gebogen. En wederom, ontspannen, geen gespannen spieren in de handen. Je kunt jouw voeten naast elkaar zetten, misschien slechts de grote tenen naast elkaar rustend of de hielen naast elkaar rustend en wederom geen spanning in de benen of de voeten vasthoudend terwijl je dat aldus doet. Dus je spieren ontspannen houden is een volgende sleutel hier.