Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 25 juli 2014

Djwhal Khul "Mars in Schorpioen" 24 Juli 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Mars in Schorpioen"
24 Juli 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Het eerste dat ik wil doen is Aartsengel Michael aanroepen.

We willen bescherming aanroepen voor het zelf en voor de Mensheid in het algemeen omdat wij in een ietwat van een vluchtige tijdsperiode zijn, een soort van op de rand van een oorlogsenergie en we zullen Mars hebben, welke soms genoemd kan worden het mannelijke aspect, karmisch en strijdlustig, en beweegt zich in/naar het teken van Schorpioen, hetgeen sterven en wedergeboorte en diepe transformatie kan zijn.

Dus we willen min of meer de energieën temperen deze week en op de één of andere manier echt voorzichtig zijn over wat je zegt en aanroept of verzoekt.

Focus jouw energieën altijd, natuurlijk, richting de positieve uitkomst zoals "Ik kies vrede" dat soort van dingen.

woensdag 23 juli 2014

MH17: oproep aan alle bewuste mensen.. 22 juli 2014 / door GuidoJ.

MH17: oproep aan alle bewuste mensen..
22 juli 2014 / door GuidoJ.
  

x
x
Oproep aan alle bewuste mensen:
2014 © Vera Koenen & Nienke André de la Porte-Riemersma
 x
Collectief zijn we opgeschud, door elkaar geschud en hevig geschrokken door de gebeurtenissen rondom het boven de Oekraïne neergehaalde Maleisische passagiersvliegtuig, dat vele mensenlevens heeft gekost en de emoties in verschillende landen hoog heeft doen oplaaien.

Leven we mee met de rechtstreeks betrokkenen en laten we het daarbij?
Of geven wij, met ons bewustzijn, met onze trilling, een impuls tot een andere uitkomst, vanuit het hogere weten van ons hart? 


Eigenwaarde 23 juli 2014 / Neale Donald Walsch

Eigenwaarde
Neale Donald Walsch
Geplaatst 23 juli 2014


Een volgroeide boom is niet minder perfect dan een
zaailing. Een klein kind is niet minder perfect dan een
volwassene. Het is de perfectie zelve. Omdat het iets niet
kan doen, omdat het iets niet weet, is het echt niet minder
perfect.

dinsdag 22 juli 2014

Verlangen is een instrument tot bewustzijn Neale Donald Walsch Geplaatst 22 juli 2014

Verlangen is een instrument tot bewustzijn
Neale Donald Walsch
Geplaatst  22 juli 2014

Lieve vrienden…

Wisten jullie dat je Ziel, ook wanneer ze gematerialiseerd is (in een lichaam woont), aan een spirituele reis begint – dikwijls zonder dat je dit weet? Je kunt je er zelfs niet van bewust zijn dat je een spirituele ontmoeting hebt, maar het is wel zo.

Anderzijds kun je ervoor zorgen dat een dergelijke ontmoeting in je volle bewustzijn plaats vindt. Daar gaat het allemaal om in de Spirituele Stappen binnen de Onbewust-heid van de wereld. We gaan hier dus verder waar we de vorige week in ons Bulletin gebleven waren. En nu komt er een kleine verrassing. Men kan tot Volledige Realisatie komen door een van de Tien Instrumenten te gebruiken waar we de vorige week over gesproken hebben. Ieder Instrument op zich kan tot de Heilige Ervaring leiden.

maandag 21 juli 2014

Waarom kan ik niet gelukkig zijn? Neale Donald Walsch Geplaatst 21 juli 2014

Waarom kan ik niet gelukkig zijn?
Neale Donald Walsch
Geplaatst 21 juli 2014

(een boodschap van Neale Donald Walsh)

 De meest verbazingwekkende boodschap die ik ooit ontving tijdens Mijn Gesprekken met God-dialogen bestond uit 6 woorden. In slechts een half dozijn klanken werd mij alle kennis gegeven die ik, hier in mijn ervaring op aarde, nodig had.

Ik was op een punt gekomen waarin ik mij afvroeg waarom het leven mij niet het geluk bracht waar ik naar zocht. terwijl ik werk deed wat ik leuk vond, omringd werd door interessant gezelschap waar ik graag in vertoefde en genoot van een gezin waar ik van hield.

“Wat mankeer ik”, vroeg ik aan God”, waarom kan ik niet gelukkig zijn.”Dat is erg eenvoudig” zei God. “Je denkt dat je leven om jou draait”.

zondag 20 juli 2014

Neale Donald Walsh: Waar Chakra’s voor zijn Geplaatst 20 juli 2014

Neale Donald Walsh:
Waar Chakra’s voor zijn
Geplaatst 20 juli 2014

Wist je dat de chakra’s van het menselijk lichaam een functie en een doel hebben dat de meeste mensen niet begrijpen? Vorige week keken we in deze omgeving /gebieden voor het eerst naar de menselijke ervaring van verlangen, als een instrument van bewustzijn. Ons onderzoek gaat deze week door over  het beschrijven van de sensatie op een manier dat een deur opent naar een groter begrip van  het gebruik en de functie, doel en rol van je lichaamschakra’ centra’s. We hebben veel gehoord over deze centra in ons lichaam de afgelopen jaren, maar zelden of ooit gehoord hebben hoe ze werken, of waarom ze er zijn.  

Laat ons de ervaring van verlangen gebruiken om dit te bekijken.

Terwijl verlangen een mentaal proces is, kan het, net als alle processen lichamelijke ervaringen produceren. Verlangen kan een sensatie in de maag produceren, wat we kriebels, of vlinders in de buik noemen  Een diep en treurig verlangen kan zelfs een doffe pijn veroorzaken. Dit komt omdat verlangen een energie is, en er een energiecentra zit waar je maag zit. Dit energiecentrum wordt een chakra genoemd en het is 1 van de 7 centra’s  in je lichaam.