Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 juli 2014

Boodschap voor deze Nieuwe Tijd, Maria Mesen 19 juli 2014

Boodschap voor deze Nieuwe Tijd


Door: Maria Mesen
Geplaatst door wakkeremensen op 19 juli 2014

Goedendag, mijn naam is Maria Mesen, ik ben geboren in België en ben sinds de laatste 10 jaar woonachtig in Frankrijk /Bretagne. Ik zou graag een mededeling overbrengen voor de mensheid.

De mens van vandaag leeft als een bootje op een stormachtige zee, zichzelf verliezend in de storm van informatie, reclame, teveel vibratie een overspoeling van het denken, laat de mens zichzelf terugvinden in zijn Hart, de zetel waar zijn ziel woont.

De kinderen vandaag zijn het stuur verloren, het onderwijs is niet meer aangepast om de nieuwetijdskinderen op te vangen, daarom is het nodig om deze boodschap te brengen dat de mensen zich meer bewust zijn waar ze staan, in welke chaos ze leven en meer bewust in het moment te leven.

Saul: De terugkeer van de mensheid naar haar natuurlijke volledig ontwaakte......./ John Smallman op 18 juli 2014

Saul:
De terugkeer van de mensheid naar haar natuurlijke volledig ontwaakte en volledig bewuste staat is nooit onderwerp van twijfel geweest
John Smallman met Saul op 18 juli 2014
Vertaling: René
Het plezier is begonnen!  Jullie ontwaken is, voor jullie allemaal, ongelooflijk op handen!  Ja, je zou heel goed kunnen denken ‘Daar gaan we weer, jezelf gereed makend voor opnieuw een enorme teleurstelling!’  Echter, dit is absoluut niet het geval.  Bereid je alsjeblieft voor op de meest verbazingwekkende gebeurtenis ooit opgetreden in de lange en vaak zeer ongelukkige geschiedenis van de mensheid.  Jullie staan op het omslagpunt, jullie ontwaken is onontkoombaar, goddelijk verzekerd, en dus is er absoluut geen mogelijkheid van terugvallen in het moeras dat de illusie is.
Ik ben ervan overtuigd dat deze uitspraak, op zijn minst, nogal verontrustend is voor velen van jullie, omdat er door de jaren heen zoveel duidelijke vertragingen en teleurstellingen zijn geweest, terwijl jullie vastberaden en liefdevol zijn doorgegaan je Licht als wegbereiders hoog te houden, de intentie hebbend om de mensheid voorwaarts te leiden naar haar spirituele bestemming, om te ontwaken in haar natuurlijke en gelukzalige staat – Liefde, Eenheid met elkaar en met jullie hemelse Vader, jullie Bron, God.

Op deze dag van je leven 19 juli 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat geld niet het probleem is. De moed hebben om
jouw hoogste geschenk te geven is de kwestie.

Er is geen zekerheid in het doen van iets voor de kost, wanneer je van binnen sterft terwijl je het doet. Dat is zorgen voor het lichaam ten koste van de ziel.
En een wegkwijnende ziel kan niet anders helpen dan door een wegkwijnend lichaam te produceren.

Dus denk niet dat je "voor jezelf zorgt" door het doden van je geest om je lichaam in leven te houden. Hoe lang zullen jullie je nog afhouden van het doen waar jullie om staan te springen om te doen?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 18 juli 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
18 juli  2014

Wanneer je een duidelijke intentie hebt van wat je wilt creëren, kan het universum reageren met duidelijkheid. Denk eraan alsof het een mooi baken van licht is die het mogelijk maakt om dat wat je wenst snel en gemakkelijk te vinden. Nu, als het licht van je baken is bedekt met vuil en stof, zou jouw licht niet zo helder schijnen, en zou het bereik niet zo ver zijn, waardoor het veel moeilijker voor die verlangens zal zijn om hun bestemming met gemak te vinden. Denk aan angst en twijfel als het slijk dat de emissie van licht blokkeert uit je persoonlijke baken van de schepping. Maak duidelijk over wat je wilt maken en zend het vervolgens uit naar het universum! Creëer en als jou niet bevalt wat je hebt gecreëerd, zoek duidelijkheid en creëer opnieuw! Je bent altijd in een proces van ontvouwing en ontdekking, ervaring en uitbreiding, Dierbaren, en dat is de glorie van het jou zijn.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Kuthumi: Jullie kunnen je ontwikkelingsweg niet afsnijden die jullie zonder........... 7 juni 2014 / Tatjana Mickuschina

Kuthumi:
Jullie kunnen je ontwikkelingsweg niet afsnijden die jullie zonder de leiding van een begeleider niet voor elkaar kunnen krijgen.
Tatjana Mickuschina
7 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

IK BEN Kuthumi, die vandaag weer naar jullie toe is gekomen.
Ik ben gekomen om jullie nieuwe leerstof voor je studie te brengen. Zoals jullie weten doen wij al het mogelijke om onze boodschappen begrijpelijk over te brengen zodat er bij jullie studie geen misnoegen en ergernis opkomen. Het leerproces is met het voeden van kleine kinderen te vergelijken. Wij kiezen het voedsel zorgvuldig uit en letten erop jullie niet te overvoeren maar wel genoeg te geven.

Je goed om een leerling bekommeren is de eerste plicht van elke leraar. Jammer genoeg wordt de zorg voor jullie ziel jullie soms als vreemd en een aanslag op jullie onafhankelijkheid gezien.

Een Schrijven van de Schepper 18 juli 2014

Een Schrijven van de Schepper
18 juli 2014
"Geef aan Jezelf "


Hou van me, keur me goed, voed mij en mijn ego, maak me sterker,
veiliger en meer beschermd.
Dit zijn verklaringen die je aflegt aan anderen, maar zelden naar jezelf toe.
Als je naar binnen kijkt en deze dingen eerst aan je zelf geeft, dan valt de rest
 (vanzelf) op zijn plaats.
“Vraag niets aan een ander dat je zelf niet wil geven”!

~ De Schepper ~

Vertaald:Paulus Peeters

Hoe zijn de zielen eigenlijk ontstaan? geplaatst 19 juli 2014 / door Hans Zevenboom

Hoe zijn de zielen eigenlijk ontstaan?
Geplaatst 19 juli 2014
Door Hans Zevenboom

God Zelf legt in het boek ‘Een ongewoon gesprek met god’ [ Neale Donald Walsch] uit hoe het |Al| en de zielen zijn ontstaan: ‘Vanuit het niet-zijnde ontstond het |Al|, een spirituele gebeurtenis die geheel overeenkomt met wat de wetenschappers de oerknal noemen’.

Een verdere uitleg van God:

‘De mythologie is de eerste poging van de mensheid om te begrijpen en te kunnen vertellen over een kosmische gebeurtenis, waarvan de menselijke ziel diep doordrongen is, maar die de geest nauwelijks kan bevatten. Door het universum in een opgesplitste versie van zichzelf om te zetten, schiep God uit zuivere energie Alles wat tegenwoordig bestaat, zowel het zichtbare als het onzichtbare. Er werd dus niet alléén het fysieke universum geschapen, maar eveneens het metafysisch universum. Dat deel van God dat het tweede deel in het samenspel |Ik-ben/ Ik-ben-niet| vormt, explodeerde ook in talloze eenheden die kleiner zijn dan het geheel. Deze energie-eenheden zouden jullie ‘geesten’ – zuiver geest – noemen’.

God spreekt verder:

Grijp de Expansiegolf 18 juli 2014 / door Selacia

Grijp de Expansiegolf
18 juli 2014 / door Selacia

Er hangt een nieuwe meer expansieve energie in de lucht – voel je het? Veel belangrijker nog, zou je willen weten hoe deze golf energie ten volle te gebruiken om je leven in een goede richting te doen gaan?
In dit artikel leg ik de achtergrond uit van waar we nu energetisch zitten, en hoe je doelbewust en intentioneel voordeel kan halen uit onze nieuwe, prettiger en meer expansieve energieën die deze maand aankomen.

Nu is het in feite een uitstekend tijdstip om je eigen energieën bij te werken, en na te denken over de intenties die je maakte begin 2014. Wanneer je zoals de meeste mensen in de wereld bent, is de weg tot nu toe nogal hobbelig geweest, zeker van april tot juni, toen planetaire energieën enorm veel chaos en onzekerheid opgeworpen hebben.

Heavenletters 4985 De Glorie van Liefde in de Hemel / 19 juli 2014

De Glorie van Liefde in de Hemel
Brief uit de Hemel
Zaterdag 19 juli 2014

God zei:


Allen een goede dag. Moge je een fijne dag hebben vandaag, een heerlijke dag, een dag die zegent en jou verlevendigt, een dag om naar uit te kijken, een dag om door lief te hebben in plaats van om door te komen. Een dag waar je aan de slag gaat, en een dag waar je pauzeert, een dag om in te gaan, een dag om voorbij te laten gaan. Vandaag kan niet een dag zijn als elke andere, want elke dag krijgt zijn volle maat. Geen twee dagen zijn hetzelfde, zelfs niet voor de weerman.

Elke dag is als een breken door het leven op de manier zoals een bloemzaadje door de aarde breekt, en er is de zon, de gele zon die de dag energie geeft, en jou, en jou. De dag heeft zijn zegje, en dan gaat de dag naar bed en de nacht komt, en met de nacht, de maan. Er is maanopkomst en maanondergang, hoewel de zon en de maan altijd aanwezig zijn. Alle effecten zijn er op Aarde voor jou. Zon in de ochtend en de maan in de avond, je bent oké.

vrijdag 18 juli 2014

Van illusie naar werkelijkheid 17 juli 2014 / door Elias

Van illusie naar werkelijkheid
donderdag 17 juli 2014
Geschreven door Elias


Er was een tijd dat ik volledig via mijn verstand, emoties en ego functioneerde. Toen had ik geen benul van wat intuïtie of de werking van de ziel behelsde. Nu, terugblikkend, zie ik dat ik in die tijd ook niet in staat was om echt te begrijpen waar ik tegenwoordig over schrijf.

Maar een ding had ik wel. Kwam ik ergens informatie tegen waarmee ik geen ervaring had dan verwees ik dat niet meteen naar het rijk der fabelen. Ik kon ook toen al makkelijk toegeven dat ik het niet wist en er dus geen oordeel over kon vellen.

Dat sommige mensen nogal heftig op mijn schrijfsels reageren, begrijp en accepteer ik. Mijn mening staat dan regelrecht tegenover de hunne en er zijn mensen die dat bewust of onbewust als een bedreiging ervaren. Voor die mensen en voor alle anderen schrijf ik dit artikel over mijn weg van illusie naar werkelijkheid.

Leer je kinderen, 18 juli 2014 door Neale Donald Walsch

Leer je kinderen,
18 juli 2014
door Neale Donald Walsch


Leer je kinderen

Leer je kinderen dat ze niets van buiten zichzelf
nodig hebben om gelukkig te zijn,
geen persoon, plaats of ding;
dat echte blijdschap van binnen wordt gevonden
en dat ze zelf volmaakt zijn.

Vertel je kinderen, dat falen een fictie is
Dat elke poging een succes is,
en dat met elke inspanning succes bereikt wordt
waarbij de eerste niet minder waard is dan de laatste.

Een Schrijven van de Schepper 17 juli 2014

Een Schrijven van de Schepper
17 juli 2014
" Verander het Patroon "

Zich herhalende patronen in je leven zijn een vingerwijzing van Het Universum naar jou omtrent wat je moet veranderen.

Gebruik je vrije wil: hou er aan vast en blijf in je bepaalde voorbeeld of laat het los om omgevormd te worden en groei.


De keus is altijd aan jou.


~ De Schepper ~

Vertaald:Paulus PeetersOp deze dag van je leven, 18 juli 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat er een oplossing is. Dat is er. Maar jullie moet blijven doorgaan om het te vinden. Jullie kunnen dan niet stoppen, jullie mogen het dan niet opgeven.

Dit gaat over meer dan alleen geduld.
Dit gaat over meer dan alleen doorzettingsvermogen.
Dit gaat over het absolute weten dat God aan jouw zijde is.

Als je dit weet, zul je nooit opgeven ... en het gevoel van strijd gaat weg.
Jullie hoeven alleen maar voorwaarts te blijven bewegen wetende dat, op het einde, alles goed zal komen.
En dat er onderweg grote inzichten zullen zijn en prachtige herinneringen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nlLady Nada: In elke familie zouden hoge morele idealen moeten heersen 26 juni 2014 / Tatjana Mickushina

Lady Nada:
In elke familie zouden hoge morele idealen moeten heersen
Tatjana Mickushina
26 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

IK BEN Lady Nada.

Vandaag ben ik gekomen om met jullie een harmonisch gesprek te voeren. Wat ik te zeggen heb betreft alle bewoners van de planeet Aarde. Ik zou graag met jullie over de grondlagen van een familie spreken omdat die zeer belangrijk zijn in het leven van ieder mens en het leven heel onharmonisch en onvolledig zou zijn als er geen familie zou zijn

Zeer vele mensen zijn teleurgesteld in hun familie. Bij velen komt deze ontevredenheid tot een doorbraak en is hun familieleven je reinste foltering. Waarom gebeurt dit? Hoe kan het zover komen dat kinderen, die voor allen het heiligste zijn, in een atmosfeer van openlijke vijandigheid opgroeien?

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 17 juli 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
17 juli  2014

Dierbaren, jullie zijn momenteel in wat we de lancering van energieën zouden noemen. Dus veel van de oude problemen waar jullie aan hebben gewerkt zijn of worden eindelijk opgelost. Het is alsof jullie hebben geprobeerd om een ​​volledige, gelukkig leven te leven met de zware ketens van het verleden rond de enkels, en tenslotte, na het gebruik veel smeermiddel en het proberen van vele sleutels, zijn de sloten eindelijk open gesprongen en stappen jullie uit de ketens.

Voor velen van jullie is het een tijd waarin jullie innerlijke werk en energieën eindelijk verhuisd zijn naar een uitlijning die rijp is voor de volgende fase van jullie reis. Met de planeten die jullie helpen, zijn jullie voorbereid en klaar voor lancering!

Wat willen jullie creëren? Waar willen jullie heen? Het is gebruikelijk om plotseling te willen aarzelen, terwijl jullie op de rand van grote veranderingen staan. Jullie zijn klaar.

Jullie hebben hard gewerkt om te komen waar jullie nu zijn. Jullie zijn het waard, en jullie hebben dit verdiend! Behoud je helderheid, herinneren je wat je weet, stel jullie intentie en overgave onbevreesd in deze volgende verbazingwekkende fase van bekrachtigde schepping.


~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Djwhal Khul "Verandering van Koers" 17 Juli 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Verandering van Koers"
17 Juli 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Ik wil hier een klein beetje tijd spenderen met het echt zo'n beetje in het bewustzijn verzonken te raken. En als je met wie dan ook van de Geascendeerde Meesters of het Engelachtige Koninkrijk of andere grote wezens wilt werken door te versmelten met hun bewustzijn, dan krijgen we een soort van een gevoel van innestelen of erin te verzinken totdat het aanvoelt alsof er iets op z'n plaats klikt. Dus geef dat voldoende tijd als dat is waar je mee aan het spelen bent.
Nu, deze week wil ik praten over verandering. En specifiek een verandering van koers. Welnu, ik zou er een spel van kunnen maken aangaande dat gezegde "Verandering, van koers" omdat Uranus retrograde gaat, we hebben Jupiter in een nieuw teken, we hebben Venus die in een nieuw teken zal zijn. De emoties komen nog steeds zo'n beetje naar boven om in de meeste gevallen dynamisch opgeruimd te worden. Dus het gaat over het veranderen van de koers voor het betere, voor zelfverbetering, spirituele groei, enzovoort en dat allemaal is aan het versnellen gedurende deze tijdsperiode. 

Aartsengel Michael "Rama-Zonnemeditatie" 13 Juli 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael 
"Rama-Zonnemeditatie" 
13 Juli 2014 /  Rita Pulmans

"Ik Aartsengel Michael wens jullie de Rama-Zonnemeditatie te instrueren, zodat jullie Kinderen van de Zon, dagelijks tijdens jullie meditatie contact kunnen opnemen met jullie thuisland de Zon."

De Gayatri: Hindoegebed tot de verborgen Zon.
O gij gouden Zon, met de meest uitmuntende pracht, verlicht ons hart en vul onze geest, zodat we, in herkenning van onze eenheid met de Goddelijkheid die het hart van het Universum is, het pad voor onze voeten kunnen zien, en het pad gaan naar die doelen van perfectie, gestimuleerd door uw eigen schitterende licht. 

De Oude Egyptenaren begonnen hun dag met een gebed tot de opkomende Zon:
Hulde aan u, O Ra (de Zon), bij uw grote opkomen!
Kom op! Schijn! De hemelen worden opzij gerold!
U bent de Koning der Goden, u bent de Alomvattende,
Van u komen we voort, in u zijn we vergoddelijkt.  

Rita: Geliefde Michael, geliefde ZonneEngel, 

Overziel Leringen "Jullie Overtuigingen zijn Niet Permanent" 9 Juli 2014 / Wes Annac

Overziel Leringen
"Jullie Overtuigingen zijn Niet Permanent"
9 Juli 2014 / Wes Annac

Diegenen van jullie die zich geïnspireerd voelen om de hogere rijken te channelen als een dienstverlening aan de mensheid worden aangemoedigd om jullie verdiepende verbindingen zoveel als jullie kunnen na te streven en, als dat mogelijk is, van het channelen ietwat een prioriteit te maken.
Veel kanalen hebben onze energieën en communicaties al als een top prioriteit doorgebracht, en wij kunnen visualiseren dat velen meer dit aldus doen als het bewuste publiek doorgaat te ontwaken jegens de diepere verbindingen die jullie met jullie hogere zelven, jullie gidsen en uiteenlopende facetten van het Gezelschap van de Hemel kunnen maken.

Heavenletters 4984 Alles Wat Niet Beschreven Kan Worden / 18 juli 2014

Alles Wat Niet Beschreven Kan Worden
Brief uit de Hemel
Vrijdag 18 juli 2014

God zei:

Adem Mij in. Weet, dat jij met elke adem, Mij in ademt, want ben Ik niet Alles? Ben Ik niet de lucht? Als Ik de Bron van Alles ben, ben Ik ben de Bron van Alles en van jou. Alles ontmoet elkaar op de hoek met Mij. In feite ontmoeten We elkaar niet. We hebben elkaar al ontmoet. Wat kan de betekenis van Eenheid zijn, behalve dat We Een zijn en niet meer. Er is niet echt een ontmoeting, want de ontmoeting was voorbestemd vanaf het allereerste begin van de Schepping.

Het kan worden gezegd dat We elkaar niet kunnen omhelzen, want Wij zijn altijd middenin een omhelzing. Natuurlijk, Eenheid is een omhelzing.

donderdag 17 juli 2014

Jezus: De oorlogen die op dit moment aan de gang zijn, zullen tot een einde worden gebracht / John Smallman op 16 juli 2014

Jezus: 
De oorlogen die op dit moment aan de gang zijn, zullen tot een einde worden gebracht
John Smallman op 16 juli 2014
Vertaling: René

We naderen snel het moment van het ontwaken van de mensheid. Het moment waar zo velen van jullie op hopen en voor bidden is eindelijk binnen handbereik. En, natuurlijk, jullie hebben veel van dit soort uitspraken gehoord gedurende de laatste jaren… schijnbaar gevolgd door een alles overspoelende stilte!  Niets! Gewoon ontmoediging en diepe teleurstelling. 

Echter, het is noodzakelijk om jullie aan te moedigen de op handen zijnde komst ervan te verwachten, want dan houden jullie de intentie om het te laten plaats vinden stevig en vastberaden vast, en het is de intentie van de mensheid, de collectieve intentie die het tot stand brengt.

12e+ 13e + 14e graancirkel formatie 2014 16 juli 2014 Robbert van den Broeke

12e+ 13e + 14e graancirkel formatie 2014
16 juli  2014
Robbert van den Broeke

Een tijd geleden had Robbert voorspeld dat er in 1 nacht 3 formaties zouden komen. Een week geleden had hij deze voorspelling gedeponeerd bij Nancy Talbott (over Skype)


12e graancirkel formatie 

Peggy Black en het 'Team' "Voorbij de Tijd" 16 Juli 2014

Peggy Black en het 'Team'
"Voorbij de Tijd"
16 Juli 2014
Wij zijn hier; wij erkennen jullie moed en vasthoudendheid om een fysieke gestalte te behouden, specifiek tijdens deze tijden van grote opschudding en verandering. Wij eren jullie in dit stadium van het transformeren van jullie werkelijkheid. Om dat te doen, moeten vele overtuigingen van jullie zijn waar de transformatie plaatsvindt. Het grootste aspect van de evolutie en uitbreiding is om wat voor beperkte concepten dan ook los te laten. Wij bieden wederom de kans en de uitnodiging aan om één van jullie geaccepteerde en heilige overtuigingen uit te strekken.
Laat ons gewoon het concept van de tijd nemen. De tijd die in jullie geloofssysteem bestaat, de tijd die deel uitmaakt van deze driedimensionale constructie, bestaat niet of manifesteert niet hetzelfde in de andere dimensies.
Er is een aangenomen en stevig vastgehouden geloof over de tijd en het concept van de tijd in jullie dimensie. De tijd is één van de ankers van deze dimensie. De mensheid heeft tijd opgenomen met de geschiedenis, vroegere gebeurtenissen, klokken en kalenders en de manieren en methodes van afmeting.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 16 juli 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
16 juli  2014

Consequent jezelf en je waarheid eren maakt jou een veilig en voorspelbaar persoon naar anderen toe. Omdat jou keuzes in lijn zijn met wie je werkelijk bent, zul je in balans en comfortabel zijn, wat de wrok en plotselinge uitbarstingen elimineert die afkomstig zijn van het ongemak van het jezelf niet eren, en ook de schuld en wrok die de nasleep zijn van dat soort uitbarstingen. Het vereenvoudigt jou relaties, omdat mensen geen tijd hoeven te besteden aan het proberen te onderscheiden of datgene wat je zegt is wat je werkelijk bedoelt, wat de echte verbinding en stroom ondersteunt. Het zal jou, en anderen toe staan, simpelweg te Zijn met elkaar, omdat jou relaties zullen worden gebouwd op een fundament van waarheid, transparantie en energetische resonantie.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper 16 juli 2014

Een Schrijven van de Schepper
16 juli 2014
" Begin vandaag"
Elke dag krijg je de gelegenheid om jezelf te helen, om het verleden los te laten en de dingen die je vastgeketend hebben gehouden.
Het is altijd Mijn wens geweest dat je vrij zou vliegen.
Waarom vandaag niet beginnen?

~ De Schepper ~

Vertaald:Paulus Peeters