vrijdag 25 juli 2014

Djwhal Khul "Mars in Schorpioen" 24 Juli 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Mars in Schorpioen"
24 Juli 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Het eerste dat ik wil doen is Aartsengel Michael aanroepen.

We willen bescherming aanroepen voor het zelf en voor de Mensheid in het algemeen omdat wij in een ietwat van een vluchtige tijdsperiode zijn, een soort van op de rand van een oorlogsenergie en we zullen Mars hebben, welke soms genoemd kan worden het mannelijke aspect, karmisch en strijdlustig, en beweegt zich in/naar het teken van Schorpioen, hetgeen sterven en wedergeboorte en diepe transformatie kan zijn.

Dus we willen min of meer de energieën temperen deze week en op de één of andere manier echt voorzichtig zijn over wat je zegt en aanroept of verzoekt.

Focus jouw energieën altijd, natuurlijk, richting de positieve uitkomst zoals "Ik kies vrede" dat soort van dingen.

woensdag 23 juli 2014

Eigenwaarde 23 juli 2014 / Neale Donald Walsch

Eigenwaarde
Neale Donald Walsch
Geplaatst 23 juli 2014


Een volgroeide boom is niet minder perfect dan een
zaailing. Een klein kind is niet minder perfect dan een
volwassene. Het is de perfectie zelve. Omdat het iets niet
kan doen, omdat het iets niet weet, is het echt niet minder
perfect.

dinsdag 22 juli 2014

Verlangen is een instrument tot bewustzijn Neale Donald Walsch Geplaatst 22 juli 2014

Verlangen is een instrument tot bewustzijn
Neale Donald Walsch
Geplaatst  22 juli 2014

Lieve vrienden…

Wisten jullie dat je Ziel, ook wanneer ze gematerialiseerd is (in een lichaam woont), aan een spirituele reis begint – dikwijls zonder dat je dit weet? Je kunt je er zelfs niet van bewust zijn dat je een spirituele ontmoeting hebt, maar het is wel zo.

Anderzijds kun je ervoor zorgen dat een dergelijke ontmoeting in je volle bewustzijn plaats vindt. Daar gaat het allemaal om in de Spirituele Stappen binnen de Onbewust-heid van de wereld. We gaan hier dus verder waar we de vorige week in ons Bulletin gebleven waren. En nu komt er een kleine verrassing. Men kan tot Volledige Realisatie komen door een van de Tien Instrumenten te gebruiken waar we de vorige week over gesproken hebben. Ieder Instrument op zich kan tot de Heilige Ervaring leiden.

maandag 21 juli 2014

Waarom kan ik niet gelukkig zijn? Neale Donald Walsch Geplaatst 21 juli 2014

Waarom kan ik niet gelukkig zijn?
Neale Donald Walsch
Geplaatst 21 juli 2014

(een boodschap van Neale Donald Walsh)

 De meest verbazingwekkende boodschap die ik ooit ontving tijdens Mijn Gesprekken met God-dialogen bestond uit 6 woorden. In slechts een half dozijn klanken werd mij alle kennis gegeven die ik, hier in mijn ervaring op aarde, nodig had.

Ik was op een punt gekomen waarin ik mij afvroeg waarom het leven mij niet het geluk bracht waar ik naar zocht. terwijl ik werk deed wat ik leuk vond, omringd werd door interessant gezelschap waar ik graag in vertoefde en genoot van een gezin waar ik van hield.

“Wat mankeer ik”, vroeg ik aan God”, waarom kan ik niet gelukkig zijn.”Dat is erg eenvoudig” zei God. “Je denkt dat je leven om jou draait”.

zondag 20 juli 2014

Neale Donald Walsh: Waar Chakra’s voor zijn Geplaatst 20 juli 2014

Neale Donald Walsh:
Waar Chakra’s voor zijn
Geplaatst 20 juli 2014

Wist je dat de chakra’s van het menselijk lichaam een functie en een doel hebben dat de meeste mensen niet begrijpen? Vorige week keken we in deze omgeving /gebieden voor het eerst naar de menselijke ervaring van verlangen, als een instrument van bewustzijn. Ons onderzoek gaat deze week door over  het beschrijven van de sensatie op een manier dat een deur opent naar een groter begrip van  het gebruik en de functie, doel en rol van je lichaamschakra’ centra’s. We hebben veel gehoord over deze centra in ons lichaam de afgelopen jaren, maar zelden of ooit gehoord hebben hoe ze werken, of waarom ze er zijn.  

Laat ons de ervaring van verlangen gebruiken om dit te bekijken.

Terwijl verlangen een mentaal proces is, kan het, net als alle processen lichamelijke ervaringen produceren. Verlangen kan een sensatie in de maag produceren, wat we kriebels, of vlinders in de buik noemen  Een diep en treurig verlangen kan zelfs een doffe pijn veroorzaken. Dit komt omdat verlangen een energie is, en er een energiecentra zit waar je maag zit. Dit energiecentrum wordt een chakra genoemd en het is 1 van de 7 centra’s  in je lichaam.zaterdag 19 juli 2014

Hoe zijn de zielen eigenlijk ontstaan? geplaatst 19 juli 2014 / door Hans Zevenboom

Hoe zijn de zielen eigenlijk ontstaan?
Geplaatst 19 juli 2014
Door Hans Zevenboom

God Zelf legt in het boek ‘Een ongewoon gesprek met god’ [ Neale Donald Walsch] uit hoe het |Al| en de zielen zijn ontstaan: ‘Vanuit het niet-zijnde ontstond het |Al|, een spirituele gebeurtenis die geheel overeenkomt met wat de wetenschappers de oerknal noemen’.

Een verdere uitleg van God:

‘De mythologie is de eerste poging van de mensheid om te begrijpen en te kunnen vertellen over een kosmische gebeurtenis, waarvan de menselijke ziel diep doordrongen is, maar die de geest nauwelijks kan bevatten. Door het universum in een opgesplitste versie van zichzelf om te zetten, schiep God uit zuivere energie Alles wat tegenwoordig bestaat, zowel het zichtbare als het onzichtbare. Er werd dus niet alléén het fysieke universum geschapen, maar eveneens het metafysisch universum. Dat deel van God dat het tweede deel in het samenspel |Ik-ben/ Ik-ben-niet| vormt, explodeerde ook in talloze eenheden die kleiner zijn dan het geheel. Deze energie-eenheden zouden jullie ‘geesten’ – zuiver geest – noemen’.

God spreekt verder:

vrijdag 18 juli 2014

Leer je kinderen, 18 juli 2014 door Neale Donald Walsch

Leer je kinderen,
18 juli 2014
door Neale Donald Walsch


Leer je kinderen

Leer je kinderen dat ze niets van buiten zichzelf
nodig hebben om gelukkig te zijn,
geen persoon, plaats of ding;
dat echte blijdschap van binnen wordt gevonden
en dat ze zelf volmaakt zijn.

Vertel je kinderen, dat falen een fictie is
Dat elke poging een succes is,
en dat met elke inspanning succes bereikt wordt
waarbij de eerste niet minder waard is dan de laatste.

Djwhal Khul "Verandering van Koers" 17 Juli 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Verandering van Koers"
17 Juli 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Ik wil hier een klein beetje tijd spenderen met het echt zo'n beetje in het bewustzijn verzonken te raken. En als je met wie dan ook van de Geascendeerde Meesters of het Engelachtige Koninkrijk of andere grote wezens wilt werken door te versmelten met hun bewustzijn, dan krijgen we een soort van een gevoel van innestelen of erin te verzinken totdat het aanvoelt alsof er iets op z'n plaats klikt. Dus geef dat voldoende tijd als dat is waar je mee aan het spelen bent.
Nu, deze week wil ik praten over verandering. En specifiek een verandering van koers. Welnu, ik zou er een spel van kunnen maken aangaande dat gezegde "Verandering, van koers" omdat Uranus retrograde gaat, we hebben Jupiter in een nieuw teken, we hebben Venus die in een nieuw teken zal zijn. De emoties komen nog steeds zo'n beetje naar boven om in de meeste gevallen dynamisch opgeruimd te worden. Dus het gaat over het veranderen van de koers voor het betere, voor zelfverbetering, spirituele groei, enzovoort en dat allemaal is aan het versnellen gedurende deze tijdsperiode. 

zondag 13 juli 2014

Karma: de wet van oorzaak en gevolg

Karma: de wet van oorzaak en gevolg
Over karma heeft vrijwel iedereen wel eens gehoord. Maar wat betekent karma nu precies?

De letterlijke betekenis van karma is “handelen” of actie. Karma wordt ook wel de wet van oorzaak en gevolg genoemd. Dit betekent dat alles wat we doen (actie) een oorzaak vormt, die op een later tijdstip een gevolg heeft. In het boeddhisme wordt de motivatie of bedoeling die achter ons handelen zit als de meest belangrijke factor gezien, omdat deze in feite het karma bepaalt.

We gaan in onze jeugd naar school en plukken daar later als we volwassen zijn de vruchten van. Als je goed je best hebt gedaan met de studie, zul je later wellicht meer verdienen met een betere baan vinden dan iemand die het nut niet inzag van school en studie. Natuurlijk is dit wel een heel simpele voorstelling van karma, maar het zal duidelijk zijn dat alles wat we doen gevolgen heeft, hoe subtiel onze acties ook mogen zijn.

vrijdag 11 juli 2014

Djwhal Khul "Psychische Grenzen" 10 Juli 2014 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"Psychische Grenzen"
10 Juli 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Ik wil met de psychische grenzen werken tijdens deze oproep. We hebben behoorlijk wat aan energie dat onder andere het Derde Oog centrum stimuleert maar specifiek de telepathische krachten, het versmelten van energie gebieden en het delen van gedachtevormen.
Dus als je ergens over geïrriteerd hebt, bijvoorbeeld, andere mensen gaan jouw gedachtegeklets horen en andersom, wat ik zou willen suggereren dat jullie doen is, zo snel als mogelijk, de energie te ontladen. En om dan een kanaal van Goddelijke Liefde te zijn.
Dus als iets jou overstuur maakt, doe je best om je gedachten het niet steeds opnieuw te laten 'afspelen' maar in plaats daarvan dat je misschien gewoon een diepe ademteug neemt en het omlaag de grond in stuurt of naar boven de hemel in. Ontlaad het uit het lichaam vandaan zodat de energie daar niet langer meer is. 

vrijdag 4 juli 2014

Djwhal Khul "Vrede, Waarnemen, Liefde" 3 Juli 2014 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"Vrede, Waarnemen, Liefde"
3 Juli 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Wel, we hebben een interessante tijd. Het is een zomervakantie voor velen of zij nemen een vakantie op het moment. We hebben enige interessante configuraties. Zij komen allemaal naar voren rondom autoriteitsfiguren en communicatie. Min of meer klikken heel veel dingen niet helemaal.

De remedie voor dat allemaal is om Vrede te kiezen. Ben een neutrale waarnemer en ben een kanaal van Liefde. Dus … Vrede, Waarnemen, liefde.

woensdag 2 juli 2014

Jezus: Openbaring van Jezus over de rol van de vrouw en seksualiteit als bronnen ....... - 21 april 2008 Geplaatst: 2 juli 2014 / Gabriela Gaastra-Levin

Jezus: Openbaring van Jezus over de rol van de vrouw en seksualiteit als bronnen van vernieuwing in de katholieke kerk


Mede naar aanleiding van het recente bezoek van de paus aan de Verenigde Staten en de berichtgeving over seksueel misbruik van kinderen door kerkelijke vertegenwoordigers.
Geplaatst: 2 juli 2014

Jezus: ‘’Lieve mensen, de tijd is gekomen om samen met jullie een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een van de belangrijkste spirituele instellingen, die ontstaan is naar aanleiding van mijn aanwezigheid op Aarde tweeduizend jaar geleden, namelijk de katholieke kerk. Deze kerk heeft zich in het bijzonder ontwikkeld op basis van de mannelijke dominantie die een reflectie vormde van het collectieve bewustzijn van de mensheid. De kerk heeft de functie op zich genomen om door de eeuwen heen de aandacht blijvend te vestigen op mijn komst en mijn activiteiten en de mensen die mij omringden en steunden.