Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 11 juli 2014

Djwhal Khul "Psychische Grenzen" 10 Juli 2014 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"Psychische Grenzen"
10 Juli 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Ik wil met de psychische grenzen werken tijdens deze oproep. We hebben behoorlijk wat aan energie dat onder andere het Derde Oog centrum stimuleert maar specifiek de telepathische krachten, het versmelten van energie gebieden en het delen van gedachtevormen.
Dus als je ergens over geïrriteerd hebt, bijvoorbeeld, andere mensen gaan jouw gedachtegeklets horen en andersom, wat ik zou willen suggereren dat jullie doen is, zo snel als mogelijk, de energie te ontladen. En om dan een kanaal van Goddelijke Liefde te zijn.
Dus als iets jou overstuur maakt, doe je best om je gedachten het niet steeds opnieuw te laten 'afspelen' maar in plaats daarvan dat je misschien gewoon een diepe ademteug neemt en het omlaag de grond in stuurt of naar boven de hemel in. Ontlaad het uit het lichaam vandaan zodat de energie daar niet langer meer is.