Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 12 juli 2014

Update van de Galactische Federatie Vredesprotocol ~ Afdaling Jullie Missie & Wat te Verwachten 11 Juli 2014 / Anna Merkaba

Update van de Galactische Federatie
Vredesprotocol ~ Afdaling
Jullie Missie & Wat te Verwachten
11 Juli 2014 / Anna Merkaba
~Update van de Galactics ~ Een paar dagen geleden terwijl ik een genezingssessie aan het doen was, werd ik in/naar een bijeenkomst met de Galactics getrokken (aangezien dat de beste tijd is om zich met mij te verbinden, omdat ik mijn lichaam verlaat terwijl ik genees). Daar waren vele wezens aanwezig. Zij waren allemaal dus anders, vanuit andere constellaties en dimensies en planeten, er waren veel Lichtwerkers, en de grondbemanning zoals zij ons noemen was daar ook, sommigen herkende ik van dat ik jullie hier op Aarde ken. We verzamelden ons allemaal rondom een tafel en begonnen de Aarde te bespreken, en wat vervolgens te doen. Hoe om te gaan met de activering van de nieuwe energie en zuiverheid. Hoe collectief alles te reinigen en de restauratiefase te beginnen.

Jezus, Maria, Maria Magdalena: Communiceren vanuit het Hart. Geplaatst: 12 juli 2014 / Gabriela Gaastra-Levin

Jezus, Maria, Maria Magdalena:
Communiceren vanuit het Hart
Ontvangen door Gabriela Gaastra-Levin
Geplaatst: 12 juli 2014

Maria, Jezus en Maria Magdalena: “Communiceren vanuit het hart impliceert dat je in je communicatie het universele principe van onvoorwaardelijke liefde naar voren brengt. Deze liefde is de verbindende kracht van en in alles wat bestaat. Als je met een ander of anderen contact wilt maken is het nodig dat je jezelf opent om de Goddelijkheid van deze persoon te accepteren, net zoals zijn of haar Aardse manifestatie. Mocht je deze persoon niet volledig kunnen accepteren, dan is het wezenlijk dat je bereid bent om de verantwoordelijkheid voor je eigen weerstand te nemen en deze niet op anderen te projecteren.

Dit betekent ook dat je bereid bent om te voelen wat het contact met een ander mens in jou oproept. Door dit gevoel in jezelf te accepteren, maak je een verbinding vanuit je hart met dit aspect van jezelf en je activeert de innerlijke verbindingskracht, de onvoorwaardelijke liefde die in jezelf en met name in je hart is. Als je dit aspect van en in jezelf accepteert, ben je ook in staat om een ander te accepteren. Deze acceptatie maakt jou en de ander bewuster van de verbindingskracht tussen jullie. De onvoorwaardelijke liefde in jullie harten wordt dan steeds meer voelbaar. Dit proces heeft een vermenigvuldigend effect zodat anderen in jullie omgeving ook een hartactivatie ondergaan. De kracht van het hart wordt op die manier steeds manifester in de wereld.”

Een Schrijven van de Schepper 11 juli 2014

Een Schrijven van de Schepper
11 juli 2014
" De Wereld voorbij "

Jullie leefden in een wereld voorbij deze wereld, je zult er naar terugkeren wanneer je tijd hier verstreken is.

De momenten die je Aarde-ontwerp bestaan samenstellen zullen met je meegaan.
Maak deze momenten prachtig, sterk, memorabel en vreugdevol.


~ De Schepper ~

Vertaald:Paulus Peeters


Bewustzijn: Verander-proces. 11 juli 2014 / Barbara Bessen

Bewustzijn: Verander-proces
Door Barbara Bessen
11 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve Kryon-vrienden!

Nu komt de zomer met grote kracht, maar hij begon bij ons ook met onweer, hagelstenen en windstoten. Een demonstratie voor de grote verandering die wij ook op privé-terrein goed kunnen zien. Het gaat heen en weer, soms omhoog en soms naar beneden, zon en regen wisselen elkaar af. Het is als schoonwassen, verbonden met de zon die ons weer opricht en ons de zo belangrijke zonnekracht (Goddelijke Liefde) stuurt.

Door de voorjaarsseminars ervoer ik dat velen van ons in sterke processen zitten. Ik voel het, het zijn de wortelthema’s die nu behandeld worden. En ik word mij er steeds meer van bewust dat er niets anders te doen is dan ons met onszelf bezig te houden.

Meer lezen >>>Heavenletter #4978 Heilig Is de Waarheid / 12 juli 2014

Heilig Is de Waarheid
Zaterdag 12 juli 2014

God zei:

Laten We terugkeren naar de Waarheid van het Leven en de gefabriceerde Waarheid achterlaten. Er is geen imago dat jij moet hooghouden, helemaal niet. Leg geen valse getuigenis af. Maak jezelf niet mooier. Voel wat je voelt. Er is geen noodzaak om jezelf te vermommen of een façade op te zetten. Je bent zoals je bent. Jij hebt geen chique stiksel nodig. Jij hebt geen overdreven beeld van jezelf nodig. Er is geen noodzaak om jezelf op te blazen. Met welk nut, geliefden? Jij bent niet bedoeld om te leven op gebakken lucht. Jij bent bedoeld om de lucht die je inademt, in- en uit te ademen. Jij bent niet bedoeld om franjes toe te voegen. Je bent bedoeld om Gods Eerlijke Waarheid te spreken en te zijn.

vrijdag 11 juli 2014

Ashtar Sheran: “Laten wij allen onze gebeden heffen naar de Opperste Schepper,........ 9 juli 2014

Ashtar Sheran:
Woensdag,  9 juli 2014 / door Kris Won
“Laten wij allen onze gebeden heffen naar de Opperste Schepper, Die uiteindelijk de Ene aan de leiding is van alles, bij dit proces van planetaire verandering.”

Dierbare Broeders en Zusters:

Stap voor stap vallen de dingen op hun plek. Het leven brengt zichzelf op orde. De wereld bereidt zich voor op de gebeurtenissen die plaats vinden in de volgende paar maanden, ze laten een open veld achter voor de Verandering.

De Aarde gaat een verandering beleven in haar moleculaire structuur, zoals dit nog nooit eerder is gezien op deze planeet van onovertroffen schoonheid.11e Graancirkel formatie 2014 09 juli 2014 + Boodschap van 11e formatie 2014, verschijning van wezen en teken 11 juli 2014 Robbert van den Broeke

11e Graancirkel formatie 2014
09 juli 2014


Boodschap van 11e formatie 2014, verschijning van wezen en teken
11 Juli 2014
Robbert van den Broeke
                                                                       
Al een aantal dagen geleden vertelde Robbert in een Skypegesprek met Nancy Talbott, dat hij alsmaar het achtsymbool voor zich zag in een formatie. Dit heeft Nancy toen gedeeld met een aantal mensen uit haar omgeving.

In de avond van dinsdag 8 juli werd het visioen van het achtsymbool zo sterk dat Robbert besloot om voor de zekerheid zijn vriend Roy in te lichten en hem zijn kant op te laten komen. Deze arriveerde rond half twaalf.

Het moet iets voor twaalf zijn geweest toen Robbert ineens doorkreeg en wist om welk veld het zou gaan. Hij vertelde dat dit veld ergens tussen Hoeven en Oudenbosch in lag. Ze stapten in de auto en gingen op weg.
Zien we elkaar terug na dit leven? 11 juli 2014 / Jennifer Hoffman

Zien we elkaar terug na dit leven?
11 juli 2014 / Jennifer Hoffman

Lieve Jennifer: Het voelt alsof de laatste twee jaar één lange voortdurende stroom is geweest van me losmaken van veel mensen die ik dacht te kennen, maar vermoedelijk deed ik dat niet, omdat het me heel duidelijk is geworden dat ze niet langer in mijn leven kunnen zijn. Bij momenten maakt dit me heel droevig, en vraag ik me af wat er met ze gebeurt nadat ik me van hen losmaakte. Ontmoeten we mekaar na dit leven ergens? Is er een mogelijkheid dat we mekaar later in dit leven nog ergens ontmoeten? Ik weet dat het mijn fout niet is, en dat ik ze moet laten gaan, maar ik heb het er heel moeilijk mee dit te doen zonder enige spijt voor wat had kunnen zijn, en de hoop dat ik hen op een of andere manier toch van dienst geweest bent.


Een Schrijven van de Schepper 10 juli 2014

Een Schrijven van de Schepper
10 juli 2014
" Jouw Macht  "

Jouw macht ligt niet in de controle die je hebt over anderen, hoe ze 'in jou plannen spelen ' of wat de grootte van jou invloed is ......... het is bekend dat, wat er ook gebeurt, je liefdevol in de handen van het Universum wordt gehouden.

~ De Schepper ~

Vertaald:Paulus Peeters

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 10 juli 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
10 juli  2014

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn voor jullie om te begrijpen hoe jullie eenheidsbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde kunnen omhelzen en toch nog steeds je eigen persoonlijke voorkeuren hebt voor de energieën waar je jezelf mee wilt omringen. Het hebben van een voorkeur hoeft niet te betekenen dat je anderen mijdt of wegstuurt. Jullie kunnen de goddelijkheid van anderen eren als een noodzakelijk onderdeel van het geheel, en nog steeds jezelf omringen met mensen die het beste met jullie resoneren. In feite kunnen die collecties van soortgelijke energieën oneindig veel toevoegen aan de schoonheid en het aroma van het geheel.

Laten we een voorbeeld geven. Een regenboog, in zijn geheel, is een geweldige en verheffend schouwspel. Maar wat het zo mooi maakt is het samenvloeien van gelijke energieën, elke collectie van kleuren voegt zijn eigen unieke essentie aan het geheel toe. Zie je? Het is prima om je eigen unieke schoonheid te eren en om jezelf te omringen met anderen die resoneren en het terug spiegelen naar jou. Door zo te zijn eer je zowel jezelf als het geheel.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl
Jeshua en Maria Magdalena: Openbaring over de Relatie van de Mens met de Aarde Geplaatst: 11 juli 2014.

Jeshua en Maria Magdalena: Openbaring over de Relatie van de Mens met de Aarde
Geplaatst: 11 juli 2014.

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, jullie staan op het punt om een belangrijke ontwikkeling in bewustzijn mee te maken: de stap van mechanisch naar holistisch denken en voelen. Mechanisch bewustzijn functioneert op basis van de wet van oorzaak en gevolg. Het neigt ertoe om zich afgescheiden te voelen van de Goddelijke bron en op psycho-emotioneel niveau is het verbonden met een gevoel van schuld, zelfveroordeling en zelfstraf.

Het kenmerk van holistisch bewustzijn is dat elk deel van het geheel wordt ervaren zoals het in werkelijkheid is, namelijk als een volwaardige representatie van het geheel.
Jullie, als onderdeel van het grotere geheel, voelen je bewust verbonden met de eigen Goddelijke bron en redeneren vanuit eenheid, dat wil zeggen dat alle processen op Aarde als een deel van een groot Goddelijk spel worden gezien. Beide vormen van bewustzijn horen bij jullie ervaring op Moeder Aarde op verschillende momenten van jullie ontwikkeling. Zij laten jullie zien hoe jullie jezelf ervaren.”

Djwhal Khul "Psychische Grenzen" 10 Juli 2014 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"Psychische Grenzen"
10 Juli 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Ik wil met de psychische grenzen werken tijdens deze oproep. We hebben behoorlijk wat aan energie dat onder andere het Derde Oog centrum stimuleert maar specifiek de telepathische krachten, het versmelten van energie gebieden en het delen van gedachtevormen.
Dus als je ergens over geïrriteerd hebt, bijvoorbeeld, andere mensen gaan jouw gedachtegeklets horen en andersom, wat ik zou willen suggereren dat jullie doen is, zo snel als mogelijk, de energie te ontladen. En om dan een kanaal van Goddelijke Liefde te zijn.
Dus als iets jou overstuur maakt, doe je best om je gedachten het niet steeds opnieuw te laten 'afspelen' maar in plaats daarvan dat je misschien gewoon een diepe ademteug neemt en het omlaag de grond in stuurt of naar boven de hemel in. Ontlaad het uit het lichaam vandaan zodat de energie daar niet langer meer is. 

Overziel Leringen “Energetische Winden en Onderbewuste Energetische Interpretatie” 4 Juli 2014 / Wes Annac

Overziel Leringen
“Energetische Winden en Onderbewuste Energetische Interpretatie”
4 Juli 2014 / Wes Annac
 
Het voorbeeld zijn van positieve veranderingen is nooit gemakkelijk, maar wij hebben er vertrouwen in dat diegenen van jullie die ermee beginnen dat aldus te doen gewaar zullen worden dat het het waard was toen jullie je inspanningen versterkten en jullie je inhielden van het terugvallen in/naar oude gewoontepatronen en manieren van zijn.
Jullie zijn op de Aarde om de veranderingen te creëren waar jullie zoveel over gehoord hebben door in Liefde te leven en je te oriënteren op de goddelijke kwaliteiten zo veel en zo vaak als mogelijk is, en om jullie zelf te onthouden van het handelen op jullie potentieel zou zijn om jullie zelf terug te houden van de goddelijke wonderen die op jullie wachten om hun aanwezigheid rondom jullie heen te realiseren.

Heavenletter #4977 Schoonheid / 11 juli 2014

Schoonheid
Brief uit de Hemel
Vrijdag 11 juli 2014

God zei:

Schoonheid. Als je 125 jaar oud bent en je kijkt in de spiegel, dan zul je kunnen zeggen: “Wat ben ik mooi”. In jouw 125 jaar oude fysieke vorm, ondanks rimpels en dergelijke wat niet meer dan rimpels zijn, niets belangrijks behalve in de moderne wereld, ligt het heldere licht van jouw ziel. Je ziet jezelf in de spiegel en je ziet deze vitaliteit en dit heldere licht van jouw ziel door je eigen ogen in jouw reflectie in de spiegel. Betrap jezelf nu onverwachts en je kunt zeggen: “Oh ik ben mooi. Ik wist dit niet, maar nu weet ik het. Het licht in mijn ogen is Gods Licht. Hoe zou ik niet mooi kunnen zijn?”

Dit is de nieuwe norm van schoonheid waar je nu moet van uitgaan.

Een ander mooi ding hiervan is dat je Gods Schoonheid zult zien wanneer je ook maar iemands ogen ontmoet.

donderdag 10 juli 2014

Jeshua - "Na Gallië...Britannia" - Juli 2014 / Judith Coates


Jeshua
"Na Gallië... Britannia"
Juli 2014 / Judith Coates

Geliefde, Ik heb verteld hoe ik me mijn leven van tweeduizend jaren geleden herinner. We spraken over na de wederopstanding en dwars over de zee te gaan in één van Joseph van Arimathea's zeilschepen en hoe wij uit de koers geblazen werden voor het avontuur ervan.
En de vraag kwam naar voren, "Waarom ik alles niet veranderde en er een soepele zeilreis van maakte?" Wel, het was leuker om een klein beetje avontuur te hebben. Mariam en Ik en Benjamin en Sarah, we gingen voor het avontuur. Wij wisten dat er niets was dat ons terug had kunnen houden. Wij wisten dat er waarlijk niets is dat het lichaam bedreigt, dus we waren behoorlijk enthousiast over het avontuur dat wij hadden, en we lieten de winden doen wat zij zouden doen.

Op deze dag van je leven 10 juli 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat het goed is om veel plannen te maken, maar het is ook goed om veel ruimte te maken voor datgene wat die planning nooit kan produceren.

Het is soms leuk om alles beslist, geregeld en gearrangeerd te hebben.
Maar misschien wil je ook wat ruimte in je leven laten voor spontaniteit.
Sommige worden de beste keuzes "tussendoor" gemaakt.

Sommige van de beste resultaten worden gecreëerd zonder dat er iets specifieks hoeft te gebeuren.
Wie en hoe en waarom en wanneer en waar liefhebben vaak valt in deze categorie.

Je hoeft maar een seconde na te denken, om exact de reden te weten waarom je dit bericht vandaag ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Oth: Ware vredesmissie Afghanistan zou moeten zijn: ......... 10 juli 2014 / Ellen Rauh

Oth: Ware vredesmissie Afghanistan zou moeten zijn: Mensen hun geloof in zichzelf teruggeven, zonder ze afhankelijk te maken van andere bronnen.
Ellen Rauh
Geplaatst: 10 juli 2014

Is het zo dat de vredesmissie in Afghanistan ook werkelijk bijdraagt aan de vrede?

Nee, totaal niet zoals ze ze het zouden willen. Wat wel belangrijk is, is dat vele mensen daar het idee hebben dat ze er niet alleen voor staan, dat ze tijdelijk gesupport worden, dat ze tijdelijk gehoord worden en gesteund worden. Maar uiteindelijk zal de vrede pas ontstaan als vele mensen opstaan en uit de slachtofferrol stappen. Vele mensen die daar wonen, lopen daar machteloos rond en zonder kracht. Zij zijn lange tijd onderdrukt en weten niet beter en toch zul je zien dat in de loop van de tijd mensen opstaan, voor hun eigen mening uitkomen en zelf voor hun familie gaan zorgen op hun manier. Angst zal langzaam maar zeker verdwijnen. Het hele land is vergiftigd door angst. Angst wordt in stand gehouden door bepaalde machten.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 9 juli 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
9 juli  2014

Dierbaren, als jullie ongemak ondervinden, is dat een teken dat het nodig is de stap te zetten waarin je jezelf eert. Het zou kunnen zijn dat jullie je verzetten tegen groei, verandering of verplaatsing. Misschien dat jullie je eigen behoeften negeren. Je zou je kunnen omringen met mensen die je niet eren en accepteren, in plaats van je eigen held te zijn. Maar vergis je daar niet in, ongemak is een zeker teken dat er iets gaande is dat moet worden aangepakt.

Zie je, Jullie natuurlijke staat van zijn is comfort. Jullie kwamen vanuit het comfort van Thuis. Jullie zijn geboren vanuit het comfort van de baarmoeder. Als baby, is comfort jullie hoogste prioriteit. Comfort is de plaats waar jullie ziel wil werken, zoals gemak, genade, liefde, eenheid, acceptatie, gezondheid, uitbreiding, groei en ervaring. Ongemak is geen noodzakelijke voorloper van een van deze staten van zijn! Zelfs de energetische verschuiving, waar jullie doorheen gaan op jullie planeet, kan worden ervaren met vreugde en opwinding door hen te omarmen en gewillig activiteiten te kiezen die hun integratie ondersteunen, zoals meditatie, activiteiten waarvan je geniet, of algemene zelfzorg en verzorging . Ongemak is slechts een middel van je ziel om jullie aandacht te krijgen.

Heavenletter #4976 Jouw Naam, Geheiligd Zij Jouw Naam / 10 juli 2014

Jouw Naam, Geheiligd Zij Jouw Naam
Donderdag 

God zei:

Jij, Mijn Ene Kind, jij, iedereen die dit leest wat Ik schrijf en iedereen die dat niet doet -- jij bent Mijn favoriet. Dat is Mijn hele verhaal. Ik ben Degene Die Liefheeft, en Ik hou van de Ene Die Veel genoemd wordt. Jij bent Mijn favoriet, en jij bent Mijn Grote Weergave van Eenheid. Ik praat met Mezelf, maar Ik mompel niet. Ik spreek luid en duidelijk. Jij bent Degene die Ik liefheb. Jij bent Mijn Goddelijke Zelf. Via jou word Ik overal gemarkeerd. Via jou word Ik gevolgd door uitroeptekens. Via jou word Ik gezien. Via jou, ben Ik Overal in Alles. Geliefden, jullie zijn het Medium van Mijn Uitwisseling.

Vanuit Mijzelf ben Ik compleet. Kan Ik het zo zeggen dat door de opneming van jou, Ik voltooid ben? Ik ben Totaliteit, en dat ben jij ook.

Meerdere Transmissies van Antares - Communicatie via de Licht Taal - 6 Juni 2014 / Dr. Suzanne Lie

Meerdere Transmissies van Antares
Communicatie via de Licht Taal
6 Juni 2014 / Dr. Suzanne Lie
(Toen ik deze boodschappen ontving, was ik te angstig voor het oordeel van "anderen" om hen vrij te geven. Het feit dat ik hen nu rustig vrij kan geven toont aan hoezeer de wereld, en ikzelf, veranderd zijn in slechts 19 jaren. Het is gemakkelijk voor ons om rond te kijken en te zien hoe de wereld nog hetzelfde is, maar hoe vaak kijken wij om ons heen om te zien hoezeer onze wereld veranderd is?
Terwijl ik deze boodschappen nu lees, kan ik begrijpen dat zij vanuit de eenheid van het NU van de vijfde dimensie en daaraan voorbij kwamen. Vandaar dat, deze boodschappen "door mij en niet naar mij" toekwamen, op de manier van alle hogere dimensionale communicaties. De hogere dimensionale wezens nemen ons waar als ÉÉN volk op ÉÉN planeet. Vandaar dat, wat zij tegen één van ons zeggen, zij tegen ons allemaal zeggen.

woensdag 9 juli 2014

Sheldan Nidle - 8 juli 2014

Sheldan Nidle - 8 juli 2014
6 Kan, 7 Kumku, 10 Caban

Selamat Jalwa! (Beleef eeuwigdurende vreugde!) We komen terug om veel te zeggen over een aantal onderwerpen. Op dit moment staan jullie aan de rand van een nieuwe werkelijkheid. De duistere cabal is tanende. Een aantal naties stelt momenteel coalities samen wiens doel het is de vele fiatgebaseerde organisaties van de oude duistere orde te omzeilen. Deze financiële organisaties kwamen tot leven door het ondertekenen van de Dumbarton-Oaksafspraken in het najaar van 1944. De instituten van de oude garde, zoals het IMF, worden aan de kant gezet wanneer de nieuwe mondiale valuta, gebaseerd op kostbare metalen met “echte waarde” zich manifesteren. Tezamen met deze nieuwe valuta komen er nieuwe bankreglementen zoals vastgesteld in verschillende “Basel III” afspraken.

Onze aardse bondgenoten en hun talloze nationale medewerkers doen dit om de rijkdom van de planeet te herdistribueren en een manier te creëren om het duister uit haar huidige positie van financiële en gouvernementele suprematie te zetten. Dit alles is slechts het begin van een proces om jullie te bevrijden uit een eeuwenlange schuldslavernij en de corruptie van regeringen die gezworen hebben zich te houden aan elke gril van de cabal en haar vele associés.

Reinier van den Berg start ‘Ecoland-tv’..! 4 juni 2014 / door GuidoJ.

Zo kan het ook: 
Reinier van den Berg start ‘Ecoland-tv’..!
4 juni 2014 / door GuidoJ.

Waar menig zenderbaas in Hilversum jaren voor nodig heeft stampt Reinier van den Berg binnen een kleine 12 maanden een tv-kanaal uit de grond. In oktober lanceert RTL-weerman Reinier van den Berg, zijn eigen televisiezender. Vanaf 10 oktober zijn op Ecoland.tv allemaal programma’s te zien over duurzaamheid. “Het wordt positieve televisie hoor”, benadrukt Van den Berg die zijn grote droom werkelijkheid ziet worden door een sterke samenwerking met onder andere Brava-directeuren Rob Overman en Robert Rutten. “Deze heren weten de weg in de televisieland. Misschien is het daarom allemaal zo snel gelukt.”

Nog geen jaar geleden zaten de mannen te brainstormen over duurzaamheid op televisie. Volgens Van den Berg een onderwerp waar te weinig en dan ook te flegmatisch aandacht voor is op de reguliere zenders. “Duurzaamheid is een breed begrip en schrikt vaak mensen af. Wij hopen met Ecoland.tv een stukje bewustwording te creëren zonder ingewikkeld gedoe. 24 uur een zender vullen is veel. We gaan dan ook heel breed. Van documentaires tot speelfilms, van talkshow tot sport. Van buurtniveau tot internationale projecten. Wij hebben de ambitie om een zender te worden waar je alles ziet.” Hieronder het hele verhaal over dit lovenswaardige initiatief.

Vreugdevol Creëren Jullie een Regenboog van Diversiteit - 8 Juli 2014 / Brenda Hoffman


Vreugdevol Creëren Jullie een Regenboog van Diversiteit
8 Juli 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Wij wensen om deze boosheid en angsten te adresseren waarvan sommigen geloven dat zij volledig de rest van hun aardse leven zullen doordringen.
Hoewel dat niet waar is, blijven dergelijke angsten een ongerustheid voor velen die recentelijk hun cocon verlaten hebben. Het leven is misschien een beetje lichter dan voorafgaand aan het betreden van je cocon, maar niet voldoende om te voelen dat je een leven van vreugde leeft.
Het zal helpen om je angsten te verlichten als jij je herinnert dat je zoals een pasgeboren baby bent, amper verwijderd uit de baarmoeder en dat je in een koude en schijnbare liefdeloze omgeving geplaatst wordt. In die zin, totdat er iets miraculeus gebeurt. Je ligt in de armen van je moeder en wordt gekoesterd door de stem en gedragingen die deel uitmaakten van jouw baarmoeder-leven. Je ervaart de uitwisseling van aardse liefde dat jou voor altijd verschuift door een onbeschrijflijke band welke op vele manieren gevoeld en tot uitdrukking gebracht wordt. Als een pasgeborene, ging je snel over van koude, kwaadheid en vrees naar een liefdevolle omhelzing gevuld met wonderbaarlijke objecten om te verkennen en nieuwe vaardigheden om te ontwikkelen. Aldus is het voor jullie nu.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 8 juli 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
8 juli  2014

Acceptatie

Complete en totale acceptatie van wie je werkelijk bent - is een van de aspecten van Thuis dat mensen meest missen, terwijl ze in het lichaam zijn. Dat is de reden waarom oordeel iets is wat mensen zo ver uit de weg zullen gaan om het te voorkomen - omdat ze het zien als iets dat hen nog verder verplaatst van de energieën van Thuis die ze zo heel erg missen.  Als u op zoek bent om de hemel op aarde te verankeren, moet het beginnen met de openhartige acceptatie en de erkenning dat ieder wezen op de planeet een essentieel onderdeel is van het goddelijke geheel en absoluut perfect in hun eigen individuele expressie van het zelf.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven 9 juli 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet.....
... dat het winnen van een argument nooit het doel is van een echte spirituele meester. Iemands hart winnen is dat wel.

Het opzij zetten van iemands integriteit is niet nodig om iemands hart te winnen, maar het opzij zetten van je woede is dat wel.
Het is mogelijk iets duidelijk te maken zonder dat je een vijand maakt.
Het is mogelijk om gelijk te hebben, zonder rechtvaardig te zijn.

Samen ergens over praten hoeft niet vernederend te zijn.
Als er iemand is met wie je het oneens bent deze dag, zou het dan niet geweldig van je zijn om van mening te verschillen zonder onvriendelijk te zijn?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nlAsthar on the road: over aarde-veranderingen 18 april 2006 Geplaatst: 9 juli 2014

Over Aarde-veranderingen
18 april 2006
Geplaatst: 9  juli 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

"... Nu willen wij een woordje spreken tegen degenen die bezorgd zijn over de veranderingen van de weerspatronen op de planeet en over de opwarming van de Aarde. Ja, het is waar..... er is globale waarschuwing…. en als jullie bezorgd zijn over de potentiëlen voor destructieve rampen voor waar jullie zijn, wees er dan van verzekerd dat Moeder Gaia telepathisch is verbonden met elk van jullie en dat zij jullie boodschappen van Liefde hoort. Blijf hen sturen.

Moeder Gaia wil zo weinig mogelijk vernietiging als voor haar maar mogelijk is. Jullie weten dat zij haar eigen schoonmaak heeft. Dat moet zij wel, want als zij dit niet doet is de Aarde niet in staat tot ascensie. Het is absoluut kritiek. En er doen zich veranderingen voor in jullie klimaat en dat kan leiden tot extreem destructieve potentiëlen in jullie niet al te verre toekomst.