Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 juli 2014

Je verleden en je ontwaken tot je volledig potentieel 5 juli 2014 / door Selacia

Je verleden en je ontwaken tot je volledig potentieel
5 juli 2014 / door Selacia

Dit is niet je meest gewone leven zoals je al had opgemerkt! Wat anders is, is de actieve expressie van je DNA-level codering om te ontwaken tot je volledige potentieel. Het is actief nu, in dit leven, en katalyseert herinneringen van waartoe je geboren bent en wat je hier komt doen, en maakt in jou een onophoudelijk en persistent verlangen wakker om naar de volgende fase van je spirituele ontplooiing te gaan.

Deze energetische codering is een beetje als een wekker in je, die geprogrammeerd was om af te gaan op sleutelmomenten, en je wakker te maken voor je zieledoel en je te herinneren aan jouw rol als goddelijke veranderingsmaker.

JEZUS van NAZARETH: “Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven.” 23 april 2011 Geplaatst: 5 juli 2014 / Kris Won

JEZUS van NAZARETH:
 “Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven.”
Kris Won,
23 april 2011
Geplaatst: 5 juli 2014

Toen ik dat zei, bedoelde ik niet alleen dat de christenen zich konden redden. Ik bedoelde dat alleen zij die mijn leringen in de praktijk brengen in hun dagelijkse leven, in staat zouden zijn om God te bereiken. Wees die christenen, moslims, boeddhisten of hindoes. Omdat alle godsdiensten een algemene basis hebben en een goed mens zal een van degenen zijn die de grondslagen van alle godsdiensten volgt. In feite veranderen alleen maar sommige aspecten van godsdienst tot godsdienst, maar de morele grondslag volgt dezelfde patronen in alle

Wat de Waarheid betreft, die is Uniek; er is niet een waarheid voor elke godsdienst of elk spiritueel pad. Ontdek dit met het hart van ieder van jullie, dat is de plicht van ieder mens.

Heavenletter #4971 Wie Wat Wanneer Waar Waarom? / 5 juli 2014

Wie Wat Wanneer Waar Waarom?
Zaterdag 5 juli 2014

God zei:

Niets kan de vreugde die Ik voel bevatten. Mijn liefde vloeit over. Vreugde ontmoet zichzelf steeds wanneer Mijn ogen en Mijn gedachten en Mijn liefde op jou vallen, Mijn Ene Kind, Mijn Ene Zelf. Te zeggen dat jij diep in Mijn hart bent zegt niet genoeg, want jij bent Mijn zuivere hart.

Te zeggen dat Wij, jij en Ik, verweven zijn zegt niet genoeg. Er is werkelijk geen weven van ons. IK BEN en dat vertelt het verhaal. Het is niet helemaal accuraat te zeggen IK BEN jou of te zeggen Jij bent Mij, hoewel dit waar is voor zover het gaat. Er is Eén en er is geen onderscheid te maken tussen jou en Mij, noch is er Mijzelf van jou verwijderen, maar natuurlijk verzinnen Wij dat te doen. We doen dat steeds en er is die deugniet van een Tijd die Ons in de weg komt, die al Onze discussies in de war stuurt. Vanwege fictieve tijd veroorzaakt wat Wij zeggen dit of dat, nu of dan, enz.

Een Schrijven van de Schepper 4 juli 2014

Een Schrijven van de Schepper
4 juli 2014
" Maak er het beste van "


Er zullen periodes zijn dat je leven zwaar, vermoeiend en ronduit ingewikkeld zal lijken. Wanhoop niet, mijn prachtig kind! Herinner je zelf er aan dat de saaie momenten zullen voorbijgaan; je bent bovenmaats geliefd en vreugde -ook al kan het uitdagend zijn om die te vinden- is altijd aanwezig. Je bent hier maar voor korte tijd…maak er het beste van!

~ De Schepper ~

Vertaald:Paulus Peeters


De Wekelijkse Licht Explosie "Verandering Forceren" 3 Juli 2014 / Jamye Price

De Wekelijkse Licht Explosie
"Verandering Forceren"
3 Juli 2014 / Jamye Price

Verandering is een natuurlijk onderdeel van het Leven en er goed mee zijn wordt noodzakelijk voor het gemak van jouw groei, jouw Ascentie. Verandering is een resultaat van een beslissingspunt, een keuze. Keuze wordt gemaakt met het verstand, hoewel het het beste dienst doet met het verstand en het hart samenwerkend. Het verstand dat verandering creëert betekent dat je de gegevens moet observeren en in overweging moet nemen, dat wat bekend is, en jouw beslissing van het onbekende op de statistische gegevens baseren. Zelfs als de kansen met jou zijn, het ongemak van het baseren van het onbekende van jou op gegevens van het verleden of anderen is een indicator van de ontkoppeling van het hart. 

Vanwege jouw werk met je Ascentie, is de mensheid als een geheel verhuisd naar een spoor van snelle evolutie, persoonlijke verantwoordelijkheid en collectieve verbinding. Dit proces omvat het openen van het hart en het versterken van de Liefde welke onderdrukt geweest is. Dit proces omvat het leren om het Zelf te vertrouwen, anderen te waarderen en de bekrachtiging in het Zelf en anderen te ondersteunen. Het kiezen; ja of nee te zeggen gebaseerd op bekrachtigde soevereiniteit, is soms een ongemakkelijke ervaring, zelfs met het hart open en bewust zijnde. Het wordt gemakkelijker als je leert om jezelf te vertrouwen, jouw communicatie met je Hogere Zelf, het Gebied van het Leven, het Universele bewustzijn dat je belichaamd en dat jouw Vrije Wil bij iedere bocht/ommekeer ondersteund.

vrijdag 4 juli 2014

Boodschap van Matthew via Suzanne Ward op 2 juli 2014

Boodschap van Matthew
via Suzanne Ward
op 2 juli 2014

Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere Meesters.
Bron: http://mattthewmessages.blogspot.nl/


Staat van de Wereld; belang van lichtwerkers; principes van manifestatie; de nieuwe era van een beschaving; Aarde’s energieveld van potentieel; vrouwelijke energie; het geloof van extremisten; helpen van kinderen 


2 juli 2014 :


Reiki Doc met een boodschap van Onze Dame op 2 juli 2014.

Reiki Doc met een boodschap van Onze Dame
op 2 juli 2014.

Om deze na- geposte boodschap na te zoeken klik hierop:
                                               
iShortlink:  A Message From Our Lady: 7.2.2014 by Reiki Doc http://wp.me/p2wHrN-3Dw

“ Mijn prachtige Kinderen ! 

Ik ben bij jullie op deze speciale dag om jullie in het Koninkrijk van de Hemel te verwelkomen. (prachtig gelach, met een heerlijke glimlach, en wijd open ogen en een beetje aan de hoeken gerimpeld – met gelach dat lijkt op kleine belletjes vol met warmte, liefde en aanvaarding)

Nee, jullie gaan NIET spoedig sterven – behalve als dit in jullie Levens-contract staat!

(Het lachen gaat door. Duidelijk is zij geamuseerd over haar grapje. Zij tikt op het kussen op de bank naast haar en moedigt je aan om naast haar te komen zitten.)
Laten we beginnen, ja?

Ashtar on the Road: Halloween 24 oktober 2006 - Geplaatst 4 juli 2014 / Susan Leland


Ashtar on the Road: Halloween
Susan Leland
Geplaatst 4 juli 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

"Zend jullie energieën…..gewoon om ervoor te zorgen dat er zoveel Liefde wordt verstuurd dat ook zij kunnen worden geraakt”

Van Ashtar met verwijzing naar de op 31 oktober gehouden  Halloween Teleconferentie:

Wij hebben gezegd dat wij zouden zorgen voor wat “insideinformation” over wat er aan de hand zal zijn op de zeer veelbelovende dag die jullie Halloween noemen. Hier is dus een voorproefje van wat wij zullen doen als onze familie bijeenkomt in de avonduren van deze speciale dag die jullie Halloween noemen. Het is een dag, een avond, een periode van 24 uur en een beetje meer, want omdat de sluier zo dun is telt het voor het hele jaar.

De Pleiadische Hoge Raad Jullie worden Zuivere Macht Spelers in dit Spel dat Jullie het LEVEN Noemen 3 Juli 2014 / Anna Merkaba

De Pleiadische Hoge Raad
Jullie worden Zuivere Macht Spelers in dit Spel dat Jullie het LEVEN Noemen
3 Juli 2014 / Anna Merkaba

Terwijl de processie van de hemelse lichamen doorgaat in jullie hemelen te werken, gaat de radicale invloed van voornoemde energieën door om allen die op GAIA wonen te beïnvloeden. Door de invloed van de voornoemde macht, beginnen veel meer zielen te ontwaken tot hun ware identificatie beginselen, hetgeen de gecodeerde deeltjes zijn van hun DNA structuur. De DNA van voornoemde individuen ontrolt miraculeus een lang koord van structurele componenten binnenin, en brengt de echo van weleer voort, en de rinkelende tonen van de ascentie van morgen, binden de voornoemde energieën in/naar het NU moment van de tijd. Binden de zichtbare en onzichtbare werelden en voegen hen immer zo zacht samen. 

Djwhal Khul "Vrede, Waarnemen, Liefde" 3 Juli 2014 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"Vrede, Waarnemen, Liefde"
3 Juli 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Wel, we hebben een interessante tijd. Het is een zomervakantie voor velen of zij nemen een vakantie op het moment. We hebben enige interessante configuraties. Zij komen allemaal naar voren rondom autoriteitsfiguren en communicatie. Min of meer klikken heel veel dingen niet helemaal.

De remedie voor dat allemaal is om Vrede te kiezen. Ben een neutrale waarnemer en ben een kanaal van Liefde. Dus … Vrede, Waarnemen, liefde.

Heavenletter #4970 Kruid-je-roer-me-niet-achtige Gevoeligheid / 4 juli 2014

Kruid-je-roer-me-niet-achtige Gevoeligheid
Vrijdag 4 juli 2014

God zei:

Het kan zijn dat jij kruid-je-roer-me-niet-achtige gevoeligheid en de daarop volgende gekwetste gevoelens beschouwd als zijnde deugden, maar het is niet slim om overmatige emotionele betrokkenheid bij gekwetste gevoelens hoog te plaatsen op de schaal van deugden. Allereerst, er is meer aan de hand in de wereld dat jouw aandacht nodig heeft dan jouw gekwetste gevoelens. Heb jij het idee dat jij de wereld zegent met jouw tranen? Het is goed dat je zo'n uitlaatklep hebt, maar het is niet goed dat je die uitlaatklep laat overwerken en er een frequente spuiter van maakt.

Gevoeligheid heeft zijn plaats, ja. Echter, als jouw gekwetste gevoelens, zelfs voor het oog van anderen, jou lam leggen, dan is het zeker geen deugd, echter eerder een zwakte. Het kan heel goed zijn dat je onder valse vlag vliegt door overmatige gevoeligheid een sterkte te noemen.

donderdag 3 juli 2014

Communiceren met Je Hogere Zelf 1 Juli 2014 / Dr. Suzanne Lie

Communiceren met Je Hogere Zelf
1 Juli 2014 / Dr. Suzanne Lie

Hallo Iedereen,

Zovelen van jullie hebben gevraagd over hoe te communiceren met je Hogere Zelf, dat ik (Sue) besloot om deze YouTube te maken. (Deze is geheel Engelstalig!) Er is zoveel informatie in deze meditatie/video dat ik een losse transcriptie aanbied, die ik hier in vier secties presenteer. Aan het einde van ieder deel zal ik over die sectie uitweiden. 


Deel 1 -  YouTube

Wij vragen aan jullie allemaal om jullie voeten op de vloer te plaatsen om jezelf eraan te herinneren dat je geaard bent. Het is belangrijk dat je jouw ruggenwervel recht houdt omdat als jij je verbind met de multidimensionale energie, zij jouw Kundalini kunnen activeren.

Saint Germain "De Huidige Ontvouwingen" 3 Juni 2014 / Méline Portia Lafont

Saint Germain
"De Huidige Ontvouwingen"
3 Juni 2014 / Méline Portia Lafont
Groeten, IK BEN Saint Germain

Het is met welgemeende oprechtheid dat ik de Mensheid complimenteer voor het zijn van zulke dapper-hartige zielen en zielsverwanten door deze manifestatie van de Nieuwe Wereld. De Nieuwe Wereld is in diens volle nieuwe versie programma waar een herijking de festiviteit van dat evenement is. Er zijn diverse manieren, aanbiedingen en paden aan jullie allemaal gegeven om de fameuze en gigantische boom van het leven te beklimmen. Wees voorzichtig om niet van de takken af te vallen die jullie bijeen houden tijdens jullie klim. Deze takken functioneren als een gewortelde werkelijkheid die jullie net zoveel in jullie trilling en werkelijkheid houden als dat jullie jezelf toestaan om in te zijn.

Hoe meer je uit evenwicht bent of hoe meer je deze werkelijkheid ontgroeid, hoe onstabieler de tak zal worden om jou te ondersteunen … hetgeen betekent; de tak functioneert als jouw trillingswerkelijkheid. Het is tijd om naar een andere tak te verhuizen, is ons advies, of ruim gewoon enige gedachtepatronen van jezelf op om die werkelijkheid waarvan je gemaakt bent in stand te houden.

Een Schrijven van de Schepper 2 juli 2014

Een Schrijven van de Schepper
2 juli 2014
"Gereedschappen "

Denk je echt dat Het Universum je zou laten afdrijven met niets om op te steunen? Je hebt alle gereedschappen gekregen die je nodig hebt om te leren, te groeien en te ervaren…al wat JIJ nu moet doen is je herinneren waar ze zijn en hoe ze te gebruiken.

~ De Schepper ~

Vertaald:Paulus PeetersOp deze dag van je leven 3 juli 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..
…..dat "Waarom?" de meest nutteloze vraag in het universum is.
De enige vraag met enige betekenis is: "Wat?"

Vragen "Waarom gebeurt dit?" kan jou alleen maar ontkrachten.
De vraag "Wat wil ik ervan maken ?" doet precies het tegenovergestelde.

Dit is het grote geheim: het waarom van iets is om het Wat van alles te produceren.

Denk daar eens voor een moment over na.
In feite, denk daar maar voor de rest van de dag over na.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nlJezus: Je kunt niet weggeven, wat je niet bezit. . Geplaatst: 3 juli 2014 / AskrealJesus

Jezus: Je kunt niet weggeven, wat je niet bezit.
AskrealJesus.
Geplaatst: 3 juli 2014

IK BEN het Wezen dat alle mensen als Jezus Christus kennen. En hoewel ik nu in de continuïteit van God, de voortdurende zelftranscendentie van God, meer geworden ben dan ik 2000 jaar geleden was, ben ik altijd blij en dankbaar voor degenen die naar mij in de vorm van Jezus Christus willen luisteren.

Ik ben gekomen om jullie een lering over genezing te brengen, speciaal waarom zoveel mensen niet kunnen genezen. En zoals jullie uit de Bijbel weten, waren er veel mensen die mij 2000 jaar geleden ontmoet hebben en die niet genezen werden. En er waren er ook die wel genezing vonden, maar waarvan hun ziekte teruggekomen is. Dus hoe komt het dat zo velen niet genezen kunnen worden?

TOPIC: Wat is de grootste bedreiging voor je verlossing?


Heavenletter #4969 Gezegend Ben Je / 3 juli 2014

Gezegend Ben Je
Donderdag 3 juli 2014

God zei:

Tot jezelf, ben je geboren als jouw eigen kind. Je brengt jezelf groot, geliefde. Jij bent het die jou opvoedt. Jij bent het die jou de weg wijst om te gaan. Wie is er voor jou verantwoordelijk? Jij bent dat.

Je kunt overwegen dat je werd geboren in een wildernis, in een wildernis misschien waar de mensen met wie je leefde jouw taal niet spraken, misschien niet leken te proberen te horen wat je probeerde te zeggen en die misschien niet in staat waren jou te begrijpen of zelfs maar te overwegen dat je iemand was die er recht op had begrepen te worden.

woensdag 2 juli 2014

Aartsengel Gabriel Toegang tot de Wijsheid van het Hart Een Boodschap van Inspiratie en Hoop 27 Juni 2014 / Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriel
Toegang tot de Wijsheid van het Hart
Een Boodschap van Inspiratie en Hoop
27 Juni 2014 / Shanta Gabriel
Dierbaren,
Op de Zonnewende, 21 juni 2014, deed er zich een nieuwe ontwaking voor toen de Sterrenpoort van het Hart geopend werd door de toewijding van Lichtwerkers over de gehele wereld heen. Toegang tot de Wijsheid van het Hart werd binnenin het gebied van bewustzijn gecreëerd voor iedereen die wil luisteren.
De Hemelse Rijken werden geopend met de hulp van de Aartsengelen en de Wezens van het Licht van de thuissterren van de toegewijde zielen die in heilige ceremonie bijeen kwamen om het Licht te eren op die zeer veelbelovende dag. Diegenen die deelnamen ontvingen de meest krachtige download van Goddelijke Liefde ooit ontvangen, tot aan deze datum. Terwijl de codes van de Sterrenpoort geactiveerd werden, deed er zich een nieuwe opening naar stellaire rijken voor.
Voor de eerste keer, werd jullie vrijelijk toegang aangeboden tot de geschenken die jullie ziel zaaide voorafgaand aan jullie incarnaties in/naar de fysieke wereld.

Op deze dag van je leven 2 juli 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat plezier niet gedefinieerd is als de afwezigheid van uitdagende omstandigheden, maar als het ontbreken 
van woede over hen.

Uiteraard is het natuurlijk als je sommigen van de slechtste omstandigheden van het fysieke leven "beu" te wordt.
Maar het plezier van het leven ligt in het omarmen van een perspectief dat jou toestaat om in het gezicht te kijken van die voorwaarden en te demonstreren Wie Je Bent, ondanks hen.

"Wat is daar plezierig aan?" zou je kunnen zeggen.
Het leuke zit hem in de overwinning, mijn vriend.
Het leuke zit in de overwinning.

Je hoeft geen seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je deze boodschap vandaag ontvangen hebt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Kosmische Godin Activerings Rapport Posted: 01 Jul 2014

Kosmische Godin Activerings Rapport
Posted: 01 Jul 2014

De Kosmische Godin Activering was succesvol voor zover Verzetsbeweging en de Pleiadische Godin groepen in heel het zonnestelsel en bepaalde groepen binnen de bevolking aan het oppervlak, met inbegrip van onze kerngroep op Ibiza, betreft. Onze kerngroep is erin geslaagd om heel diep te gaan en was boven verwachting succesvol. Echter, was er infiltratie in sommige andere groepen en / of individuen en dit moet worden opgeruimd, omdat de boodschap van de Sisterhood of the Rose in zijn zuiverheid moet worden gehouden.

Jezus: Openbaring van Jezus over de rol van de vrouw en seksualiteit als bronnen ....... - 21 april 2008 Geplaatst: 2 juli 2014 / Gabriela Gaastra-Levin

Jezus: Openbaring van Jezus over de rol van de vrouw en seksualiteit als bronnen van vernieuwing in de katholieke kerk


Mede naar aanleiding van het recente bezoek van de paus aan de Verenigde Staten en de berichtgeving over seksueel misbruik van kinderen door kerkelijke vertegenwoordigers.
Geplaatst: 2 juli 2014

Jezus: ‘’Lieve mensen, de tijd is gekomen om samen met jullie een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een van de belangrijkste spirituele instellingen, die ontstaan is naar aanleiding van mijn aanwezigheid op Aarde tweeduizend jaar geleden, namelijk de katholieke kerk. Deze kerk heeft zich in het bijzonder ontwikkeld op basis van de mannelijke dominantie die een reflectie vormde van het collectieve bewustzijn van de mensheid. De kerk heeft de functie op zich genomen om door de eeuwen heen de aandacht blijvend te vestigen op mijn komst en mijn activiteiten en de mensen die mij omringden en steunden.

Gebruik Je Nieuwe Vaardigheden om Oude Kwetsuren op te Ruimen 1 Juli 2014 / Brenda Hoffman

Gebruik Je Nieuwe Vaardigheden om Oude Kwetsuren op te Ruimen
1 Juli 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Stuur alsjeblieft je aandacht bij naar deze stukken van je leven die niet soepel of vreugdevol werken. Misschien zijn vroegere kwetsuren of kwaadheden teruggekeerd naar jouw gedachteprocessen … of is de financiële overvloed niet gearriveerd zoals je verwachtte.
Je hebt je cocon verlaten, maar hebt misschien niet alle 3D stukken opgeruimd die jou hinderen. Dat is de chaos waar in onze channeling van vorige week naar gerefereerd werd … dat jij je zou voelen alsof je een vreemde en oncomfortabele plaats binnengegaan was.

Aisha North en de Constant Companions Een Update Aangaande de Energieën 1 Juli 2014

AAisha North en de Constant Companions
Een Update Aangaande de Energieën
1 Juli 2014

Zoals jullie misschien al opgemerkt hebben, zullen jullie nu aan een veelvoud van verschillende energetische bronnen onderworpen worden, en zij op hun beurt zullen dienen om een behoorlijke hoeveelheid aan reacties binnenin jullie te ontsteken, zowel in de fysieke maar ook in de emotionele betekenis.

Laat het ons uitleggen. Wij hebben kortstondig het feit aangeraakt dat jullie niet alleen dragers van het licht en informatie zijn, jullie hebben ook hetzelfde gedurende vele levensspannen al verspreid, en nu, terwijl deze zaden beginnen te ontkiemen en tot leven beginnen te komen, eerst de één na de ander, maar zeer spoedig in een waarachtige lawine, zullen deze zaden zelf ook beginnen jullie op zoveel manieren te beïnvloeden. Want zelfs als jullie hen van je weg hebt laten vallen, zogezegd, op jullie reizen hier op deze planeet, dragen jullie nog steeds het stempel van deze signalen naar de wereld binnenin jullie DNA, en dit gecombineerd met wederkerige feedback die jullie gegeven hebben vanaf jullie eigen planeet iedere keer dat jullie één van deze peulen van informatie deponeerden, zal ervoor zorgen dat vele circuits binnenin jullie ermee beginnen om steeds luider te praten. En dus, wat jullie horen zal bij tijden een waarachtige kakofonie van signalen zijn, jullie schijnbaar in één keer in alle richtingen duwend, en geven jullie geen solide grond om op te staan, en nemen jullie mee naar buiten op een duizelingwekkende reis welke geschikt zal zijn om ervoor te zorgen dat de sterksten onder jullie zich verzwakt voelen. Maar nogmaals, deze conflicterende emoties en fysieke signalen zijn slechts signalen van verbeteringen, niet slechts op een persoonlijk niveau, maar inderdaad ook op een wereldwijd niveau.

Montague Keen, 29 juni 2014

Montague Keen,
29 juni 2014

De wereld van Spirit wil samen met jou al diegenen danken die je bezoek aan Ierland een klinkend succes hebben gemaakt. We hebben elk moment ervan gedeeld met jou. Je bent er weer in geslaagd meer van de geblokkeerde energie te bevrijden. Het zal tijd en moeite kosten om het compleet te bevrijden. Daarom, mijn lief, is het nu beslist noodzakelijk dat je naar Ierland verhuist. Al dit heen en weer gereis is teveel gevraagd van jou. Nogmaals zal ik het herhalen: Ierland is de sleutel die alles zal ontsluiten.

We hebben je naar de perfecte plaats geleid om deze transitie plaats te laten vinden. Niets gebeurt toevallig; zelfs voordat het gezien was had D. de potentie ervan al herkend. Het is de gekozen plek. Nu moet je om hulp vragen om het te kunnen kopen voor de Stichting. Het zal ons eerste centrum worden. Ierland ontwaakt. Het heeft de kracht nodig om weg te lopen van de indoctrinatie door het Vaticaan. Het moet de werkelijke geschiedenis onder ogen zien en herkennen wie de mensen van Ierland zijn.

Heavenletter #4968 De Rol die Jij Speelt / 2 juli 2014

De Rol die Jij Speelt
Woensdag 2 juli 2014

God zei:

Het fysieke leven is als een schertsvertoning. Jij komt er helemaal in binnen, en nochtans is het een schertsvertoning. Wij kunnen jouw leven op Aarde beschouwen als een rol die jij speelt. Op een bepaald niveau, weet jij dat het alleen maar een rol is. Jij weet dat de Waarheid veel dieper gaat. Het is alsof je wereldse leven een laag verf is op een muur van goud. Hier een laag verf, daar een laag verf. Meer kleuren dan jij kunt tellen. Serene kleuren. Prachtige kleuren. Pastel, neon. Maar onder de verflaag is goud. Aan de bovenkant zit verf die het ware goud verbergt. Wanneer je direct naar de kern gaat, hoe kun je anders het leven beschrijven in de wereld? O ja, We kunnen het omschrijven als een verhaal. Het is dat zeker ook.

dinsdag 1 juli 2014

De Engelachtige Gidsen “Inspanning is nog steeds Vereist, hoewel Forceren Niet Noodzakelijk is” 30 Juni 2014 / Taryn Crimi

De Engelachtige Gidsen
“Inspanning is nog steeds Vereist, hoewel Forceren Niet Noodzakelijk is”
30 Juni 2014 /  Taryn Crimi
Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op het onderwerp van manifestatie. Met de energieën van de winter/zomer Zonnewende nu zwaar op jullie neerstromend, zullen velen van jullie zich nu aangespoord voelen om wederom richting het manifesteren van jullie dromen en wensen te gaan. Velen van jullie hebben je gevoeld alsof je klem zat in een wachtpatroon dat jullie ongemotiveerd, ongeïnspireerd en voor velen tamelijk fysiek moe achterliet. Zoals wij steeds weer opnieuw gezegd hebben, is er een tijd voor integratie en is er een tijd voor acceleratie. Jullie betreden nu een periode van snelle acceleratie. Dit is wat wij graag verder zouden willen bespreken in deze tijd.

Op deze dag van je leven 1 Juli 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat een goede gezondheid niet de afwezigheid van symptomen is, het is de aanwezigheid van de vrede.

Verwar fysieke levendigheid niet met geestelijke vitaliteit.
Je bent niet je lichaam. Je lichaam is gewoon een hulpmiddel.
Een geweldig hulpmiddel, zeker, maar niet meer dan dat.

Jezus, Maria en Maria Magdalena: Openbaring naar aanleiding van Koninginnedag 2009 Geplaatst: 1 juli 2014

Jezus, Maria en Maria Magdalena:
Openbaring naar aanleiding van Koninginnedag 2009
Geplaatst: 1 juli 2014

Gebeurtenissen hebben karakter van collectief inwijdingsritueel

Gidsrol van Nederland zal vanaf dit moment sterk gaan toenemen

Maria Magdalena, Jezus en Maria: Lieve mensen, naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens Koninginnedag 2009 voelen we ons geroepen om een bijdrage te leveren aan jullie verwerkingsproces door de spirituele betekenis van deze dag onder de aandacht te brengen. Er vallen vele facetten te belichten.?

De rol van Mededogen.

Update over de 10e graancirkel 2014 - 30 juni 2014 / Robbert van den Broeke

Update over de 10e graancirkel
30 juni 2014
Robbert van den Broeke

Toen Robbert zichzelf afstemde op deze formatie kreeg hij het volgende door;

De boodschap is dat mensen voorbereid worden op een uitdijing van God, een verbreding van het bewustzijn. De mensen die deze cirkel bezoeken krijgen een diepere relatie met God, omdat ze meer verbonden worden met het goddelijke waardoor het waarnemend vermogen wordt vergroot. De formatie symboliseert eigenlijk ‘het-alziend-oog’, het oog van God dat alles ziet. Hij maakt een uitdijing in onze horizontale wereld. Het kruis dat er inloopt staat voor God.

De formatie bereidt mensen voor op een enorme transformatie. Het is ook een soort uitdijing van het christusbewustzijn, van het Goddelijke bewustzijn. Het bereidt mensen voor op grotere gebeurtenissen die gaan komen. Er mogen nu ook meer wonderen gaan plaatsvinden, zodat mensen meer de directe relatie met God kunnen gaan voelen, ook wanneer ze deze formatie bezoeken.

De energieen van Juli 1 juli 2014 / Jennifer Hoffman

De energieen van Juli 
1 juli 2014 / Jennifer Hoffman

 

In de voorspellingen voor 2014, die je hier kan lezen: https://xz180.infusionsoft.com/app/linkClick/3208/843470233bd8fa2e/140046/3fa75dc6808600c3, schreef ik dat de tweede helft van 2014 heel anders zou zijn dan de eerste, en die periode begint op 1 juli.

Het hoort er dan ook bij dat de maand begint met Mercurius die direct gaat lopen, en in juli zullen Mars en Saturnus allebei hun lange retrogrades beëindigen, en vier planeten zullen van teken veranderen. Dat is veel activiteit voor één maand, maar we zijn er klaar voor, niet? Juli zal de deuren openen voor verandering, loslaten van veel stagnerende energie en zal ons uitnodigen om de veranderingen en transformatie aan te vatten die we al lang wilden doen. Die tijd waarop we hoopten en wachtten is nu hier. Al wat we hoeven te doen is beslissen wat we met de energie gaan doen.

Vanuit de Boodschappen van God - Cirkel van Licht 30 Juni 2014 / Yael Powell

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
30 Juni 2014 / Yael Powell

Maak je gereed voor wat eraan komt, zoals Ik het graag zeg, en beoefen samen het openen van deuropeningen, het vanuit andere perspectieven naar de dingen te kijken, jouw geest toestaan om jouw bewustzijn te worden, het ego eenvoudigweg laten ontbinden in de golven van ontwaakte Liefde, en dan toe te staan, om de voortstuwing van verandering Mijn begeleiding te laten brengen zodat het via jou zou kunnen leven en de kostbare zielen dient die aan het ontwaken zijn, en dat zijn jullie allemaal.