Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 4 juli 2014

Djwhal Khul "Vrede, Waarnemen, Liefde" 3 Juli 2014 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"Vrede, Waarnemen, Liefde"
3 Juli 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Wel, we hebben een interessante tijd. Het is een zomervakantie voor velen of zij nemen een vakantie op het moment. We hebben enige interessante configuraties. Zij komen allemaal naar voren rondom autoriteitsfiguren en communicatie. Min of meer klikken heel veel dingen niet helemaal.

De remedie voor dat allemaal is om Vrede te kiezen. Ben een neutrale waarnemer en ben een kanaal van Liefde. Dus … Vrede, Waarnemen, liefde.

woensdag 2 juli 2014

Jezus: Openbaring van Jezus over de rol van de vrouw en seksualiteit als bronnen ....... - 21 april 2008 Geplaatst: 2 juli 2014 / Gabriela Gaastra-Levin

Jezus: Openbaring van Jezus over de rol van de vrouw en seksualiteit als bronnen van vernieuwing in de katholieke kerk


Mede naar aanleiding van het recente bezoek van de paus aan de Verenigde Staten en de berichtgeving over seksueel misbruik van kinderen door kerkelijke vertegenwoordigers.
Geplaatst: 2 juli 2014

Jezus: ‘’Lieve mensen, de tijd is gekomen om samen met jullie een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een van de belangrijkste spirituele instellingen, die ontstaan is naar aanleiding van mijn aanwezigheid op Aarde tweeduizend jaar geleden, namelijk de katholieke kerk. Deze kerk heeft zich in het bijzonder ontwikkeld op basis van de mannelijke dominantie die een reflectie vormde van het collectieve bewustzijn van de mensheid. De kerk heeft de functie op zich genomen om door de eeuwen heen de aandacht blijvend te vestigen op mijn komst en mijn activiteiten en de mensen die mij omringden en steunden.

zondag 29 juni 2014

Kosmisch weerbericht “Buitenste binnen en binnenste buiten- 29 juni 2014 / Yvonne Weeber

Kosmisch weerbericht “Buitenste binnen en binnenste buiten-
29 juni 2014 /  Yvonne Weeber

Lieve mensen,

Het is nogal onrustig in de kosmos. Het lijkt of alles steeds extremer wordt. Heftiger en meer en meer bedreigend. Persoonlijk kun je je onrustig voelen of zelfs gefrustreerd en geïrriteerd. De kosmische energieën lijken aan ons te trekken en te duwen. Kom op je moet dit en dat. Je moet nu actie, je moet nu doen anders ben je te laat. Er is strijd en ruzie en miscommunicatie en tja van alles! Onrust. Plotseling break ups in relaties, vriendschappen, werk, op allerlei gebied. Soms moet het zo zijn en soms gebeurt dit als we ons blijven identificeren met onze “oude” rollen, patronen en overtuigingen.