Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 juni 2014

De verschuiving is begonnen 22 mei 2014 / Door Zen Gardner

De verschuiving is begonnen
Door Zen Gardner-22 mei 2014

Voel jij je de laatste tijd ook wel eens vreemd, los van alles, je soms bewegend in een andere gedachtewereld, ander perspectief of zelfs bewustzijn? Het kan als een momentopname je leven binnenkomen maar een diepe indruk achterlaten. Je kunt het niet eens echt benoemen laat staan verwoorden. De verschuiving is er en mensen ervaren het allemaal op een andere wijze. Velen zullen zich niet eens bewust zijn van wat er gaande is.

De gebeurtenissen op de wereld zijn overweldigend en kunnen ons klein maken maar we weten dat er iets is dat op ons wacht. Die subtiele kracht heeft een diepe schoonheid in zich. Wanneer we ons verbinden met de Bron kunnen we dat als een grote steun gaan ervaren die ons de onlosmakelijke verbondenheid met alles laat voelen. Als we ons bewust zijn van de verbondenheid ontstaat ook de behoefte om te helpen en samen te werken aan een verandering in deze wereld waaraan we via het stoflichaam gebonden zijn. Wat ervaren wordt is een soort van heimwee of honger naar verbinding met elkaar en al wat is. We willen graag deel uit maken van die grote kosmische vibratie die alles draagt. 

Aartsengel Zadkiel - Je Energetische Kanalen Zuiver Houden - Juli 2014 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
“Je Energetische Kanalen Zuiver Houden"
Juli 2014 / Linda Robinson
Gegroet Geliefden,

Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Heilige Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie, en wij begroeten jullie in Liefde en Licht. Wij worden vergezeld door Sananda (Yeshua) om het zuiver houden van jullie energetische kanalen te bespreken.

De binnenkomende energie voorziet jullie met vele kansen om naar hogere niveaus van bestaan te verhuizen en om nieuwe inzichten en ontwaking te ervaren. Dit proces is veel gemakkelijker wanneer jullie energetische kanalen zuiver en vrij zijn van oude of verouderde manieren van denken en bestaan.

Kuthumi. Welke weg? Geplaatst: 28 juni 2014

Kuthumi. Welke weg?
Geplaatst: 28 juni 2014

Dag allen. Hier ben ik weer, als assistent op jullie pad naar inzicht.

Velen van jullie ontvangen verschillende lessen en waarheden van de begeleiders met wie je deze incarnatie wenste door te brengen. Dit leerpad hield ook belangrijke zielelessen en ervaringen in. Sommigen van jullie ervoeren pijn gedurende die periode. De periode breekt nu aan waarin je kunt genezen door al die pijn los te laten die je al zo lang met je meedraagt. Dit maakt deel uit van je bewustwording: het loslaten van emoties uit je hart en je emotionele lichaam. Innerlijke kracht en vrede win je als je loslaat. Het is nu tijd om hiermee te beginnen.

Kryon: De Kracht der Liefde. 9 maart 2006. Geplaatst: 28 juni 2014 / Barbara Bessen

Kryon: De Kracht der Liefde.
Barbara Bessen
9 maart 2006. Geplaatst: 28 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Prachtig, dat jullie je weer bij je familie gevoegd hebben. Wij zullen hier voor korte tijd samen in de liefde van familie zijn en een paar dingen die jullie levens beïnvloeden, bespreken.

Ik zou de turbulenties van jullie huidige leven willen belichten en jullie moed inspreken om op het pad te blijven en niet te versagen.

Velen van jullie op Aarde rondlopende engelen zijn de vertwijfeling nabij door het vele transformatiewerk of door wat jullie aan de buitenkant waarnemen. Dat is gepast. Niet gepast is het om het als diepgaand leed te bezien en je vleugels te laten hangen.

Meer lezen >>>Heavenletter #4964 Gods Dag / 28 juni 2014

Gods Dag
Zaterdag 28 juni 2014

God zei:

Licht van Mijn Hart, jouw vlam gaat nooit uit. Jij bent dit bewijs, en je bent dit bewijs van Mijn Liefde. Je bent op dit ogenblik en jij bent er op Mijn aandringen, nou ja, meer op Mijn wens. Aandringen en Willen lijken eigenzinnig. Jij bent Mijn Wil, maar je bent meer dan dat.

Ik roep jou tot Mij. Ik roep jou tot Mij als Mijn Plezier. Wat anders zou jij kunnen zijn voor Mij, behalve Mijn Plezier? Laat jouw achting voor Mij ook zijn zoals Mijn achting voor jou. Jij bent Mijn Tederheid. Jij bent de Zoetheid van het Leven. Ik geniet van jou. Ik ben jou gunstig gezind. Je bent van Mij, en dat betekent dat Ik ook van jou ben.

Eigendom is niet precies van toepassing. Vrijheid om lief te hebben is van toepassing.

vrijdag 27 juni 2014

Weten dat Alles Goed Is - 26 Juni 2014 / Jamye Price

De Wekelijkse Licht Explosie
Weten dat Alles Goed Is
26 Juni 2014 / Jamye Price
Geacht Wezen, als je creëert verander je de trillingsbalans op de Aarde. Wij horen de uitroep van frustratie, verwarring en soms zelfs verslagenheid als de wil van het collectief, de wil van het heden niet schijnt mee te werken met de toekomst die je nu wilt creëren. Jij bent een onontbeerlijk deel van het Leven; geëerd, gekoesterd en gerespecteerd als de Schepper die je bent. Je wordt ondersteund en onderhouden door de motor van het Leven en deze motor is in voortdurende beweging voorbij jouw concept van de tijd. Doch de tijd heeft diens stroming aan jou gegeven, het verweeft zich met jou en staat jouw focus toe om diens stroming en vorm te doordringen. Het reageert, het staat toe en houd jou op een spoor van beweging, beperkt tot dag en nacht, beperkt tot een collectieve klok. Jouw inzicht/gewaarwording en deelname aan deze motor van het Leven versmelt diens stroming in/naar de vorm. Jij creëert. Jij creëert met het collectief van het Leven, met de regels van het Leven.

Een Boodschap van Moeder 27 Juni 2014 / Aisha North

Een Boodschap van Moeder
27 Juni 2014 / Aisha North

Lieve familie van het Licht!
Toen ik ging zitten vandaan om te channelen kon ik iets speciaals in de energieën voelen terwijl ik me met hen verbond. Ik voel gewoonlijk een uitgesproken tinteling wanneer ik begin om mezelf te aarden, maar deze keer, was het alsof een stroom van Liefde door mijn gehele lichaam omhoog naar mijn hart dreef waar het zich verbond met de binnenkomende energieën. Het was zo een krachtige doch liefdevolle ervaring, dat mijn lichaam trilde en het tranen naar mijn ogen bracht. Zoals gewoonlijk, verwelkomde ik de CC's en vroeg hen om de boodschap van vandaag, maar deze keer, vertelden zij mij dat zij "de vloer aan iemand anders over zouden geven". En dit is de boodschap die doorkwam:

Over standpunten, duisternis en ziekte vrijdag 27 juni 2014 / door Elias

Over standpunten, duisternis en ziekte
vrijdag 27 juni 2014 /  door Elias

Standpunten. Punten waarop we staan, waarop we kunnen blijven staan, maar waar vandaan we ook kunnen besluiten in beweging te gaan.

Zienswijzen. Onze manier van zien bepaalt de weg die we gaan.

We kunnen alles op dezelfde manier blijven bekijken en in dezelfde richting voortborduren.

Of ook eens alles van een andere kant bezien. Dit op het gevaar af dat we ons dan geroepen voelen om voor een andere, nieuwe weg te kiezen.

De Zachte Beuk PERSBERICHT Amsterdam 27 juni 2014

De Zachte Beuk
PERSBERICHT
Amsterdam 27 juni 2014

Job van Weelden heeft samen met De Zachte Beuk zijn eerste interview uitgebracht.

Dit eerste interview is om zijn werk als sjamaan  bekendheid te geven en ter promotie van de workshop "Deep Forest Work" die plaats vindt van 10 t/m 13 juli. 

De titel van de workshop verwijst naar de diepe staten van bewustzijn die je met sjamanistische technieken kunt bereiken en die je in staat stellen op een ongewone manier contact te maken met jezelf en met de natuur.

Zie het interview hier:


EINDE PERSBERICHT

Neem voor vragen of interviews contact op met :
Job van Weelden
0031653845109


Heavenletter #4963 Het Leven van Jouw Hart / 27 juni 2014

Het Leven van Jouw Hart
27 juni 2014

God zei:

Jij en elke Weerspiegeling van Mijn Ene Kind hebben dit doel in het leven: Jouw liefde intact te houden.

Bovenal moet jij jouw liefde niet laten verdorren aan de wijnstok. Je moet jouw hart niet alle verschillende redenen geven waarom het zich moet verharden. Ongeacht al jouw rechtvaardiging voor het sluiten van jouw hart, moet je jouw liefde niet opgeven. Je kwijlt liefde niet, maar evenmin trek je haar samen. Tralies rond jouw hart zetten komt erop neer dat je het leven van je hart beëindigt. Ik, God van Liefde, als Ik een zonde zou moeten noemen, dan zou jouw hart terughouden ongetwijfeld zijn wat Ik noem.

Op deze dag van je leven 27 juni 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..
... dat creativiteit niet iets is waar je op zit te wachten,
 het is iets dat op jou wacht.


Je moet besluiten om creatief te zijn, wacht niet tot je het bent.
Je moet jezelf uitdagen.
Pak de borstel. Pak je camera vast. Zet de computer aan. Begin met het koken
van de maaltijd. Ga vroeger naar je werk.
Stel een oplossing voor. Kom met ideeën. Word het antwoord.

Hoe denk je dat deze bijzondere woorden werden geschreven door Mij?
Denk je dat ik tijd heb om te wachten op "een inspiratie"?
"Ik moet de inspiratie zijn". En dat moet jij ook.

Print dit uit en zet het recht voor je neus vandaag.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper 26 Juni 2014

Een Schrijven van de Schepper
26 Juni 2014
" Ik HOU van jou   " 

Wanneer je naar mensen om je heen kunt kijken en zeggen: "Het maakt niet uit wat
 jou of mijn geloofsovertuiging is, ik hou van je, ik heb dat altijd gedaan
en zal dat altijd blijven doen", weet je dat je in de juiste richting gaat.

~ De Schepper ~

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 27 juni 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
27 juni  2014

Acceptatie is een krachtig anti-stress-tool. Als je naar de plaats kunt gaan waar je ziet dat alles zich ontvouwt als goddelijk perfect, zowel voor jou als voor anderen , zul je zeker beginnen te bewegen in de staat van vrede waar jouw ziel naar verlangt.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


El Morya: De God van Abraham was de Levende God – niet een dode god. 2. Geplaatst: 27 juni 2014

El Morya: De God van Abraham was de Levende God – niet een dode god. 2.
Geplaatst: 27 juni 2014

Het mentale kader van intolerantie.

Mijn geliefden, denk eens een moment na over de immense uitbreiding van kennis die tot stand is gebracht door de wetenschap. Denk eens aan de astronomen die steeds sterkere telescopen hebben gemaakt die steeds dieper het materiële universum in kunnen kijken. Denk eens na over hoe zij ontdekt hebben dat het universum zo uitgestrekt is dat de menselijke geest het nauwelijks kan doorgronden, dat er miljarden en miljarden sterren zijn, miljarden zonnestelsels. Denk eens na over deze immense uitgestrektheid; deze immense uitgestrektheid van het materiële universum.

En dan misschien zelfs nog verder kijken en nadenken over de uitgestrektheid van de spirituele universa verder dan je zelfs met de beste telescopen kunt zien, want de telescopen breiden enkel het mentale kader uit waar de wetenschap op dit moment in zit. Zij, die niet bereid zijn geweest om verder te gaan en telescopen construeren die rijken kunnen tonen die verder dan het materiële gaan, hoewel ze zelfs bepaalde instrumenten geconstrueerd hebben die vormen van energie kunnen tonen die niet in het materiële frequentiespectrum liggen, alleen zijn de ontdekkingen nog niet correct geïnterpreteerd om te tonen dat wetenschappers al in andere dimensies gekeken hebben.

KRYON: Hartsverbindingen. Juni/Juli 2010. Geplaatst: 27 juni 2014 / Barbara Bessen

KRYON: Hartsverbindingen.
Barbara Bessen
Juni/Juli 2010. Geplaatst: 27 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst!  Als mijn partnerin contact met mij wil opnemen, zoals nu, dan sluit zij de ogen en wacht tot zich een beeld voor haar innerlijk oog opent. Zij hoeft niet lang te wachten, ik ben er al, ik ben er altijd. Zij neemt mij als een gestalte met een koperkleurig kledingstuk waar en met een blonde lok zoals Prins Ijzerhart. Dat is de vorm waarin ik bij vele mensen verschijn. Helemaal zoals dat gewenst is en het de mensen goed doet. Zou de een of ander mij herkennen van een eerdere ontmoeting die heel lang geleden is, dan kies ik misschien een gewaad dat die mens aan mij herinnert, zoals de ziel mij ook uit andere gebieden kent. Dit aardse gewaad dat ik Barbara en vele anderen schenk is mijn aardse hoofdtaak. Het is de koperkleur, de essentie van de magnetische meester. 

Zo is de kerngroep Kryon voor iedereen waarneembaar die zich opent voor de geestelijke weg. Zullen wij als begin dit contact eens proberen? Dan zijn jullie nog beter met mij verbonden want elke channeling is een verbinding met mij, een sterke ontmoeting. Zogezegd van hart tot hart. Sluit je ogen en adem een paar keer diep. Ontspan je dan nog meer en laat je ogen losjes zweven. Wees niet op het derde oog gefocust maar kijk met je innerlijk oog gewoon in de verte. Op dit vlak zullen jullie mij ontmoeten. Ik ben er opeens. En het is als een illusie, een fantoombeeld dat op een innerlijk speelveld verschijnt.
10e Graancirkel formatie 2014 - 26 juni 2014 Robbert van den Broeke

10e Graancirkel formatie 2014
26 juni 2014
Robbert van den Broeke


Al een hele week had Robbert eigenlijk het gevoel dat er weer iets aan zat te komen, alleen had hij niet echt de tijd om zich erop te concentreren vanwege de drukte rondom zijn lezingen en healing-bijeenkomsten. Tot gisterenavond, hij had een avondje rust genomen en nodigde zijn vriend Roy uit. Hij vertelde over zijn gevoel en Roy had ook al het vermoeden dat het niet lang meer zou duren voordat er weer een nieuwe formatie zou verschijnen.

Ongeveer een uur later voelde Robbert een duidelijke aanwezigheid. Ineens wist hij het, ze moesten naar Standdaarbuiten, daar stond iets uitzonderlijks te gebeuren…… Hij pakte een schetsblok en tekende een soort oog, met een kruis erin. Boven en onder het oog tekende hij nog wat cirkels, ook aan beide zijkanten stonden er één. Omdat Nancy Talbott altijd om deze tekeningen vraagt voor haar rapporten, zette hij er de tijd en datum bij en maakte er een foto van.

donderdag 26 juni 2014

Djwhal Khul "Nieuwe Maan & Mercurius Direct" 26 Juni 2014 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"Nieuwe Maan & Mercurius Direct"
26 Juni 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Wij zijn in wezen bij een Nieuwe Maan.We hebben Chiron retrograde in de psychische Vissen wat een soort van herrie schopt aangaande oude kwetsuren wan wanneer zij naar het oppervlak komen, houd je dan niet aan hen vast of heroverweeg hen niet. Haal het gewoon uit het lichaam vandaan, haal het uit het systeem, haal het uit de aura. Gebruik wat voor gereedschap dan ook dat je hebt om dit te doen.
En beoefen echt van het zijn in het huidige moment"wat precies nu waar is en hoe jij je precies nu wilt voelen.

De Nieuwe Maan voegt daar nu een soort van nadruk op. Mercurius is nog steeds retrograde en hoewel het direct zal gaan op 1 juli, gaat het niet aanvoelen alsof het direct is, in feite denk ik dat het zelfs een beetje meer, voor misschien een volgend 5 tot 7 dagen, aanmodderend aan gaat voelen. Erger dan dat het was gedurende de feitelijke 3 weken retrograde.

Aisha North - Een Boodschap van Licht Vanuit Japan - 25 Juni 2014

 Een Boodschap van Licht Vanuit Japan
25 Juni 2014 / Aisha North
Geliefde familie van het Licht!
Slechts twee dagen geleden schreef ik, "Ik voel me alsof ik in een wervelwind van synchroniciteiten ben", en gisteren ontving ik een e-mail die ervoor zorgde dat de wervelwind zelfs meer aan snelheid won, en als jullie lezen wat ik op het punt sta om met jullie te delen, denk ik dat jullie het ermee eens zullen zijn. Want wat deze boodschap omschrijft is innig gelinkt aan niet alleen dat waar de CC's naar gerefereerd hebben de laatste tijd, maar ook naar de onderwerpen waar velen van jullie veel licht op wierpen gedurende de laatste paar dagen en weken (via Aisha haar blog). De e-mail was van Rieko afkomstig, een zuster van Licht vanuit Japan die de boodschappen van de CC's gedurende vele maanden nu vertaald heeft. In haar mail beschrijft zij een Zonnewende meditatie die gehouden werd in Osaka, en zij deelde ook enige verbazingwekkende informatie mee over het werk dat door een andere stralende ziel vanuit Japan, Saeko, uitgedragen wordt. Maar voordat ik zelfs een woord van haar mail gelezen had vielen mijn ogen op dit beeld dat aan de mail gehecht zat (zie foto boven), en op dat moment, wist is dat de inhoud van deze mail iets was dat hier meegedeeld moest worden.

Aartsengel Michael - De Laatste Loodjes Wegen het Zwaarst - 25 Juni 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael
"De Laatste Loodjes Wegen het Zwaarst"
25 Juni 2014 / Rita Pulmans


Voel en zie jullie Goddelijke kern geliefden en duik erin!
Breng ALLES terug in je ge-weten en voel wat jij kunt doen.
Voel wie jij kunt zijn.
Een Goddelijk kind, wandelend op een Goddelijke Aarde.
Wandelend en handelend in Vrede, Liefde in je stralende Zelf. 

Geliefde Michael,

Wij allen, de lichtstrijders, de grondtroepen zeg ik al schertsend, zijn zó moe!
Ik hoor van velen zeggen dat ze zo moe zijn, en dat het allemaal echt wel zwaar om te dragen wordt. Kunt U ons nog eens een woordje van kracht bieden?

***
Jazeker geliefde kinderen van de ongelooflijk mooie Moeder Aarde, ik Aartsengel Michael kan dit.

Doch geliefden, wat baten kaars en bril als de uil niet zien wil?? Ik Aartsengel Michael gebruik deze uitdrukking die jullie zelf hanteren. Daar ik Aartsengel Michael en de Goddelijke wereld constateren (mag ik zo vrij zijn om dit woord te gebruiken?) dat velen nog steeds leven alsof er niets veranderd is. Alsof er niets veranderd kán worden. En dit laatste moet mij eventjes van het Goddelijke hart.

Op deze dag van je leven 26 juni 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..
... dat als je denkt dat je niets te verliezen hebt, je wint. En indien
je denkt dat je iets te winnen hebt, je verliest.


Het heeft allemaal met motivatie te maken.
Waarom doe je wat je op dit moment doet?
Om verlies te voorkomen? Om winst te realiseren?
Beide zijn het verkeerde redenen.
Het leven gaat niet om winnen-en-verliezen.
Het leven gaat over het zijn of niet zijn, uitdrukken of niet uitdrukken, wie je bent.


El Morya: De God van Abraham was de Levende God – niet een dode god. 1. Geplaatst 26 juni 2014

El Morya: De God van Abraham was de Levende God – niet een dode god. 1.
Geplaatst 26 juni 2014

Noot: De boodschapper was in de Japanse Tuin bij de Israëlische regeringsgebouwen, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Het Hooggerechtshof en de Knesset. Er was een door mensen gemaakte waterval in de buurt.
Ik ben zeker More, mijn geliefden, de enige echte Master More, want er is maar één van mij, hoewel er anderen zijn die beweren dat ze mij zijn, maar het niet zijn, omdat ze niet bereid zijn MEER te zijn. En daarom kunnen ze niet met me meestromen, maar worden achtergelaten in een statische staat, ergens in tijd en ruimte, terwijl ik voortdurend transcendeer en me verder dan tijd en ruimte beweeg, mijn geliefden, in de eeuwige voortgang van zijn, van transcendentie, van de Rivier van Leven die IK BEN.

De Arcturianen Gelukkige Zomer Zonnewende - Meesters Worden - 21 Juni 2014 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Gelukkige Zomer Zonnewende
- Meesters 
Worden -
21 Juni 2014 / Dr. Suzanne Lie
Onze dierbare Ascenderenden,
Wij, de Arcturianen, wensen contact met jullie in dit NU van Gaia's Zomer Zonnewende van 2014. Wij sturen deze boodschap naar een ieder van jullie zodat jullie het met anderen kunnen delen. Jullie kunnen gemakkelijk deze boodschap delen, aangezien er waarlijk geen afscheiding is tussen jullie en wat gekend werd als anderen. "Anderen" is een benaming welke aangeeft dat mensen of dingen afgescheiden van jou zijn. Aangezien eenheid met al het leven in toenemende mate overduidelijk aan het worden is binnenin jullie NU, raakt de benaming "anderen" in onbruik.

Wij wensen jullie te vertellen dat veel veranderingen zich voordoen op de innerlijke niveaus van onze gegrondvestigden, hiermee bedoelen wij de mensheid. Terwijl jullie in toenemende mate jullie bewustzijn toestaan om uit te breiden voorbij de illusie van de tijd, zullen jullie in toenemende mate deze veranderingen op een dagelijkse basis voelen. Diegenen die nog steeds gebonden zijn aan de tijd zullen waarschijnlijk deze veranderingen voelen in wat zij zouden noemen "later".

Heavenletter #4962 God Geeft een Feest / 26 juni 2014

God Geeft een Feest
Brief uit de Hemel
Donderdag 26 juni 2014

God zei:

Het leven op Aarde is een feest met Mij als Gastgever. Ik nodig je uit. Ik heet jou welkom. Ik ben blij dat je de uitnodiging accepteert. Dit is een feest van zielen. Er is niets vergelijkbaar met dit feest dat Ik geef en waar jij naar toe komt. Alles is nieuw, en niets wordt precies zoals voorheen. Het is altijd nieuw. Op Mijn feest is er altijd een fris nieuw getijde van golven.

Hoewel dit feest zijn oorsprong in de Hemel heeft, is hetzelfde feest afgespiegeld op Aarde.

Ik moet toegeven dat sommige van Mijn gasten niet gemakkelijk te behagen zijn. Ik dien dit op, en Ik dien dat op, en toch is er iets anders waarvan jij wilt dat het geserveerd wordt, zelfs als jij niet de naam weet. Er is een grote behoefte.

Je verlaat nooit het feest dat Ik geef, begrijp je. Je zou kunnen wegsluipen, en toch zou je nog steeds bij Mij zijn.

woensdag 25 juni 2014

Sheldan Nidle “Een groot welzijn en een grote verschuiving in deze werkelijkheid staan eraan te komen.” 24 juni 2014

Sheldan Nidle
“Een groot welzijn en een grote verschuiving in deze werkelijkheid staan eraan te komen.”i
24 juni 2014

5 Oc, 13 Kayab, 10 Caban

Selamat Balik! Wij komen vandaag bij jullie met goed nieuws! Het netwerk van de volgelingen van het duister moet de nederlaag onder ogen zien. Het Licht is tot de conclusie gekomen dat het onverstandig is om deze onverlaten te laten doorgaan. De regeringen welke deze volgelingen bezetten zijn totaal toegewijd om de schandelijke financiële zaken van het duister tegen te houden om ooit te falen. En dus is het meest verstandige om deze drones uit hun macht te ontzetten. De sleutel hiertoe is het nieuwe financiële stelsel dat alleen maar gedeeltelijk onthuld is. Dit nieuwe monetaire programma moet ‘ongedekt papiergeld’ beëindigen en die banken veronachtzamen die sterk dit waardeloze systeem ondersteunen. 

Hier bijgevoegd zijn de nieuwe kostbare valuta die door metaal worden gedekt, de reden om NESARA in Noord Amerika binnen te leiden en GESARA over de hele wereldbol. De nieuwe regering zal een tijdelijke zijn. De bedoeling daarvan is om het toneel klaar te maken voor een wereld die gevuld is met talloze ‘rechtens’ regeringen wier eerste conventie het is om hun volk te dienen en het pad te plaveien naar wereld welzijn. Deze regeringen zullen ook technologieën vrijgeven die onze wateren, lucht en grond zullen reinigen van verderfelijkheden die worden geproduceerd door de verwoestende industrieën van het duister. 

De terugkeer van Isis: Hoe het jullie zal beïnvloeden en waar jullie Haar kunnen vinden. 25 juni 2014 / Anna Merkaba:

Anna Merkaba:
De terugkeer van Isis: 
Hoe het jullie zal beïnvloeden en waar jullie Haar kunnen vinden.
Posted by Andrea Scully on June 25, 2014


Stephen: Let op: de goddelijke godin Isis is niet te verwarren met de zogenaamde ISIS (Islamitische Staat van Irak en Syrië) die momenteel voorpaginanieuws is voor zijn vermeende daden in Irak.

By Anna Merkaba, Jun. 24, 2014, http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Op 21 juni, heeft er een fantastisch evenement plaatsgevonden op de planeet aarde. Het wiel is in gang gezet en we zullen eindelijk ontspannen kunnen ademen.

Op 21 juni, is de Godin waar we allemaal zo lang op hebben gewacht, teruggekeerd! Isis, Inanna, Ishtar, ze is bekend onder vele verschillende namen. Een van de meest krachtige godinnen die ooit voet op de aarde gezet heeft. Eindelijk is ze gearriveerd!

Ik werd in een ervaring getrokken op 21 juni, de Engelen (angels?) hebben opnieuw hun trompetten opgeheven en mooie muziek begon zich wijd en zijd over de gehele wereld te verspreiden. Ik begreep eerst niet waar deze commotie allemaal over ging en toen zag ik Haar!

Op deze dag van je leven 25 juni 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..
... dat voorzichtigheid heel natuurlijk is, maar angst niet. Geef niet toe aan angst, maar blijf altijd voorzichtig.

Het is een evenwichtsoefening.
Voorzichtigheid is wat ervoor zorgt dat je eerst naar beide kanten kijkt
Voordat je de straat oversteekt.
Angst is wat jou altijd als bevroren op de stoep laat staan.
Je kent het verschil. Je kunt het voelen.

Jeshua: De poortwachters 11 december 2005 Geplaatst: 25 juni 2014 / PamelaKribbe

Jeshua: De poortwachters
Pamela Kribbe
Geplaatst: 25 juni 2014

Tekst : Deze channeling werd gehouden op 11 december 2005 in Centrum Balans in Oisterwijk. De uitgesproken tekst is achteraf enigszins aangevuld en geredigeerd ter verbetering van de leesbaarheid. Voorafgaand aan de channeling werd een inleidende meditatie-oefening gedaan door Gerrit, die te beluisteren is als audio-bestand (zie Downloadpagina). Na afloop werden er vragen gesteld en antwoorden gegeven door Jeshua, die eveneens zijn te beluisteren als audio-bestand.

Wij willen Hedwig de Beer hartelijk danken voor het uittypen van de gesproken tekst.

Lieve mensen,

Ik ben hier vandaag met blijdschap en genoegen en verwelkom jullie allen.
Ons samenzijn maakt een verschil. Het is niet alleen een lezing waarbij je naar woorden luistert, maar mijn aanwezigheid hier, die zich versmelt met jullie aanwezigheid, vormt een energetische gebeurtenis die helpt het Licht op aarde verder te verankeren.

Jullie zijn de poortwachters tot het Licht. Jullie zijn degenen op aarde die de poort openzetten naar het Licht, het Licht van de Nieuwe Tijd. De oude wereld is aan het vergaan. De oude structuren van macht en egogecentreerd bewustzijn hebben hun kracht verloren en zakken langzaam naar de bodem van de oceaan. Uit die bodem herrijst een nieuwe samenleving, een nieuwe vorm van zijn die gebaseerd is op liefde en op de waarden van het hart.

Wegcijferen 24 juni 2014 / door Elias

Wegcijferen
dinsdag 24 juni 2014
 door Elias

Veel mensen cijferen zich weg omdat ze naasten niet willen kwetsen. Ze offeren de diepste verlangens van hun eigen ziel op om anderen te dienen of te beschermen. Dat ze daar in feite niemand mee helpen, daar hebben ze geen weet van.

Sterker nog, ze kwetsen daarmee hun eigen ziel en laten de betreffende mensen in de waan dat het hun recht is om hun verwachtingen op anderen te projecteren en daar voldoening van te eisen.