Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 20 juni 2014

Djwhal Khul - Chiron Retrograde & Zomer Zonnewende - 19 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Chiron Retrograde & Zomer Zonnewende"
19 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Het onderwerp van deze week gaat over verwondingen, gewonde genezers, Cheiron/Chiron, (een komeet met een unieke en onstabiele loopbaan) wat representeert dat de gewonde genezer retrograde gaat in wat ik noem het psychische teken van Vissen en zal daar blijven tot 23 november. Dat gebeurt in de vroege ochtend op vrijdag 20 juni, ik geloof dat het ongeveer om 5:40 -5:45 am Pacific Tijd is. (14:40 - 14:45 NL/B)

De Zomer Zonnewende volgt de volgende dag. Dus wij kijken naar een soort van meer krachtige combinatie van deze dingen, en beginnend op 19 juni hebben we ontvlambare emoties die in beroering worden gebracht. Voor veel Lichtwerkers; jullie voelen deze een dag of twee eraan voorafgaand omdat jullie op de eerste of tweede golf zouden kunnen zijn. De mensheid krijgt over het algemeen de derde golf.

zondag 15 juni 2014

4e Channeling Raphael: Probeer u zo veel mogelijk over te geven aan de energie die........... 24 mei 2014 via Margreet de Carpentier

4e Channeling Raphael
Probeer u zo veel mogelijk over te geven aan de energie die om u heen gebouwd wordt.
24 mei 2014 /via Margreet de Carpentier

 U krijgt allen tijdens deze channeling een healing.

Wees welkom.
Wij zijn blij dat u hier aanwezig bent

Het is een leerproces. Het leven is een leerproces, vanaf de geboorte tot aan de dood. Wij proberen de mensen zo goed mogelijk bij te staan, te helpen, als zij dat willen. Maar wij mogen niet helpen als zij niet kenbaar maken dat zij dit willen. Wij dienen de mens te respecteren.

De mens vraagt veel te weinig om hulp aan ons voor zichzelf. Hulp voor anderen hulp vragen is makkelijker. Het is goed als de mens eerst aan zichzelf werkt, voor honderd procent even met zichzelf bezig is. Positief egoïstisch, nee, dat is geen egoïsme. Als u goed in uw vel komt te zitten kunt u er nog beter zijn voor die ander, voor uw kinderen, voor de mensen in nood. Eerst u, volledig in uw kracht komen en er dan pas voor die anderen zijn is heel belangrijk. Als u in uw kracht staat kunt u mee stromen met de stroom van het leven.