Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 juni 2014

Aartsengel Michael De Overgangen van Deze Tijd 19 Juni 2014 / Natalie Glasson

Aartsengel Michael
De Overgangen van Deze Tijd
19 Juni 2014 / Natalie Glasson

Met de aanwezigheid van Liefde ontwaakt de opkomst van de Godin om waardevolle en heilige wijsheid van de Schepper voort te brengen om de Aarde en de mensheid meer volledig te activeren en te inspireren, zodat talrijke energetische sleutels en codes voortgebracht worden om te erkennen en om begrepen te worden. De trilling van de Godin heeft de kracht om talrijke energieën en het bewustzijn van de Schepper binnenin de mensheid en de Aarde te activeren, alsof een onophoudelijk reactie- en activeringsproces zich voordoet welke een reeks van florerende energieën en wijsheid creëren om de ascentie van iedereen te ondersteunen. De trilling van de Godin brengt Haar eigen wijsheid voort welke binnenin Haar trilling vastgehouden wordt sinds de onderdrukking van de Godin, maar Zij heeft ook de macht en is de trigger van de ontwaking van andere nieuwe energieën, alsook om te handelen als een trigger voor innerlijke gebieden van bewustzijn om op de Aarde geabsorbeerd te worden.

Aisha North en de Constant Companions Een Update Aangaande de Zonnewende Energieën 21 Juni 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Update Aangaande de Zonnewende Energieën
21 Juni 2014

Hier zijn we weer, op één van deze krachtknopen die ertoe dienen om jullie allemaal zelfs verder te verlichten. Want terwijl jullie doorgaan dwars over het firmament heen te gaan als passagiers op deze blauwe globe die de naam de Planeet Aarde draagt, gaan jullie ook op bepaalde intervallen door regionen van verhoogde energetische aanwezigheid heen, en één van hen doet zich vandaag voor. Want vandaag zullen jullie de gelegenheid van de Zonnewende markeren, wanneer de lengte van de dag of de lengte van de nacht - in overeenstemming met waar je verblijft op deze hemelse globe - diens hoogtepunt zal markeren.

Paus Franciscus waarschuwt voor “New World Order” 20 juni 2014/door John Diks

Paus Franciscus waarschuwt voor “New World Order”
20 juni 2014/door John Diks

Mondiale economische systeem  staat op instorten
Dit zegt Paus Franciscus in een interview met verslaggever Henrique Cymerman van het Vaticaanse “LaVanguardia”.

“Een economie die gebaseerd is op het letterlijk  aanbidden van geld, het voeren van oorlogen en er een is die  getekend wordt door eeuwen van menselijke onderdrukking en ongelijkheid, kan niet overleven”, aldus de Paus.

Momenteel zijn we bezig met de uitsluiting van een hele generatie om een systeem in stand te houden dat zo rot is als een mispel. Hij sprak zijn bezorgdheid uit over de immense werkloosheid in de wereld waarvan in sommige landen de percentages inmiddels boven de 50% uitkomen.

Heavenletter #4957 Het Leven is als een Huwelijk / 21 juni 2014

Het Leven is als een Huwelijk
Zaterdag 21 juni 2014

God zei:


Waar je je ook zorgen over maakt, ongeacht hoe ernstig, je maakt je zorgen om niets. Zorgen roeren in de pan. Doe er het deksel weer op. Soep zal koken zonder een enorme hoeveelheid van jouw aandacht. Ik zeg niet wat er in jouw leven aan de hand is te vergeten. Ik zeg niet het tot het belangrijkste doel van jouw leven te maken, zelfs niet voor een dag.

Als er iets is wat je nu kunt doen, een rekening betalen bij voorbeeld, doe het dan. Niettemin hoeven onbetaalde rekeningen niet jouw leven te verwoesten.

Als je jouw leven je zorgen makend doorbrengt, dan gooi je jouw leven als het ware voor de leeuwen.

Een Schrijven van de Schepper 21 Juni 2014

Een Schrijven van de Schepper
21 Juni 2014
 " Overgave "

Overgave .... Voor sommige betekent het opgeven, de controle overgeven aan een ander, om jezelf te onderwerpen; precies het tegenovergestelde is waar. Overgave is jezelf overgeven aan de stroom van het universum in de wetenschap dat wat er ook gebeurt, alles goed en voor jou hoogste en beste zal zijn.

~ De Schepper ~

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Wereldwijde Zonnewende Meditatie - 21 juni 2014 Jean Hudon

Wereldwijde Zonnewende Meditatie - 21 juni 2014
Jean Hudon
 

Geliefde zielen,

Opnieuw worden we uitgenodigd om als Een deel te nemen aan een wereldwijde Vereniging van zielen, op zaterdag 21 juni om 10:51 uur Univerele Tijd (klik HIER om je plaatselijke tijd te vinden - 12:51 in Amsterdam), het precieze moment van de zomerzonnewende op het noordelijk halfrond en de winterzonnewende op het zuidelijk halfrond.

Laten wij ons verenigen, na een voorbereidende meditatie van 30 minuten, in een staat van perfect Eenheidsbewustzijn, ons focussen op de Vreugde van het samen delen van dit moment van pure Gelukzaligheid, ons bewust zijn dat door ons ontwaakte gevoel van Goddelijke Eenheid deze hele Creatie Zichzelf ervaart, genietend van Zijn prachtige levendigheid, en laat ons de Almachtige Aanwezigheid voelen van de Schepper Bron die vloeit door Al Dat Is. Laten we ons ook scherp bewust blijven, gedurende deze gezegende momenten van tintelende genade en extase, dat de voor eeuwig voortdurende vergeestelijking van de lagere delen van dit universum slechts kan voortschreiden door onze gezamenlijke viering en liefdevolle erkenning van onze heilige rol als levende zielen, belichaamd in dit fysieke vlak omwille van het in steeds grotere resonantie brengen met de trilling van Liefde in het hart van Alles.
Maak je klaar voor de zonnewende van 21 juni, met zegeningen van Wesak 20 juni 2014 / door Selacia

Maak je klaar voor de zonnewende van 21 juni, met zegeningen van Wesak
20 juni 2014 / door Selacia

De zonnewende van 21 juni dit weekend is een voorspoedig moment in dit eerste half jaar, een tijd waarin je kan reflecteren over waar je staat in je leven, en waarin je je kan verbinden met spirituele voeding voor de komende maanden. Het is ook een tijd van viering van de verandering van seizoen en erkenning van het natuurlijke ritme dat je verbindt met de puls van de kosmos.

Wanneer je je meer verbonden voelt met de natuurlijke dans van het leven, krijg je op alle levels meer instroom – je krijgt duidelijkheid over hoe jouw doel tot uitdrukking te brengen, je krijgt stimulans om voorwaarts te gaan, en je krijgt de hogere frequentie die je nodig hebt om een sterke healingkracht in de wereld te zijn.

Oth: Jezelf trainen om geen chaos te ervaren. Geplaatst: 21 juni 2014 / Ellen Rauh

Oth: Jezelf trainen om geen chaos te ervaren.
Ellen Rauh
Geplaatst: 21 juni 2014

Goedemiddag jullie allemaal hier tezamen. Voor de bekenden: hier zijn wij weer met een boodschap voor jullie allen en voor al degenen die voor sommigen onzichtbaar hier aanwezig zijn. Het is volle bak.

Elk van jullie wordt individueel voorbereid op een tijd van grote verschuivingen. Elk van jullie op zijn specifieke manier krijgt een privéopleiding om straks indien nodig paraat te zijn als vuurtoren, als baken in de chaos, want vele mensen zullen zich verloren voelen in chaos.

Wij willen uitleggen hoe het komt dat mensen zich verloren voelen in chaos en hoe jullie jezelf kunnen trainen om geen chaos te ervaren. Zo ervaar jij jouw signalen niet meer helder.

vrijdag 20 juni 2014

April Bender's Hogere Zelf Boodschap - De Wedergeboorte - 18 Juni 2014

April Bender's Hogere Zelf Boodschap
De Wedergeboorte
18 Juni 2014
Een Hartelijke Felicitatie is op z'n plaats!!! Deze laatste maand heeft de aanvang van jouw prachtige wedergeboorte in/naar een verhoogde Multidimensionale Eenheid van Zelfstaat gezien (de inleiding om aan te trekken wat velen geacht hebben als het volledige Christus/Boeddha Bewustzijn of Ascentie). De grote inademingperiode van 27 mei doorgaand naar zo ongeveer 11 juni, bracht niet alleen enorme innerlijke Verschuivingen, Transformaties, en Herstructurering, maar ook een culminatie van de Resolutie, Terugwinning en het Ziel-Herstel Sequentieproces - voor jou alsook voor andere Strijders van het Licht. Voor ontelbare anderen die verweven zijn in het 5D-7D Collectieve Hogere Geest/Web van het Leven, is het sequentieproces nog maar net goed op gang gekomen. Maar voor diegenen van het eerste uur - (of de knooppunten van de Hogere Collectieve Geest/het Web) jullie tijd is gekomen, zoals jullie nu ongetwijfeld zullen weten.  

Blossom met de Galactische Federatie van Licht 19 juni 2014

Blossom met de Galactische Federatie van Licht
 19 juni 2014

Blossom: Opnieuw heb ik de gelegenheid om met jullie te communiceren en erop te
Vertrouwen dat het op deze tijd juist is.

Federatie van Licht:  Inderdaad. We kunnen de communicatie hervatten en vinden het plezierig om te doen.

Bloss: De vorige nacht droomde ik dat ik een schip zag met gekleurde Lichten in de avondlucht. Sommigen hadden dit gezien, anderen niet.. Maar zelfs in mijn droom gaf het me zo’n warmte in mijn hart. Opnieuw, herhaal ik zoals bij de vorige verbinding… het gaat niet om bewijs… het gaat om WETEN dat als jullie eenmaal in de buurt zijn, dat dingen kunnen gaan veranderen en zoveel meer vooruit kunnen gaan.

Op deze dag van je leven, 20 juni 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..
... dat Gods licht door jouw heen schijnt wanneer jouw licht
op een ander schijnt.

De duisternis van de wereld kan worden verlicht door jou schitterende aanwezigheid - maar je moet in jezelf geloven als de bron van dat licht en die liefde.

De hele wereld wacht vandaag op jou komst, rillend in haar droefheid, op zoek naar jou voor warmte.
Kun je een fonkeling brengen naar degene die je vandaag aanraakt?
Zul je dat doen?

Jouw antwoord zal meer bepalen voor jou dan het
voor hen zal doen. Hierin zit het grote geheim.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nlAsthar on the road: ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN 21-2-2006 Geplaatst: 20 junu 2014 / Susan Leland


ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN
21-2-2006 Geplaatst: 20 junu 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

..Laten wij het hebben over wat wij nu zien. Er is zoveel nieuwsgierigheid, nietwaar? Oh, ja. Hebben jullie het een beetje moeilijk met het bijhouden van al die bulletins, die maar blijven komen op dit wonderbaarlijke internet? Er komt niet teveel daarvan in jullie kranten en lokale nieuwsmedia, maar soms komt er toch iets tussendoor. Er lijkt af en toe een gaatje in de controlemaatregelen  te zijn en dan is het alsof er een groot zwart gordijn ineens naar beneden valt en ineens hebben jullie dan verschillende informatie voor je. Oh ja, wij noemen het de waarheid bedekken en in de doofpot te stoppen. Wel, er valt in deze tijd heel wat in de doofpot te stoppen, nietwaar?

Djwhal Khul - Chiron Retrograde & Zomer Zonnewende - 19 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Chiron Retrograde & Zomer Zonnewende"
19 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Het onderwerp van deze week gaat over verwondingen, gewonde genezers, Cheiron/Chiron, (een komeet met een unieke en onstabiele loopbaan) wat representeert dat de gewonde genezer retrograde gaat in wat ik noem het psychische teken van Vissen en zal daar blijven tot 23 november. Dat gebeurt in de vroege ochtend op vrijdag 20 juni, ik geloof dat het ongeveer om 5:40 -5:45 am Pacific Tijd is. (14:40 - 14:45 NL/B)

De Zomer Zonnewende volgt de volgende dag. Dus wij kijken naar een soort van meer krachtige combinatie van deze dingen, en beginnend op 19 juni hebben we ontvlambare emoties die in beroering worden gebracht. Voor veel Lichtwerkers; jullie voelen deze een dag of twee eraan voorafgaand omdat jullie op de eerste of tweede golf zouden kunnen zijn. De mensheid krijgt over het algemeen de derde golf.

Het Manuscript van Overleving - Deel 418 - 19 Juni 2014 / Aisha North

   Jullie Zullen het Resultaat Tot Bloei Zien Komen…
19 Juni 2014 / Aisha North

Zoals jullie al ingecalculeerd hebben, zijn deze verschuivingen en veranderingen inderdaad een doorgaand proces nu, aangezien er geen waarneembare pauzes tussen de gescheiden fluctuaties van energie zijn, en dus, wat jullie mogen bespeuren als een kleine pauze in de voortgangen is eenvoudig een oneindige kleine pauze tussen de inademing en de uitademing, dat precieze punt van evenwicht waar zoveel gebeurt.

Laat ons dit uitleggen. Zoals wij jullie in eerdere brieven verteld hebben, zijn jullie nu echt de snelweg opgegaan, en dus, worden jullie iedere dag en op iedere manier op een immer toenemende snelheid voorwaarts gestuwd. Wederom, mag dit naar allerlei soorten van verwarring en ontsteltenis leiden als jullie onsuccesvol proberen om dit alles bij te houden, maar nogmaals, dit is niet iets waar jullie jezelf mee in hoeven te laten. Want jullie zijn niet hier om het te begrijpen - in zoverre, in de betekenis van een menselijk verstand dat alle ingewikkelde details bevat waar dit complexe proces helemaal over gaat. Want alles dat jullie hoeven te doen, is met de stroom meegaan in iedere betekenis van het woord. Dit mag op zichzelf, voor dit alles, ietwat als een vereenvoudigd antwoord klinken, maar nogmaals, jullie zijn hier om iets te doen dat voor een menselijk brein onverklaarbaar is, maar het komt natuurlijk voor dat eeuwige deel van jullie dat ook een deel is van het "meesterbrein" achter dit schijnbare ingewikkelde arrangement, alles met hetzelfde doel gedaan, om de volledige mensheid voor eens en voor altijd weg te schuiven uit de oude en waanvoorstellende ideeën van "overleving" vandaan.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 19 juni 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
19 juni  2014

Terwijl jullie je verlichtingsproces voortzetten, en verder gaan in zelfbewustzijn, zullen extreme tegenstellingen niet langer een noodzakelijk aspect van jullie spirituele pad zijn. Jullie zullen veel meer gewillig reageren op de subtiele hobbels en duwtjes van je ziel, wat jullie pad zal toestaan veel zachter en comfortabeler te worden. Net zoals het nodig kan zijn om je stem te verheffen om iemands aandacht te krijgen als je iets heel belangrijks te delen hebt met hen en ze helemaal geen aandacht aan je besteden, zal je ziel misschien tot het uiterste moeten gaan om je aandacht te krijgen. Als die aandacht is bereikt, is een veel zachtere energie alles wat nodig is om de communicatie voort te zetten.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter #4956 Eenheid Kent Alleen Eenheid / 20 juni 2014

Eenheid Kent Alleen Eenheid
Vrijdag 20 juni 2014

God zei:

Onthoudt dat niets verloren gaat. Er is niets om te verliezen. Alles blijft en alles blijft gegrond in liefde. Alles is vervat binnenin al het andere. Alles is vervat in iedereen.

In één letter van het alfabet zijn alle letters vervat. Alle letters zijn vervat in het geluid. Een letter leidt tot een andere en alle geluiden zijn opgenomen binnenin elkaar. Een geluid leidt tot een ander. Ze zijn allemaal met elkaar verbonden. Op dezelfde manier leidt een ziel tot een andere. Elke ziel is vervat in elke ziel. En toch is er Een God, en het Geluid is God, en de Betekenis is God.

Op deze dag van je leven 19 juni 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat de goedheid in jouw leven niet van iemand anders afkomstig is. Als je dit ziet, zul je vrij zijn.

Er is geen reden en geen behoefte om anderen te "bespelen ", of om te proberen in hun goede gunst te blijven.
Blijf bij jezelf, door jezelf niet te verraden.
Spreek gewoon jouw waarheid,met zachtheid en liefde.
En heb moed, want wat je zoekt is niet buiten jou.

donderdag 19 juni 2014

ISIS? 18 juni 2014

ISIS?
Posted: 18 Jun 2014 12:30 PM PDT

Onlangs is een jihadistische groep Irak binnengevallen vanuit Syrië en veroverde een aanzienlijk deel van Iraks grondgebied:


Hun doel is om een totalitaire islamitische staat te creeren in dat gebied en ze noemen het Islamitische Staat van Irak en Syrië (ISIS).

Deze groep is een gezamenlijke creatie van de Saoedi's en de VS Cabal (met jezuïeten en hun Blackwater / Academi vrienden achter de schermen):Asthar on the road: Het is tijd voor Zelf-vergeving en Zelf-schoning!!! 10 juni 2014 / Susan LelandAshtar: Het is tijd voor Zelf-vergeving en Zelf-schoning!!!
Susan Leland
Ashtar On The Road Teleconferentie 10 juni 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Wij zijn in extatische vreugde omdat jullie hier dichtbij ons bewustzijn zijn. Vergis je niet – wij zijn hier altijd bij jullie –altijd!
Zo zijn wij dus naar een bewustzijnsniveau als dat van jullie gegaan omdat wij zijn uitgenodigd om permanent in jullie energievelden te zijn  en dit betekent dat wij Een zijn. Om eerlijk te zijn is dat altijd zo geweest.
Het is gewoon dat jullie je niet bewust waren van de Eenheid van al het Leven in al jullie levens en al jullie avonturen en ervaringen die jullie op de planeet en elders hadden.

Kryon: De tien geboden voor de nieuwe tijd. Geplaatst: 19 juni 2014 / Mozes

Kryon: De tien geboden voor de nieuwe tijd.
Doorgegeven via Mozes
Geplaatst: 19 juni 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

1. Wees de goddelijke Ik Ben aanwezigheid.

2. Wees jouw trillingsgetal.

3. Spreek woorden van liefde. 

4. Neem tijd voor je innerlijke gewaarwordingen.

5. Eer en respecteer je kosmische ouders en je vader en moeder op Aarde.De Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie via Sheldan Nidle

11 Akbal, 6 Kayab, 10 Caban

Zoals ontvangen door Sheldan Nidle op 17 juni ’14.

Selamat Jalwa!  (wees in Voortdurende Vreugde) We komen met veel goede dingen om jullie te vertellen! De Oude families en hun bondgenoten hebben het punt bereikt waarop het mogelijk wordt om te zien dat de lange weg van wanhoop en frustratie waar jullie lang op hebben gereisd, aan zijn voorspelde eind komt.

De duistere cabal is zich hier goed van bewust. Niettemin, die schelmen van onheil vinden voortdurend wegen om onze zegeningen niet in het minst te vertragen. Degenen aan de leiding van het groeiend algemene wet netwerk, samen met hun wettelijke bondgenoten, begrijpen precies wat er is achtergebleven om te worden voltooid voordat de grote arrestaties beginnen.

Mijn Bijna Dood Ervaring- 19 juni 2014 / Abraham

Mijn Bijna Dood Ervaring-
19 juni 2014 /  Abraham

Als kind had ik een ongeluk waardoor ik totaal tien keer ben geopereerd. Tijdens de negende operatie, ik was toen 19 jaar, waren er verschillende fouten gemaakt. Daardoor moest ik met spoed wéér geopereerd worden.

Tijdens deze operatie trad ik uit mijn lichaam. Ik “hing” vervolgens in een hoek van de operatiekamer en zag mezelf op de tafel liggen met een heel aantal mensen om mij heen, die druk bezig waren. Ik voelde duidelijk de grens van het leven; daar waar mijn lichaam was, en achter mij waar intense liefde en vrede was. Die liefde en vrede die ik toen voelde was dus zeer intens en ik wilde niet terug in mijn lichaam. Ik wist heel goed dat ik de kans had om het leven met zijn sores achter mij te laten. Net op het moment dat ik dat wil de doen, werd ik terug geroepen. Ik draaide mij om, zag mijn lichaam en besloot terug te gaan. Een krachtig besluit, en het was voorbij …


Aartsengel Zadkiel - "Transcendentie" - 18 Juni 2014 / Fran Zepeda

Aartsengel Zadkiel
"Transcendentie"
18 Juni 2014 / Fran Zepeda
Groeten kameraad reizigers in/naar de 4de Dimensie en daaraan voorbij. IK BEN Zadkiel, jullie gids bij het transformeren van jullie energie in/naar de zuiverheid van de hogere dimensies. Ik sta bij jullie en naast jullie in dit streven terwijl we ons samen inschepen, de hogere dimensies verkennend tot in de zuiverste graad.  
Ik help jullie om alle onzuiverheden te absorberen en hen te transmuteren als zij ruimte maken voor meer zuivere energie om in jullie Lichtlichamen te blijven. Ik verzoek jullie om in deze hogere aspecten van jullie zelf te blijven, in de zuivere energieën van jullie Ware Goddelijke Essentie, en om alle onzuiverheden te verwelkomen zichzelf aan jullie te laten zien en dus verlicht en getransmuteerd te worden om voor jullie Opkomst in/naar de hogere dimensies de weg vrij te maken.

Heavenletter #4955 Jij Zult Liefde Kennen /19 juni 2014

Jij Zult Liefde Kennen
Donderdag 19 juni 2014

 God zei:

Het zou lijken dat, vooral als je van iemand of iets last hebt, het buitengewoon belangrijk voor je is om eerlijk te zijn. “Dit is hoe ik mij voel”, zou je kunnen zeggen. “Ik moet trouw aan mezelf zijn. IK BEN boos”.

Geliefde, boosheid is niet waar. Boosheid is niet de waarheid van jou. Boosheid is niet waar. Boosheid is niet jouw waarheid. Het is helemaal de waarheid niet. De Waarheid van jou is liefde. Ergens onder jouw verdriet op het ogenblik ligt de Waarheid van jou en de Waarheid van jou is Liefde. De boosheid of wrok of verontwaardiging, welke naam je er ook aan geeft, is een binnendringer, een indringer, een stalker die uit de kou is binnengekomen. Wat houdt boosheid ervan in jouw hart verwarmd te worden. Wat houdt boosheid ervan om zich te laten doorgaan voor de eerlijke waarheid terwijl boosheid steeds een vermomming gebruikt.

woensdag 18 juni 2014

Lady Portia / Méline Portia Lafont - Initiatie naar Lichtlichaam~Kristallijne Structuren - 16 Juni 2014

Boodschap van Lady Portia / Méline Portia Lafont
Initiatie naar Lichtlichaam
Kristallijne Structuren
      16 Juni 2014
Dierbare harten,
Wij worden geïnitieerd in/naar de Hogere Niveaus van ons wezen en Licht, waar de intrinsieke delen van ons wezen socialiseren en co-creëren met de zuivere en kristallijne structuren van ons nieuwe Zelf. Dit wordt genoemd ons hernieuwde Zelf, aangezien wij gebaad worden in het binnenkomende Licht en met codes die ons gehele Zelf en onze belichaming in/naar een dieper besef, een meer geëvolueerd bewustzijn en een volledig ander niveau van bestaan met betrekking tot ons voertuig/onze belichaming herstructureren.

Golven van integratie samen met golven van onderdompeling in/naar het Licht brengen wederom onze focus naar de vermenging met onze Hogere Niveaus, onze IK BEN Aanwezigheid, onze Zonne Christus en ons Gechristende Zelf. Deze initiaties helpen ons bij de her-belichaming van onze Gechristende en IK BEN bewustzijn, om zo de herstructurering van onze Lichtsjablonen uit te voeren om in staat te zijn het Zuivere Kristallijne Lichtlichaam uit te stralen waarin onze voertuigen en het bewustzijn veranderen.

Het Team - De Suiker Matrix - 17 Juni 2014 / Peggy Black

Peggy Black en het 'Team'
"De Suiker Matrix"
17 Juni 2014 
Wij zijn hier om jullie te eren, te ondersteunen en te bekrachtigen om jullie eigen multidimensionale bekwaamheden en gaven te herinneren terwijl jullie je Lichtlichaam-zelf activeren.
De fysieke dimensie waar jullie op gefocust zijn is slechts één aspect van jullie goddelijke zelf. Niettemin is het het fysieke lichaam dat jullie goddelijke bewustzijn in deze werkelijkheid verankert. De dichtheid en de niveaus van bewusteloosheid kunnen je overweldigen. Nochtans moedigen wij jullie aan om door te gaan jullie besef uit te strekken en voorbij te gaan aan wat voor vereiste begrenzingen dan ook.

Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 17 juni 2014

Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
De Eindstreep
17 juni 2014
vertaling: Sophie

Gegroet Lieve Mensen!! Gegroet Gegroet! Ik ben het, jullie Lord Emanuel hier vandaag om weer met jullie te zijn Lieve Dierbare Harten. Hoe is het met jullie deze mooie dag Lieve Mensen? Hoe vindt deze boodschap je? Je kan het me vertellen, alles dat je niet kan delen met een ander, alles dat je niet durft te delen met een ander, je kan het mij vertellen. Ik BEN je Broeder en ik veroordeel je niet Lieve Mensen, maar ik kan van je wegnemen dat wat je last veroorzaakt, en ik kan wat van dat gewicht van je wegtillen dat je draagt, als je het mij zou toestaan om dat te doen. Lieve Mensen, jullie dragen zulk een stille last, een privé-hel zo je wil, van zelfveroordeling, schuld, schaamte en oordeel. Dit is een onnodige last die je jezelf hebt aangedaan, en als je het me toestaat kan ik je helpen, om dat wat niet aan jou is om te dragen, los te laten.

De Goddelijke Moeder: De helingcodes en hun toepassing juni 2014 / Door Isabel Henn

De Goddelijke Moeder: De helingcodes en hun toepassing.
Door Isabel Henn, juni 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Mijn geliefd kind, nadat Marc Gamma, Rilana Jaun en mijn kopiist de eerste helingcodes van Rafael en mij hebben ontvangen is het nu tijd om hen te verzamelen en ook iets te vertellen over het juiste gebruik daarvan. Er zullen meer codes volgen en die zullen worden opgenomen in dit document.

Mijn zoon Rafael gaf de eerste codes en vertelde er iets over. Ik gaf hen niet alleen voor gebruik aan de mensen van Atlantis maar ook al aan mijn geliefde mensen van Lemurie. Zij waren de eersten die deze codes hebben ontvangen. Sommige codes die ik nu geef zijn helemaal nieuw; dit is nodig omdat niet alle ziekten zoals jullie die kennen in die tijd ook bestonden. Ook het manipuleren van voedsel zoals dit bij jullie gebeurt, was in die tijden onbekend. Het maakt niet uit of zij nieuw of oud zijn omdat tijd voor mij geen enkele rol speelt, zij werken nu zoals zij toen ook werkten omdat het allemaal in het NU gebeurt.

De Verschuiving van de Aarde is net zo Uniek als die van Jullie - 17 Juni 2014 / Brenda Hoffman

De Verschuiving van de Aarde is net zo Uniek als die van Jullie
17 Juni 2014 / Brenda Hoffman 
Dierbaren,
Jullie hebben lang en diep gereisd om de laatste stukjes van jullie 3D angsten los te laten. Jullie zijn nu gereed om in/naar jullie nieuwe rol te vliegen. Hoewel jullie mogen geloven dat er nog verborgen 3D angst stukjes zijn, is iets dergelijks niet het geval. Diegenen van jullie op de voorgrond van deze overgang hebben alles dat jullie aan de Aarde vasthield gereinigd.
Jullie gaan door om voor velen te zorgen - in tegenstelling tot jullie angsten dat jullie geïsoleerd zouden zijn, dat niemand van jullie 3D leven deel uit zou willen maken van jullie Nieuwe Wereld.  
Terwijl jij overging, zo ook deden diegenen dat waarvan je eens geloofde dat zij nooit de koperen ring van overgang zouden grijpen of dat zelfs maar wilden. Misschien zijn zij niet op dezelfde plaats als jij dat bent - maar dan, niemand is dat. Net zoals er duizenden aan 3D mensen zijn met de titel van toneelspeler - een ieder met andere bekwaamheden en interesses. Sommigen prefereren Shakespeare rollen, anderen comedy en nog weer anderen andere types van media. Nochtans, zijn allen toneelspelers.

Op deze dag van je leven 18 juni 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat bewustzijn alles is. Niet slechts een deel ervan. Niet
een bepaald aspect ervan. Bewustzijn is alles.

Kijk daarom naar je bewustzijn, niet naar je gedachten.
Je gedachten over dingen kunnen je bedriegen - en doen dat ook vaak - omdat ze gekleurd kunnen zijn door emoties.
Jouw bewustzijn kan dat niet.

Observeer wat zo is. Observeer dan wat je denkt over wat zo is.
Vraag jezelf dan af: “Waarom denk ik dat?”
En, nog belangrijker, "Wat zou er gebeuren als ik iets anders dacht? "

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl