Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 13 juni 2014

Djwhal Khul "De Volle Maan van de Mensheid" 12 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"De Volle Maan van de Mensheid"
12 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

We zijn bij de Volle Maan van de Mensheid, één van de meest heilige Manen die jullie kunnen hebben. En wij willen het weefsel van ons wezen vieren, zogezegd, of het feit dat de mensheid werkelijk van één geweven stof komt.

Dus geef ik jullie het beeld van het jezelf te bestuderen als misschien één druppel water in een volle emmer, gewoon een soort van versmelting met de mensheid en de onderlinge verwevenheid die welzeker bestaat waarderend.

woensdag 11 juni 2014

De volle maan van 13 juni 2014: sta stil bij je eigen groei 11 juni 2014 / Petra Stam

De volle maan van 13 juni 2014: sta stil bij je eigen groei
11 juni 2014 / Petra Stam

De natuur bruist van de energie en de groeikracht is op weg naar een hoogtepunt. De kleurrijke bloemen geven hun geur af. Het is lang licht ’s avonds en de temperatuur wordt steeds aangenamer met een enkele uitschieter naar boven. Onkruid, planten die uit zichzelf zijn terechtgekomen op voor ons ongewenste plekken, groeit ook hard. Het kan nodig zijn om letterlijk en figuurlijk te wieden in deze tijd, zodat je in verbinding met je hart blijft.

De Maan staat in het vuurteken Boogschutter. Deze energie geeft enthousiasme, optimisme en de behoefte om je gezichtspunt of visie te verbreden. Dit is een goede tijd om je bewust op je idealen te richten. De Zon werpt licht op de Maan vanuit Tweelingen. Dat kan onrust geven, behoefte aan communicatie en contact. Luister echter eerst naar je intuïtieve inzichten en onderzoek daarna pas de feiten.