donderdag 26 juni 2014

Djwhal Khul "Nieuwe Maan & Mercurius Direct" 26 Juni 2014 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"Nieuwe Maan & Mercurius Direct"
26 Juni 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Wij zijn in wezen bij een Nieuwe Maan.We hebben Chiron retrograde in de psychische Vissen wat een soort van herrie schopt aangaande oude kwetsuren wan wanneer zij naar het oppervlak komen, houd je dan niet aan hen vast of heroverweeg hen niet. Haal het gewoon uit het lichaam vandaan, haal het uit het systeem, haal het uit de aura. Gebruik wat voor gereedschap dan ook dat je hebt om dit te doen.
En beoefen echt van het zijn in het huidige moment"wat precies nu waar is en hoe jij je precies nu wilt voelen.

De Nieuwe Maan voegt daar nu een soort van nadruk op. Mercurius is nog steeds retrograde en hoewel het direct zal gaan op 1 juli, gaat het niet aanvoelen alsof het direct is, in feite denk ik dat het zelfs een beetje meer, voor misschien een volgend 5 tot 7 dagen, aanmodderend aan gaat voelen. Erger dan dat het was gedurende de feitelijke 3 weken retrograde.

vrijdag 20 juni 2014

Djwhal Khul - Chiron Retrograde & Zomer Zonnewende - 19 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Chiron Retrograde & Zomer Zonnewende"
19 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Het onderwerp van deze week gaat over verwondingen, gewonde genezers, Cheiron/Chiron, (een komeet met een unieke en onstabiele loopbaan) wat representeert dat de gewonde genezer retrograde gaat in wat ik noem het psychische teken van Vissen en zal daar blijven tot 23 november. Dat gebeurt in de vroege ochtend op vrijdag 20 juni, ik geloof dat het ongeveer om 5:40 -5:45 am Pacific Tijd is. (14:40 - 14:45 NL/B)

De Zomer Zonnewende volgt de volgende dag. Dus wij kijken naar een soort van meer krachtige combinatie van deze dingen, en beginnend op 19 juni hebben we ontvlambare emoties die in beroering worden gebracht. Voor veel Lichtwerkers; jullie voelen deze een dag of twee eraan voorafgaand omdat jullie op de eerste of tweede golf zouden kunnen zijn. De mensheid krijgt over het algemeen de derde golf.

zondag 15 juni 2014

4e Channeling Raphael: Probeer u zo veel mogelijk over te geven aan de energie die........... 24 mei 2014 via Margreet de Carpentier

4e Channeling Raphael
Probeer u zo veel mogelijk over te geven aan de energie die om u heen gebouwd wordt.
24 mei 2014 /via Margreet de Carpentier

 U krijgt allen tijdens deze channeling een healing.

Wees welkom.
Wij zijn blij dat u hier aanwezig bent

Het is een leerproces. Het leven is een leerproces, vanaf de geboorte tot aan de dood. Wij proberen de mensen zo goed mogelijk bij te staan, te helpen, als zij dat willen. Maar wij mogen niet helpen als zij niet kenbaar maken dat zij dit willen. Wij dienen de mens te respecteren.

De mens vraagt veel te weinig om hulp aan ons voor zichzelf. Hulp voor anderen hulp vragen is makkelijker. Het is goed als de mens eerst aan zichzelf werkt, voor honderd procent even met zichzelf bezig is. Positief egoïstisch, nee, dat is geen egoïsme. Als u goed in uw vel komt te zitten kunt u er nog beter zijn voor die ander, voor uw kinderen, voor de mensen in nood. Eerst u, volledig in uw kracht komen en er dan pas voor die anderen zijn is heel belangrijk. Als u in uw kracht staat kunt u mee stromen met de stroom van het leven.

vrijdag 13 juni 2014

Djwhal Khul "De Volle Maan van de Mensheid" 12 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"De Volle Maan van de Mensheid"
12 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

We zijn bij de Volle Maan van de Mensheid, één van de meest heilige Manen die jullie kunnen hebben. En wij willen het weefsel van ons wezen vieren, zogezegd, of het feit dat de mensheid werkelijk van één geweven stof komt.

Dus geef ik jullie het beeld van het jezelf te bestuderen als misschien één druppel water in een volle emmer, gewoon een soort van versmelting met de mensheid en de onderlinge verwevenheid die welzeker bestaat waarderend.

woensdag 11 juni 2014

De volle maan van 13 juni 2014: sta stil bij je eigen groei 11 juni 2014 / Petra Stam

De volle maan van 13 juni 2014: sta stil bij je eigen groei
11 juni 2014 / Petra Stam

De natuur bruist van de energie en de groeikracht is op weg naar een hoogtepunt. De kleurrijke bloemen geven hun geur af. Het is lang licht ’s avonds en de temperatuur wordt steeds aangenamer met een enkele uitschieter naar boven. Onkruid, planten die uit zichzelf zijn terechtgekomen op voor ons ongewenste plekken, groeit ook hard. Het kan nodig zijn om letterlijk en figuurlijk te wieden in deze tijd, zodat je in verbinding met je hart blijft.

De Maan staat in het vuurteken Boogschutter. Deze energie geeft enthousiasme, optimisme en de behoefte om je gezichtspunt of visie te verbreden. Dit is een goede tijd om je bewust op je idealen te richten. De Zon werpt licht op de Maan vanuit Tweelingen. Dat kan onrust geven, behoefte aan communicatie en contact. Luister echter eerst naar je intuïtieve inzichten en onderzoek daarna pas de feiten.

vrijdag 6 juni 2014

Djwhal Khul "Water Verplaatsing" 5 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Water Verplaatsing"
5 Juni 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Terwijl wij nu in het proces zitten van de Saka Dawa (29 mei - 27 juni: een maand lange verering van het leven van Boeddha) en leidend naar de Volle Maan van de Mensheid, de laatste van de drie jaarlijkse heilige Volle Manen, zijn wij ook onder heel veel beïnvloeding van Neptunus.

En de energie van Neptunus veroorzaakt heel veel interessante dingen rondom het water. Dus mijn waarschuwing vandaag gaat over het water en wel op alle niveaus: binnenin het lichaam, lichamen van water op de planeet en de planetaire waterinhoud in z'n algemeenheid.

Wij zien de effecten van water verplaatsingen op alle niveaus. Dus, bijvoorbeeld, in je lichaam; je zou overvloedig veel water kunnen drinken maar je huid is nog steeds droog of je drinkt niet genoeg water dus de uitscheiding raakt eveneens ongedisciplineerd of wat dan ook.