Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 6 juni 2014

Djwhal Khul "Water Verplaatsing" 5 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Water Verplaatsing"
5 Juni 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Terwijl wij nu in het proces zitten van de Saka Dawa (29 mei - 27 juni: een maand lange verering van het leven van Boeddha) en leidend naar de Volle Maan van de Mensheid, de laatste van de drie jaarlijkse heilige Volle Manen, zijn wij ook onder heel veel beïnvloeding van Neptunus.

En de energie van Neptunus veroorzaakt heel veel interessante dingen rondom het water. Dus mijn waarschuwing vandaag gaat over het water en wel op alle niveaus: binnenin het lichaam, lichamen van water op de planeet en de planetaire waterinhoud in z'n algemeenheid.

Wij zien de effecten van water verplaatsingen op alle niveaus. Dus, bijvoorbeeld, in je lichaam; je zou overvloedig veel water kunnen drinken maar je huid is nog steeds droog of je drinkt niet genoeg water dus de uitscheiding raakt eveneens ongedisciplineerd of wat dan ook.