Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 juni 2014

Een Schrijven van de Schepper 7 Juni 2014

Een Schrijven van de Schepper
7 Juni 2014
" Werk samen  "Lichtwerkers, kinderen van God, Spirit, Oneindige Eenheid en elke andere naam 
die u kiest om te gebruiken; werk samen, omhels en zorg voor elkaar met liefde, 
begrip en mededogen. Jullie zullen allen nodig zijn omdat de tijd van 
de "vroeg ontwaakten" nabij is en het zal een vreugdevolle gebeurtenis zijn!

~ De Schepper ~

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Positieve Gedachten Licht Iemands Leven Op 6 juni 2014

Positieve Gedachten
Licht Iemands Leven Op
6 juni 2014

Laat geen dag voorbijgaan zonder aardig te zijn voor iemand, Lach naar een vreemdeling en kijken hoe hun gezicht oplicht, je weet nooit precies hoe eenzaam ze ook zijn of hoe goed of slecht hun dag kan zijn.

Geef een onverwacht compliment aan een vriend en dank hen dat ze er zijn.

Schrijf een briefje van waardering aan je echtgenoot of kind en kijk hoe ze van binnen oplichten.

Nieuwe inheemse stammen 7 juni 2014 / by Isabella Stoloff

Nieuwe inheemse stammen
7 juni 2014 / by Isabella Stoloff

Gedachten van inheemse stammen nemen ons mee terug en verbinden ons met een andere tijd, een tijd waarin we op onze intuïties vertrouwden en wisten hoe we rentmeesters van de aarde moesten zijn. Het was een tijd dat we een diepere verbinding voelden met alles. In de huidige wereld zijn we onze verbinding, niet alleen elkaar, maar ook met onze mooie Moeder aan het verliezen.

Met zoveel informatie die de hele tijd op ons afkomt beginnen we het contact te verliezen  met wat echt belangrijk is. Vraag jezelf af wat voor je belangrijk is. Ben jij meer gevangen in wat anderen van je denken, dan wel of je het nieuwste koele ding hebt wat op de markt is? Nu is er niets mis met het willen hebben van materiële zaken, maar als je de balans kunt vinden, zodat je geestelijk kunt groeien, neem dan een kijkje in inheemse culturen en zie wat zij te bieden hebben. Er is een zekere vibratie als we het woord Inheems horen. Het roept beelden op van een tijd lang geleden, oude beschavingen, en manieren om met de natuur te verbinden die we al lang hebben. Het doet ons ook denken aan jungles en plantaardige medicijnen, onbekend terrein voor de meeste. Maar dit gebied is waar mensen hun weg terug naar zichzelf vinden.

De Pleiadische Raad van Negen "Ware Verandering Begint Vanuit Zelf" / 4 Juni 2014 / Elizabeth Ayres Escher


De Pleiadische Raad van Negen
"Ware Verandering Begint Vanuit Zelf"
4 Juni 2014 / Elizabeth Ayres Escher - Tazjima Amariah Kumara
Groeten, wij zijn de Pleiadische Raad van Negen. Wij komen vandaag naar jullie toe om te spreken over de ontwikkelingen in jullie wereld en binnenin jullie zelf.
Daar zijn velen onder de Lichtwerkers die momenteel uiteenlopende stadiums van het ontwaken ondergaan aangaande wie en wat zij werkelijk zijn. En dan is daar de grotere populatie van de planeet die gedurende talrijke eeuwen bestaan heeft, opgesloten in een eindeloos karmisch wiel, niet in staat om van de onplezierige-draaimolen af te komen.

Maan van het Licht Geplaatst: 6 juni 2014

Maan van het Licht
Geplaatst: 6 juni 2014 14:08 PDT

Onze Maan is een van de belangrijkste bolwerken van de Lichtkrachten in ons zonnestelsel. Het is niet een kunstmatige satelliet, noch is het vol met reptielen. Alle reptielen en andere negatieve rassen en hun maanbases zijn al van de Maan verwijdert door het Licht krachten.

De belangrijkste maanbasis van de Galactische Lichtkrachten is in de Tycho krater. De Tycho krater is een zeer heldere krater op het zuidelijke deel van de naar de Aarde gerichte zijde van de maan.

Goddelijke verandermakers aan het roer 7 juni 2014 / door Selacia

Goddelijke verandermakers aan het roer
7 juni 2014 / door Selacia

Van het moment dat je je ervan bewust werd dat je een beetje anders was dan anderen, en dat je een belangrijke rol op Aarde te spelen had, ben je aan het leren over macht en je eigen bekrachtiging. Veel van je vroegere leven, dat zich verder zette in thema's die in je relaties van vandaag worden uitgespeeld, had te maken met die thema's. Ze zijn natuurlijk universeel, en hebben invloed op het collectief en het hele menselijke ras, dat nu in sneltempo meer aan het leren is over geëvolueerde manieren om om te gaan met macht.

De mensheid komt uit een heel donkere tijd. Diep in je botten en je eigen DNA, draag je een herinnering aan oude volkeren die elkaar herhaaldelijk vernietigden met hun ego-gebaseerde macht. Op dat vlak is er een enorm leerproces aan de gang!

Aartsengel Gabriël over opening Sterrenpoort van het Hart – Zonnewende 21 juni 2014 5 juni / Shanta Gabriël

Aartsengel Gabriël over opening Sterrenpoort van het Hart – Zonnewende 21 juni 2014
5 juni / Shanta Gabriël


Lieve Mensen,

In de krachtige aanwezigheid van het Goddelijke worden nieuwe portalen geopend samen met hemelse gebeurtenissen.

Een zo’n gebeuren vindt plaats op 21 juni als het portaal van de Zonnewende de Sterrenpoort van het Hart opent. Deze Zonnewende Sterrenpoort verbindt de academie van Opgestegen Meesters met de Aartsengelen, om een nieuw niveau voort te brengen van Genade en leringen aan de Aarde.

Asthar on the road: Het grootste geschenk 17 oktober 2006: Geplaatst: 7 juni 2014. / Susan Leland


Het grootste geschenk
Ashtar spreekt op de Teleconference van 17 oktober 2006:
Geplaatst: 7 juni 2014.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Laten wij ons eens een beeld voorstellen, laten wij zeggen een kudde dieren. Er is een leider, maar er is veel wedijveren en verschil van mening over wie de echte leider zou moeten zijn en zo zijn zij allemaal bezig, kijken hier, kijken daar, kijken of zij de leider zijn, kijken of zij degene zijn die alles bijeen zullen houden....

Nu, zij kunnen nog steeds bezig zijn en dit en dat doen en een konijn uit de hoed toveren en al dat soort dingen. Jullie zullen bemerken dat de “stemmen” zich angstig voelen en zo aangevallen van zovele kanten dat zij bijna niet weten welke leugen zij nu weer uit de hoed moeten toveren om het volgende schandaal binnenskamers te houden. Hah! En zo zijn er veel pogingen om het onder het vloerkleed te vegen, maar hoe vaker zij dit doen hoe vaker het uitkomt. Stel je dit vloerkleed eens voor: er komen een paar kruimels onder en er komt een zandstorm uit. Ha, ha, ha, ha! En zie de stralen van Licht.

Heavenletter #4943 God in Wiens Hart Je Altijd Bent / 7 juni 2014

God in Wiens Hart Je Altijd Bent
Zaterdag 7 juni 2014

God zei:

Laten We zeggen dat Ik, God, hetzelfde ben als goed advies, zoals Vroeg naar bed en vroeg opstaan is goed voor succes. Dit wil niet zeggen dat je een wekker moet zetten om 4 uur ’s morgens, jezelf wakker moet laten rinkelen alsof er een noodgeval is. Evenmin moet je aan bed gebonden zijn om 10 uur ’s avonds.

Er is geen noodgeval als het op Mij aankomt. Ik ben er altijd. Welke tijd je ook met Mij doorbrengt, is goed bestede tijd. Er is geen vroeg of laat bij Mij komen. Wanneer je ook komt, het is een goede tijd. Elke tijd van de dag of nacht is een goede tijd. Hoe dan ook, je weet dat in Werkelijkheid er helemaal geen tijd is om vroeg of laat in te zijn. Hoe zou Ik de minuten kunnen tellen? Zou Ik een God zijn Die tijd meet? Ik heb belangrijker dingen te doen.

vrijdag 6 juni 2014

Het Momentum voor juni 2014 is Ascentie 1 juni 2014 / door Patricia Cota-Robles

Het Momentum voor juni 2014 is Ascentie
1 juni 2014 / door Patricia Cota-Robles

Collectief  als Zonen en Dochters van God, ZIJN WIJ DE HOEK OM GEDRAAID! Dit is de Victorie van onze IK BEN Aanwezigheid en van het Gezelschap van de Hemel die daar al naar gestreefd hebben sedert de eerste impuls, eonen geleden, na onze val uit Genade. Sedert die noodlottige tijd, toen wij ons hart sloten zodat we niet zoveel pijn zouden voelen en letterlijk de stroom van onze Vader-Moeder Gods Liefde blokkeerden en ons bewustzijn van het Goddelijke Vrouwelijke – onze Moeder God, heeft onze IK BEN Aanwezigheid geprobeerd om het Pad van Goddelijke Liefde her op te eisen dat onze bestemming is. Ongelukkig genoeg hebben onze gefragmenteerde, op angst gebaseerde menselijke ego’s succesvol met hand en tand gevochten om ons te weerhouden zich onze Moeder God te herinneren en om die Victorie te bewerkstelligen.

Meesterschap verwerven over de schommelende emoties 5 juni 2014 / door Selacia

Meesterschap verwerven over de schommelende emoties
 5 juni 2014 / door Selacia

Vraag jij je af hoe meesterschap te verwerven over schommelende emoties die uit het niets lijken op te duiken en je ontmoedigd achterlaten? Zeker nu, met deze recente cyclus met meer ondersteunende energieën, kun je je afvragen wanneer de dingen eindelijk weer tot rust komen, en wat je kun doen om het proces beter hanteerbaar te maken.

In dit artikel zal ik je helpen begrijpen waarom je je zo voelt, en zal ik je het grotere plaatje tonen van wat er echt aan de hand is en hoe onze huidige energiegolf beter te hanteren.

  1. Hier is wat achtergrondinformatie over de hoogten en laagten die je ervaart en voelt
We hadden een heel intense aprilmaand, met twee eclipsen en een zeldzaam planetair groot kruis, dat revolutionaire en radicale veranderingen overal op de planeet en in ieder van ons aanvuurt. Als je de effecten van die cyclus niet voelde, betekent dat niet dat je er niet door beïnvloed bent. Het betekent gewoon dat het ergens onder jouw bewuste radar doorgegaan is, en zich buiten jouw gezichtsveld ontvouwde. Dat is in feite hoe veel van onze persoonlijke spirituele transformatie ontkiemt en beetje bij beetje in de loop van de tijd naar de oppervlakte komt. Denk eraan dat je nu leeft om intens betrokken te zijn bij de diepere levels van verandering die momenteel op Aarde gebeuren. Als goddelijke veranderingsmaker ben je zeker bedraad om een leider van veranderingen te zijn, en vaak betekent dit dat je eerst de veranderingen binnenin moet doormaken.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 5 juni 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
5 juni  2014

De geest kan alleen binnen de parameters verwerken wat het al weet. Het hart werkt met de eindeloze mogelijkheden die bestaan ​​in het universum. Om het op een manier uit te leggen zodat jullie het gemakkelijk kunnen begrijpen, zou de geest toegang hebben tot een bijzondere boek, terwijl het hart toegang zou hebben tot de gehele bibliotheek. Ben je het niet aan jezelf verschuldigd om de meeste opties te hebben? Door het volgen van je hart, niet alleen doe je dat, maar laat je ook je ziel toe om je te leiden naar de overeenstemmingen die zo perfect passen bij het ​​unieke karakter van je.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nlEen Uur met een Engel – St. Germaine "Vlieg Door Dat Portaal Heen, Mijn Geliefde Vrienden" 29 Mei 2014

Een Uur met een Engel –
29 Mei 2014
St. Germaine
"Vlieg Door Dat Portaal Heen, Mijn Geliefde Vrienden"

Graham Dewyea: Hallo, en welkom bij Een Uur Met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij: Tevoorschijn komend in de Luister van het Hartbewustzijn van de Mensheid". Zich bij haar aansluitend is Steve Beckow, oprichter van het "Gouden Tijdperk van Gaia" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Aarde: richting een Wereld die voor Iedereen Werkt".

Onze gast vandaag is St. Germaine. Dus, met dat, geef ik het aan jou over, Steve.

Steve Beckow: Heel veel dank Graham. En voordat we St. Germaine verwelkomen, Linda, jij hebt een livestream die eraan zit te komen op 8 juni, geloof ik. Kan je ons daar een klein beetje over vertellen?

Rainbow Phoenix met een spoedbericht 4 juni 2014

Rainbow Phoenix  met een spoedbericht
4 juni 2014

Kosmisch Bewustzijn heeft juist onthuld dat er planetaire crisissen beginnen in midden juli die serieus het oude zullen gaan wegvagen.

Dit is bevrijdend en opwindend, maar kan ontreddering veroorzaken en chaos voor velen.

Bewustzijn vraagt ons om onszelf opnieuw te verbinden met Moeder Aarde en zij en Vader Spirit zullen ons steunen door deze moeilijke tijden heen die komen.

Nibiru is nu vrijgelaten uit zijn vastgehouden patroon in een zwaartekracht, goed achter de zon, en zal ook een instrument worden voor positieve veranderingen in de onmiddellijke toekomst op Aarde.

Op deze dag van je leven 5 juni 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..

... dat er koren zingen in je hoofd. Als je luistert,
zul je de muziek horen. Het is het lied van de engelen.

Besteed geen aandacht aan het geluid van de wereld.
Zij zijn gewoon geluiden, en zelfs allemaal bij elkaar opgeteld hebben ze
geen waarde, en zijn zinloos.

Span je in om het lied te horen van de engelen.
Luister naar de melodie in je ziel.

Dit bericht is een metafoor.
Je weet precies wat het je probeert te vertellen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Djwhal Khul "Water Verplaatsing" 5 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Water Verplaatsing"
5 Juni 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Terwijl wij nu in het proces zitten van de Saka Dawa (29 mei - 27 juni: een maand lange verering van het leven van Boeddha) en leidend naar de Volle Maan van de Mensheid, de laatste van de drie jaarlijkse heilige Volle Manen, zijn wij ook onder heel veel beïnvloeding van Neptunus.

En de energie van Neptunus veroorzaakt heel veel interessante dingen rondom het water. Dus mijn waarschuwing vandaag gaat over het water en wel op alle niveaus: binnenin het lichaam, lichamen van water op de planeet en de planetaire waterinhoud in z'n algemeenheid.

Wij zien de effecten van water verplaatsingen op alle niveaus. Dus, bijvoorbeeld, in je lichaam; je zou overvloedig veel water kunnen drinken maar je huid is nog steeds droog of je drinkt niet genoeg water dus de uitscheiding raakt eveneens ongedisciplineerd of wat dan ook.

Kuthumi. Ziel boven Verstand. Geplaatst: 6 juni 2014

Kuthumi. Ziel boven Verstand.
Geplaatst: 6 juni 2014

Ik neem deze mooie dag te baat om nog eens tot jullie te spreken. Ik wil hier een vraag beantwoorden en daarmee jullie kennis en inzicht verbeteren.

Beste Meester, hoe komt het toch dat het verstand en de ziel zo ver van elkaar staan? Tenslotte zijn we op zielniveau toch allemaal gelijk: liefde en licht.

Het verstand lijkt wel een energetisch overwicht te hebben op de ziel in plaats van omgekeerd. Wanneer de ziel meer impact zou hebben dan het verstand, zou de weg naar verlichting toch stukken gemakkelijker moeten zijn, gemakkelijker in de betekenis van meer mededogen, minder vooroordelen, meer liefde, licht, gelukkiger mensen. De energie van de wereld zou vol licht en schittering zijn. Ik kan maar niet begrijpen dat de weg naar verlichting loopt over een pad waar de energie van het verstand "krachtiger" is dan die van de ziel, die zich ten slotte toch al in een toestand van pure liefde en licht bevindt. Ina. Australië

Een Schrijven van de Schepper 5 Juni 2014 - Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
 "Zelf-Liefde"
5 Juni 2014 - Jennifer Farley


De maatschappelijke programmering heeft ervoor gezorgd dat jullie je scherp bewust zijn van deze gedachte; eerst voor jezelf zorgen en aan jezelf denken maakt jou egoïstisch. Alleen wanneer je werkelijk eerst voor jezelf kunt zorgen en aan jezelf kunt denken, kan je het ook voor anderen doen. Het is de eerste stap naar zelf-liefde.

~ De Schepper
Heavenletter #4942 Gods Eigen Zelf / 6 juni 2014

Gods Eigen Zelf
Vrijdag 6 juni 2014

God zei:

Mijn geliefde Kinderen die Mijn Eigen Zelf zijn, jullie hebben Mij niet nodig in de mate waarop jullie vaak hebben gevoeld dat het zo is. Je hebt misschien gedacht dat je een druk moest voelen om naar Mij toe te komen, dat het van essentieel belang is. Natuurlijk, je hebt Mij altijd, dus in die zin, heb jij Mij helemaal niet nodig. Jij hebt niet nodig wat je al hebt. Je hebt wat je hebt, en Ik zeg je dat je Alles hebt. Jij bent hier. Je passeerde de startlijn een lange tijd geleden. Dit betekent dat jij volledig in de Eeuwigheid bent, en jij begint dit Bewustzijn te omarmen.

Het is niet precies zo dat je zweeft. Het is zo dat de Eeuwigheid gewichtloos is, en dit is wat je begint te voelen of wat je recent dieper hebt aangeraakt. Je kunt het noemen wat je wilt, maar wat je ervaart is de Gewichtloosheid van de Eeuwigheid.

Er zijn geen problemen in de Eeuwigheid. Je hebt er een gevoel van.

donderdag 5 juni 2014

De Universele/Goddelijke Moeder Mary Het Bijeenroepen van (meer dan) 1,000 Golfrijders! 4 Juni 2014 / Linda Dillon

De Universele/Goddelijke Moeder Mary
Het Bijeenroepen van (meer dan) 1,000 Golfrijders!
4 Juni 2014 / Linda Dillon

Moeder Mary (zo noemt Linda de Goddelijke Moeder) maakte me weer wakker vanochtend, zij prees ons allemaal voor het doen van zo een schitterend werk in het bijeenkomen, verenigd in het hart - ons voorbereidend op onze Tsunami van Liefde zegening deze aankomende Zondag, de 8ste Juni.

"Een goede start," zei ze, "Maar Ik roep iedereen bijeen - Ik roep de gehele mensheid bijeen". Met dat hees ik me uit bed vandaan om deze aantekening op te schrijven. Ik ging zitten en de Moeder stapte naar binnen en begon een volgende prachtige en krachtige channeling. Onze Moeder meent het ernstig!!

Aartsengel Adrigon "Over Onvoorwaardelijke Liefde" 2 Juni 2014 / Elizabeth Ayres Escher

Aartsengel Adrigon
"Over Onvoorwaardelijke Liefde"
2 Juni 2014 / Elizabeth Ayres Escher - Tazjima Amariah Kumara

Wederom groeten, dierbaren; Ik Ben de Heer van de Pleiaden, Heer en Aartsengel Adrigon. En nochtans, vertel ik jullie dat deze titels weinig voor mij betekenen behalve als een indicatie van mijn spirituele verworvenheid, mijn plicht en mijn verplichting aan de Ascentie van GAIA en het collectief van de mensheid.

Wij zijn jullie broeders en zusters. Wij houden van jullie. Het is zo eenvoudig en ingewikkeld als dat. Onze Liefde voor de gehele mensheid is onvoorwaardelijk. Wij kunnen waarnemen wat jullie elkaar aandoen zonder oordeel en begrijpen dat het het uitwerken van karma is en de ervaring van de extremiteiten van de polariteit die sommigen van de mensheid aansturen om te doen wat zij in de meeste van jullie maatschappijen "kwaadaardig" genoemd hebben. 

Niettemin, zien wij alleen diegenen die hun weg tijdelijk kwijtgeraakt zijn, voordat zij aan de boezem van de Heer van het Licht verzameld worden. 


Asthar en Phillip: Boodschap van mijn Hoger Zelf 5 juni 2014 / Phillip

Boodschap van mijn Hoger Zelf 
5 juni 2014 / Phillip

Ik ben Santa Rea, je Hoger Zelf. Ik richt dit aan jullie omdat de mensheid een punt heeft bereikt waarop het vurig heeft gewacht en al zo’n lange tijd.

Jullie staan op het punt om de finish lijn over te steken. De Universele Moeder heeft jullie de Tsunami of Love geschonken. Jullie worden voortdurend overstroomd met haar energieën en in de laatste paar weken hebben deze energieën een stuwkracht gekregen die de mensheid naar haar bestemming voert.

Ik vraag jullie en al jullie naaste zusters en broeders om je bij ons te voegen, om dit spel te beëindigen. Zonder jullie kan het volledige effect van de Tsunami van Liefde jullie kusten niet bereiken. Deze Tsunami van Liefde is een heilig ondernemen dat gebaseerd is op het heilige partnerschap met jullie Moeder. Jullie zijn de Tsunami van Liefde!

Op deze dag van je leven 4 juni 2014

Op deze dag van je leven, 
geloof ik dat God wil dat je weet…..

... dat jouw agenda voor deze dag werd vastgesteld in jouw ziel.
De enige vraag is nu of je daar naar zult luisteren.

Weet je waarom je leeft?
Om een stem, actie en lichamelijkheid te geven aan God.
Om de grootste versie te worden van het grootste visioen ooit gehouden over wie je bent.
Al het andere is bijzaak.

Het zal je erbij betrekken, natuurlijk.
Het zal je grijpen en vasthouden en zal je laten denken dat het belangrijk is vandaag, maar het zal allemaal niet ter zake doen.

Blijf op koers. Blijf op koers.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Asthar on the road: Het Ascensieproces 3 juli 2006 Geplaatst: 5 juni 2014 / Susan Leland


Het Ascensieproces

3 juli 2006  - Geplaatst: 5 juni 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

"...Jullie hebben je verbonden met het Ascensieproces en het is zeker in progressie. Hebben jullie een paar dingen opgemerkt die een beetje anders lijken te zijn, niet alleen jullie wonderbaarlijke wezens, maar ook de wereld om jullie heen die prachtig, zullen wij zeggen, door de metamorfose gaat?

Weet je, dat is waarom de vlinder enige tijd doorbrengt in zijn cocon. Hij was er steeds en ontwikkelt zich naar vlinder. Het wezen was er steeds, altijd een licht, altijd levend, het is gewoon dat aan het transformatieproces moest worden voldaan om de vlinder in de vorm van een vlinder te krijgen. En natuurlijk is dit een zeer goed voorbeeld van hoe dit werkt door, niet in de laatste plaats, de vreugdevolle veranderingen die de vlinder ervoer omdat hij in staat was om te vliegen. Dit is een hint. Jullie zullen allemaal in staat zijn om dit te doen, en nog veel meer.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 4 juni 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
4 juni  2014


Je energie lichaam weet niet het verschil tussen een herinnering, een verbeelding, of iets dat op dit moment gebeurt. Je lichaam kan je alleen de energie van je gedachten vertellen, ongeacht of zij zijn gericht op het verleden, de toekomst, jezelf of iemand anders. Zie je? Energetische opmerkzaamheid met je gedachten is absoluut noodzakelijk voor je eigen gezondheid en welzijn.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 1 juni 2014


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
Mijn Belofte aan Jou
1 juni 2014
vertaling: Sophie

Mijn hemel, mijn hemel, mijn hemel! Hier BEN IK! IK BEN gekomen! Ik ben het, Lord Emanuel mijn lieve, lieve Geliefde Vrienden, mijn hart is overgelukkig om weer bij jullie te zijn deze dag, werkelijk ik ben zo dankbaar en Gezegend om hier te zijn en ontvangen te worden door zo velen van jullie wiens hart zingt van Vreugde door het voelen van mijn energie. En weet je waarom dit is? Omdat ik je ken en je hart mij kent? Herinner je je mij?!

Als je in enige twijfel verkeert dan dring ik er bij je op aan met mijn hele Wezen om wat afstand van jezelf te nemen Lieve Mensen. Oh ja, we horen dit de hele tijd, onderscheidingsvermogen, onderscheidingsvermogen, onderscheidingsvermogen...en inderdaad mijn Lieve Mensen, nooit is het belangrijker geweest dan nu dat je leert in de praktijk te brengen wat je al weet, er is slechts Eén waarheid en het is de jouwe en het verblijft in je hart.

Een Schrijven van de Schepper 4 Juni 2014 / Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
 "Wie Jij Bent"
4 Juni 2014 - Jennifer Farley


Anderen mogen jou vertellen hoe zij voelen dat jij zou moeten zijn, je mag jezelf vertellen hoe jij voelt dat je zou moeten zijn. De woorden 'zou moeten' zijn het knelpunt. Ben wie jij bent … er is niets beters dan jij.

~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/