Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 31 mei 2014

Welkom bij de Juni Bijeenkomst Rondom de Vijver - Zondag 1 Juni 2014

Aisha North en de Constant Companions
Welkom bij de Juni Bijeenkomst Rondom de Vijver
Zondag 1 Juni 2014

Lieve broeders en zusters van het Licht!

Wederom stroomt de tijd snel, en deze Zondag op 21:00 uur Oslo tijd hebben wij een volgende Bijeenkomst. Dit is wat de Constant Companions erover te zeggen hebben:
Maar nu, zullen jullie aan de volgende etappe van dat proces beginnen welke ook de totaliteit van jullie wereld omvat, want zoals jullie heel werden, zo ook zal de rest van de bewoners van deze wereld door een gelijkaardig proces van herverbinding en hernieuwing genomen worden. En aan jullie zijde, zal jullie planeet weer als nieuw worden, waar al het verkeerde rechtgetrokken zal worden en de schandvlekken wederom volmaakt zullen worden. Want waar jullie op het punt van staan om je op in te schepen, is een enkelvoudig proces van connectiviteit dat een dergelijke energetische feedback in/naar het systeem voort zal brengen dat door al jullie omgevingen heen loopt, dus terwijl jullie samenkomen om je via het hart te verbinden door jullie zelf toe te staan te versmelten in/naar een enkelvoudige vijver van Licht deze aankomende Zondag, zullen jullie zo een krachtig signaal van Licht uitsturen in/naar het al bestaande raster dat jullie wereld omringt, dat jullie het allemaal in lichterlaaie zullen zetten.

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Juni 2014 / Jen Eramith MA

Juni 2014 Boodschap
Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Juni 2014
Gechanneld door: Jen Eramith MA


Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juni 2014 verwachten?

De energie is deze maand zeer eenvoudig, zeer duidelijk, en zeer licht. Dit is een tijd om buitenwaarts en expressief te zijn. Vind manieren om je gedachten en gevoelens met gemak en duidelijkheid tot uitdrukking te brengen. Het zal je tot voordeel strekken om luchthartig in jouw relaties en omgang met mensen te zijn. Maak de dingen niet te ingewikkeld, en doe alles dat je kunt om drama te vermijden.

Dit is een tijd om jouw creativiteit naar voren te brengen en nieuwe projecten te betreden. Je zult ontdekken dat wat voor veranderingen of genezing dan ook, waar je onderbewust of langzaam aan gewerkt hebt, nu naar de oppervlakte komen en nieuwe kracht zullen ontwikkelen. Het is tijd om de mensen over jouw situatie en jouw werk te vertellen. Het is tijd om jouw huidige groei en verandering in/naar de fysieke vorm te brengen. Deze maand, verken hoe je de dingen naar buiten in/naar de wereld kunt plaatsen waar je over nagedacht hebt en die je in de recente maanden gevoeld hebt. Dit is een zeer uitbreidende tijd, maar het is geen uitbreiding welke gebaseerd is op leren of groeien of genezen. Het is uitbreiding dat gebaseerd is op het creatief tot uitdrukking brengen van wie je bent, waar je van houdt, en wat je aan het opbouwen bent. Het is zeer eenvoudig.

Verandering is ten slotte gekomen 28 mei 2014/ Marc Gamma

Verandering is ten slotte gekomen
28 mei 2014/ Marc Gamma:
vertaald uit Duits naar Engels door Contramary, 

Marc : Lieve lezers van mijn Blog, 

Merken jullie dat ook? Zijn jullie in staat om dit te herkennen Tenslotte heeft “VERANDERING” zich gemanifesteerd in de Werkelijkheid We zijn nu aangekomen in de zogenaamde ”NIEUWE ENERGIE” – de “NIEUWE TIJD.”

Wij – d.w.z. wij allemaal zijn hier bedoeld – wij zijn uiteindelijk op dat punt aangekomen waar de SCHEPPING ons wilde hebben. Wij hebben tenslotte het grote wederzijdse doel van ons bereikt door middel van goed-gerichte boodschappen, energieën van veelvoudige soorten, wederzijds samenwerken van veel met licht werkende mensen en ten slotte minstens ook met grootse hulp van de rijken uit spirituele hiërarchieën.

Aartsengel Zadkiel - Jij Bent een Krachtig Centrum van Energie - Juni 2014 / Linda Robinson


Aartsengel Zadkiel
“Jij Bent een Krachtig Centrum van Energie"
Juni 2014 / Linda Robinson
Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Heilige Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie, en wij begroeten jullie in Liefde en Licht. Vandaag wensen wij het krachtige centrum van energie te bespreken dat jullie zijn en hoe jullie dit kunnen gebruiken voor het hoogste goed.
Jij bent een krachtig centrum van energie. Je hebt binnenin jouw Wezen een grote kracht van energetisch potentieel. Je straalt in concentrische cirkels energetische trillingsgolven uit waar het ook is dat je bent. Je straalt deze energie uit wanneer je stil zit alsook wanneer je in een menigte rondwandelt.
Je bent een onophoudelijke bron van stromende energie dat jouw innerlijke staat van zijn reflecteert.

Asthar on the road: Goedenavond. 6 juni 2006 - Geplaatst: 31 mei 2014 / Susan Leland


Goedenavond.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.
Geplaatst: 31 mei 2014

Goedenavond en dank je wel omdat ik hier mag zijn.Dit is een zeer veelbelovende gebeurtenis en ik ben St. Germain. Ik ben hier vanavond gekomen om jullie te feliciteren met de bekrachtiging die jullie jezelf en elkaar hebben gegeven en zeker ook aan de hele wereld. De zelfbekrachtiging is een uitdrukking van de hoogste orde van Vrijheid.

En ik ben hier om jullie persoonlijk te bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan voor de zaak van vrijheid. Als jullie jezelf bekrachtigen en jezelf vrij zien van de beperkingen, van de ketenen, en van de beklemmingen die jullie hebben gevoeld in je eigen wezen, bevrijden jullie ook de wereld. Ik spreek nu tegen jullie over jullie geliefde land. Dit land had veel te doen na zijn geboorte en als er mensen zijn die denken dat de vrijheid vermindert, wees er zeker van dat die springlevend is.

Heavenletter #4936 Vergeef Jouw Verleden / 31 mei 2014

Vergeef Jouw Verleden
Zaterdag 31 mei 2014

God zei:


Jij moet, moet, moet jezelf de wandaden van het verleden vergeven en dingen die je toen niet gedaan hebt waarvan je nu zou willen dat je ze gedaan had. Hoezeer kun je misschien wensen dat je het gedaan had. Het is nu te laat. Je moet absoluut het verleden laten rusten. Jij moet, moet, moet jezelf er onder vandaan weghalen.

Er is niemand op Aarde die alles heeft gedaan op de manier waarop hij nu zou willen dat hij het gedaan zou hebben. En, o ja, de pijn van wat je had kunnen doen en simpelweg niet snel genoeg was om te doen -- te geremd, te onbewust, niet in staat op het moment om het zeer succesvol voor elkaar te krijgen.

vrijdag 30 mei 2014

Aartsengel Adrigon "Jullie Zijn Hier Uit Liefde" 17 Mei 2014 / Elizabeth Ayres Escher


Aartsengel Adrigon
"Jullie Zijn Hier Uit Liefde"
17 Mei 2014 / Elizabeth Ayres Escher
IK BEN Heer Adrigon. Ik geef leiding aan de Pleiadische Hoge Raad en dien met de andere Aartsengelen die misschien meer vertrouwd voor velen van jullie zijn. Aartsengel Zadkiel is mijn broeder. Wij zijn wat jullie zouden noemen Pleiadische Engelachtigen en wij kunnen door vele dimensies reizen en op vele plaatsen tegelijkertijd zijn. Mijn grote moederschip, De Witte Winden, is in jullie zonnesysteem gestationeerd, geparkeerd voor jullie zuster planeet, lieflijke Venus. De Witte Winden is slechts één van vele moederschepen die vlakbij gestationeerd zijn, niettemin één van de grootste, zijnde enige 4830km in doorsnee.
Op dit moment, ik en mijn broeders en zusters Aartsengelen, staan de drie golven van Lichtwerkers bij zoals dit via het werk van Dolores Cannon, een waar pionier, geïdentificeerd werd.

Lady Venus "Jullie Zijn Zuivere Creatieve Liefde" 29 Mei 2014 / Fran Zepeda

Lady Venus
"Jullie Zijn Zuivere Creatieve Liefde"
29 Mei 2014 / Fran Zepeda
Hallo, IK BEN Lady Venus. Ik spreek vandaag vanuit het hart van dit kanaal. Ik verschijn voor haar in blauw doorschijnend Licht en breng veel Liefde naar haar en naar jullie allemaal vandaag.

Jullie hebben je ingescheept op deze reis van LIEFDE en als zodanig wordt het steeds meer transparant voor jullie, van diens vele facetten en diens dieptes, van diens zoete verstrekking van gevoelens waar jullie niet op ingetapt hebben sinds de vroege dagen van jullie creatie.

Saul: De uitweg uit deze vermoeiende en herhalende cyclus is het loslaten van al je verdedigingen / John Smallman op 28 mei 2014

Saul: 
De uitweg uit deze vermoeiende en herhalende cyclus is het loslaten van al je verdedigingen
John Smallman op 28 mei 2014
Vertaling: René


De alles-inclusieve en geïntegreerde eenheid van God en alles wat Hij schept, wordt onmogelijk voor de mensheid om zich onbewust van te blijven. Moderne fysica heeft het overduidelijk gemaakt dat alles met al het andere samenhangt!

Er is geen afscheiding; afscheiding is een illusie waarin jullie hebben geloofd en die jullie veel pijn heeft gebracht, maar het is onwerkelijk. Omdat jullie erin geloofden waren jullie bang en voelden de behoefte om jezelf te beschermen tegen anderen door het bouwen van verdedigingen – sarcasme, gevatheid, humor, afwijzing, oordeel en aanval. Bescherming, verdediging en aanval zijn allemaal reacties op je angst, de staat die je schijnbare afscheiding je aanmoedigt om in te geloven, maar om je met hen te verbinden betekent jezelf pijn aandoen!

Op deze dag van je leven 30 mei 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat geluk een goede gezondheid en een slechte herinnering is.

Dat zei Ingrid Bergman, en het is zo waar.
Uiteraard brengen herinneringen je momenten die voorbij zijn, terwijl
geluk altijd wordt gevonden op het moment, dat hier en nu is.

Het voortdurend herinneren van slechte dingen, of droevige dingen, kan jou beroven van jou geschenk - dat wil zeggen, jou vooraf-gestuurde  vreugde.
Geluk is op voorhand door God naar jou gezonden.
Het hier is, op dit moment, als je het wilt grijpen ... en delen.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nlOth: Het twinkelende licht van binnen. 27 mei 2000, Geplaatst: 30 mei 2014

Oth: Het twinkelende licht van binnen.
27 mei 2000, Kessel, België
Geplaatst: 30 mei 2014

Hallo jullie allemaal..

O, Ik ben heel erg blij om hier met jullie te zijn.
Ik ben Ehasmus, de drager van het licht.
Niet alleen het licht dat je kunt zien maar ook het licht dat je van binnen kunt voelen.

Als je licht voelt, straal je licht uit.
Licht brengt vreugde.
Licht maakt dat je je een voelt met je ziel.
Het is altijd Licht.

Heavenletter #4935 Waar Zijn We? / 30 mei 2014

Waar Zijn We?
Vrijdag 30 mei 2014

God zei:

Zie de wereld als niets anders dan bewegende liefde. Ik zeg je dat Ik jou met heel Mijn hart liefheb. Je maakt Mij gelukkig. Je doet Mij glimlachen. Je maakt Mij aan het lachen. Ik geniet van jou en Ik verlaat jou nooit.

Ik ben met jou vóór, na en tussen de tijden op Aarde. Je bent de omhelzing in Mijn hart die nooit eindigt. Jij bent de omhelzing en de roep van Mijn hart. Onze harten weerklinken. Onze harten zingen en dansen. Ik til jou op naar de Hoogste Hemelen en je bent licht in Mijn armen. Ik ken geen gewicht. Ik ken alleen licht en lichtheid. Jij bent voorbij de drempel van Mijn hart. Je bent over de deurdorpel heen. Je bent Mijn metgezel voor alle tijden.

donderdag 29 mei 2014

Aartsengel Michael De Verbindende Kracht van de Ziel 28 Mei 2014 / Natalie Glasson

Aartsengel Michael
De Verbindende Kracht van de Ziel
28 Mei 2014 / Natalie Glasson
Het is met Liefde en een diepe trilling van vreedzaamheid dat ik naar voren kom om jullie in het engelachtige en Scheppers Licht te omhelzen. Ik ben hier om een dispensatie van Licht voort te brengen aan diegenen die gereed zijn om hetzelfde binnenin hun wezens te ontvangen en te ontwaken. Er zijn vele wezens, engelen en meesters die door de Schepper gevraagd worden om in deze tijd lichttrillingen en frequenties in/naar de Aarde te channelen, maar specifiek in/naar de zielen die binnenin de fysieke lichamen op de Aarde bestaan. In deze tijd van grote evolutie van de Aarde en de mensheid is er een noodzaak om jezelf toe te staan een staat van ontvangen binnen te gaan, dit staat jou toe om open te zijn voor alles dat de Schepper is, het is verwant aan het alles overgeven dat je bent aan de Schepper om passende activeringen van het Scheppers-bewustzijn en de Scheppers-kwaliteiten toe te staan binnenin jouw wezen tevoorschijn te komen. Lichtdispensaties zullen van vele gidsen en wezens van licht voort komen aangezien wij allemaal, zelfs op de innerlijke vlakten, bewust alles dat wij weten en onszelf erkennen te zijn aan de Schepper overgeven om de trillingen van de Schepper te ontvangen welke innerlijke activeringen bijstaan. Heel veel van deze activeringen van de ziel binnenin jullie fysieke lichaam zijn niet tevoorschijn gekomen of aanwezig geweest bij jullie terwijl jullie bewust op de Aarde zijn. Dit betekent dat jullie allemaal nieuwe stadiums van jullie zelf en jullie besef binnengaan; het is de tijd van de zielontwaking op een diepe en een geavanceerde manier.

Wakker worden als persoonlijk proces Geplaatst 29 mei 2014

Wakker worden als persoonlijk proces
Geplaatst 29 mei 2014

Wakker worden is een individueel proces dat als het in je gebeurd niet meer teruggedraaid kan worden. Als je deze in elkaar gedraaide ‘werkelijkheid’ gaat doorzien is er geen weg terug meer mogelijk. 

Deze weg bewandelend mag je eenzaam toeschijnen maar weet dat je niet alleen bent in dit gebeuren. Of het nu de bankier zelf is of de lokettiste, iedereen die zich vrij maakt uit de matrix levert zijn bijdrage aan het ontwaken van de mensheid. Het doet er niet toe wat het is waardoor je de wereldgebeurtenissen gaat doorzien en je vrij maakt van deze dualistische opiniewereld. Als je gaat graven komt de onderste steen boven en krijg je een geheel nieuw zicht op deze wereld, de machthebbers en zelfs de machten die achter dit wereldtoneel staan en de poppen tegen elkaar uitspelen… 

Ascentie nieuws Juni 29 mei 2014 / Fran Tielemans

ASCENSIENIEUWS JUNI
29 mei 2014
door Fran Tielemans

Terugkijk op mei

De afgelopen weken is pas écht duidelijk geworden wat voor een massale hoeveelheid licht er rond de equinox (21/3) is binnengekomen. We hebben sindsdien dan ook intens getransformeerd, gebalanceerd en geassimileerd, en dat was overal om ons heen te zien en te voelen. We werden nogmaals ondergedompeld in die thema's die we in april al dachten afgewerkt te hebben en doken nog maar eens een laag dieper de modder in, haast gedwongen tot totale overgave aan het proces.

Daar zijn de ascensiesymptomen weer

Dit alles had ook fysiek zijn implicaties: er doken dan ook een heleboel fysieke symptomen op, zoals plotse daling van het bloedsuikergehalte (wanneer er weer een grote hoeveelheid licht indaalde), een gevoel van intense kou of hitte, verstoorde slaap, spijsverteringsproblemen, ijl hoofd, hartkloppingen, evenwichtsstoornissen, draaierigheid, hyperventilatie, paniekaanvallen, sterk pulseren van de hypo- en epifyse, overbelast zenuwstelsel (overgevoelig voor geluiden, drukte,...) enz.

Aartsengel Michael - Het Spel van Transformatie Wordt NU op Aarde Uitgespeeld - Mei 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael
"Het Spel van Transformatie Wordt NU op Aarde Uitgespeeld"
Mei 2014 / Rita Pulmans 
Jullie zijn gekomen om de liefde te laten zegevieren. Deze is Zegevierende!
Het is nu aan jullie geliefden om te weten dat jullie ten volle slagen.
Heilige Aartsengel Michael, Lord Michael Prins van het Licht,

Graag had ik van u geweten waarom we sommige toestanden nog door moeten? Waarom kan het gewoon zo niet zijn dat we weten en voelen en geloven dat pijn en lijden niet echt meer hoeven? Of zie ik dit verkeerd? Of is het zo dat door "het lijden" een verdere transformatie bekomen kan worden? En inzichten die ons toch weer een heel eind verder op weg zetten. Of klopt dit ook niet echt?

Geliefde engel wilt u hier een woordje over kwijt?

Aartsengel Michael:

Geliefden, lieverds, engelen van mijn garde,
Kijk geliefden, de sluier die over jullie bewustzijn werd gespreid is de sluier der vergetelheid die jullie nu parten speelt, zal ik Aartsengel Michael maar zeggen.

Asthar on the road: Ashtar spreekt over politiek etc. 2006 - Geplaatst: 29 mei 2014 / Susan Leland


Politiek enzovoorts


Ashtar spreekt over politiek etc.
Geplaatst: 29 mei 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wel, er waren enkele schokken in de wereld van de politiek in de USA, nietwaar? Er zijn mensen die nog steeds opgewonden zijn over de schokkende resultaten omdat, zie je, het erg moeilijk is voor degenen die in de stoelen van de macht zitten in jullie regering om zichzelf zonder die stoel te zien, maar veel van hen werden werkelijk gedumpt, nietwaar?

Oh, zij zijn nog steeds in de buurt van de hallen van Washington,D.C., en zij voelen zich nog steeds geshockeerd. Maar het goede nieuws is dat zij om zich heen gaan kijken om het licht te zien, zij beginnen te begrijpen dat het voor hen niet te laat is om zich te openen, te ontvangen, zelfs als het alleen maar is om schuldgevoel weg te krijgen of een angstige emotie te uiten zoals: “Ik ben bang dat ik te pakken word genomen als deze onderzoeken in een hogere versnelling komen.”

Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 27 mei 2014

Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
Een bericht van de boodschapper
'Eén Extra Stap Ga Ik Over de 
Wereld ....'
27 mei 2014
        vertaling: Sophie        

Dit zegt Gilian:    Mijn Lieve Vrienden

Voor allen die deze berichten lezen en er zo veel uit halen, wilde ik een persoonlijk bericht schrijven om de afwezigheid uit te leggen van de boodschappen van Lord Emanuel deze laatste maand. Woorden zijn steeds moeilijker en beperkender voor mij te gebruiken om uit te leggen wat er met mij is gebeurd en ook is mijn mogelijkheid om vast te houden aan het verleden aan het vervagen, aangezien ook mijn perceptie van tijd verandert! Ik zal mijn uiterste best doen om zo duidelijk mogelijk te zijn.

Ik ben door een extreem zware tijd gegaan, zowel in mijn persoonlijke leven als op mijn spirituele pad. Meerdere en verschillende elementen leken tegelijk te gebeuren, wat veroorzaakte dat ik moest stoppen met beschikbaar te zijn voor Lord Emanuel.

Heavenletter #4934 Alle Verlangens van God / 29 mei 2014

Alle Verlangens van God
Donderdag 29 mei 2014

God zei:

Geliefden, jullie kunnen op Mij vertrouwen en jullie kunnen ook vertrouwen op jezelf.

Nu dat je Heavenletters hebt gelezen ben je dichter bij Mij en dichter bij het realiseren van hoe Ik een vraag die jij stelt zou kunnen beantwoorden. Of, als jij een vraag hebt, kun je zoeken naar een aantal regels in welke Heavenletter dan ook, die een antwoord op jouw vraag of een gedeeltelijk antwoord op jouw vraag zouden kunnen zijn. Je kunt tien Heavenletters vinden die tot jou spreken. Jij kunt honderd, zelfs duizenden vinden.

Snel genoeg zul jij de antwoorden horen op jouw eigen vragen. Je weet nu iets. Je weet meer dan eerst. Jij bent nu wijzer. Niet al-wetend, maar wijzer. Inderdaad, veel wijzer.

woensdag 28 mei 2014

Aartsengel Metatron - Waarom Gebeurt Dit of Waarom Gebeurt dit Niet? - 27 Mei 2014 / Méline Portia Lafont

Aartsengel Metatron
"Waarom Gebeurt Dit of Waarom Gebeurt dit Niet?"
27 Mei 2014 / Méline Portia Lafont

Méline: Dit is een boodschap van AE Metatron over het je verbinden met je gidsen. Dit kwam door nadat een dierbare zuster van het Licht in haar lezing aan mijn gevraagd had, hoe te "zien" en hoe zich duidelijker met onze geliefde lichtfamilie te verbinden, aangezien dit in haar geblokkeerd lijkt te zijn? Dit is een uittreksel van haar lezing met Aartsengel Metatron die ik met jullie allemaal deel aangezien het jullie allemaal tot voordeel mag zijn.

Dank je wel Katerina Z. dat je mij toestaat om dit gedeelte van jouw lezing te delen ♥

Aartsengel Metatron: 

Bij tijden in jouw huidige incarnatie, en maar al te vaak, heb jij je afgevraagd, … "Waarom gebeurt dit of waarom gebeurt dit niet?" Nietwaar, geliefde? Wel, het is hiervoor dat ik naar jou toekom om je tot hulp te zijn met duidelijkheid over deze processen als tot het waarom de dingen blijven gebeuren in jouw leven, of andersom, niet in jouw leven gebeuren.

Dichtbij Ascentie? Verdergaand? Vervolg 28 mei 2014 / Eva Maria

Dichtbij Ascentie? Verdergaand? Vervolg
Eva Maria  28 mei 2014
Geschreven door contraMary = Eva Maria

Weet je nog de post die ik gisteren schreef over het “Chemische Huwelijk”? Ik ben er gisteren de hele dag mee bezig geweest…   pijnen in en rond mijn hart…wel en niet… de hele dag en in de middag was ik er doodmoe van en het ging maar door.  Ademen was opnieuw heel moeilijk.. het voelde of er midden in de procedure van het ademen een ruk zat… dat als dat stopte… de adem helemaal stopte… die zijn handen uitstak en zei:  “Niet meer… hier zit het einde van alle ademhalen, helemaal beneden ! “  Dit liet me overgaan naar de onbewuste procedure van goede diepe ademhalingen innemen naar een bewust soort en dat interrumpeerde enorm de normale procedure ervan.  Mijn ademhaling schommelde – die wegviel – van ritme veranderde – en uiteindelijk erkende ik dat angst in mijn lichaam omhoog kroop… De waarheid was ten slotte dat mijn ademhaling begon te horten.. en dat alarmeerde mijn hele lichaam.

Er waren wat pauzes tussenin toen ik voor de PC zat en mijn aandacht werd afgeleid door andere zaken voor me, op mijn blog. Toch bleef ik heel nauwkeurig de hele tijd dit gadeslaan – verliet die conditie van waakzaam zijn naar de dingen die in mijn lichaam gebeurden.

Sheldan Nidle 27 mei 2014.

Sheldan Nidle   27 mei 2014.

3 Ix, 5 Pax, 10 Caban
vertaling Rob

Selamat Jalwa! (Beleef altijddurende vreugde!) Een grootse serie gebeurtenissen vindt nu plaats op jullie wereld! Deze gebeurtenissen markeren het begin van bepaalde kritische projecten die jullie vrijheid, soevereiniteit , welvaart en nieuw bestuur gaan brengen. Onze liaisons rapporteren dat verscheidene groepen, die samengesteld zijn uit onze Aardse bondgenoten, op het punt staan de duistere cabal en diens handlangers uit de macht te zetten. 

In deze projecten besloten liggen de middelen om een natie-tot-natie breed algemeen wet netwerk alsmede projecten die dit netwerk verbinden tot een middel om nieuw bestuur over de wereld te stichten exponentieel uit te breiden. De welvaartsprojecten bereiden de verdeelsystemen voor die de basis zullen zijn om NESARA af te kondigen als zijnde in werking. Wanneer deze gebeurtenissen klaar zijn om zich aan te dienen bereiden we ons voor om een formeel einde te maken aan een internationale samenzwering die het sproeien van ‘chemtrails’ een bijna dagelijks verschijnsel maakte. De Agarthaanse liaisons zijn eveneens bezig de verschillende duistere cabal leidersgroepen te informeren dat hun vileine doeleinden beëindigd zullen worden door een groot aantal massa-arrestaties.

Een schrijven van De Schepper 27 mei 2014

Een schrijven van De Schepper
27 mei 2014
De Perfecte IK BEN


Hoewel het lichaam beschadigd kan zijn of schade is toegebracht door externe bronnen; blijft de perfecte IK BEN die binnenin jou is gecreëerd door Het Universum, perfect, heel en onaangeroerd.

De Schepper

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl
Zusterschap van de Roos (Sisterhood of the Rose) 27 mei 2014

Zusterschap van de Roos
 (Sisterhood of the Rose)
Dinsdag, Mei 27, 2014

In Atlantis, verzamelden zich priesteressen van de Godin in kringen van twaalf om de energie van vrede en harmonie te verankeren. Ze worden de Sisterhood of The Rose genoemt. Later verschenen ze opnieuw in het oude Egypte als priesteressen van Isis, met een roos als een heilig symbool van de godin Isis. In de tijd van de kruistochten, was de Sisterhood of the Rose de vrouwelijke tegenhanger van de Tempeliers. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, probeerden ze enkele van de top nazi's te beïnvloeden, soms wisten zij hen met succes te overreden om meer vreedzame manier te gebruiken, en redde daardoor vele levens.
De Venus-Zon transits in 2004 en 2012 waren een gecodeerd teken in de hemel om de Sisterhood of The Rose te reactiveren:


Dichtbij Ascentie komen – Verder gaand 27 mei 2014 / EvaMaria

  Dichtbij Ascentie komen – Verder gaand
EvaMaria 27 mei 2014  
Channeled and written by Contramary=Evamaria

Het wordt steeds ernstiger…    Het downloaden van zonne energieën neemt steeds meer toe en ik – dus het lijkt mij – dat ik er midden in zit.  Het leven buiten zet me in de ene test na de andere en terwijl ik de 80 jaren van mijn leven nader wordt mijn gezondheid ook enorm beïnvloed door al die energieën die op ons af komen.  Je weet nooit of het de moeilijke integratie is van energieën in mijn lichaam en of die op de juiste tijd weer zullen verdwijnen, of komen de pijnen die ik moet verdragen rond mijn hart vanwege het ouder wordende lichaam en door de vroegere dualiteit???  Ik weet het echt niet en het is bijna onmogelijk om te ontdekken wat de echte reden is voor al die kwalen? Het ene ding volgt op het andere, en ik heb ook geen zin om veel te eten en al die beroering voelt als duizeligheid en misselijkheid in de maag, tranende pijnen in mijn borst….  Het kan elke reden hebben en zelfs een hongergevoel heb ik bijna helemaal niet meer. Elk voedsel dat ik neem eet ik zelfs met enige tegenzin.

Dus is dit NU de update voor me en nadat ik weer een van de vreselijke nachten heb gehad met al die pijnen die me uit de slaap houden, ik slaap maar telkens drie uren… voelde ik me uiterst ziek toen het morgenlicht kwam….

Ik probeerde alles wat ik weet, ik riep de hulp in van AE Raphaël en zijn emeralden vlam van Helende Kracht.