Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 23 mei 2014

Djwhal Khul "Hoop" 22 Mei 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Hoop"
22 Mei 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Wel, deze week denk ik dat "Hoop" het sleutelwoord is en hoe met de energie van hoop te werken.

We gaan een soort van heel veel in het wilde weg voorvallen ervaren. Ben zeer voorzichtig. Ik beveel de woorden "Ik kies voor veiligheid" aan, en zelfs tot aan het punt van "Ik kies te allen tijde voor veiligheid voor mezelf en al diegenen rondom mij heen." Iets van dien aard.

Dus blijf veiligheid kiezen. Rem jezelf af. Als je opmerkt dat je een beetje gestrest of verontrust raakt, betekent dat om langzamer te gaan of compleet te stoppen en je centrum terug te krijgen voordat je verder gaat. Dus jullie zullen heel veel meer fouten en vergissingen zien die, zeg, ongelukken of gevaar op de één of ander manier kunnen veroorzaken. 

woensdag 21 mei 2014

Michael en de Raden: De Rit van het "E" Kaartje 20 Mei 2014 / Ron Head

Michael en de Raden
De Rit van het "E" Kaartje
20 Mei 2014 / Ron Head

Voor velen van jullie zijn we bij de tijd aangekomen. Je voelt het. Sommigen van jullie horen het. Je mag enige verwarring voelen. Je mag je afvragen waarom jij je nu voelt alsof je op zee bent, losgesneden, niet in staat te zien wat er verderop ligt. Je was er zo zeker van dat je het wist, en nu doe je dat niet. Laat ons jullie een beeld geven dat jullie mag helpen om te begrijpen wat er aan het gebeuren is.

Jullie zijn steeds sneller op drift geraakt met de stroom van innerlijke veranderingen, drijvend op een opkomende stroming. Jullie hebben af en toe wild water. Welnu, daar zijn diegenen van jullie die de leiding genomen hebben, de voorlinie,  die de eerste stortvloed op jullie reis bereikt hebben. Jullie zijn over de rand en voelen je alsof je in een vrije val bent. Wij haasten ons om jullie te vertellen dat alles voor jullie nog steeds goed voortgaat. Maak je geen zorgen. Dit is een tijdelijk gevoel.