Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 mei 2014

Het Manuscript van Overleving - Deel 417 - 23 Mei 2014 / Aisha North

De Mensheid moet Opnieuw Leren om Zich op Alle Niveaus te Herverbinden
23 Mei 2014 / Aisha North

Zoals jullie misschien al opgemerkt hebben, zullen deze binnenkomende energieën wederom hier en daar behoorlijk wat interessante ideeën om gaan woelen. Want zie, jullie zijn door zoveel van jullie persoonlijke voorbereidingen heengegaan op deze reis, dat jullie meer dan gereed geworden zijn om jullie licht in een zeer nieuwe richting te beginnen uit te stralen, een richting welke jullie zal leiden om onderwerpen en ideeën verder te onderzoeken die verwijderd mogen schijnen te zijn van jullie onmiddellijke gebied van invloed. En wat bedoelen wij daarmee? 
Eenvoudig, dat jullie jezelf toegestaan hebben om door dit grondige persoonlijke proces van reiniging heen te gaan en ook de oude en lastige filters overboord te gooien die het moeilijk voor jullie maakten alles te doen en te zijn anders dan een mens. Jullie hebben jezelf ook in staat gesteld om te beginnen ver buiten de comfortzone te stappen, en dus, zullen jullie jezelf beginnen gewaar te worden antwoorden te zoeken op vragen welke jullie nog niet eens in/naar woorden omgezet hebben.

Heavenletter #4929 Schitter in de Heerlijkheid Die God Jou Gemaakt Heeft / 24 mei 2014

Schitter in de Heerlijkheid Die God Jou Gemaakt Heeft
Zaterdag 24 mei 2014

God zei:

Met welk doel wil je proberen iedereen bij te houden? Jij bent jij en niet iemand anders. Natuurlijk spreek Ik in termen van de wereld, want in waarheid is iedereen met wie jij je vergelijkt of contrasteert, jou. Op Aarde zijn jouw individualiteit en persoonlijkheid stellair.

Er is geen reden voor jou om, te proberen of niet te proberen, ieder ander te volgen. Wees gewoon.

Je hoeft helemaal geen atleet of geleerde of iets anders te zijn. Alles wat je moet doen is jou zijn. Er is geen reden jezelf op een zijspoor te zetten. Ik wil zeggen dat je al bent wat jij verlangt te zijn, maar dat werkt niet echt voor jou. Misschien wil je filmster zijn en je bent het niet. Maar je bent een levensster. Je bent zeker de ster van je leven. Wat je verlangt te zijn in de wereld, je bent meer dan dat, geliefden.

vrijdag 23 mei 2014

Goddelijke veranderingsmakers maken een sprong voorwaarts 23 mei 2014 / door Selacia

Goddelijke veranderingsmakers maken een sprong voorwaarts
23 mei 2014 / door SelaciaSommige energie-cycli zijn gunstiger dan andere voor een beweging voorwaarts, en we bevinden ons nu in zo een cyclus! Het is als een verwelkomende opening in de wolken en kalmte in de eens zo schuimende golven. Inderdaad, het kan aanvoelen alsof de zon na weken van donkere wolken eindelijk weer schijnt. Je kan je voelen alsof je aan het dansen bent, binnen in je eigen geest op zijn minst, wanneer je nadenkt over het ondernemen van actie in vastgelopen projecten en onvervulde dromen.

Wat betekent dit voor jou als goddelijk veranderingsmaker?
In dit artikel geef ik je informatie over onze huidige energieën, jouw unieke rol en hoe jij deze periode optimaal kan benutten om de sprong voorwaarts te maken.

Djwhal Khul "Hoop" 22 Mei 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Hoop"
22 Mei 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Wel, deze week denk ik dat "Hoop" het sleutelwoord is en hoe met de energie van hoop te werken.

We gaan een soort van heel veel in het wilde weg voorvallen ervaren. Ben zeer voorzichtig. Ik beveel de woorden "Ik kies voor veiligheid" aan, en zelfs tot aan het punt van "Ik kies te allen tijde voor veiligheid voor mezelf en al diegenen rondom mij heen." Iets van dien aard.

Dus blijf veiligheid kiezen. Rem jezelf af. Als je opmerkt dat je een beetje gestrest of verontrust raakt, betekent dat om langzamer te gaan of compleet te stoppen en je centrum terug te krijgen voordat je verder gaat. Dus jullie zullen heel veel meer fouten en vergissingen zien die, zeg, ongelukken of gevaar op de één of ander manier kunnen veroorzaken. 

Saul: De stress die jullie te verduren hebben is enorm toegenomen / John Smallman op 21 mei 2014


Saul:
De stress die jullie te verduren hebben is enorm toegenomen
John Smallman op 21 mei 2014
Vertaling: René

Dit is voor jullie allemaal een zeer moeilijke en stressvolle tijd, vooral als je compassievolle en betrokken aandacht geeft aan de enorme hoeveelheid lijden en ontbering die door zo velen over de gehele wereld wordt doorstaan. De tsunami van Liefde stroomt krachtig en intens door jullie denkbeeldige illusoire droom-landschap. Het is zeer effectief en het roert al jullie onaangepakte kwesties op die als modder of zand op de bodem van de vijver hebben gelegen die je onbewuste is, dat uitgestrekte verborgen gebied van je denkgeest waar al wat je niet kon verdragen om onder ogen te zien, gedurende eonen verborgen heeft gelegen. Al die ‘viezigheid’ moet worden losgelaten en opgeruimd, zodat het Licht dat ieder van jullie continu met zich mee draagt, helder kan voortschijnen zoals goddelijk bedoeld. Terwijl Het dat doet zullen jullie je toenemend bewust worden van het goddelijke Licht voortschijnend vanuit anderen – jullie hemelse broeders en zusters, de prachtige kinderen van God. 


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 22 mei 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
22 mei  2014

Dierbaren, pauze en beweging zijn de weg van jullie planeet. Jullie dag omvat een periode dat jullie wakker zijn (de actie fase) en een slaapperiode (de pauze-fase). Het schooljaar is opgedeeld in periodes van intensieve studie, gevolgd door een pauze waarin jullie genieten van een vakantie. Jullie werkweek omvat meestal een periode van actie, gevolgd door een dag of twee van rust. Het wordt eb, het wordt vloed, waardoor de kust een stilte periode krijgt. Zelfs tijdens de bevalling, hebben jullie periodes van stilte tussen de weeën door.

Het punt dat we proberen te maken is dit. Als je jezelf vindt in een stilte periode, doe je niet iets verkeerd! Dit is een van de keren dat mensen de neiging hebben om te beginnen aan zichzelf te twijfelen, om hun geloof te verliezen, hun vertrouwen, hun focus. Een pauze is op geen enkele wijze een indicatie van verlies van vooruitgang. Integendeel. Een pauze is een zeker teken dat je werkt en creëert met de natuurlijke beweging van het universum. Hoe weet je dat je in een stilte zit en niet gewoon vast zit? Als je intentie er een is van overgave, zul je weten dat je prima bent, precies waar je je bevindt.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nlEen schrijven van De Schepper 22 mei 2014

Een schrijven van De Schepper
Stille wonderen
22 mei 2014

Als je door je dag heen beweegt, neem dan een minuut kennis van al die prachtige, rustige wonderen die om je heen gebeuren; de zachte en geheime glimlachen, spontaan gelach of een moment van openbaring op het gezicht van een persoon. 

Ook al zijn het geen luide donderslagen uit de hemel of grote prestaties van voldoening, zij zijn wonderen in hun eigen recht. Neem er elk een van hen in jullie harten om het Licht van het goddelijke in u fel brandende te houden. 

De Schepper

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter #4928 Zijn de Stralen van de Zon de Zon? / 23 mei 2014

Zijn de Stralen van de Zon de Zon?
Vrijdag 23 mei 2014

God zei:

Het leven is een verhaal dat jij schrijft over jezelf. Het leven is een verhaal waar je ook getuige van bent. Het is alsof het verhaal van je leven zichzelf schrijft, en het gebeurt vlak voor je ogen. Jij bent de acteur en het publiek alles in één.

Verhalen van anderen zijn ook van jou. Je voelt ze. Ze gaan in je hart. Zo veel verhalen zijn geschreven in water en in je hart was je getuige ervan. In het leven op Aarde lijkt alles te verschijnen en te verdwijnen. Als golven in de Oceaan, smelt je samen met de Oceaan. Waar je ook denkt dat je bent, je bent de Heelheid van de Oceaan. Golven gaan erin en golven gaan eruit, en de Oceaan is voor altijd. De Ocean waar Ik over spreek is Oneindig.

donderdag 22 mei 2014

De Sirische Hoge Raad - Ontwaak tot Wie Jullie Zijn … Boodschap aan de Grondbemanning - 22 Mei 2014 / Anna Merkaba

De Sirische Hoge Raad
"Ontwaak tot Wie Jullie Zijn … Boodschap aan de Grondbemanning"
22 Mei 2014 / Anna Merkaba
Sommigen van jullie weten niet dat jullie jullie zijn en begrijpen niet bewust wat voor belangrijke rollen jullie spelen bij de Ascentie, bij de verandering van de wereldorganisaties want jullie zijn niet bedoeld om bewust te weten wie jullie zijn, jullie zijn niet bedoeld om jullie identiteit te openbaren en vandaar dat wij niet wensen om jullie persoonlijk te informeren dat jullie zijn wie jullie zijn, maar diegenen die deze boodschap gaan lezen en binnenin hun harten voelen dat er rechtstreeks tegen hen gesproken wordt, zijn de sleutelfiguren die inderdaad betrokken zijn bij de reorganisatie en de verandering. Jullie zijn degenen die deze boodschap lezen, jullie zijn degenen die naar de woorden van deze boodschap luisteren, jullie zijn degenen die in controle zijn van de lotsbestemming van de mensheid.

Méline Portia Lafont - Wat voor Soort van Golf Ervaren Wij in Deze Tijd? - 21 Mei 2014

"Wat voor Soort van Golf Ervaren Wij in Deze Tijd?"
21 Mei 2014 / Méline Portia Lafont

Haal adem mijn lieve vrienden en medereizigers van het Licht. Wij worden geabsorbeerd in een uitademing van de Schepping, waar wij de zaden via ons wezen en ons bewustzijnsniveau van zijn/bestaan planten welke opkomen als een resultaat van alle intensieve integraties die wij absorberen en zelfs in deze tijd uit beginnen te stralen. Wij ademen ons nieuw geboren Zelf in/naar deze werkelijkheid uit, omdat wij onze Goddelijke en ware essentie steeds meer op verscheidene niveaus belichamen, die onze lichamen op dit moment voor ons vast kunnen houden.
Net zoals in de tijden van Lemuria houden wij de ruimte en de frequenties van het Licht vast, via ons eigen bewustzijn in onze belichaming, en dit is zo hoog als het voor ons mogelijk is om het in stand te houden. Wat wij nu vasthouden, is iets dat wij nog nooit eerder tegelijk vast konden houden op zo een niveau van bewustzijn en in deze lagere dichtheid, want onze lichamen transformeren tezelfdertijd en op hetzelfde tempo waarop ons bewustzijn ons opnieuw geboren laat worden in/naar onze Goddelijke essentie.

Lemuriaanse Feestviering - Deel 2: Sanat Kumara Spreekt - 20 Mei 2014 / Dr. Suzanne Lie

Lemuriaanse Feestviering - Deel 2
Sanat Kumara Spreekt
20 Mei 2014 / Dr. Suzanne Lie

Geachte Sanat Kumara,

Ik heb nooit bewust met u gecommuniceerd. Nochtans, voel ik dat u gedurende vele jaren binnenin mij geweest bent, in feite, sinds ik met mijn eerste leraar in de 70er jaren werkte. Ik denk dat u mij onlangs opgeroepen hebt, aangezien ik ernaar geleid werd om uw prachtige verhaal te lezen, welke ik had moeten lezen in de vroege 90er jaren, aangezien het toen gepubliceerd werd.

Op de één of andere manier sprong uw boek, "Het Verhaal van SANAT KUMARA, Training van een Planetaire Logos", gechanneld door Janet McClure, er voor mij uit vanaf de lagere plank van mijn boekenkast. Het heeft een LANGE tijd genomen om het op tijd te lezen, terwijl ik NU begrijp hoe enorm belangrijk het is.

Kuthumi: Eclips. 3 maart 2006 / Geplaatst: 22 mei 2014

Kuthumi: Eclips.
Vertaald voor de meester door Hans Fiers
3 maart 2006 / Geplaatst: 22 mei 2014

Ik wil het met jullie hebben over een aanstaande gebeurtenis in jullie zonnestelsel. Ik bedoel daarmee een eclips, of wat jullie ook een zonsverduistering noemen.

Ik heb het eerder al ter sprake gebracht: wij, Lichtwezens, gebruiken allerhande planetaire frequenties in jullie zonnestelsel om zielen bij te staan in hun groei. Wanneer een zonsverduistering zich voordoet, wordt de trilling van je etherische lichaam beïnvloed. Wie de lichte energie van het Christusbewustzijn voelt, kan hier meer mee aanvangen dan iemand voor wie dat niet het geval is. De reden is dat een Lichtwezen een veel fijnere trilling heeft.

7e Grascirkel Formatie 2014 - 20 mei 2014 / Robbert van den Broeke

7e Grascirkel Formatie 2014
20 mei 2014
Robbert van den Broeke

In de nacht van 19 op 20 Mei, kreeg Robbert een helder kruis te zien in een visioen, een kruisformatie gevormd door licht. Hij kreeg vervolgens een straatnaam door, en wist dat deze formatie daar zou liggen in de buurt van Roosendaal. Hij ging er met Roy heen en ze troffen daar deze mooie formatie aan. De cirkel werkt inwijdend in, en mensen kunnen door naar de foto's van deze formaties te kijken al op hogere vlakken komen.

De eigenaar van het land is op het ogenblik op vakantie. Dit kregen wij te horen van zijn buurman. Deze zou proberen contact op te nemen met de boer. Wanneer duidelijk is of het veld open wordt gesteld voor het publiek, laten we dit direct weten.

Heavenletter #4927 Het Thema van Jouw Leven / 22 mei 2014

Het Thema van Jouw Leven
Donderdag 22 mei 2014

God zei:

Ben Ik niet jouw Kampioen? Ik ben zeker niet tegen jou. Ik ben vóór jou. Ik ben pal bij je aan je zijde. Je worstelt misschien met Mij. Ik worstel niet met jou. Ik betrek jou bij liefde. Ik ken geen strijd. Ik houd niet vast. Ik omarm.

Wat kun je niet loslaten in het leven? Wie is het die jij niet kunt loslaten? Wat is het waartegen je bezwaar maakt? Wat het ook is, je moet het loslaten. Anders koester je wrok en wrok is een hindernis voor jouw bloei. Het is ongewenst dat je wrok koestert. Het is ongepast en het is onterecht.

woensdag 21 mei 2014

Aisha en de CC's - Een Energie Update - 20 Mei 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
20 Mei 2014

Zoals jullie misschien al opgemerkt hebben, zal de binnenkomende stroom aan energie op alle soorten van manieren beginnen te wisselwerken met jullie eigen energetische gebied. Iets hiervan mag op de gebruikelijke manier opgemerkt worden, zoals fysieke reacties in variërende gradaties van ongemak, terwijl andere meer subtiel mogen zijn en niet zo waarneembaar hoeven te zijn in jullie alledaagse leven. Maar als je de tijd neemt om je af te stemmen, en wij bedoelen dat welzeker in een zeer letterlijke betekenis, wagen wij het te veronderstellen dat jullie een verandering van toon van de melodie binnenin zullen bespeuren.

Een Schrijven van de Schepper 21 Mei 2014 / Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
 "Vraag…"
21 Mei 2014 - Jennifer Farley
Onderzoek jouw "innerlijke werkingen" om te beslissen wat je wel en niet moet houden. Alle dingen waarvan je dacht deze nodig te hebben voor bescherming, comfort of liefde zullen niet meer belangrijk zijn.
In jouw immer uitbreidende besef, zal er altijd iets zijn dat prachtiger is om te komen en diens plaats in te nemen. De "Ouderen" hadden het juist toen zij zeiden, "Vraag en je zult ontvangen".
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

De laatste brief van Wubbo Ockels

De laatste brief van Wubbo Ockels

Mei 2014In een open brief heeft de overleden astronaut Wubbo Ockels de mensheid opgeroepen 'een ander pad te kiezen'.

Lees hier de hele brief, die Ockels liet publiceren in het AD.

Het is genoeg, we zijn te ver gegaan!!! De industriële revolutie heeft ons in een ongewenste situatie gebracht. We zijn door de natuur geraasd, we vernietigen onze levensbronnen. We moeten stoppen, we moeten veranderen, we moeten een ander pad kiezen, we moeten onze levens veranderen, en de manier waarop we zaken doen.

Sheldan Nidle 20 mei 2014


20 mei 2014 / 9 Men, 18 Moan, 10 Caban

Selamat Jarin! We komen met veel goed nieuws tot jullie! De laatste pogingen van de duistere cabal waren vruchteloos. Er vinden nu gebeurtenissen plaats die het begin zullen zijn van een nieuwe realiteit voor de oppervlaktemensheid. Het duister realiseert zich dat er krachten aan het werk zijn die niet kunnen worden verslagen. Personen en groepen kwamen aan het einde van dit laatste decennium bijeen en besloten een alliantie te vormen om het duister en diens vileine agenda’s in de spreekwoordelijke vuilnisbak van de geschiedenis te vegen. Het duurde iets meer dan een half decennium om dit proces voor elkaar te krijgen. Wat er nu gebeurt is de manifestatie van een aantal werkmethoden die de wijze waarop deze realiteit werkt dramatisch zal veranderen. Wat in dit pakket is ingesloten zijn een mondiale viering en het resetten van de mondiale financiële – en regeringssystemen. Deze nieuwe werkmethoden gaan overvloed aanmoedigen, wijdverspreide corruptie voorkomen en elk individu toestaan zijn/haar persoonlijke soevereiniteit te herkrijgen. Het nieuwe bestuur zal jullie in staat stellen hiermee vrijelijk om te gaan en waarlijk diens natuurlijke weldoener te worden. Tenslotte is er de kwestie van disclosure. Deze specifieke actie zal bijna 13000 millennia van leugens, bedrog en verschrikkelijke manipulatie beëindigen.

St Germain's Groeps Focus op Welvaart om de Wereld Valuta Reset en RV - op 21/22 mei 2014 om 02:00

St Germain's Groeps Focus op Welvaart om de Wereld Valuta Reset en RV (herwaardering) te manifesteren - op 21/22 mei 2014 om 02:00  Nederlandse tijd –


WEES EEN DEEL VAN ELF MILJOEN MENSEN DIE ZICH FOCUSSEN OP MANIFESTATIE VAN DEZE WELVAART IN DE WERELD, OM HET IN EEN OOGWENK VOORT TE BRENGEN!

Focus op Welvaart
21/22 mei, 02:00 Nederlandse tijd

Hier is wat je moet doen ...

Voor iedereen die ooit frustraties heeft gevoeld die te maken hebben met het ontvouwen van de Wereld valuta Reset / herwaardering of specifiek hun eigen welvaart , dan is dit een punt in de tijd waarop we collectief samen kunnen komen om het in alle ernst aan te pakken. Er zijn aspecten van deze gebeurtenis die het slechts een fractie buiten het bereik en in de toekomst gehouden hebben. Maar zoals St Germaine * onlangs op heeft gewezen:

Massabewustzijn is als een golf die het tij kan draaien ... En de geschiedenis kan beïnvloeden en belangrijke evenementen ... DE HERWAARDERING(RV) en de WERELD VALUTA RESET(GCR) is een collectieve manifestatie die wordt gecreëerd door allen die er aan deelnemen.

Michael en de Raden: De Rit van het "E" Kaartje 20 Mei 2014 / Ron Head

Michael en de Raden
De Rit van het "E" Kaartje
20 Mei 2014 / Ron Head

Voor velen van jullie zijn we bij de tijd aangekomen. Je voelt het. Sommigen van jullie horen het. Je mag enige verwarring voelen. Je mag je afvragen waarom jij je nu voelt alsof je op zee bent, losgesneden, niet in staat te zien wat er verderop ligt. Je was er zo zeker van dat je het wist, en nu doe je dat niet. Laat ons jullie een beeld geven dat jullie mag helpen om te begrijpen wat er aan het gebeuren is.

Jullie zijn steeds sneller op drift geraakt met de stroom van innerlijke veranderingen, drijvend op een opkomende stroming. Jullie hebben af en toe wild water. Welnu, daar zijn diegenen van jullie die de leiding genomen hebben, de voorlinie,  die de eerste stortvloed op jullie reis bereikt hebben. Jullie zijn over de rand en voelen je alsof je in een vrije val bent. Wij haasten ons om jullie te vertellen dat alles voor jullie nog steeds goed voortgaat. Maak je geen zorgen. Dit is een tijdelijk gevoel.

De Raad van Negen - Uitbreiding van het Zelfbesef - 17 Mei 2014 / Elizabeth Ayres Escher

De Raad van Negen
"Uitbreiding van het Zelfbesef"
17 Mei 2014 / Elizabeth Ayres Escher (Tazjima Amariah Kumara)

Wij zijn de Raad van Negen. Wij komen vandaag naar jullie toe om met jullie het onderwerp te delen van de uitbreiding van jullie interpretatie van zelfbesef. In het kort, "Wie ben jij?"
Het merendeel van de mensheid ziet zichzelf als alleen bewust te zijn binnenin hun huidige fysieke lichaam. Zij hebben geen geheugenis of herinneringen over het geleefd hebben van andere levens, ofwel hier, in andere culturen, in een lichaam van een ander geslacht of op een andere planeet in een ver verwijdert sterrensysteem.
En nochtans, begint een groeiend aantal van ontwaakte mensen deze herinneringen te hebben. En met de herinneringen komt een nieuw gevoel van binding met dat wat zowel binnenin als buitenom is.

Marc Gamma : Het Juiste Gebruik van de Water Code - 20. Mai 2014

Marc Gamma :  Het Juiste Gebruik van de Water Code -
20. Mai 2014 von Badeem - Sirian Starseed
vertaling Winny

Als je de water codes gebruikt die door de Goddelijke Moeder werd gegeven, (dat was dus van een andere boodschap vanRilana Jaun. Winny) is het belangrijk om de twee stappen op te volgen die ik weer zal herhalen, want er waren een paar mensen die de codes niet op de juiste manier gebruikten. Ik zag twee fouten van mensen die de codes gebruikten. Ik zal dit op een korte manier uitleggen: 

Ten eerste, als je de codes schrijft op het glas of de fles, is het erg belangrijk dat je een code aan een kant van glas of fles schrijft en de tweede code aan de andere kant tegenover de code die je het eerst opschreef. Als je dit op de juist manier doet, zal een kwantum veld worden gevestigd en kan de code juist werken.

Asthar on the road: De observerende meester 1-10-2006 Geplaatst: 21 mei 2014 / Susan Leland


De observerende meester


Geplaatst: 21 mei 2014 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Ja, wij hebben ervaringen, in het menselijk lichaam of in een lichtlichaam. Daarom zijn wij allemaal hier, weet je, om alles te ervaren wat wij tevoorschijn kunnen toveren terwijl wij door het universum reizen. Zo komt het dat wij elkaar kennen. Er is een gevoel van kennen; als jullie doorgaan met de bewuste connectie die jullie op heel veel manieren kunnen hebben, inclusief door jullie bekrachtigde Zelf. Uh hummm!


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 20 mei 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
20 mei  2014

Opnieuw willen wij jullie eraan herinneren dat zowel de waargenomen beweging en stilte periodes deel uitmaken van het geheel van de stroom. Als jullie jezelf in een fase van weinig beweging bevinden, wanhoop dan niet! De meeste vooruitgang wordt altijd achter de schermen gemaakt als het universum dingen beweegt in uitlijning met jou.

Geniet van de stilte voor het geschenk dat het is - een tijd om te rusten, te reflecteren, te verjongen, en de tijd om aan activiteiten te besteden waar jullie normaal geen tijd voor hebben.

Als je de stilte gebruikt als een prachtige gelegenheid om op adem te komen is het zo ook bedoeld, je zult goed zijn uitgerust en klaar zijn voor actie wanneer beweging zich weer opnieuw toont in je fysieke bewustzijn. Dit is onderdeel van de balans van het universum, om zowel perioden van actie en periodes van rust te bieden als liefdevolle steun voor jullie, het grondpersoneel, op een ascenderende planeet.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Een schrijven van De Schepper 20 mei 2014

Een schrijven van De Schepper
20 mei 2014
Van Negatief naar Positief

Met de hoeveelheid van moeite die het kost om vast te houden aan en slechts een van jouw boosheden te voeden zoals, pijn, teleurstellingen of wrok, zou je duizend levens kunnen veranderen. Het omschakelen van jou vooruitzichten van negatief naar positief lijkt in het begin misschien een waardeloze inspanning maar, de 'uitbetalingen' zijn enorm.

De Schepper

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter #4926 De Evolutie van de Wereld / 21 mei 2014

De Evolutie van de Wereld
Woensdag 21 mei 2014

God zei:

Je bent essentieel en belangrijk voor de wereld. Jouw geven is belangrijker dan jouw ontvangen. Ja, dat zeg Ik heel duidelijk zonder twijfel. Dit wil niet zeggen dat je niet moet ontvangen. Dat wil zeggen: Ontvangen is niet genoeg. Welke gunsten jij ook ontvangt, geef, zodat anderen het voordeel ook hebben.
Het kan zijn dat jij nog niet helemaal in de gaten hebt dat alles wat je ontvangt van Mij komt. En alles wat Ik geef aan jou is niet het einde van het verhaal, want iedereen is Een, en jij maakt deel uit van een keten die zich uitstrekt buiten jezelf. Jij bent niet het einde van de cyclus. Er is een verdere stap. Denk aan de Eenheid. Jij breidt jezelf uit als je deelt. Als je deelt, dan ontvang jij meer. Onttrek jezelf niet aan delen.

dinsdag 20 mei 2014

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 19 mei 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
19 mei  2014

Zoveel mensen identificeren zich met hun oude wonden en trauma's. Zelfs jullie samenleving heeft labels voor jullie op basis van jullie oude verhalen - gescheiden, misbruikt, kanker overlevende -  om er een paar te noemen. Wij denken er geen seconde aan, om tegen jullie te zeggen dat jullie je ervaringen moeten ontkennen. Maar wij raden jullie wel aan om de ervaring te hebben en zodra het zijn doel heeft gediend, het los te laten en jezelf opnieuw te creëren.

Hoevelen van jullie staan jullie oude pijnlijke ervaringen toe het lege doek van jullie NU te kleuren? Wat als, je in plaats van te zwaaien met de vlag van verwonding, je begon te zwaaien met de vlag van welzijn? Van heelheid? Van goddelijkheid? Hoe anders zouden jouw NU momenten beginnen te voelen en hoe mooi zou je de weg effenen voor jou dagen die komen!

Blijf niet uit gewoonte aan die oude wonden hangen , Dierbaren. Zij zijn niet jou, dus geef ze niet de kracht om jullie glans dof te maken, jullie schoonheid, jullie welzijn, jullie goddelijkheid.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl