Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

vrijdag 23 mei 2014

Djwhal Khul "Hoop" 22 Mei 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Hoop"
22 Mei 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Wel, deze week denk ik dat "Hoop" het sleutelwoord is en hoe met de energie van hoop te werken.

We gaan een soort van heel veel in het wilde weg voorvallen ervaren. Ben zeer voorzichtig. Ik beveel de woorden "Ik kies voor veiligheid" aan, en zelfs tot aan het punt van "Ik kies te allen tijde voor veiligheid voor mezelf en al diegenen rondom mij heen." Iets van dien aard.

Dus blijf veiligheid kiezen. Rem jezelf af. Als je opmerkt dat je een beetje gestrest of verontrust raakt, betekent dat om langzamer te gaan of compleet te stoppen en je centrum terug te krijgen voordat je verder gaat. Dus jullie zullen heel veel meer fouten en vergissingen zien die, zeg, ongelukken of gevaar op de één of ander manier kunnen veroorzaken. 

woensdag 21 mei 2014

Michael en de Raden: De Rit van het "E" Kaartje 20 Mei 2014 / Ron Head

Michael en de Raden
De Rit van het "E" Kaartje
20 Mei 2014 / Ron Head

Voor velen van jullie zijn we bij de tijd aangekomen. Je voelt het. Sommigen van jullie horen het. Je mag enige verwarring voelen. Je mag je afvragen waarom jij je nu voelt alsof je op zee bent, losgesneden, niet in staat te zien wat er verderop ligt. Je was er zo zeker van dat je het wist, en nu doe je dat niet. Laat ons jullie een beeld geven dat jullie mag helpen om te begrijpen wat er aan het gebeuren is.

Jullie zijn steeds sneller op drift geraakt met de stroom van innerlijke veranderingen, drijvend op een opkomende stroming. Jullie hebben af en toe wild water. Welnu, daar zijn diegenen van jullie die de leiding genomen hebben, de voorlinie,  die de eerste stortvloed op jullie reis bereikt hebben. Jullie zijn over de rand en voelen je alsof je in een vrije val bent. Wij haasten ons om jullie te vertellen dat alles voor jullie nog steeds goed voortgaat. Maak je geen zorgen. Dit is een tijdelijk gevoel.