Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

dinsdag 13 mei 2014

Het kiezen van onze moeder creëert de healingenergie voor ons leven 13 mei 2014 / Jennifer Hoffman

Het kiezen van onze moeder creëert de healingenergie voor ons leven
13 mei 2014/ Jennifer Hoffman


Dit weekend vierden we in de VS moederdag, en dat is een dag die ons op veel manieren raakt, afhankelijk van hoe we ons voelen bij de relatie tussen moeder en kind. Een van mijn vriendinnen spendeert deze dag met rouwen over haar geliefde moeder die enkele jaren geleden stierf. Een andere vriendin negeert deze dag, en is kwaad op de moeder met wie ze al meer dan 10 jaar niet meer gesproken heeft. Een kinderloze vriendin weent om de kinderen die ze nooit had, terwijl ik altijd telefoneer naar een vriendin die nog altijd rouwt over de dood van haar enig kind enkele jaren geleden. Veel andere mensen die ik ken, spenderen een vreugdevolle ontspannende dag met hun moeder.

Elk van deze mensen, en velen onder jullie, hebben een andere ervaring met moeder-energie. Of die ervaring mooi was of verschrikkelijk, toch vervulde ze een doel in je leven, en als je je emoties daarrond niet opgeruimd hebt, verwaarloos je een belangrijk aspect van je zielsgroei.