Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 mei 2014

Asthar on the road: Sananda's Wesak Zegening! 13 mei 2014


Sananda's Wesak Zegening!
Ashtar On The Road Teleconferentie – 13 mei 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur"Gegroet, geliefden. Ik ben het, Sananda, en ik sta voor elk van jullie met zoveel Vreugde en zoveel Liefde die van mij naar jullie gaat. Ik vraag alleen dat jullie het voelen, dat jullie je harten openen om het LiefdesLicht door die opening binnen te laten komen en vandaar te laten circuleren door je wezen.
Wij hebben een speciale viering van Liefde, een viering van Licht.
En dat is het moment dat verder zal gaan, verdergaan in intensiteit en uitspreiding, laten wij zeggen, zodat de gehele planeet Aarde uiteindelijk wordt gebaad in het Licht zodat de Ascensie zichzelf voltooit!

Blossom met de Galactische Federatie 16 mei 2014


Blossom met de Galactische Federatie
 16 mei 2014

Blossom: HELLO! Long time no speaky! (lang niet gesproken!) Ik heb deze sessies gemist. Dus laat ik maar direct beginnen met een vraag, Onze Kroatische vertaler stuurde me een intrigerende foto die hij had genomen. Toen hij die ‘klikte’ was hij alleen maar een foto aan het nemen van de avond drukte in de straat. Tot zijn verrassing bleek er iets in de foto te zijn verschenen en ik vroeg me af of jullie ons kunnen zeggen wat dit is? (Kijk hier onderaan)

Federatie van Licht: De groeten aan jou, onze vriendin en compadre. We zijn de hele tijd bij je geweest, daarom kan jouw Energie.. voor ons… niet gemist worden. Toch is het inderdaad prachtig om weer met je te converseren op deze wijze.

Wat betreft de foto waarover je sprak. We zouden dit zien als het ‘staartstuk’ van een van ‘onze schepen’.  De dekmantel hoorde bij de orde van de dag… en toch vanwege atmosferische toestand in de weerscondities… werd dit deel meer zichtbaar voor het oog.

El Morya: Zoek geconcentreerdheid in je Hart 27 mei 2006. Geplaatst: 17 mei 2014

El Morya: Zoek geconcentreerdheid in je Hart
27 mei 2006. Geplaatst: 17 mei 2014

TOPIC: Een hulpmiddel om te onderscheiden wat goed voor je is en wat niet goed voor je is

Ik kom ook met grote vreugde bij jullie. El Morya, BEN IK en IK BEN inderdaad de Meester van de Eerste Straal van de Wil van God. Dus kom ik bij jullie om een verhandeling te geven over het pad naar Eenzijn. Want waar zullen we mensen op het pad naar Eenzijn laten beginnen, als we ze niet bij het begin, bij de eerste straal van de Wil van God laten beginnen? Want hoe kun je Eén worden als je niet één met de Wil van God bent geworden en ophoudt de Wil van God als een externe wil van een boos wezen in de lucht te zien en te beseffen dat de Wil van God de Wil van je eigen hogere Wezen is – zoals in verschillende rozenkransen gezegd is en zoals gisteren door geliefde Hercules gezegd is.

Kryon: "Natuurkunde in de komende 500 jaar. 1 Lee Carroll 17 mei 2014

Kryon:
"Natuurkunde in de komende 500 jaar. 1
Lee Carroll
17 mei 2014
Deze live channeling werd gegeven in Moskou, Rusland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Moskou, Rusland op 17 mei 2014.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst

Ongeveer 3 uur geleden gaf ik mijn partner informatie over het onderwerp van de channeling van vanavond. Ik houd ervan om hem altijd vooraf te waarschuwen als wij een bijeenkomst hebben die over wetenschap gaat. Dit is een test voor hem om te zien of hij kan vermijden nerveus te zijn. Deze channeling gaat dus inderdaad over natuurkunde. Het gaat geen zeer lange channeling worden maar hij zal worden herinnerd. Ik heb deze plaats (Moskou) en deze tijd uitgekozen om deze informatie te brengen."Het Heilige Pellen van de Uienschillen" 16 Mei 2014 / Ute Posegga-Rudel


"Het Heilige Pellen van de Uienschillen"
16 Mei 2014 / Ute Posegga-Rudel
Mijn Dierbare Vrienden,
Dit is een serieuze tijd - als wij ons pad en dienstverlening aan het Licht serieus nemen! Welkom humor! Ik ben door mijn gehele leven heen door diepgaande opruimingen heengegaan. Maar ik had ook de meest diepgaande spirituele openbaringen, realisaties en inzichten.
Ik weet dat collega vrienden die ook diepgaand betrokken zijn in hun spirituele zuiveringsproces en die ik beschouw als zijnde spiritueel behoorlijk op mij voor liggend, gaan ook nog steeds door soms uitermate pijnlijke periodes van opruiming heen, waarbij niet alleen persoonlijke vroegere levens en existenties betrokken zijn, maar ook familie karma, voorouderlijke karma, planetaire karma en ga zo maar verder.

Heavenletter #4922 De Heerschappij van Vrede / 17 mei 2014

De Heerschappij van Vrede
Zaterdag 17 mei 2014

God zei:

We hebben een revolutie. Het is een vreedzame revolutie. Het is geen staking. Het is niet eens een sit-down staking. Het is het Zijnswezen. Het Zijnswezen baant zich een weg door de strijd. In Zijnswezenheid, welke strijd kan er zijn?

Het kan zijn dat jij altijd gestreefd hebt naar vrede, er naar verlangde, vocht tegen onrust. Jouw vechten voor vrede heeft de truc niet gedaan. Jouw verlangen naar vrede wordt waar, omdat de vrede in je opwelt, het ego overlopend, voorbijgaand aan de onzin in de wereld. Jouw aankomst in vrede brengt vrede. Kijk niet rond voor vrede in de wereld. De wereld zal zijn wat je wilt, wanneer jij bent wat je wilt en wat je wilt is niet een wapenstilstand, geen afstand doen van oorlog, maar een aankomst bij vrede, een overeenkomst van vrede, de heerschappij van vrede.

vrijdag 16 mei 2014

Asthar on the road: De Aarde verlichten Geplaatst: 16 mei 2014


De Aarde verlichten

Geplaatst: 16 mei 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Steek een kaars op, als je er een hebt en zoniet stel je er dan een voor  voor je geestesoog. En zo is het.... Wij gaan jullie vragen mee te doen met een zeer geheiligd deel van de ceremonie hier; en wij gaan jullie vragen om met ons te verklaren wat wij al met veel woorden hebben verklaard en wij nu met weinig woorden willen verklaren..... en nu, met glimlachen op de gezichten en glimlachen in het hart, herhaal alsjeblieft:


Heavenletter #4921 Begin Opnieuw / 16 mei 2014

Begin Opnieuw
Vrijdag 16 mei 2014

God zei:

Wat Ik nu tegen je zeg is ongehoord. Ik zou heel graag willen dat je de ingang van dit idee verkrijgt:
Je hebt niets verkeerd gedaan.
Lijkt jou dit absurd? Wat absurd is, is dat jij het idee hebt, inderdaad, dat je fout geweest bent en verkeerde dingen gedaan hebt. Als je er niet van overtuigd zou zijn dat je fout was, dan zou je in orde zijn. In orde betekent niet hetzelfde als juist. Ik betwist het concept van fout en daarom het concept van juist. Ze zijn niet absoluut. Ik herhaal: Jullie, geliefden, zijn oké zoals je bent, wat er gisteren ook leek te gebeuren.
Heb je fouten gemaakt? Zeker. Misschien te veel om te tellen. Als je geen fouten gemaakt had, denk je, waarom zou je dan zijn uitgescholden of geslagen of in de hoek gezet? Waarom zou je ooit van schaamte gebloosd hebben? Eens stootte een kind een inktpot om en het schaamde zich misschien.

Een schrijven van De Schepper 15 mei 2014

Een schrijven van De Schepper
15 mei 2014
DE TIJD

Er veranderd zoveel en zo snel op jullie Aarde-oppervlak dat je misschien het gevoel hebt dat het moeilijk is om het bij te houden.

Wat eens comfortabel was, vertrouwd en je het gevoel gaf veiligheid, bestaat niet meer. Waarom blijven doorgaan op jullie 'oude manieren' ? Zij zullen, zeer binnenkort, zijn achterhaald.

Dit is de tijd van de nieuwe werkelijkheid. Dit is jullie tijd, en dit is de tijd van verandering.

De Schepper

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nlAartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 15 mei 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
15 mei  2014

Er is een doordringende overtuiging dat, om hen die diep hebben geleden en offers hebben gebracht om een weg aan te kondigen voor jullie welzijn en mogelijkheden, te eren, jullie zouden niet al te blij mogen zijn. Met niet al te blij mogen zijn wordt bedoeld dat jullie ontrouw aan hen waren en niet hun inspanningen waardeerden. Jullie overtuigingen vragen hoe jullie blij kunnen zijn als Jezus stierf voor jullie zonden? Als jullie voorouders stierven terwijl zij probeerden om een ​​beter leven te creëren voor jullie? Toen je moeder leed, toen zij jou in deze wereld bracht? Toen anderen oorlogen hebben gevochten voor jullie vrijheid?

Wat een interessant geloof! Denk je niet dat degenen die jullie voor gingen deze keuzes voor jullie maakten zodat jullie de mogelijkheden hebben voor diep geluk en welzijn? Voor jullie gemak, comfort en genade?

Het is heerlijk om de inspanningen van degenen die hebben bijgedragen aan jullie samenleving te willen eren, maar als je hen dankbaar wilt zijn, betaal ze dan niet met lijden. Betaal hen in vreugde! Eer hun inspanningen door, vanuit je eigen staat van geluk en welzijn, anderen op te tillen. Dan wordt het een erfenis die geeft en geeft, dat bekrachtigt en uitbreidt, en allen eert. Dat Dierbaren, is een prachtige manier van het tonen van jullie diepe waardering voor degenen die vóór jullie zijn gegaan.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Aartsengel Jophiel & Het IK BEN Collectief De Schorpioen Volle Maan en Wesak Zegeningen........ 15 Mei 2014 / Sarah Hillman

Aartsengel Jophiel & Het IK BEN Collectief
De Schorpioen Volle Maan en Wesak Zegeningen - Ontvang de 
Kostbare Schat van Jou
15 Mei 2014 / Sarah Hillman

Geliefde vrienden en kameraden in LIEFDE en in Licht - hoe gezegend wij met jullie in deze tijden zijn. IK BEN Aartsengel Jophiel en ik breng de volledige harmonie van jullie collectieve IK BEN Aanwezigheid hier op geliefde Gaia in/naar een paar woorden voor jullie om deze prachtige Transmissie te helpen.
Geliefden, zoals altijd, gaat dit over dat JULLIE ontvangen. Jullie LIEFDE, jullie uitgebreide Licht, en het in/naar jullie fysieke gestalte te brengen, om jullie ervaring met gemak, met gratie te laten transformeren en aan te passen, en in/naar een immer meer vreugdevolle, gelukzalige en extatische uitlijning met jullie LIEFDE essentie.
Deze Maan, aan het einde van een intens krachtig portaal van transformatie - beginnend met de Equinox in Maart, omvat zowel een maan- als een zonsverduistering en een schitterend Groot Kruis, alsook zovele vele andere uitlijningen en reflecties van jullie ontvouwing die er in jullie luchten oplichten - de zaden dragend die ingezaaid werden door haar zuster - de Stier Nieuwe Maan - in/naar de werkelijke kern van jullie wezen. De tijd van Wesak is bezield met zegeningen op zegeningen op zegeningen, en deze Volle Maan ondersteund de opbouwende kracht van de opkomst en manifestatie van jullie licht op deze prachtige planeet, mijn vrienden - kunnen jullie voelen hoeveel Licht en LIEFDE in/naar jullie ervaring stroomt?

donderdag 15 mei 2014

Heer Boeddha - De Waarheid Waarnemen - 14 Mei 2014 / Natalie Glasson


Heer Boeddha
De Waarheid Waarnemen

14 Mei 2014 / Natalie Glasson
Het is met de zegeningen van waarheid dat ik naar voren kom om met jullie te delen in deze tijd van grote feestviering en belangrijkheid. Weet alsjeblieft dat ik nu in deze tijd bij jullie ben en aldus veel wijsheid, bewustzijn en Liefde door mijn essentie heen uitstuur in/naar de Aarde en jullie wezen. Laat ons met elkaar verenigen en elkaar in de trilling van eenheid en geluk omhelzen terwijl wij de Schepper van ganser harte realiseren.
In deze tijd breng ik drie nieuwe trillingen van Licht voort via mijn wezen om wederom de Ascentie van de ontwakende mensheid te helpen. 

De eerste trilling van Licht en bewustzijn is gefocust op het verbeteren van jullie gevoeligheid en besef, de energie is van een goud-violet Licht met het doel van het ontbinden van de vele illusies welke jullie innerlijke zicht, innerlijke begeleiding, gevoeligheid alsook het spirituele besef en de waardering blokkeren of belemmeren. Het goud-violette Licht dat vanuit de Schepper door mijn essentie heen in/naar jullie wezen stroomt, is diep reinigend en zuiverend, en moedigt jullie gevoeligheid en gewaarwording voor jullie spirituele goddelijke wezen aan om te ontwaken. Terwijl jullie kanalen gereinigd worden, een groeiend en verbeterde ervaring van verhoogd besef aanmoedigend, is het doel van deze trilling en download van energie om jullie aan te moedigen een getuige te zijn, een waarnemer en toeschouwer alsook in staat te zijn de waarheid van de Schepper gewaar te worden.


Metatron geeft antwoord op een vraag over de "Herroepingen" 14 mei 2014.

Metatron
14 mei 2014.

Dit was een antwoord aan Luísa, die zich afvroeg of je geen negatieve zaken weer ging aantrekken als je er net van af wilt.       
        
(voor mensen die de ‘Herroepingen’ niet durven doen.)

Na het lezen van jouw email aan Veronica heb ik nagedacht over deze zaak en ik heb hulp en leiding gevraagd van mijn persoonlijke gidsen.

Hieronder staat het antwoord dat ik kreeg van Metatron (dank je wel Metatron!) 

Vraag:  Als ik de herroepingen wil doen of de verwijderingen, zullen die dan niet meer van het zelfde naar ons allen toetrekken?

Metatron: Als je de herroepingen doet, trek je het meeste van het verleden naar je toe dat je juist wilt vergeten. In het verleden zijn bewuste en onbewuste ervaringen die je had door je eigen keuzes, die je de meeste voor-gekozen situaties lieten beleven en ervaren, deze lieten je langzaam groeien, ieders leven, om hier vandaag aan te komen, klaar voor een komende stap.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 14 mei 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
14 mei  2014

Velen van jullie hebben het gevoel dat een staat van constant geluk niet realistisch is, of iets wat je niet kunnen bereiken. Wat als we jullie vertellen dat het een vaardigheid is die jullie al bezitten?

Als jullie ooit vakantie zouden houden in een pretpark, zouden jullie begrijpen dat jullie je hele verblijf daar zouden besteden aan vreugde. Jullie verwachten een geweldige tijd te hebben, de hele tijd dat je er bent. Geluk is wat jullie verwachten, en is jullie resultaat.

Als jullie je gebruikelijke regels over geluk toepassen, zijnde dat jullie vluchtig een pretpark bezoeken, zouden jullie voor de eerste paar minuten blij zijn en vervolgens de rest van de tijd in somberheid doorbrengen, maar jullie doen dit niet. Jullie omarmen geluk voor de gehele duur van je verblijf, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is!

Op deze dag van je leven 15 mei 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat elke dag een nieuw begin is, en dat niets
van gisteren invloed hoeft te hebben op wie je vandaag bent.

Het doet er geen goed aan te betreuren wat je misschien een dag eerder had kunnen doen
- of, wat dat betreft, een moment geleden.

Je hoeft dat niet mee te dragen in het Huidige Moment, noch doet je schuldgevoel erover
je iets ten goede.

Los het Simpelweg op door een andere versie van je Zelf te worden hier en nu.
Gebruik gisteren om morgen te inspireren, niet om het te ontmoedigen.

Je weet precies waarom jij deze boodschap hebt gekregen

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Aartsengel Metatron & De 33ste Dimensie Mei Portaal - Succes - Energie Update 15 Mei 2014 / Anna Merkaba

Aartsengel Metatron & De 33ste Dimensie
Mei Portaal - Succes - Energie Update
15 Mei 2014 / Anna Merkaba
De Kosmische Toegangspoort van Waarheid, Licht, Liefde, Harmonie en Overvloed heeft wederom diens hemelse poorten voor allen om aan deel te nemen geopend. Na een langdurig herstel en genezing van de energieën die naar jullie toegestuurd werden door het Grote Kardinale Kruis, is het nu tijd om een diepe ademteug van bevrijding te nemen. Want jullie hebben veel loslaten en herstructurering gedaan binnenin jullie psyche, want veel heeft zich binnenin jullie zielen en aardse voertuigen geopenbaard.  
Want velen van jullie hebben inderdaad de tijd zonder tijd ervaren, want velen van jullie hebben inderdaad jullie schaduw zelven onder ogen moeten zien om het oude in vrijheid te stellen, om jullie ware zelven te omhelzen en ruimte te maken voor het nieuwe. Want velen van jullie zijn inderdaad in/naar jullie verleden, toekomst en parallelle werkelijkheden gedoken en ontmoeten en vermengden met jullie "andere zelven", stukjes van jullie ziel die door tijd en ruimte heen dwaalden, om "op de hoogte te raken" zo je wilt, met ALLE aspecten van wat jullie zijn, door een ingewikkelde dans heen manoeuvrerend van onvoorwaardelijke liefde en begrip van jullie eigen zelf.

Oth: Over 11 september 2001 Echte veiligheid zit in jezelf. Geplaatst: 15 mei 2014

Oth: Over 11 september 2001
Echte veiligheid zit in jezelf.
Geplaatst: 15 mei 2014

Naar aanleiding van de gebeurtenissen
die plaatsvonden op 11 september 2001
  
Vele experts kwamen reeds aan het woord en wij zijn blij dat wij nog wat mogen toevoegen.

Het is inderdaad een belangrijke gebeurtenis omdat heel de wereld hierbij betrokken is. Het is geen kwestie meer van wat voor strijd dan ook tussen één land en een ander land, tussen één werelddeel en een ander werelddeel. Het is een strijd voor vrijheid.

Het is inderdaad een aanslag op vrijheid maar echte vrijheid komt nooit in gevaar. Het enige wat in gevaar werd gebracht is schijnvrijheid en het is goed dat dit aan het licht komt. Als vrijheid gebaseerd is op allerlei veiligheidsmaatregelen, zijn deze steeds een bron om aan te vallen. Als je veiligheid in jezelf zit, is die nooit aan te vallen. Mensen worden gedwongen om de rangen te sluiten en de vrijheid in zichzelf te ervaren. De enige vrijheid die bestaat is voor elk mens individueel contact te hebben met zijn of haar diepe kern van zijn. Al de rest is schijn en die diepe kern van zijn is een bron die in staat is om nu krachtig, liefdevol, vol mededogen, aanwezig te zijn - waar dan ook -, zonder meegesleept te worden in welke emotie dan ook.

Aisha North en de Constant Companions Een Korte Update Aangaande de Energieën 14 Mei 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
14 Mei 2014
Jullie zijn nu begonnen om werkelijk in deze nieuwe onderstromingen van transformerende energieën te voelen die over deze kusten vegen, en denk eraan, deze energieën zijn niets minder dan deeltjes van potentieel, potentieel waar jullie een hand in hebben om te realiseren. Want jullie hebben nu deze oude mantels van ongeloof over boord gegooid, en als zodanig, staan jullie gereed om eindelijk de mantel van scheppers aan te trekken welke jullie aldus met tegenzin achterlieten toen jullie vele levensspannen geleden op deze kusten stapten. Wederom, is deze rol van schepper goden niet nieuw voor wie van jullie dan ook, maar zij zullen dat aldus zijn in de manifestatie als mensen. Jullie zijn oude handen met het creëren, maar jullie geheugen dient ertoe om jullie te misleiden wanneer het aankomt op jullie vaardigheid, want wanneer jullie rondkijken, zullen jullie van jezelf denken alleen in staat te zijn van het creëren van chaos, verwarring en wanhoop. Toegegeven, de mensheid heeft een lange geschiedenis van de wagen steeds dichter naar de rand van de klif toe te trekken, maar dat is nu geschiedenis, en het is eentje waar jullie borg voor staan dat het zich nooit weer zal herhalen, en dus, hebben jullie jezelf allemaal toegestaan om weer in/naar het volledige bewustzijn te stappen.

Ascentie nieuws Mei 2 - Fran Tielemans 15 mei 2014

Ascentie nieuws Mei 2
door Fran Tielemans
15 mei 2014

Explosiviteit in collectief bewustzijn

Aardverschuivingen (Afghanistan), noodweer in Italië, aardbevingen op Fidji, in Myanmar, Tokyo, Mexico, Panama, en zware bosbranden in California: de Aarde rommelt en beeft en herschikt haar energieën.

De Zon draagt zijn steentje bij door enkele krachtige zonnevlammen de voorbije weken, en veel zonnewind, en ook de energie in het collectief bewustzijn is vrij explosief te noemen.

Dat is goed, want explosief betekent dat er dingen klaar zijn om door te breken, zowel individueel als in het geheel.

Heavenletter #4920 Schommel op een Ster / 15 mei 2014

Schommel op een Ster
Donderdag 15 mei 2014

God zei:

Jij bent opgestegen. Je hoeft niet naar Mij op te stijgen. Jij bent opgestegen, maar je ziet dit nog niet. Ik zal niet zeggen dat jij de laatste bent die het weet, maar je zou de laatste kunnen zijn die het weet. Vertel Mij, als je zou kunnen accepteren dat je opgestegen bent, hoe zou deze aanvaarding jouw leven veranderen? Ik zeg accepteren, niet geloven, niet zien, niet weten, niet ervaren, deze staat van bewustzijn niet leven, maar opzij zetten wat je denkt, zelfs gedurende tien seconden en het als waar accepteren, en de ton aan terughoudendheid, spanning, angst, nervositeit, en broosheid voelen die jou direct zou verlaten en de bevrijding, vrijheid, alwetendheid, vrede en kracht ervaren die dat zouden vervangen.

Je bent al een geascendeerd Zijnswezen Die het bericht nog niet heeft ontvangen. Je was lang voordien geridderd en er alles over vergeten. Ik zeg je steeds weer dat je Grootheid bent, maar je oren zijn gesloten. Het kan zijn dat je bang bent dat er een grap wordt uitgehaald met jou, een bepaald soort truc. Al die tijd, vertel Ik jou de Waarheid en jij laat de Waarheid weg stuiteren. Je wilt of kunt haar niet binnen laten. Hier ben Ik, kloppend aan je deur, en jij hoort Mij niet of jij poeiert Mij af. Alleen maar woorden, denk jij misschien. Niet persoonlijk bedoeld, denk jij misschien. Vleierij van een bepaald soort, denk jij misschien. Niets voor jou om aandacht aan te besteden, denk jij misschien.

woensdag 14 mei 2014

Ashtar via Philipp 13 mei 2014

Ashtar via Philipp
13 mei 2014
vertaling winny
De Duitse tekst kreeg ik eerder en zette deze ook helemaal onderaan.

Ashtar Spreekt:  Update over de reinigingsprocessen van deze tijd.

Er zijn momenten waarop het werk dat jullie doen, verlangt dat wij jullie “met rust laten”. In de fase waarin jullie Lichaam grote aanpassingen doen, zou het contra productief zijn om jullie nog meer aanvullende opgaven op te dragen.

Ieder van jullie gaat juist door grote veranderingen heen. Je hebt zelf ervaren hoe intensief de reiniging in april was. De energieën die in april over jullie heen kletterden, hebben zoveel van jullie geëist, dat jullie wel verwisseld lijken te zijn. 
Vergelijk dat met de natuur na een onweer: Hebben jullie niet ook al vastgesteld dat na een onweer de Zon helderder straalt, de lucht schoner is en alles harmonischer lijkt te zijn dan voor het onweer? En net als bij een onweerstorm is alles wat gereinigd moest worden, getransformeerd en opgelost.

Dit onweer was in april heel erg heftig, zoals jullie aan je eigen lichaam kon beleven. Deze reinigingen zijn nog niet voorbij. De enige constante in het universum is: dat er veranderingen gebeuren.

Het Pleiadische Portaal 12 mei 2014

Het Pleiadische Portaal
Posted: 12 May 2014 12:19 PM PDT

Op 17 mei zal het Pleiadische Portal open gaan. Het zal een zeer belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de Licht krachten zijn die voorwaarts naar de laatste planetaire bevrijding .

Op dat moment, zullen de lichtschepen van de Galactische Federatie, waarvan een aantal van hen honderden en honderden mijlen in diameter zijn, hun definitieve posities innemen in de Oortwolk, dat is een samenvoeging van miljarden kleine ijzige lichamen rond ons zonnestelsel ongeveer 1 licht jaar uit de buurt van de Zon:Een schrijven van De Schepper 14 mei 2014

Een schrijven van De Schepper
14 mei 2014
Wat Motiveerd Jou

Wat motiveert jou? Vandaag, wordt je uitgenodigd om een zeer nauwkeurige blik te werpen op je waarnemingen en hoe ze van invloed zijn op je dagelijkse beslissingen. Ben je gemotiveerd door chaos, angst, ongemak of verlies? Of .....

Wat motiveert jou? Vandaag, wordt je uitgenodigd om een zeer nauwkeurige blik te werpen op je waarnemingen en hoe ze van invloed zijn op je dagelijkse beslissingen. Ben je gemotiveerd door chaos, angst, ongemak of verlies? Of .....

ben je gemotiveerd door liefde en vreugde? Sta jezelf toe om te kijken naar je innerlijke patronen en programmering, zie wat je kunt toelaten ​​om te veranderen en te wijzigen. De vrije wil is van jou. 

De Schepper


vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl