Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 10 mei 2014

Meditatie Focus via Jean Hudon Week 19 – 11 t/m 17 mei 2014

Wees trots en zelfverzekerd
Week  19 – 11 t/m 17 mei 2014

Op dit moment in de tijd ervaren we een van de meest wonderlijke ervaringen die ooit geschonken zijn aan levende wezens. We staan op het punt Contact te maken … maar dit is niet het Eerste contact, verre van. Het zal zijn of we onze heilige band hernieuwen met onze onsterfelijke vrienden die we altijd al gekend hebben. Het zal het opnieuw in onze zieleherinnering verwelkomen van de herinnering aan al die momenten van pure, oprechte blijdschap zijn, die we eerder ervaren hebben met deze gezegende zielen. Het zal voelen als thuis zijn.

Als we de spirituele Liefdesladder beklimmen en een nog grotere uitbreiding van gezegende, vredige herkenning van Dat Wat Wij Zijn betreden, zal er iets oplichten in de kern van je hart. Een nieuwe Werkelijkheid openbaart zich aan ons als we onze hemelse ogen openen voor het landschap van eerdere, huidige en toekomstige prestaties in onze nooit eindigende Zoektocht naar Goddelijke Perfectie. Een Vlam, feller dan een quasar* van Liefde, die ontspringt aan het steunpunt van ons ontwakend bewustzijn en we beschouwen, verwerken en breiden deze heilige Kennis uit tot we de volle Herinnering van onze Oorsprong herbevestigen. We zullen trots en zelfverzekerd zijn, steeds meer meetrillend met de vibratie van onze hernieuwde ontdekking en We Laten Het Zijn….


Meer lezen >>>


Kan Het Ego een illusie van geluk creëren binnenin ons? 9 mei 2014 / Sabrina Reber

Kan Het Ego een illusie van geluk creëren binnenin ons?

Door: Sabrina Reber 9 mei 2014


VRAAG: Kan het ego illusies van geluk creëren of iets anders positiefs wat dat betreft.

ANTWOORD: Ja, onderschat nooit de truckjes van het ego. Het ego zal je helpen in ontkenning te blijven over de dingen in je leven die genezing nodig hebben door je te helpen een nep masker van geluk, gezondheid en tevredenheid op te zetten. Het ego zal je bang houden voor verandering en het zal je helpen je repeterende patronen te rechtvaardigen die echt niet langer je hoogste goed dienen. Onze ego's verblinden ons en houden ons over en weer in de duisternis van lagere zelf re-creaties waardoor het moeilijk voor ons is om toegang te krijgen tot ons hogere bewustzijn omdat we te druk bezig met onze problemen buiten onszelf te projecteren naar andere mensen. In plaats van tijd door te brengen in de innerlijke reflectie en ons echt verbinden met ons ware zijn en onszelf de tijd geven om te zien en voelen wat er gaande is in ons eigen leven, zijn we meer geïnteresseerd in het kijken naar de chaos, disfunctie en pijn in het leven van andere mensen, zodat we onszelf blijven afleiden en een beter gevoel over onszelf krijgen.

Commandant Ashira " Over Het Galactische Leven" Deel 4 Linda Dillon & Suzanne Maresca 22 April 2014 / geplaatst 10 mei 2014

Commandant Ashira
" Over Het Galactische Leven"
Deel 4
(Vraag & Antwoord - van luisteraars en lezers)
22 April 2014 / geplaatst 10 mei 2014
Hemelse Zegeningen
Linda Dillon & Suzanne Maresca

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.

Commandant Ashira van de Verenigde Strijdmachten van de Buitenste Galaxies sluit zich vandaag weer bij ons aan om jullie vragen te beantwoorden. Er zijn vrij veel vragen, dus we zullen zoveel als we kunnen behandelen, en we waarderen het dat zoveel van onze luisteraars ervoor gekozen hebben om hieraan deel te nemen. Aangezien wij jullie ingediende vragen vandaag adresseren, zullen we geen telefoontjes in de uitzending behandelen.

Aartsengel Gabriel: Gevoelens 10 mei 2014 / Robert Baker

Aartsengel Gabriel  
Gevoelens
Channeled by Robert Baker
10 mei 2014

Alles wat je om je heen ziet is een aspect van jou. Alles wat iedereen ervaart kun je met en op een of een ander niveau identificeren. Nu kun je het accepteren of niet afhankelijk van in hoeverre je in staat bent om het te accepteren en te integreren in jezelf. Dus, met andere woorden, als je al je gevoelens in jezelf kunt accepteren , dan wordt je niet langer meer geregeerd door je gevoelens of je emotionele lichaam, omdat je niet langer probeert om iets te vermijden, wat op je netvlies blijft staan als weerstand en pijn produceert van nietigheid.

Als je in staat bent om al je gevoelens te accepteren in jezelf, dan heb je geen probleem in relatie met anderen, omdat je hen niet gebruikt om ofwel zich te ontdoen van een gevoel of jou een gevoel te geven. Daarom zul je niet langer verlangens en verbindingen creëren met andere mensen voor hen om jou ervaring van de werkelijkheid, je gevoelens of gebrek aan gevoelens, uw positieve of negatieve gevoelens te bepalen.

Een schrijven van De Schepper 9 mei 2014

Een schrijven van De Schepper
9 mei 2014

Elk moment van elke dag, leert het Universum je iets. Het is prima voor je als je zegt: "Ik ben niet in de stemming om te leren vandaag". Echter, stel je leerproces niet te lang uit. Als het een les is die echt voor jou bedoeld is om te leren, zal het universum altijd een manier vinden om je aandacht te krijgen.

De Schepper

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl



Heavenletter #4915 Leg Je Pijl en Boog Neer / 10 mei 2014

Leg Je Pijl en Boog Neer
Zaterdag 10 mei 2014

God zei:

Er is geen afstand tussen Ons. Er is geen tijd. Daarom kost het geen tijd voor Ons om samen te komen. Je denkt aan snelheid en spoedig en nu en opschieten. Niet nodig om je zorgen te maken over het versnellen of vertragen van jouw evolutie. Je hoeft je ogen niet steeds op jouw vooruitgang te houden. Betwist niet. Raak niet in paniek. Je evolueert.

Wanneer Ik spreek van jouw Bewustzijn van Onze Eenheid, dan bedoel Ik niet dat je naar buiten moet gaan en ervoor winkelen. Dit is geen noodgeval. Jouw Bewustzijn is een natuurlijk deel van jouw groei. Zeker, je kunt er aandacht aan geven, maar het is niet echt jouw terrein om het te versnellen. Jouw Bewustzijn is onvermijdelijk. Heb je gezocht naar veiligheid, misschien racend richting jouw evolutie zoals je naar een schuilkelder zou? Urgentie is een idee dat je hebt. Zorg is een idee dat je hebt. Preventie is een idee dat je hebt.

vrijdag 9 mei 2014

Djwhal Khul - Wesak Volle Maan - 8 Mei 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Wesak Volle Maan"
8 Mei 2014 / Terri Newlon 

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Wesak Volle Maan. Het is nogal de pelgrimstocht en dit jaar aldus meer dan ooit vanwege de invloeden van Neptunus. De psychische portalen zullen wijd open zijn plus de energieën van de Volle Maan, dus het gaat een behoorlijke interessante tijdsperiode worden. Ik voorspel enige openbaringen, een behoorlijk aantal initiaties, diepgang van het spirituele besef en enige diepgaande diepe genezingen zullen gaan gebeuren.

Dus dit zal gevierd worden op Dinsdag de 13de omdat de energieën van de Maan in Schorpioen zullen zijn. Het gaat precies volledig rondom de 14de precies rondom 12 uur 's middags in de Pacific Tijdzone (ongeveer 21:00 uur NL/B tijd) wat het waarom is dat ik ons de gehele avond aan energiewerk wilde geven (een Wesak Ceremonie) met de Volle Maan in Schorpioen voordat het later op de dag in/naar Boogschutter verhuist.

DE KRACHTEN VAN LICHT – GRONDPERSONEEL VOERT DISCLOSURE UIT van 'Hilda' mei 7, 2014

DE KRACHTEN VAN LICHT – GRONDPERSONEEL VOERT  DISCLOSURE UIT
van 'Hilda' mei 7, 2014

Ik had een visioen van de licht krachten die mij vervolgens symbolen en  afbeelding toonden begeleid met indigo blauwe en violette lichten: mensen die in pijlers van licht staan (nabije toekomst), in een opwaartse en neerwaartse spiraal van licht (vortex / DNA spiraal). Boven hun hoofden in de spiraal pijler van Isis, die de activering van het vrouwelijke principe, de etherische chakra's boven het hart vertegenwoordigt. De neerwaartse spiraal die door regenboog schepen aan de hemel, hun energieën delen met de mensen aan de oppervlakte, het activeren van de 144.000.

Met de kennis / inzicht: is er een volgorde waarin gebeurtenissen gebeuren. In termen van energie, gebruik wat je al weet om het uit te leggen.

Om uit te leggen, moet ik terug gaan naar channeling van Montague Keen ontvangen op 8 december 2013: http://www.montaguekeen.com/2010-2013/page210.html

Aartsengel Michael - Heb Vertrouwen in het Zelf. Heb Vertrouwen in Jullie Zelf - 8 Mei 2014/ Rita Pulmans


Aartsengel Michael
Heb Vertrouwen in het Zelf
Heb Vertrouwen in Jullie Zelf
8 mei 2014 / Rita Pulmans 
"Voel waar jij liefde voelt. Ga er naar toe.
Weet, dit is je Heilige Hart.
Weet, dat uit je Heilige Hart, Heilige Woorden ontspruiten.
Hier ligt de waarheid. Hier woont de Liefde". 

Rita:
Geliefde Aartsengel Michael, Lord van Licht Liefde en Vrede, liefdesengel,
Het is naar mijn mening echt wel wat langzamer dan voorzien, de beloofde transformatie? Moeder Aarde die helemaal in haar nieuwe "vel" komt te zitten en wij zelf, die in een "nieuw kleedje" worden gestoken, om het zo maar eens uit te drukken. De transformatie van/in ons zelf, de algehele mensheid en Moeder Aarde laat toch wel erg lang op zich wachten. Of zie ik dit verkeerd? Geduld is een mooie zaak, ik weet het!



Het Manuscript van Overleving - Deel 415 - Aisha North8 Mei 2014

Als het Licht Toeneemt, zullen Jullie Denken dat Jullie Houvast op dit Aardse Verblijf aan het Wegglippen is...
8 Mei 2014 / Aisha North
Het getijde van de mensheid is nu inderdaad een cruciaal punt gepasseerd, en terwijl deze stromingen van energetische informatie over jullie heen blijven spoelen, zullen jullie jezelf gewaarworden de dichtheid van gisteren te zien met een scherpere blik dan voorheen. Laat het ons uitleggen. 

Wederom, is wat jullie zien geen accurate vertegenwoordiging van wat jullie werkelijk krijgen, en zelfs als dit geen nieuws voor wie van jullie dan ook is, zullen wij nog steeds de noodzaak handhaven om jullie eraan te herinneren. Want terwijl jullie nog steeds de werkelijkheid zeer veel door de ogen van een mens zien, zullen jullie ook doorgaan om voorbij te kijken aan de waarheid die onder deze sluier van verwarring ligt. Het is niet voor het zicht verborgen, eerder, wordt het uit jullie gewaarwording vandaan gehouden door jullie aanhoudende focus op de overdekkende lagen van binnendringing en verwarring. En dus, wat daar in het volle zicht is zal lijken alsof het verborgen in een mist is, een mist van veel speculatie, frustratie en inderdaad bij tijden kwaadheid, want jullie zullen je voelen alsof jullie steeds maar weer tegen een ondoordringbare muur van Licht aanduwen die tegenwerkt om jullie binnen te laten. 


Op deze dag van je leven 9 mei 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..




... dat er een oplossing is voor elk probleem.

Niets is onoplosbaar. Niets.
Doe alles wat je kunt om te voorkomen in de verleiding te komen te denken dat waar je nu mee geconfronteerd wordt onoverkomelijk is.
Dat is gewoon niet waar.

Je kunt de oplossing natuurlijk niet zien, als je ervan overtuigd bent dat die er niet is.
Dus je moet een groot vertrouwen hebben in het leven.
Heb jij een groot vertrouwen in het leven?
Nu zou het een goed moment zijn om het te laten zien.


Boodschap van GOD - 9 Mei 2014 / Karen Dover

Boodschap van GOD
9 Mei 2014 / Karen Dover
Geliefden Ik Ben de energieën die bekend zijn als GOD en Ik Ben hier terwijl ALLES nu begint te vormen en te verschuiven en gestalte begint aan te nemen, en de dromen welke JULLIE binnenin de energieën van het UNIVERSUM van 3 geplaatst hebben worden voor JULLIE bevrijdt om op een menselijk bewust wakend geestesniveau te ervaren. Ik vraag aan jullie in deze tijd om in de OPEN HARTruimte van WAARHEID te blijven en dat jullie je menselijke visie toestaan te verhelderen, want als jullie in/naar de uitgebreide dimensionale ruimtes verhuizen zal ALLES dat IS in WAARHEID naar jullie terug gereflecteerd worden door dit jullie menselijke levenservaring op de Planeet Aarde.

Heavenletter #4914 Jij Bent Geen Troonpretendent / 9 mei 2014

Jij Bent Geen Troonpretendent
Vrijdag 9 mei 2014

God zei:

Wat is er in je hart op dit moment? Gooi het eruit. Open je hart nu meteen voor zichzelf. Je hoeft geen, wat jij een perfect persoon noemt, te zijn. Je hoeft geen perfecte - in jouw ogen - vertegenwoordiger van God te zijn. Verlang ernaar, laat nochtans inspanning los. Laat het idee los van een bepaalde hoogte te moeten bereiken. Laat het idee los van het hebben van een perfect beeld van jezelf. Jij kunt een goede vent zijn en nog steeds onvolmaakt. Handelen vanuit valse voorwendsels is niet nodig. Net doen alsof is een moeilijk pad.

Het leven is bedoeld om een natuurlijke gebeurtenis te zijn, niet net doen alsof, niet moeizaam. Je bent geen troonpretendent. Jij bent de natuurlijke erfgenaam. Je hebt alle recht om hier op Aarde in leven zijn en jezelf en ook anderen te vertegenwoordigen.

donderdag 8 mei 2014

Healing Getallen van Aartsengel Raphaël: 6 mei 2014/25 apr ‘14 / Marc Gamma

Marc Gamma  Healing Getallen van Aartsengel Raphaël:
6 mei 2014/25 apr ‘14  -  deel 2
 24026030 xl Archangel Raphaels Healing Codes uit de tijd van Atlantis

Deze getallen hebben niks te maken met de stickers op jullie fruit in de winkel!;)

Jullie vibraties als collectief bewustzijn zijn toegenomen tot aan het niveau dat er was in de tijd van Atlantis. Ja, we zitten echt in een dimensie waar alle leven op Aarde samen inzit, en dat komt steeds dichter en dichter bij 5D.

Dat was voldoende om deze codes te activeren – wat ons een stap dichterbij brengt bij het helen van het stoffelijke lichaam, en ook gezondheid brengt aan de voedseltoevoer op aarde.

Deze Getallen komen bij ons via Marc Gamma (wat vertaald werd door ContraMary naar het Engels) van Aartsengel Raphaël, van alles. de Grote Heler zelf.
Druk deze kopie af en houd die als verwijzing: 

http://illuminations2012.wordpress.com/2014/04/25/code-numbers-for-nutrition
al-foodstuffs-and-health-archangel-raphael-through-marc-gamma-april-25-2014-
heilungszahlen-fur-nahrungsmittel-und-gesundheit-erzengel-raphael-durch-marc
-gamma-25-04/

Met Reiki heb ik sneden, brand- en schaaf wonden gezien die mijzelf waren overkomen en  degenen waar ik van houd, direct zien genezen door een directe toepassing van Reiki voor de wond.

Vragen over Ascentie - "De Vraag en de Zegening" - 6 Mei 2014 / Dr. Suzanne Lie

Vragen over Ascentie
De Vraag en de Zegening
6 Mei 2014 / Dr. Suzanne Lie

"Hallo," hoorde ik een stem ergens van binnenuit mij zeggen, of kwam de stem van buitenaf? Ik keek rond in de kleine kamer waarin ik zat. Ja, daar, links daar was een zweempje van een lichte beweging of een verstoring in de lucht.
"Hallo," hoorde ik weer de stem van binnen en van buiten mij weerkaatsen. Nu begreep ik het. Het was een vijfdimensionaal wezen die in en uit mijn driedimensionale wereld knipperde.

Eigenlijk hield het vijfdimensionale wezen zich stabiel in diens eigen dimensie. Het was mijn waarneming en mijn bewustzijn dat heen en weer tussen werelden knipperde.


Het gebeurde nu steeds meer. Ik zou plotseling het één of andere iets horen, zien of voelen, of was het iemand, die geen deel van mijn fysieke werkelijkheid uitmaakte. Op de één of andere manier wist ik dat deze visioenen NIET vanuit de vierde dimensie waren.

Hoe ik het verschil wist? Het verschil was dat deze waarnemingen volledig vrij van ALLE angst waren."Je kunt ons nu gewaarworden omdat jij ook vrij van angst wordt," sprak de stem links van mij.

Ik reageerde niet op de stem of trok zelfs diens verklaring niet in twijfel. In plaats daarvan, begon ik na te denken over een werkelijkheid die vrij van ALLE angst was.

De Schepper - 8 Mei 2014

Een Schrijven van de Schepper
" Breng het Licht Binnen"
8 Mei 2014 - Jennifer Farley

Een ieder van jullie draagt een beetje duisternis binnenin; of het nu is van negatieve ervaringen of dingen waarvan je het gevoelt hebt dat je die in het verleden verkeerd gedaan hebt. Vandaag, ben je uitgenodigd om eens goed te kijken naar die duisternis en hoeveel ruimte het in jouw wezen inneemt. Als je ervoor koos om die duisternis in vrijheid te stellen, kan je dan zien wat een ongelooflijke hoeveelheid aan ruimte er voor het Licht beschikbaar zou komen?!
Net zoals hetzelfde, hetzelfde aantrekt, trekt het Licht als een magneet Licht aan. Voor ieder "duister moment" welke jij loslaat, vervangt Het Universum het met tien keer de hoeveelheid van overvloed en vreugde. Kijk oprecht naar deze momenten, sta jezelf de vergiffenis toe die je zo rijkelijk verdient en breng het Licht binnen! Je bent waardig hiervan en Het Universum is bereid en in staat om je van dienst te zijn.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


Aartsengel Zadkiel - Jullie Naderen het Einde van deze Opruiming, Velen van Jullie... - 6 Mei 2014 / Fran Zepeda

Aartsengel Zadkiel
"Jullie Naderen het Einde van deze Opruiming, Velen van Jullie..."
6 Mei 2014 / Fran Zepeda

Hallo dierbaren van het Licht, immer toenemend, en immer-groeiend in verlichting. Bravo voor al het opruimen, dierbaren, want het is niet gemakkelijk geweest.
Terwijl jullie meer energieën absorberen en vervolgens alles downloaden dat jullie nodig zijn om jullie ontwikkelende kristallijne lichamen te bouwen en te onderhouden, moeten jullie vervolgens opruimen wat in de weg staat. En aldus is het een immer-uitbreidend proces, maar weet alsjeblieft dierbaren, dat jullie veel vooruitgang boeken.
Terwijl jullie steeds meer van het afval van vorig jaar opruimen, en dit omvat vele, vele levensspannen alsook dit leven, raken jullie Goddelijke Zelven verlicht met aldus een kristal heldere helderheid, zoals een diamant die gepolijst werd naar perfectie.

Het Probleem met God (het woord) 7 mei 2014

Het Probleem met God (het woord)
Submitted by will on Wed, 05/07/2014

God is veruit het meest misbruikte wezen op de Planeet, Ze is een nog grotere zondebok dan Obama.

Mensen geven God de schuld voor al hun problemen, verwachten dat God al hun problemen zal oplossen, en vervolgens vervloeken ze God als Zij dat niet doet. Stel je voor dat je dat een ander menselijk wezen zou aandoen, het zou een zeer verkeerde relatie zijn! Maar om een of andere reden is het oké als je het God aandoet, alsof je geen vriendelijkheid hoeft te tonen naar Haar.

Laad je op met de nieuwe energien op WESAK Geplaatst 8 mei 2014 / Selacia

LAAD JE OP MET NIEUWE ENERGIEËN OP WESAK
Door Selacia
Geplaatst 8 mei 2014

De tijd van Wesak is altijd een krachtige periode van spirituele transformatie. Dit jaar zelfs nog meer dan anders, wegens de unieke energie-cyclus van de voorbije weken, die een revolutionaire verschuiving op grote schaal op gang bracht.

Wat betekent dit voor jou als goddelijke veranderingsmaker? In dit artikel zal ik de achtergrond verduidelijken van hoe de Wesak van dit jaar een cruciale katalysator kan zijn voor je volgende stappen en verlichting. Ik geef ook een korte samenvatting van de energie-evolutie die je doorgemaakt hebt de laatste weken.

Aartsengel Michael en de Raden via Ron Head - 7 Mei 2014

Aartsengel Michael en de Raden
Geen Enkele Beslissing wordt Ooit Zonder Jouw Nadrukkelijke Toestemming Gemaakt
7 Mei 2014 / Ron Head

Ons onderwerp voor de discussie van vandaag zijn De Raden. Jullie allemaal hebben ervaring van deze. Velen van jullie hebben herinneringen en dromen hiervan. Zelfs de allerbeste inspanningen om deze aan jullie te beschrijven zullen zeer tekort schieten, maar jullie hebben nu een niveau van besef bereikt dat het mogelijk maakt om te beginnen jullie bewuste geesten met dit beeld bekend te maken, deze interpretatie van "hoe de dingen werken".

Steeds meer van jullie, zien in jullie herinneringen of dromen of meditaties wat jullie uiteenlopend noemen auditoriums, amfitheaters, of raadzalen. De meesten zien deze als van een immense afmeting en deelname. Dit is, in feite, een representatie die je geconstrueerd hebt om begrip toe te staan van een energetische gebeurtenis waar je getuige van was. DergelijkE dingen moeten op deze manier door jou 'gezien' worden om de gebeurtenissen te begrijpen waar je aan deelneemt.

Je Eigen Werkelijkheid Creëren #1 - 8 Mei 2014 / Dr. Suzanne Lie & Mary Perricone

Je Eigen Werkelijkheid Creëren #1
8 Mei 2014 / Dr. Suzanne Lie & Mary Perricone
Hallo iedereen en welkom terug. Ik ben Mary Perricone en ik ben hier met Dr. Suzanne Lie voor onze doorgaande conversaties. Vandaag gaan wij beginnen om over het "Creëren van Jouw Eigen Werkelijkheid" te spreken. Hallo Sue, hoe gaat het met je?
Suzanne Lie: Met mij gaat het goed. Ik ga gewoon in/naar de ENE die hier meer zijn dan ik, de Arcturianen.
The Arcturians: Wij zijn de Arcturianen en wij wensen voor jullie allemaal om een moment te nemen om te voelen hoe helder het Licht geworden is. Wij vragen nu om te beginnen om jullie zintuiglijke gewaarwordingen te herijken aan de uitbreidende frequenties van Licht die niet in staat zijn geweest om de dichtheid van Gaia's aura te doorboren van voor de ondergang van Atlantis.

Een schrijven van De Schepper 7 mei 2014

Een schrijven van De Schepper
7 mei 2014
Minder dan 

Laat de gedachte dat je 'minder bent' los. Het Universum heeft nooit iets gecreëerd dat minder is dan het andere. Als je ego er op aandringt om vast te houden aan dat je 'minder bent', onthoud dit; alle dingen zijn gelijk en even geliefd in mijn ogen.

De Schepper

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl




Sheldan Nidle - 6 mei 2014


Sheldan Nidle - 6 mei 2014
8 Imix, 4 Moan, 10 Caban

Dratzo! We komen weer met meer goed nieuws! Overal op jullie planeet, manifesteren zich gebeurtenissen die jullie vrijheid, welvaart en nieuw bestuur gaan brengen. Wanneer deze wonderbaarlijke cyclus is afgesloten zal er disclosure zijn. We verwelkomen wat er op jullie wereld gebeurt en hoe dat zo glorieus past in het goddelijke plan voor dit zonnestelsel. Veranderingen zijn alomtegenwoordig. Mercurius is letterlijk aan het exploderen met de ene actieve vulkaan die de ander creëert. Venus, Gaia en Mars zitten nu middenin een aantal spectaculaire klimaatveranderingen, die zullen leiden tot de terugkeer van deze bollen naar hun ongerepte realiteit. Ons aandeel hierin bestaat uit het mentoren van jullie grootse transformatie tot volledig bewuste Lichtwezens. Deze taken worden nu uitgevooerd, terwijl de Hemel jullie voorbereidt op het ontvangen van dit nieuwe bewustzijn. Intussen zijn het duister en haar handlangers aan het haspelen nu het ene na het andere plan om deze onvermijdelijke transformatie te stoppen faalt. Het is de bedoeling dat jullie jezelf veranderen in een galactisch bewustzijn, welke zich snel gaat verspreiden over dit zonnestelsel en een nieuwe en geweldige sterrennatie gaat vormen.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 7 mei 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
7 mei  2014 

Velen van jullie houden er niet van om geschenken of hulp te aanvaarden, omdat het jullie het gevoel geeft dat jullie dank verschuldigd zijn aan de gever en jullie willen aan niemand iets verschuldigd zijn.

Dus laten we jullie deze gedachten voorleggen. Als je begrijpt dat jullie de co-creator van jullie levens expressie zijn en dat je aantrekt hetgeen je ervaart, ben je het dan niet aan jezelf verschuldigd om al die liefde en hulp te aanvaarden?

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl



Heavenletter #4913 Jouw Naam is Eenheid / 8 mei 2014

Jouw Naam is Eenheid
Donderdag 8 mei 2014

God zei:

Het woord iedereen is een passende uitdrukking om iedereen aan Eenheid te herinneren. We kunnen zeggen dat Ik altijd tot Eén spreek. Ik praat tegen de Eenheid van het Universum.

Als iemand zegt “Op het Leven”, dan zegt hij “Op Eén”. Er is geen aanvulling op Eenheid. Er is geen wiskunde. Eén is Eén. Eén en Eén is niet twee. Het is Eén. Binnen de hele diversiteit in de wereld is er Eenheid. Eén God, Eén Wezen, Eén Delen. Je bent de Eén van Eén. Alles is Eenheid. Heel de rest is fantasie. Eenheid is krachtiger dan miljoenen. Natuurlijk zien Mijn kinderen velen, maar dat maakt veelheid niet waar. Talrijk is de wereld, maar Talrijk is Eenheid gevouwen als het ware.

De Sirius Bloedverwanten van Licht: God – de Bron – is altijd alles gevend.” 5 mei 2014 / Shogun Amona

De Sirius Bloedverwanten van Licht:  God – de Bron – is altijd alles gevend.”
5 mei 2014

Geliefde Broeders en zusters van de Aarde – jullie zijn welkom in de liefde en het licht van de Eenheid van ons wezen. Wij zijn bloedverwanten van Sirius en wij zijn bij jullie via onze vibratie die in deze woorden zit. Wij willen graag praten over vibratie en de opgeslagen energie erin. Als je naar Gaia kijkt, wat is dan je eerste gedachte? Wat is het – dat opkomt in je innerlijke zicht? Sluit even je ogen en laat de innerlijke beelden en gevoelens op komen… is het de schoonheid van de natuur – de vrede en stilte van het bos of is het een beeld van onrechtvaardigheid en disharmonie? welke omhoog komen. Is het een plaatje van rijkdom en weelde of van gebrek aan rijkdom? Zie je het gezichtspunt van waaruit wij komen?

Jullie zijn een multidimensionaal uitzendend wezen van licht – en jullie zijn slechts beperkt door jullie wijze van denken – de soort gedachten – die in je hoofd omgaan. Door de gedachten – die zuiver energie zijn – wordt er een feedback gegenereerd – een vibratie – die wordt teruggezonden vanuit het Universum – gewoon als antwoord op jullie vibratie. Het Universum vraagt niets – dat stuurt de vibratie terug die jullie uitzenden – onvoorwaardelijk en in zijn zuiverste vorm.

Meer lezen >>>



woensdag 7 mei 2014

Oth-channeling: Kosmisch virus. 13 april 2014 / Ellen Rauh

Oth-channeling:  Kosmisch virus
door Ellen Rauh
13 april 2014, Nederland

Veel mensen hebben waarschijnlijk gemerkt dat er iets gaande is in het hoofd, in het bewustzijn. Soms wazig, soms super helder, dan weer een beetje zweverig, dan weer een beetje trillerig en je hebt het niet in de hand – denken jullie.

Er komt een tijd dat je het wel in de hand hebt. Stel je voor, moest dit op Aarde waar te nemen zijn, jullie wetenschappers zouden het een enorme pandemie noemen. Vanuit het Universum regent het virussen om jullie bewustzijnen te verruimen. Los van geloof, ras of land. Het is niet overdraagbaar van mens tot mens, maar het komt uit het Universum. Het is geen zure regen, het is een regen van een soort virus die iets doet met jullie brein. Velen van jullie weten dat je maar een deel van je brein gebruikt. De rest slaapt, wordt gebruikt in tijden van bewusteloosheid, of in gradaties van coma, maar de diepste coma die jullie kunnen meten, heeft nog maar een bereik in jullie brein qua bewustzijnsverruiming van laten we zeggen 40%. Dus dan blijft er nog zeer veel over.

Een Uur met een Engel: Aartsengel Michael "Wat Zou Liefde Doen?" 1 Mei 2014

Een Uur met een Engel 
1 Mei 2014
Aartsengel Michael
"Wat Zou Liefde Doen?"

Graham Dewyea: Hallo, en welkom bijEen Uur Met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij: Tevoorschijn komend in de Luister van het Hartbewustzijn van de Mensheid". Zich bij haar aansluitend is Steve Beckow, oprichter van het "Gouden Tijdperk van Gaia" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Aarde: richting een Wereld die voor Iedereen Werkt".

Onze gast vandaag is Aartsengel Michael. Aldus geef ik het hiermee aan jou over, Steve.

Steve Beckow: Heel veel dank, Graham, en, excuseer me, maar voordat we beginnen … We hebben allemaal interessante ervaringen gehad van de tsunami van Liefde, dus Linda, misschien zou jij een klein beetje kunnen vertellen over wat er voor jou gebeurde vanochtend. 

Linda Dillon: Ik zou het fantastisch vinden om erover te spreken, omdat ik weet dat er zo een mix van ervaringen geweest is waar wij over gehoord hebben van onze lezers en luisteraars, maar, zoals veel mensen, heb ik ook mijn ups en downs gehad. Maar vanochtend werd ik zeer vroeg wakker, om ongeveer 5:20 vanochtend voelde ik deze golf na golf na golf mij vullen met dit ongelooflijke gevoel van Liefde, van geliefd te zijn, van het gevuld te zijn met Liefde.

Goddelijke Moeder Shekinah – Boodschap aan de hele mensheid op Aarde. Deel 1 Rilana Jaun op 4 mei 2014

Goddelijke Moeder Shekinah – Boodschap aan de hele mensheid op Aarde. Deel 1
Rilana Jaun op 4 mei 2014 
iVertaald door (Contra)Mary=Evamaria  van Duits naar Engels
vertaling vanuit engels winny


Liefste Mensen hier op Aarde. Ik, de Goddelijke Moeder Shekinah groet jullie en ik fluister nu in jullie hart: ÏK BEN IN LIEFDE VOOR JULLIE.”

Niets zal ons scheiden - JULLIE en IK, WIJ ZIJN EEN, NU!

Lang, lang  geleden – nog voor de schepping van deze planeet Aarde bespraken de Goddelijke Vader en Ik, de Goddelijke Moeder Shekinah, het verdere vervolg van dit universum. Jullie moeten weten dat dit universum, gemeenzaam uitgedrukt, in een soort van “Oceaan” was ingebed of beter een soort van “Primordial/ Eerste Soep” lag – toen in een fase zat waar goddelijke adem een permanente inhaling was – altijd maar ingezogen werd – daar het helemaal de periode was van hemelse Inademing-van-Goddelijke-Adem.