Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

vrijdag 9 mei 2014

Djwhal Khul - Wesak Volle Maan - 8 Mei 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Wesak Volle Maan"
8 Mei 2014 / Terri Newlon 

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Wesak Volle Maan. Het is nogal de pelgrimstocht en dit jaar aldus meer dan ooit vanwege de invloeden van Neptunus. De psychische portalen zullen wijd open zijn plus de energieën van de Volle Maan, dus het gaat een behoorlijke interessante tijdsperiode worden. Ik voorspel enige openbaringen, een behoorlijk aantal initiaties, diepgang van het spirituele besef en enige diepgaande diepe genezingen zullen gaan gebeuren.

Dus dit zal gevierd worden op Dinsdag de 13de omdat de energieën van de Maan in Schorpioen zullen zijn. Het gaat precies volledig rondom de 14de precies rondom 12 uur 's middags in de Pacific Tijdzone (ongeveer 21:00 uur NL/B tijd) wat het waarom is dat ik ons de gehele avond aan energiewerk wilde geven (een Wesak Ceremonie) met de Volle Maan in Schorpioen voordat het later op de dag in/naar Boogschutter verhuist.