Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 9 mei 2014

Djwhal Khul - Wesak Volle Maan - 8 Mei 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Wesak Volle Maan"
8 Mei 2014 / Terri Newlon 

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Wesak Volle Maan. Het is nogal de pelgrimstocht en dit jaar aldus meer dan ooit vanwege de invloeden van Neptunus. De psychische portalen zullen wijd open zijn plus de energieën van de Volle Maan, dus het gaat een behoorlijke interessante tijdsperiode worden. Ik voorspel enige openbaringen, een behoorlijk aantal initiaties, diepgang van het spirituele besef en enige diepgaande diepe genezingen zullen gaan gebeuren.

Dus dit zal gevierd worden op Dinsdag de 13de omdat de energieën van de Maan in Schorpioen zullen zijn. Het gaat precies volledig rondom de 14de precies rondom 12 uur 's middags in de Pacific Tijdzone (ongeveer 21:00 uur NL/B tijd) wat het waarom is dat ik ons de gehele avond aan energiewerk wilde geven (een Wesak Ceremonie) met de Volle Maan in Schorpioen voordat het later op de dag in/naar Boogschutter verhuist.