Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 2 mei 2014

SaLuSa via Mike Quinsey - 2 Mei 2014

SaLuSa
Vanuit de Chaos die Jullie Ervaren komen Veranderingen die Zeer Welkom zullen zijn…
2 Mei 2014 / Mike Quinsey


We komen met goed nieuws in een tijd waarin de meeste landen verandering of onzekerheid ervaren. Het Licht en het duister scheiden duidelijk nu de trillingen worden verhoogd en het is het Licht dat zich sneller dan ooit verheft. Dit zal uiteindelijk leiden tot een complete afscheiding wanneer het Licht een hogere dimensie betreedt. Een indicatie van de veranderingen is al duidelijk aanwezig in sommige landen, waar de bevolking een zekere kalmte ervaart en zich boven de lagere trillingen verheft. In tegenstelling tot waar deze in het verleden resulteerden in een agressievere en gewelddadige reactie op de gerezen problemen. Nu is er een duidelijke verandering van houding daar waar meer mensen zoeken naar vreedzame oplossingen en waar ze voldoende invloed hebben om deze te realiseren. Dit zal steeds weer de respons zijn waar omstandigheden bestaan die zouden kunnen leiden tot confrontatie. De oorlogshitsers hebben nog steeds de intentie om de zaken op hun manier op te lossen maar nu beweegt de slinger zich naar meer vreedzame oplossingen die niet genegeerd kunnen worden.

Djwhal Khul - "Drie Ster Eén" - 24 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Drie Ster Eén"
24 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Welnu, hmmm, ik denk dat één van de meest belangrijke dingen om op te merken in deze tijdsperiode is: dat we door twee verduisteringen heen gekomen zijn, dat we afstevenen op de Wesak Volle Maan hetgeen het Spirituele Nieuwe Jaar voor Lichtwerkers is, en dat we aan het opbouwen zijn naar een krachtige tijd.
Er is heel veel gaande, heel veel oude emoties worden eruit gespoeld, heel veel van de uitdagingen van het fysieke vlak, inclusief gezondheidsuitdagingen, en enige andere dingen.
Dus dacht ik vandaag dat ik jullie een methode zou geven om met Drie Ster Eén (Three Star One) te werken. (meer uitleg hierover staat onderaan deze channeling) En het is een verzoek dat jullie kunnen maken en het gaat als volgt:
"Drie Ster Eén navigeer alstublieft mijn lichaam."