Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 mei 2014

Vanuit de Boodschappen van God - 1 Mei 2014

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
1 Mei 2014 / Yael Powell

Treed vrij voor slechts een moment uit de identiteit vandaan die je gedragen hebt, welke op jouw spirit zit zoals te kleine kleding. Bevrijd je van alle manieren waarop jij jezelf definieert, zelfs de manieren waarop jij je spiritualiteit definieert. Sta naakt voor Mij, volledig in leven, aanwezig voor het leven en het wonder ervarend van de zuivere energie van God die Ik Ben vergunt te zijn als de kern van jouw wezen, als jouw eindeloze brandstof en als de kracht van jouw hart om creatief te zijn, om in de stroom te treden en het op te eisen -- Mij met al jouw Liefde te kennen, met jouw gehele hart zodat je zou kunnen dansen met jouw hart diens werkelijke tegenhanger, welke de TweelingVlam is van jouw ware wezen, jouw Echte DNA en je de golven van Liefde door de gehele Kosmos heen telt. Berijd de energie van de Schepping zelf in/naar de zuivere, onvergelijkelijke ervaring van perfectie, het volmaakte, glorieuze, magnifieke en Gehele leven - het leven als jij stromend in/naar de wereld, zingend als jouw liefde voor alles dat je voor je ziet, specifiek door de natuurlijke wereld.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-05-01 | Circle of Light www.circleoflight.net


Boodschappen van Matthew via Suzy Ward 2 mei 2014

Boodschappen van Matthew via Suzy Ward
2 mei 2014

Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere Meesters.
Bron:           http://mattthewmessages.blogspot.nl/

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Het briljante licht van medeleven heeft over de wereld gestroomd naar de families wier levens van hun familieleden eindigden in de Zuid Koreaanse veerboot en voor de families die gedacht werden te zijn gestorven in het Maleisische vliegtuig. Als er honderden verdriet hebben nadat er een trauma plotseling is gedeeld, is er een uitstorting van medeleven voor degenen, welke uit alle hoeken van de Aarde oprijst.

Wesakzegeningen voor je ascensie geplaatst 3 mei 2014 / Selacia

WESAKZEGENINGEN VOOR JE ASCENSIE
door Selacia
geplaatst 3 mei 2014


Wat indien je in deze tijden van zeldzame planetaire aflijningen uit een uitgestrekt energieveld van zegeningen zou kunnen beginnen putten, om je ascensie te versnellen?

Bij het grote kruis dat aan het licht bracht wat er dient te veranderen, zou je je kunnen voelen alsof je aan het jongleren bent, reflecterend rond je eigen leven, en observerend hoe de wereld, die zich al in crisis bevindt, nog doller draait.

Doe nu even wat rustiger aan met dat jongleren, en sta hier eens bij stil. Deze momenten van chaos brengen inderdaad overvloedige zegeningen met zich mee, zo prachtig dat zelfs je op de loer liggende ego-zelf ze zich niet kan voorstellen.

Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap 2 mei 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse boodschap
2 mei 2014

Dierbaren, het eindeloze proces van loslaten waar sommigen van jullie in zijn gevallen, waarin je op zoek bent naar dingen om op een dagelijkse basis los te laten, is een aspect van de twijfel. Twijfel of dat je alles wat je had moeten doen gedaan hebt en twijfel of dat het universum je zal laten weten of er iets is waar je je bewust van moet zijn.

Als je de hele tijd in de probleemoplossing modus zit, vindt je altijd weer meer problemen om op te lossen. Terwijl wij van je houden voor je ijver en verlangen om gedegen te zijn, velen van jullie hebben jezelf zonder het te weten op een draaimolen geplaatst die nooit echt aankomt op een geheel genezen plaats.

Vertrouwen! Begin elke dag met je hoogste intentie, geef je over aan de stroom, en weet of er iets is dat jou aandacht nodig heeft, het universum zal je er liefdevol bewust van maken. Verder, als de energieën van de maand april je iets geleerd hebben, is het dat jullie net zijn als zelfreinigende ovens! Jullie zullen natuurlijk loslaten als de tijd rijp is en zolang jullie je er niet tegen verzetten. Verblijf in het Nu en omarm je heelheid, en je zult steeds grotere Nu momenten en Jouw waarheid ervaren, wat schitterende, goddelijke volmaaktheid is.


~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter #4908 Straal, Geliefden, Straal / 3 mei 2014

Straal, Geliefden, Straal
Zaterdag 3 mei 2014

God zei:

Niet van deze wereld! De wereld waarin je leeft is niet van deze wereld! Je staat in het licht en het licht is je hele verhaal. Jij kunt misschien niet op de hoogte zijn van het licht, de mate van het licht, maar toch ben jij licht dat straalt en dus straal jij, en zodoende doet het leven dat ook, en jij bent - WIJ ZIJN.

Hoe gaat het met jou vandaag? Jij bent licht. Wat doe je vandaag? Je verlicht het firmament. Jij, die het Ware Licht bent, licht een firmament op dat jouw licht reflecteert. Hoe gezegend is het licht, en hoe gezegend is het licht dat jij uitstraalt. Zelfs als jij je geabsorbeerd voelt door de duisternis, ben jij stralend licht. Het is niet mogelijk om jouw licht uit te zetten. Jouw licht straalt. Laat jouw licht stralen! Dit is wat je, hoe dan ook doet. Dit is alles waartoe jij in staat bent. Dit is wat je doet. Licht verlicht. Je licht op, en jij bent licht. Jij bent Mijn Licht. Dit is het hele verhaal in een notendop.

Asthar on the Road: Ashtar: ASCENSIEVERKLARING 4 augustus 2006 Geplaatst 3 mei 2014 / Susan Leland


Ashtar: ASCENSIEVERKLARING

Ascension Banquet, Salish Lodge
4-08-2006 
Geplaatst 3 mei 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Sananda's Declaratie:

Er wordt zoveel van jullie gehouden.  Ik laat mijn hart het jullie zien terwijl ik in jullie harten kijk, en ik zie zoveel moois en zoveel gratie. Nu komen wij dus samen, en er zullen woorden zijn, maar bovenal liefde! Liefde is watjulliezijn. Liefde is waar jullie van gemaakt zijn. Liefde en zijn processen, zijn energieën, werden in het Begin gebruikt door de Schepper en daaruit kwamen jullie voort, zo prachtig.

Jullie hebben ervoor gekozen om hier te zijn en verder te gaan op de paden die jullie allen hebben gekozen, en dat wordt Ascensie genoemd.

Eenvoudig gezegd is Ascensie, het omhoog brengen, het optillen van jullie vibratie en samen te gaan met het Lichtwezen dat jullie al zijn. 

vrijdag 2 mei 2014

SaLuSa via Mike Quinsey - 2 Mei 2014

SaLuSa
Vanuit de Chaos die Jullie Ervaren komen Veranderingen die Zeer Welkom zullen zijn…
2 Mei 2014 / Mike Quinsey


We komen met goed nieuws in een tijd waarin de meeste landen verandering of onzekerheid ervaren. Het Licht en het duister scheiden duidelijk nu de trillingen worden verhoogd en het is het Licht dat zich sneller dan ooit verheft. Dit zal uiteindelijk leiden tot een complete afscheiding wanneer het Licht een hogere dimensie betreedt. Een indicatie van de veranderingen is al duidelijk aanwezig in sommige landen, waar de bevolking een zekere kalmte ervaart en zich boven de lagere trillingen verheft. In tegenstelling tot waar deze in het verleden resulteerden in een agressievere en gewelddadige reactie op de gerezen problemen. Nu is er een duidelijke verandering van houding daar waar meer mensen zoeken naar vreedzame oplossingen en waar ze voldoende invloed hebben om deze te realiseren. Dit zal steeds weer de respons zijn waar omstandigheden bestaan die zouden kunnen leiden tot confrontatie. De oorlogshitsers hebben nog steeds de intentie om de zaken op hun manier op te lossen maar nu beweegt de slinger zich naar meer vreedzame oplossingen die niet genegeerd kunnen worden.

EEN OPROEP TOT ONTWAKEN, 2 mei 2014 / Martien

EEN OPROEP TOT ONTWAKEN
Wij zijn de Wereld, Wij zijn de Kinderen.

Een boodschap die al in 1995 werd geuit door vele bekende zangers en zangeressen, in die tijd speciaal voor Afrika, maar niettemin ook van toepassing in de huidige tijd, een universele boodschap van liefde aan de mensheid. Luister niet alleen naar de mooie melodie maar wordt je ook bewust van de boodschap die dit lied met zich meedraagt en voor ons allen is bedoeld.


GENEES DE WERELD
Maak van de wereld een betere plek om op te leven.

Djwhal Khul - "Drie Ster Eén" - 24 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Drie Ster Eén"
24 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Welnu, hmmm, ik denk dat één van de meest belangrijke dingen om op te merken in deze tijdsperiode is: dat we door twee verduisteringen heen gekomen zijn, dat we afstevenen op de Wesak Volle Maan hetgeen het Spirituele Nieuwe Jaar voor Lichtwerkers is, en dat we aan het opbouwen zijn naar een krachtige tijd.
Er is heel veel gaande, heel veel oude emoties worden eruit gespoeld, heel veel van de uitdagingen van het fysieke vlak, inclusief gezondheidsuitdagingen, en enige andere dingen.
Dus dacht ik vandaag dat ik jullie een methode zou geven om met Drie Ster Eén (Three Star One) te werken. (meer uitleg hierover staat onderaan deze channeling) En het is een verzoek dat jullie kunnen maken en het gaat als volgt:
"Drie Ster Eén navigeer alstublieft mijn lichaam."


Wat betekent "groei"? (En hoe maak je een sprong in je groei) 1 mei 2014

Wat betekent "groei"? (En hoe maak je een sprong in je groei)

1 mei 2014Vooruitgang. Evolutie. Verandering.

Het maakt niet uit hoe je het noemt, het is iets waar we allemaal mee worstelen .
Waarom is dat?

We erkennen dat stilstand ons ervan weerhoudt verder te komen, maar we weigeren de stappen (bewust of onbewust) te nemen om er iets aan te doen. We kunnen dit toewijzen aan onze angst van ongemak, onze angst om onze ware zelf te zijn, of gewoon aan het feit dat we niet onze persoonlijke verantwoordelijkheid nemen, maar het is meer dan dat.

We weten dat als we dezelfde handelingen herhalen, we dezelfde resultaten zullen krijgen. Maar ons probleem ligt niet in onze daden, het is in onze aanpak. We richten ons op wat we opgeven in plaats van wat we krijgen.


Op deze dag van je leven 2 mei 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat thuis waarlijk is waar het hart is. En als je hart
gecentreerd is op God, ben je overal 'veilig thuis'.

In deze dagen en tijden van voortdurende verandering, verplaatsen veel mensen zich heel vaak, en proberen voortdurend om nog een extra plek “Als Thuis” te maken.
Echter thuis is een kwaliteit die jij naar een plaats brengt, niet een kwaliteit
die een plaats bij jou brengt.

Voel jezelf overal thuis en mensen overal ter wereld zullen je altijd verwelkomen.
En is een plaats waar je altijd welkom bent niet... 'thuis'?
Dus voel je goed waar je op dit moment bent. Dat is meesterschap.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Het Manuscript van Overleving - Deel 414 - 1 Mei 2014 / Aisha North

Liefde is Ook een Frequentie, en het is een Frequentie van Zo een Omvang, dat het Al het Andere kan Overschrijven
1 Mei 2014 / Aisha North

Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, blijven de wielen nu steeds sneller in de rondte gaan, en de motor van verandering is nu in een gloednieuwe versnelling gezet. Deze motor van verandering is inderdaad een formidabel stuk van machinerie, en dat is omdat alle componenten van deze machine levend zijn. En jullie tellen als misschien wel de meest belangrijke delen van deze machinerie, en wanneer wij zeggen belangrijke, bedoelen wij dat in iedere betekenis van het woord. Want deze levende machine, deze krachtige creatie die op zijn beurt het Nieuwe creëert is in feite niets meer dan een conglomeratie van zielen, sommigen van hen bewonen een fysiek lichaam, zoals dat van jullie, terwijl anderen op het etherische vlak bestaan. En gezamenlijk, vormen jullie een enorm groot en ingewikkeld leger van medewerkers, allen op zo een manier samen verbonden, dat ongeacht hoe hard ieder op zichzelf staand component ook probeert om zichzelf vanwege de angst te weerhouden, dit de voortgang van deze gehele operatie niet kan tegenhouden.

Asthar on the road: Ascensie Geplaatst 2 mei 2014 / Susan Leland


Ascensie
Geplaatst 2 mei 2014

"...jullie kunnen onlangs hebben bemerkt dat jullie steeds verschillende datums horen…..verschillende datums over het openen van portalen, buitengewone energieën die binnenkomen, omhoog gaande energieën en al dat soort dingen.

Er is veel informatie over deze dingen en over het algemeen is het ook waar omdat er nog nooit eerder zoveel informatie is geweest over, laten wij zeggen, deze energieën, die naar jullie planeet komen. Waarom? Omdat jullie daarom gevraagd hebben.

En het wordt jullie geschonken in steeds toenemende kracht om de ascensie van de hele planeet te bekrachtigen en ook die van elk van jullie die de wens heeft om te ascenderen.

Kryon: Een Cursus in Liefde.Boek 2 Barbara Bessen 2 mei 2014

Kryon: Een Cursus in Liefde.Boek 2
Barbara Bessen
2 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – de Bron van alle Zijn. Deel 22.

De andere kant van de sluier – Deel 3.

Mensen die zich door een ongeval of een zeer plotselinge dood opeens aan de andere zijde bevinden, nemen vaak lange tijd helemaal niet waar dat zij geen fysiek lichaam meer hebben. Dit gebeurt vaker dan jullie denken. De gebieden die dicht bij de Aarde zijn worden gevuld met zielendelen die verder aan het leven willen deelnemen en niet merken dat hun eigen leven in deze vorm al voorbij is. Hun activiteiten herhalen zich en vaak zijn zij daardoor treurig, geïrriteerd, ontgoocheld en werkelijk vastgelopen.

Dan is er ook iets als een algemene amnesie. (vergeten) Daarom roep ik iedere lezer op om zich met dit gebied vertrouwd te maken. Hoe meer jullie fijnstoffelijk kunnen zien en voelen hoe meer jullie zullen vaststellen dat er oorden zijn met meerdere manieren van leven, bij jullie thuis en bij bezoeken of op reis.
Heavenletter #4907 Op Gods Aarde /2 mei 2014

Op Gods Aarde
Vrijdag 2 mei 2014

God zei:
 Als je erover nadenkt, is zelfs het wereldse een kostbaar bezit voor jou. Wat zou je zekerheden missen die nu een deel van je leven zijn. Een licht aan doen. Je schoenen aandoen. Je teen stoten! Al deze kleinigheden zijn een schat voor je hart. Alle dingen die je zou missen, dingen die nu gewoon lijken in je leven, maar die waardevoller voor je zijn dan je had gedacht.

Welke foto’s zou je nemen? Welke kleine plassen water? Een glimlach, een glimlach.

Je geest neemt foto’s en je bewaart alle foto’s in een album van je geest.

Een Schrijven van de Schepper 1 mei 2014

Een Schrijven van de Schepper
1 mei 2014
Nooit meer Gebrek

In de komende tijd kunnen jullie misschien het gevoel hebben aan alle kanten omringd te zijn door de negatieve energie van anderen. Wanneer dit gebeurt is het heel belangrijk om je te herinneren dit weg te sturen, omring jezelf met en weet dat jij LIEFDE bent! Het Universum met zijn eindeloze voorzieningen zal jou nooit in gebrek achterlaten.

De Schepper

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 1 mei 2014

“Het menselijk lichaam bestaat uit licht” 1 mei 2014 / [GreenMedInfo

“Het menselijk lichaam bestaat uit licht”
1 mei 2014

Wetenschappers komen langzamerhand tot de ontdekking dat we niet alleen uit atomen en moleculen bestaan, maar letterlijk wezens van licht zijn. Onze weefsels zenden onder andere biofotonen uit. De Russische embryoloog Alexander Gurwitisch publiceerde in 1923 over zwakke fotonenstraling (licht) afkomstig uit levend weefsel. Deze straling bleek een stimulerend effect te hebben op de celdeling van nabijgelegen weefsel.

In de jaren zeventig publiceerde Fritz-Albert Popp van de Universiteit van Marburg over een zeer zwakke straling die hij biofotonen noemde. Sindsdien claimt Popp dat het gehele metabolisme afhankelijk is van licht.

Asthar on the road: Ascensie mede-scheppen Geplaatst 1 mei 2014 / Susan Leland


Ascensie mede-scheppen
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Geplaatst 1 mei 2014

Lieve mensen,

Nu, op dit punt in de tijd willen wij jullie verzekeren dat het allemaal een happy-end zal hebben – of zullen wij zeggen: een nieuw begin?

De instituten die zo machtig zijn geworden, met name in dit land, (VS) en in de zogenaamde beschaafde wereld, hebben dit gedaan omdat het Licht niet echt op hen gefocust was – en op degenen die deze instituten hebben opgebouwd. Zij hebben in de schaduwen van het duister gewerkt en omdat zij niet door iedereen werden gezien hebben zij zichzelf in staat gesteld om naar zeer hoge niveaus van chaos te gaan, naar destructie en een echt gebrek aan harmonie op jullie planeet.

Nu, dit hoort bij het plan, dus als jullie eraan denken om jezelf of iemand anders hiervan de schuld te geven, forget it. Het is allemaal volgens plan.


Heavenletter #4906 Het Leven Kan in een Handomdraai van Richting Veranderen /1 mei 2014

Het Leven Kan in een Handomdraai van Richting Veranderen
Donderdag 1 mei 2014

God zei:

Geliefden, Ik denk aan dingen om nu te zeggen die afgezaagd zijn. Het donkerste uur is voor de dageraad. Elke wolk heeft een zilveren randje. Er zit een geluksvogel in je achtertuin.

Dit kan misschien een goed moment in je leven zijn om vast te houden aan alle uitdrukkingen die jou banaal lijken. Laat de hemel jouw paraplu zijn op een regenachtige, regenachtige dag. Het leven kan in een handomdraai van richting veranderen.

woensdag 30 april 2014

Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap 30 april 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse boodschap
30 april 2014

Zo velen van jullie zijn doelgericht. Jullie kiezen wat jullie willen doen en dan zijn jullie geobsedeerd over dat ding totdat het gebeurt. Terwijl het hebben van een intentie en aandacht prachtig en noodzakelijk is voor de schepping, vinden we het een merkwaardig gebeuren.

In plaats van het hebben van vreugde in het proces van de schepping, zijn er veel van jullie die een groot gevoel van onbehagen krijgen als jullie je focussen op de afwezigheid van de dingen je wenst. Het is alsof het leven nu niet goed is, totdat je in de energie zit van het ding wat je wilt.

Verduisterings 'Portaal naar het Goddelijke' ontsluiert een Nieuw Mozaïek van het Menselijke Bewustzijn - DL Zeta

Verduisterings 'Portaal naar het Goddelijke' ontsluiert een Nieuw Mozaïek van het Menselijke Bewustzijn
30 April 2014 / DL Zeta

Een portaal naar het goddelijke opent deze week dankzij de enorme invoer van spirituele energie die op de vleugels van de Nieuwe Maan Zonsverduistering arriveerde. Deze energie, samengevoegd met de Volle Maan Maansverduistering eerder deze maand en het Kardinale Grote Kruis, opent een unieke deuropening. Dit is waarlijk een veelbelovende tijd, een heropstart signalerend in het menselijke bewustzijn. De energieën van deze verduistering verenigt Hemel en Aarde, een goddelijk portaal creërend welke ons in/naar een grotere communicatie met de hogere dimensies brengt. Dit portaal zal open blijven gedurende de volgende zes maanden.
De stappen die wij nemen op ons spirituele pad tijdens deze opening zullen de rest van onze levens gestalte geven. Dit is een periode die de kans aanbiedt om tegelijkertijd vrij te treden van de oude energieën die ons niet langer meer dienen en om individueel en collectief een stevige stap voorwaarts te zetten op het pad van wat het volgende voor ons is.
Zelf-Ontdekking en Snelle Manifestaties markeren deze Tijd

De Goddelijke Moeder 27 april 2014 door Isabel Henn

Zaterdagdag 27 april 2014
De Goddelijke Moeder
door Isabel Henn

" Jullie ziel is onsterfelijk"


Mijn kind, ik weet hoeveel pijn het doet om een geliefde te verliezen, om ze te verliezen door een illusie, dat wat jullie dood noemen.

Jullie religies en samenlevingen heb jullie door duizenden jaren heen geleerd dat je leven zal eindigen. Dat alles dan voorbij is. Sommigen leren jullie dat je zult reïncarneren, anderen zeggen dat jullie alleen een enkel leven zullen leven en dat er daarna niets meer is. Met deze verwachting trekken jullie dat waar jullie bang voor zijn nog meer en sneller aan, want jullie weten ondertussen dat gedachten jullie werkelijkheid creëren; dat is in alle waarheid, slechts een illusie, een droom. Verander jullie gedachten en je verwachtingen en je lichaam hoeft niet te sterven.

Sheldan Nidle, 29 april 2014


29 april 2014    1 Ix, 17 Kank'in, 10 Caban

Dratzo! Achter de schermen gaan de gebeurtenissen gewoon door! Een aantal sleuteledicten werden getekend en daarna zonder omhaal door het duister genegeerd. Dit is uiteindelijk een enorme “faux pas” (Frans voor blunder) van het duister. Het heeft alleen de noodzaak geïntensiveerd om legaal of anderszins de duistere cabal in een aantal belangrijke naties uit de macht te zetten. Het uitvoeren van NESARA is nu de belangrijkste prioriteit voor de verschillende coalities die bezig zijn de mensheid uit hun greep te bevrijden. Dit gaat gebeuren nu de cabal in staat blijft haar belangrijkste handlangers te voorzien van een blijkbaar eindeloze mate van rijkdom. Deze rijkdom is gehuld in de pijn en het lijden van de meeste van jullie bevolkingsgroepen. We walgen voortdurend van wat er gebeurt. Toch kan dit nieuwe aandachtspunt, met onze hulp, jullie leiden naar een snelle overwinning. Geplande gebeurtenissen gaan nu verder middels een aantal meetings die we met onze aardse bondgenoten hadden. De arrogantie van het duister zal hen duur komen te staan en hun nederlaag veroorzaken. Hun ondergang zal leiden tot nieuw bestuur en een nieuw financieel systeem, verbonden aan een grote welvaart voor iedereen.

Heavenletter #4905 Kijken in de Spiegel van de Waarheid / 30 april 2014

Kijken in de Spiegel van de Waarheid
Woensdag 30 april 2014

God zei:
Er is geen finaliteit aan jouw leven, hoewel je dat vaak mag denken. Als je een moeilijke tijd doormaakt, dan kun je het gevoel hebben dat dit alles is wat er is. Op Aarde kom je door de moeilijke tijden heen en goede tijden keren terug en stromen in en uit. Alles in de bestaande wereld is in beweging. Jij bent dat en jouw leven is dat. Net zoals een zonsopgang elke minuut voor je ogen verandert, doe jij dat. Mooi is de zonsopgang, zelfs als hij snel vordert. Wat verandert er niet in de buitenwereld? En jouw buitenkant verandert ook snel.

Je hebt wat stemmingen genoemd worden en je stemming kan van het ene moment op het andere omslaan. En toch is er dat zaad in jou dat alleen de stabiliteit van Mijn liefde kent en de mateloze geschenken die Ik je geef. Je bent een wandelend wonder. Je bent simpelweg een wonder. Je bent een wonder in de wereld en je bent een wonder in de Hemel als je de Helderheid van jouw Wezen verspreidt.

De Anunnaki en waarom WIJ er toe doen! 30 april 2014 / Inelia Benz

Inelia Benz 
De Anunnaki en waarom WIJ 
er toe doen!
geplaatst 30 april 2014

(Ascensie 101 | Inelia Benz) Twee dagen geleden, zocht ik door mijn mobiele telefoon bestanden en vond een opname die ik me niet herinner ooit te hebben gemaakt. Toen ik er naar luisterde, was ik geschokt en verrast! Voor mij, was het helemaal nieuw, en gaat volledig mijn gedachten te boven! Zo te zien is heb Ik het opgenomen tijdens of na een van mijn meditaties.

Nadat ik er naar geluisterd  had, heb ik meteen bepaald er een YouTube van te maken zodat ik het met jullie kon delen, want ik denk dat jullie het ook baanbrekend en inspirerend vinden.


14 uur na het posten op Youtube, was het al meer dan 2.000 keer bekeken. En dit is zonder reclame of enige vorm van promotie. Het is heel bijzonder. De opname is slechts 18 minuten lang, en het bevat informatie die nog niet was vrijgegeven, maar dat al wel aan het door sijpelen is in de collectieve geest. Informatie die de sleutel is tot ons overleven als soort en de aard van ons bestaan​​.

Een schrijven van De Schepper 30 april 2014

Een schrijven van De Schepper
30 april 2014
Het geluk Binnenin Jou


Wat is geluk? Sommigen van jullie zien het als een of andere ongrijpbare emotie die gebeurt als je de juiste partner, het juiste werk, de juiste dingen of de juiste spirituele familie om je heen hebt. Mijn liefste, geluk is altijd binnenin je geweest! Je hoeft niets te doen om " het te laten gebeuren".

Neem vandaag de tijd, breng jezelf tot rust en luister ..... geluk zingt zijn eigen lied in jouw ziel. Zodra je het hoort, is er geen manier om het niet te horen. Het is gewoon een kwestie van het herkennen en het leren van de melodie. Zodra je dat doet, zul je in staat zijn om het hardop voor iedereen te zinge
n.

De Schepper

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


De energieën van Mei 30 april 2014 door Jennifer Hoffman

DE ENERGIEËN VAN MEI
door Jennifer Hoffman
geplaatst 30 april 2014

Ben je doorheen april geraakt en sta je er nog altijd, mijn gelukwensen dan. Nu we onze weg doorheen deze energieën (en ze waren enorm krachtig) gevonden hebben, krijgen we de kans om erop af te lijnen en ze te gaan toepassen, vanaf mei. Het transformatieproces is nooit klaar in één keer, het is een reis van loslaten, ontvangen, aflijnen en integratie. We laten het oude los om plaats te maken voor iets nieuws, we verschuiven onze aandacht bij het creëren van nieuwe intenties, we integreren nieuwe energieën wanneer de oude ons niet langer dienen, en dit is een voortdurende spiraal van evolutie en ascensie.

Indien we dachten dat na april de dingen weer normaal zouden worden, is dat maar ten dele zo. Maar de reis heeft een een grote omweg gemaakt, en de status quo is er niet meer. Alles is opgeschud, nu moeten we beslissen hoe het allemaal in elkaar past.

Op deze dag van je leven 28 april 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat het niet noodzakelijk voor u is om de fouten van een ander
door te geven aan hen, en nog veel minder om hen te corrigeren.

Het kan moeilijk zijn, als je denkt dat je een betere manier weet om iets te zeggen,
 om dat voor jezelf te houden.
Maar probeer het.

Tenzij er iemands even of iemands veiligheid vanaf hangt, probeer het.
Je zou niet blij zijn als iemand anders jou zou wijzen op jouw eigen misstap,
of een minder-dan-volledig-efficiënte aanpak van iets.
Waarom hen er dan wel op wijzen?

Zie jij het als jou plicht in het leven ervoor te zorgen dat alles goed gaat op de manier waarop jij denk dat het zou 'moeten'?
Dat zou een onjuiste inschatting van jou ziel zijn grotere doel zijn.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl