Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

vrijdag 25 april 2014

Djwhal Khul - Pas Je Aan de Tijden Aan - 24 April 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Pas Je Aan de Tijden Aan"
24 April 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. We hebben nog steeds de invloeden van het Kardinale Grote Kruis en precies zo ongeveer na de piek hier van de karmische vergelding. Natuurlijk, komen goede karmische patronen ook naar jullie terug.


Lichtwerkers, blijf jullie werk doen aangaande vergiffenis en met het zijn in het Liefdesbewustzijn en anderen dingen aandoen zoals je hen jezelf aan zou doen. Natuurlijk, ik houd ervan om te zeggen dat je gaat krijgen wat je aan anderen geeft. Het is een Universele Wet dus geef wat je wilt ontvangen. Beslist.


maandag 21 april 2014

Raphael en de Groep - De 3e bijeenkomst 12-04-2014

Raphael en de Groep -  De 3e bijeenkomst
Channeling via Margreet de Carpentier,

12-04-2014

Deze channeling is afgestemd op de wereld maar ook afgestemd op u allen die hier aanwezig zijn.

Het is even een rustpunt in deze jachtige tijd. Rustpunten zijn belangrijk en daar mee bedoelen wij innerlijke rust. Een innerlijke rust kan men ook krijgen door bepaalde bezigheden. De één mediteert, een ander wordt rustig van de was strijken.

Een rustpunt voor uw geest is heel belangrijk. Elke dag eventjes volledige rust in uw hoofd. Zonder ik moet dit, ik moet dat. Al is het maar tien minuten. Rust om u heen, in uw huis, is ook belangrijk. Dat betekend, wij hebben het er de vorige keer al overgehad, over al die winkels met hebbedingetjes. Een huis vol met hebbedingetjes die niet nodig zijn. Alles wat niet nodig is mag u opruimen. Dat geeft ook ruimte in uw hoofd, dat geeft ruimte in uw leven. Het is allemaal extra ballast. Er hoeft niet van alles dubbel te zijn. Een ruime geest gaat samen met een ruim huis. Een ruime geest, een rustige geest is zeer belangrijk.