Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 25 april 2014

Djwhal Khul - Pas Je Aan de Tijden Aan - 24 April 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Pas Je Aan de Tijden Aan"
24 April 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. We hebben nog steeds de invloeden van het Kardinale Grote Kruis en precies zo ongeveer na de piek hier van de karmische vergelding. Natuurlijk, komen goede karmische patronen ook naar jullie terug.


Lichtwerkers, blijf jullie werk doen aangaande vergiffenis en met het zijn in het Liefdesbewustzijn en anderen dingen aandoen zoals je hen jezelf aan zou doen. Natuurlijk, ik houd ervan om te zeggen dat je gaat krijgen wat je aan anderen geeft. Het is een Universele Wet dus geef wat je wilt ontvangen. Beslist.


maandag 21 april 2014

Raphael en de Groep - De 3e bijeenkomst 12-04-2014

Raphael en de Groep -  De 3e bijeenkomst
Channeling via Margreet de Carpentier,

12-04-2014

Deze channeling is afgestemd op de wereld maar ook afgestemd op u allen die hier aanwezig zijn.

Het is even een rustpunt in deze jachtige tijd. Rustpunten zijn belangrijk en daar mee bedoelen wij innerlijke rust. Een innerlijke rust kan men ook krijgen door bepaalde bezigheden. De één mediteert, een ander wordt rustig van de was strijken.

Een rustpunt voor uw geest is heel belangrijk. Elke dag eventjes volledige rust in uw hoofd. Zonder ik moet dit, ik moet dat. Al is het maar tien minuten. Rust om u heen, in uw huis, is ook belangrijk. Dat betekend, wij hebben het er de vorige keer al overgehad, over al die winkels met hebbedingetjes. Een huis vol met hebbedingetjes die niet nodig zijn. Alles wat niet nodig is mag u opruimen. Dat geeft ook ruimte in uw hoofd, dat geeft ruimte in uw leven. Het is allemaal extra ballast. Er hoeft niet van alles dubbel te zijn. Een ruime geest gaat samen met een ruim huis. Een ruime geest, een rustige geest is zeer belangrijk.