Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 26 april 2014

Commandant Ashira: Over Het Galactische Leven - Deel 3 / 1 april 2014 Linda Dillon/ Suzanne maresca

Commandant Ashira
" Over Het Galactische Leven"
Deel 3
1 April 2014 / Hemelse Zegeningen
Linda Dillon & Suzanne Maresca


Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.

Ashira is vandaag terug bij ons en, voor iedereen die nieuw is voor deze serie, Ashira is de Commandant van de Verenigde Strijdmachten van de Buitenste Galaxies. Hij heeft er toeschietelijk mee ingestemd om door te gaan met onze fascinerende conversatie welke een brede variëteit aan onderwerpen en informatie behandelt waar wij doorgaans geen toegang tot hebben.

Saul: Als je vergeven moeilijk vindt, vraag dan om hulp en duidelijkheid / John Smallman op 25 april 2014


Saul: 
Als je vergeven moeilijk vindt, vraag dan om hulp en duidelijkheid
John Smallman op 25 april 2014
Vertaling: René

De illusie achter je laten is de goddelijke bestemming van de mensheid, want het lot van de mensheid is goddelijk. Het heeft jullie allemaal al veel te lang verstrikt, geknecht, en betoverd, en jullie onwil om jezelf eruit te bevrijden is alles wat jullie erbinnen houdt. Jullie hebben de kracht en het vermogen om dat te doen omdat jullie goddelijke wezens zijn, en, want het is jullie wil en die van God, jullie zullen jezelf eruit bevrijden.


Desalniettemin, jullie zijn in conflict met jezelf door de intrigerende maar imaginaire mogelijkheden waarmee het je verleidt, en door jullie wens om de werkelijke betekenis te vinden in het leven, een betekenis die de onwerkelijke dromen die jullie constante metgezellen lijken te zijn, overdondert en verbrijzelt – rijkdom, veiligheid, een minnaar, en een mooie omgeving om er daarin van te genieten. Maar de dromen lijken zo echt! Dit komt omdat jullie zeer machtige wezens zijn, en jullie hebben ze heel echt doen lijken, zo echt dat ze de Realiteit voor jullie verborgen hielden en blijven verbergen, zoals jullie oorspronkelijke intentie was. Vandaar dit intense innerlijke conflict en jullie eindeloze verwarring. 

Steve Beckow, Het Antwoord voor Mij is Liefde 25 april 2014

Steve Beckow, Het Antwoord voor Mij is Liefde
25 april 2014

Dit is zo'n ruige tijd voor mij. Alles wat onvolledig is, komt omhoog. En sommigen van jullie vertellen mij dat het voor jou hetzelfde is.

Of het nu een dieptepunt in de golven van de liefde is of een geïntensiveerde energie die alle onvolledigheden uit me trekt, het is pijnlijk, diep, en ondraaglijk.

Ik ga door existentiële eenzaamheid en ik weet dat het is veroorzaakt door het zien van mezelf als afgescheiden van God.

Heavenletter #4901 Het Veranderende Terrein / 26 april 2014

Het Veranderende Terrein
Zaterdag 26 april 2014

God zei:

Als het leven teveel voor je lijkt te worden, herinner jezelf er dan aan dat je een Zijnswezen bent, je bent een ziel, en alles wat er zo heel erg toe lijkt te doen terwijl je in een lichaam gestopt bent, lijkt veelbelovend maar stelt teleur. Als het erop aankomt, wat doet er dan toe? Wat er nu ook op je drukt, hoe belangrijk het nu voor jou ook mag lijken, is echt helemaal niets. Je zult het weldra zijn vergeten.

Je had het idee dat je een moeilijkheid had. Dat is alles wat het zijn kan, een idee dat de rivier afdrijft als een verdwaalde tak, alleen ben je er dan zeker van dat het een wanhopige situatie is die je vreest niet te overleven. En dus zie je het leven als gevaarlijk en jezelf zwoegen en vol problemen. Je bent er zeker van dat het leven op Aarde niets anders moet zijn dan een boeket rozen en niets dan rozen je hele leven lang.

Aisha North en de Constant Companions Een Update Aangaande de Energieën 25 April 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Update Aangaande de Energieën
25 April 2014
Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, zijn de energetische activiteiten gedurende de laatste paar dagen niets anders dan aan de zware kant geweest, en dit zal nochtans inderdaad gedurende een behoorlijke tijd door blijven gaan. Wij horen het gekreun van ongemak al, maar laten wij ons haasten eraan toe te voegen dat jullie een verlichting in jullie lichaam zullen voelen als deze energetische injecties doorgaan. Want jullie zijn bezig jezelf steeds meer open te stellen voor deze afgezanten van het Licht, en als zodanig, zal het zijn alsof jullie lichaam het automatisch klaarspeelt om zichzelf aan te passen en te herschikken op zo een manier, dat deze verlengde periode van verhoogde blootstelling meer dan verdraagzaam zal worden. Wij weten dat voor velen, dit tekort zal schieten om gerust te stellen want jullie zullen je al voelen alsof jullie op een breekpunt zitten, maar nogmaals zeggen wij, weet dat alles goed is, en jullie zullen een manier vinden om in deze begrensde delen van jullie wezen te ademen om de druk ietwat te verminderen. 

vrijdag 25 april 2014

Aartsengel Metatron - Zonsverduistering 29 April ~ Machtsverandering Manifestatie - 24.april 2014 / Anna Merkaba

Aartsengel Metatron
Zonsverduistering 29 April ~ Machtsverandering Manifestatie
24 April 2014 / Anna Merkaba


Dierbare Geliefde Kinderen van het Licht. De atmosferische druk van de zonsverduistering, welke op de korte termijn in jullie dagelijkse werkelijkheid arriveert, heeft het energetische gebied van krachtige trillingen gecreëerd welke de psyche van velen zal beïnvloeden.
De uitstorting van de universele decreten zal doorgaan om in effect te zijn, die op hun beurt alle zielen die op de planeet Aarde verblijven beïnvloeden. En als zodanig zullen de energieën van spanningen en misvattingen op dit moment in de tijd daaruit voortvloeien. Houd in gedachten dierbare geliefde kinderen van Licht en Liefde, dat, terwijl jullie door jullie dagelijkse taken heengaan jullie geconfronteerd mogen worden met tegenstrevers, je mag geconfronteerd worden met uitdagingen en onjuiste samenstellingen van jouw ideeën.


Op deze dag van je leven 25 april 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat u nu bent gekozen, en het tijd is om je plaats in te nemen.
Ben je klaar? Ben je klaar om te leiden?

Een leider is niet iemand die zegt: "Volg Mij."
Een leider is iemand die zegt: "Ik ga eerst."
Je hebt een stem van vertrouwen gekregen van de Hemel!
Ben je klaar om te leiden, hier op aarde?

Djwhal Khul - Pas Je Aan de Tijden Aan - 24 April 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Pas Je Aan de Tijden Aan"
24 April 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. We hebben nog steeds de invloeden van het Kardinale Grote Kruis en precies zo ongeveer na de piek hier van de karmische vergelding. Natuurlijk, komen goede karmische patronen ook naar jullie terug.


Lichtwerkers, blijf jullie werk doen aangaande vergiffenis en met het zijn in het Liefdesbewustzijn en anderen dingen aandoen zoals je hen jezelf aan zou doen. Natuurlijk, ik houd ervan om te zeggen dat je gaat krijgen wat je aan anderen geeft. Het is een Universele Wet dus geef wat je wilt ontvangen. Beslist.


GROTE X1.3 Zonnevlam 25 April 2014

Een grote zonnevlam piekte naar X1.3 en werd gerapporteerd om 00.32 UTC op 25 April vanuit het Actieve Gebied AR2035-AR2045 (Zonnevlek), welke net weg geroteerd is naar de westerse rand van de zon, toen de uitbarsting plaatsvond aan de buitenste rand van de naar de Aarde-gerichte zonneschijf, hetgeen impliceert dat de geassocieerde CME geen Aarde gebonden component zal hebben. Een Hoge Frequentie Communicaties Blackout vond aan de dagzijde van de Aarde plaats.


5e Grascirkel Formatie 2014 - 24 april 2014 / Robbert van den Broeke

5e Grascirkel Formatie 2014
Robbert van den Broeke
24 april  2014 

Na de verschijningen van Goede Vrijdag en de Paasboodschap op 19 april, had Robbert al het gevoel dat het nog niet helemaal klaar was. Hij had sterk het idee dat er nóg iets stond te gebeuren wat gerelateerd zou zijn aan de Paasboodschap.

Dit gevoel werd heel sterk op dinsdagavond 22 april. Op dat moment was hij niet alleen, want hij had bezoek van Roy (een goede vriend). Hij vroeg hem of ze naar een specifieke plek konden rijden ergens in de polders van Hoeven, want zijn gevoel vertelde hem dat daar iets stond te gebeuren en wel in de vorm van een nieuwe formatie. Ook zag hij zelfs de vorm voor zich van hoe dat deze formatie eruit zou zien. Voordat ze vertrokken pakte hij een stuk papier en tekende hier een cirkel op met in het midden een (Christus) kruis, opgebouwd uit kleinere cirkels. Een klein halfuurtje later kwamen ze aan bij het veld wat Robbert in zijn visioen had gezien. Het bleek om een vrij groot veld te gaan met gras wat tot aan de knieën hoog stond. Twee keer zijn ze langs het veld gereden, maar konden niets vinden. Robbert voelde een lichte teleurstelling en dacht dat hij zich misschien toch vergist had.

Heavenletter #4900 Jij Bent Hier Om een Lied te Zingen / 25 april 2014

Jij Bent Hier Om een Lied te Zingen
Vrijdag 25 april 2014

God zei:

Soms heb je het gevoel dat je de bodem hebt bereikt. Dit is een idee dat je los moet laten. Zowel de boven- en de onderkant zijn ideeën die geen stand houden. Hoe vaak heb Ik voorgesteld dat je omhoog kijkt? Stel dat je een machtige berg hebt beklommen. Zelfs op de top van een machtige berg kun jij omhoog kijken. Waar jij ook bent op je denkbeeldige schaal, jij kunt omhoog kijken. Als je scheef kunt kijken, dan kun jij omhoog kijken. Het maakt echt een wereld van verschil als je omhoog kijkt.

donderdag 24 april 2014

Een schrijven van De Schepper 23 april 2014

Een schrijven van De Schepper
23 april 2014
Verborgen Kracht

Zo kwetsbaar als jullie je soms kunnen voelen, is er een ontembare kracht binnenin jullie; een diepte van inzicht in het Universum die er altijd geweest is.

Bevrijd jezelf en zoek naar een bestaan dat geen grenzen of beperkingen heeft.

De Schepper


vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Het begin van vrijheid Eckhart Tolle Geplaatst 24 april 2014

Het begin van vrijheid
Eckhart Tolle
Geplaatst 24 april 2014
Nederlandse vertaling door Jacqueline

Het begin van vrijheid is het besef dat jij, de denker, geen controle hebt. Met dit in je achterhoofd maak je het mogelijk de Denker te observeren. Wanneer je begint met het observeren van de Denker wordt een hoger niveau van bewustzijn geactiveerd.

Op dat moment begin je met realiseren dat er een uitgestrekt gebied van intelligentie is buiten denken om, dat denken slechts een minuscuul aspect is van intelligentie. Je realiseert je dan ook dat alle dingen die er echt toe doen – schoonheid, liefde, creativiteit, vreugde, innerlijke rust – voortkomen uit dat gebied voorbij het intellect. Je begint te ontwaken.

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht - 21 April 2014 / Yael Powell

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
21 April 2014 / Yael Powell
Dus, terwijl jullie in de wereld op de rand van transformatie staan in/naar iets dat nog nooit door de mensheid verbeeld werd, is het enige dat jullie kan gidsen, geliefden, jullie hart. Jullie moeten jullie verstand toestaan het te volgen. Liefde is immer de prioriteit. Het is dat wat het oerelement is dat in zichzelf die wil gewaarwordt om te weten en te geven hetgeen is dat de geboorte van het bewustzijn brengt. Dit is het moment dat eeuwig binnenin jullie als het hart van de TweelingVlam leeft of het centrum van Alles Dat Ik Ben als dat wat deze krachten van Licht en Liefde ontvangt, door Mij versterkt.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-04-21 | Circle of Light www.circleoflight.net

Op deze dag van je leven, 24 april 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat de verkiezing voorbij is, de stemmen zijn geteld, 
en jullie winnen.

Het was niet eens een close race, omdat alle stemmen in Hemel voor jullie zijn.
Niemand kan jullie verslaan, en niemand zou dat ooit kunnen.
In deze campagne, waren jullie al lang geleden uitgeroepen tot de winnaars.
Dus ... jullie kunnen nu stoppen met rennen.
Ontspan. Haal adem.

Kryon –de Goddelijke Weg. 19 Een cursus in Liefde. Boek 2 - 11 april 2014

Kryon –de Goddelijke Weg. 19
Een cursus in Liefde. Boek 2
Barbara Bessen
11 april 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Deel 16.

De nieuwe weg van de Aarde - Sanat Kumara spreekt:

Schenk aandacht aan de Liefde, niet degene die jullie zo grandioos voorkomt. Laat je niet door uiterlijkheden beïnvloeden. Het ware geschiedt in het innerlijke en in dat van Gaia. Omdat jullie, net zoals ik, zoals wij allemaal, in een veld verweven zijn denk er dan goed aan wat jullie goede gedachten veroorzaken.  Elke gedachte die jullie denken gaat naar het veld, draait zijn kring en komt ook weer naar jullie terug.

Hoe zou het zijn als jullie vaker liefde in het veld zouden sturen zonder precies te weten waar het heen moet? Het Goddelijk veld is intelligent en weet waar jullie goede intentie en liefde ingezet kunnen worden. Jullie liefde werkt ook zonder een doel op te geven.



Heavenletter #4899 De Onderlinge Verbondenheid van Alles op Aarde / 24 april 2014

De Onderlinge Verbondenheid van Alles op Aarde
Donderdag 24 april 2014

God zei:

Zoals het er nu uitziet, begin je de onderlinge verbondenheid van alles op Aarde ook nog maar niet te begrijpen en te waarderen. Je bent vaak verrast op manieren die je niet had kunnen voorzien. Soms sta je positief ten opzichte van wat er gebeurt en soms doe je dat niet. Niettemin heeft het leven in ieder geval schijnbare gebeurtenissen samengetrokken die jou dienen en jou goed van dienst zijn. Wat Ik zeg is dat hoe het leven jou ook mag lijken, het leven jou goede service geeft. Welkom of niet, het leven biedt jou altijd iets van verdienste aan of je het ziet of niet. Of je de verdienste ziet of niet, accepteer hem.

woensdag 23 april 2014

Missie Galactische Vrijheid Jagers in Iran vernietigen hun wapens, en .... geplaatst 23 april 2014 / galactichuman

Missie Galactische Vrijheid
Jagers in Iran vernietigen hun wapens, en beloven te Stoppen met doden.
geplaatst 23 april 2014

Foto: Hunters verbranden hun geweren en kooien.  Credits: France24
"Stel je voor dat alle mensen, in vrede leefden." Het is misschien makkelijk geweest om Lennon een dromer te noemen bij het wisselen van het tijdperk , maar nu lijken de idealen die weinige voor ogen hadden daadwerkelijk in realiteit te veranderen.


Blossom met de Galactische Federatie van Licht 23 april 2014

Blossom met de Galactische Federatie van Licht
23 april 2014

Blossom: Goede morgen, mijn vrienden. Ik voel me helder en opgewekt en VERTROUW erop dat jullie hetzelfde voelen?

Federatie van Licht: Het is altijd het grootste genoegen om met jou te communiceren in de wetenschap dat onze woorden aan velen zullen worden aangeboden… aan wie wij onze diepste Liefde en Dankbaarheid zenden.

Bloss: Even goudeerlijk, als ik mag? De vorige week zeiden jullie: ‘Jullie trekken nu zo dicht naar een tijdsframe waarbij je je innerlijke kracht moet oproepen om jullie er doorheen te helpen. Jullie hebben bij dit proces van leren zoveel gewonnen… veel innerlijke WAARHEID over JULLIE ZELF … en jullie zal worden gevraagd om dit weer op te roepen en je er aan vast te houden… omdat deze tijden je naar een ‘andere plaats’ zullen brengen dan waar jullie aan gewend zijn.’ Enkele mensen hebben me geschreven om te vragen of jullie dit kunnen toelichten. Willen jullie zo vriendelijk zijn?


Sheldan Nidle - 22 april 2014

Sheldan Nidle - 22 april 2014


7 Manik, 10 Kank'in, 10 Caban

Selamat Balik! Gebeurtenissen ontwikkelen zich steeds verder! Het duister haspelt maar door nu ze de ene potentiële terugslag na de andere tegenkomt. Er vormt zich een scenario dat belooft ons de middelen te geven om de eerste fase van de monetaire hervormingen te brengen die snel naar jullie overvloed zullen leiden. De valutahervormingen en de nieuwe bankiersreglementen zijn alleen maar het begin van een systeem dat de goudgesteunde valuta gaat voortbrengen. Deze zaken zullen leiden tot een nieuw milieu waarop wordt toegezien door een heleboel NESARA-achtige regeringen over de hele wereld. Het is dit nieuwe netwerk van bestuur dat disclosure gaat geven en het pad gaat effenen voor formele aankondigingen omtrent Eerste Contact en jullie terugkeer naar volledig bewustzijn. Dit proces zal jullie broeders van Binnenaarde ook in staat stellen voor jullie te verschijnen. Wij, tezamen met jullie Verheven Meesters, gaan de omstandigheden voor deze grootse reis voorbereiden. Terwijl jullie vooruitgang boeken zal Moeder Aarde dat eveneens doen met veranderingen aan haar oppervlakterijk. Deze aanpassingen zullen haar oppervlak terugbrengen naar het formaat en de vorm die in de laatste dagen van het oude Lemurië bestonden. In deze toestand kan een permanent gouden Tijdperk verschijnen!

Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap 22 april 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse boodschap
22 april 2014

Als een essentieel en geliefd deel van de Bron, ben je op de planeet om te groeien en uit te breiden, want dat is de natuurlijke staat van Bron energie. Dit is de reden waarom de vrijheid zo wordt gewaardeerd op jullie planeet - jullie allemaal hebben vrijheid nodig om te kunnen groeien, jezelf te uiten en uit te breiden. Dit is de reden waarom we het hebben over de noodzaak om te evolueren voorbij de energieën van oordeel en controle, scheiding en voorwaardelijke liefde. Dat zijn de energieën die leiden tot inkrimping, stagnatie, ongemak en wanhoop.

Het is tijd om bewust al jullie keuzes te maken en acties te ondersteunen van het is wat jullie wensen te verankeren op jullie planeet als jullie de energieën van Thuis missen. Dat betekent het omarmen van de energieën van opneming, verheffing, aanmoediging, goedkeuring, toestaan, onvoorwaardelijke liefde en eenheidsbewustzijn, vrede en harmonie, en de viering van de goddelijkheid van iedereen, zowel voor jezelf als voor anderen. Dat is wat de hemel op aarde zal creëren hetgeen jullie allemaal zoeken om te ervaren in jullie vooruitgang in dit grootse, nieuwe tijdperk van verlichting.
Aartsengel Gabriel

http://trinityesoterics.com/

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Het is Tijd om het Groepsdenken Af te Schaffen 22 April 2014 / Brenda Hoffman

Het is Tijd om het Groepsdenken Af te Schaffen
22 April 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Raak niet verstrikt in wat er zou kunnen gebeuren tijdens de energie uitbarsting van de volgende twee weken. Je vindt materialen die doorgeven wat er met jou zal gebeuren - jouw verwachtingen of jouw angsten verhogend. Of dat iedereen beïnvloed wordt - hetgeen juist is - maar niet noodzakelijkerwijs zoals jij verwacht.

Jij bent een uniek individu, net zoals iedere entiteit dat op Aarde is. Dus overtuigingen dat iedereen op een gelijke manier beïnvloed zullen worden zijn onlogisch. De sterren en jij zijn aan het verschuiven dus kan jij jouw uniekheid opeisen. Iets dergelijks is niet mogelijk als jij jezelf voorbereid op een groepsevenement. De astrologische evenementen van April zijn geen groepsactiviteiten.

Een Schrijven van de Schepper 22 April 2014 - Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
"Schud de Boel Door Elkaar"
22 April 2014 - Jennifer Farley

Het is tijd om de boel door elkaar te schudden, het af te breken en te veranderen, verander, verander! Je kwam naar het Aardse vlak toe om te leren, je uit te strekken en te groeien. Het enige dat jou van deze taak tegenhoudt ben jij. Zo lang als het wellicht aanvoelt, is jouw bestaan hier slechts een bliepje op de Oneindige radar. Je vroeg om deze glorieuze kans en het werd aan jou gegeven; gebruik het goed, mijn geliefde, gebruik het goed!

~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/



Op deze dag van je leven 23 april 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..

... dat jullie gebeden reeds gehoord zijn.


Het grootste deel van jou dat eeuwig verbonden is met het grootste deel van alles, genaamd God, heeft nu daadwerkelijk voor een tijdje
"verwerkt waarom jij hebt gevraagd".
Je hoeft er niet over te praten zodat het bekend wordt.

Dus ... het goede nieuws van vandaag is dat jouw Perfecte Resultaat onderweg is.
Zegen nu, wat verschijnt, en omarm het met dankbaarheid.
Dit is het begin van de rest van je leven.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Kryon – De Goddelijke Weg – 18 Een cursus in Liefde. Boek 2 - 28 maart 2014 / Barbara Bessen

Kryon – De Goddelijke Weg – 18
Een cursus in Liefde. Boek 2
Barbara Bessen
28 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Deel 15.

De nieuwe weg van de Aarde – Sanat Kumara spreekt:

Jullie willen zeker graag weten wat momenteel mijn opdracht is? Weet je, mijn dienst is sinds de Harmonische Convergentie in 1987 zeer veranderd.Ik was lange tijd de Hoeder van het bewustzijn van deze planeet. Deze dienst volbracht ik eonen lang. Het was een zeer verantwoordelijke taak die ik vanzelfsprekend niet alleen uitvoerde.

Vele beproefde en zeer ontwikkelde wezens zijn aan mijn zijde en zij hebben ook een lange trainingstijd achter de rug; als men dat zo kan noemen.

Wij hebben ook enige aardse locaties en een daarvan is bekend als Shamballa en het ligt boven de Gobi woestijn. Een andere bevindt zich in de Binnen Aarde. Wij handelen overwegend vijf-dimensionaal hoewel onze vaderlandse energievelden hoger liggen. Momenteel hebben wij veel contact met afgezanten uit andere niveaus en zonnestelsels.


Oth :Waarnemen als mystery guest, als secret miljonair. 4 maart 2014 Ellen Rauh

Oth :Waarnemen als mystery guest, als secret miljonair.
4 maart 2014
Ellen Rauh

Zo is het in de wereld, maar zo is het ook bij jullie persoonlijk. Velen van jullie hebben promotie gekregen of krijgen promotie in je dagelijks leven. Wat houdt die promotie in? Die promotie houdt in dat velen van jullie nu of binnenkort of onlangs een promotie gekregen hebben. Zij zijn in dienst getreden bij een hoger plan, bij een hoger doel, ten dienste van een hoger doel. Welk doel? Je kunt je doel als het ware herkennen door de kwaliteiten die je hebt, waar je heel je leven mee gestoeid hebt en waar je ervaring in opgedaan hebt, dat zijn je kwaliteiten. Daar ben je in opgeleid. Deze kwaliteiten zullen dus nu regelmatig ook ten dienste van een hoger plan ingezet worden. Dan ben je gepromoveerd. Velen van jullie zijn diplomaat geworden. Dat wil zeggen: neutraal, geen oordeel, maar een gemeenschap leren kennen en dit doorgeven aan een hoger plan, zodat het hoger plan in dienst kan treden via jou of via je netwerk. Laten we bij het voorbeeld van de diplomaat blijven. Heel vaak krijgt hij een eigen wagen en een prachtig huis en is hij geïsoleerd van de gemeenschap. En toch, om de gemeenschap te leren kennen, zal hij vaak incognito ergens verblijven, als een soort 'mystery guest' of als een 'secret miljonair' om te ontdekken wat er echt gaande is en dit doorgeven aan een hoger plan, zodat er oplossingen gevonden kunnen worden.

Heb een doorbraak op het kruispunt van april 23 april 2014 / door Selacia

Heb een doorbraak op het kruispunt van april

23 april 2014 / door Selacia


Voel je je prikkelbaar en slechtgehumeurd, of voel je dat je op het randje van je stoel klaar zit voor je volgende stap? Wanneer je één van beide of allebei deze toestanden nu ervaart, ben je in goed gezelschap. Je zal niet ver hoeven te zoeken om mensen op te merken die angstig zijn. Sommige ervan dicht bij jou kunnen hun prikkelbare gevoelens ook op jou uitwerken, en zo bijdragen aan je eigen nervositeit.

Zeker indien je sensitief bent, kan jij voelen wat anderen voelen. Soms ben je je bewust van deze reactie, andere keren kan het onbewust zijn. Daarom is sensitiviteit of bewust zijn daarom geen slechte zaak. Het maakt deel uit van ons multidimensionaal 'zijn', om in te pluggen in de onderling verbonden wereld en het collectief. Dat zijn de mensen met wie je werkt, met wie je leeft en met wie je omgaat in het leven van alledag.

Heavenletter #4898 Zoals Godwriting (Horen van God), Liefde / 23 april 2014

Zoals Godwriting (Horen van God), Liefde
Woensdag 23 april 2014

God zei:

Er is maar een ding dat je kunt kennen, echt kennen, en dat is liefde. Liefde is het enige wat je echt kunt kennen, want zij is het enige echte. Liefde is het bindmiddel van het Universum. Liefde houdt alles staande. Er zou geen zwaartekracht op Aarde zijn zonder liefde. Niet een bloem zou bloeien zonder liefde. De zon zou niet schijnen. Zelfs in wat moeilijke tijden op Aarde genoemd worden, bloeien bloemen en de zon schijnt. Het getijde behoudt zijn tempo. De Aarde heft haar hoofd op en verkondigt liefde. Liefde blijft niet bij haarzelf. Liefde is de voedster van het Leven op Aarde. Liefde is HET. Wat is er nog meer?

dinsdag 22 april 2014

Michael en de Raden …Sta het Volledige Potentieel toe van Wat van Jou is om Geaccepteerd te worden. 21 April 2014 / Ron Head

AE Michael en de Raden
…Sta het Volledige Potentieel toe van Wat van Jou is om Geaccepteerd te worden.
21 April 2014 / Ron Head



Wij hebben nu met jullie, door dit kanaal heen, gedurende twee jaren gecommuniceerd. Jullie zijn een publiek geweest dat zowel gegroeid als loyaal gebleven is, terwijl de duidelijkheid en het doel van deze boodschappen groeide. Sommigen hebben hun ontsteltenis tot uitdrukking gebracht dat de boodschappen minder in aantal nochtans langer geworden zijn. Bij tijden is dit verschuldigd geweest aan veel ander werk (van Ron) dat begonnen is, en dit zal niet veranderd worden. Wij zijn, echter, rustig hier geweest gedurende bijna deze volledige maand. Wij hebben jullie toegestaan te assimileren en om respijt te hebben van de energetische getijdegolf, tenminste zoveel als mogelijk. De meesten van jullie kozen ervoor om door te gaan met zoeken naar wat voor informatie dan ook dat jullie sowieso konden vinden, en dat is een goed iets. Het laat jullie vastberadenheid en toewijding zien.

Saint Germain "Jij Bent Ascentie" 20 April 2014 / Méline Lafont


Saint Germain
"Jij Bent Ascentie"

20 April 2014 / Méline Lafont

Méline: Ik was een paar dagen geleden aan het schrijven over Ascentie vanuit mijn IK BEN Aanwezigheid toen na een paar regels ik mijn mannelijke Zelf door voelde komen. En aldus heeft Saint Germain gesproken.

Groeten mijn dierbare vrienden,
Weet alsjeblieft dat Ascentie geen evenement is dat op een bepaalde dag of een specifieke datum gebeurt, zoals bijvoorbeeld een verjaardagsfeest die plaatsvindt op een bepaalde datum en dat, als je te laat bent op dit feest, dat je niet deel kunt nemen aan diens vreugde van het moment, of dat als het zelfs mogelijk is dat je er helemaal te laat voor bent.

De Goddelijke Moeder Leef en Ben de liefde die je werkelijk bent 19 april 2014 / door Isabel Henn


De Goddelijke Moeder
"Leef en Ben de liefde die je werkelijk bent"
door Isabel Henn 19 april 2014

Mijn kind, Ik vraag je om open te staan voor de veranderingen die zich ook in je fysieke omgeving zullen manifesteren. Maak het niet moeilijker voor jezelf door vast te houden aan oude overtuigingen.

Ik spreek tot jou en al jouw medemensen. Velen van jullie, geloven dat ik enkel spreek tot mijn schrijver, en dat ik deze informatie en adviezen aan haar geef. Dit is niet zo. Ze heeft niet meer nodig, omdat ze al meer en meer degene wordt die ze werkelijk is. Ze woont reeds vanuit en in haar hart en in haar liefde.

Heavenletter #4897 Een Levenskunstenaar / 22 april 2014

Een Levenskunstenaar
Dinsdag 22 april 2014

God zei:
Niemand heeft graag ongelijk en niemand geeft graag toe dat hij ongelijk heeft. Vervang het woord ongelijk door vergissen. Vergissen is wat gemakkelijker te slikken. Je vergissen is deel van het leven en dus groei je. Op deze manier kun je blij zijn dat je een fout maakte, want door zulke fouten groei je. Vind je het leuk fouten te maken? Helemaal niet. En toch groei je en dus klim je een sport hoger op de ladder van het leven.

Er zal een tijd komen dat je je veel minder vergist en meer vanuit begrip komt.

Het is een vorm van grootheid toe te geven dat je iets leerde wat je moest leren. Deze vorm van grootheid wordt nederigheid genoemd. Ja, het leven maakt je nederig. Je merkte dat Ik zei maakt jou nederig, en niet vernedert jou. Als je je vernederd voelt, zelfs opgelaten, beschaamd, als je diepe spijt hebt en er emotioneel over bent, dan is het het ego dat maakt dat je bloost en dat jou vernedert, en onderhand weet je dat het tijd is over het ego heen te komen, het achter je te laten. Het is met jezelf dat je het verleden moet laten rusten. Je neemt actie, maar je valt jezelf er niet over aan. Jullie weten, lieverds, dat het ego theater maakt. Jullie maken niet langer theater. Verwijder je maliënkolder, je kogelvrije vest, het dragen van wapens. Trap niet langer op jezelf. Het is hetzelfde als wanneer je koffie gemorst hebt. Je veegt het eenvoudig op en bent er klaar mee.