Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 april 2014

Aartsengel Metatron: Het Kardinale Grote Kruis en de Harmonische Trigger - April 2014 / James Tyberonn

Aartsengel Metatron
Het Kardinale Grote Kruis en de
Harmonische Trigger

April 2014 / James Tyberonn

Groeten Meesters! Ik Ben Metatron, Heer van het Licht!
Terwijl de meest krachtige fase van 2014 begint, vragen wij aan een ieder van jullie om een pauze te nemen en de krachtige voortgang van evenementen in beschouwing te nemen die jullie individueel en cumulatief gedurende de afgelopen paar jaren ervaren hebben. Of je nu wel of niet volledig her/erkend dat de Planetaire Ascentie zich voorgedaan heeft is werkelijk een omstreden punt, want de tijd beweegt zich nu sneller dan ooit tevoren.


Een planetaire Hathor boodschap via Tom Kenyon: Deelnemen aan zonnewinden


De HATHORS
Deelnemen aan zonnewinden
Een planetaire Hathor boodschap
via Tom Kenyon

Opmerking:

Deze boodschap gaat over het KA lichaam (een term uit de oude Egyptische Alchemie) en bespreekt hoe je dit unieke energielichaam kunt benutten om ascensie energieën van de toegenomen zonneactiviteit naar je toe te trekken. Voor mensen die onbekend zijn met de KA; je KA lichaam is een ‘onzichtbaar’ tweede lichaam met dezelfde vorm en grootte als je fysieke lichaam. Dit energielichaam omvat en doordringt het fysieke lichaam. Aan dit lichaam wordt soms gerefereerd als het etherisch dubbel of de spirituele tweeling. De KA vertoont overeenkomsten met wat in sommige tradities (Taoïsme) het Chi lichaam wordt genoemd en in bepaalde yoga tradities het prana lichaam of het etherisch lichaam. Door zijn aard kan de KA hoogst weldadige energieën naar zichzelf en tot in het fysieke lichaam trekken, die de spirituele ontwikkeling versnellen.

De Boodschap

Jullie gaan nu een meer onbestendige tijd in in termen van planetaire veranderingen. Jullie Zon, de zonnester van jullie planetaire systeem, verruimt zijn energetische potentieel en gaat een periode in van toenemende onbestendigheid, zonnevlammen en magnetische stormen. Terwijl deze acties werkelijk problemen zullen brengen in termen van jullie telecommunicatie en weerspatronen bevindt zich in deze zonneactiviteit ook een enorme ontwikkelingspotentieel dat we willen bespreken.

Bericht van de elementalen, Feeën en Elfen tijdens het Bloed Maan portaal Meline Lafont april 2014

Bericht van de elementalen, Feeën en Elfen tijdens het Bloed Maan portaal
Meline Lafont/ april 2014

Pictures : Méline 1 
Dit zijn berichten die werden doorgegeven door mij heen terwijl ik in de Avebury Stone Circle, UK was.

Meline: Kunt u ons vertellen wat jullie als een essentie en wezen zijn, in plaats van deze vorm van steen?

Stenen in Avebury: Wij zijn een deel van de elementalen, we zijn elementale geesten die zijn gevormd in een steen, omdat dit de visie en beleving is van de Mensheid van hoe ze ons zien; welke de vorm is van een steen. En zodra de mensheid ons zal zien als een elementaire Geest zullen wij worden vrijgelaten als een steen. Dank u voor uw aanwezigheid hier.

(een enkele zin boodschap van de stenen via mijn vriend): 
de nevelen van de tijd zijn zich terug aan het trekken en de mensheid zal beginnen de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn.

Meline: Dank jullie dat jullie ons geroepen hebben. Hoe kunnen wij jullie van dienst zijn?
Stenen van Avebury: Stuur alstublieft Liefde naar deze planeet en naar onsterfelijkheid.

Aartsengel Gabriel Dagelijkse Boodschap 18 april 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse Boodschap
18 april 2014

Zoveel mensen plaatsen hun focus op wat andere mensen doen, en wat zij zien als wat mis is met hen. Wat als, vanaf deze dag, jij je begon te richten op andermans authentieke kracht, hun goddelijkheid, hun aangeboren vermogen om met alle dingen in hun leven om te kunnen gaan? Het zou een krachtige verschuiving zijn, want je zou hen plotseling verheffen en hun kracht en groei ondersteunen, in plaats van het verzenden van energieën van oordeel en de insinuatie dat je denkt dat ze nergens toe in staat zijn.

Zie je? Aanmoediging is iets dat de meeste van jullie zelden ervaren na de kindertijd. Echte acceptatie is iets waar jullie allemaal naar hunkeren, want het is de energie van onvoorwaardelijke liefde en eenheidsbewustzijn. Jullie zijn allemaal oneindig krachtig, goddelijk verbonden en liefdevol ondersteund ten allen tijde. Jullie hebben al veel te lang geleefd onder de valse illusie dat het niet zo is, Dierbaren. Het is tijd om elkaar te vieren en te verheffen, door jullie zelf en anderen te herinneren aan de immense en goddelijke mogelijkheid die jullie allen in jullie hebben, als de menselijke wezens van licht op een ascenderende planeet.

Aartsengel Gabriel

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Astyhar on the road met St. Germain 6 juni 2006/ geplaatst 19 april 2014 / Susan Leland


AshtarTeleconferentie
6 juni 2006/ geplaatst 19 april 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Goedenavond, en dank je wel dat ik hier mocht komen. Dit is een zeer gunstige gebeurtenis en ik ben St. Germain. Ik kom hier vanavond om jullie te feliciteren met de bekrachtiging die jullie jezelf gaven, en aan elkaar, en ook aan de hele wereld. Zelfbekrachtiging is een uitdrukking van de hoogste orde van Vrijheid. 

En ik ben hier om jullie persoonlijk te bedanken voor alles wat jullie doen voor de zaak van de Vrijheid. Als jullie jezelf bekrachtigen en als jullie jezelf bevrijden van beperkingen, van de ketenen en van de beperkingen die jullie hebben gevoeld in je eigen wezen, en aldus bevrijden jullie ook de wereld. Ik spreek nu met name tegen jullie en jullie geliefde land. Dit is een land waarmee ik veel te maken had tijdens zijn geboorte. En als er misschien mensen onder jullie zijn die denken dat het gevoel van Vrijheid aan het wegebben is, wees ervan verzekerd dat de Vrijheid springlevend is!

Vrijheid, respect voor iedereen, integriteit en alle kwaliteiten waarop jullie land werd gesticht en zij zijn inderdaad springlevend.

En ook al mogen zij ietwat minder lijken op dit moment, wij kunnen jullie verzekeren dat de Lichten nooit helderder hebben geschenen en de aanvaarding daarvan nooit groter is geweest want ook zijn hier grote aantallen van jullie aanwezig.

Christusbewustzijn, liefdesveld of oorlogsgebied? Berry Vincenta / 17 april 2014/ GuidoJ.

Christusbewustzijn, liefdesveld of oorlogsgebied?
17 april 2014
Door GuidoJ.

Christus-mandala       

Christusbewustzijn, liefdesveld of oorlogsgebied?
2014 © Berry Vincenta (4-4-2014)

Het Christusbewustzijn is de Christuskracht,
  waarin al het leven in verbonden is

In het menselijk bewustzijn is in de loop van de tijd een afscheiding ontstaan vanuit zijn eigen perceptie van eenheid, doordat hij de wereld van dualiteit moest betreden. Omdat de hoogste Schepper zichzelf bewust wilde worden van de diepste materie, is deze mens in zijn afgescheidenheid ook in de afgescheidenheid van de perceptie van religiebeleving gekomen. Vanuit dat punt is, vanuit het Hart, een stuk verbinding verloren gegaan wat uiteindelijk weer is teruggevonden; maar niet ieder mens heeft dit nog teruggeplaatst in het eigen bewustzijn.

Vele oorlogen zijn gestreden vanuit religie. Vele mensenlevens heeft het gekost, uit naam van de hoogste Schepper. En daarin, in al deze zaken van afgescheidenheid in het denken, ligt nu de terugkeer naar die eenheid in het bewustzijn. Door in die eenheid te kijken naar het zelf. Maar daar waar oorlogsgeweld blijft voortduren in de persoonlijke binnenwereld van de mens, daar zal niet die eenheid bereikt kunnen gaan worden, die door het Christusbewustzijn wordt gevraagd.Heavenletter #4894 De Wereld is een Veld Waarin Jij Je Beweegt / 19 april 2014

De Wereld is een Veld Waarin Jij Je Beweegt

Zaterdag 19 april 2014God zei:

Wanneer je hart hunkert naar verheffing, dan verhef jezelf. Wanneer jij een handreiking nodig helpt, dan geef jezelf een handreiking. Als jij je somber voelt, zorg er dan voor dat je het licht weer gaat zien. Je bent geen blad dat afhankelijk is van de wind om het te verplaatsen. Het kan zijn dat de wind waait, maar jij bent echter degene die jezelf verplaatst.

Je mag misschien de verantwoordelijkheid hebben voor anderen, echter slechts tot op zekere hoogte. Voor jezelf, beschouw het zo dat alle verantwoordelijkheid van jou is. Zeker, het leven vergt geduld. Je kunt niet zomaar met je voet stampen en de wereld gehoorzaamt. Aan de andere kant ben jij de hand die jouw leven hanteert. Jij bent een kracht in jouw leven. Je bent geen pion. Je leven is niet bedoeld om volledig een afwachtingsspel te zijn. Sta op en verplaats jezelf.

vrijdag 18 april 2014

Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap 17 april 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse boodschap 
17 april 2014

Als uw leven je heeft meegenomen naar een pijnlijke plek, is het eerste waar je mee moet beginnen om van je eigen verzorging en voeding een prioriteit te maken. Het als eerste verzorgen van je eigen behoeften is een daad van zelfliefde, en het is waarschijnlijk dat je uit balans bent en het hebt nagelaten om jezelf de liefde te geven die je al geruime tijd. nodig hebt. Velen van jullie hebben geleerd dat het niet aardig is om jou welzijn op de eerste plaats te zetten, dat het egoïstisch is, en dat er iets edel aan het altijd de anderen boven jezelf plaatsen. Dat ene geloof systeem is verantwoordelijk voor de burn out die zo gangbaar is in zoveel liefdevolle en zorgzame mensen.

Je kunt niet simpel de liefde tekenen en de ondersteuning die je zoekt als je niet diezelfde energieën accepteert en geeft aan jezelf. Het kan niet gedaan worden, omdat je geen overvloed kunt maken uit een gebrek. Houden van jezelf is essentieel als een aspect van eenheidsbewustzijn. Wij verzoeken u dringend om te stoppen met jezelf als laatste te zetten, stop met je negatieve zelfspraak. Je bent een vitaal, geliefd en vereerd deel van de planeet! Je kunt niet de vreugde van die waarheid ervaren totdat je begint om jezelf dezelfde prachtige, tedere zorg, liefde, begrip en ondersteuning te geven die je zo genereus deelt met anderen . Door dit te doen zul je schitteren en gedijen, en heb je zo veel meer om anderen te kunnen bieden, vanaf die solide, evenwichtige plaats van liefde, steun en verzorging die je hebt gecreëerd voor jezelf.

Aartsengel Gabriel

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nlEen Schrijven van de Schepper 16 April 2014

Een Schrijven van de Schepper
"Druk, Druk, Druk"
16 April 2014 - Jennifer Farley


Een deel van jouw Aardse vlak bestaan is om je te verbinden met het opruimen van eeuwenoude patronen die jou klem gehouden hebben precies waar je bent ~ niet voorwaarts gaand, niet achterwaarts gaand. De drang om jezelf bezig te houden met onnodig "rumoer" en onnodige "dingen" mogen je tot aan dit punt veilig gehouden hebben, maar zij dienen je niet langer meer.

Nu … NU is het tijd, mijn geliefde, om te begrijpen dat alleen jij deze dingen voor jezelf kunt veranderen. Hen in vrijheid stellen hoeft geen zwaar werk te zijn. Maak het leuk, maak het speels, maak het opwindend! Je hebt de bekwaamheid … … … GEBRUIK HET!

~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


HORUS 17 april 2014 Nancy Tate

HORUS
Kanaal:  Nancy Tate
April 17 2014

Ik ben Horus en ik ben hier nog een keer om jullie een update te geven. Er zullen massa landingen op het oppervlak komen zodra de goedkeuring definitief is. We zijn in onderhandeling op dit moment met veel mensen op aarde die zullen toezien op de landingen voordat ze komen en tijdens het proces. 

Ze zijn op hun plaats om degenen te begeleiden die niet alleen hun binnenkomst in de atmosfeer zullen zien, maar ook hun voorwaartse bewegingen naar de verschillende plaatsen waar ze zullen landen.
Dit komt allemaal naar de mensen van de aarde voor een bepaalde reden, en dat is, zodat ze niet langer in staat zullen zijn om te ontkennen dat er leven is in de kosmische ruimte, en dat we allemaal verenigd zijn in een zaak. Dat is voor de verbetering van al het leven, niet alleen op aarde, maar in het hele universum. We zijn allemaal familie, zoals jullie weten, en wat doet een gezin als ze zijn herenigd? Zij verheugen zich, spelen, en hebben eens te meer een vreugdevolle tijd samen.

Aisha North en de Constant Companions Een Korte Update 17 April 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
17 April 2014

Zoals velen van jullie al vastgesteld hebben, is dit seizoen waarlijk een seizoen voor verandering, en het gebeurt op ontelbare lagen tegelijkertijd. Want zoals wij al in vele eerdere boodschappen verklaard hebben, is dit op geen enkele manier een misleidende mooie voorstelling, dit is een diepgaande en complete verandering, uit de werkelijke kern van jullie wezen vandaan komend en steeds verder naar buiten uitstralend binnen jullie gebied van invloed. En wanneer wij zeggen gebied van invloed, refereren wij naar een veel groter gebied dan dat jullie je misschien voorstellen, want wij refereren naar deze volledige wereld van jullie.

Djwhal Khul "Allemachtig!" 17 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul

"Allemachtig!"
17 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Ik zocht naar een eenvoudige titel voor alle voorvallen van deze week en het enige wat ik kan bedenken is "Allemachtig!".


We zijn door de Volle Maan van de Christus heen gekomen, de eerste van vier bloedmanen en de energieën zijn nog steeds sterk. Zij raken steeds meer diepgaand als we hier doorheen gaan. Dus we hebben natuurlijk Pasen dat daar een impact op heeft; dan hebben we nummer 5 van 7 van de Uranus-Pluto vierkanten precies de volgende dag. Dus dan hebben we Aarde Dag, het einde van Pesach. En dan precies de dag erna het Kardinale Grote Kruis.

Dus dit is het soort van week waar werkelijk alles uiteen kan vallen en weer bij elkaar kan komen of het zou gewoon allemaal gezamenlijk kunnen komen.

Heavenletter #4893 Je Kunt het Leven Niet Kennen vanaf de Buitenkant / 18 april 2014


Je Kunt het Leven Niet Kennen vanaf de Buitenkant
Vrijdag 18 april 2014
God zei:

Soms is het moeilijk voor je om vertrouwen te hebben. Soms is dit zelfs zo als het op Mij aankomt. In theorie kun je Mij zien als alwetend. Je zou Mij zeker alwetend en alomtegenwoordig enzovoort noemen. Ja, dat zou je. Dat zou je waarschijnlijk doen. Maar als het op een specifieke gebeurtenis in jouw leven aankomt, ben je er niet zo zeker van dat Ik ook maar iets weet.

Het punt is, geliefden, dat je niet stukje bij beetje naar het leven kunt kijken. Je kunt het leven niet kennen vanaf de buitenkant. Natuurlijk wil je dat jouw leven prachtig is. Je zou graag je eigen bloemen plukken en alles zou uitstekend zijn. Het punt is dat je een versnipperde benadering hebt. Je ziet niet het hele pad of het doel ervan. Je denkt misschien dat als je een berg beklimt, de berg niet zo steil zou moeten zijn. Je vraagt je af waarom Ik niet voor steunpunten zorg. Je komt misschien aan de top en vraagt je dan af waar de hele klim voor was. Nu heb je een groter uitzicht en toch moet je de berg weer afdalen.

donderdag 17 april 2014

Onze speciale tijd 16 april 2014 / Anne

Onze speciale tijd
16 april 2014


Mensen, zoals ik al eerder zei, onder verwijzing naar mijn vorige bericht van Sananda op 11 april (zie hieronder), breng ik wat persoonlijke tijd door in overeenstemming met de wensen van Sananda. Op 14 april ontving ik een ander bericht (via Kathryn) ...

"Vandaag is jullie laatste nacht in de lagere dimensies. Geniet ervan! Vergeet het posten, e-mailen of een andere verantwoordelijkheid met behulp van elektronica. Alles zal makkelijker zijn wanneer jullie terugkomen. Laat het afronden van elk laatste beetje werk maar zitten. Uw bureau hoeft niet netjes en gereed te zijn. Alles is goed, jullie kunnen je berichten later gemakkelijker verzenden. Maak je geen zorgen over het downloaden, het beantwoorden van e-mails of het produceren van shows. Morgen zal de laatste show zijn en jullie mogen daarna allemaal ascenderen. Wat is er nu om over praten, behalve het moment in de astrologische tijd, en het grote avontuur dat voor ons ligt? Wat zou je anders over willen denken? Ga mee naar het feest, dat nu begint. LOVE aan jullie allemaal, Sananda "

Het Manuscript van Overleving - Deel 411 Aisha North 14 April 2014

Licht is Gelijk aan Informatie is Gelijk aan Frequentie

14 April 2014 / Aisha North


Wij zouden vandaag graag de gelegenheid willen nemen om in het onderwerp van Licht te gaan graven, en wij zullen dat doen in de hoop dat het enige tot dusverre verduisterde hoeken binnenin jullie allemaal zal verlichten, en ook in de hoop dat deze woorden zullen helpen om sommigen van jullie op een manier te triggeren dat zal helpen om de rest van de mensheid te verlichten. Want zie, jullie zijn hier met een zeer specifieke taak in gedachten, en zelfs als die taak nog steeds zeer veel voor de meesten van jullie uit het zicht verborgen is, komt het naar het oppervlak toe op een immer verhogende snelheid. Want zoals jullie je er allemaal bewust van zijn, zijn jullie hier om de glorie van de mensheid en haar omgevingen nieuw leven in te blazen, op de manier van het manifesteren van een gloednieuwe versie van beide welke jullie allemaal in staat zal stellen om op een manier te leven welke zal helpen om jullie allemaal te onderhouden in een doorlopende en behulpzame cyclus van verlichting.

Kryon –De Goddelijke Weg 11 Een cursus in Liefde. Boek 2 - 7 februari 2014


Kryon –De Goddelijke Weg 11
Een cursus in Liefde. Boek 2
Barbara Bessen
7 februari 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Deel 8.

De ontmoeting met een hoger wezen uit het Centrale Universum zal msischien nooit meer zo intensief zijn zoals nu met de Kryon-energie. Ik heb jullie zogezegd een platform gegeven voor deze belevenis. Dit geldt overigens voor alle geestelijke activiteiten. Er zijn altijd uren waarin jullie niet zo goed in de Goddelijke energie zijn.

Dat hangt niet altijd van jullie af want het heeft ook te maken met factoren en storingen van buitenaf. In zulke uren kunnen jullie in dit boek duiken. Dat is een fenomeen, nietwaar? Jullie slaan dit boek op en dan zijn jullie al met mij in de Goddelijke energie verbonden.Asthar on the road: Susan Leland ("De Stem") 2012. geplaatst: 17 april 2014


Ashtar: Susan Leland ("De Stem")
2012. geplaatst: 17 april 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Voor 2004 had ik alleen maar een heel korte ontmoeting met Ashtar. Hij werd genoemd in een boek dat jaren daarvoor was geschreven door Tuella.

De boodschap die hij door haar vertelde was grimmig en zei dat hij en zijn schepen zouden komen om de lichtwerkers te redden als de Aarde zichzelf opblies. 

Dit Armageddon-scenario resoneerde niet goed bij mij. Ik had mij verbonden met mijn gidsen en had mij de ervaringen uit het belangrijkste van mijn vorige levens herinnerd en ik was er zeker van dat het mijn pad was om heler of zoiets te zijn. 

Met dat in gedachten had ik mijn makelaarsdiploma omgeruild voor een aantal heling-certificaten.

Rainbow Phoenix: 15 april begint een Nieuwe Stroom van Energieën. Geplaatst 17 april 2014


Rainbow Phoenix,  Kosmisch Bewustzijn
Rainbow Phoenix:  15 april begint een Nieuwe Stroom van Energieën.
Door Will Berlinghof
Geplaatst 17 april 2014

Will Berlinghof
Stephen Cook: Mijn voorstel is als je dit leest om verder te ‘voelen’ dan het directe onderwerp bij sommige stukjes (zoals aardeveranderingen of andere calamiteiten) en terwijl je leest, focus je dan op een groter, breder plaatje. Het lijkt dat Pasen misschien meer in voorraad heeft zoals Kosmisch Bewustzijn zegt dat dit het begin is van wat wij weten dat de Tsunami van Liefde is.

Kosmische Bewustzijn zegt: op 15 april 2014 begint een Nieuwe Stroom van energieën zoals gechanneld door Will Berlinghof op 9 april 2014.  http://rainbow-phoenix.com/blog.html

Dank u. Vandaag is het 9 april 2014. De eerste vraag komt van Valetine O. over het 15 april gebeuren. Zij schrijft:  “Er zijn talloze channelingen die aangeven dat er iets van groot belang gaat gebeuren in de maand april. Dit is vanwege een specifieke astrologische samenstand, specifiek op 15 april. Dit lijkt een katalysator van veel gebeurtenissen die zich manifesteren en volgens velen is het een begin van iets nieuws. Kunt u a.u.b. commentaar geven op deze vraag? Dank u.

De onzekerheid van April en je volgende grote sprong geplaatst 17 april 2014 / Selacia


De onzekerheid van April en je volgende grote sprong
door Selacia
geplaatst 17 april 2014

Hoogstwaarschijnlijk voel je je een beetje rusteloos en onzeker bij het begin van april, omdat je niet weet hoe de intense energieën van deze maand in jouw leven zullen spelen. 

Zoals ik onlangs op Facebook schreef, kunnen de energieën van april zelfs de meest geaarde persoon onvast en in een staat van voortdurende onrust brengen. Twee eclipsen in één maand zal op elk moment een rit op de roetsjbaan met zich meebrengen. Maar nu in april, met daarbij nog de planetaire configuratie van het het zeldzame grote kruis dat zich al tientallen jaren opbouwt, kan het meer aanvoelen als ondersteboven hangend rondjes maken in de achtbaan.

Peggy Black en het 'Team' "Jullie Beïnvloeden het Kwantumgebied" 16 April 2014

Peggy Black en het 'Team'
"Jullie Beïnvloeden het Kwantumgebied"
16 April 2014

Wij zijn hier wederom en bieden onze dankbaarheid aan en moedigen jullie ook aan om je te herinneren wie jullie zijn. Jullie zijn hier in dit tijdskader, in deze fysieke focus om de transformatie van het bewustzijn te ondersteunen. Jullie zijn de deuropening, het portaal en het anker voor het besef van de eensgezindheid van alles.

Wij begrijpen zeer zeker jullie gevoelens en sensaties van afgescheidenheid waar jullie fysieke lichaam in voorziet. Wij weten dat jullie de textuur van jullie huid kunnen voelen, de spieren die pijnlijk of gespannen zouden kunnen zijn, nochtans is dit slechts één klein aspect van wie jullie werkelijk zijn. Het is jullie focus omdat deze werkelijkheid dicht is, en als jij je teen gestoten hebt, zou het je zeer zeker een fysieke sensatie geven van pijn en ongemak. Echter, als jullie jezelf zouden kunnen observeren zoals wij dat doen, zijn jullie wervelende atomen van Licht. Jullie zijn energietrillingen, van kleuren en geluid. Jullie sprankelen en stralen.

Heavenletter #4892 Het Leven Staat Altijd voor Je / 17 april 2014

Het Leven Staat Altijd voor Je
Donderdag 17 april 2014

God zei:

Er is leven en je beweegt erin mee. Je beweegt je op een glad terrein of een ruw terrein. Jij beweegt altijd gestaag mee in het leven.

Jij bent irrelevant ten aanzien van de omstandigheden om je heen. Omstandigheden ZIJN gewoon - je zou het hiermee eens zijn, of soms niet? En jij, grootser dan omstandigheden, BENT ook. De bezienswaardigheden die jij onderweg ziet zijn mooi of niet zo mooi. In ieder geval beweeg jij gewoon mee.


woensdag 16 april 2014

Blossom op 16 april 2014 met de Galactische Federatie van Licht

Blossom op 16 april 2014 met de Galactische Federatie van Licht

Blossom: Goeienavond, mijn vrienden. Ik kijk er zo naar uit om me weer met jullie te verbinden vanavond. Het is de avond van de rode maan. Die was zo prachtig. Ik heb een grote reis gemaakt sedert we voor het laatst spraken en ik ben heel blij om weer in jullie aanwezigheid te zijn. Vandaag, in een meditatie kwam White Cloud door. Hij sprak over het zo Hoog mogelijk vasthouden van je vibratie. Zijn boodschap was zo eenvoudig en die ‘kwam echt binnen’.. meer dan ooit eerder… dat hoe eenvoudiger en zuiverder van LIEFDE … hoe gelukkiger je bent om die boodschappen door te geven. Er wordt door sommige mensen ‘verwacht’ dat channelers ‘vallen’ door het vragen om uitleg te geven van mogelijke samenzweringen, her-waarderingen enz… terwijl dit echt… zoals jullie zeiden… helemaal je taak niet is. Dat bevrijdde mijn geest enorm als voorbereiding voor dit werk vanavond. Dus, mijn vrienden van ergens anders… neem graag het toneel over.

Sheldan Nidle - 15 april 2014

Sheldan Nidle - 15 april 2014


13 Ben, 3 Kank'in, 10 Caban

Dratzo! Jullie wereld is in een immense strijd tussen de duistere cabal en het Licht verwikkeld. Het Licht heeft vele juridische gevechten gewonnen en talloze machtige bondgenoten verzameld. Deze bondgenoten completeren nu voortvarend een strategie die jullie overvloed zal laten manifesteren. Welvaartsfondsen gaan de start aankondigen van nieuw bestuur. We vragen degenen die in deze welvaart gaan delen om te leren goede “waakhonden” te zijn. Begrijp hoe macht en rijkdom samenwerken en wees bereid te assisteren in het uitvoeren van de verschillende elementen die besloten liggen in NESARA. NESARA moet zich gaan ontwikkelen in een programma dat ware mondiale capaciteiten bezit. Als initiële ontvangers moeten jullie de omvang begrijpen van de handelingen die nodig zijn om van NESARA een groot succes te maken. Wanneer de nieuwe regeringen ons formeel aankondigen moeten we een serie speciale aankondigingen starten om jullie voor te bereiden op onze komst en onze oude oorsprong van de sterren uit te leggen. Vervolgens moeten jullie meer weten omtrent volledig bewustzijn en hoe jullie je speciale spirituele en fysieke vaardigheden gaan terugkrijgen.

Kryon –De Goddelijke Weg. 9 Een cursus in Liefde. Boek 2. - 24 januari 2014

Kryon –De Goddelijke Weg. 9
Een cursus in Liefde. Boek 2.
Barbara Bessen
24 januari 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele geest – De Bron van alle zijn. deel 6.

Ons Universum, ons Melkwegstelsel en het Zonnestelsel.

Ik sta mijzelf nu toe jullie een stukje verder in het gebied rondom de Aarde mee te nemen. De Bron van alle Zijn is alom tegenwoordig. Jullie kunnen je elk moment zeer nauw met mij verbinden, bijvoorbeeld bij het begin van jullie oefeningen. Misschien hebben jullie ook je eigen weg gevonden om je met God verbonden te voelen.

Waar mogelijk hebben jullie direct contact met hem als een vaderlijke vriend die jullie inspiratie toefluistert. Jullie voelen mogelijk hoe bij dit contact intensieve energieën in je lichaam stromen.

Oth: Word een bliksemafleider. Geplaatst: 16 april 2014

Oth: Word een bliksemafleider.
Ellen Rauh
Geplaatst: 16 april 2014

Hier zijn wij weer bij jullie en wij willen het inderdaad nog even hebben over de bliksem. Elk van jullie kent het fenomeen bliksem. Bliksem kan grote schade aanrichten als het gericht neerkomt op een bepaald iets. Bliksem kan totaal geen schade aanrichten als het neerkomt op een bliksemafleider. Wij zouden jullie aanraden om allemaal bliksemafleider te worden. Dat geeft de mensen de vrijheid om te bliksemen en geen schade aan te richten. Als je in staat bent om rustig te blijven als het om je heen bliksemt en een bliksemafleider te zijn, behoed je vele mensen voor schade. En weet dat dit mogelijk is. Wij van hierboven zien al die bliksems in jullie gedachten en in jullie gevoelens.

Een Schrijven van de Schepper 15 April 2014 -

Een Schrijven van de Schepper
"De Keuze"
15 April 2014 - Jennifer Farley

De volgende keer dat jij je uit je element voelt, herinner je dan alsjeblieft dit:
Voordat je naar het Aardse-vlak kwam, maakte je een keuze als tot wat voor lessen je wilde leren. De goede, de slechte en de onverschillige, de ups en downs, vreugdes en teleurstellingen werden allemaal door jou gekozen! Het was geen snel proces, mijn geliefde; aan jou werd tijd gegeven om over elk van hen na te denken. Het Universum vierde jouw beslissingen, beloofde om jou te ondersteunen, gaf je de kracht om door elk van hen heen te komen en de wijsheid te weten dat het mogelijk was. Uit het oneindige aantal van gecreëerde energieën, ben jij één van de dappere, moedige zielen om zich bij deze "school van emoties" aan te sluiten. Jij bent verbazingwekkend!

Ascentienieuws April 2 geplaatst 16 april 2014 / Fran Tielemans

Ascentienieuws April 2
door Fran Tielemans
geplaatst 16 april 2014

Onrustige Aarde

De afgelopen weken was de planeet waarop wij leven zeer onrustig. Er waren aardbevingen in California, op verschillende plaatsen in Zuid-Amerika, de Alpen, Afghanistan, China en op de Salomonseilanden. Er was een grote aardverschuiving in Washington, een vulkaanuitbarsting in Ecuador, en zware bosbranden in Chili. Een cycloon met windsnelheden van 300 km/u stevent momenteel af op de kust van Australië. In volle barensweeën stoot Moeder Aarde oude disharmonische energie uit, en schudt en beeft ze om alles in haar te herschikken en heraf te lijnen. De aarde verschuift.


Ons energielichaam schudt en beeft

Heavenletter #4899 Op Je Weg / 16 april 2014

Op Je Weg
Woensdag 16 april 2014

God zei:

Alles in het leven is voor jouw bestwil. Je hebt baat bij het leven. Wat jij narigheid noemt en ook geluk brengt jou verder. Als je beroering ervaart, zie het dan als in je huis wonen terwijl het wordt opgeknapt. Het is niet gemakkelijk, maar het is het waard als het klaar is.

Je hebt een geweldig Ontwerper. Een geweldige Interieurarchitect. Natuurlijk zou je graag meer bij het ontwerp betrokken worden. Je zou graag geraadpleegd worden. Je wilt weten dat je gezien wordt en gehoord en dat jouw gedachten ter harte genomen worden. Ik neem jullie ter harte, geliefden, meer dan Ik je gedachten ter harte neem. Zie je het verschil? Ik houd beslist rekening met jullie.

dinsdag 15 april 2014

Over het congres gehouden door Alkesh en SYRIAT in Gyor (Hongarije) - 5 april 2014 / luisavasconcell.

Over het congres gehouden door Alkesh en SYRIAT in Gyor (Hongarije) - 5 april 2014
Submitted by luisavasconcell... on Tue, 04/15/2014Dit was de eerste internationale conferentie gehouden door Alkesh en SYRIAT op uitnodiging van de Hongaarse organisatoren. Het vond plaats in de stad Gyor en, in tegenstelling tot de verwachtingen, duurde het twee keer zo lang (4 uur en 30 minuten) dan oorspronkelijk gepland.

De conferentie werd "bewaakt" door de Siriërs, Alkesh en SYRIAT (twee dagen voor het begin van de conferentie) hadden geadviseerd over hoe de discussies te voeren, welke elementen moeten worden vermeld en welke acties er plaatsvinden. Dit toont eens te meer de gedetailleerde aandacht die de Siriërs op moederschip Anais besteden aan het probleem verbonden met aardbewoners en de spirituele transformatie die plaatsvindt op aarde.

Aisha North en de Constant Companions Een Update Aangaande de Energieën 15 April 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Update Aangaande de Energieën
15 April 2014

Aisha: Ik verwachtte geen nieuwe boodschap vandaan, maar toen ik was gaan zitten om de 'live streaming' van de maansverduistering te zien, was dit het wat er doorkwam:

Zoals jullie je er nu allemaal bewust van zijn, wat er in de hemelen gebeurd is een integraal deel van wat er gaande is binnenin jullie lichaam. Want jullie lichaam vormt op geen enkele manier jullie beperkingen, verre van dat, jullie lichamen vormen de receptoren die jullie in staat stellen om je zelfs dieper met alles te verbinden dat er rondom jullie heen is. Eerst, wat je waarneemt zal zijn wat uitgezonden is naar de binnenzijde van jullie lichaam via de vijf zintuigen, maar beetje bij beetje, zullen jullie beseffen dat de informatie die jullie op deze manier op kunnen pikken slechts een kleine rimpeling aan het oppervlak van Alles Dat er Is is. 

Aartsengel Michael Aarde Team Ondersteuning Tijdlijn Energieën en de PTS Effecten April 2014 / Celia Fenn

Aartsengel Michael

Aarde Team Ondersteuning
Tijdlijn Energieën en de PTS Effecten
April 2014 / Celia Fenn

Geliefde Familie van het Licht, wij weten dat velen van jullie moeilijkheden hebben met de huidige energieën. "Wat is er aan het gebeuren?" … vragen zovelen van jullie, terwijl jullie omgaan met een fysieke werkelijkheid welke een beetje gek lijkt te worden.


"Wat ben ik hier aan het doen?"… is een andere vraag die aan ons gesteld wordt, en dus zullen wij jullie vragen beantwoorden in termen van de Nieuwe Werkelijkheid en een nieuwe Gewaarwording van Tijd en Ruimte.

Begrijp alsjeblieft dat toen jullie door het Grote Portaal van 2012 heen gingen jullie een volledige nieuwe relatie met Tijd en Ruimte binnen gingen. Velen van jullie werden Regenboog Licht Strijders en jullie begonnen ook met de Tijd te werken, met Tijdlijnen en met het Kwantum Springen tussen de Tijdlijnen. Het is dit nieuwe aspect van jullie werk op de Aarde dat deze diepe gevoelens van verwarring en verontrusting creëert. Dit is de eerste keer dat jullie deze vorm van Tijd Gewaarwording en Creatie in de Menselijke Gestalte proberen. Het is omdat jullie nu je Lichtlichaam en jullie Multidimensionale Wezen geactiveerd hebben zodat jullie in staat zijn om toegang te verkrijgen tot een nieuwe gewaarwording van de Werkelijkheid.


Op deze dag van je leven 15 april 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat het de nalatigheid van tijdige reparatie is die
wederopbouw noodzakelijk maakt.

Dat zei Richard Whately, en hij had gelijk.
Kijk vandaag eens naar wat je nodig hebt om dingen te herstellen.
Wie is er door jou gekwetst ... of genegeerd?
Krijg hierdoor niet teveel schuldgevoel - herstel het alleen maar.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Ashtar on the road: "Druk alleen Liefde uit – Het is alles wat wij zijn!" 8 april 2014 / Susan LelandAshtar: "Druk alleen Liefde uit – Het is alles wat wij zijn!"

Ashtar On The Road Teleconferentie

8 april 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


"Gegroet, geliefde familie! En welkom op de brug van mijn schip, de Nieuw Jeruzalem!  

Het is, volgens jullie standaard, een zeer groot schip – een moederschip – het is genoemd zoals het past bij de Commandant – Ik Ashtar, Commandant van het Ashtar Commando – en mijn rang is die van Kapitein /Commandant. En ja, ik leef, of resideer in een hogere dimensie.

Ik heb wat jullie het lichtlichaam noemen, maar ik heb geïnspireerde beelden (van mijzelf). Velen, velen van jullie verbinden zich met mij, herkennen mij met jullie ogen open of gesloten. Het maakt geen verschil want jullie weten dat jullie bij mij zijn tijdens dit deel van jullie tijd als jullie niet in je bewuste menselijk lichaam zijn maar jullie wel in het bewustzijn van je Hoger Dimensionaal Zelf zijn!


Geef het op …..vanaf vandaag ... 15 april 2014 / Angel Chernoff

Geef het op …..vanaf vandaag ...
 By: Angel Chernoff
 15 april 2014


De meningen van anderen je leven laten beheersen. Mensen kennen je naam, niet je verhaal. Ze hebben gehoord wat je hebt gedaan, maar niet waar je doorheen bent gegaan. Dus neem hun adviezen met een korreltje zout. Uiteindelijk is het niet wat anderen denken, het is wat je over jezelf denkt dat telt. Soms moet je precies doen wat het beste voor jou en je leven is, niet wat het beste is voor alle andere.De schaamte van mislukkingen in het verleden. Je zult soms niet succesvol zijn, en dat is oké. Hoe sneller je dit accepteert, hoe sneller je verder kunt gaan met briljant zijn. Je verleden is niet gelijk aan je toekomst. Alleen omdat je gisteren gefaald hebt; of vandaag de hele dag; of een moment geleden; of voor de laatste zes maanden; of voor de laatste zestien jaar, heeft geen enkele invloed op het huidige moment. Het enige dat er toe doet is wat je nu doet.