Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 19 april 2014

Een planetaire Hathor boodschap via Tom Kenyon: Deelnemen aan zonnewinden


De HATHORS
Deelnemen aan zonnewinden
Een planetaire Hathor boodschap
via Tom Kenyon

Opmerking:

Deze boodschap gaat over het KA lichaam (een term uit de oude Egyptische Alchemie) en bespreekt hoe je dit unieke energielichaam kunt benutten om ascensie energieën van de toegenomen zonneactiviteit naar je toe te trekken. Voor mensen die onbekend zijn met de KA; je KA lichaam is een ‘onzichtbaar’ tweede lichaam met dezelfde vorm en grootte als je fysieke lichaam. Dit energielichaam omvat en doordringt het fysieke lichaam. Aan dit lichaam wordt soms gerefereerd als het etherisch dubbel of de spirituele tweeling. De KA vertoont overeenkomsten met wat in sommige tradities (Taoïsme) het Chi lichaam wordt genoemd en in bepaalde yoga tradities het prana lichaam of het etherisch lichaam. Door zijn aard kan de KA hoogst weldadige energieën naar zichzelf en tot in het fysieke lichaam trekken, die de spirituele ontwikkeling versnellen.

De Boodschap

Jullie gaan nu een meer onbestendige tijd in in termen van planetaire veranderingen. Jullie Zon, de zonnester van jullie planetaire systeem, verruimt zijn energetische potentieel en gaat een periode in van toenemende onbestendigheid, zonnevlammen en magnetische stormen. Terwijl deze acties werkelijk problemen zullen brengen in termen van jullie telecommunicatie en weerspatronen bevindt zich in deze zonneactiviteit ook een enorme ontwikkelingspotentieel dat we willen bespreken.

vrijdag 18 april 2014

Djwhal Khul "Allemachtig!" 17 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul

"Allemachtig!"
17 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Ik zocht naar een eenvoudige titel voor alle voorvallen van deze week en het enige wat ik kan bedenken is "Allemachtig!".


We zijn door de Volle Maan van de Christus heen gekomen, de eerste van vier bloedmanen en de energieën zijn nog steeds sterk. Zij raken steeds meer diepgaand als we hier doorheen gaan. Dus we hebben natuurlijk Pasen dat daar een impact op heeft; dan hebben we nummer 5 van 7 van de Uranus-Pluto vierkanten precies de volgende dag. Dus dan hebben we Aarde Dag, het einde van Pesach. En dan precies de dag erna het Kardinale Grote Kruis.

Dus dit is het soort van week waar werkelijk alles uiteen kan vallen en weer bij elkaar kan komen of het zou gewoon allemaal gezamenlijk kunnen komen.

zondag 13 april 2014

Aartsengel Raphael - De 1e bijeenkomst Channeling via Margreet de Carpentier, 16-3-2014

Aartsengel Raphael - De 1e bijeenkomst 
Channeling via Margreet de Carpentier, 16-3-2014

Het leven is simpel en eenvoudig en toch zo moeilijk.

Het is vreemd en het is dubbel. Alles is anders dan het lijkt, net een spel. De wereld is een speelbord. Een speelbord waarop gespeeld wordt. Niet alles is wat het lijkt. Niet iedereen kan alles begrijpen. Niet iedereen kan alles verstaan of is niet bij machte om alles te verstaan.

Er zijn grote veranderingen op komst op deze wereld. Een ieder leeft in zijn eigen energie, zijn eigen weten.

Er leven verschillende dimensies naast elkaar. Er is geen tijd. De mens heeft een tijd, een klok met een ritme. De toekomst is er al. Het verleden is er ook al. Het nu is er ook. Het loopt allemaal door elkaar heen. Iedereen leeft in zijn stukje, zijn eigen stukje van de wereld, zijn wereld in zijn weten.

Djwhal Khul "Bloed-Volle Maan van de Christus" 10 april 2014 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"Bloed-Volle Maan van de Christus"
10 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.


Prima. Het onderwerp van deze week is de Bloed of/en Volle Maan van de Christus.

We hebben voor ons aanstaande een echt zeer belangrijke opeenvolging van evenementen: 2014 en het merendeel van 2015, tenminste de eerste helft ervan, hebben wij te maken met zeer veeleisende configuraties en hemelse gebeurtenissen, en in feite zou een soort van galactische wiegeling een andere manier zijn om het te zeggen. 

Dus, zeer intens. Fysiek, voelen de lichamen zich, oh, misschien zoals een auto die over de straat rijdt en bouten en moeren beginnen een klein beetje los te zitten en de dingen wiebelen en piepen en het voelt niet helemaal aan als structureel gezond. Dus jullie fysieke lichamen doen hun best om door deze tijdsperiode heen te komen. Het is een tijdsperiode om extra dingen voor de gezondheid te doen. Slaap een beetje langer. Drink wat meer water. Breng dagelijks elektrolyten in het lichaam. Krijg een goede omega olie welke jouw lichaam graag in jouw systeem heeft, en houd het in je lichaam. Dat zal de gewrichten behoorlijk helpen, enzovoorts. Dus schenk meer aandacht aan het fysieke rijk. Het zal behoorlijk veel helpen.