Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 12 april 2014

Jezus via John Smallman 10 April 2014

Jullie hebben een Enorme Macht, Enorme Capaciteiten

10 April 2014 Jezus via John Smallman
Vertaling: René 

De tijd, zoals jullie het in de illusie ervaren, versnelt zich. De reden daarvoor is dat meer en meer van jullie zich op het nu-moment focussen, dat volkomen vrij is van de beperkingen die de constructie van de tijd jullie oplegt. Jullie vinden je weg naar ontwaken, waar er geen tijd meer is, en terwijl jullie dat doen lijkt het zich te versnellen en jullie daarin mee te nemen. Het is nogal een avontuur, nietwaar? En natuurlijk leidt het helemaal tot de stopzetting van de tijd.

Jullie hebben een gezegde, ‘tijd is essentieel’ (time is of the essence), en binnen de illusie lijkt dat absoluut het geval te zijn aangezien iedereen bijna continu aan het rennen is om gelijke tred met zichzelf te houden, deadlines te halen, vergaderingen bij te wonen, en wanneer je af en toe wordt achtergelaten lijkt de wereld onbewust, en kennelijk onverschillig, verder te draaien. Dit is geen prettige toestand, want dan moet je sommige van die dingen die je van plan was te doen uitstellen of annuleren, die op dat moment heel belangrijk leken. Het is deprimerend voor je en kan leiden tot een zelf-oordeel dat je niet goed genoeg, sterk genoeg, vindingrijk genoeg bent in vergelijking met anderen die het zo gemakkelijk af lijkt te gaan.


Een schrijven van De Schepper 11 april 2014

Een schrijven van De Schepper
11 april 2014
Uitstellen tot een andere Dag

Op ieder moment van elke dag, Leert het Universum je iets. Het is prima voor je om te zeggen: "Ik ben niet in de stemming om te leren vandaag". Echter, stel je leerproces niet te lang uit. Als het een les is die echt bedoeld is om te leren, zal het universum altijd een manier vinden om je aandacht te krijgen.

De Schepper

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl
Het Visie Uitlijning Project Een visie voor Moeder Aarde
Het Visie Uitlijning Project
Een visie voor Moeder Aarde
geplaatst 12 april 2013

Wij zien onze Moeder Aarde in haar Hoogste Licht, waar alle wateren, overal, puur zijn en schoon; waar alle planten en dieren die in en rond het water wonen, hun leven gelukkig leven, gezond, en vreugdevol; 

waar iedereen die afhankelijk is van het water voor hun vakantie of hun levensonderhoud dankbaar is voor de overvloed die zij genieten; waar de luchten echt blauw en helder zijn; waar alle door de mens veroorzaakte wolken een ding van het verleden zijn; en waar elke ademhaling die we inademen zoet is, levendig, en het leven ondersteunen; waar het land - overal waar we gaan, overal waar we kijken - ongerept is en pulseert met het leven; 


Sananda's Meditatie voor de harmonische Ascensie DAGELIJKSE MANTRA Elfde deel

Sananda's Meditatie voor de 
harmonische Ascensie 

DAGELIJKSE MANTRA 
Elfde deel van onze dagelijkse meditaties 

om de trillingen te verhogen en energie op te bouwen richting de gebeurtenis
 Liefde is een staat van zijn, van binnen naar buiten.
Het is de grootste kracht in het universum.
Liefde is een keuze zo veel als het een gevoel is of een beslissing.
Ik beveel om te leven in Liefde elk moment.
Toen ik handelde vanuit een plaats van Liefde creëerde ik met grote kracht.
Gebruik de taal van liefde in het begin van elke gedachte en zin die je uitdrukt.
Gebruik Liefde in elke actie die je onderneemt.

Copyright © Kathryn E. May, High Falls, New York
aadehart@aol.com

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap 11 april 2014

Aartsengel Gabriel

Dagelijkse boodschap 
11 april 2014

Velen van jullie hebben moeilijke liefdesrelaties gehad, vooral in de tijd voordat jullie je verlichte pad opgingen. In feite kunnen die pijnlijke relaties vaak katalysatoren zijn voor je spirituele groei. Het is heel gebruikelijk voor mensen om actief een stap terug te doen van relaties wanneer zij besluiten om de groei en genezing te omarmen voor zichzelf. Het daarna openen van jezelf terug naar relaties kan een eng vooruitzicht zijn. Je voelt je alsof je veel evenwichtiger en gezonder bent, maar je kunt je onzeker voelen om relaties te benaderen vanuit deze nieuwe plaats van authenticiteit. Je kunt je ook afvragen of je genoeg genezen bent om gezondere relatie ervaringen naar jezelf toe te trekken.

Observaties over deze Profetische Passage 11 April 2014 / Sandra Walter

Observaties over deze Profetische Passage 
11 April 2014 / Sandra Walter

Zegeningen Geliefde Licht Stam,

We zijn in de drie-dagen-voor het verankeren van de eerste golf van de Terugkeer van het Christus Licht, met het punt van de toegangspoort op Maandag 14 April tijdens de maansverduistering
(Voor Nederland/België/Frankrijk op 15 april 2014, 09:46 en is voor ons niet zichtbaar
Het is een gestage stroom van nieuw licht, actieveringen en uitbalanceren geweest sinds de Equinox. IK BEN er zeker van dat de Licht Stam de intensiteit hiervan kan voelen opbouwen, opbouwen en opbouwen. April is bezaaid met kosmische triggers en deze specifieke passage kan ook emoties triggeren. Het is met opzet op deze manier ontworpen; we hebben kansen voor een diepere innerlijke groei en zelfbekrachtiging als we dit licht en diens goddelijke beïnvloeding eren.

Poortopzichter Observaties

Ashtar: "On the Road" bijeenkomsten. Hoe het allemaal begon. / Susan Leland


Ashtar: "On the Road" bijeenkomsten.
Hoe het allemaal begon.
Susan Leland
12 april 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Eerst kwam Sehmet, toen begon Ashtar door te komen tijdens healingsessies die ik voor vriendinnen hield. Dit was ten behoeve van twee vriendinnen die meer wilden weten over hun eigen missies als Commandanten van Ashtar’s Galactische Federatie Sterrenvloot.

Wij begonnen onze bijeenkomst eenmaal per week, begin 2004, zodat zij Ashtar’s boodschappen konden horen. Zij namen alles op tape op zodat ik het later ook kon horen.

Op een zaterdag, nadat wij Ashtar hadden gesproken, spraken wij over wat hij had gezegd.

Aartsengel Michael "Ruilhandel van de Liefde" 11 april 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael

"Ruilhandel van de Liefde"
11 april 2014 / Rita Pulmans 


Geliefde Lord Michael,

In een e-mailbericht wat ik aankreeg stond het volgende te lezen:

Citaat: " Het geldstelsel zal volledig veranderen en vernieuwd worden, zodat het niet alleen de rijken meer rijker maakt, maar voor iedereen welvaart en vreugde brengt. Dit is een beetje in tegenspraak, -zo zegt de tekst-, met wat Michael, Gabriël en/of Chamuel in de boeken van Christoph Fasching beweren: daar was sprake van het totaal wegvallen." Tot zover citaat.
Ik voel de noodzaak om jou dit voor te leggen, wat hebt U geliefde engel hierover te zeggen?

Aartsengel Michael zegt mij:

Het geldelijk systeem zal ooit helemaal verdwijnen.
Eerst is er een "overgang" van oud naar nieuw "geld" en dit "beheerst" een nieuw geldelijk systeem, maar men is hier nog niet helemaal uit. "Men", daarmee bedoel ik Aartsengel Michael het bankwezen en de mensen hierachter.

Heavenletter #4887 De Ware Staat van Liefde / 12 april 2014

De Ware Staat van Liefde

Zaterdag 12 april 2014

God zei:

Als er iets zwaar op je hart drukt, kun je denken dat het gewicht om liefde gaat. Een geliefde dumpte jou, in het leven of door de dood, en jouw hart is zwaar. Ja, natuurlijk, je mist de geliefde en toch is jouw vraag in principe:

“Hoe kon je mij verlaten?” of: “Hoe kon God dit toestaan?”

Hoezeer je ook van jouw geliefde hield, het is geen liefde die deze vragen stelt. Het is geen liefde die zich beroofd voelt. Het wekt liefde geen enorme verbazing als een geliefde weggaat. Er is hier meer aan de hand.

vrijdag 11 april 2014

De april energieën – maak je stoelriemen vast ! 11 April 2014 / Patricia Cota-Robles

De april energieën – maak je stoelriemen vast !

Door Patricia Cota-Robles
April 2014

Aan het begin van dit jaar vertelden de Wezens van Licht in de Rijken van Verlichte Waarheid, ons dat 2014 een jaar zou zijn als geen ander jaar. Het schijnt dat dit een onderschatting was. 


Krachtige Activiteiten van Licht hebben plaats gehad dit jaar die het gehele Gezelschap van de hemel betroffen en de Ik BEN Aanwezigheid van elke man, vrouw en kind op Aarde. Deze gebeurtenissen hebben de omgekeerde effecten door onze val uit de Genade omgekeerd, inclusief het schisma dat geschapen werd door de Mensheid en het Elementale Koninkrijk toen we in de illusie vielen van afscheiding en dualiteit.

Een van de meest tragische dingen die gebeurden bij de “val” is dat we het besef verloren van Goddelijke Intelligentie die hoorde bij het Elementale Koninkrijk. Midden in de chaos die we onbewust hadden geschapen door onwetendheid en door misbruik van onze gedachten, gevoelens, woorden en daden, was ons gefragmenteerde en op angst gebaseerde menselijke ego tot de onjuiste conclusie gekomen dat de Aarde een levenloos of onbezield object is waarover de Mensheid het recht had om die te gebruiken en verkeerd te gebruiken zoals wij dat wilden. De meeste gruwelijkheden die we deze Planeet hebben aangedaan zijn het resultaat van dat verstoorde denken. 


Aartsengel Zadkiel "Jullie Koninkrijk van Waarheid" 10 April 2014 / Fran Zepeda

Aartsengel Zadkiel
"Jullie Koninkrijk van Waarheid"
10 April 2014 / Fran Zepeda

Hallo Geliefden. IK BEN Zadkiel, Aartsengel van de almachtige Violette Vlam, de Vlam van Waarheid en Zuivering. Velen van jullie kennen mij. Ik zweef de laatste tijd rondom jullie heen en help met de zuivering en transmutatie. Jullie allemaal ruimen deze dagen in immense grote sprongen op, en jullie zijn veel hulp nodig geweest van velen in het Hemelse en het Galactische Rijk om jullie besef en jullie bekwaamheden aan te sporen om op te ruimen en te transmuteren, om de werkelijke essentie van Jullie, die immer gestaag en waarachtig tevoorschijn komt, te ontsluieren. 

Toen jij jouw "Koninkrijk van Waarheid" onderzocht, werd je ingewijd tot vele nieuwe inzichten en herinneringen van waar je uit samengesteld bent en waar je van gemaakt bent en wat jouw doel is. En hoewel het bij tijden moeilijk is om alles dat je bent te bevatten, zonder geblokkeerd te worden door verwachtingen en kwalificaties, ga je plezierig langs dit pad van altijd-uitbreiding voort naar wie je werkelijk bent.

Angst is een Kooi 5 april 2014 / notjustablonde

Angst is een Kooi
5 april 2014 
door notjustablonde

Velen van ons zitten gevangen in kooien, gecreëerd door onze angsten. We zijn bang voor vele dingen zoals: de dood, andere mensen, de toekomst, zelfs voor onszelf!

Angst is een leugenaar en een dief! Het vertelt ons dat we zullen worden gekwetst! Het steelt onze tijd en de vrede in onze geest! Het doel van de angst is afleiding en vernietiging. Angst leidt ons af van onze ware erfenis en vernietigt onze vrede. We kunnen onszelf bevrijden door te beseffen dat angst niet echt is.

Angst kan ons niets doen. We zijn veilig in de armen van een liefhebbende God. Doordat angst verschijnt als een vriend luisteren we per ongeluk, maar angst houdt ons in de duisternis van de vrees, zorgen, stress onder het mom van het beschermen van ons! Angst is een illusie die ons ervan weerhoudt Gods aanwezigheid in elk facet van ons leven volledig te ervaren.

Op deze dag van je leven 11 april 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..... dat dit waarschijnlijk een goed moment voor je is om opnieuw
je prioriteiten in te stellen. Bepaal opnieuw wat belangrijk voor jou is.

Als het al een tijdje geleden is dat je hier naar hebt gekeken, misschien zou je moeten stoppen met wat je doet en naar kijkt vandaag.
Wat is werkelijk belangrijk op dit moment?
WIE is juist nu echt belangrijk?

De onzekerheid van April en je volgende grote sprong Geplaatst 11 april 2014 / Selacia

De onzekerheid van April en je volgende grote sprong
door Selacia
Geplaatst 11 april 2014

Hoogstwaarschijnlijk voel je je een beetje rusteloos en onzeker bij het begin van april, omdat je niet weet hoe de intense energieën van deze maand in jouw leven zullen spelen.

Zoals ik onlangs op Facebook schreef, kunnen de energieën van april zelfs de meest geaarde persoon onvast en in een staat van voortdurende onrust brengen. Twee eclipsen in één maand zal op elk moment een rit op de roetsjbaan met zich meebrengen. Maar nu in april, met daarbij nog de planetaire configuratie van het het zeldzame grote kruis dat zich al tientallen jaren opbouwt, kan het meer aanvoelen als ondersteboven hangend rondjes maken in de achtbaan.

Hier zijn enkele tips om makkelijker en met minder misstappen, die je dan later toch moet rechttrekken, door deze maand te gaan.


El Morya: Waarom in Hemelsnaam zijn jullie hier op Aarde? Geplaatst: 11 april 2014

El Morya: Waarom in Hemelsnaam zijn jullie hier op Aarde?
Geplaatst: 11 april 2014

TOPIC: Een oefening om de Wil van God op te roepen voor specifieke planetaire problemen.

IK BEN de Vlam van de Wil van God en ik ben hier om jullie uit te nodigen met mij mee te doen aan een oefening van de wil van God in jullie. Willen jullie mij meehelpen?

(De toehoorders antwoorden: JA!)

Dan vraag ik jullie je aandacht op je hart te concentreren, je op de vlam van God te richten die op het altaar in je hart brandt, uit te reiken naar die vlam, jouw Godvlam, die je unieke spirituele vlam is. En het maakt niet uit of je uiterlijke geest niet weet wat die vlam is. Je visualiseert het naar beste kunnen en dan visualiseer je dat de vlam zich uitbreidt en groeit en je gehele fysieke lichaam omhult. En daarna breidt zij zich uit en het omvat je hele energieveld. En daarna breidt ze zich nog verder uit, en nu omvat ze de hele aarde.

Sananda's Meditatie voor de harmonische Ascensie DAGELIJKSE MANTRA Tiende deel

Sananda's Meditatie voor de 
harmonische Ascensie 

DAGELIJKSE MANTRA 
Tiende deel van onze dagelijkse meditaties 

om de trillingen te verhogen en energie op te bouwen richting de gebeurtenis
 


De tijd wordt korter. Onze dagen komen dichter bij elkaar.
Dwars door tijd en ruimte roep ik jou.
Kom, vul deze leegte met uw zoete liefkozing.
Jij bent mijn bestemming.

Ik verlang ernaar dat je me vasthoud, om je warme omhelzing te voelen,
Om jou kus te proeven op mijn lippen, sporen de contouren van uw gezicht.
Totale zoete overgave. De jij van jou en mij van mij.
Ik ken je al duizend jaar en ook ontelbare meer.

Het Manuscript van Overleving - Deel 410 - Aisha North 10 April 2014

Golven van Licht zullen Doorgaan om steeds Meer van de Oude Illusie Weg te Spoelen
10 April 2014 / Aisha North

De getijden, zij zijn inderdaad veranderd, en zoveel zal er samen mee veranderen, als deze binnenkomende muisstroom van energieën door zal gaan om onrust in alle oude bezinksels te creëren welke nog steeds de visie over de werkelijkheid van de mensheid vertroebelen. Want jullie zijn nog steeds behoorlijk in het donker als tot wat de echte werkelijkheid is, aangezien de overgrote meerderheid nog steeds ondergedompeld is in deze oude mist van de illusie, of misschien zouden wij dat opnieuw moeten formuleren naar deze oude mist van desillusie. Want nog steeds zullen jullie een overvloed aan negativiteit rondom jullie heen zien, in die zin, als je ervoor kiest om je af te stemmen op deze kanalen die nog steeds druk deze zelfde negatieve signalen uitzenden. Maar als je het klaargespeeld hebt om jezelf uit het oude drama weg te scheuren die nog steeds uitgespeeld wordt op deze oude schermen die opgezet werden tussen de mensheid en diens innerlijke kern, zullen jullie al begonnen zijn om niet alleen door deze oude illusie heen te kijken, maar zullen jullie ook de eerste nieuwe glimpen van die gloednieuwe werkelijkheid gezien hebben die in diens volle pracht van technicolor uitgespeeld wordt.

De Ster Ouderen De Nieuwe Aura en Chakra Systemen Activering Ontvangen op 18 Juli 2013 - Vrijgegeven op 9 April 2014 / Aluna Joy Yaxkin

De Ster Ouderen

De Nieuwe Aura en Chakra Systemen Activering
Ontvangen op 18 Juli 2013 - Vrijgegeven op 9 April 2014 / Aluna Joy Yaxkin


Crop Circle near Silbury Hill England 
Het volgende is de derde boodschap die wij in Avalon ontvingen ~ De Wedergeboorte van de Gouden Graal Binnenin ~ hetgeen plaatsvond gedurende verscheidene formidabele grote astrologische driehoeken in de maand juli van 2013.
De Ster Ouderen vroegen mij om deze boodschap niet eerder dan tot NU toe vrij te geven! Ik ben er zeker van dat het behoorlijk belangrijk is voor het aankomende venster van de verduisteringen van 15 en 29 april en de Grote Driehoek! (Grote Kardinale Kruis)

Heavenletter #4886 Geloof in Liefde / 11 april 2014


Geloof in Liefde
Vrijdag 11 april 2014

God zei:

Als jij een schat bent in Mijn hart voor altijd, wat je kan overkomen, behalve liefde? Maar liefde is niet een gebeuren, begrijp je Me? 


Liefde is Ons Eigen Wezen. Liefde komt niet alleen af en toe tevoorschijn. Liefde IS. Liefde omringt. Liefde treedt tevoorschijn. Liefde is meer dan een attribuut. In Waarheid kan Liefde niet worden uitgezonderd. Liefde valt niet wel hier en niet daar. Liefde kent geen ingebeelde tijd en ruimte. Liefde is niet vergeetachtig. Liefde kan niet worden verhaast of vertraagd. Jij bent gehuisvest in liefde. Jij bent liefde voor altijd.

Iets dat geen liefde is, is niet waar. Dit klinkt willekeurig voor jou, maar Liefde is, en zij is nooit niet. Liefde is voor het leven zoals bloed is voor je lichaam. Liefde bestaat, en liefde bestaat krachtig. In de wereld lijkt liefde steeds veranderend te zijn, op en neer te gaan, rechts en links, hier en daar, maar Liefde is een constante. Er is geen liefde die tot trillen gebracht kan worden.

donderdag 10 april 2014

Aartsengel Michael: April Verduisteringen, Groot Kruis & Vermengende Stromen: – 8 April 2014 / Meredith Murphy

Aartsengel Michael

April Verduisteringen, Groot Kruis & Vermengende Stromen: Harmoniseren en Thuiskomst
Gechanneled door Meredith Murphy http://www.expectwonderful.com
Telepathische Transmissie – 8 April 2014Groeten Dierbare Vrienden & Familie van het Licht,

Deze nieuwe golf van Licht, wevend in ons midden en op jullie planeet, is de handel waar jullie gedurende een lange tijd op gewacht hebben. Het is de energie van jullie essentie, van binnenuit uitzendend en in overeenstemming van buitenaf tegemoet komend. Er is een krachtige resonantie van het zijn/bestaan welke plaatsvindt en voor velen van jullie, die zich voor zolang nog niet thuis gevoeld hebben op de Aarde, zal dit dat allemaal veranderen.

Energetisch is er een thuiskomst aan het gebeuren, en jullie kunnen het gemakkelijk binnenin jullie hart voelen. Het is genoeg om sommigen van jullie tot tranen toe te bewegen als dit completere weten van wie je bent samenkomt. Ongeacht van hoe je op deze energie reageert, de energie zelf realiseert jullie diepste aspiraties voor het leven op de Aarde, dierbaren. Deze zijn zeer dierbare verwachtingen, en lang-vastgehouden visioenen voor deelname, voor ontwikkeling, voor het collectief creëren en voor de verheffing van de Aarde en het openen van de planetaire matrix voor andere kosmische niveaus van zijn/bestaan en Licht. Het is een tijd om diepe tevredenheid en vreugde te voelen.

Liefde Is...9 april 2014 / Isis Ra

Liefde Is
Submitted by Isis Ra on Wed, 04/09/2014

Wat veel mensen vandaag de dag denken dat liefde is helemaal geen echte liefde. Liefde kent geen voorwaarden, geen beperkingen, en geen grenzen. Liefde is echt alles wat er is. Iedereen houdt van iets, of het nu een persoon, dier, plant, enz. is. Zonder liefde, zou er niets zijn. Ware liefde is een kostbaar geschenk dat we aan onszelf mogen geven. Alleen jij kunt beslissen om liefde te zijn, en om liefde te kiezen als het antwoord op alle vragen. Veel mensen zijn op zoek naar iemand die komt om hen te redden, maar jij bent de enige die jezelf kunt redden. Je moet jezelf openen om lief te hebben voordat het jou kan vinden.

Sananda's Meditatie voor de harmonische Ascensie DAGELIJKSE MANTRA Negende deel

Sananda's Meditatie voor de 
harmonische Ascensie 

DAGELIJKSE MANTRA

Negende deel van onze dagelijkse meditaties 
om de trillingen te verhogen en energie op te bouwen richting de gebeurtenis


Visualiseer de viering van jouw Ascentie - de grote finale. Voel de verwezenlijking, het hoogtepunt van levens van bewuste liefdevolle inspanning. Je hebt het gehaald! Visualiseer het en voel de vreugde! verbeeld je wie er bij je is, hoor de muziek waar je op danst, zie vrienden je omringen. Je bent een lichtend licht. 
God is je vriend en omhelst jou. 
Dit is waarom we kwamen. 

Copyright © Kathryn E. May, High Falls, New York 
aadehart@aol.com 

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl 


4e Grascirkel Formatie 2014 - 09 april 2014 / Robbert van den Broeke

4e Grascirkel Formatie 2014
09 april 2014
Robbert van den Broeke

In de middag van 8 april, slechts drie dagen nadat formatie nr. 3 was ontstaan, voelde Robbert weer een aanwezigheid bij hem thuis. ’s Avonds, zo vlak voor middernacht, werd dit gevoel heel sterk en kreeg hij een beeld van een veld en de straatnaam ‘Koksweg’ door. 

Ook zag hij de vorm van de formatie voor zijn geestesoog. Met één van de grootste cirkels zou iets speciaals zijn, alleen kon hij toen nog niet zeggen wat dat precies was. Roy, een goede vriend, was bij hem. Samen zijn ze toen naar het desbetreffende veld gereden. Het weer was rustig en de hemel was helder met een maan die halfvol was. Toen ze aankwamen konden ze de formatie eigenlijk al goed zien liggen in het veld.

Een schrijven van de Schepper 9 april 2014

Een schrijven van de Schepper
9 april 2014
Dat doe ik

Er kunnen dagen waarop jullie je onzichtbaar voelen .... Ik zie jullie.
Er kunnen momenten zijn waarop het voelt alsof de goede daden waaraan je deelneemt onopgemerkt blijven ...... ik zie ze wel.
Er kunnen momenten zijn waarop je je helemaal en volkomen alleen voelt ..... ik ben bij je.
Er kunnen momenten zijn waarop je het gevoel hebt dat niemand je begrijpt ...... ik begrijp je wel.
Er kunnen momenten zijn waarop het voelt alsof niemand je hoort ..... Ik luister.
Weet, tijdens jullie meest uitdagende momenten, dat deze voorbij zullen gaan en dat ik er altijd ben om te ondersteunen, lief te hebben, te verzorgen en jullie toe te juichen.

De Schepper

http://thecreatorwritings.wordpress.com
vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Sheldan Nidle - 8 april 2014

Sheldan Nidle - 8 april 20146 Ben, 16 Mac, 10 Caban

Dratzo! Het zindert op jullie wereld! Talloze incidenten vonden plaats die de leiders van de duistere cabal angst aanjagen. De gebeurtenissen dwingen deze arrogante figuren inschikkelijker te worden en de opkomst van een nieuw monetair systeem toe te staan. Tezamen met deze ontwikkeling komt de vestiging van een nieuw internationaal financieel systeem. Deze serie met elkaar verbonden gebeurtenissen creëert schokgolven die het bestaan van vele corrupte en eerder almachtige regeringen bedreigen. Een nog steeds groter wordende wig ontstaat nu en zal er binnenkort voor zorgen dat er nieuw bestuur wordt gecreëerd. Dit zich manifesterende fenomeen staat uiteindelijk een grondige onthulling van ons bestaan toe. Het duister kan eenvoudig zien dat haar heerschappij van vele millennia snel tot een einde komt. Het zal worden vervangen door toezicht, gebaseerd op moraliteit, jullie soevereiniteit en steeds toenemende welvaart. In dit nieuwe rijk gaan jullie vele zaken leren die voor jullie verborgen werden, waaronder jullie buitenaardse oorsprong en het vroegere bestaan van de vergane continenten Atlantis en Mu.

Op deze dag van je leven, 10 april 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik 
dat God wil dat je weet…..


... dat dingen werken in de maatschappij, omdat de biologie haar daartoe dwingt. Orde herstelt zich uiteindelijk, door psychisch evenwicht.

Camille Paglia heeft dat gezegd, en het is belangrijk om te onthouden
in deze tijden van grote verandering en schijnbare onrust.
Gesprekken met God zegt het zo: Het leven werkt en wordt uitgevoerd
in het proces van het leven zelf.
Het enige wat je hoeft te doen is erop vertrouwen dat het dat zal doen, en dat je het toestaat.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Oth: Werk. Geplaatst 10 april 2014.......

Oth: Werk.
Ellen Rauh
Geplaatst 10 april 2014.......

Op het woordje werk, hangt een zware energie van plicht. Meer en meer in de toekomst zal het nodig zijn dat mensen werk gaan zien als een aangename bezigheid, als een bezigheid waar bepaalde kwaliteiten aan bod komen en veredeld worden. Het werk dient jou en jij niet het werk. Hier zijn enorme verschuivingen aan de gang. Meer en meer mensen weigeren om werk te doen wat hun niet voedt. Inderdaad, het werk moet jou als mens voeden. Je kwaliteiten moeten aan bod komen en verandering van werk is vaak nodig om andere kwaliteiten aan bod te laten komen, zodat jij ontdekt dat je die kwaliteiten hebt. Hierdoor wordt je rijker als mens. Ook dit hoort bij de nieuwe patronen van vrijheid. Meer en meer keuzemogelijkheden en meer en meer veranderingen zullen van jou een ruimer en rijker mens maken. Als jij ontdekt door een toevallige bezigheid hoe graag je dit doet, hoe blij je hier van wordt en hoe goed je daarin bent, zal dit een opleiding en een trap zijn voor een volgend werk, waar nog meer mogelijkheden van jou aan bod komen. Laat je leiden door al datgene wat je boeit en vooral datgene waar je vreugde bij ervaart. Het wil niet zeggen dat je elke maand verandert van werk maar eenzelfde werk kan veranderen, doordat jij het met een andere instelling doet.

Heavenletter #4885 Creativiteit Is Haar Eigen Pad / 10 april 2014


Creativiteit Is Haar Eigen Pad
Donderdag 10 april 2014
God zei:

Misschien is niets wat het lijkt en moet niets zijn wat jij denkt of jou geleerd is of wat de wereld zegt dat het leven zou moeten zijn. Niemand kan echt voor jullie spreken, geliefden. Je moet voor jezelf spreken.

Hoewel het zo is dat je maar één ding tegelijk kunt doen, wie zal zeggen dat je je slechts op één ding tegelijk moet richten! Je bent een creatief mens naar wie ideeën toekomen. Ideeën komen als ze komen. Wie zegt dat je een bepaald schema voor ideeën moet hebben? Wie zegt dat jouw ideeën niet willekeurig komen? Misschien is het oké dat jouw ideeën komen als ze komen zelfs als jij middenin het creëren van een ander idee bent? Wie zegt dat je niet aan twee of drie of vijf of meer creatieve inspanningen allemaal tegelijk kunt werken? Het zou kunnen dat dit de mooiste manier voor jou is om te produceren. Efficiëntie is niet altijd efficiënt. Hoe dan ook, wat heeft efficiëntie met creativiteit te maken? Creativiteit is haar eigen pad.

woensdag 9 april 2014

El Morya "Nauwgezette Communicaties" 8 April 2014 / Julie Miller

El Morya

"Nauwgezette Communicaties"
8 April 2014 / Julie Miller

Wat betekent het om tactvol te spreken? Met veel tact spreken dierbaren is een bekwaamheid om de fragiele natuur van iedere situatie te waarderen en het vriendelijkste en meest respectabele ding te behandelen of te bespreken. Wanneer je in staat bent om gebruik van tact te maken wordt je meer inlevend richting anderen, je bent in staat om de gevoelens van anderen te bespeuren en kunt snel herkennen hoeveel invloed jouw eigen woorden of acties hebben. Het is belangrijk je te herinneren wanneer je leert om meer tactvol te zijn, dat deze nieuwe manier van zijn niet slechts het leren van een nieuwe vaardigheid is, maar om een diep oprecht verlangen te hebben om anderen geen schade te berokkenen met jouw eigen woorden of acties.


Van alle vaardigheden en uitoefeningen die je onderneemt, is het bewust en met tact leren spreken één van de meest belangrijke en voor velen één van de meest uitdagende, echter, met doorzettingsvermogen kan het ook de meest belonende zijn. Er zijn veel mensen die zichzelf gedurende een lange tijd toegewijd en zich veel moeite getroost hebben voor het innerlijke werk, die vinden dat het ontwikkelen van tact en het bewust leren spreken geen gemakkelijke taak is. Voor het merendeel, wanneer het voor jou tijd is om te spreken heb je enig begrip van wat jouw intenties zijn en wat het is dat je wenst over te dragen. Gewoonlijk is het jouw besef van je Zelf dat bijna verdwijnt op het moment dat je begint te spreken.

Sananda's Meditatie voor de harmonische Ascensie DAGELIJKSE MANTRA Achtste deel

Sananda's Meditatie voor de 
harmonische Ascensie 

DAGELIJKSE MANTRA 

Achtste deel van onze dagelijkse meditaties 

om de trillingen te verhogen en energie op te bouwen richting de gebeurtenis Dit is een mantra die je zal helpen af te stemmen met Alles Dat Is en je vrede brengt . Voel de warmte in je hart zoals je gezien, gehoord en geliefd bent.

Herhaal deze mantra 3 keer per uur.


Op deze dag van je leven 9 april 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik 
dat God wil dat je weet…..

... dat je jouw waarheid mag spreken, maar stil je woorden
met vrede.

Vertel jouw waarheid zodra je het weet. Maar vertel het voorzichtig,
vriendelijk en met mededogen voor de toehoorder. Iemand
heeft het nodig om vandaag de waarheid van je te horen ... maar die persoon
heeft eveneens je diepe medeleven nodig als je het uitspreekt.

Probeer, wat er gezegd moet worden te zeggen met zachtheid en
met een wijd open hart. Vergeet niet, de waarheid kan pijn doen ...
maar het doet een stuk minder pijn als je bezorgt bent over hoe het voelt terwijl
je het zegt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Aartsengelen Raphael en Zadkiel Jullie zijn de Kanalen voor de Aarde 2 April 2014 Natalie Glasson

Aartsengelen Raphael en Zadkiel

Jullie zijn de Kanalen voor de Aarde
2 April 2014 / Natalie Glasson


De opkomst van Liefde is één van de grootste onderwerpen voor diegenen die een spirituele ontwaking en het ascentieproces op de Aarde volgen; dit is omdat het het grootste onderwerp en het belangrijkste aandachtspunt is op de innerlijke vlakten. Wij hebben nooit op de innerlijke vlakten en in de hemelen van het Engelachtige Koninkrijk zoveel liefdestrillingen ervaren; verschillende en uiteenlopende liefdestrillingen. Noch hebben wij zo een rijkdom van liefde door de Schepper aan ons gegeven gehad om met andere aspecten van de Schepper te delen. Wij weten waarlijk dat de ascentie voorwaarts gaat en met grote rijkdom manifesteert omdat nooit eerder wij gebombardeerd werden met zoveel Liefde, voor ons op de innerlijke vlakten is het ietwat overweldigend, inspirerend en ontzag inboezemend. Wij op de innerlijke vlakten stellen onze energieën open om de Schepper te ontvangen, aan ons wordt gevraagd om als kanalen te dienen om via onze eigen energie het Licht, de Liefde en het Bewustzijn van de Schepper uit te zenden zodoende de belichaming op talrijke niveaus van de Scheppers Liefde helpend. Ascentie en eenheid met de Schepper vindt werkelijk plaats aangezien wij gigantische verschuivingen aanschouwen die eerder niet volledig werden ervaren.

DOLORES CANNON 13

DOLORES CANNON 13


Ik ga door met waar ik de vorige keer ben gebleven:

Pag. 628:
D: Maar ik bedoel, als we de verschuiving maken, zullen we…

V: (onderbroken door V) Je bedoelt of je zult leven of sterven?

D: Zullen we doorgaan met leven zoals we dat kennen?
V: Ja, sommigen zullen zich er niet eens bewust van zijn. Zie je, dat kleine ding/zaadje dat we in hun hoofd plantten, zal hen helpen om de dimensionale verschuiving te maken. Maar ze weten dat er verwoesting is. Ze zullen verwoesting zien. Ze zien wat er plaats vindt en ze zullen de dode lichamen zien, maar ze weten niet dat zij zelf de verschuiving hebben gemaakt. Ze zullen het feit niet beseffen dat de reden dat zij daar niet beneden liggen dood te zijn, is omdat zij die verschuiving hebben gemaakt en dat die verandering hen niet aanraakte.

Kuthumi: Je eigen heilige centrum. Geplaatst: 9 april 2014

Kuthumi: Je eigen heilige centrum.
Geplaatst: 9 april 2014

Goeiedag,

Ik kom jullie tegemoet met een boodschap omtrent jullie eigen heilige centrum. De plaats van waar alle energie wordt gegenereerd: het hart. Het is een indrukwekkende bron. Velen van jullie begrijpen dit niet goed. Je gaat dag in dag uit door met creëren in je hoofd, in een poging om je gedachten te rationaliseren en dus ook je acties. Actie volgt altijd op een idee.

Het is tijd dat je contact legt met je heilige centrum: je hart. Tijd om te kijken wat daar te vinden is, om eerlijk te zijn met jezelf. Het hartcentrum bevindt zich in het midden tussen je gevoelens, acties en je bewuste geest. Wanneer je je hartcentrum contempleert, moet je je conentreren om verouderde denk- en doepatronen. Evalueer of ze nog steeds relevant zijn voor je huidige gedachten en acties. Of behoren ze helemaal tot het verleden en heb je ontdekt dat je gegroeid, geëvolueerd bent?


Oproep naar alle liefhebbers van walvissen en dolfijnen. geplaatst 9 april 2014

Oproep naar alle liefhebbers van walvissen en dolfijnen.
April 04, 2014

Deze oproep komt van Dolores Cannon, maar ook Patricia Cori doet mee, en het Royal Philharmonic Concert Orchestra   
op  25 april 2014.
vertaling winny

Dit is om alle walvis en dolfijn liefhebbers op te roepen om mee te doen. Onderaan een filmpje met een beschadigde walvis met de oproep en een kinderkoor.

Mis de avond niet en denk er aan! Een concert voor Dolfijnen en Walvissen om De Oceanen Levend te Zingen, uitgevoerd door het Royal Philharmonisch Concert voor Orchestra, en prachtige artiesten op 25 april 2014 in de Fairfield Halls, Croydon, Engeland.

Volg Vreugdevol Jouw Pad, Maar Alleen Jouw Pad 8 April 2014

Volg Vreugdevol Jouw Pad, Maar Alleen Jouw Pad
8 April 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Velen van jullie staan jullie dagen toe om zonder veel verwachtingen te stromen, wetende dat astrologische conjuncties jou wel of niet mogen beïnvloeden en dat er veel meer astrologische en menselijke evenementen zullen zijn die dat wel zullen doen, terwijl je verder verhuist in/naar jouw nieuwe wezen/bestaan.

Maar als jij onder diegenen bent die dergelijke evenementen volgen met een beetje bezorgdheid - schaduwen van jouw 3D overtuigingen toen evenementen vaak beangstigend waren - weet alsjeblieft dat angstige evenementen er niet langer meer zijn.

Het is goed en wel dat je de sterren volgt, ongeveer zoals je de seizoenen van jullie geliefde Gaia volgt. Maar het volgen van de sterren betekent niet dat ieder evenement een negatieve impact op jou zal hebben, niet meer dan dat iedere lentebloem stuifmeel produceert hetgeen allergieën tot actie aanzet. Als iets dergelijks waar was, dan zou met vrees aan de lente gedacht worden in plaats van met liefdevolle anticipatie.

Heavenletter #4884 De Meest Wezenlijke Droom van Allemaal / 9 april 2014

De Meest Wezenlijke Droom van Allemaal

Woensdag 9 april 2014

God zei:

Een land van vrede bestaat. Je hebt er een flauw vermoeden van, zelfs als er onrust beweegt binnenin jou. Er zijn momenten dat je bekend bent met vrede. Meer en meer van deze momenten, en de onschuldige wereld zal voldoen aan deze vrede. Natuurlijk, dit is zo. Genoeg mensen die vrede binnenin voelen kan alleen resulteren in een land van vrede.

Iedereen voelt wat er gaande is in de omgeving. Als er een ruzie is, absorbeert een huis de effecten. Als er rust is, absorbeert een huis ook de rust. En gelach! Een huis kan alleen doen wat het kan doen. Van een huis is de actie niet afkomstig. Het is een reactor. Wat een belangrijke rol speel jij in de wereld.

Een schrijven van De Schepper 8 april 2014

Een schrijven van De Schepper
Elke stap die je neemt
8 april 2014

Oh, mijn liefste; als je alleen al kon zien wat Ik in jou zie. Ik vier je prestaties, ondersteun je als je het gevoel hebt dat er niemand om je heen is en heb je meer lief met elke stap die je neemt in je Aardse bestaan​​. Je bent prachtig!
De Schepper

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Eén Wereld, twee weergaven 8 april 2014 / will

Knowing Whispers

Eén Wereld, twee weergaven 
Submitted by will on Tue, 04/08/2014


Het pad van ware genezing is het proces van het herinneren in het bewustzijn van onze ware identiteit - niet de ene geest en ego willen dat je gelooft, maar degene die van nature slapende is en rust in onze gevoelens.

De geest en ego hebben alle pijn en kwelling van ons leven gecreëerd door ons de vrijheid te geven zoveel valse identiteiten te leven als wij wensen.

De dood is een product van de geest en de verbeelding - het laat ons denken aan een grote kloof of afgrond, die zou bestaan op het moment dat we het lichaam verlaten, maar dit is niet waar. We identificeren ons gewoon met onze verborgen gevoelens die zich uitstrekken tot in de eeuwigheid.