Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 april 2014

Heavenletter #4880 Moed en Grootheid Zij aan Zij / 5 april 2014

Moed en Grootheid Zij aan Zij

5 april 2014

God zei:

Het vergt moed zelfs om ontmoedigd te zijn. Zie jij wat Ik bedoel? Je bent moedig door in een lichaam op Aarde te zijn. Er is geen gevaar voor jou, de essentie van jou, maar je lichaam is omgeven door valkuilen. In elk geval, zijn jouw dagen op Aarde in een lichaam geteld. Zo is het in de wereld.

Welk harnas heb je om je lichaam te beschermen? Tegelijkertijd dat jouw lichaam essentieel voor jou is op Aarde en kostbaar voor jou, is het niet zo veel. Ik zeg dat in de volledige wetenschap dat jij en jouw lichaam beide wonderen zijn. Het is een wonder, jouw lichaam, hoe het functioneert en alle doeleinden die het dient. Het is een wonder, het wonder van jou dat je vervat bent in een lichaam, dat de geest van jou is opgenomen in de verpakkingen. Het is een wonder dat de ziel en Ik bestaan. Het is een wonder, dat je ziel, de geliefde ziel van jou, de almachtige ziel van jou, rond loopt in je lichaam, je kwetsbare lichaam dat zonnebrand kan krijgen of struikelen en vallen.

Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap 5 april 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse boodschap 
5 april 2014

Dierbaren, jullie ego zelf, het deel van jullie dat jullie klein wil houden en geen enkele interesse heeft in jullie verlichtingsproces, verzet zich tegen groei en verandering. Dit werkt met de energie van contractie. Je hogere zelf, het deel van jou dat wil groeien en uitbreiden, omarmt de groei en de schepping. Dit verklaart waarom je het leven dat jullie willen leiden niet kunnen creëren van de energieën van twijfel of angst - het zijn gewoonweg niet de energieën om te creëren.

Teneinde de geautoriseerde verandering te creëren die je zoekt, moet je jezelf verplaatsen in de energieën die de actie ondersteunen. Het is net als zitten in je auto. Je kunt gewoon niet naar toe gaan waar je wenst naar toe te gaan tenzij jij jou voertuig in de rijstand zet. Dus als je een geautoriseerde verandering wenst te ervaren, moet je jezelf in de energieën brengen die jouw gewenste creatie ondersteunen. Meditatie, gebed, kunst, muziek, dans, schrijven, dingen die maken dat je je blij voelt en alles ondersteunen (eigenlijk alles dat jou in een goed voelende energiestroom krijgt), zijn allemaal prachtige manieren om jezelf te verschuiven naar de energieën die jou toelaten om te beginnen met het in alle ernst creëren.

Een schrijven van De Schepper 5 april 2014

Een schrijven van De Schepper
5 april 2014
Heelheid

Te vaak, zullen jullie naar elkaar kijken om de hiaten in jezelf op te vullen als een middel om heelheid te voelen. De verwachting dat een ander deze macht heeft kan alles verterend zijn, en als het niet gebeurt, zeer teleurstellend. Vergeet niet, alleen jij kunt jezelf de heelheid geven die je zoekt. Sta het universum toe om te helpen bij het ​​vinden en het vullen van de hiaten. Deze zeer eenvoudige handeling van zelfliefde stelt je open en staat het universum toe om mensen naar je toe te sturen die, in en van zichzelf heel zijn.

De Schepper

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


El Morya: Gij zult niet begeren wat een ander toebehoort. 5 april 2014

El Morya: Gij zult niet begeren wat een ander toebehoort.
5 april 2014

Gegroet mijn broeders en mijn zusters. Wees gegroet en ontvang mijn zegening. Lang geleden, zeer lang geleden zijn er Hemelse Woorden aan de mensheid aangereikt. Hemelse Woorden die de mensheid zouden helpen om vrede en liefde in hun leven te brengen. Om als één mensheid te kunnen samenleven ondanks de verschillen die er bestonden en nog bestaan.

Tien Gulden Waarheden, gulden regels als het ware, zijn de mensheid vanuit hogere trilling aangereikt. Niet om de mensheid aan banden te leggen, niet om vrijheden in te perken of om straffen te kunnen uitdelen, maar wel om het leven in een samenleving te vereenvoudigen. Om het leven in een groep te bevorderen. Deze gulden regels werden rechtstreeks vanuit hogere sferen aangereikt aan de toenmalige incarnatie van mijn ziel, genaamd Mozes. . .

Steve Beckow met Uur met een Engel met Lord Maitreya deel 2 van 2 op 13 mrt 2014

Steve Beckow met Uur met een Engel met Lord Maitreya
deel 2 van 2
13 mrt 2014
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl


Het eerste deel van het transcript gaf Linda Dillon weer die sprak over de lancering van de Tsunami van Liefde die enkele dagen geleden plaats vond. Dit tweede deel is het interview met Lord Maitreya.

Steve Beckow: Naar Lord Maitreya kijkt men als de wereldleraar, oh, gosh, al honderden en honderden jaren. En ik denk dat jullie referenties vinden naar hem onder diverse namen in diverse godsdiensten en hij is een centrale figuur bij de terugkeer van de meesters. Dus nu hoop ik dat ik Linda genoeg tijd heb gegeven om zich aan te passen en daarmee verwelkom ik Lord Maitreya. 

Lord Maitreya: Welkom. Ik ben Maitreya. En ja, je hebt het kanaal voldoende tijd gegeven!

Steve: Dank u.


De Tijd en de Dimensies Bereizen om Je Leven te Transformeren 5 April 2014 / DL Zeta

De Tijd en de Dimensies Bereizen om Je Leven te Transformeren 
5 April 2014 / DL Zeta


Wij zijn op ieder moment vrij om onze groei te versnellen door de tijd en de dimensies te bereizen. Wanneer wij onze geest verstillen en onszelf uitlijnen met de hogere dimensies, zijn wij in staat om portalen in bewustzijn gewaar te worden die ons toestaan om iedere locatie in het Universum te bezoeken. Door intentie, spirituele verbinding en trillingsresonantie is alles mogelijk.

Een Verstilde Geest is het Toegangspunt naar Andere Dimensies
De eerste stap om toegang tot andere dimensies te verkrijgen is het verstillen van jouw geest. Een drukke geest wroet eindeloze stromen van gedachten naar buiten die als ankers voor de driedimensionale wereld dienen. Het is één van de grootste bespottingen van het menselijke bestaan dat wij ons hier en daar naartoe snellen om naar iets te zoeken, proberend om iets te bereiken. Wanneer wij in de driedimensionale wereld verankerd zijn is onze spirit geknecht door onze drukke geest, het voor ons onmogelijk makend om het feitelijke ding waar we naar op zoek zijn te herkennen. Wanneer wij verlangzamen en naar de fluisteringen van onze spirit luisteren, vinden wij waar wij naar op zoek zijn in de ruimtes tussen onze drukke, lineaire gedachten. Hoe meer wij ons op deze ruimtes focussen, hoe meer zij uitbreiden. Weldra worden zij groot genoeg om een overgang in/naar de universele geest te verstrekken.

De Dynamica van de Kosmische Christus Terugkeer 3 April 2014 / Sandra Walter

De Dynamica van de Kosmische Christus Terugkeer
3 April 2014 /
Sandra Walter 
Zegeningen Geliefde Licht Stam,
Kunnen jullie de vrijheid voelen, de uitbreiding, de LICHTheid van het hier zijn terwijl de Zonne Kosmische Christus terugkeert? Deze lichtgolf zal volledig verankerd worden door de verduistering op 14 April.
April bezit uitdagende energieën; inderdaad een kans voor goddelijk Meesterschap. Het grote Kosmische Licht dat naar binnen gutst sinds de Equinox, intensiveert onze ervaringen en ons Ascentieproces. Het activeert niet alleen Hartcentrums voor de Gechristende staten van bewustzijn, het activeert ook een langverwachte profetie van onze Goddelijke MENSelijke geboorterecht.
Ervaringen van verhevenheid en disharmonie worden beide versterkt. Laten we ons herinneren dat het volume omhoog gedraaid is aangaande disharmonie met het oog op het creëren van vrede. Voorbereidde harten voelen hun Christus terugkeren, terwijl angstige harten zich vast mogen klemmen aan het bekende terwijl het onder hen verbrokkelt. Het is de lichtfrequentie zelf welke de afscheiding van liefde en oorlog, vrede en geweld, harmonie en disharmonie creëert. Wij beginnen de passage van het grote uitsorteren van persoonlijke keuzes, een sterkere ervaring van zelf-oordeel dag.

Het Manuscript van Overleving - Deel 409 - Aisha North 4 April 2014

Houd je Gedeisd en Neem een Pauze…
4 April 2014 / Aisha North

Jullie zijn nu begonnen om jezelf voor te bereiden op wat er verderop ligt, want zelfs als jullie je er niet bewust bewust van zijn, jullie binnenste wezen heeft hier eeuwig op gewacht. Want zie, jullie wisten op voorhand wat jullie op deze reis konden verwachten, en zelfs als dat op het moment teveel om te begrijpen mag schijnen te zijn, jullie kwamen omlaag in/naar dit fysieke lichaam van jullie, deze tijdreiziger om er een goedpassende omschrijving voor te vinden, goed berijmd in de uitdagingen waar jullie onderweg mee geconfronteerd zouden worden. Jullie kwamen ook in de wetenschap dat dit niet slechts geploeter, barensweeën en hartzeer zou zijn, want deze keer was de echte reden voor jullie aankomst hier er één van vreugde en één van opgetogenheid.

Angst is een Illusie Submitted by will on Fri, 04/04/2014

Angst is een Illusie

Submitted by will on Fri, 04/04/2014 

Geloof dit gewoon niet , want het is een populair ding in New Age leringen, als je het wel gelooft zul je echt de diepere inzichten die door persoonlijke openbaring komen missen. Je kunt tot dit besef komen door je eigen ervaring, het is heel eenvoudig om zelf de illusionaire aard van de angst te zien. Wanneer een van je angsten omhoog komt, loop er dan niet van weg  wordt er niet in meegenomen  verzet je er niet tegen​​, vecht er niet tegen, observeer het gewoon. Je versterkt je angsten door het vermijden van hen, en dat is alles wat angst is, het vermijden.Wat gebeurt er als je echt kijkt naar je angsten, zonder ervoor terug te deinzen? Ze verliezen een deel van hun macht over je, nietwaar? Als je echt, echt naar ze kijkt, voel wat er achter hen is, kijken volledig naar de angst, het verdwijnt! Het was er nooit echt om te beginnen, maar je gaf het een illusionair bestaan door de angst te voeden met je levensenergie. Angst is eigenlijk niets meer dan dit, een parasitaire gedachte vorm.

vrijdag 4 april 2014

Boodschappen van Matthew via Suzy Ward op 2 april 2014

Boodschappen van Matthew via Suzy Ward

op 2 april 2014


Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere Meesters.

Nog steeds over het Maleisische vliegtuig en Ashtar en God die spreken.
Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Zoals in de laatste boodschap zal ik voor mezelf spreken, over die boodschap. Door uit te leggen waarom die werd doorgezonden, best een aanzienlijke tijd nadat het vliegtuig werd vermist, kan ik de indruk hebben gegeven dat ik alleen Ashtar vroeg om jullie hierover te vertellen, en dat is het geval niet - die vraag werd gesteld door alle zielen hier, waar slechts de hoge vibraties van waarheid kunnen worden geregistreerd en telepathisch worden doorgezonden.

2014 Voorspellingen Ascentie Symptomen, Aankomst Galactische Sterren Familie, Nieuwe Technologieën 333 Shekina Rose 3 April 2014

Shekina Rose /De Blauwe Straal
2014 Voorspellingen Ascentie Symptomen, Aankomst Galactische Sterren Familie, Nieuwe Technologieën 333
3 April 2014


De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden aan Shekina Rose gegeven door de spirit om deze transmissie te activeren.

Dit jaar brengt opwindende tijden met golven van nieuwe harmonische trillingsresonanties waar de centrumbron jullie de Galactische downloads van technologieën geeft vanuit de hogere rijken. Jullie kunnen iets aan de horizon bespeuren, iets groots maakt zich gereed om te gebeuren. Terwijl het oude resonantiegebied van bewustzijn ineenstort, zullen grote veranderingen en bewegingen zich voordoen.

Oth: Wat houdt de vijfde dimensie precies in? Wat betekent dat voor mensen? 4 april 2014

Oth: Wat houdt de vijfde dimensie precies in? Wat betekent dat voor mensen?
Boek: De vierde dimensie, de dimensie van het Niets.
Ellen Rauh
Geplaatst: 4 april 2014

Het betekent voor mensen dat er een groter geheel van hun hersenen mee mag doen. Jullie slapen voor drie kwart omdat jullie het niet aankunnen om het grotere geheel te zien. En weet dat er mensen bij zijn die nog voor een veel groter deel slapen.

Het vraagt een enorme verantwoordelijkheid. Elke kracht waarvan jij in staat bent om ze te gebruiken en te ontvangen, vergt gelijkmatige verantwoordelijkheid. Als jullie in staat zouden zijn om huizen met je gedachten af te breken, kun je je dus voorstellen wat een verantwoordelijkheid je hebt. Alles komt neer op een enorme beheersing. Iedereen die hogere frequenties ter beschikking krijgt, gaat door testen van beheersing. Als je niet in staat bent om deze kracht te beheersen, worden ze voor je eigen bescherming en voor de bescherming van velen, van je afgenomen of ontoegankelijk gemaakt. Elk van jullie is beschermd omdat je nog niet in staat bent om deze enorme krachten te gebruiken. Jullie denken is nog te beperkt en vele emoties van oude herinneringen zouden jullie als het ware beïnvloeden om deze enorme krachten te misbruiken. Vandaar dat die krachten zeer veilig en beschermd bewaard worden en iedereen die deze krachten of een beetje daarvan mag gebruiken, wordt getest door meerdere examens. Want de verantwoordelijkheid voor deze energie krijg je dan zelf als mens als individu op je schouders.

Saul: De mensheid is onveilig gebalanceerd…../ John Smallman op 2 april 2014


Saul: 
De mensheid is onveilig gebalanceerd…..
John Smallman op 2 april 2014:
Vertaling: René

Het ontwaken van de mensheid is onvermijdelijk en op handen! De Liefde die door jullie allen heen stroomde ­– de liefdevolle kanalen die jullie zijn – terwijl jullie het Licht vast houden en de intentie voor de mensheid hebben om te ontwaken, is dit een energie van enorme macht die niet terzijde geveegd, genegeerd of verworpen zal worden. Een van jullie leukere manieren om dingen te zeggen als het over de menselijke neiging gaat om iets onopgemerkts maar duidelijk zichtbaars te negeren of te ontkennen, is als ‘de 400kg Gorilla in de kamer’. Nou, het veld van de goddelijke Liefde dat de mensheid en jullie planeet omhult, is een beetje groter dan dat! En er is geen mogelijkheid dat jullie dat kunnen blijven negeren. Jullie ontwaken is op handen! 

Sommigen van jullie zijn zich zeker bewust van de gorilla in de kamer, ook al erkennen jullie die niet – het is omgeven door een grote hoop bananenschillen, dus iemand is het aan het voeren! Of, om het wat zinvoller uit te drukken, velen van jullie zijn liefdevolle kanalen van het goddelijke energieveld, onderwijl er voor alle intenties en doelstellingen onbewust van blijvend, en van het enorme effect dat jullie op het ontwakingsproces van de mensheid hebben, gewoon door geïncarneerd te zijn op dit moment in de illusie. En daarvoor worden jullie zeer geëerd, en wanneer jullie ontwaken zullen jullie verbaasd zijn wanneer je je realiseert wat je hebt bijgedragen aan het proces.Aartsengel Gabriel Dagelijkse Boodschap 4 april 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse Boodschap 
4 april 2014

Zoveel mensen leven met een "geen pijn, geen winst" mentaliteit. Zo'n beperkend geloof systeem, gevuld met zo veel strijd! Waarom probeer je niet, "Uitlijning en Schijnen"? Het zal je nog steeds brengen waar je wenst te gaan, maar als je aankomt, zul je veel minder gehavend en versleten zijn, verzekeren wij u.

Aartsengel Gabriel

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl
Een schrijven van De Schepper 4 april 2014

Een schrijven van De Schepper
4 april 2014
Vind Rust

In het begin kan het overweldigend zijn om te merken dat jullie deel uitmaken van iets zoveel groter dan je ooit had kunnen denken. Zodra jullie rust vinden in het denken en weten dat jullie de mogelijkheid hebben om te creëren wat jullie ook kiezen, wordt het minder ontmoedigend ......... leuk, zelfs.

De Schepper

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter #4879 Wie Anders Is Er Dan God? / 4 april 2014

Wie Anders Is Er Dan God?

Vrijdag 4 april 2014God zei:

Het is niet zo dat je trouw aan Mij verplicht bent en je daarom loyaliteit aan Mij moet geven. Zo is het helemaal niet. De vraag is: Wie anders is er? Wie anders is er voor jou om je trouw aan te geven dan aan Mij?

Je hebt je loyaliteit aan mensen gegeven, aan oorzaken, aan groepen, aan dit, aan dat. Vaak, al te vaak, ben je teleurgesteld.

Ik begrijp dat je Mij soms kunt zien als een teleurstelling voor jou. Bij vrienden en bij Mij komt jouw teleurstelling vaak van teveel dingen persoonlijk nemen. Alsof je afgewezen wordt. Alsof je minder dan serieus genomen wordt. Alsof je genegeerd wordt.

Engel gidsen: Jullie moeten eerst het oude loslaten voordat je ruimte kunt maken voor het Nieuwe. 1 april 2014 Taryn Crimi

Engel gidsen via Taryn Crimi: Jullie moeten eerst het oude loslaten voordat je ruimte kunt maken voor het Nieuwe.

1 april 2014

Gechanneld door Taryn Crimi op 1 april 2014 op: http://angelicguides.wordpress.com

Vandaag willen we graag je aandacht vestigen op het proces van loslaten. Ieder van jullie is net door een massale tijd van loslaten gekomen, van opruimen en vrijlaten. Dit kan al ervaren zijn op een veelvoud van manieren, sommigen van jullie manifesteerden dit via stoffelijke zuivering, anderen deden dat door het verlies van bezit, een carrière, een huis of door verlies van een geliefde. De maand maart was moeilijk voor velen van jullie maar jullie hebben meer bewerkstelligd dan het schijnbaar lijkt te zijn en dit is waar we graag verder op willen voortborduren vandaag.

donderdag 3 april 2014

Aartsengel Michael Verenigen Met Je TweelingVlam 2 April 2014 / Celia Fenn

Aartsengel Michael

Verenigen Met Je TweelingVlam
2 April 2014 / Celia Fenn


Celia: In deze tijd van verhoogde Kosmische- en Zonnestraling, vinden velen hun weg naar het Licht en de Liefde binnenin hun harten en zielen. Zij komen "thuis". Het is daar dat zij die bron van Onvoorwaardelijke Liefde zullen vinden welke genoemd wordt de "TweelingVlam".

Veel mensen schrijven en vragen mij wanneer zij hun TweelingVlam zullen ontmoeten, of dat hun TweelingVlam in incarnatie is. In deze channeling welke gegeven werd door Aartsengel Michael voor een particuliere cliënt, legt hij uit dat de TweelingVlam een energie is die hoofdzakelijke binnenin jou gevonden wordt, en dan ervaren kan worden in de externe of gemanifesteerde wereld. Het is als zodanig geen persoon, maar een energie die gedeeld en ervaren kan worden door twee energetische verenigbare zielen. De channeling begint met een discussie over de rol van de zielgroep binding en zielfamilie verenigingen, en gaat dan naar het onderwerp van de TweelingVlammen;

Ashtar Spreekt: "Contact" 3 maart 2014 / Philipp

Ashtar Spreekt: "Contact"

Ashtar via Philipp

3 maart 2014


Wij, jullie Galactische Familie zitten in het proces om een stoffelijk contact te organiseren met jullie. Het is aanstaande (imminent).

Het contact tussen ons zal individueel onder op onze geliefde planeet Gaia zijn. Er zullen noch massale landingen zijn noch een op’beamen’ aan boord van een schip. Eerder zullen we degenen bezoeken van jullie die erin geslaagd zijn om hun energieën te laten omhooggaan naar een bepaald niveau dat past bij onze eigen energie.

Maak alsjeblieft geen vergissing: zulk een ontmoeting heeft hoge eisen voor jullie energie voertuigen. Onze energieniveaus zitten in andere fases en wij moeten onze energie verlagen in bepaalde mate, om samen te gaan met jullie niveaus. In die mate is dit het laagste en om verder naar beneden gaan zou serieuze schade kunnen veroorzaken. Dat is de reden waarom jullie ons half-weg moeten ontmoeten.

Wat kunnen jullie verwachten van ons contact? Hoe gebeurt het contact? Kuthumi: Het belang van meditatie. 3 april 2014

Kuthumi: Het belang van meditatie.
Vertaald voor de meester door Hans Fiers
Geplaatst: 3 april 2014

Een goede dag, 

Iemand vroeg me om iets te zeggen over meditatie. Aan veel zielen die het proces van de verlichting aanvatten, wordt gezegd dat ze moeten mediteren. Waarom, vraag je misschien. Waarom is dat nodig? Heb ik er baat bij ? 

Ik kan je vertellen dat het belangrijk is om juist te leren mediteren. Zoek een plaatsje waar je niet gestoord wordt, waar je kunt ontspannen en je comfortabel bent. Als je het proces begint, kun je beginnen met het Licht aan te roepen. Het licht dat binnen in je zit en je omgeeft. Het is dit licht binnen in, die vonk, waarmee je eerst in verbinding moet komen. Zodra die verbinding sterk genoeg is, kun je in communicatie treden met het Universele Licht, het Goddelijke Licht. Dat leidt je naar een innerlijke vrede. Als je de inspanning aanhoudt, zal die vrede groeien. Velen van jullie zijn op zoek naar vrede. Jullie willen een vredevol leven leiden. Dat is helemaal niet moeilijk. Helemaal niet. 

Commandant Ashira " Over Het Galactische Leven" Deel 2 - 25 Maart 2014 / Linda Dillon & Suzanne Maresca

Commandant Ashira

" Over Het Galactische Leven"
Deel 2
25 Maart 2014 / Hemelse Zegeningen
Linda Dillon & Suzanne MarescaSuzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Commandant Ashira is terug bij ons vandaag om door te gaan met onze fascinerende discussie over het Galactische leven, en misschien de uiteenlopende manieren waarop de Mensheid mag verschuiven in/naar gelijksoortige manieren van zijn/bestaan.
Deze wisselwerkingen die we met Ashira hebben gehad waren voor mij zowel verlichtend als prachtig. Het voelt al aan als een vriendschap, en ik waardeer de ervaring gewoon immens.

Een schrijven van de Schepper 2 april 2014

Een schrijven van de Schepper
2 april 2014
EEN GLORIEUS MOMENT

Jullie zijn een vonk van het goddelijke, een glorieus moment in tijd en ruimte dat prachtig is en onvoorstelbaar.

Jullie genezing zal beginnen als jullie volledig de intrinsieke waarde van jullie begrijpen. Omarm alles wat je werkelijk bent.

De Schepper

Vertaald: wakkeremensenblogspot.nl
Op deze dag van je leven, 3 april 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet….
.... dat het kan lijken dat je niet de situatie aan de buitenkant
kunt beheersen, maar je kunt altijd die aan de binnenkant beheersen.

Jouw innerlijke wereld - de realiteit die je tegenkomt in je geest en emoties - is een 
wereld die jij en alleen jij beheerst en creëert.

Hoe je alles ervaart is aan jou.
Jouw reacties hoeven niet automatisch of vergelijkbaar te zijn me
 degene die je eerder hebt gehad.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.
nl

Heavenletter #4878 Voorbij aan Oordeel / 3 april 2014

Voorbij aan Oordeel
Donderdag 3 april 2014

God zei:

Hoe zou het zijn als jij jouw gedachte kon duwen in de richting van accepteren dat alles wat er gebeurt ten goede is? Wat als je dat zou kunnen? Jij denkt dat dit onmogelijk waar kan zijn, want je hebt vreselijke dingen gezien en erover gelezen. De menselijke onmenselijkheid jegens de mensheid is geen nieuw onderwerp. Er is geen twijfel dat de wereld, in termen van de wereld, om er iets goeds te laten zijn, er ook iets slechts moet zijn. Slecht is een realiteit voor jou. Dit is duidelijk en in de wereld, is dit logisch denken.

Dit is moeilijk te geloven dat slechte dingen niet slecht zijn of zelfs, zeer slecht. Dit is jouw uitgangspunt. Geen uitleg kan het je anders doen zien. Niets anders is logisch voor jou. Beslist, wat het goede zou kunnen zijn van iets dat jij ziet als slecht is zelfs niet waarneembaar in jouw ogen.

Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap 2 april 2014

Aartsengel Gabriel

Dagelijkse boodschap 

 2 april 2014


Als jullie verder door jullie verlichtings proces gaan, worden jullie je bewust dat ZIJN de weg is van de ziel, terwijl doen de weg is van het lagere zelf. Jullie begrijpen dat de creaties, die de beste energetische overeenkomsten zijn voor jullie, komen van uitlijning in plaats van inspanning. Dus langs deze lijn, willen we jullie vragen, zijn jullie een leven aan het creëren of een leven aan het verdienen?

woensdag 2 april 2014

Simpelweg Zijn - Het verschil tussen geen-actie en inactiviteit 2 april 2014

Simpelweg Zijn - Het verschil tussen geen-actie en inactiviteit
2 april 2014

Dit is een zeer oud stukje wijsheid, maar zelfs vandaag de dag is het zeldzaam dat iemand het echt begrijpt. Mensen zijn zo verstrikt in het doen van dingen, de hele dag alleen springen ze van het ene naar het volgende zonder een moment er tussen. 


Zelfs als ze klaar zijn met alles wat ze denken dat ze voor die dag "moeten doen", springen ze meteen terug naar een of andere vorm van entertainment, zoals een boek of de televisie. Elke avond als zij op hun bed gaan liggen , wanneer zij deze gezegende gelegenheid hebben om te ontspannen en gewoon te Zijn, denken ze, in plaats van na te denken over het verleden en de toekomst, aan al hun zorgen. Meer doen, doen, doen, en wanneer de wekker hen wakker maakt in de ochtend springen ze uit bed en te hervatten dezelfde patronen.

Sheldan Nidle - 1 april 2014


12 Cimi, 9 Mac, 10 Caban

Dratzo! Jullie wereld verandert. Gebeurtenissen die de essentie van wat jullie wereld helemaal inhoudt zijn bezig te materialiseren. Op dit moment verblijven jullie op een globe die gevuld is met schulden en die wordt geregeerd door een hele duistere en hebberige kliek hielenlikkers. Elk van hen heeft het diepste verlangen om te worden erkend vanwege hun talloze veroveringen. Deze duistere individuen genieten door en door van hetgeen hun huidige positie in de maatschappij hen gebracht heeft. De gedachte dit op te moeten geven vervult hen met een innerlijk gevoel van diepe woede. Onze verschillende medewerkers drijven hen in een hoek en geven ze slechts een optie, namelijk zich over te geven. Deze realiteit kan er niet langer een zijn waarin een paar geprivilegieerden heersen over velen. Het Licht komt en brengt een nieuwe dag met zich mee! Deze nieuwe dag gaat een mondiale viering beleven, tezamen met een algemene voorspoed. Bestuur zal plaatsvinden onder het toeziend oog van de mensen. Grote illegale corporaties en banken worden opgeheven en hun vervanging beperkt naar de wensen van de bevolking. De oude manieren zullen snel vervagen. Een nieuwe realiteit gaat zich vestigen.

De Energieën van April 2 april 2014

De Energieën van April
door Jennifer Hoffman
2 april 2014

Ik zie het potentieel van de energieën van april als snijden in een avocado. Soms is hij perfect, andere keren is hij ontgoochelend en is wat er aan de buitenkant uitzag als een perfecte avocado een papperige zwarte boel binnenin. Dit is één van de krachtigste maanden die we in lange tijd hadden, met een kardinaal groot kruis, twee eclipsen, een Uranus/Pluto-vierkant, een Jupiter/Pluto T-vierkant, en verschillende andere sterke aspecten die beginnen op 1 april.

Apart zijn ze allemaal extreem krachtige energieën, maar samen tekenen ze een maand die geschiedenis zal schrijven. We maken deel uit van de energetische motor van het Universum, die overal om ons heen is, ook met de planeten van ons zonnestelsel. Het maakt allemaal deel uit van hetzelfde geheel, waar ook wij deel van uitmaken.

Jezus: Blaas de Rook Weg, Vernietig de Spiegels, en Ontwaak in de Realiteit, Jullie Eeuwige Thuis! / John Smallman op 31 maart 2014


Jezus: 
Blaas de Rook Weg, Vernietig de Spiegels, en Ontwaak in de Realiteit, Jullie Eeuwige Thuis!
 John Smallman op 31 maart 2014
Vertaling: René

Hier in de spirituele rijken intensiveert onze vreugde want jullie ontwaken is zo dichtbij. Je zou bijna je hand kunnen uitstrekken en het aanraken alsof het een fysiek tastbaar ding was, maar natuurlijk is het dat niet en het zal je gewoon plotseling omhullen. Je zou het je een beetje kunnen voorstellen alsof er iemand je slaapkamer binnen komt terwijl je nog ligt te slapen, die de gordijnen opent, zodat het schitterende licht van de zon op je gezicht valt, je onmiddellijk tot verwarrend ontwaken brengend, in plaats van dat het meer normale en zachte ontwaken plaats vindt waaraan je gewend bent. Maar vanzelfsprekend zal het ontwaken waarop jullie gewacht hebben totaal anders zijn, in feite volkomen ontzagwekkend, opbeurend en vreugdevol, een duizend Kerstmis- en verjaardagsochtenden in één! Zoals we jullie blijven vertellen: ‘Er zullen geen teleurstellingen zijn!’


Op deze dag van je leven, 2 april 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat de grootste vraag in het leven is,
Hoeveel van het goede kun je accepteren?

Het goede stroomt elke dag naar je toe.
Hoeveel je daarvan ervaart, hangt af van hoeveel je ervan kunt accepteren.
En hoeveel je daarvan kunt accepteren is afhankelijk van hoe 'waardig' je gelooft dat je bent.
Natuurlijk weet God, het antwoord hierop.

Kryon Spreekt over het Lemurische Zusterschap. Geplaatst: 2 april 2014

Kryon Spreekt over het Lemurische Zusterschap.
Lee Carroll
Geplaatst: 2 april 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

“Binnen een nieuw planetaire herijking is het tijd om de tradities van de oorspronkelijke “scheppers van dualiteitsbewustzijn” te vernieuwen en een nieuwe balans te brengen voor een enorme verandering van Gaia. Er is niets dat dit beter kan dan het eren van de vriendelijke, verzorgende moeder-energie die nu wordt gerealiseerd en toegevoegd aan de beide halfronden van de planeet.

Dit zal uiteindelijkvloeien naar de manier waarop toekomstige generaties denken en zich gedragen. Het zal de dualiteit voor altijd veranderen.

Net zoals de Ouden in jullie verleden de dingen eerden die hen in harmonie met Gaia brachten is het tijd om dit op een kwantumtijdlijn te doen want wat jullie vandaag doen zal een toekomstige balans scheppen.Vragen aan Oth. Geplaatst 2 april 2014

VRAGEN AAN OTH
Oth gechanneld via Ellen Rauh
Geplaatst 2 april 2014

Oth, kun je vertellen wat we van de uitgebroken vogelpest moeten leren? 

Dieren zullen minder en minder toelaten dat ze zo gebruikt worden. Ook zij hebben recht op liefde en een liefdevolle behandeling. Ben blij dat deze dieren verdwijnen en plaats maken voor een andere diersoort. Want er wordt beweerd dat het totaal niet schadelijk is om dit te consumeren. Wij zouden het tegendeel zeggen.

Meer en meer zou elk van jullie alleen nog maar voedsel tot zich moeten nemen wat met liefde bereid is. Wat je eet maakt niet uit. Maar wat wel belangrijk is, is hoe dat eten tot jou komt. Hoe groter de keten van liefde van het product dat jij inneemt is, hoe meer effect het heeft op jouw gezondheid en hoe minder je nodig hebt.

Een Schrijven van De Schepper 1 april 2014

Een Schrijven van De Schepper
1 april 2014
ZING DE ZIEL WAKKER

JIJ ...... bent nooit gewoon geweest. Als je over juliie Aarde reist, vergeet dan niet dat je hier bent om je geschenken aan de wereld te geven. Het merendeel van de mensen die jullie elke dag ontmoeten kunnen vastzitten in de chaotische versie van hun bestaan alleen maar om gewoon iets te voelen, te voelen dat ze leven.

Als een mens van aanzienlijke macht, is het aan jou om ze te laten zien dat het zijn in vrede te midden van de chaos iets is dat kan worden bereikt. Geef het goede voorbeeld. De slaper wakker Schudden zal weerstand veroorzaken. In plaats daarvan, zing hun ziel wakker met het lied van Het Universum.


De Schepper


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 1 april 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
1 april  2014

Gewoon een herinnering, Dierbaren, dat de stroming perioden heeft van tastbare, versnelde bewegingen, en ook periodes die aanvoelen als pauzes, waar veel van de beweging vindt plaats in de vorm van afstemming alvorens het een deel van je fysieke bewustzijn zal worden. Er is altijd, altijd beweging, maar er kunnen periodes zijn dat veel van die beweging plaatsvindt achter de schermen. Hoe weet je of je in een pauze of geblokkeerd bent op een bepaalde manier? Door te verblijven in een staat van overgave. Jou intentie tot overgave en bewegen met de energieën zal ervoor zorgen dat je klaar en beschikbaar voor fysieke verplaatsing bent, als het wordt ondersteund door het heelal. Zo simpel is het.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter #4877 Ode aan Eenheid / 2 april 2014

Ode aan Eenheid

Woensdag 2 april 2014

God zei:

Het is alsof jij, mens die je bent, in Mijn leven gekomen bent, een welkome bezoeker. Ik ben een geniale gastheer. Ik nodig je uit bij Mij te komen zitten. Ik bied je de pracht van het Universum zoals je een gast thee zou kunnen aanbieden. Dit is gastvrijheid, geliefden. Dit is gastvrijheid op zijn best. Je wordt verwelkomd op de drempel van Mijn hart en in het centrum van Mijn hart.

Val neer en merk op waar je bent. Het is niet mogelijk dat je het Paleis van Mijn Hart verlaat en waarom, waarom zou je dat ooit willen?

dinsdag 1 april 2014

Jullie hebben een Nieuwe Fysieke Vaardigheidsset - 1 April 2014 / Brenda Hoffman

Jullie hebben een Nieuwe Fysieke Vaardigheidsset
1 April 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Jullie ervaren waarschijnlijk nieuwe gedachten en sensaties. Niet jullie allemaal zullen hetzelfde voelen of bespeuren, maar weet dat jullie toegang verkregen hebben tot meer informatie dan dat slechts een paar dagen geleden waar was.

Sommigen van jullie zullen kleuren binnenin kleuren bespeuren of muziek binnenin muziek. Anderen zullen meer weten. Anderen zullen zich voelen alsof zij aan het wegdrijven zijn en nochtans van de Aarde blijven. En nog weer anderen zullen dingen van de Aarde horen die voorheen niet waarneembaar waren.

Op deze dag van je leven 1 april 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..... dat alle veranderingen die nu plaatsvinden op deze
planeet leiden tot een beter leven voor iedereen.

De beweging hier zal terug naar de basis gaan,
terug naar waar het om gaat, terug naar onze echte waarden in
gezinnen, in relaties, in het bedrijfsleven en de handel,
in de politiek, en in de wereld.

April zet in met een knaller geplaatst 1 april 2014 / Dana Mrkich

April zet in met een knaller

door Dana Mrkich
geplaatst 1 april 2014

Vandaag (29/3) was er een X-vlam, die aanvoelde als een heel korte, scherpe energie-uitbarsting die een grote innerlijke verschuiving triggerde, als vanuit het niets. Misschien heb je een intense emotionele uitbarsting gevoeld, had je plots een duidelijk inzicht over iets, of heeft er iemand zijn/haar problemen op jou geprojecteerd, wat dan weer een oude wonde blootlegde zodat je de kans had die te healen.

Voor zij die gevoelig zijn aan vlammen op het moment dat ze plaatsvinden (ook al raken ze het Aardeveld pas dagen later), kan je deze extra sterk gevoeld hebben, want deze veroorzaakte iets dat men een magnetisch ‘crochet’ noemt, wat volgens Spaceweather onmiddellijk een rimpeling in het magnetisch veld van de Aarde veroorzaakt. Voor die energetisch gevoeligen is dit een dubbel sterke klap, van de zonnevlam én het magnetisch veld tegelijkertijd. We beseffen vaak natuurlijk niet dat het een vlam is, maar dan denken we er plots aan even Spaceweather (of Poollicht.be – Fran) te checken, en dan zien we dat er wel degelijk een vlam is of was.


Aartsengel Michael via Ronna Herman - April 2014 -- Engelen van Genade --

Aartsengel Michael
"Engelen van Genade"
Doorgegeven via Ronna Herman, LM-04-2014 (April 2014)

Geliefde meesters, tijdens deze verontrustende tijden van grote verandering terwijl de, schijnbare, eindeloze catastrofen en het lijden rondom de wereld plaatsvinden, wensen wij dat jullie weten dat wij altijd hier zijn om jullie te helpen en jullie de weg te laten zien. Eén van de grootste geschenken tijdens deze tijden van de menselijke evolutie is jullie bewuste besef van jullie intieme relatie met de engelachtige rijken. Het werd vele keren eerder geadresseerd en uitgelegd, maar sta mij toe om wederom jullie geheugen op te frissen als tot hoe de engelachtige rijken in het grootse plan van de Schepper passen, samen met een kort overzicht van wat onze functies zijn.

Tijdens deze tijden van de grote ontwaking van de mensheid, beginnen diegenen van jullie die in het proces van de integratie van de vele attributen en talenten van jullie Hogere Zelf zitten, en die ingetapt hebben in de opslagruimte van de wijsheid van jullie Heilige Geest, een begrip te verkrijgen van hoe de Universele Wetten werken in jullie multidimensionale wereld van werkelijkheid. Wij hebben jullie vele keren verteld dat jullie je uit de "beperkende emotionele concepten van religie/spiritualiteit," moeten ontwikkelen en de heilige wetenschap en de Universele Wetten van spiritualiteit moeten beginnen te leren en na te leven.

El Morya: Word wakker – NU! 1 april 2014

El Morya: Word wakker – NU!
Geplaatst: 1 april 2014Ik ben daadwerkelijk de individualisatie van Gods wil, de vertegenwoordiger van Gods wil voor Planeet Aarde. IK BEN de vertegenwoordiger van de blauwe vlam van de wil van God en ik heb die vlam al zo vele eonen belichaamd dat je nauwelijks het tijdskader van mijn devotie aan Gods wil gelooft. Gods wil is niet een abstract concept. Het is echt een levende vlam, die helder brandt op de altaren in de hemel.

Ik heb de Rozenkrans van Gods Wil gesponsord

Ja, ik ben daadwerkelijk de sponsor van deze rozenkrans van Gods Wil. Ik heb de inspiratie gegeven om deze rozenkrans in het fysieke te brengen.


Degenen van jullie die mijn studenten zijn en al vele jaren mijn studenten zijn, zouden mijn voetafdrukken moeten herkennen die echt zichtbaar zijn in iedere regel van deze rozenkrans. Er zit niets kunstmatigs aan, dat niet nodig is. Er is niets wat niet op de lijn van de wil van God ligt. Daarom zeg ik nu tegen allen die zich studenten van El Morya noemen, deze rozenkrans ter harte te nemen en haar te gebruiken. Dit is echt mijn geschenk, gegeven in eenzijn met mijn geliefde Moeder Maria die veel meer is dat jullie weten, zoals ik meer ben dan jullie weten.


Heavenletter #4876 Jij Kunt Vliegen! /1 april 2014

Jij Kunt Vliegen!
Dinsdag 1 april 2014

God zei:

Je bent nog niet in staat om waar te nemen of zelfs te bevatten hoeveel kracht jij hebt, de kracht die jij BENT. Jij bent machtig.

Achteraf gezien heb je er wel een idee hiervan, van wat je hebt meegemaakt, en hoe je het hebt doorstaan, en, hier ben je, nog steeds overeind. Vanuit het oogpunt van het leven op Aarde, heb je veel meegemaakt, achtervolgd door de dood, ongeluk, gebrek, liefde verloren en ga zo maar door.

In werkelijkheid, heb je helemaal niets meegemaakt, behalve de ideeën die je hebt.

De wetenschap heeft gezegd dat het menselijk oog de dingen op zijn kop ziet, en toch neem je de beelden waar met de goede kant naar boven. In termen van jouw kijk op het leven, zie je het leven totaal verkeerd uitgelijnd. De Realiteit is met de goede kant boven, maar toch zie je het leven op een dramatische manier. Je bent nogal een toneelschrijver. Je denkt dat je twee en twee bij elkaar brengt. Het kan inderdaad zijn dat je dat doet, echter niet correct. Ik weet dit omdat jij lijden ervaart en verloren liefde en alle gebeurtenissen die jouw hart breken.

maandag 31 maart 2014

The Arcturiaanse Group Marilyn Raffaele ~March 30, 2014

The Arcturiaanse Group
Marilyn Raffaele ~March 30, 2014

Groeten dierbaren. 

We zien dat vele de verandering in hun leven beginnen te accepteren en te begrijpen ... sommigen zeggen zelfs; "Waarom hebben we hier niet eerder aan gedacht". Mensen verliezen de angst voor verandering wat een groot deel van de evolutie is, dat is hoe het werkt. Wees nooit bang om iets nieuws te proberen en dan als je vindt dat het niet werkt, dan is dat prima, de hemel valt daardoor niet naar beneden. Leren om open te staan voor nieuwe ideeën en verandering op alle niveaus, staat een persoon toe om ook te ontvangen op alle niveaus - de innerlijke deur gaat open.