Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 29 maart 2014

Ashtar On The Road: Druk je uit vanuit je Hart en stuur Liefde naar de Kinderen! –25 maart 2014

Ashtar: Druk je uit vanuit je Hart en stuur Liefde naar de Kinderen!

Ashtar On The Road Teleconferentie–25 maart2014
Vertaald vanuit het Engels door Henk Steur

"Gegroet Geliefde Familie! Dit is echt een zeer vreugdevolle tijd en een tijd van succes! De uitstromingen van Liefde – tijdens de zonnewende, voor de zonnewende, vandaag in de meditaties die gericht zijn aan het Vaticaan, en degene die er nog gaan komen – maken echt het verschil dat nodig is om verder de Gouden Eeuw in te gaan en alles te bereiken wat voor jullie ligt.

Nu zouden jullie kunnen denken vanwege het nieuws waarover niet wordt gerapporteerd over alles wat jullie wel gehoord hebben – of wat zal gaan gebeuren – dat alles zich maar langzaam ontwikkelt. Maar het tegenovergestelde is waar!!!

Aisha North en de Constant Companions Een Korte Update..... 29 maart 2014

Aisha North en de Constant Companions

Een Korte Update Aangaande de Energieën
29 Maart 2014

Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, heeft dit gloednieuwe raster van energetische vezels die kriskras over jullie aardbol heengaan zeer zeker meer dan een paar krachtpunten overal en nergens aangestoken. Dit kan op vele manieren vergeleken worden met waar velen van jullie naar refereren als acupunctuurpunten, in energetische paden op kruispunten geplaatst die er niet alleen toe dienen om deze energieën te verankeren, maar ook om hen te versterken.


Laat ons het uitleggen. Waar wij nu over spreken, zijn in feite enige van de bouwwerken van dat gloednieuwe energetische systeem van paden waar velen van jullie instrumentaal geweest zijn bij het opzetten, en als zodanig, wat wij nu delen, zal voor sommigen van jullie als een verrassing komen, terwijl het voor anderen zal dienen om te bevestigen wat zij intuïtief aanvoelden dat het geval was. Want terwijl jullie je allemaal gedurende deze laatste paar dagen en weken van energetische opwaarderingen verbonden, dienden jullie ook als ankers in een groot aantal van deze rasterpunten, die gemanifesteerd werden door de wisselwerking tussen jullie fysieke lichamen en deze binnenkomende energieën, ervoor zorgend dat dit gehele netwerk van paden in het bestaan komen. 


Aartsengel Zadkiel - Laat Jouw Licht Stralen - April 2014 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
“Laat Jouw Licht Stralen"
April 2014 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie, en wij begroeten jullie in Liefde en Licht. Vandaag komen wij samen met Heer Sananda, Meester van het Licht en het Christus Bewustzijn. Wij zullen de grote invoer van de hogere energie bespreken om de persoonlijke kwaliteiten te verfijnen en te perfectioneren die jullie wensen voort te stralen voor jullie eigen vooruitgang en voor het profijt van iedereen.

Zoals wij eerder met jullie besproken hebben, nodigen grote hoeveelheden van hogere trillingsenergie jullie uit naar een hoger niveau van bewustzijn. Wanneer je deze energie gebruikt, verheft het jou naar een hoog trillingsniveau. Het is als het hoogste punt van een golf te berijden, alleen is dit een onophoudelijke stijging naar een hoger niveau.

Onderscheidingsvermogen in een spiritueel Overvloedig Tijdperk Deel 1/3 Wes Annac 26 maart 2014

Onderscheidingsvermogen in een spiritueel Overvloedig Tijdperk
Deel 1/3

Geschreven door Wes Annac, The Aquarius Paradigm

26 maart 2014


In deze tijd van verhoogd bewustzijn, worden we aangemoedigd om onderscheidingsvermogen te gebruiken met alles wat we leren. We worden overspoeld met informatie uit de hogere dimensies over spirit, onze evolutie, en de val van de planetaire elite, en het spreekt vanzelf dat er krachten zijn die zich buigen over het gebruik van desinformatie om verwarring te veroorzaken.

De planetaire elite proberen de ontwakende mensheid op talloze manieren verkeerd te informeren, en dit is waarom we worden aangemoedigd om onderscheidend te zijn. Alleen wij kunnen echt bepalen wat ons helpt langs onze reis, en als iets resoneert in ons hart van harten, kunnen we dat onderscheiden als echt behulpzaam.

Wat voor de een werkt, werkt mogelijk niet voor een ander, en uiteindelijk, zijn wij de enigen die kunnen bepalen wat resoneert met ons en wat niet. Zolang we er een punt van maken om niets te accepteren wat ons, op het eerste gezicht, van waarde gegeven wordt, zullen we profiteren van de echte spirituele informatie die bedoeld is om ons te helpen te leren en te groeien.

Zelfmeesterschap in de praktijk Irma Schiffers

Zelfmeesterschap in de praktijk
Irma Schiffers

We lezen veel over het bereiken van zelfmeesterschap in deze tijd. En dan hebben we het vooral over het integreren van de nieuwe energieën die nu actief zijn, kosmisch gezien. Dat brengt veel wisselende gemoedstoestanden, maar ook fysieke ongemakken met zich mee zoals slapeloosheid of juist veel slapen, pijnen en soms ‘vreemde kwalen’ die ook weer snel verdwijnen. Maar energieën zijn zo onzichtbaar en soms niet te voelen.

door Irma Schiffers

Wat betekent het bereiken van zelfmeesterschap dan in de praktijk? We zouden kunnen zeggen dat we zelf de bestuurder worden van onze eigen trein (het zelfbewuste deel) terwijl een ander deel van ons (het onbewuste deel) als reiziger in diezelfde trein zit en zich mee laat voeren van station naar station. Je hart/ziel (de machinist) en je verstand (de passagier) werken samen om de reis tot een goed einde te brengen. De passagier is passief en wacht geduldig tot de trein piepend tot stilstand komt, om vervolgens verder te reizen. Waarheen? Geen idee, maar we doen dat al zo lang.

Update energieën 27 maart

Update energieën 27 maart
door Jennifer Hoffman


Geniet nog van de komende dagen, want de krachtige energieën van april beginnen binnen te komen vanaf zondag 30 maart. Dat is niets om bang van te zijn, maar wees er gewoon bewust van dat deze heel krachtige energie voor iedereen veel rommel zal naar boven brengen.

Denk voor je handelt en spreekt, denk aan jouw intentie voor je leven, bepaal duidelijk je grenzen (zeker voor jezelf), en denk eraan dat we onze realiteit samen creëren (in partnerschap met het Universum).

Niets gebeurt zonder een hoger doel en alles heeft een zegening in zich, ook al kan het soms wat tijd vragen eer we de zegening herkennen.

Boodschap van de Arcturianen - Het Nu Bewandelen - 27 Maart 2014 / Dr. Suzanne Lie

Boodschap van de Arcturianen

"Het Nu Bewandelen"
27 Maart 2014 / Dr. Suzanne Lie

Wij zijn de Arcturianen. Wij zijn nu hier bij jullie om jullie te vertellen dat velen van jullie door een "Donkere Nacht van de Ziel," heengegaan zijn, hetgeen hieronder beschreven wordt. Voor nu zullen wij slechts zeggen, "De donkerste nacht is net voor de dageraad!" Daarom, willen wij jullie eraan herinneren dat jullie je moeten herinneren om "In het NU te wandelen." In het NU daar is geen verleden. In het NU daar is geen toekomst. In het NU daar is geen geld om te verdienen, geen rekeningen om te betalen, geen moeilijkheden om mee geconfronteerd te worden.


In het nu daar is alleen NU. Daar is alleen JIJ. Alle componenten van jouw Multidimensionale ZELF zijn aan het proberen om in uitlijning te komen om jouw "Brug naar de Vrijheid" te creëren. Deze uitlijning begint met de JIJ die jouw fysieke lichaam lijkt te zijn in dat wat jouw huidige incarnatie lijkt te zijn. Deze JIJ is gereed om zich in de uitlijning aan te sluiten met alle hogere expressies van jouw ZELF.

Sint Patrick: Over de Katholieke Kerk. Deel 3. Geplaatst: 29 maart 2014

Sint Patrick: Over de Katholieke Kerk. 
Vind de gelukzaligheid die je verwachtingen ver te boven gaat. 
Deel 3.
Geplaatst: 29 maart 2014

Kan de Katholieke Kerk ooit nog vernieuwd worden?

Dit, mijn geliefden, is waar sommigen van jullie getuige van zijn geweest in een kerk die veel jonger is dan de katholieke kerk. En dus door te zien hoe de dingen – binnen een paar decennia – zonder het te weten, kunnen afglijden naar de starheid en subtiliteit, de mist van het slangachtige denken, waarin mensen hun eigen illusies bevestigen dat ze het juiste doen. En zou je dan met dit in je achterhoofd, daarna naar de Katholieke Kerk kunnen kijken en zeggen: “Hoe kan een organisatie die al zolang star is geweest, ooit nog vernieuwd worden?” En ik zeg je dat het een onderwerp is dat ter discussie staat bij de Opgevaren Schare – of het eigenlijk wel mogelijk is om de katholieke kerk te vernieuwen.


Heavenletter #4873 Verlichting is de Jouwe / 29 maart 2014

Verlichting is de Jouwe

Zaterdag 29 maart 2014

God zei:

Je kunt je voorstellen dat je opstaat of je kunt je voorstellen een steile helling af te gaan. Hoe je je jouw binnenkomst ook voorstelt, je glijdt nu de Hemel in, precies nu deze minuut terwijl Wij spreken.

Ga zitten en luister hiernaar:

De Hemel binnengaan en jouw ervaring van Eenheid met Mij zijn natuurlijk. Daarom is het niet bedacht. Het is geen vaardigheid, tenzij je ademen een vaardigheid noemt. Het is geen vaardigheid tenzij je geboren worden op Aarde als een vaardigheid beschouwt. Het is zelfs niet iets wat je leert, dit wat je noemt zo heel dicht bij Mij komen, en daarom dicht bij allen komen. Als Ik de Vader/Moeder God ben, dan is iedereen je broeder of zuster. Dit is onveranderlijk. Of je dit nu weet, dit volgt, of dit aanhangt, het is niettemin zo. Er is Eén Hart en het is het Mijne en het is ook het jouwe.

vrijdag 28 maart 2014

Het openen van het Portaal van Vrede op Luxor Sekhmet 23 maart 2014 ANNAMERKABA

HET OPENEN VAN HET PORTAAL VAN VREDE OP LUXOR SEKHMET

Een paar dagen geleden heb ik een zeer interessant verslag van een ervaring ontvangen. die een geweldige lichtwerker werknemer met mij heeft gedeeld over het openen van het portaal in Luxor. Waar ze in geslaagd zijn om te doen, heeft de geschiedenis van de mensheid veranderd en zal individueel en collectief enorme positieve effecten blijven hebben op onze toekomst.

Hier is wat ik van Magda hebt ontvangen: Magda schrijft:

Lieve Anaa en Natalya

Het was een fantastische ervaring, speciaal bij de Sekmet Tempel in Karnak.  Het standbeeld van Sekmet heeft veel kracht en we voelden dat tijdens het binnenkomen. De tempel is donker, We begonnen met het nemen van foto's en door het flitslicht konden we energieën zien rond draaien zoals te zien is op afbeelding 1 a en 2a.

Ik zette het Metatron instrument aan haar voeten, het is duidelijk in beeld 1a want het heeft een roodachtig licht aan de rand (van de flitser veronderstel ik)


DOLORES CANNON 12

DOLORES CANNON 12

(Uit het boek  ‘The Convoluted Universe’ Book Two= Het Gedraaide/Kronkelige Universum, Boek Twee)(Door Dolores Cannon   Ozark Mountain Publishing ) een boek geschreven in 2005, daarna herdrukt in 2007, 2009 (2), 2010 (2) en in 2011(2)

Pag. 96:  Dolores:  Meer informatie kwam  door in 2004 nadat ik een kantoor opende in Huntsville, Arkansas en op regelmatige basis cliënten begon te zien. Bob was een man die verhuisd was vanuit het noorden nadat zijn vrouw was gestorven. Hij kwam ongezien naar ons gebied, en bracht alleen zijn boeken en zijn hond mee.  Hij had alles achter zich gelaten. Toen hij zijn huis bij het meer kocht liet de vorige eigenaar al zijn meubels achter dus dat werkte allemaal prachtig. Een nieuw leven in een nieuw gebied, ook al kende hij niemand.

Het Grotere Werk / Het Werk Doen - Deel 4 - Dr. Suzanne Lie 25 Maart 2014

Het Grotere Werk / Het Werk Doen - Deel 4
"De Matrix van de Aarde"
25 Maart 2014 / Dr. Suzanne Lie

Sandy Spreekt:
Ik weet dat Jason en ik opgetogen waren om Mytrian te zien en aan een volgend avontuur te beginnen. Echter, zodra wij enthousiast zeiden dat wij gereed waren, begon ik de grote vermoeidheid te voelen van het voor veel te lang geen slaap gehad te hebben. Ik keek naar Jason en zag dat zijn ogen ook bezig waren dicht te vallen. Gelukkig, reageerde Mytrian op mijn gedachten door te zeggen, "Geen zorgen, mijn dierbare menselijke zelven, deze reis zal een bi-lokalisatie zijn. Daarom, zullen jullie aardse voertuigen veilig in jullie bed rusten terwijl jullie bewustzijn in/naar onze zevende dimensionale Overziel reist. Zoals Mytria en Mytre geleerd hebben, moeten jullie je fysieke gestalte in een veilige, beschermde plaats plaatsen voordat je bi-lokaliseert.

De Goddelijke Moeder Vrouwelijk of mannelijk Isabel Henn, 24 maart 2014

De Goddelijke Moeder
Vrouwelijk of mannelijk
Isabel Henn, 24 maart 2014

Mijn geliefde kind, vandaag spreek ik tot jullie over een ernstige zaak. Het is jullie algemene beeld wat jullie hebben van de vrouw in grote regio's. De vrouw en het meisje zijn vaak slechts minderwaardig voor jullie of zelfs zonder enige waarde. Jullie geven haar een paar rechten en ontzeggen haar het recht om te leven en lief te hebben, het recht op seksuele bevrediging. Jullie betalen haar minder voor gelijk werk.

Jullie geven jezelf het recht haar te slaan, om haar te vernederen en haar seksueel te misbruiken wanneer jullie willen. Jullie vermoorden baby's omdat ze meisjes en geen jongens zijn. Jullie verbergen haar schoonheid achter sluiers of onder een hoofddoek, zodat jullie als man niet in verzoeking komen. Hebben jullie geen enkele controle over jezelf? Jullie leggen liever de schuld bij de vrouw omdat je jezelf niet kunt onthouden.

Contact - Live Telepathy Event. op Zondag 30 maart 2014 om 8.00 met Alfred Steinbecker


Contact - Live Telepathy Event.

Voor degenen die mee willen doen:

a.s. Zondag 30 maart 2014 om 8.00 tot 9.00 uur.

Een volgende poging.
Winny  

Zondag 30 maart van 8.00 tot 9.00 uur

Deelnemen kan via een van de linken:Je bent uitgenodigd door Alfred Steinecker

Mij is het ook nog nooit gelukt.  Maar je WEET toch dat ze jou zien, dat ze zien dat je meedoet.

Opeens krijg je contact…  of niet….   Het gaat om het beseffen DAT ze er zijn en dat je mee wilt doen. Dat aantal mensen wordt steeds groter. Daardoor worden we in het geheel lichter….

Lieve groet van Winny


“WERELD CONTACT” MET E.T. zaterdag 29 maart door Kosta Makreas


 zaterdag 29 maart, de hele dag

wordt  georganiseerd door Kosta Makreas,
dat is voor mensen die zich persoonlijk opgeven bij Kosta of bij mij, Winny.


Instructies voor het “WERELD CONTACT” MET E.T. (voor de lijst met mensen van Kosta)

Of voor mensen die nog mee willen doen. Geef je dan even op aan dit emailadres. Met je naam en je plaatsnaam.

Dit is wat anders dan de een-urige meditaties met Alfred Steinbecker via je computer.

Kosta is hier al drie en een half jaar mee bezig. En je kunt op deze zaterdagen gewoon je werk doen, of mediteren of boodschappen doen. Blijf dan alleen maar alert.

Een schrijven van de Schepper 27 maart 2014

Een schrijven van de Schepper
Het ene ding
door Jennifer Farley, 27 maart 2014

Als je slechts een ding hebt om te geven, laat het dan vriendelijkheid zijn, omdat dit altijd zal groeien.

Als je slechts een ding hebt om te zijn; laat het dan vreedzaam zijn wetende dat je geliefd wordt door het hele Universum.

Als je slechts een ding hebt om te nemen, maak dan de balans op van wie je bent.

De Schepper


vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Saul: Het Licht dat Ieder van Jullie Hoog Draagt wordt steeds Helderder / John Smallman op 26 maart 2014

Saul: 
Het Licht dat Ieder van Jullie Hoog Draagt wordt steeds Helderder

 John Smallman op  26 maart 2014
Vertaling: René 


Wij juichen jullie enthousiast vooruit vanaf hier in de spirituele rijken (die zijn, natuurlijk, precies bij jullie, naast jullie, dichterbij dan je je ooit zou kunnen voorstellen!), terwijl het moment van jullie ontwaken nadert. Dichterbij komen bij jouw moment van ontwaken is vergelijkbaar met het continu halveren van de afstand tussen twee zaken. Door te kiezen voor die specifieke handeling, zorg je ervoor dat je nooit echt de ruimte kunt overbruggen, en de zaken met elkaar in contact kunt brengen, de ruimte ertussen wordt alleen maar kleiner en kleiner, maar ze zullen elkaar nooit echt aanraken. Met jullie op handen zijnde ontwaken is het alsof er een soort van tegengestelde kracht of energieveld is welke dat voorkomt, en het lijkt zich te intensiveren als je dichter bij het ​​ontwaken komt, en dus is almaar meer inspanning van jullie kant nodig hoe dichterbij je komt.


En die tegenkracht is iets in jou dat niet in afstemming is met de Liefde. Het is je onvermogen om je helemaal over te geven aan de Liefde – je gebrek aan vertrouwen, gedurende de eonen van de menselijke ervaring in de illusie opgebouwd, als gevolg van vele levens waarin verraad en teleurstelling je, schijnbaar voortdurend, hebben achtervolgd – dat belemmert jullie voortgang. In dit leven hebben jullie bepaald en hebben jullie de intentie om je te openen voor het goddelijke Liefdesveld waarin jullie je eeuwige bestaan​​ hebben, echter, je karmische residu, diep begraven in je lichaam, is er erg bang voor iedereen volkomen en volledig te vertrouwen, en het is die weerstand die jullie aan het overwinnen zijn, terwijl jullie steeds dichter naar het ​​ontwaken toe bewegen.

Sint Patrick: Over de Katholieke Kerk. Deel 2. Geplaatst: 28 maart 2014

Sint Patrick: Over de Katholieke Kerk.
Vind de gelukzaligheid die je verwachtingen ver te boven gaat.
Deel 2.

Geplaatst: 28 maart 2014

Welnu, zodra die persoon van het levensscherm verdwenen is, beginnen ze die persoon te verafgoden, hem op een voetstuk te plaatsen, zodat niemand het voorbeeld durft te volgen. En zodat het, al heeft één persoon Christusschap laten zien, geen stroompje zal worden dat zich door anderen heen zal verspreiden om uiteindelijk een krachtige waterval te worden die de rots zal wegspoelen en laat uitslijten door degenen die het bewustzijn hebben dat niet de rots van Christus is, maar de onbeweeglijke rots van het slangachtige denken.

En dat hebben ze met mij gedaan, toen het duidelijk werd dat ze niet konden verhinderen dat de mensen van Ierland mij vereerden als iemand die een bezieling voor hun land geweest was. Welnu, ze maakten van mij een heilige, en dat niet alleen, een goede katholieke heilige die de regels en aanwijzingen van die kerk voor hoe een heilige zou moeten zijn, nakwam. Want mijn geliefden, toen ik eenmaal uit mijn lichaam was, kon ik ze toch moeilijk meer uitdagen? Dus konden ze alles met me doen wat ze maar wilden, zoals ze met Christus alles gedaan hebben wat ze maar wilden.

Op deze dag van je leven, 28 maart 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik 
dat God wil dat je weet…..

... dat moed soms betekent, dingen doen die je pijn zouden kunnen doen. Het betekent kiezen voor het hogere goed.

En maak jezelf niets wijs. Je weet altijd wat het hogere goed is.
Daar is nooit enige twijfel over in je hart.
Dus kijk vandaag, naar dingen door je hart niet door je geest (die je altijd wil
beschermen).

Wat is het hoogste goed op dit moment?
Je weet het antwoord al.
Gewoon doen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Tsunami van Liefde Meditatie 25 Maart 2014 / Linda Dillon

Tsunami van Liefde Meditatie

Voel je de Liefde Tussen de Woorden?
25 Maart 2014 / Linda DillonGroeten, Ik Ben Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek "The New You and The Great Awakening". Ik ben hier vandaag om samen met jullie door de meditatie heen te lopen om jullie te helpen verankeren en te helpen het anker te zijn voor de Tsunami van Liefde van de Moeder.

De Tsunami van Liefde van de Moeder is het geschenk van de Liefde van de Moeder, van de Goddelijke Bron/de Ene/Liefde dat naar deze planeet gestuurd wordt om ons met ons Ascentieproces te helpen, om ons naar een hoger octaaf en naar een nieuwe staat van Zijn te brengen.

Het is een ongelooflijke tijd om in leven te zijn en dit geschenk helpt ons met de vervulling van onze missie en ons doel, het is waar we op gewacht hebben, het is waar we voor gebeden hebben, het is waar we om gevraagd hebben en het is een fenomenaal geschenk. Sommigen van ons hebben zich vrijwillig aangeboden, eonen geleden, om de ankers te zijn voor wanneer deze energie op de planeet begon te stromen. Maar ongeacht of wij een vroeg anker zijn of naar de thuisbasis glijden, wij allemaal, de gehele mensheid, zal dit geschenk van Liefde ontvangen, zal helemaal en compleet, volledig, door deze golf van Liefde gepenetreerd worden. Dus laat ons beginnen:De hele Waarheid 27 maart 2014 / will

De hele Waarheid

Geplaatst door will op do, 2014/03/27

Gissen is niet weten.

Weten is de openbaring aan ons bewustzijn van de waarheid binnenin ons en ook in het bestaan​​. Het is een persoonlijke en individuele reis door bewustwording binnen ons bewustzijn en niet onze geest.

De geest en het ego houden van verbeelding, want daarmee kunnen ze beelden creëren om geloofd te worden en aanbeden als de waarheid. Volgelingen kunnen worden verzameld om toe te treden tot een beweging waarin de verbeelding wordt vervangen voor waarheid en de geest en het ego hoeven zich niet over te geven aan het bestaan.

Het is noodzakelijk om het gehele zelf in ons en niet alleen de verbeelding te verkennen als we zeker van onze waarheid willen zijn . Waarheid is een reis voorbij het denken en de verbeelding. Zonder de innerlijke kenner zijn we vertrokken naar het brede koninkrijk van de verbeelding en de geestelijke misleiding.

Positieve Gedachten 27 maart 2014 / will

Positieve Gedachten

Submitted by will on Thu, 03/27/2014

Het maken van een verschil in onze levens heeft misschien niets te maken met opleiding, rijkdom of macht, maar heeft alles te maken met liefde, vriendelijkheid en het dienen van anderen.

Als je wilt dat je betere resultaten krijgt in je leven. Kun je niet oude patronen en gewoontes blijven herhalen en verschillende en betere resultaten verwachten. Je moet in staat zijn om je te concentreren en je in te zetten om uit je comfort zone te stappen en doen wat nodig is om het succes te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd en vastbesloten zijn om door te gaan naar het einde van elke taak totdat je de resultaten ziet waar je naar op zoek was.

Heavenletter #4872 Alles Komt van Binnenin Jou / 28 maart 2014

Alles Komt van Binnenin Jou

Vrijdag 28 maart 2014God zei:

Het is niet de bedoeling dat wanhoop jou volgt. Leg het naast je neer. Jij hebt misschien het gevoel dat er niets is wat je kunt doen wanneer de duisternis van de ziel jou overvalt, toch is het aan jou om weg te gaan van de duisternis. Wees toch blij. De wereld houdt niet op. Het is alsof je struikelde en viel. Alsdan raap je jezelf op, klop van jouw kleding af wat er aan zou kunnen zijn blijven plakken, en dan loop je weer door. Dit is wat je moet doen in het leven. Raap jezelf op en blijf lopen.

Knijp niet elke druppel van angst uit hetgeen je deed struikelen. Het is gebeurd. Nu zorg ervoor dat het voorbij is. Ga verder.

donderdag 27 maart 2014

Aartsengel Gabriel Dagelijkse Boodschap 27 maart 2014

Flower Of Life - Sabina
Aartsengel Gabriel
Dagelijkse Boodschap 
 27 maart 2014

We kunnen jullie geen indruk geven over de kracht van het verplaatsen in je eigen authenticiteit en Zijnheid. Niet alleen zal het een grote invloed op je eigen levens expressie hebben, het zal eveneens ook volledig heel de mensheid en jullie planeet ondersteunen. 

Elke verlichtend mens die in zijn/haar authentieke kracht is gestapt heeft een energie die aansluit op de volgende mens die in zijn/haar eigen authentieke kracht is gestapt. Dit is wat is gecreëerd, en zal blijven doorgaan met het ondersteunen en uitbreiden van het verlichtingsproces en de verankering van het eenheidsbewustzijn op jullie planeet.

Dappere, mooie en geliefde zielen, omarmen hun licht en glanzen in hun waarheid, afkomstig van de schittering van hun individuele en collectieve goddelijkheid om de hele planeet te verlichten – dat is zo'n heerlijke indrukwekkend gezicht!

Aartsengel Gabriel


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Boodschap van Aartsengel Michael 27 maart 2014/ Rita Pulmans

Boodschap van Aartsengel Michael
Alles op Aarde heeft een Ziel
Alles op Aarde is ÉÉN Verbonden "Vat van Liefde"

27 maart 2014/ Rita Pulmans


"Jullie zullen meer en meer ontwaken via jullie harten. Zo zullen jullie je Heilige Harten in vereniging brengen met AL WAT IS."

Geliefde zielen, liefdevolle harten.


Het is verlichtingstijd! Jawel, het is nu, "The time to remove the old stuff!" Het is nu tijd om de oude rommel op te ruimen. 


Geliefde kinderen van het Licht, en dat zijn jullie allemaal, zonder uitzondering. Ik Aartsengel Michael kom tot jullie vandaag om deze uitzonderlijke boodschap te brengen. Samen met Mijn collega's Aartsengel Gabriel, de boodschapper van God, en Aartsengel Rafael, de goddelijke genezer, zullen wij intens werk verrichten vandaag.  


Jeshua "Jouw Eigen Keuzes Maken" 27 Maart 2014 / Pamela Kribbe

Jeshua
"Jouw Eigen Keuzes Maken"
Maart 2014 / Pamela Kribbe


Dierbare vrienden, ik groet jullie allen vanuit het hart. Voel mijn hart, want ik ben met jullie verbonden. Adem mij in. Er is een broederschap tussen ons, een gelijkgestemdheid tussen jullie en mij en een grotere groep van zielvrienden, van Lichtwerkers. Sommigen kennen jullie, anderen kennen jullie niet, tenminste niet in de aardse betekenis, maar er is een affiniteit, een grotere eenheid waarvan jullie deel uitmaken. Voel die vereniging binnenin jullie zelf.

Jullie allemaal proberen een evenwicht te vinden tussen jullie Aarde wezen en jullie Ziel wezen. Aan de ene kant, ben je een Aarde mens, geboren in een lichaam met een aanleg richting een bepaalde persoonlijkheid, en jullie zijn grootgebracht in de culturen en de tradities van de Aarde. Aan de andere kant, is daar de grotere werkelijkheid van jullie Ziel, jullie kosmische nalatenschap. Jouw Ziel is veel ouder dan dit op zichzelf staande leven en heeft een overvloed aan ervaring in uiteenlopende incarnaties opgebouwd. Daar bovenop, als een Ziel, maak je deel uit van een grotere spirituele familie welke, benevens jullie aardse familie, deels op Aarde en deels op andere werelden woont. 


Ontdek zelf de waarheid 26 maart 2014

Ontdek zelf de waarheid
Submitted by will on Wed, 03/26/2014

Wij willen niet dat wie dan ook afhankelijk is van de Galactic Free Press voor de waarheid in hun leven. Als dat is gebeurd, hebben wij jullie een slechte dienst bewezen. Als je geloof hecht aan iets wat buiten je gebeurt, als je afhankelijk bent van iemand of iets anders om je de waarheid te vertellen, ben je echt jezelf aan het ontkrachten. 

We maken geen grapje als we zeggen dat ieder mens God is, en niet de religieuze "goden" gecreëerd door de geest, maar een levende expressie van het Goddelijke.

Mensen zijn hier bang voor, omdat het een niveau van persoonlijke verantwoordelijkheid is die weinigen willen accepteren. Het is veel gemakkelijker de samenleving of een spirituele goeroe je te laten vertellen hoe je jou leven zou moeten leven. Dat is veel eenvoudiger op die manier en als het niet lukt, kun je iets of iemand anders de schuld geven voor de manier waarop jouw leven loopt. Het is zeer comfortabel en handig, en het is waarschijnlijk de manier waarop je hebt geleerd je te gedragen in de samenleving.

De Lente Equinox Schenkt het Leven........ 26 Maart 2014 Méline Lafont

Méline Lafont ~ Boodschap van Zelf
De Lente Equinox Schenkt het Leven aan het Kwantum Bewustzijn
26 Maart 2014


De wedergeboorte van de eenwording is hier terwijl de lente Equinox de eenheid als een collectief bewustzijn versterkt. Dus terwijl we nu allemaal de integraties van onze persoonlijke reizen toestaan om plaats te vinden, door onze IK BEN Aanwezigheid en Gechristende Zelven te omhelzen, zullen wij nu met deze reis doorgaan met voorop de actualisering van onze voormalige aanwezigheden die bekend zijn als onze Lemuriaanse belichamingen.


In deze tijden was ons Lemuriaanse bewustzijn en waren onze belichamingen van een zeer hoog en verfijnde standaard. In deze dagen stonden wij voorbij de behoefte aan een fysieke expressie aangezien wij verheven waren in een hogere staat van bewustzijn. Deze waren Lichtlichamen die wij in die tijd belichaamden en dus was er tegelijkertijd een verschuiving in bewustzijn terwijl wij voorbijgingen aan de grenzen van "sterven" en de gestalte van een Lichtlichaam aannamen.


Op deze dag van je leven 27 maart 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat positief denken niet betekent dat je in een
struisvogel moet veranderen.

Je hoofd in het zand stoppen onder het mom van "positief blijven" is geen goede strategie. Het dragen van oogkleppen in plaats van goed te kijken wat er op dit moment gebeurt is niet de manier om uw visie voor morgen te creëren.

Sint Patrick: Over de Katholieke Kerk. Deel 1. Geplaatst: 27 maart 2014

Sint Patrick: Over de Katholieke Kerk. 
Vind de gelukzaligheid die je verwachtingen ver te boven gaat. Deel 1.
Geplaatst: 27 maart 2014

TOPIC: Saint Patrick bespreekt de slangachtige geest in de Katholieke Kerk en of de Kerk ooit vernieuwd kan worden

In de stilte van de natuur, in de stilte van het hart is het waar jij je kracht vindt. Ik ben Patrick, de Geascendeerde Meester Patrick. Want vandaag de dag laat ik liever de benaming ‘Saint’ weg. Want mijn geliefden, jullie beseffen zeker wel dat ik als Geascendeerde Meester geen katholiek ben. En daarom, mijn geliefden, ben ik hier om alle leven te verhogen, niet alleen van degenen die tot een bepaalde religie, een bepaald ras, of etnische of nationale groep, behoren.

Dus, mijn geliefden, zelfs al kreeg ik mijn ascensie door Christus in Ierland te dienen, ik ben evenmin Iers. Want wanneer je ascendeert, stijg je boven alle menselijke indelingen uit. Want zoals Moeder Maria eerder vandaag zo prachtig heeft uitgelegd, ascendeer je door de menselijke voorwaarden op te geven die je laten denken dat je buiten het koninkrijk bent.


Nieuwe Overvloed - maart 2014 - Steve Rother 26 maart 2014

Nieuwe Overvloed - maart 2014 - Steve Rother
Op naar een Derde Golf Economie.
woensdag 26 maart 2014
Gegroet, geliefden, Ik ben Elrah van de Ritmische Dienst. De Mensheid bekent nu kleur. Ik moest even binnenkomen om op z’n minst naar deze prachtige groep mensen te glimlachen. Jullie weten ook wie je bent, omdat wij hier een hele tijd aan hebben samengewerkt. Vergun het mij jullie iets te zeggen: Jullie hebben de lat op Aarde hoger gelegd dan ooit tevoren.

Veel mensen ondervinden problemen of worstelen met hun oude geloofssystemen omdat jullie al naar de nieuwe Aarde zijn verhuisd. Jullie blijven denken dat je hier op de oude Aarde bent, dus blijven jullie steeds met oude ideeën worstelen. Maar jullie zijn heldere wezens en jullie zullen vrij snel op ons niveau komen, dus maak je er geen ernstige zorgen over.

Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap 26 maart 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse boodschap

26 maart 2014

Focussen op wat je wilt ondersteunt stroming in je leven. 
Focussen op wat je niet bevalt creëert weerstand, en blokkeert de stroming. De een voelt zich geweldig en behaald alles wat hij wenst te ervaren voor zichzelf, de ander heeft een onprettig gevoel en stagnatie. 
Welke kies jij?
~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nlEen schrijven van de schepper 26 maart 2014

Een schrijven van de schepper
Verlaten
26 maart 2014

Alleen omdat mensen ervoor kiezen om jou omgeving van co-creatie te verlaten, betekent niet dat je niet geliefd, ongewenst of onnodig bent. Het betekent dat zij hun pad volgen net zoals jij het jouwe volgt. Zegen hun reis .... en die van jou en laat het los met Liefde!

De Schepper

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 25 maart 2014


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
Alles is Goed Altijd
25 maart 2014
vertaling: Sophie

Ja, ja, ja, Ik BEN hier, Ik BEN gekomen. Gegroet Lieve Mensen, ik ben het, Lord Emanuel, gekomen om weer met jullie te zijn deze dag. En zoals jullie inmiddels wel weten Lieve Mensen, Ik BEN met je nu, ieder van jullie individueel, terwijl je deze woorden leest BEN Ik bij je. Voel mijn aanwezigheid terwijl je deze woorden leest, indien nodig pauzeer voor een seconde en sluit je ogen, adem diep in je buik en adem al je gedachtes en zorgen van de dag uit, adem diep het Licht in en adem uit en terwijl je uitademt verbeeld je dat al je energie uit je hoofd valt en naar beneden stroomt in je hart als zand in een zandloper, stromend stromend stromend naar beneden in je hartruimte en rust je aandacht daar met je bewustzijn alleen op je ademhaling. En wacht op me, of moet ik zeggen wacht totdat je mijn aanwezigheid kunt voelen.

Heavenletter #4871 De Aarde, de IJssalon / 27 maart 2014

De Aarde, de IJssalon

Donderdag 27 maart 2014

God zei:


Jullie zijn Mijn mooie Wezen. Ik spreek tegen iedereen. Als je toch maar de vreugde zou kennen die je Mij geeft. Je voelt je misschien niet blij en toch beleef Ik vreugde door jullie. Zul je vreugde aan Mij beleven?

We noemen het liefde. In Mijn geval ben Ik totaal niet in staat iets anders te doen dan lief te hebben en jou lief te hebben. Jij bent een gunst voor Mij. Ik zegende Mijzelf met jou toen Ik over je droomde en jou schiep om te aanschouwen. Ik aanschouw Mijzelf in jou. Zul jij hetzelfde doen? Zul jij jezelf in Mij aanschouwen?

woensdag 26 maart 2014

Blossom met de Galactische Federatie van Licht Op 26 maart 2014

Blossom  met de Galactische Federatie van Licht
Op  26 maart 2014

Blossom:  Nou, hallo! Ik ben zo blij deze gelegenheid te hebben om weer met jullie te spreken. Het voelt alsof het maanden zijn geweest, maar feitelijk zijn het maar ongeveer vijf weken sedert we voor het laatst communiceerden. Ik heb even een pauze in mijn trip en heb me best uit de koers van ‘channeling zaken’ gevoeld. Dus ik stop mijn Liefdevolle Vertrouwen in jullie en vraag dat jullie een boodschap willen brengen waarvan JULLIE VOELEN dat die ons Hoogste Goed het meest juist dient in deze tijd. (Dat betekent, als jullie er zijn… Het is in mijn wereld midden in de nacht!)

Federatie van Licht:  Liefste Blossom… Hoe hebben wij Liefhebbende Energie naar je Wezen toegezonden terwijl je door jullie land reisde op de wijze die past bij je Wezen.

EEN OPROEP AAN ALLE ALTERNATIEVE ENERGIE LIEFHEBBERS! UPDATE 24 MAART 2014

UPDATE  / 24 MAART 2014
M.T. KESHE:

EEN OPROEP AAN ALLE
ALTERNATIEVE ENERGIE LIEFHEBBERS!

Ik had geluk de eerste keer dat ik op jacht ging naar de link:

M.T. KESHE''S COMPLETE ENERGIETECHNOLOGIE,
ONLANGS IN HET PUBLIEK DOMEIN VRIJGEGEVEN

... Maar het was niet gemakkelijk om te proberen ze terug te vinden.

Toch hield ik vol en vond het.

Dus, sla deze deze link op en geef het door aan iedereen die geïnteresseerd zou zijn in het experimenteren met de Keshe Technology, (of zelfs om alleen maar te kijken naar zijn schema's), of als u mensen kent die over de nodige kennis en vaardigheden beschikken om het te gebruiken.

We moeten de nucleaire neerslag elimineren en de verouderde energietechnologie vervangen die ons momenteel tot slaaf maken op de planeet Aarde

Zoals ik al zei bijna twee jaar geleden, na het lezen van zijn boeken en het kijken naar elke video die ik kon vinden online, dit vasthoudend genie en zijn technologie ZIJN ECHT!

Sheldan Nidle - 25 maart 2014


5 Cauac, 2 Mac, 10 Caban

Dratzo! We zijn er weer! We hebben meer nieuws over wat er op jullie wereld gebeurt. Op dit moment vindt er een wereldwijde reset plaats die jullie snel een aantal belangrijke giften zal brengen. Het mondiale financiële systeem nadert een stresstoestand waarbij degenen die het oude wensen te handhaven ontdekken dat hun vroegere dominantie snel verdwijnt. Onze bondgenoten rapporteren dat dit proces een punt heeft bereikt waar het nieuwe systeem zich begint te manifesteren. De duistere cabal begrijpt nu dat het nieuwe systeem zich volledig zal manifesteren en dat hun pogingen om het uit te stellen ten einde zijn! Op een ander belangrijk gebied zijn we bijna op het niveau waar nieuw bestuur officieel kan worden aangekondigd. Terwijl deze galactische maand Mac afloopt, weet dat een nieuwe realiteit helder voor jullie ogen begint te verschijnen. In de nieuwe realiteit ga je duidelijk horen van onze welwillende missie voor jullie wereld en van onze massale landingen op jullie prachtige kusten! We zijn dan van plan jullie toe te spreken en een overzicht te geven van de wijze waarop jullie volledig bewustzijn terugkrijgen. Dan zullen jullie Agarthaanse neven jullie ook introduceren in de landen van Binnenaarde.