Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 22 maart 2014

Verbinding met hogere rijken - Maya Berichten 21 maart 2014

VERBINDING MAKEN MET HOGERE RIJKEN -
Maya Berichten

Submitted by will on Fri, 03/21/2014


Degenen die wensen zich te verheffen tot nieuwe hoogten, raden we aan tijd elke dag tijd te reserveren en je te verbinden met je Hogere Zelf voor inzicht en begeleiding. Je Hogere Zelf is dat deel van je dat in de geestelijke wereld blijft, terwijl je jou menselijke ervaring op Aarde hebt. De verbinding is eenvoudig, maar houdt in dat je uit je linker hersenhelft logische denkpatronen krijgt.

Als je er een dagelijkse oefening van maakt om naar binnen te gaan voor begeleiding, heb je minder kans van het pad af te raken waar je voor gekozen hebt, voordat je incarneerde in dit Rijk. Om jezelf te verheffen tot een hogere vibratie, moet je leren hoe onvoorwaardelijke liefde te geven en te ontvangen.

Oth: De Aarde wordt van iedereen. Ellen Rauh Geplaatst 22 maart 2014

Oth: De Aarde wordt van iedereen.
Ellen Rauh
Geplaatst 22 maart 2014

Angsten overwonnen

Goede avond iedereen. Een groot welkom van onze kant voor alle aanwezige zielen. Allemaal mensen die al veel angst in hun leven overwonnen hebben, angsten getransformeerd hebben en daardoor grotere vrijheid ervaren en alles in een ruimer perspectief kunnen zien.

Angst beperkt je denken, beperkt je voelen. Op het moment dat je door een golf van angst gaat, sta je niet open voor liefde. Alles trekt zich samen in een kramp van angst. Durf in tijden dat je door angst gaat of met angst geconfronteerd wordt, toe te geven kwetsbaar te zijn en je open te stellen voor hulp en liefde om je heen. Veel problemen zullen lichter wegen. Maar vaak in tijden van angst verstop je je voor de buitenwereld en ook voor jezelf.

Heavenletter #4866 Hoor de Eng'len Zingen d'Eer / 22 maart 2014


Hoor de Eng'len zingen d'Eer

Zaterdag 22 maart 2014


God zei:

Geliefden, vaak of altijd, zijn jullie zoek naar een antwoord op de vraag: "Wat is er aan de hand? Wat is er aan de hand met mij vandaag? Wat is er aan de hand met deze lunch? Wat is er aan de hand met de auto? Wat is er aan de hand met de wereld? Wat is er aan de hand met mijn kind? Wat is er aan de hand met het huis? Wat is er aan de hand met mijn baan? Wat is er aan de hand met mijn leven?”

Kom op, geliefden, er zijn betere vragen om te stellen en te beantwoorden. Ik zal je een vraag geven om te stellen: "Wat zijn de zegeningen die God mij heeft gegeven?"

Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap 21 maart 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse boodschap 
21 maart 2014

De grootste oorzaak van conflicten en ontevredenheid is de perceptie van een gebrek, een beperkte universum, en machteloosheid. Deze overtuigingen leiden tot vrees, paniek, depressie, angst, twijfel, weerstand, oorlog, tweedracht, slechte gezondheid en criminaliteit.

Dierbaren, deze ideeën veroorzaken zulk een, ongemak, omdat ze in strijd zijn met universele waarheden. Ze voelen zo verschrikkelijk dus je zult niet in deze energieën willen verblijven! Het leven is niet het dragen van een kruis. Het is niet een grote reeks tests waar je op wordt beoordeeld. Lijden is niet een voorwaarde van beloning. Dit zijn allemaal oude overtuigingen die de oude op gebrek en angst gebaseerde systemen in stand houden.

vrijdag 21 maart 2014

Gesynchroniseerde Wereld Meditatie 22 maart 2014

22 Maart, Wereld Water Dag Gesynchroniseerde Meditatie

Submitted by will on Fri, 03/21/2014Gesynchroniseerde Wereld Meditatie
22 maart 2014  23.00 - 24.00 Nederlandse tijd


Boodschappen van Matthew en Ashtar via Suzy Ward op 20 maart 2014

Boodschappen van Matthew en Ashtar
via Suzy Ward
op 20 maart 2014
               
Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere Meesters.           (www.matthewbooks.com)

Over het vliegtuig van de Malesische airlines
Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew en nu zal ik alleen voor mezelf spreken. Toen het Malesische vliegtuig zoek raakte, hielp ik net een beschaving in een andere galaxy en had ik geen kennis van die zaak tot drie dagen later, toen mijn moeder er voor het eerst over hoorde en me vroeg wat ik wist.


Een Schrijven van de Schepper 21 maart 2014

Een Schrijven van de Schepper

21 maart 2014
Als je Kiest

Als je ervoor kiest één ding te zijn, ben dan hemels! Als je ervoor kiest een ding te zeggen, zeg een vriendelijk woord. Als je kiest voor een manier om te handelen, handelen eerlijk en integer. Als je ervoor kiest een ding te doen, kies om het leven te leven op de manier zoals Het Universum bedoeld dat jullie je Aarde-oppervlak bestaan leven, perfect!

De Schepper

vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Aisha North en de Constant Companions 21 Maart 2014

Aisha North en de Constant Companions

Een Korte Update Aangaande de Energieën
21 Maart 2014

Jullie hebben nu allemaal een cyclus van energetische transmissies afgerond die in tegenstelling zijn tot wat dan ook dat wie dan ook erdoorheen genomen heeft, en als zodanig, zijn jullie inderdaad niet alleen pioniers, jullie zijn ook degenen die de lat ver boven en voorbij de limiet getild hebben voor wat wie dan ook in staat zou kunnen zijn om te volbrengen gedurende een ongelooflijke korte tijdspanne. En de eenvoudige reden voor dit succes is het feit dat jullie je allemaal een lange, lange tijd geleden volledig aan dit proces toegewijd hebben. Want dit is goed en waarlijk het resultaat van een lange, lange lijn van ongelooflijke momenten; momenten waarin jullie gekozen hebben om steeds maar weer opnieuw onbekend territorium binnen te gaan, en waar jullie welwillend volledig het vooruitzicht omhelst hebben van alles dat jullie ooit gekend hebben achter je te laten. 


Michael voor de Raden van Jullie Hogere Zelven 20 Maart 2014 / Ron Head

Michael voor de Raden van Jullie Hogere Zelven
Waarom niet het Hoogste en Zuiverste en Helderste Licht worden dat Jij Je Voor Kunt Stellen?
20 Maart 2014 / Ron Head


Laat ons nu terugkeren naar het onderwerp van jullie gebruik van de macht/kracht die jullie hebben, de energie welke jullie controleren. Er zijn vele manieren waarop jullie dit kunnen doen. Er zijn vele manieren dat jullie dit al doen. Iets van wat jullie doen is opzettelijk, en iets is nog steeds onbewust. Terwijl je leert om te accepteren dat je met deze dingen opzettelijk kunt zijn, zullen zij steeds meer de bewuste en opzettelijke manieren worden waarop jullie met de wereld om jullie heen wisselwerken. Wij zullen jullie vertellen dat jullie huidige manieren van wensen, van vragen, en van smeken zich zullen ontwikkelen in/naar de bedoeling te hebben en te verwachten terwijl jullie leren de kracht en het effect te begrijpen dat jullie op jullie omgevingen hebben.

De Equinox Toegangspoort versnelt onze Verschijning in Nieuwe Dimensies 20 Maart 2014 / DL Zeta

De Equinox Toegangspoort versnelt onze Verschijning in Nieuwe Dimensies

20 Maart 2014 / DL Zeta

De Equinox toegangspoort van deze week opent de sluizen voor nieuwe lichtgolven die onze entree in/naar verdere dimensies van de nieuwe tijd mogelijk zullen maken. Lichtwerkers en andere Wegwijzers worden opgeroepen om deze nieuwe frequenties te intensiveren en te verankeren, hen meer toegankelijk makend voor het collectieve bewustzijn. Deze frequenties en anderen die zullen volgen in de komende weken en maanden zullen onze verschijning in/naar nieuwe niveaus van vrede/vreedzaamheid, harmonie en begrip welke de wegwijzers van de nieuwe tijd zijn verhaasten.


De Wegwijzers zullen tijdens deze tijd een ruimte vasthouden die een veilige passage aanbiedt door de soms levenslustige en soms turbulente wateren die deze periode zullen vergezellen.
Als wij ons openstellen voor nieuwe dimensies van licht, ervaren wij individueel en collectief nieuwe niveaus van genezing en loslating/bevrijding en leren wij om met deze frequenties te harmoniseren. Terwijl wij deze passage dieper binnengaan, storten oude structuren rondom ons heen in en de wereld die wij gekend hebben begint minder solide te lijken. Bij tijden hebben wij het gevoel van het verschuiven naar nieuwe tijdlijnen waar wij een grotere communicatie en telepathie met onze Hogere Zelf ervaren. Begeleiding en inzichten mogen op lichtsnelheid door ons besef heen flitsen. Datgene wat wij zoeken mag net zo snel arriveren als dat wij een intentie formuleren. We mogen nieuwe zielen tegenkomen met wie we diepe en permanente verbindingen smeden.

Kryon: De Goddelijke Weg 21 maart 2014/ geplaatst 22 april 2014 / Barbara Bessen

Kryon: De Goddelijke Weg
Barbara Bessen
21 maart 2014/ geplaatst 22 april 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn – Deel 14

De Nieuwe Weg van de Aarde – Sanat Kumara spreekt:

Lieve vrienden, het is een ontplofbare tijd die nu afloopt, het is de tijd waar jullie lang op hebben gewacht. Daarom zijn jullie hier. Jullie zijn waarlijk systeembrekers en het is belangrijk dat jullie dit ook in je eigen leven blijven doen, Verbreek alle ketenen en leg het boetekleed af. Er is geen tijd meer te verliezen. Waar wachten jullie op? Wij staan naast jullie en wij helpen waar wij dat kunnen.

Kijk, alle acties die wij met jullie samen ondernemen, zijn het jullie seminars die jullie houden, zijn het handelingen in de tuin, of waar ook ter werelden die jullie betitelen als ‘energie verankeren’ zijn activiteiten om de Aarde te veranderen. Hetzelfde geldt voor het omzetten van nieuwe ideeën, voor de politiek, wetenschap op sociaal gebied en andere terreinen.

Meer lezen >>>

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 20 maart 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap

20 maart 2014

Als jullie gewoon zouden kunnen overschakelen naar het idee dat ieder en elk wezen op jullie planeet ongelooflijk krachtig is en de exacte ervaring heeft die ze willen hebben, zouden jullie je verplaatsen naar de volledige aanvaarding die de diepe vrede creëert waar jullie ziel zo naar hunkert. 

Als je ook kon begrijpen dat ieder van jullie de macht heeft om je ervaringen te veranderen, zouden jullie het omarmen de medeschepper te zijn van jullie levens expressie en echt beginnen om jullie leven te leven in alle ernst. Acceptatie, geloof en authentieke kracht, Dierbaren. Dat zijn de spel-veranderaars.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven 21 maart 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik 
dat God wil dat je weet…..

... dat morgen de belangrijkste dag van jou leven is.

Jouw grootste moment, jouw grootste prestatie, jouw grootste avontuur ligt in de toekomst, nooit in het verleden.
Er is een nieuwe jij die wacht om morgen gecreëerd te worden.
Dat is de vreugde en het wonder van de dageraad.

Kuthumi: Vergiffenis vanuit je Lichtcentrum 21 maart 2014

Kuthumi: Vergiffenis vanuit je Lichtcentrum
Vertaald voor de meester door Hans Fiers
Geplaatst: 21 maart 2014

Een goede dag.

Het is een waar plezier om te zien welke energie van vreugde en verwachting vele landen overheerst rond de tijd op aarde. Velen associëren jullie tijd van Kerstmis met liefde, blijdschap en familiereünies. Zelfs wie Kerstmis niet viert, voelt de overvloedige aanwezigheid van goede wil. Ik wil jullie ook meegeven dat het deugd doet om te observeren dat zielen samenkomen, waar voorheen wrok en negativiteit heersten.

Als je je in een dergelijke situatie bevond, waar onmin, veroordeling heersten en je door boosheid of angst gescheiden werd, kan de energie van de kerstperiode je woede en vijandigheid verzachten. Velen koesteren gevoelens van vergevingsgezindheid, van reünie. Ik kan jullie zeggen dat de energie van deze positieve gedachten een mooi schouwspel biedt in de atmosfeer. En de intenties, ook de intenties die deze gedachten produceren zijn positief.

Heavenletter #4865 Kom Los uit het Verleden / 21 maart 2014

Kom Los uit het Verleden

Vrijdag 21 maart 2014

God zei:

Alles wat Ik tegen je zeg, zeg Ik met liefde. Laat Mij jouw voorbeeld zijn. Kijk naar Mij en je zult een zegen zijn voor allen op Aarde en in de Hemel. En alles wat je voor Mijn kinderen doet zal jouw erfenis zijn. Alles in de wereld van de mens is weergalm. Alles kaatst van jou af en alles kaatst naar je terug. De beloning ligt in het doen. Vergeet niet, er is geen tijd.

Er is een vermogen waarin de wereld onpartijdig is. Gooi een bal tegen een muur en hij stuitert van de muur naar jou terug. Een goed schot of geen goed schot, het stuiteren is onpartijdig. Dit is ogenblikkelijk, begrijp je. De tennisbal kan niets beslissen. Het is zijn natuur om te stuiteren.

donderdag 20 maart 2014

Een schrijven van de Schepper 20 maart 2014

Een schrijven van de Schepper
Houd jullie Hoofd omhoog
20 maart 2014


Jullie worden elke dag mogelijkheden aangeboden om te leren. Om te leren over Compassie, onvoorwaardelijke liefde, geduld, familie, de schoonheid van het leven en andere dingen, dat is waar jullie hier voor zijn. Loop vooruit met een glimlach op jullie gezicht en jullie hoofd hoog gehouden, omhels, eer en dank de ervaringen dat ze naar jullie toe komen.


De Schepper


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl

Hoe kun je blij zijn als er zoveel lijden is in de wereld? 20 maart 2014

Hoe kun je blij zijn als er zoveel lijden is in de wereld?

Submitted by will on Thu, 03/20/2014

Dit is een vraag die zo nu en dan aan ons gesteld wordt, en het roept een andere vraag op: Doet verdriet of medelijden er alles aan om iemand zijn lijden te verlichten? Ik zie een heleboel mensen die zich gedragen zoals het hoort, maar ik zie ook een wereld die gevuld is met mensen die lijden. Helpt het verdrietig zijn van jezelf echt helemaal niet, of draagt het alleen maar bij tot meer verdriet aan de wereld?

2e formatie 2014 Mosterdzaad-formatie - 17 maart 2014 / Robbert van den Broeke

 2e formatie 2014
Mosterdzaad-formatie

17 maart 2014
Robbert van den Broeke

Al een aantal dagen ervoer Robbert een bepaald soort onrustig gevoel wat hij ook kent wanneer er onweer in de lucht hangt. Soms voel je dan dat de lucht ‘geladen’ is. Dit gevoel werd op zondag 16 maart heel sterk. Hij wist dan ook zeker dat er weer iets (in de vorm van een graancirkel) stond te gebeuren. Ook voelde hij dat het, net als de eerste formatie van dit jaar, niet echt bij hem in de buurt zou zijn, het was vooral de kant van Roosendaal waar zijn aandacht naartoe trok. Hij besloot dan ook om zijn goede vriend Roy te bellen, deze heeft een auto waardoor ze sneller op plek van bestemming kunnen zijn. Robbert zag voor zijn geestesoog duidelijk een spoorwegovergang. Ook kon hij al waarnemen dat er ringen in de formatie verwerkt waren met daaromheen kleinere cirkels. Hij wilde eerst nog een schets maken van hoe de formatie er waarschijnlijk uit zou zien, maar de drang om naar buiten te gaan was te groot. Terwijl ze wegreden kreeg Robbert duidelijk ‘De Stok’ door in zijn hoofd, maar ook de plaatsnaam ‘Wouw’. Dit gaf gelukkig al wat meer duidelijkheid en wisten ze welke kant ze op moesten gaan.

Huiswerk – Links en rechts 20 maart 2014 Elias

Huiswerk – Links en rechts
donderdag 20 maart 2014
Geschreven door Elias

Neen, het gaat hier niet over politiek, maar waarom we bij pijn aan de linkerzijde ook de rechterkant van het lichaam moeten behandelen. In wezen gaat het echter om de strijd tussen man en vrouw.

De laatste tijd had ik nogal last van pijn in mijn linkerbeen en -arm en vroeg Jezus met welke innerlijke processen dit te maken had.

Jezus: “Je lichaam spreekt van een blokkade en we zien dat er een scheiding tussen rechts en links heeft plaatsgevonden. Je steekt nog vast in deze situatie en daarom is het je taak om hier verbindend te werken door beide zijden weer samen te voegen.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 19 maart 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
19 maart 2014

Als een verlicht menselijk wezen, ben je al geëvolueerd buiten de controle van het ego zelf. Wij willen dit duidelijk maken - het ego is niet iets wat volledig kan worden uitgeroeid! Je bent gewoon op zoek naar een evenwicht tussen je ego en je ziel zelf. Wanneer jullie je in het eenheidsbewustzijn verplaatsen, betekent dat het beoefenen van de integratie van alle dingen, waaronder dat ego zelf, wat noodzakelijk is voor het hebben van een menselijke ervaring.

De beste manier om het uit te leggen is op deze manier. Het ego is de expert op het ene, op jullie unieke levenservaring. De ziel is de expert van het grotere geheel en jullie verbinding met het universum. Kun je zien hoe beide essentieel zijn om jullie leven te navigeren als jullie in het lichaam zijn?

Op deze dag van je leven, 20 maart 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik 

dat God wil dat je weet…..


... dat je met valse bescheidenheid niets bereikt - noch zal
echte bescheidenheid dat doen als het niet nodig is.

Bescheidenheid is zelden nodig in het Leven, wist je dat?
Het is waar.
Mensen hebben meer zelfkritiek dan nodig is.


OTH: Denken en voelen. Geplaatst 20 maart 2014

OTH: Denken en voelen.
Ellen Rauh
Geplaatst 20 maart 2014

Een gevoel kan alleen maar juist en volledig doorvoeld worden als je denken rustig is. Een gevoel dat volledig doorleefd wordt, brengt van de andere kant rust in het denken. Denken en voelen gaan altijd samen.

De meeste gevoelens worden niet volledig doorleefd omdat ons denken dit blokkeert. Ons denken wordt alleen maar vrij en rustig als wij alles volledig durven voelen. Hoe verder wij raken in het volledig voelen, hoe ruimer ons denken wordt, hoe meer ruimte wij krijgen voor ons denken.

Een belemmerende beperkende gedachte verstikt ons gevoel en omdat ons gevoel verstikt wordt, blijven belemmerende beperkende gedachten bestaan.

Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 18 maart 2014


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
Onaantastbaar
18 maart 2014/ vertaling: Sophie

Gegroet Lieve Mensen, ik ben het, Lord Emanuel, ik BEN hier, ik BEN tot jullie gekomen deze dag. En het is een worsteling deze dagen om tot jullie door te dringen, dit zijn uitdagende tijden voor jullie allemaal en de boodschapper gaat ook door haar eigen beproevingen en tegenspoed, want haar dagelijkse leven is ook ietwat chaotisch momenteel. Maar ik BEN hier! 
En ik BEN zo dankbaar hier te zijn, ik zal altijd doorkomen, net als ieder van jullie is deze boodschapper goed voorbereid voor haar huidige job. Net als jullie allemaal is het geen toeval dat jullie hier zijn en deze boodschappen lezen, ik ken jullie allemaal persoonlijk en jullie hebben allemaal jullie deel te spelen of je je nu bewust bent van die rol of niet, twijfel niet dat jullie allemaal een belangrijke rol te spelen hebben in het grote ontvouwen van deze tijden. Net als deze boodschapper kan je en zul je door deze uitdagende tijden komen. Sommigen van jullie gaan door grote veranderingen en grote drama's worden uitgespeeld, sommigen van jullie gaan door kleine ongemakken die eindeloos lijken te duren en die het leven behoorlijk vreugdeloos maken, sommigen van jullie zijn fysiek uitgeput en sommigen van jullie voelen dit allemaal op hetzelfde moment.

Heavenletter #4864 Jouw Ontvangst van de Wereld / 20 maart 2014

Jouw Ontvangst van de Wereld

Donderdag 20 maart 2014

God zei:

Laat er een einde zijn aan het lijden. Beëindig het. Beëindig het nu. Laten We een einde maken aan het lijden op het wijde landschap van de wereld en ook een einde aan het lijden op het individuele vlak, wil je dat?

Geliefden, jullie begrijpen dat een einde aan het lijden jullie niet bereikt, zoals een aardverschuiving die een berg af glijdt. Alles wat jullie wensen zal naar de wereld en jezelf komen van binnenin jou. Binnenin.

woensdag 19 maart 2014

De Engelachtige Gidsen “Hoe Meer Je Geeft Hoe Meer Je Ontvangt" 16 Maart 2014 Taryn Crimi

De Engelachtige Gidsen

“Hoe Meer Je Geeft Hoe Meer Je Ontvangt"
16 Maart 2014 / Taryn Crimi

Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op het onderwerp van geven en ontvangen. Want zien jullie, er zijn velen die de echte kracht in het geven verkeerd of niet begrijpen. Wij vragen niet dat je simpel geeft zodat je mag ontvangen aangezien dit het doel te boven gaat; maar eerder vragen wij dat je waarlijk vanuit jouw hart geeft en je zult zeker gewaarworden dat het je niet achtergelaten heeft met wat dan ook minder, maar eerder heeft het jou evenwel met meer achtergelaten. Dit is wat wij graag verder uit zouden willen leggen in onze boodschap van vandaag. Het Manuscript van Overleving - Deel 404

Jullie Zijn Hier Om Wonderen Te Creëren…

19 Maart 2014 / Aisha North

Wij zijn wederom samengekomen om jullie te begroeten, dierbaren, aangezien jullie inderdaad de brengers van het Licht zijn, de mensen van de dageraad, degenen die geschiedenis maken met elke en iedere ademteug die jullie nemen. Want terwijl jullie wederom bijeenkomen om na te denken over het feit dat jullie planeet een volgende omwenteling rondom jullie zon gemaakt heeft, worden jullie jezelf dus wederom in balans gewaar, waar de gelijkheid tussen het Licht en de duisternis, de dag en de nacht in evenwicht lijken te zijn. En dus komen wij vandaag naar jullie toe om jullie te herinneren aan de rol die jullie spelen in deze gigantische zoektocht naar vrijheid, naar ongebondenheid en naar liefde, naar eeuwigdurend Licht en naar de overwinning van al het oude. Want zonder jullie zou er geen lengen van de dagen zijn in de vorm van een altijd toenemende hoeveelheid aan licht dat op jullie allemaal neerschijnt.


Sheldan Nidle – 18 maart 2014

namens de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie

11 Eb, 15 Ceh, 10 Caban
Vertaling Rob

Selamat Balik! We zijn er weer met geweldig nieuws! We komen steeds verder! De duistere cabal bereikt een punt waarop ze zich moet overgeven. Alle strategieën om het Licht te verstoren hebben volkomen gefaald. Een vastgesteld schema om de RV fondsen te verdelen en jullie voor te bereiden op de welvaartsgelden is nu effectief geworden. Deze inspanningen zullen ook zorgen voor een nieuw bankensysteem dat is gebaseerd op de rapportage regels waarover jaren geleden overeenstemming werd bereikt. Deze regels zullen de wijze waarop banken werken veranderen en elke vorm van bankfraude ernstig beperken. Wanneer dit alles is bereikt kan nieuw bestuur zich vrijelijk en wettig manifesteren. Dit nieuwe bestuur zal persoonlijke belastingen afschaffen en een nieuw zakelijk milieu laten ontstaan. In dit eerlijke milieu kunnen de nu nog onderdrukte uitvindingen verschijnen. Deze apparaten zullen jullie lucht, water en atmosfeer reinigen en een formele ‘disclosure’ van onze gewijde missie mogelijk maken. Eerste contact stelt ons in staat naar jullie kusten te reizen en een mentor-programma te beginnen dat jullie naar volledig bewustzijn gaat leiden. Gedurende deze tijd zullen jullie bij de Agarthanen worden geherintroduceerd.

Plejadiërs en het Equinox Portaal en Bewust Contact 18 mrt. 2014 / Méline Lafont

  Plejadiërs en het Equinox Portaal en Bewust Contact 
 18 mrt. 2014 / Méline Lafont

Bron: http://franheal.wordpress.com/2014/03/18/the-pleiadians-equinox-portal-and-conscious-contact-by-meline-lafont/


Gegroet, wij zijn de Plejadiërs en wij komen naar voren in Genade en met Onvoorwaardelijke Liefde voor ieder wezen op dit plan en verder. Wij komen met een dieper begrip en kennis van jullie Planetaire Ascentie en de fases waarin die aan het talmen is. Terwijl er een dieper bewustzijn wordt bereikt door velen van het collectief op jullie niveau van werkelijkheid, zijn er veel nieuwe gelegenheden en mogelijkheden die worden geschapen en zelfs gemanifesteerd in jullie collectieve – en in je persoonlijke werkelijkheid. 

Waar wij over willen spreken in dit Nu moment op jullie aardse niveaus, zijn de Equinox energieën/ de portalen en hun effect op ieder individueel bestaan en werkelijkheid. Wees moedig. Onze mede Lichtwerkers, Broeders en Zusters, want deze nieuwe golf en hoeveelheid Zonne energie zal de nagel op de kop raken betreffende veel zaken en Aardse werkelijkheden die nu al diverse jaren hebben gespeeld.

Serapis Bey: Acceleratie is de Sleutel voor Heelheid Geplaatst 19 maart 2014

Serapis Bey: 
Acceleratie is de Sleutel voor Heelheid
Geplaatst 19 maart 2014

TOPIC: Jullie zijn als raketten, zittend op een lanceerplatform. En jullie wachten nog steeds tot er iemand komt die op de startknop drukt. Maar ik zeg jullie dat die ‘iemand’ nooit komt, want de iemand die jouw startknop moet indrukken – in plaats van je egoknoppen in te drukken – ben jij.

Serapis Bey is de naam waar ik onder bekend sta als geascendeerde meester. IK BEN natuurlijk meer dan dat. Ik ben meer dan de hiërarch van Luxor. Want ik ben niet beperkt tot een bepaalde plaats op aarde, of een bepaalde stapel stenen.

Ik zeg dit, zodat jullie kunnen zien, mijn geliefden, dat er niets op aarde is dat inherent heilig is, in de zin dat mensen dingen heilig noemen. De piramiden en de tempels van Egypte zijn niet meer dan dat – opgestapelde stenen, mijn geliefden. En tenzij ze de levende stenen van het hart worden, door van binnenuit begiftigd te worden, hebben ze geen speciale vibratie, geen belang op zich. En daardoor is het zeker niet nodig of nuttig op het spirituele pad om een uiterlijk symbool te vereren. Het is nodig om verder te gaan dan de uiterlijke schijn en symbolen en je af te stemmen, zoals nu vanuit verschillende gezichtspunten gezegd is, op de echte vibratie die erachter zit.

Kris Won met Ashtar Sheran maandag 17 mrt. 2014 / Kris-Won

Kris Won met Ashtar Sheran
maandag 17 mrt. 2014
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

Mensen, Ashira zegt dat het vliegtuig is ontploft, Rainbow zegt dat het in een andere tijdslijn zit,  en Kathryn May zegt dat ze in Binnen Aarde zitten.

Laat je niet gek maken. … door tegengestelde berichten. Ik merk zelf ook de verschuivende energieën…. In mijn denken en in mijn lijf….

Alhoewel dit bovenstaande ook nog eens allemaal waar kan zijn…… Rainbow zegt: Blijf gecentreerd in jezelf…. en houd je aan dat van Kris Won….

Dit bericht lijkt me een waar bericht…. Kris Won praat over Liefde…. En… moet je daarvoor/daarom stemmen??? Sommige honden bijten zichzelf al in hun staart…. 


Winny


Asthar,

Beste broeders en zusters die deze wereld van God bewonen welke bekend staat als Aarde: 

Talloze oorlogen zijn gevoerd in de loop van de geschiedenis van de mensheid. Bloedige oorlogen die de levens van miljoenen mannen hebben afgesloten en weduwen en wezen in hun huis hebben achtergelaten.


Diegenen die Ontwaken Vrezen Hun Hart Sprankelingen 18 Maart 2014 / Brenda Hoffman

Diegenen die Ontwaken Vrezen Hun Hart Sprankelingen
18 Maart 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Diegenen volledig verstrikt in de 3D en onbewust voor deze overgang zijn begonnen om over hun toekomst en hun hart na te denken. Tot recentelijk, hadden zij weinig interesse in trekken aan hun diepste gevoelens, aan het hart, want zij geloofden dat hart wisselwerkingen een signaal van zwakte waren - hun intellect heerste.

Diegenen van jullie die "werken" aan leven vanuit jullie hart - en werk is het juiste woord voor jullie overgang, want het intellect naar het hart is nu niet bereikbaar zonder enige focus om dat aldus te doen - vinden iets dergelijks moeilijk om te begrijpen. Want jullie geloven dat een familielid, baas, kind, politieke leider of de wederhelft geen hart heeft. Echter, diep binnenin, weten jullie dat allen een hart hebben. Sommigen, zoals jullie, openden die van hen terwijl anderen een beschermende barrière opwierpen.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 18 maart 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
18 maart 2014

Dierbaren, als je naar een tafel vol met voedsel kijkt die zich op ooghoogte bevindt, zou het erg moeilijk voor je zijn om alles wat op de tafel stond te zien. Je zou de dingen die recht voor je neus stonden zien, maar je zou er niet zeker van zijn wat er achter die items bestond.

Je zou, bijvoorbeeld, alleen recht voor je een groot pak melk zien . Wat je echt verlangt is sinaasappelsap, maar omdat alles wat je ziet melk is, zou je kunnen voelen als dat je vast zit aan melk. Je zou het gewoon doen met melk. Je kunt ervoor kiezen om helemaal niets drinken, omdat alles wat je hebt iets is wat je niet wilt. Het komt nooit in je op dat sinaasappelsap slechts een verzoek van je verwijderd is, want je kunt er zelfs niet zeker van zijn dat het bestaat voor jou.

Een schrijven van de Schepper

Een schrijven van de Schepper  
18 maart 2014
STOP!

Stop! Stop met rennen en draaien in cirkels, stop gewoon. Laat de duizeling verdwijnen en kijk naar je omgeving. Wat zie je? Het pad waar je op moet zijn is daar, recht voor je neus! Zet een voet voor de andere in voorwaartse beweging en je doelstellingen kunnen worden bereikt.

De Schepper

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter #4863 Het Leven van Jouw Dromen / 19 maart 2014

Het Leven van Jouw Dromen

Woensdag 19 maart 2014

God zei:

Jouw verlangens voor de mensheid zijn ingebed. Hun komst is op handen. Je merkt dat Ik zeg verlangens voor de mensheid. Dit is een grotere schaal dan vervulling van jouw persoonlijke verlangens. Er is een verschil in omvang tussen verlangens voor de mensheid en verlangens voor het individuele zelf. Aan jouw persoonlijke verlangens wordt absoluut geen afbreuk gedaan en evenmin worden ze vergeten, maar zou jij b.v. jouw persoonlijke verlangens vóór vrede in de wereld zetten? Zou jij jouw verlangen naar een nieuwe auto of een vrouw of echtgenoot zetten vóór zegeningen die het Geheel van de Mensheid omvatten?

Dat zou je echt niet. Ik weet dat je dat niet doen zou.

Op deze dag van je leven 19 maart 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..…… dat enthousiasme alles betekend. Niet zomaar een beetje.
Maar alles.

Als je op dit moment, betrokken bent bij een soort van project of bij het lanceren van een persoonlijke inspanning, zal jou enthousiasme (of het gebrek daaraan) direct bepalen, hoe succesvol deze onderneming zal zijn.

dinsdag 18 maart 2014

Aartsengel Michael Belangrijke Boodschap Over de Naderende Equinox van 20 Maart & geleide meditatie 17 Maart 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael
Belangrijke Boodschap Over de Naderende Equinox van 20 Maart
Met geleide meditatie voor die dag
17 Maart 2014 / Rita Pulmans 

Michael: "Vorm in jullie "mind" reeds een nieuwe wereld, een nieuwe werkelijkheid en begrijp, besef, wees bewust dat jullie "Meesters zijn"
Geliefde Aartsengel Michael,
Kan je mij wat aanreiken in verband met de Equinox die zal plaatsvinden op 20 maart dit jaar. Het is een zeer intense tijd, waar we toch wel erg kampen soms met onszelf, om onze onzuivere stukken achter te laten.
Het is een intense tijd van zuivering, en de energieën die nu onze Aarde bombarderen zijn zeer heftig. Wat kunt U mij geliefde Lord brengen, dit om onze barensweeën naar de nieuwe tijd, toekomst te verzachten voor ieder mensenkind, die deze poort kan betreden?

De Arcturiaanse Groep Er is Slechts Eén Leven en het is Goddelijk … 16 Maart 2014

De Arcturiaanse Groep
Er is Slechts Eén Leven en het is Goddelijk … het is het Enige Leven dat er Is
16 Maart 2014 / Marilyn Rafaelle

Groeten dierbaren,
Wederom komen wij om met jullie over ascentie te spreken. Allen zijn in andere fasen van het ascenderen in/naar de hogere dimensionale energieën. Niet allen zullen volledig ascenderen in deze tijd, want velen zijn nog niet gereed om de volledigheid van hun innerlijke ziel te omhelzen. Echter, allen ervaren het Licht dat over Gaia uitgegoten wordt in deze krachtige tijd en allen hebben de vrije wil keuze om erdoor te groeien of het af te wijzen.

Herinner je dit als je de vele veranderingen die binnenin jou en in de wereld plaatsvinden observeert. Verandering kan zeer verontrustend zijn voor diegenen die nog steeds stevig vasthouden aan levenslange leringen en overtuigingen die niet langer meer voor het hoogste goed werken, maar dat is de manier waarop de evolutie werkt … het is een geleidelijke (soms niet zo'n geleidelijke) verschuiving in/naar nieuw en meer ontwikkeld denken, zijn, en doen, en oude overtuigingen kunnen het niet tegenhouden als de meerderheid ontwaakt en immer meer Licht aan het universele bewustzijn toevoegt.

Moeder Mary - Jullie hebben de Limieten van Eeuwigheid Omhoog Gebracht 17 maart 2014 / Fran Zepeda

Moeder Mary

Jullie hebben de Limieten van Eeuwigheid Omhoog Gebracht
17 Maart 2014 / Fran Zepeda

Hallo geliefden. Ik kom vandaag om jullie aanmoediging en verlichting te geven terwijl jullie hier en nu in jullie reis staan. Jullie omvatten en ervaren zonder enige twijfel de ontzagwekkende invoer van licht van een nieuwe kwaliteit die jullie nog niet eerder ervaren hebben. Dit is omdat, mijn dierbaren, jullie het Christus Licht Bewustzijn steeds meer binnenin jullie energiegebieden omsluiten en jullie komen steeds meer online met jullie goddelijke essentie en doel. 


Het is moeilijk om het te kwantificeren; het is moeilijk het te kwalificeren. Het is moeilijk uit te leggen. Jouw ervaring is jouw ervaring en het is voor jou uniek en volmaakt. Nochtans is er een algemeen thema dat er doorheen loopt. Er is een drijven en een oplichten van jouw energie zoals nooit tevoren. Het noodzaakt jou om te vertrouwen en erin mee te gaan en dus noodzaakt het en staat het jou toe om ermee voorwaarts te gaan, niet echt wetend waar het naartoe leidt, omdat voor alle intenties en doelen, je daar bent … je bouwt gewoon meer op binnenin jouw eigen energiekader van het goddelijke sjabloon waaruit je voortkomt.

Een schrijven van de Schepper 17 maart 2014


Een schrijven van de Schepper
Zonder Jou
17 maart 2014


Schepping zou Schepping zijn als het aan iets ontbrak!

Zonder jullie zou er geen universum, niemand en geen liefde zijn! Jullie zijn een belangrijk en integraal stuk van het Meesterplan. Jullie zijn nodig, onvoorwaardelijk geliefd, gerespecteerd en gevierd in elke ademhaling van jullie bestaan op het Aarde-oppervlak.

De SchepperRAM.. Op welke zaken richt jij je energie..?! 18 maart 2014 / GuidoJ.

RAM.. Op welke zaken richt jij je energie..?!
18 maart 2014
Door GuidoJ.


RAM, hèt teken van gerichte energie.
Vurige doelgerichtheid, Wil, Toegespitste aandacht.

2014 ©Hannah van Buuren

In dit jaar, 2014, gaat het erom wáár het om gaat met onze RAM-energie. Waar richten we ons op? Dit geldt voor de hele mensheid, maar deze duiding spitst zich toe op een bepaalde groep mensen: de zoekers, de spirituele zoekers en diegenen die zich niet primair bekommeren om geld en goed, maar beseffen dat er meer is tussen hemel en aarde dan dát.

Mensen die doorgevingen bijhouden. Mensen die wakker willen blijven. Mensen die er vast van overtuigd zijn dat wij niet de enige menselijke soort op deze planeet zijn, mensen die geloven in stargates, of de werking van piramides, of kristallen, al dan niet in schedelvorm.

Mensen die zoveel verwachtten van 2012, en dan 2013, en nu weer van 2014. Mensen die oprecht hopen op een veel betere wereld, zuiver van manipulaties en machtsmisbruik. Het is dit deel van de mensheid dat op dit kosmisch moment in diepe verwarring wordt gebracht. Verwarring die toeneemt met het uur als er weer een ‘aankondiging’ vrijkomt over een ‘gebeurtenis’ of aanverwante zaken. In deze toestand valt nu RAM 2014, als een appèl op bezinning: waar gaat het om?