Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 14 maart 2014

Hoe slecht is Vladimir Poetin? 12 maart 2014 / Martin Vrijland

Hoe slecht is Vladimir Poetin?
Posted on Mar 12, 2014 door Martin Vrijland / http://www.martinvrijland.nl/

Van jongs af aan is ons geleerd dat de Sovjet Unie de grote vijand was. Even was de koude oorlog bekoeld en kregen we de glasnost en perestrojka van Michael Gorbatsjov, die velen zich zullen herinneren van zijn grote ‘wereldkaart vlek’ op zijn kale voorhoofd. Het Westen dacht eindelijk het grote Rusland in te kunnen lijven met een nieuwe leider die veel meer naar het Westen hing. De Russische bevolking leek klaar voor Westerse indoctrinatie en voor de vergiftiging met de pracht en praal horende bij het Westerse kapitalisme. Dat Gorbatsjov een verandering heeft doorgevoerd is duidelijk. In feite heeft hij de Sovjet Unie ontmanteld en de vermeende onderdrukking door het communisme beëindigd. 


donderdag 13 maart 2014

Suzi Maresca sprak Ashira over ............. 11 maart 2014

Suzi Maresca sprak Ashira over de Maylesian vlucht 370, over de Oekraïne en de Tsunami van Liefde.
11 mrt. 2014

We gaan galactisch zijn! Suzanne Maresca en Linda Dillon verwelkomen Ashira, de mannelijke Commander van de Verenigde Krachten van de Buitenste Galaxies bij de show van deze week. We krijgen een update van de huidige situatie die er nu is en ik denk dat dit gesprek allerlei kanten uit kan gaan. Wat een prachtige gelegenheid om een gevoel te krijgen hoe de menselijke evolutie eruit ziet vanuit een galactisch perspectief. Zij zijn onze familie, zij houden van ons en ze zien dat het goed gaat. Zij liepen op Aarde in Atlantisch tijd.
Kom erbij voor een opwindend en lang-verwachte uitwisseling met een lid van onze geliefde Sterren Familie.