Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 maart 2014

Een schrijven van de Schepper 15 maart 2014

Goddelijke Geschenken

15 maart 2014

Hoe ga jij door je dag? Wordt deze besteed met doen, voel of handel je op een manier waarop jij voelt dat het jou behaagt of doe je wat anderen van je verwachten? Of verplaats je je van het ene moment naar het andere, wetend dat wat er ook gebeurt goddelijk perfect is in zijn timing? Neem de tijd om uw 'moetens' en 'verwachtingen' los te laten en laat deze geschenken toe naar je toe te komen in welke vorm ze verkiezen. Ze staan opgesteld en wachten enkel op jou. 

Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap 14 maart 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse boodschap 
14 maart 2014

Dierbaren, houden jullie je nog steeds vast aan oud zeer omdat je denkt dat als je het loslaat het op een of andere manier wat er met je gebeurt goed maakt? Deel van je eigen grootsheid zijn, betekent jezelf redden van dat oude slachtoffer bewustzijn en het jezelf geven van alles wat je ooit nodig hebt gehad, toen en nu! Genezen betekent niet dat je een gedrag dat kwetsend was kunt vergoelijken. Het betekent dat je kiest voor een leven van welzijn, geluk, vrijheid en heelheid, vanaf dit punt en verder. Niet alleen heb je, op dit moment, de macht om dat te doen, het is waar je ziel al die tijd naar heeft verlangt.


Aartsengel Gabriel

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Een schrijven van de Schepper 14 maart 2014

Vragen
14 maart 2014


Jij vraagt ​​me: "Wat is mijn levensdoel? 'En ik zal antwoorden met:" Het is je passie! "
Je vraagt​​, "Ben ik op de goede weg? '​​En ik erken," Het pad ligt recht voor je! "

Er zijn vragen die je stelt het universum en het antwoord ligt bijna altijd recht voor je, mijn kind! Als je jou gedachten lang genoeg rustig houd, zal het antwoord er altijd zijn net wanneer je het het meest nodig hebt.

De Schepper

http://thecreatorwritings.wordpress.com/2014/03/14/questioning-2/
vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Kuthumi. Wie is God? 15 maart 2014

Kuthumi. Wie is God?
Translated for the "Master" by Hans Fiers
Geplaatst: 15 maart 2014

Goede dag.

Ik kreeg een verzoek om over God te spreken. Ik begin met een vraag aan jou. Wie is God voor jou? Hoe ervaar jij God?


Doorheen jouw geschiedenis werd God telkens op een andere manier voorgesteld. Zijn naam werd gebruikt om macht te verwerven, anderen te controleren, zelfs oorlogen te creëren. Merk op dat ik hier het woord ‘creëren’ gebruik. Inderdaad alle hier vermelde acties zijn creaties van de mens. De mens creëerde de situaties waar jullie geschiedenisboeken van overlopen.

Heavenletter #4859 Dit Geprojecteerde Leven in de Wereld /15 maart 2014

Dit Geprojecteerde Leven in de Wereld

Zaterdag 15 maart 2014

God zei:


Welkom tot Mijn Hart. Maar, hoe kan Ik je welkom heten tot waar je altijd geweest bent? Ik kan je niet uitnodigen, je vragen een poosje te blijven als je nooit ergens anders geweest bent. Niets kan jou uit Mijn hart wegnemen. Je kunt nergens anders zijn. Alleen in jouw onwetendheid kun je denken dat je ergens bent behalve waar je echt bent en altijd geweest bent.

Is het geen paradox? Dat je een hele reeks onzin van andersheid bedenkt en er hartgrondig in gelooft? Tegelijkertijd ben je ervan overtuigd dat je realist bent. Wat ben je van realisme afgeweken. Van wat echt is kun je denken dat het inbeelding is en van wat verbeelding is ben jij overtuigd dat het echt is. Dat doe je zeer zeker. Als je lijden kent en angst en vreselijke dingen die zich in de nacht gaan voordoen, dan heb je het allemaal omgedraaid.

Hemelse Zegeningen - Aartsengel Gabrielle - De Twaalf Goddelijke Stralen, 16 Februari 2014 / Linda Dillon & Suzanne Maresca

Aartsengel Gabrielle
"De Twaalf Goddelijke Stralen"
16 Februari 2014 / Hemelse Zegeningen
 Linda Dillon & Suzanne Maresca
Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Aartsengel Gabrielle zal zich vandaag bij ons aansluiten en begeleiding aanbieden aangaande de 12 Goddelijke Stralen, welke correleren met onze heilige missie en doel in dit leven, en in iedere andere tijdlijn. Het menselijke collectief is in het proces van het integreren van al onze aspecten, dus praten over de Straal waarop wij gereisd hebben mag zeer goed dienen als een ander Goddelijke gereedschap richting dat doel.

vrijdag 14 maart 2014

Hoe slecht is Vladimir Poetin? 12 maart 2014 / Martin Vrijland

Hoe slecht is Vladimir Poetin?
Posted on Mar 12, 2014 door Martin Vrijland / http://www.martinvrijland.nl/

Van jongs af aan is ons geleerd dat de Sovjet Unie de grote vijand was. Even was de koude oorlog bekoeld en kregen we de glasnost en perestrojka van Michael Gorbatsjov, die velen zich zullen herinneren van zijn grote ‘wereldkaart vlek’ op zijn kale voorhoofd. Het Westen dacht eindelijk het grote Rusland in te kunnen lijven met een nieuwe leider die veel meer naar het Westen hing. De Russische bevolking leek klaar voor Westerse indoctrinatie en voor de vergiftiging met de pracht en praal horende bij het Westerse kapitalisme. Dat Gorbatsjov een verandering heeft doorgevoerd is duidelijk. In feite heeft hij de Sovjet Unie ontmanteld en de vermeende onderdrukking door het communisme beëindigd. 


Het Grotere Werk / Het Werk Doen - Deel 3 Dr. Suzanne Lie 14 Maart 2014

Het Grotere Werk / Het Werk Doen - Deel 3

"Aangaande de Overziel"
14 Maart 2014 / Dr. Suzanne Lie

Jason Spreekt:
Zodra wij Mytria begonnen te volgen knipperden we van het Schip af en werden onszelf gewaar in de woonkamer van onze woning. We konden ons het opgestraald zijn en onze prachtige begroeting herinneren, maar zodra wij begonnen om Mytria te volgen arriveerden wij in plaats daarvan in onze 3D woning.


OH, we voelden ons zo erg eenzaam. Misschien vergaten wij wat er in de rest van het schip gebeurde zodat wij terug konden keren om onze missie op Aarde af te maken. In feite, was dat de gedachte die Sandy en ik beide in ons hoofd hadden wanneer het ook was dat we ons afvroegen waarom wij zoveel vergeten waren.


Aartsengel Jophiel De Tijd van Zelf-Oogst 13 Maart 2014 Sarah Hillman


Aartsengel Jophiel
De Tijd van Zelf-Oogst
13 Maart 2014 / Sarah Hillman

Ah mijn dierbare geliefde harten - hallo! Ik groet jullie in alle zachtheid van liefde welke jullie verbijsterende harten ontvouwen in deze Nu momenten, terwijl de tijd van het Zelf waarlijk in bewuste ernst voor jullie allemaal begint te ontrollen. Kan je het voelen? Alsof alles rondom jou heen de één of andere magische kwaliteit eraan vast heeft zitten, hetgeen je geest/verstand niet kan kwantificeren of zelfs echt kan omschrijven, en toch is het tastbaar, en jouw hart en ingeboren zelf worden erdoor gekoesterd, omdat, inderdaad, het op de één of andere manier van binnenuit jou naar boven lijkt te komen…? *glimlacht*

Op deze dag van je leven 14 maart 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik

dat God wil dat je weet….... dat gesproken waarheid een geschonken gift is. Waarheid achtergehouden is meer dan een geschenk afwijzen, het is een pijl die gericht is op het hart.

Er wordt gezegd dat "de waarheid pijn doet," maar het exacte tegendeel is waar.
Geen waarheid is te pijnlijk, en geen leugen is onschadelijk.
Omdat elke waarheid je hart opent naar een ander, en elke leugen scheidt het.
Maar weet dit: Het is de manier waarop je zegt dat jou waarheid pijnlijk kan zijn.
Dus spreek jouw waarheid, maar kalmeer je woorden met vrede, op dit moment.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Kryon: Eenvoudig of met meer moeite? 27 september 2010 Geplaatst 14 maart 2014

Kryon: Eenvoudig of met meer moeite?
Natascha Lossie

27 september 2010
Geplaatst 14 maart 2014

Hallo , lieve mensen,

Er is veel moois op komst, we gaan namelijk naar een tijdperk waarin moeiteloosheid en vreugde centraal staan.

Telephatie en intuïtie zijn kwaliteiten die in deze nieuwe tijd sterk aanwezig zijn.

Om de overgang te maken naar dit bewustzijnsniveau is het nodig om je los te maken van de oude lagere vibraties (zoals angst en oude ballast).

Deze zitten in ieder mens, die komt uit de 3 dimensiale tijd waarin wij zaten. Door de oude vibraties los te laten krijgt je leven een nieuwe wending met veel positiviteit.'
Hoe het Christendom Christus gestolen heeft. Geplaatst: 14 maart 2014 AskrealJesus.

Hoe het Christendom Christus gestolen heeft.
Geplaatst: 14 maart 2014
AskrealJesus.

Bijna 1700 jaar lang heeft het officiële christendom – opgericht door de katholieke kerk, maar tegenwoordig voortgezet door bijna alle christelijke kerken – gehandeld alsof zij het monopolie op Christus hadden. Maar wat heeft Jezus door zijn wederopstanding gedemonstreerd? Hij heeft gedemonstreerd dat geen aardse macht of instituut de Levende Christus kan beheersen. Ze konden zijn lichaam doden, maar ze hadden geen macht over zijn Geest.

Heb je ooit nagedacht over waarom Jezus zo een bedreiging vormde voor de officiële godsdienst van zijn tijd dat ze hem maar moesten doden? De reden was eenvoudig. Het Joodse geloof van die tijd beweerde dat de verlossing van de mensen enkel bereikt kon worden door de sacramenten die door de priesters uitgevoerd werden – wat inhield dat de mensen ENKEL de hemel konden ingaan door gehoorzaam te zijn aan een instituut op aarde. Komt je dat bekend voor? Dat zou wel moeten, omdat het dezelfde boodschap is die door de meeste christelijke kerken wordt gepreekt sinds de formatie van de katholieke kerk in de vierde eeuw.

Kryon: Een cursus in liefde. - Band twee. Deel 13. - 14 maart 2014/ geplaatst 21 april 2014
Kryon: Een cursus in liefde. - Band twee.  Deel 13.
14 maart 2014 / geplaatst 21 april 2014
gechannelt door Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur


De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. – Deel 13. 

Daarmee desillusioneer ik misschien enkele lezers want dit boek zal ook door pas ontwaakten gelezen worden die vers op de nieuwe weg van de Aarde lopen. Mijn opdracht voor de huidige mensheid, en ik had al eerder vele opdrachten, is, naar herkenning te leiden: Herken dat jullie God zijn en leeft dit ook!

Ik heb dit Godsthema bewust kort gehouden. Het is niet mijn doel om diep in het verleden te duiken. Ik zou willen dat jullie hier meer tijd aan besteden. Leef in het Hier en Nu, laat het oude los. Het beste zou zijn als jullie alles loslaten wat jullie over de geschiedenis van de Aarde hebben geleerd. Binnenkort zullen jullie geschiedschrijvers heel wat moeten herschrijven. Denken jullie niet?Het keerpunt na de grote verschuiving in februari Geplaatst 14 maart 2014 / Celia Fenn


Het keerpunt na de grote verschuiving in februari
Geplaatst 14 maart 2014 / Celia Fenn

Het is echt een dramatische maand geweest op planeet Aarde, en het is nog niet voorbij! Toen ik nadacht over hoe ik dit stuk zou noemen, wou ik het ‘Surfen over de Tsunami’ noemen, omdat het zo echt aanvoelde. Golf na golf stroomde immense en krachtige Zonne-energie binnen, en testte ons zo tot op de limiet, waardoor we onze kwaliteiten dienden aan te spreken wat betreft het ‘berijden van de golven’ Zonne- en Galactische energie. Dit is specifiek een actieve en krachtige tijd geweest voor onze verbinding met het Solaire Licht. Er was recent niet alleen de Zonnepool-omkering, maar er is ook een recordaantal Zonne-vlammen geweest in die periode van het Zonne-maximum.

Deze aanhoudende uitstoten van Licht-energie dragen de Solaire Lichtcodes of ‘instructies’ voor de evolutie en ascensie van Planeet Aarde. Ze hebben hun werk gedaan in de bijna complete hercalibrering van de Aarde-frequentie, en de complete verschuiving en verandering van de Tijdlijn van de Aarde.

Peggy Black en het 'Team' 13 Maart 2014

Peggy Black en het 'Team'
"Vormveranderende Transformatie"
13 Maart 2014

Wij zijn hier, het proces welke velen de evolutie gelabeld hebben observerend en ondersteunend. Wij erkennen dat jullie persoonlijk hier zijn in de fysieke gestalte om het proces te ondersteunen en te helpen. Als jij onze woorden leest, ben jij je hier bewust van. Dit nieuws is niet nieuw voor jullie, wat wij in deze overdracht aanbieden weten jullie al, wij herinneren jullie er slechts vriendelijk aan, alsook bevestigen wij wie jullie zijn/jij bent.

Echter, wij zullen jullie eraan herinner dat wanneer je eenmaal een gestalte aangenomen hebt in deze dimensie en werkelijkheid, je beïnvloedt wordt door de trillingen en de energieën van dit dichte gebied van bestaan.

Heavenletter #4858 Het Stille Uitgestrekte Constante Domein van Liefde /14 maart 2014

Het Stille Uitgestrekte Constante Domein van Liefde

Vrijdag 14 maart 2014


God zei:

Hoe je de gehechtheid aan de up's en down's van de fysieke wereld kunt loslaten, is door er niet zo strak aan vast te houden. Je geeft de relatieve wereld niet op. Zolang je een lichaam hebt, ben je hier. Tegelijkertijd kun je verder zien dan je neus. De relatieve wereld is belangrijk, maar zij is niet van het grootste belang. Jouw leven in de relatieve wereld hoeft niet honderd procent van je bewustzijn in beslag te nemen.

Geliefden, de relatieve wereld groeit direct naast jullie. De relatieve wereld wint aan vrede en liefde, en jij ook. De relatieve wereld, die altijd aan het veranderen is, is niet een stabiele basis. Zij is helemaal geen fundament. Door haar eigen aard, is zij dat niet. Zij kan het niet zijn. Het is beter om je geld op de bank zetten. Ik spreek over de onzichtbare wereld van de Hemel, die nochtans kan worden ervaren. Natuurlijk kan zij dat, want waar je bent, of denkt dat je bent, daar ben je.

donderdag 13 maart 2014

Vader en zoonHet Manuscript van Overleving - Deel 403

Wat Jullie in het Verschiet hebben Liggen is Meer dan een Kleine Rimpeling…
13 Maart 2014 / Aisha North

Wij zijn vandaag naar jullie toegekomen op een zeer belangrijke missie, want wij zijn hier om jullie voor te bereiden op wat jullie op voorraad hebben liggen in de volgende paar dagen. Zoals velen van jullie zich er al bewust van zijn, is de periode waar wij naar refereren degene die naar dat punt in de tijd toe leidt welke jullie gespecificeerd hebben als het middelpunt van het jaar als je het in twee gelijke delen verdeeld ziet, beide van hen omvatten dezelfde hoeveelheid aan licht, hoewel in tweeën verdeelt. Dit is zoals jullie weten een omleidende manier om de dagen van jullie terugkerende Equinoxen te omschrijven, de dagen waarop jullie planeet op een middelpunt lijkt te staan, een punt van balans zo jullie willen, om dan om immer zo lichtelijk op diens assen wederom te verschuiven. Wij weten dat voor velen van jullie, deze tijd van het jaar altijd al als een belangrijke tijd beschouwd werd, en met recht, maar deze keer, kunnen wij niet genoeg benadrukken hoe een belangrijke periode dit zal zijn. Of eerder, wat een belangrijke periode het al is. Want dit is niet slechts eenmalig, een evenement van één dag die zo snel komt en gaat als het maar kan. Nee, dit is iets dat veel belangrijker is, en de aanloop er naartoe is al goed onderweg.

Kryon: Reis naar Hawaï in 2013 – Seminar-reis. / Barbara Bessen 13 maart 2014/ geplaatst 15 maart 2015

Kryon:
Reis naar Hawaï in 2013 –
Seminar-reis.
Seminarreis met Barbara Bessen
13 maart 2014/ geplaatst 15 maart 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 Onze reis naar Maui en Kauai 17 augustus tot 2 september 2013, een reis naar oude broeders en zusters, naar Lemurische Familie.

Zo’n verre reis is iets heel bijzonders en niet te vergelijken met de kleinere reizen naar de Europese eilanden die wij vaker hebben gemaakt. Alleen al de heenreis is geen peulenschil. Ik heb altijd twee/drie dagen nodig om bij te komen en ’s nachts echt te kunnen slapen. Elk van ons reizigers heeft zo zijn eigen manier, ook tips om met de tijdzones en de lange vliegtijd om te gaan. Daarom ben ik een paar dagen eerder naar Hawaii gegaan om fit te zijn als de anderen komen.

 Hawaii is voor mij een kleine paradox. Aan de ene kant is het hotelleven aan de kusten vast in Amerikaanse handen en aan de andere kant voelt men overal het oude Polynesische leven en de oer-inwoners. En natuurlijk, wat in de oude reisgidsen staat, de energie van het oude Lemurie. Hawaii is een overblijfsel van deze wonderbaarlijke cultuur.

Het zijn de hoogste bergtoppen, vulkanisch land, dat nu als Hawaii bekend is en dat ons met deze wonderbaarlijke tijd verbindt.Suzi Maresca sprak Ashira over ............. 11 maart 2014

Suzi Maresca sprak Ashira over de Maylesian vlucht 370, over de Oekraïne en de Tsunami van Liefde.
11 mrt. 2014

We gaan galactisch zijn! Suzanne Maresca en Linda Dillon verwelkomen Ashira, de mannelijke Commander van de Verenigde Krachten van de Buitenste Galaxies bij de show van deze week. We krijgen een update van de huidige situatie die er nu is en ik denk dat dit gesprek allerlei kanten uit kan gaan. Wat een prachtige gelegenheid om een gevoel te krijgen hoe de menselijke evolutie eruit ziet vanuit een galactisch perspectief. Zij zijn onze familie, zij houden van ons en ze zien dat het goed gaat. Zij liepen op Aarde in Atlantisch tijd.
Kom erbij voor een opwindend en lang-verwachte uitwisseling met een lid van onze geliefde Sterren Familie.

Wie is Kryon? Geplaatst: 13 maart 2014


Wie is  Kryon?
Barbara Bessen
Geplaatst: 13 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De naam Kryon, dat als Kra’jon wordt uitgesproken, is de vibratienaam van een engelwezen. Een hoog geestelijk wezen, een meester van het magnetisme dat zich met diepe liefde in dienst van de Aarde en de ontwikkeling van de mensheid stelt.

Maar het engelwezen Kryon is meer dan dat. Hij behoort tot de engelen die onze nieuwe tijd behartigen en begeleiden. Hij is echter ook een bestanddeel van de engelen die de Aarde altijd al in haar ontwikkeling begeleid hebben. Een ander aspect van Kryons kosmische familie is het engelwezen dat wij Aartsengel Michael noemen.

Daarom is deze energie voor velen die met de energie van Kryon in aanraking komen zeer vertrouwd. Dit aspect van Kryon die als magnetische meester het nieuwe magneetraster van de Aarde herstelt, kwam twee jaar na de Harmonische Convergentie in 1989, hierheen – nadat de vibratiefrequentie van onze planeet en die van de mensheid hoog genoeg waren zodat hij ons nu in naar nieuwe energiedichtheid, naar een nieuwe dimensie kon helpen ontwikkelen.


Meer lezen >>>Kuthumi: Geld. Geplaatst: 13 maart 2014

Kuthumi: Geld.
Vertaald voor de meester door Hans Fiers
Geplaatst: 13 maart 2014

Goeie dag,

Iemand vroeg mijn hulp in verband met het onderwerp geld en het effect dat het uitoefent op sommigen van jullie. Het is inderdaad een interessant onderwerp, nietwaar? Mensen hebben niet altijd over geld beschikt. Er was een tijd dat er een systeem van ruilhandel bestond. Een goed systeem overigens waarin mensen verhandelden wat ze ter beschikking hadden. Dat kon voedsel zijn, werk, een bezitting, dat maakte niet uit, zolang de beide partijen tot een overeenkomst kwamen.

Tegenwoordig gebruiken jullie geld. Dat is niet altijd voor iedereen even makkelijk bereikbaar. Voor anderen is het overvloedig beschikbaar en ze hebben geen zichtbare moeilijkheden.

Op deze dag van je leven 13 maart 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik 
dat God wil dat je weet…..

... dat je hart snel weer zal worden geopend. Inderdaad, zeer binnenkort, als je er ontvankelijk voor bent.

Denk niet dat je je laatste kans om lief te hebben hebt gehad.
God zou jou dat nooit aandoen.
Je kansen zijn zo eindeloos als het leven zelf!

Heavenletter #4857 Een Lied van Goede Wil / 13 maart 2014

Een Lied van Goede Wil

Donderdag 13 maart 2014

God zei:

De Goede Wil die je in jouw hart huisvest is de Mijne. Ik gaf hem aan jou vanaf het moment dat Ik aan je dacht. Je weet hoe Goede Wil voelt. Het is als een platform waar je vandaan komt. Het is als een decor voor liefde. Goede Wil is liefde die in het menselijk hart opwelt. Het is een refrein dat de engelen zingen, het Lied van Goede Wil. Je weet hoe Goede Wil voelt. Je weet wat het is.

Denk je misschien dat Ik zonder Goede Wil zou zijn? Waar komt dit idee dat Ik een niet aflatend monster ben vandaan? Denk je echt dat Ik de Gevangenbewaarder ben? Nee, dat ben Ik helemaal niet. Ik ben Degene Die alle gevangen bevrijdt. Ik doe jouw deur van slot. In feite is er geen sleutel die jou buitensluit of jou opsluit behalve in sporen van jouw geest. Dat je een pak slaag nodig hebt is een idee dat je ergens hebt opgepikt. Als iemand de sleutel heeft die jou opgesloten houdt, dan is hij in jouw zak. Als een leeuw vrij geboren wordt, hoe zou het dan kunnen dat jij dat niet zou zijn? Maak jezelf los van ideeën die jou zijn aangereikt of jou zijn opgedrongen die mythen zijn.

woensdag 12 maart 2014

Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap / 12 maart 2014

"My Goddess" - Renee Oglesbee - site ©
Aartsengel Gabriel
Dagelijkse boodschap

Submitted by will on Wed, 03/12/2014


Dierbaren, een herinnering. Als je je leven leeft in de probleemoplossing stand, zul je altijd meer problemen vinden om op te lossen. Een veel mondiger aanpak is je over te geven en mee te gaan in de stroom met een verwachting van het hoogste goed, gratie en gemak. Als er iets is dat moet worden aangepakt, zal het in je bewustzijn komen zodat je het kunt aanpakken en verder gaan. Dit geldt voor uw gezondheid, uw spiritualiteit, uw lichtlichaam, je relaties, je carrière - elk gebied van je leven, dat belangrijk voor je is. Je ziel weet precies wat je nodig hebt. Je bespaart jezelf een hoop tijd en moeite als je gewoon door het gemachtigd en Goddelijk ondersteunde navigatiesysteem van overgave, geloof, stroom en vertrouwen het voortouw laat nemen.

Aartsengel Gabriel

http://trinityesoterics.com


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper 12 maart 214

Blijf Schijnen!
Submitted by will on Wed, 03/12/2014

GFP commentaar: Ik weet dat sommige mensen er een hekel aan hebben als we commentaar geven op elkaars berichten en we proberen het zo weinig mogelijk te doen, maar in dit geval is er iets in dit bericht dat voor een persoon een teleurstelling zou kunnen zijn. Als er staat geen kwaad zal tot u komen, begrijp dan dat bedoeld wordt geen schade zal komen aan je Ziel, je Ware Zelf. Voor zover je fysieke lichaam gaat, kunt u daar nog steeds pijn en trauma ervaren.Beminnelijke, je hebt misschien gemerkt dat de 'duisternis' rondkruipt rond de randen van je licht. Schrik niet! Het weet dat zijn tijd ten einde loopt en zal alles in het werk stellen om vast te houden aan welk leven het heeft verlaten. Het Universum zal geen kwaad naar je toe laten komen ..... Blijf fel schijnen! 

De Schepper
"Opwaardering van het Violette Vlam Portaal in de Volgende 3 Dagen" 11 Maart - 13 Maart 2014 11 Maart 2014 / Anna Merkaba

De Pleiadische Hoge Raad
"Opwaardering van het Violette Vlam Portaal in de Volgende 3 Dagen"
11 Maart - 13 Maart 2014

11 Maart 2014 / Anna Merkaba


Dierbare geliefde kinderen van het NU, Kinderen van het Licht, Kinderen van de Liefde, Kinderen van de Universele Oneindige Onvoorwaardelijke Liefde.

Wij applaudisseren voor jullie voor het zijn van de Lichtdragers, voor het voort brengen van het Licht en de waarheid van Alles Dat Is, het Licht en de waarheid van jullie schepper zelven, het Licht en de Waarheid van Chi van de Universele Bron van Alles Dat Is. Wij applaudisseren voor jullie en wij buigen voor jullie in oneindige dankbaarheid voor alles dat jullie tot dusverre bereikt hebben.

Sanat Kumara "Onvergelijkbaar Houden van Jullie/Jou" 10 Maart 2014 / Julie Miller

Sanat Kumara
"Onvergelijkbaar Houden van Jullie/Jou"
10 Maart 2014 / Julie Miller

De meest diepgaande en prachtige woorden, "Ik houd van jou", zijn woorden die ontelbare keren gezegd en gedeeld werden met diegenen waar je van houdt, of zij nu vrienden of familie zijn, huisdieren of zelfs planten. Het concept van liefde heeft altijd een mysterie bezeten en liefde is altijd in staat geweest om jullie te helpen ontdekken wat het betekent wanneer het gedeeld wordt met een ander en wie je bent. Maar wij vragen aan jou, wat is liefde voor jou? Wat is de heilige relatie tussen jou en de persoon waar je deze machtige woorden mee deelt? En wie ben jij wanneer je deze woorden zegt?

Sheldan Nidle – 11 Maart, 2014

namens de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie
4 Chicchan, 8 Ceh, 10 Caban 
vertaling Rob

Dratzo! We zijn er weer met veel om te vertellen! De laatste weken zijn gebeurtenissen zich beginnen te manifesteren. Deze gebeurtenissen zijn de sleutel tot jullie mondiale welvaart en houden een serie valuta revaluaties in ter voorbereiding van een lang verwachte mondiale valuta reset. Dit zal heel snel worden gevolgd door een wereldwijde terugkeer naar de goudstandaard. Al deze acties zullen de ondergang betekenen van de privé holding die bij jullie bekend staat als de U.S. Federal Reserve Bank. De ontmanteling van deze entiteit zal een reden creëren voor het einde van de “Federal Reserve Note”. Dit gaat vooraf aan het instellen van nieuw bestuur voor Amerika en de wereld. Een ander belangrijk keerpunt zal de uitgifte zijn van de Graaf Saint Germain Wereld Trust “welvaartsfondsen”. Deze gebeurtenissen maken formele ‘disclosure’ mogelijk en we kijken naar deze gebeurtenissen in de wetenschap dat deze eerste contacten elke dag dichterbij komen. Onze massale landingen zijn slechts het begin van de laatste stappen voor jullie grote transformatie naar volledig bewuste Lichtwezens.

Kryon: Infobrief 1/2014 Geplaatst: 12 maart 2014

Kryon: Infobrief 1/2014 
Barbara Bessen
Geplaatst: 12 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve Kryonvrienden!

Het jaar 2014 heeft ons al helemaal in zijn ban. Wij zijn altijd nog in transformatie en oefenen ons om sterker te worden in het loslaten van de oude ingeprente patronen en onze veiligheidsriemen.

Wij voelen onze comfortzones die niet meer bij ons passen, die zich oplossen en daarom voelen wij ons soms een beetje naakt, onze zekerheidsbuffer lost steeds meer op in het niets. Eigenlijk is het heel begrijpelijk, nietwaar?

Waar er iets nieuws wil komen, moet er eerst iets opgeruimd zijn en moet het oude gaan. Soms is dat ook heel pijnlijk, helemaal als het om mensen gaat de de Aarde of onze omgeving verlaten.Oth: Onthecht jezelf van emoties die vastzitten....... Geplaatst 12 maart 2014

Oth: Onthecht jezelf van emoties die vastzitten in de cellen van je lichaam.
Ellen Rauh
Geplaatst 12 maart 2014


Zou u iets willen zeggen over onthechting en discipline in het menselijk bestaan?

Wij zouden het woordje discipline weglaten. Maar onthechting is zeer belangrijk. Jullie zijn zo streng voor jullie zelf. En de strengheid ontstaat omdat je het zo graag perfect wil doen. Maar wat is perfect? Laat de discipline die je jezelf oplegt vanuit oude patronen en vanuit oude oordelen vallen. Wees lief voor jezelf. Als je streng bent voor jezelf, creëer je mensen om je heen die jou veroordelen en bekritiseren. Het zijn spiegels van jezelf. 

ALLE Aardse Entiteiten Hebben Besloten........ 11 Maart 2014

ALLE Aardse Entiteiten Hebben Besloten om te Ascenderen

11 Maart 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,

Sommigen geloven dat ascentie betekent om de Aarde te verlaten en het overblijfsel van dit leven op een tweeling of een verre planeet te leven. Anderen geloven dat velen hun wezen/bestaan in dit leven zullen verschuiven terwijl zij van de Aarde zijn. Geen van de beide concepten is volledig juist. Want jullie zullen verhuizen naar een andere plaats - maar die plaats is binnen de omgeving die jullie nu Aarde labelen.

De Aarde is aan het verschuiven, zoals alle entiteiten van de Aarde erboven, erop en eronder dat doen - en zij breiden uit in termen van wat jullie visueel zien, voelen en wat jullie ervaren. Velen van jullie wensen om andere planeten en dimensies te verkennen gelovend dat jullie alles over de Aarde weten dat er te weten is. Iets dergelijks is niet waar.

Heavenletter #4856 Een Tijd Zal Komen / 12 maart 2014

Een Tijd Zal Komen

Woensdag 12 maart 2014

God zei:

Wat betekent het dat het leven niet helemaal over jou gaat? Zeker, jij bent degene die dit bijzondere leven leeft. Er zal een tijd komen dat jouw leven niet zo centraal lijkt. Je zal op natuurlijke wijze komen vanuit een minder gehechte plek. Je zult jezelf niet uitwissen, helemaal niet, maar wat zo van vitaal belang lijkt voor jou vandaag zal niet zo gewichtig zijn.

De dag zal komen dat al het leven meer zal zijn zoals de loterij. Als je de loterij deze week niet wint, kan het volgende week zijn. Jij zou graag de loterij winnen, je bent er echter niet zo aan gehecht. Het is niet zo dat jij je leven als eentonig ziet, noch zie jij je leven als zijnde van geen belang. Jouw leven zal gewoon niet zo veel domineren. Het zal niet allemaal zo beïnvloedbaar zijn. Het zal meer op achtergrond zijn, meer als landschap. Jij zelf zult meer op de voorgrond staan, wat betekent dat jouw leven minder over jou zal gaan. Je zult niet de behoefte voelen om je nog arrogant te gedragen. Je zult het gewoon rustig aan doen.

dinsdag 11 maart 2014

Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap 11 maart 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse boodschap 
11 maart 2014

Stel je voor dat je een mooie, stralende, veelzijdig juweel bent. Je glinstert en reflecteert licht en verblind met je schoonheid. Dat is wie je bent, en je natuurlijke staat van zijn. Maar na verloop van tijd, door niet op te letten, begin je vuil te worden. . Angst, twijfel, weerstand, alle laten een laag van de dichtheid op je juweel. Het vuil van deze energieën trekt nog meer dichtheid van andere mensen en omgevingen aan. En de dingen die je ervoor kiest om jezelf in onder te dompelen die niet bekrachtigend zijn, laten ook hun eigen energetische slib achter . Voor je het weet, ben je zo verduisterd door dichtheid die niet eens van jou is, dat is niet jouw waarheid, dat je het moeilijk vindt om te onthouden dat je een mooi glanzend juweel bent!


Deuren Ontsluiten met 100 Jaar Oude Sleutels 11 Maart 2014 / Aisha North.

Eén van de
Schilderijen uit
 de serie
"De Tien Grootste"
Deuren Ontsluiten met 100 Jaar Oude Sleutels
11 Maart 2014 / Aisha North.

Lieve vrienden!
De reis waar mijn zuster en ik net van teruggekeerd zijn, is geweest wat ik alleen kan omschrijven als een 'vision quest', een reis die helemaal ging over het verder helpen van onze transformatie door visuele invoer, door het zien van symbolen, vormen en kleuren die als sleutels zouden handelen om enige belangrijke deuren voor ons te ontsluiten. Ik denk dat dit sleutels zijn die ook voor velen van jullie behulpzaam kunnen zijn, en dat is waarom ik geleid werd om dit te delen.

Want toen wij vorige week maandag wakker werden, de ochtend na de Bijeenkomst, beseften zowel mijn zuster als ik dat we door iets diepgaands heen gegaan waren, maar we beseften ook dat het tijd voor ons was om terug te treden van ons gewoonlijke werk en dat we op reis moesten gaan. We werden sterk geleid om een reis te naar Kopenhagen te boeken voor dat weekeinde, en zodra we het geboekt hadden, deden zich opeenvolgende synchroniciteiten voor die ervoor zorgden dat wij beide beseften dat wij verondersteld werden om voor slechts één doel naar Kopenhagen te gaan: om de schilderijen van Hilma af Klint te zien, een Zweedse kunstenares die haar werken 100 jaar geleden creëerde. 

Sanat Kumara "De Nieuwe Jij in een....... 8 maart 2014 / Linda Dillon

Sanat Kumara

"De Nieuwe Jij in een Nieuwe Werkelijkheid Verankert"

8 Maart 2014 / Linda Dillon

Groeten, Ik Ben Sanat Kumara: Opzichter van de Wet, Planetaire Logos, broeder van Venus en broeder van jullie hart, broeder van Liefde. Welkom mijn gouden menselijke wezens. Welkom mijn broeders en zusters van iedere straal, van iedere kleur, van iedere dimensie, van iedere werkelijkheid. Welkom.

Wij komen deze dag bijeen om over creatie te spreken, om voorwaarts te gaan in creatie, om creatie te verankeren in heilige eenheid, in partnerschap, in de Tsunami van Liefde en in jullie harten, in jullie families, in jullie vriendschappen, in jullie gemeenschap, in jullie planeet.


Een schrijven van de Schepper 11 maart 2014

Van het Begin tot het Einde

Submitted by will on Tue, 03/11/2014

Van het begin tot het einde, ben ik bij je geweest. Als de bewuste verwezenlijking van dit opbloeit in je geest, verdwijnt scheiding en angst wordt afgevoerd totdat alleen de liefde blijft. Dit is altijd mijn grootste wens geweest voor jou, om je Ware Zelf te kennen, de Goddelijkheid binnenin en dat jullie, Mijn meest mooiste creatie, oneindig krachtig zijn!

De Schepper

http://thecreatorwritings.wordpress.com/2014/03/11/beginning-to-end-2/
Waar Respect en Vals Respect 11 maart 2014

Waar Respect en Vals Respect
Submitted by will on Tue, 03/11/2014 

Ik ben beschuldigd van het niet respecteren van religie, en weet je wat? Het is waar! Ik respecteer geen geloofssystemen, wat zou er gebeurd zijn als Jezus de Farizeeën "gerespecteerd" had? Wat als Martin Luther King racistische overtuigingen "gerespecteerd" had? Wat als Gandhi het Britse imperialisme "gerespecteerd" had? Verandering komt niet door het respecteren van oude overtuigingen.

Respect voor geloofssystemen is een nep soort respect. Het geloof "Respecteren" is vaak in strijd met respect voor degene die aan het geloof vasthouden. Bijvoorbeeld, veel religies leren dat mensen " geboren zijn in zonde", dat mensen van nature slecht zijn. Wanneer een religie mij vertelt dat jonge onschuldige kinderen automatisch een boosaardige aard hebben, is het uit respect voor de kinderen dat ik de religie onwetend noem. Het is in dit geval dat de religie uiterst respectloos is naar de mens toe, en ik heb geen respect daarvoor. Waar respect maakt gebrek aan respect niet mogelijk.