Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 maart 2014

Telepathisch Contact op 8 maart

Opnieuw telepathisch contact mogelijk
op 8 maart om 20.00 uur

Komende zaterdag avond is het om 20:00 uur. De websites staan onderaan. Klik die aan en blijf voor je pc zitten, zal wel rond een uurtje duren.

De volgende fase in het Eerste Contact met buitenaardsen: "We zullen elkaar zeer binnenkort zien!"

Duizenden mensen uit de hele wereld namen deel aan ongelooflijke vergaderingen sinds 16 februari 2014: Telepathisch Eerste Contact met buitenaardse levensvormen!Michael voor de Raden van Jullie Hogere Zelven 7 Maart 2014 / Ron Head

Michael voor de Raden van Jullie Hogere Zelven

"Grote en Gedenkwaardige Uitlijningen zijn nog Steeds aan de Horizon"
7 Maart 2014 / Ron Head

Wij zullen vandaag over een onderwerp spreken waarvan wij geloven dat het nieuwe hoop naar velen zal brengen. Velen van jullie zijn nu gedurende verschillende dagen ondergedompeld geweest in wat eruit moet zien als volslagen chaos. Het moet jullie hebben toegeschenen dat niet alleen jullie werelden, maar de volledige wereld in een staat van hevige ravage verkeerd. Laat ons dit fenomeen bespreken.


Jullie zullen je veel discussies vanuit het verleden herinneren betreffende de invoering van nieuwe energieën en hun effect op jullie. Wij hebben gesproken over het stijgen van jullie eigen energie frequentie en hoe het dingen van binnenuit naar boven zou brengen om opgeruimd en losgelaten te worden. Al deze vertrouwde kanalen met wie wij communiceren hebben hier vaak over gesproken. 


Jezus over de matrix 08 maart 2014 door Elias

Jezus over de matrix
zaterdag 08 maart 2014
door Elias
Elias: “Het collectieve bewustzijn wordt soms ook matrix genoemd. 


Maar wat is de matrix werkelijk? Het zielenweefsel of het DNA?"

Jezus: “Dit vinden wij een belangrijke vraag. Begrijp de matrix als het diepste Goddelijk 'Zijn'. Het is het programma van elk wezen dat hier op aarde wenst te komen om bepaalde opgaven te vervullen. Dat betekent dat het helemaal niets met materie te doen heeft maar zoiets als een Goddelijk Impuls is om te kunnen zijn, om te kunnen leven en de Goddelijke Impuls ook om in een bepaalde richting te kunnen bewegen, te kunnen groeien.

Kom op voor jezelf, en verschuif je leven in 2014 door Selacia / 8 maart 2014

Kom op voor jezelf, en verschuif je leven in 2014
door Selacia / 8 maart 2014

Wanneer een vriend wat steun wil, of gewoon een duwtje voor zijn zelfvertrouwen, zal je daar waarschijnlijk op reageren, en doen wat je kan. Mededogen en ondersteuning voor anderen is tenslotte verweven met je natuur. Het is gecodeerd in je DNA om zorg te dragen voor anderen en te helpen wanneer een geliefde zich down voelt of jouw bemoediging nodig heeft.

Erken jezelf omdat je reageert en die rots van ondersteuning bent. Wanneer je anderen helpt, zelfs op eenvoudige wijze, til je je eigen energie hoger en versnel je je spirituele vooruitgang.

De vraag van maart 2014

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 7 maart 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 7 maart 2014

Zo velen van jullie leven nog steeds in angst voor het onbekende van de toekomst. 

Wanneer jullie in je authentieke kracht stappen en beginnen te spelen met het zijn van een co-creator van je levens expressie, hoeven jullie niet meer in angst te leven. 


Heavenletter #4852 De Mythe van Oorzaak en Gevolg / 8 maart 2014

De Mythe van Oorzaak en Gevolg

Zaterdag 8 maart 2014

God zei:

Je kunt alles geloven. Jij kunt geloven dat de wisselvalligheden van je Aardse vader je kunnen bezoeken, of je kunt geloven dat je elke dag opnieuw geboren wordt.

Je kunt geloven in vergelding en straf, of je kunt geloven in de liefde en allerlei prachtig bewijs ervan. Je kunt geloven in een straffende God of in een God van Liefde of schakeringen daar tussenin.

vrijdag 7 maart 2014

Stap letterlijk het nieuwe in. 7 maart 2014 / door Dana Mrkich

Stap letterlijk het nieuwe in
7 maart 2014 / door Dana Mrkich

De laatste twee jaar, vooral sinds het begin van onze nieuwe cyclus, hebben velen onder ons een vreemd gevoel gehad van ergens tussenin te hangen, alsof we aan het drijven zijn in een leegte tussen het oude en het nieuwe.

Zoveel van wie we vroeger waren voelt nu niet meer juist aan, of lijkt niet meer echt te passen. Daaraan dacht ik gisteren, en ik kreeg de boodschap dat het is zoals wanneer geesten niet beseffen dat ze 'dood' zijn in hun oude leven. Ze zijn in de war, en kunnen een tijd vast zitten tussen werelden. Om verder te kunnen moeten ze het Licht zien en er doorheen stappen, zodat ze verder kunnen met hun leven, op een andere plek en in een andere ruimte.

Observaties Aangaande de Energieën door de Equinox 6 Maart 2014 / Sandra Walter

Observaties Aangaande de Energieën door de Equinox
6 Maart 2014 / Sandra Walter

IK BEN opgeroepen naar de Berg morgen voor nieuw toegangspoortwerk. Ik heb nu nog geen enkel idee wat dat betekend. Het voelt aan alsof er een grote versterking onze kant op komt. De "Precog Stam" krijgt dezelfde boodschappen: Houd het schoon, kalm en gefocust door de Equinox heen. Zo verontrust als dat wij ons allemaal mogen voelen terwijl de sluiers dunner worden (magnetisch persen en Zonne activiteit), herinner je dat het doelbewust is. Breek door de laatste van jouw barrières (angsten) heen over de innerlijke en uiterlijke Verschuivingen. Als een angst te nabij komt voor het gemak, kom het dan vooral onder ogen en ruim die bagage op. Wij zijn de Ascentie Stam bekrachtigd door het nieuwe licht nodig, niet geïntimideerd door de fantomen onder je eigen masker. 

Aartsengel Gabriel De Kracht van de Equinox 20 Maart 2014

Het vinden van Balans in een Versnellende Energie
Lieve Mensen,    terwijl de Equinox energie uitbarst naar de toneel van het bewustzijn, denk er dan aan dat de enige plek waar jullie Balans kunnen vinden in het huidige moment ligt.  Jullie zijn buitengewoon gelukkig om deel te zijn van het gunstige begin van de activiteit van Licht dat de wereld heeft omgeven in de ‘verschuivende zanden/gronden’ van het nieuwe ontwaken. De fase is neergezet en veel scenario’s zullen mogelijk zijn. In feite zijn er veel mogelijkheden beschikbaar voor jullie om dit zelfs in je eigen  leven te ervaren. Het zijn die vele mogelijkheden die de wereld zullen bepalen waar jullie in leven. Jullie keuzes zullen ook de daden zijn die de paden creëren van om zich heen grijpende veranderingen die intenser worden op de planeet.

Voor altijd verwijderd van oude paradigma’s, snelt de bloesemende Aarde op haar pad naar de volle ontwaking van nieuw leven. Niets dat oude structuur bevat, blijft onaangeraakt. Ver verwijderd van verkruimelende werkelijkheden,  zullen zij die nieuwe stabiliteit vinden in de huidige tijd, voorspoed hebben/tieren. Waarom? Omdat hun bewustzijn in staat is om gefocust te blijven op keuzepunten die hen in staat stellen zich te verfrissen, te regenereren, zich met de bronnen opnieuw te verbinden voor een leven dat werd geherstructureerd in volle breedte en vrijheid. Dit produceert heerlijkheid  in een nieuw vermogen om te gaan en te stromen op manieren van ware Schoonheid.

De besluiten die gemaakt worden bij de Equinox zullen jullie in staat stellen om dit leven van Balans te scheppen als je volledig de frequenties beschikbaar maakt. De levende energie die aanwezig is bij de Equinox belichaamt een moment van kracht. Jullie hebben de gelegenheid om deze energie van Balans in te drinken en om die alle atomen te laten transformeren uit de kern van jullie wezen. Hoe zou het voelen om de zin van Aanwezigheid te voelen in je die liefdevol, heel en vrij is? Het is jullie meest authentieke zelf dat niet gebonden is  aan verleden noch toekomst en in staat is om op onlosmakelijke manieren te gaan. Jullie kunnen die nieuwe keuzen claimen voor jezelf in Balans en Vrede die de zuivere Equinox frequenties belichaamt.

De Stuwkracht bij het Begin Portaal.

We willen graag met een metafoor spreken om jullie de zin van de energie te geven die er rond deze tijd is. Stel je voor dat je schrijlings op een groot paard zit bij de begin poortjes van een zeer opwindende race. Je kunt zijn spieren onder je voelen bundelen terwijl dit momentum staat aan te komen. Het losbreken uit het veld van die begrenzing is je eerste focus geworden. Als de bel gaat en de race begint, heb je een schoon spoor voor je. De route is duidelijk omdat je het pad al geplaveid hebt met je bedoelingen. Je hele concentratie is er nu op gefocust om in je zadel te blijven en langs het spoor te gaan dat voor je ligt, met totale Vrijheid en perfecte Balans. 

Het is dit niveau van focus en momentum/stuwkracht dat je in de tijd hiervoor hebt verzameld. De helderheid die je nodig hebt is beschikbaar door je intentie focus voor wat je wilt beleven terwijl de snelheid waarmee je reist op je pad, zich versnelt bij de Equinox. Breng je focus bijeen en laat je aandacht niet verslappen door wat de andere paarden beleven. Zij hebben hun eigen reis en aandachtspunten. Ieder van jullie heeft een zielenbedoeling die zich uitbreidt als een Baken van Leiding voor jou om die te volgen. Als je Balans/Evenwicht in je kan laten zijn zonder je heldere intentie te doen verslappen is het makkelijker om in je zadel te blijven terwijl de kracht van intense energie om je heen galoppeert.

Je kunt jezelf laten dragen door het strijdros van Genade, ondersteund door Engelen die je aanvuren terwijl je je pad volgt, en die werelden schept waar niemand ooit eerder is gegaan. Je houdt de teugels verbonden aan je heldere wensen voor het leven dat je werkelijk wilt leven.
De weg is open voor jullie om te kiezen – het in Balans blijven is de sleutel.

Meer Metaforen om jullie Visie te Vergroten

Meer metaforen die je schept wat wij graag een Gyroscopisch Stabiliserend Veld willen noemen.
Dit laat de kern balans in je in een bewegende vorm zijn zoals een Gyroscoop dingen op niveau houdt op schepen op zee. Een boot op het water is echt net zoiets als wat jullie nu beleven in jullie veranderende wereld.

Terwijl de golven in intensiteit groeien, wordt jullie behoefte voor een stabiel in evenwicht zijn nog belangrijker. Jullie innerlijke Gyroscoop werkt voortdurend om jullie in balans te houden, en hoe meer je je bewust bent van dit mechanisme hoe beter je dat zult voelen.  Jullie bewustzijn van die Gyroscoop schept een veld van Balans dat je helpt in je wezen als een stabiliserende invloed in de wereld om je heen. Jullie zijn alleen maar gefocust op je krachtige intenties en de schepping van een balancerend punt in je, maar jullie vibratie wordt er een van Balans, een zachte invloed die heel toegenegen/affectief is.

Gebruik je tijd verstandig om de nieuwe structuur die je nodig hebt te verankeren om in balans te blijven terwijl de energiegolven om je heen toenemen. Jullie zullen de revolutionaire veranderingen om je heen beleven die gebeuren met veel meer hulpbronnen/zeer vindingrijk is, omdat je innerlijke Gyroscoop in perfecte Balans, Harmonie en Genade werkt. We geven jullie een gebed aan dat je focus kan helpen.

Goddelijke Aanwezigheid waarin in leef, beweeg en mijn wezen heb. Ik vraag om bijstand op dit wakker makende moment van de Equinox.

Sta toe dat ik een structuur van zijn kan creëren die mijn Ziel in staat stelt te bloeien. Geef mij een zuivere belevenis van Gyroscopische Stabiliteit en laat me die energie gebruiken om in de kracht van het huidige moment te leven, en dat ik keuzes maak die me in staat stellen om door de versnellende verschuivingen van energie heen te gaan in volmaakt Evenwicht.

Zegen mij dat ik in harmonie kan zijn met de Goddelijke Blauwdruk van Volmaaktheid van mijn Ziel en handhaaf die plaats van Evenwicht in Liefde die in mijn hart wakker wordt.
Laat die nieuwe stabiliteit in ieder gebied van mijn leven verankeren in een flexibele vorm die vrijheid van beweging toestaat. Moge al mijn keuzes in Harmonie en Verbinding zijn met de Bestemming van mijn Ziel. Vanuit de diepste plek van Dankbaarheid in mijn hart, zeg ik dank u voor uw zegeningen op elk gebied van mijn leven. Zo zij het en zo is het
.
Shanta Gabriel voor
Aartsengel Gabriël                             5 maart 2014.

(de Lente Equinox is ‘normaal’ op 21 maart, maar dit jaar op 20 maart rond 17:57 uur (MET) Maar je kunt er al uren eerder ermee bezig zijn. De ‘orb’ is best groot. 

Op www.stralendetoekomst.nl staat wanneer wij dit buiten vieren in Schinnen) 

Goddelijke Aanwezigheid waarin in leef, beweeg en mijn wezen heb. Ik vraag om bijstand op dit wakker makende moment van de Equinox.
Sta toe dat ik een structuur van zijn kan creëren die mijn Ziel in staat stelt te bloeien. Geef mij een zuivere belevenis van Gyroscopische Stabiliteit en laat me die energie gebruiken om in de kracht van het huidige moment te leven, en dat ik keuzes maak die me in staat stellen om door de versnellende verschuivingen van energie heen te gaan in volmaakt Evenwicht.

Zegen mij dat ik in harmonie kan zijn met de Goddelijke Blauwdruk van Volmaaktheid van mijn Ziel en handhaaf die plaats van Evenwicht in Liefde die in mijn hart wakker wordt.


Laat die nieuwe stabiliteit in ieder gebied van mijn leven verankeren in een flexibele vorm die vrijheid van beweging toestaat. Moge al mijn keuzes in Harmonie en Verbinding zijn met de Bestemming van mijn Ziel. Vanuit de diepste plek van Dankbaarheid in mijn hart, zeg ik dank u voor uw zegeningen op elk gebied van mijn leven. Zo zij het en zo is het. 


Sheldan Nidle – 4 Maart 2014

namens de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie

10 Etznab, 1 Ceh, 10 Caban
vertaling Rob

Selamat Bratzo! (Siriaans voor ‘Wees Tevreden’) We zijn er weer met meer nieuws. De Valuta Reset vordert nog steeds nu een aantal nieuwe valuta klaar zijn om te worden uitgegeven en uitgewisseld. Dit is nog weer een teken dat de macht van de duistere cabal tanende is. Op een ander front werd goedkeuring verkregen m.b.t. tot de juiste bewoordingen van de nieuwe internationale bankreglementen. Deze nieuwe regels zullen leiden tot onderzoek dat regeringen in staat zal stellen de illegale grote bankinstituten die mondiale fraude hebben gecreëerd in de periode na de Tweede Wereldoorlog (1945-2013) te ontmantelen. Hun op hebzucht gebaseerde manipulaties en daaruit voortvloeiende cover-ups waren de ware oorzaak van de talloze ‘oorlogen’ die gedurende deze periode werden uitgevochten. Momenteel bewijst een breed gedragen coalitie van regeringen en goed geplaatste personen legaal de oorzaak van deze fraude en zorgt ze voor het nodige bewijs t.b.v. arrestaties en vele bankontmantelingen. Dit zal sneller gaan wanneer nieuw bestuur opkomt en de welvaartsprogramma’s opgestart worden. Deze serie handelingen is echter alleen maar het begin.

Dringende Boodschap "Triompf Eenheids-Activering" De volgende 4 Dagen! 7 Maart - 10 Maart 2014


Boodschap van de Pleiaden
Dringende Boodschap
"Triompf Eenheids-Activering"
De volgende 4 Dagen!
7 Maart - 10 Maart 2014
6 Maart 2014 / Anna Merkaba

Dierbare geliefde kinderen van het Universum,
De tijd is wederom gekomen om jullie zwaarden van Liefde en Licht op te pakken en jullie kanalen van communicatie te verbinden met de goddelijkheid om een belangrijke op handen zijnde taak te voltooien. Want de tijd is voor jullie allemaal gekomen om de codex' in jullie sub-anatomische structuur te activeren welke inderdaad naar jullie toegestuurd werden vanaf de Pleiaden.

Oth: Orgaandonatie is een zielscontract. Geplaatst: 7 maart 2014

Oth: Orgaandonatie is een zielscontract.
Ellen Rauh
Geplaatst: 7 maart 2014

Als iemand een orgaan afstaat aan een mens – weet dat dit een zielscontract is. Als de persoon die een orgaan afstaat, bewust is van zijn zielsverbinding, zal zijn orgaan gaan naar iemand die een bewuste zielsverbinding heeft. Als iemand geen zielsverbinding heeft, zal het orgaan gaan naar iemand die geen zielsverbinding heeft, maar ook dit is geen wet. Het kan maar zo zijn dat iemand met een hoge zielsverbinding een orgaan afstaat aan iemand die geen zielsverbinding ervaart. Doordat deze persoon dit orgaan ingeplant krijgt, wordt hij blijvend gesupport door de zielsverbinding van de ander. Zie het als een hoge vorm van liefde. Het is maar net waar jullie van overtuigd zijn. 

De verbindingen en de connecties gaan veel verder dan mensen onder elkaar. Zie het als een support. Weet dat de persoon die de organen afstaat en een zielsverbinding heeft, dat dit niet een belemmering is om over te gaan naar andere sferen.

Heavenletter #4851 Een Wandelende Zegen / 7 maart 2014

Een Wandelende Zegen
Vrijdag 7 maart 2014

God zei:

Begrijp dat jij de ene voor Mij bent. Ik koos jou en Ik blijf jou kiezen. Jij bent Mijn keuze. Ik kies jou ergens om, niet voor niets. Jij bent een goed gebruik van Mijn tijd. Wij dienen elkaar. Als Ik in een behoefte voor jou voorzie, dan vervul Ik Mijzelf. Als jij in een behoefte voor Mij voorziet, dan vervul je Mij – en jezelf. Nu is het een beetje link om te zeggen dat je Mij vervult, want Ik ben nooit ook maar in het minst onvervuld. Niettemin als Ik jou dien, dan word Ik gediend. Het is een soort voltooiing waarvan Ik spreek. Er wordt iets bereikt. Er wordt iets groots bereikt als Wij onze geschenken uitwisselen.

Her-verbindende Healing, De Herontdekking van Jou. by Danica |Mar 4, 2014

Her-verbindende Healing, De Herontdekking van Jou.
by Danica |Mar 4, 2014

Toen ik begon te bloggen over Re-connectieve Healing, was mijn bedoeling om u, de lezer, zoveel mogelijk informatie te brengen over de helende techniek die ik kon vinden op het wereldwijde web. Maar een interessant ding gebeurde tussen toen en nu.

Ik voelde dat wat ik aan het schrijven was niet vanuit het hart kwam, maar vanuit het perspectief van mijn ego op de methode van genezing. Omdat deze helende techniek beweert werd beter of krachtiger te zijn dan andere soorten healing, geloofde ik dat een soort van oplichterij moest zijn - ik was zo bezorgd geworden tijdens het uitpluizen ervan, dat ik mijn oorspronkelijke bedoeling vergat, het schrijven over genezing.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 6 maart 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 6 maart 2014

Er zijn bepaalde tijden van het jaar, dat mensen graag dingen opgeven voor hun welzijn, zoals in het begin van een nieuw jaar, of de vastentijd. Wij zouden zeggen als je een ding zou willen opgeven, schat dan de weerstand in, want het is weerstand dat aan de wortel van alle ongemakken ligt die kunnen optreden tijdens de menselijke ervaring.

donderdag 6 maart 2014

Het Manuscript van Overleving - Deel 402 Aisha North 6 Maart 2014


Jullie Dagen als Echte Scheppers Staan op het Punt om in Alle Ernst te Beginnen…
6 Maart 2014 / Aisha North


Wij zijn vandaag naar jullie toegekomen om een volgend belangrijk stuk van informatie te delen, eentje die voor velen hen misschien zelfs eerst meer zal schijnen te verwarren, terwijl het voor anderen, het vanaf het begin overduidelijk zal lijken te zijn. En dan, zouden wij graag enige tijd willen nemen om dieper te graven in een ander onderwerp welke zwaar op veler harten weegt.


Dus laat ons deze brief beginnen door te spreken over de fluctuerende manier waarop jullie allemaal jullie werkelijkheid beginnen waar te nemen, en hoe jullie in en uit verschillende staten lijken te drijven, zonder wat voor overduidelijke reden dan ook hiervoor. Want wij denken dat velen van jullie nu kunnen rapporteren in een bijna onophoudelijke staat van voortdurende verandering te zijn, fluctuerend tussen extreme duidelijkheid en beneveldheid, tussen een golf van vreugde en wetenschap en een gevoel van uitputting en wanhoop, alles samenkomend in een soep van contrasterende en hoofdbrekende ingrediënten. Geen van hen schijnbaar verwant aan de anderen, en geen van hen lang genoeg blijvend om je in een staat van duurzaamheid te laten vallen. Wel, er is een gemakkelijke verklaring voor al deze verwarring, en dat is het effect van de doorbloeding van het ongeziene. 


Boodschappen van Matthew via Suzy Ward op 3 maart 2014

Boodschappen van Matthew via Suzy Ward
op 3 maart 2014
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl 

Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere Meesters.

Wereld status; belang om vibraties omhoog te brengen; hoe leiding op zielenniveau werkt; omgaan met problemen; de Aarde helpen; “oude zielen”; remote/van veraf zien; talen; voorbereiding van de ziel voor de volgende persoonlijkheid; Matthew’s dienst; relatie naar lichtwerkers

Aartsengel Michael "Spaar Je Licht Niet,..... 5 maart 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael

"Spaar Je Licht Niet, Schuif Je Lamp Niet Onder de Korenmaat!"
5 maart 2014 / Rita Pulmans

Rita:


Antwoord van Aartsengel Michael op de volgende vraag.

Geliefde Aartsengel Michael,
Er is een dame die een boodschap heeft gekregen (reeds in het verleden) over een gouden kruis, dat we kunnen visualiseren in de lucht via ons derde oog, maar vooral via ons hart. Om zo het Licht en de liefde en de vredesenergie naar die gebieden te zenden, te schijnen als het ware, die dit licht nodig hebben. Het is tijd, zo ook zegt deze dame, om onze krachten te bundelen.

Een andere dame vraagt hierover een boodschap aan jou. Kun je, wil je ons een boodschap geven hierover, geliefde lord Michael. Wat hebt u ons hier nog meer over te vertellen?

Aartsengel Michael:


El Morya: Leren leven in de Vijfde Klas. Geplaatst 6 maart 2014 / ArjunA


 El Morya: Leren leven in de Vijfde Klas.

gechanneld door Aurelia Louise Jones.
Geplaatst 6 maart 201
4

Geliefden, om straks goed te functioneren worden jullie momenteel voorbereid om de dynamiek te leren bevatten van de vierde en vijfde dimensie. In de Hogere Rijken zijn we niet langer een individu. Alles wat wij, in de Hogere Rijken, ondernemen wordt min of meer in groepsverband gedaan. We spreken ook niet meer van: “Ik deed zus, en Ik deed zo…” en gaat er bij ons veel meer om: “Wij deden zus, en wij deden zo…” Dit is jullie volgende fase, geliefden, leren om te bestaan, te functioneren binnen een groepsbewustzijn in algehele eenheid, liefde en harmonie, en toch je eigen zielsidentiteit te behouden.In de Vijfde Klas (5D) creëer je onmiddellijk via je gedachten. Wanneer je gedachten niet altijd even liefdevol en harmonieus zijn, zul je er in die dimensie een zooitje van maken, en reken maar dat zoiets niet wordt getolereerd. Wanneer dit toch gebeurt wordt je gewoon weer terug gezet in de vierde of de derde klas, totdat je de levenslessen op dat niveau meester bent geworden.


Jezus: Afgedwongen Vrede is geen Vrede, het is Slechts een Tijdelijk Staakt-Het-Vuren / John Smallman op 05 maart 2014


Jezus: 
Afgedwongen Vrede is geen Vrede, het is Slechts een Tijdelijk Staakt-Het-Vuren

 John Smallman op 05 maart 2014 


De heerlijk bekrachtigende energiegolven die jullie Lichtdragers en wegwijzers hebben gedeeld en uitgebreid gedurende deze laatste weken, dragen hun mooie en exotische vruchten van een zeer zoete en verheffende natuur. Als jullie zouden kunnen zien en waarderen wat jullie op ieder moment tot stand brengen, zou je stomverbaasd zijn. Jullie kozen er allemaal voor om op dit punt in de evolutie van de mensheid te incarneren, zodat je zou kunnen helpen bij het proces van ontwaken, waarvan je wist dat het zowel veeleisend als stressvol zou zijn, en jullie doen geweldig werk, precies zoals jullie als intentie hadden en planden. Dat je geen echte kennis of bewustzijn zou ervaren van de taak die je had ondernomen terwijl jullie worstelden om je rol te spelen, was bekend voordat je incarneerde, en jullie accepteerden het als een essentieel onderdeel van het goddelijke plan.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 5 maart 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap

Woensdag 5 maart 2014

Zoveel mensen vragen: "Wanneer zal ik mijn volmaakte liefdes partner vinden? Mijn echte vrienden? Andere gelijkgestemde zielen? Mensen die van me houden en me zullen zien voor wie ik werkelijk ben? 'Het antwoord, simpel gezegd, is wanneer je je ware zelf toestaat te schitteren. Je kunt je niet verbergen achter een masker en verwachten dat mensen zien wat er onder zit! Wanneer je jezelf toestaat om te schitteren in jouw waarheid, jou Zijnheid, jouw glorie, staat dat al die zielen waar je naar verlangt toe om je eindelijk te vinden en opnieuw te verbinden met je. Je kunt geen effectief baken zijn van onder de dekens, Dierbaren, dus schijn! Schitter in al jullie glorie, door dit te doe ben je verzekerd van het feit , dat je alle perfecte resultaten zult aantrekken die je zoekt.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


De Goddelijke Moeder door Isabel Henn 4 maart 2014

Dinsdag 4 maart 2014
De Goddelijke Moeder
door Isabel Henn
Vertaald vanuit de originele Duitse taal
" Zowel binnen als buiten "

Mijn kind, blijf in balans. Dit is zeer belangrijk. Laat niet wat er kan gebeuren in je buitenkant je uit je innerlijke balans brengen. Blijf kalm en ontspannen en je innerlijke vrede zal worden overgebracht naar je buitenkant. Je innerlijke rust en sereniteit vestigen zich als een balsem voor jou omgeving en verder weg .

Je kunt dus zelfs invloed hebben op jullie weer zodat het meer en meer terug komt in balans en dus ook de extreme weerfenomenen verminderen of verdwijnen zelfs. Weet je ', zo het innerlijke - zo het buitenste ".

Heavenletter #4850 Waar Zullen Jouw Gedachten Je Heen Brengen? / 6 maart 2014

Waar Zullen Jouw Gedachten Je Heen Brengen?

Donderdag 6 maart 2014 


God zei: 

Kijk uit naar harmonie en zeg er Ja tegen. Wanneer je merkt dat je in een richting getrokken wordt, geef daar een draai aan. Totdat je dat doet, weet je niet tot welke hoogten een richting jou kan meenemen.

Het kan zijn dat je niet weet hoe of waarom een bepaalde richting bij jou voorkomt, maar toch, ga je gang en volg deze. Niet analyseren. Alles wat je moet weten is dat je de gedachte hebt dat je ergens heen moet gaan. Het zou kunnen zijn je opeens een gedachte heb over iemand van lang geleden. Welnu, neem contact op met die persoon. Je hoeft niet te weten waarom.

woensdag 5 maart 2014

Saul: De collectieve wil van de mensheid om te ontwaken is gewekt, en die zal niet meer gaan slapen / John Smallman op 3 maart 2014

Saul: 
De collectieve wil van de mensheid om te ontwaken is gewekt, en die zal niet meer gaan slapen
John Smallman op 3 maart 2014
Vertaling: René

Hier in de spirituele rijken (die veel dichter bij zijn dan jullie denken!) blijven we jullie geweldige inspanningen observeren om de mensheid naar haar ontwaken te brengen, en we genieten van het verbazingwekkende effect dat jullie over de gehele wereld hebben. Jullie zorgen dat het gebeurt, en het momentum dat jullie hebben neergezet is volstrekt niet te stoppen. Herinner jezelf daaraan wanneer je je alleen of terneergeslagen voelt; jullie zijn, vanzelfsprekend, nooit alleen, en terneergeslagenheid is slechts een stemmingsschommeling of zeer tijdelijke energiedaling die niet blijvend is. 

Jullie hebben een enorme steun van het goddelijke Liefdesveld dat jullie continu omarmt, dat is waarom, ondanks jullie twijfels, angsten en zorgen, jullie nooit opgeven. Jullie weten in je stiltepunt, je energiecentrum, diep in je hart, dat er voor alles goddelijk wordt gezorgd, en dat jullie twijfels en zorgen volkomen illusoir zijn, ook al kunnen ze heel echt en steekhoudend lijken. En die schijnbare realiteit van twijfels en zorgen waarin jullie continu slagen ze te overwinnen, is een van de vele redenen waarom jullie zo geëerd, zo bewonderd worden, hier in de spirituele rijken. Grote vreugde wacht bij jullie ontwaken, en het zal jullie niet worden ontzegd want jullie Vaders Wil wordt nooit ontzegd, en Zijn wil voor jullie is eeuwige vreugde.


Houd Genoeg van Jezelf om Met Creatie te Spelen 4 Maart 2014 / Brenda Hoffman

Houd Genoeg van Jezelf om Met Creatie te Spelen
4 Maart 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Misschien hoop je op een bepaald iets of iemand. Je hebt jouw intentie aan jezelf en anderen verklaard - en geaccepteerd dat je het recht hebt te creëren wat je maar wilt. Echter, niets veranderd of gebeurd er. Waarom ben jij de enige die niet schijnt te weten hoe te creëren? Wat is het dat je mist? Wat houdt jou terug of onder de duim?

Niets anders dan jouw angsten. Die verklaring maakt velen van jullie behoorlijk kwaad want jullie zijn schijnbaar eonen lang aan het opruimen geweest. Iets dergelijks is niet het geval, maar wij gaan een stukje terug.

Diep binnenin jullie wezen, hebben jullie het geloof dat als je ontvangt wat je werkelijk wilt er niets zal zijn om voor te werken. En "voor te werken" is de correcte zinsnede want jullie gaan door te denken over het creëren als zijnde werk in plaats van spel.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 4 maart 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap

Dinsdag 4 maart 2014

Als je aarzelt om in overgave te stappen en met de stroom mee te gaan, bedoel je eigenlijk: "Ik denk dat ik het gevoel van onvoorwaardelijke liefde, vreugde en ondersteunde beweging bewaar voor later. Ik denk dat ik liever gewoon hier blijf en de dingen een tijdje langer op de harde manier doe. "Waarom zou je zoiets doen? Er is geen noodzaak om alleen te gaan, Dierbaren! Wij zijn er voor jullie, om altijd op alle mogelijke manieren, te ondersteunen en te helpen op jullie reis. Het enige wat je hoeft te doen is je over te geven en ons toestemming te geven om je te helpen en dan te stoppen met het op je eigen manier te doen, lang genoeg om onze hulp te ontvangen. Zo simpel is het. 

~ Aartsengel Gabriel ~Meester Kuthumi: Zijn levens. Geplaatst: 5 maart 2014

Meester Kuthumi: Zijn levens.
Geplaatst: 5 maart 2014

Meester Kuthumi leidde zo’n afgezonderd bestaan, dat er weinig over hem bekend is. Hij werd als Mahatma Kuthumi geboren in het begin van de 19e eeuw in een Punjab familie die zich in Kasjmir had gevestigd.

Hij studeerde in 1850 aan de Oxford Universiteit, en er wordt algemeen aangenomen dat hij omstreeks 1854 “The dream of Ravan” publiceerde in het Dublin University Magazine, alvorens naar zijn vaderland terug te keren.

Deze Brahmaan uit Kasjmir verbleef lange tijd in Dresden, Wurzberg, Nurnberg en aan de universiteit van Leipzig, waar hij in 1875 Dr. Gustav Fencher, de stichter van de moderne psychologie, bezocht. De rest van zijn leven bracht hij door in zijn Lamaklooster in Shigatse, Tibet. Zijn contact met de buitenwereld bestond onder andere uit didactische leringen die hij per post aan zijn meest toegewijde leerlingen stuurde. Die brieven worden nu bewaard in het British Museum.


Op deze dag van je leven 5 maart 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik 
dat God wil dat je weet…..


... dat je altijd je uw haak van aas moet voorzien. 
In de vijver waarvan je het het minst verwacht, 
zal er een vis zitten.

Ovidius, de Romeinse dichter zei  dit, en hij had gelijk.
Je weet nooit wanneer en waar je volgende wonder zal verschijnen.
Dus ben klaar. Sta open.

Heavenletter #4849 Het Wonder van Eenheid / 5 maart 2014

Het Wonder van Eenheid
Woensdag 5 maart 2014

God zei:

We kunnen zeggen dat jij de twinkeling in Mijn oog bent. We kunnen zeggen dat jij het uitstorten van Mijn hart bent. We kunnen zeggen dat jij het Licht van God bent dat op de Aarde werd rondgestrooid. Jij bent de verkondiger van Mijn Hart, Mijn Visie en Mijn Reden van Bestaan.

Iedereen en alles is Mij, ja, en dat betekent jou.

Ik heb geen greintje egoïsme in Mij, maar het is voor Mijzelf dat Ik jou laat komen om Mij gezelschap te houden. Ik mag jou. Ik heb je graag om Mij heen. Ik hou toevallig ook van jou met elke ademtocht van Mijn Wezen. Ik heb liefde te geven en Ik geef haar.

dinsdag 4 maart 2014

Aartsengel Michael "Ga Niet Mee in de Angst.... 4 maart 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael

"Ga Niet Mee in de Angst van de Angst, om de Angst"
4 maart 2014 / Rita Pulmans

Rita:


Geliefde Aartsengel Michael,

Ik heb ergens gelezen dat wij bij affirmaties of tijdens ons gebed, geen woorden kunnen of mogen gebruiken zoals: "geen, en niet" enz.. Men beweert hier dat het universum deze woorden niet kent. Wij zouden het daarom anders moeten formuleren.


Heb jij hierover iets te vertellen geliefde Lord Michael?

Aartsengel Michael:


Geliefde harten,

De Andromedaanse Raad Het Triomf Portaal de Volgende 21 Dagen 4 Maart 2014 / Anna Merkaba

De Andromedaanse Raad
Het Triomf Portaal de Volgende 21 Dagen
4 Maart 2014 / Anna Merkaba

Dierbare geliefde kinderen van het universum,
De tijd voor grote verandering is gearriveerd dat zich voor jullie zal ontvouwen in jullie huidige werkelijkheid op GAIA. Want het informerende decreet dat inderdaad verstrekt werd in de subatomaire structuur van het DNA en de psyche van diegenen die op GAIA wonen, heeft plaatsgevonden.

De tijd van verandering is inderdaad gearriveerd, en met de nieuwe maan energieën die jullie GAIA binnenkomen, hebben jullie een kans om wederom de leiding te nemen van jullie aardse zelven en jullie werkelijkheid. Want de kracht die binnenin jullie ingeworteld is zal drievoudig vergroten, hetgeen de energieën van diegenen die in het proces van ontwaking zitten toe zal staan om veel sneller getransmuteerd te worden, en als zodanig zal het jullie toestaan in te tappen op de Bron van Alles Dat Is om dat te bereiken waarvoor jullie hier zijn om te doen op een magnifiek tempo.

Aisha North en de Constant Companions: Een Korte Update ... 4 Maart 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
4 Maart 2014

Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, zijn de treuzelende sensaties van de samenkomst waar jullie allemaal een paar dagen geleden deel van uitmaakten nog steeds nogal moeilijk om correct te identificeren, want waar jullie deel aan namen was van zo een omvang, dat niets daaraan gelijk ooit eerder in de Schepping in scène gezet werd. En dus, zouden wij graag deze kans willen nemen om allereerst jullie allemaal te bedanken uit naam van de Gehele Schepping voor wat jullie bereikt hebben, want het is niets minder dan miraculeus. Want gedurende die tijdsperiode, en dit is inderdaad nog steeds gaande, speelden jullie het klaar om zoveel nieuwe lijnen van transformatie aan te sluiten, en wanneer wij zeggen transformatie, bedoelen wij het als in een samensmelting van het oude en het nieuwe, op een zeer nieuwe manier. En oud in deze context betekend eenvoudig deze delen van jullie waar jullie gedurende zo een lange tijd zonder geweest zijn, en met nieuw, bedoelen wij jullie, deze stralende wezens ingekapseld binnenin een fysiek menselijk lichaam, maar die nu samengesteld zijn uit zoveel nieuwe componenten, dat wij van nu af aan naar jullie zullen refereren als de nieuwe mensen.

Yeshua en het Gezelschap van de Hemel 2 Maart 2014 / Fran Zepeda

Yeshua en het Gezelschap van de Hemel
Jullie Betreden een Periode van Diepe, Diepe Transformatie

2 Maart 2014 / Fran Zepeda

Groeten, kameraad reizigers van het Licht. Jullie zijn zo magnifiek. Ik wil jullie dat gewoon als eerste vertellen. Het is een poosje geleden dat ik jullie via dit kanaal begroet heb, maar desalniettemin, kom ik met volle kracht en Licht en Liefde binnen om deze belangrijke boodschap aan jullie allemaal af te leveren.

Jullie betreden een periode van diepe, diepe transformatie. Hiervoor dring ik er bij jullie op aan om jullie zelf op een zeer toegewijde en liefdevolle manier voor te bereiden, dierbaren. Jullie willen niet de geurige en diepe en hele verbetering van jullie Wezens missen als jullie leren om steeds meer Licht in jullie cellen en algehele Wezens te integreren.


Oth: Word een spiritueel mens en niet een spiritueel wezen met nou eenmaal een lichaam. 4 maart 2014/ Ellen Rauh

Oth: Word een spiritueel mens en niet een spiritueel wezen met nou eenmaal een lichaam.
Ellen Rauh
4 maart 2014/ geplaatst 10 mei 2014

Vele mensen kwakkelen met vage klachten of met heftige klachten. Moesten jullie weten hoeveel nieuwe frequenties de Aarde nu bereiken, waardoor jullie lichamen gereset moeten worden, zo zullen wij het maar noemen. Ben secuur. Luister naar je klachten. Heb als het ware medelijden en mededogen met die lichamen van jullie, die het toch maar allemaal aan moeten kunnen. Ben dus zuinig. Vertroetel je lichaam, neem elk signaal serieus, ga er liefdevol en met aandacht mee om en voor je het weet, is het het einde van de maand helemaal voorbij, maar dan heb je wel geleerd om naar de signalen te luisteren, ze niet als lastig te ervaren, maar liefdevol en met aandacht met je lichaam om te gaan. Vele mensen die gewend zijn om op hogere energieën te stromen, verwaarlozen helaas hun lichaam. Dus je lichaam grijpt in.


Oth: Delen of niet delen en met wie en met wie niet. 4 maart 2014 Geplaatst: 18 april 2014

Oth: Delen of niet delen en met wie en met wie niet.
Ellen Rauh
4 maart 2014
Geplaatst: 18 april 2014

Beste Oth, ik wil graag even verdergaan op wat u daarnet zei over waarneming. Er zijn steeds meer bedrijven en instanties die meekijken met ons, data verzamelen over ons, zelfs binnenkort ook 3D-beelden verzamelen. In zekere zin hebben we daar zelf controle over, keuze over wat we al dan niet delen, maar er zit toch ook een misschien wel eng kantje aan. Nu probeer ik het ook in een andere context te zien. In dimensies kan je in zekere zin ook 'meekijken' en misschien is dat een projectie daarvan? Kan u daar iets over zeggen?

Je hebt gelijk en ongelijk. Inderdaad, het alziend oog, het oog van god, en noem maar op, het laatste oordeel, is allemaal gebaseerd op het feit dat alles wat jij doet, denkt en voelt, ergens bekend is, ergens opgeslagen wordt. Wat er nu gaande is in de media, dat mensen langzaam maar zeker het idee krijgen en wakker worden dat zij gebruikt worden; dit hele gebeuren staat niet ten dienste van de mensen, maar ten dienste van de database. Ga er dus zorgvuldig mee om. Nu snap je meteen waar onze boodschap op slaat. Eén tweet kan zoveel aandacht vragen. Of het nu de goede aandacht is of de verkeerde aandacht, dit duidt erop hoeveel mensen als het ware nu wereldwijd met elkaar verbonden zijn.

Oth: Mediacircus Oth - 4 maart 2014,Geplaatst 22 april 2014 / Ellen Rauh

Oth: Mediacircus
Oth-channeling door 
4 maart 2014, Nederland
Geplaatst 22 april 2014

Oth, er zijn in de wereld veel dictaturen met heel veel onderdrukking van de bevolking. Nu is de wereld er wel achter dat ingrijpen niet veel oplost of het veel erger maakt en toch blijven wij hangen met het gevoel van: we kijken ernaar en we doen helemaal niets. Zou u daar wat over kunnen zeggen?
Wij konden het ons al voorstellen dat velen zich bezorgd maakten over de orde en de samenlevingen op de planeet Aarde. 'De omwentelingen' weten jullie nog? 


'Machtsverschuivingen' weten jullie nog? Lieve mensen, laat je niet opjagen, laat je niet meezuigen in machtsstrijden. Jullie zijn waarnemers. Voel jezelf maar blauwhelmen om waar te nemen en geen mening te hebben en geen oordeel te hebben.

Op deze dag van je leven 4 maart 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik 
dat God wil dat je weet…..


... dat enkele vrees voor een komende kwaad
velen in een situatie heeft geplaatst van het allergrootste gevaar.

F.L. Lucan zei dit, en het is juist.

Er is geen snellere manier om ongeluk te brengen dan te denken dat het komt.
Gedachte is een sterke kracht, en het is een creatief instrument dat veel mensen dat beetje energie geeft om - die gedachten te verlaten, met het oog op welke echte bedreiging dan ook,voor veiligheid of stabiliteit.