Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 maart 2014

Welkom bij de Maart Bijeenkomst Rondom de Vijver Zondag 2 Maart 2014

Aisha North en The Constant Companions
Welkom bij de Maart Bijeenkomst Rondom de Vijver
Zondag 2 Maart 2014

Lieve vrienden!
Morgen, Zondag 2 maart hebben we een volgende Bijeenkomst om 21:00 Oslo tijd, en dit is wat de CC's hierover wilden delen:

"Zoals jullie al weten, zijn deze samenkomsten die jullie op regelmatige intervallen ensceneren van het hoogste belang, niet slechts voor jullie persoonlijk, maar ook voor de Gehele Schepping, en de reden hiervoor is eenvoudig. Want als je gaat zitten om jouw verbinding met dit levensverbeterende raster opnieuw te affirmeren, dien je ook als een anker voor deze verhoogde energieën om niet alleen gehecht te raken aan jouw persoonlijke energetische opmaak, maar ook voor de wereld in het algemeen.

The Shift (2014) geplaatst 1 maart 2014

The Shift (2014)


Een informatieve en inspirerende documentaire over de huidige bewustzijnsverandering; wat is "the Shift", welke rol spelen wij hierin en hoe kunnen wij bijdragen aan positieve verandering?


Wat hebben wereldrevolutie, kwantummechanica, kosmische straling, oude wijsheden, duurzaamheid, vrije energie en metafysica met elkaar gemeen? Al deze onderwerpen worden samengebracht in de documentaire The Shift.

In de film wordt gekeken naar de revolutionaire verschuiving die ieder aspect van onze wereld beïnvloedt. Mensen worden zich bewust van het controleapparaat waarmee een kleine groep probeert te voorkomen dat ze hun volledige potentieel bereiken.

Bewustzijn en wetenschap komen in de documentaire samen om duidelijkheid te verschaffen over de verschuiving. Er worden praktische manieren aangereikt om uit de overlevingsmodus te stappen en onze natuurlijke staat van vrede en samenwerking te bereiken.

Oth: Omgaan met stress. Geplaatst 1 maart 2014

Oth: Omgaan met stress.
Ellen Rauh
Geplaatst 1 maart 2014

Hoe kun je geblokkeerde zones in je lichaam losmaken en hoe kun je vermijden dat stress bepaalde delen van je lichaam plots enorm gaat belasten?

Je moet leren wat ontspanning is. Als jij toelaat dat jij een lange periode onder identiek dezelfde spanning staat, dan ontstaat er een kortsluiting. Leer regelmatig die knop om te draaien. Al is het maar een minuut, maar vermijd langdurig dezelfde stress. Het maakt niet uit waar de stress door veroorzaakt wordt. Elke vorm van spanning die lange tijd bestaat of in stand gehouden wordt, zal uiteindelijk lichamelijke klachten teweegbrengen. Door deze spanning regelmatig te onderbreken, al is het voor zeer korte tijd, vermijd je deze kortsluiting. Als jij onder langdurige spanning staat en niet ingrijpt, als er lichte signalen zijn, dan zul je moeten leren leven met zwaardere signalen die langer nodig hebben om weer in ontspanning te komen.

Aartsengel Zadkiel “Je Focus Handhaven in de Hogere Energie" Maart 2014 Linda RobinsonAartsengel Zadkiel

“Je Focus Handhaven in de Hogere Energie"
Maart 2014 / Linda Robinson


Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag, wensen wij het belang van het handhaven van jullie focus tijdens deze tijden van hogere binnenkomende trillingsenergie te bespreken.


Vele nieuwe toevloeden van energie arriveren. Deze energie is van een hoger trillingsniveau dan dat waaraan jullie gewend waren. Iedere golf van nieuwe energie voorziet je met een kans om op jouw pad vooruit te gaan door je te focussen op jouw hartsverlangen.


Heavenletter #4845 Een Metafoor van de Dageraad /1 maart 2014

Een Metafoor van de Dageraad
Zaterdag 1 maart 2014

God zei:

Wat Ik BEN, BEN jij. Dit zijn niet zomaar woorden die Ik zeg. Ik heb niet een regel, geliefden, Ik hou van allemaal en Ik spreek tot allemaal, want vanuit Mijn positie is er Eén waar Ik tegen spreek. Jij en Ik zijn Eén en al die andere vormen waarvan je gelooft dat die anderen zijn, zijn Eén, en Ik spreek ook tot hen. Ik ben ondergedompeld in Eenheid. Waar Ik ook ga, Eenheid. In werkelijkheid ga Ik nergens heen. Ik ben gevestigd in Eenheid. Ik zink diep in Eenheid, wat wil zeggen, dat Ik naar Eenheid stijg zelfs als Ik Mij niet bezig houd met het proces van stijgen. Ik stijg op grond van Zijn.

vrijdag 28 februari 2014

Telepathisch contact op zondag 2 maart 2014 om 7.00 uur Geplaatst 26 februari 2014

Telepathisch contact op zondag  
2 maart 2014 om7.00 uur
Geplaatst 26 februari 2014

Voor iedereen die zondag mee wil doen, op 2 maart, dat is om 7 uur in de ochtend !!

Kreeg net een berichtje van Alfred binnen:

Lieve vrienden, ik wil jullie de laatste update geven van de informatie die we kregen van onze sterrenbroeders en zusters:
Zij informeerden ons vanmorgen dat ze beginnen boodschappen door te zenden aan de mensheid tijdens dat komende telepathie gebeuren de volgende zondag morgen.
Zoals ik het begreep van hen, zullen ze boodschappen doorgeven aan deelnemers die in telepathisch contact zijn met hen tijdens die gebeurtenissen.


Opgevaren Meester Kuthumi Vergevings-Visualisatie - Geplaatst: 28 februari 2014 Michelle Eloff

Opgevaren Meester Kuthumi
Vergevings-Visualisatie
- gechanneld door Michelle Eloff –
Geplaatst: 28 februari 2014 

Ik ben Kuthumi, en ik kom van de straal van Liefde en Wijsheid om jullie allen te groeten in deze tijd en om je de zegeningen van een nieuwe dag van ervaringen te brengen, geliefden.

Wanneer heb je nog eens je ogen geopend in de morgen en de dag verwelkomd - de dag die voor je ligt; wanneer heb je nog eens het leven verwelkomd in je hart? Ook als de zon niet op je schijnt, wil dat niet zeggen dat je de zon in je hart niet kan toelaten.ASTHAR URGENT! Lichtwerker Raster Versterking Meditatie – 25 februari 2014 / JTariah

Ashtar: URGENT! ! !

Lichtwerkers, Verlicht JULLIE Rasters voor ASCENSIE! Lichtwerker Raster Versterking Meditatie –Verhoog je Intenties en Verhef je in Dankbaarheid om NU te VERHOGEN.

Ingediend door JTariah op 25 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Lichtwerkers Raster Versterking

Lord Ashtar

Vandaag te beginnen –voor de komende VEERTIEN dagen, minstens 15 minuten per dag (of meer!)
Gechanneld door Janisel van Sananda's Eagles -- janisel((at))sanandaseagles.com

Gegroet! IK ben het, Ashtar, weer bij jullie terug. Jullie volgende meditatie zal een beetje anders verdeeld zijn dan gewoonlijk met de eerste 10 minuten gewijd aan het ene onderwerp en de laatste vijf minuten aan een ander.


Heavenletter #4844 Het Wel-Zijn van Harten / 28 februari 2014

Het Wel-Zijn van Harten
Vrijdag 28 februari 2014

God zei:


Ik draag geen kwade wil bij Me, zelfs niet voor een moment. Ik koester zeker geen wrok. Waarom zou Ik? En waarom zouden jullie, geliefden? Waarom zou je vasthouden aan negativiteit? Als je haar vasthoudt, is zij van jou. Negativiteit is geen deugd. Negativiteit kan een meeloper zijn, maar je hoeft er niet aan vast te houden. Jij mag niets hebben tegen wie dan ook, want dan beledig jij jezelf.

Wees klaar met negativiteit. Gewoon afscheid ervan nemen voor eens en altijd. Waar zou je haar ooit voor willen hebben? Wat is negativiteit, behalve een hard gevoel in je hart? Harten zijn niet bedoeld om verhard te worden. Er mogen geen vernauwingen in jouw hart zijn.

donderdag 27 februari 2014

Jullie zijn Sterk Genoeg om Energie Uitbarstingen ....... 26 Februari 2014 / Brenda Hoffman

Jullie zijn Sterk Genoeg om Energie Uitbarstingen Onmiddellijk te Verwerken
26 Februari 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,

Soms hebben energieverschuivingen jou dramatisch beïnvloed, andere keren vroeg jij je af waar alle drukte nu toch over ging. Je accepteerde slechts de verschuiving en ging door met jouw zaken zonder echt begrip te hebben over het waarom die verschuiving belangrijk was voor jouw nieuwe wezen. En je verwerkte de verschuivingen zelden als dramatisch als je hen ontving.

Wat nu aan het gebeuren is, is een meer rechtstreekse correlatie tussen energieverschuivingen en het verwerken van deze verschuivingen. Er zitten geen pauzes of tijdsverschillen meer tussen.

'GENIETEN van LIEFDE', rijpen in liefde Geplaatst 27 februari 2014/ stichting Poort

'GENIETEN van LIEFDE', rijpen in liefde
Geplaatst 27 februari 2014

Voor liefde moet je rijp zijn.

"Liefde is een mysterie," zeggen we vaak. Nee hoor, liefde is een kracht. Het mysterie ligt erin dat je met elke liefdesdaad die je stelt, rijper wordt voor een volgende vorm van liefde, een meer-omvattende. Maar niets bestaat buiten de scheppende kracht die liefde heet.
Daar kun je in rijpen.

Het begint al bij je geboorte. Je geboorte is een daad van liefde waarin jij je neerlaat in materie, waarbij jij de materie ietwat openscheurt om jouw bewustzijn erin te kunnen verankeren. Eenmaal levend in de stof, met je lichaam en psyche, gehoorzaam je vanzelfsprekend eerst op de wetten van stof. En de hoofdwet van stof is 'in stand houden'. Elke vorm wil blijven. Saint Germaine Zonne Vlammen, NESARA .... 26 Februari 2014 / Méline Lafont

Saint Germaine
Zonne Vlammen, NESARA en Galactische Energieën
26 Februari 2014 / Méline Lafont
(Opmerking van Méline: Saint Germain heeft gedurende enige weken in mijn persoonlijke ruimte met mij hierover gesproken aangezien hij op het moment meer bewust aanwezig op onze Aardse gebieden is, maar ik vond nooit de tijd om feitelijk te gaan zitten en een channeling hierover toe te staan door te komen. Uiteindelijk pakte ik de kans een paar dagen geleden en maakte ruimte voor deze boodschap.)

Op deze dag van je leven, Donderdag 27 februari 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


      ... dat de dag van je geboorte een prachtige dag was voor
allen die je nu kennen - en zelfs voor de hele mensheid.

Waarom? Omdat je zo ongelooflijk speciaal bent.
Omdat je Liefde bent, gepersonifieerd.
Wijsheid, uitgesproken.

Djwhal Khul "Het Opruimen van Oude Herinneringen" 27 Februari 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Het Opruimen van Oude Herinneringen"
27 Februari 2014 / Terri Newlon


Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Eén van de dingen waar ik over blijf praten de laatste tijd is om negatieve gedachten of kwade gedachten of alles dat daarop lijkt niet gewoon maar rond te laten draaien of zich te laten herhalen. En vanwege de Hemelse configuraties, een heleboel zonnevlammen en enige andere grote dingen die eraan zitten te komen, inclusief de Uranus en Pluto vierkant hetgeen zich echt, in termen van de geschiedenis zichzelf herhaalt. Zo ongeveer als de grote depressie die probeert om steeds maar weer opnieuw aan het oppervlak te komen, en we hebben een volgende van deze vierkanten aankomend in de 2014 Tweede Kwartaal Voorspelling. Ik zal op deze details ingaan omdat dat echt is wanneer dat min of meer met een paar anderen dingen land die het uitdagend en interessant maken.Heavenletter #4843 Geen Eigendom, Geen Verlies / 27 februari 2014

Geen Eigendom, Geen Verlies
Donderdag 27 februari 2014


God zei:

Er is niets om om te huilen, geliefden. Wij, jullie en Ik, zijn het hierover niet eens. Mijn kinderen hebben een lange lijst met redenen waarom ze moeten huilen en Ik kijk vanuit een ander gezichtspunt. Jullie geloven in verlies. Ik weet dat iedereen naar Mij terugkeert, dus voor zover Ik het al begrijp, begrijp Ik niet volledig de moeite van huilen, net zoals jullie, hoe bereid je ook mag zijn hartzeer los te laten, het bij je houdt en niet kunt begrijpen hoe je het niet kunt hebben.

Steve Rother & De Groep Bij Blijven. Een Hogere Visie. Februari 2014

Steve Rother & De Groep
Bij Blijven. Een Hogere Visie.
Een verandering in de polariteit van de Zon

Februari 2014

Geliefden, gegroet. IK BEN eM,

Ik ben zeer geroerd om hier vandaag met jullie te zijn. Er zijn zoveel dingen die zich op Aarde beginnen te openbaren en wij zullen de volgende stap van de mensheid kort met jullie bespreken. Het komt met de snelheid van liefde, dat is iets sneller dan de snelheid van licht. Zelfs Einstein wist dat niet. (Dat hebben we vorige maand ook al gehoord. ArjunA)

woensdag 26 februari 2014

Sheldan Nidle - 25 februari 2014

Om deze wereld te corrigeren moeten we een herwaardering van de wereldvaluta forceren en het snel laten volgen door de terugkeer naar een op kostbare metalen gebaseerd systeem.

3 Batz, 14 Zac, 10 Caban

Dratzo! We zijn er weer! Er gebeurt veel op jullie wereld. De duistere cabal worstelt om haar macht te behouden en ziet dat deze pogingen tevergeefs zijn. Het Licht, dat nu wordt vertegenwoordigd door oude families en talloze gewijde geheime genootschappen, is gekomen en heeft succesvolle claims gelegd op de rijkdom en de macht van het duister. Deze legale aanval werd door ons geholpen en ondersteund. We zijn gekomen om deze onheilige losbandigheid van het duister te beëindigen en een nieuwe tijd te brengen, gevuld met voorspoed alsmede jullie bevrijding uit de afschuwelijke slavernij van het duister. De Opgestegen Meesters, handelend onder goddelijk decreet van de Hemel, hebben de middelen verschaft waardoor het duister zich aan het Licht zal overgeven.

Pleiadische Perspectieven - Het Grotere Werk 26 Februari 2014 / Dr. Suzanne Lie

Pleiadische Perspectieven - Het Grotere Werk
De Volgende Ochtend
26 Februari 2014 / Dr. Suzanne Lie
Jason Spreekt:
Nadat de Arcturiaan onze woning verlaten had vielen wij beide op de dichtstbijzijnde bank neer. We glipten ogenblikkelijk in een slaap/meditatie, terwijl wij er niet zeker van waren tot welke werkelijkheid wij wakker waren. Hoe konden wij spreken met een wezen van wervelend licht in de ene minuut, en dan op de bank zitten in de volgende? Geleidelijk aan vielen wij in wat geweest moet zijn een echte slaap, aangezien ik een zeer belangrijke droom had.
Toen ik wakker werd was het de volgende dag. Na hersteld te zijn van een nacht slapen op de bank met elk van ons trekkend aan één kleine deken voor warmte, besefte is dat ik door een zeer belangrijke werkbijeenkomst geslapen had.

De samenleving in 2015 – Een handleiding voor het ......... Geplaatst 26 februari 2014

De samenleving in 2015 – Een handleiding voor het vormgeven van een nieuwe maatschappij in de vijfde dimensie
Geplaatst 26 februari 2014

(Uitgeverij Akasha) In 2012 is de verhoging van energieën op aarde voltooid. In 2015 zullen alle structuren van onze samenleving hiermee in overeenstemming zijn. 2015 is het begin van een paradijselijk nieuw tijdperk.

Aartsengel Gabriël belicht in dit boek de wereld waarin we leven. Hij geeft een gedetailleerde beschrijving van wat er zich op dit moment op aarde afspeelt en vertelt waarop de mensheid zich kan verheugen wanneer ze in de vijfde dimensie aankomt. De mens is bezig het afgescheiden zijn te verlaten en een enorme stap vooruit in zijn ontwikkeling te zetten.

Volgens aartsengel Gabriël is het belangrijk om nu al na te denken over wat het voor de huidige samenleving betekent om in een nieuwe dimensie te leven. Voor alle maatschappelijke gebieden stelt hij veranderingen voor: financiën, gezondheidszorg, opvoeding, ecologie, enzovoort.


Over Entiteiten die horen bij de intense ........ 25 februari 2014 / Shekina Rose

Over Entiteiten die horen bij de intense frequentieverschuiving van de nieuwe voorlopers – gezondheid – zielscontracten 444
Shekina Rose / 25 februari 2014De getallenreeeksen die in deze tekst voorkomen, zijn Shekina Rose geschonken door spirit om deze transmissie te activeren.

Dit is misschien niet op alle lichtdragers op dit moment toepasselijk, want er bestaat een wijd spectrum aan ascensiesymptomen en dimensionale frequentieverschuivingen. Weet dat er voor iederéén een grote stroom is van universele liefde, zorg en Engelen-hulp. Deze tekst geldt voor diegenen die zich niet oké voelen in de setting van de nieuwe Aarde-energieën.
Dit is bestemd voor de nieuwe voorlopers, bruggenbouwers, ultra-sensitieve empathen die al een tijd op het pad zijn, en oude zielen. En dit wil niet zeggen dat je geen vreugde of mee stromen op de nieuwe energie zal ervaren. Dit dient om je te troosten, erkennen en versterken, want de meeste lichtdragers zullen en/of hebben doorheen verschillende gebieden en gradaties gelopen van wat we nu gaan delen.


Op deze dag van je leven 26 februari 2014

Woensdag 26 februari 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..….. dat je slechts een kleine stap verwijderd bent van het manifesteren van wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

Stop nu niet. Wat je ook doet, niet stoppen nu.
Oke? Is dat duidelijk genoeg?

Is dat een teken wat duidelijk genoeg is?
Je vroeg om een ​​teken, niet waar?
Dus, is dat voldoende duidelijk?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Kuthumi: Het Zonnechakra. Geplaatst 26 februari 2014

Het Zonnechakra.
Lord Kuthumi via Michelle Eloff
Geplaatst 26 februari 2014

Er is een chakra dat het Zonnechakra wordt genoemd, en dat 26.000 jaar heeft geslapen. Dit chakra draagt bij aan het evolutionaire proces van de menselijke ziel. Laten we voorop stellen dat er meerdere typen wezens/soorten c.q. meerdere soorten geaardheid zijn zoals zielsgeaardheid, dierlijke geaardheid, seksuele geaardheid, menselijke geaardheid enz.

Het Zonnechakra is de spirituele geaardheid, het is de bron van energie en licht dat de Aarde voedt. Dit chakra stond 26.000 jaar in de ‘sluimerstand’ omdat het menselijk bevattingsvermogen er nog niet klaar voor was.

Het chakra wordt nu geactiveerd omdat de mensheid in staat wordt geacht die verantwoordelijkheid te kunnen dragen. Er is een connectie tussen het Zonnechakra en de leeuwen, in het bijzonder met de Gouden Leeuwen, die de Hoeders zijn van het Zonnechakra zijn en de mensheid bijstaan in haar zielegroei. Deze dieren zijn hier om te assisteren bij de Leer van de Waarheid.

Kosta Makreas groep voor ET contact 25 februari 2014

Kosta Makreas groep voor ET contact
25 februari 2014

Ook Kosta is bezig om mensen bijeen te krijgen voor contact met ET, maar dat schreef ik jullie al eerder. Er zijn een aantal mensen die mee doet meestal op een zaterdag.

Die heb ik doorgegeven. Wie wil er nog meer mee doen? Stel je meditatief op, en dat begint van 12 uur in de nacht tot 12 uur de volgende nacht, dus eigenlijk 24 uur. EN nee, je hoeft natuurlijk niet de hele tijd te mediteren. Je kunt ook tekenen krijgen. Ik schrijf dat nog een keer op. Toen ik de eerste keer daaraan meedeed, was ik buiten de kat aan het borstelen. Toen hoorde ik opeens een gemiauw!! Heel hard en zelfs mijn kat schrok er zeer van. Ze sprong bijna van de tafel al, en toen zagen we een groene specht die van een boom vloog. Tien meter verderop. Een keihard gemiauw! En links af. weg vloog. Dat was voor mij een teken. Ik weet dat er een stel groene spechten in het dorp woont, maar ik had die nog nooit gezien. Ik wist op dat moment ook niet dat een groene specht behalve zijn spechten kreet ook kan ‘miauwen’ en dat hoorde ik later van iemand.

Gigantische X4.9 Zonne Vlam February 25, 2014

Gigantische X4.9 Zonne Vlam
 February 25, 2014

************************************
0:30 Huge UFO fleet arrives to the Sun! We will wait for further developments and a full review of the arrival of the fleet of UFOs to the Sun. I'm looking for advertisers For this channel! Please help this channel - a donation on PayPal: snezhinsk2@gmail.com For more exclusive information on UFOs, please visit 


================

После солнечной вспышки, к орбите солнцу прибывает армада флот НЛО ! 25 февраля 2014


Na de Zonnevlam bespeurde Mynhauzen74 vele Ufo's in de corona van de zon. Deze Ufo's volgt hij al jarenlang. En geconcludeerd wordt dat er met onze zon 'gewerkt' wordt. Uiteraard, is het voor een ieder om uit te maken wat met je resoneert en wat niet. 

Heavenletter #4842 Als Je de Wereld Wilt Helpen... / 26 februari 2014

Als Je de Wereld Wilt Helpen...
Woensdag 26 februari 2014

God zei:

Er is een overwicht aan liefde in de wereld en in jouw leven. Je kan zo betrokken bij de problemen van de wereld en de problemen in je persoonlijke leven, dat je al hetgene, dat zich uitstrekt tot ver buiten de problemen van de wereld, niet ziet. Jij denkt toch zeker niet dat de manier om problemen op te lossen is om naar hen te schoppen, of wel?

Vechten lost geen moeilijkheden op, geliefde. Heeft oorlog vrede gebracht? Einde van een oorlog betekent niet noodzakelijkerwijs vrede.

Als jij iemand bent die geschokt is door het nieuws en kan er niet over heen kunt komen, en je wordt er misselijk van, welk goed doe je iemand? Jij, misschien alleen in de privacy van je gedachten, bent ontzet over de misleiding in de wereld, en door je gedachten, speel je de hoofdrol in wat je niet wilt en zo ondersteun je dat wat je niet wilt.

dinsdag 25 februari 2014

Terugkeer van de Goden Dit is deel 6 - slot

De terugkeer van de Goden
Dit is deel  6 - slot
                                                 
(nog zaterdag 30 mrt ’13)

Sigilda: Dat is zo, Alfred.

Alfred: Ik heb nog een volgende vraag over de 312 rassen. Je zei dat er 312 rassen ons vergezellen en uitkijken naar het moment waarop we met geluk/blijheid worden overgoten/gedoucht, ja?

Sigilda: Dat is zo, Alfred.

Alfred: Kun jij me hier meer informatie over geven? Wat betekent “gedoucht worden met happiness” ?

Sigilda: De Aarde zal naar sferen van geluk/happiness opstijgen. Veel zal worden overspoeld (gereinigd), slechts het goede zal overblijven.

Ashtar: "Wij voltooien Onze Missie met Liefde!"* 25 februari 2014 / TakiAshtar: "Wij voltooien Onze Missie met Liefde!"*

Ashtar On The Road Teleconference –25 februari 2014

Vertaald uit het Engels door Henk Steur"Gegroet, Geliefde Familie! Wij hebben het druk en het succes waarmee wij ons verbinden – deze projecten waarmee wij bezig zijn, Missie zo je wilt – zijn succesvol en dat is opwindend! Wij willen jullie eraan herinneren, lieve mensen, dat zonder jullie en de Lichtwerkers, de grondbemanning en al degenen die hun hart hebben geopend en deze energieën naar binnen laten stromen en tegelijkertijd hun LiefdeLicht uitstralen – zonder deze steun zouden wij niet in staat zijn geweest om te bereiken wat wij bereikt hebben, en dit is enorm!!!

Het is multidimensionaal en, natuurlijk weten jullie allemaal dat wij over vele niveaus spreken. Wij zijn in staat om te komen en inbreuk te maken op - laten wij zeggen – onze missie – op de laagste van de 3D-niveaus en er zijn nog mensen die nog steeds vasthouden aan dat niveau. Wij weten dat jullie dit weten.

Kryon: Barbara Bessen Geplaatst: 25 februari 2014

Kryon: Barbara Bessen
Geplaatst: 25 februari 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Goedendag, wat heerlijk dat U mij bezoekt!

Mijn naam is Barbara Bessen, ik ben sinds ruim zeven jaar als medium, seminarleidster en spiritueel coach onderweg. 


Daarvoor werkte ik als journaliste met name voor Familie en Gezondheid en was veel op reis. Dat reizen is niet veranderd alleen zijn mijn thema’s en doelen anders geworden.

Het begon toen ik een weekendseminar in München bezocht over bio-energetica. Dat was zeer ingrijpend. Ik werd bij de praktische oefeningen in een zeer indrukwekkende ervaring uit mijn kindertijd getrokken. Dat was zeer indrukwekkend en het heeft mij iets duidelijk gemaakt. Daarbij moet ik nog vermelden dat ik altijd al met bijzondere stemmen in mijn hoofd sprak en als kind ook met denkbeeldige vrienden speelde.

Ik ben er zeker van dat alle kinderen dat doen. Wij trainen hen ook daarin als wij denken dat voor hen de ernst van het leven begint. Bij mij is het gebleven, maar niet in alle fasen van mijn leven was ik mij ervan bewust of heb ik het doelbewust gebruikt.Kuthumi. Veranderen van vorm. Geplaatst 25 februari 2014

Kuthumi. Veranderen van vorm.
Geplaatst 25 februari 2014

Mijn beste groeten aan jou terwijl je je op mijn woorden afstemt.

Dit is een onderwerp dat velen van jullie aanspreekt nietwaar? Voor velen houdt het een nieuw niveau van inzicht in. Wat betekent het, vraag je? Wel, precies zoals jullie terminologie het uitdrukt: je verschijning veranderen, je vorm voor een andere inruilen. Sommigen denken misschien 'O, dat is onmogelijk.' Ik kan je verzekeren, mijn beste, dat dat absoluut wel het geval is.

Zelfs jouw dierbaren die naar onze wereld overgegaan zijn, weten hiervan, en passen dit toe telkens wanneer ze zich bij een medium "aanbieden". De vorm waarin het medium hen waarneemt, is niet de vorm die ze in onze wereld dragen, neen. Iemand die is overgegaan, kan om het even welke vorm aannemen. Maar meestal gebruiken ze de vorm waarin de persoon op Aarde hen herinnert. Hoe kunnen ze anders worden herkend?

Jezus over de Healing Methoden van de Nieuwe Tijd . 24 februari 2014 Elias

Jezus over de Healing Methoden van de Nieuwe Tijd
maandag 24 februari 2014
door Elias

Jezus' boodschap aan healers en therapeuten die succesvol willen werken in de Nieuwe Tijd.

Jezus:
“Alles gaat nu heel snel. Jullie merken hoe alles verandert, blijf daarbij goed bij jezelf. Alles is op elk moment zoals het moet zijn. Accepteer het leven op alle niveaus en laat je ‘wil’ steeds meer los. Vertrouw op je innerlijke leiding, vertrouw je gevoel. Laat je niet door je ego maar door je hart leiden. Daardoor kun je de grootste diepten bereiken. Wees ook dankbaar en ga voor de Schepper op de knieën en erken dat het feit dat de Geestelijke Wereld door je werkt een groot geschenk is, want het betekent dat je door 'Gods Zijn' mag werken.

Opdat de Geestelijke Wereld je als kanaal goed kan gebruiken is het nodig dat je heel rustig wordt en alles los laat. Ontspan en je zult merken dat dan de ondersteuning van gene zijde begint te werken. Door alles los te laten kun je optimaal als kanaal worden gebruikt. Enkel als je zonder intentie werkt is dit mogelijk. Hoe meer jullie de wil om een resultaat te bereiken loslaten, hoe beter en dieper we door jullie kunnen werken. Belangrijk is ook om je niet met je healingwerk te identificeren, begrijp dat genezing Gods werk en niet jullie werk is.


Michael voor de Raden van Jullie Hogere Zelven 24 Februari 2014 / Ron Head

Michael voor de Raden van Jullie Hogere Zelven
"Niemand zou Minder Zijn dan Waar Jij op Dit Moment Bent "
24 Februari 2014 / Ron Head
Net gesproken hebbende over zelfliefde, laat ons naar het onderwerp van waardigheid gaan, van zelf-vergiffenis, van het kennen van zichzelf om waardig te zijn van alles dat iemand zich voor kan stellen. En wij zeggen, "alles dat iemand zich voor kan stellen," omdat over het geheel genomen jullie het je niet erg groot voorstellen. Jullie hebben, de meesten van jullie, een ingewortelde routine van te denken dat jullie niet zeer veel verdienen. En jullie hebben ook de gewoonte van denken dat de grote dingen voor jullie onmogelijk zijn.

Laat ons dat kleine misverstand nu meteen behandelen. Er is een kracht beschikbaar dat alles gecreëerd heeft dat jullie kunnen zien en veel, veel meer. Voor een dergelijke kracht, is alles creëren dat jij je kunt voorstellen niet moeilijker dan het creëren van één bloem, en beide zijn wonderen, nietwaar? Dus, gewoon voor het plezier, waarom het groot denken niet oefenen?

Aisha North en de Constant Companions Een Korte Update Aangaande de Energieën 24 Februari 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
24 Februari 2014
Jullie hebben je zo onderhand een klein beetje meer gesetteld in deze ongesettelde energieën, en als zodanig, zijn jullie een klein beetje meer vertrouwd geraakt met al deze fluctuerende patronen die op hun beurt enige eerder interessante affiniteiten binnenin jullie zullen beginnen te ontbranden. Want zie, deze knoppen die ingedrukt worden via al deze energetische brieven die op jullie neer blijven regenen, zijn inderdaad knoppen die er gedurende zo een lange tijd op gewacht hebben om weer opnieuw geactiveerd te worden, en dus zullen zij langzaam maar zeker beginnen momentum te vergaren als de dagen, en inderdaad nachten, doorgaan meer energie aan dit proces toe te voegen. En dus zal, beetje bij beetje, overzichtelijkheid tevoorschijn komen waar voorheen er alleen maar somberheid was, en een gevoel van soliditeit en bekrachtiging zal tevoorschijn komen vanuit wat voorheen gevoeld werd als een oceaan van uitputting, wanhoop en frustratie. 

Heavenletter #4841 Onbeschrijflijke Waarheden Die Woorden Trachten te Zeggen / 25 februari 2014

Onbeschrijflijke Waarheden Die Woorden Trachten te Zeggen
Dinsdag 25 februari 2014

God zei:

Als je geen taal had en de woorden waarvan taal gemaakt is, waar zou je dan in denken? Als jullie geen taal hadden, geliefden, hoezeer taal ook geliefd en gewaardeerd wordt, dan zou je misschien niet volledig in het concept dat nu genoemd wordt leven. Toch? Waar denk je in behalve in woorden? Ja, natuurlijk, er is een dimensie van gedachte vóór en verder dan woorden. Zonder taal zouden er geen namen zijn voor de beelden die je voor je ogen ziet. De beelden zouden bekend zijn en er zou naar gewezen worden en toch niet met woorden genoemd.

De mens overal is een schepsel dat spreekt. Wij zijn geenszins van plan taal in te trekken zelfs als dat al mogelijk zou zijn. Eerst kwam wijzen en toen namen voor alles waarnaar gewezen werd. Ik veronderstel dat We taal kortschrift zouden kunnen noemen en tegelijkertijd langschrift. Wat een wonder is taal!

maandag 24 februari 2014

Montague Keen, 23 februari 2014

Montague Keen,

23 februari 2014

Het is tien jaar geleden dat ik naar de Geestenwereld overging. In die tijd heb ik vaak gesproken over het belang van leylijnen. We moesten wachten totdat de tijd rijp was voordat we actie konden ondernemen n.a.v. deze informatie. Veel moest op zijn plek worden gezet en de respons van over de hele wereld was geweldig. Nu vraag ik jullie allemaal, goede mensen, om het filmpje van de zonsopgang bij de Tor in Glastonbury, gemaakt op 2 februari 2014, te bestuderen. Sommigen van de allerbelangrijkste leylijnen op jullie wereld gaan door deze Tor. Het is van het allergrootste belang dat jullie alles doen wat in jullie macht ligt om deze energie zo spoedig mogelijk te bevrijden.

Ons plan is dat zo veel mogelijk mensen zich met deze film verbinden. Gebruik jullie gedachten, jullie energie en jullie intentie om deze energie vrij te maken. Nu zijn jullie je nog niet volledig bewust hoe krachtig jullie gedachten zijn. Doe dit, en gezamenlijk zullen jullie deze energie in staat stellen opnieuw ten goede van de mensheid te stromen. Door dit te doen zullen jullie de mensheid en jullie planeet redden. Wanneer jullie het voor elkaar krijgen je in groepen te verzamelen zal het zelfs nog krachtiger zijn. Deze taak kan door elk persoon op Aarde worden uitgevoerd, vanuit je eigen huis. Het is een gelegenheid jullie kracht te tonen en te stoppen SLACHTOFFER te zijn.Op deze dag van je leven 24 februari 2014

Maandag 24 februari 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat alles perfect is Hier en Nu.
En Hier en Nu is alles wat er is.

Vergeet het verleden.
Het bestaat niet, behalve in je herinnering. Laat het vallen.

En stop ermee je zorgen te maken over hoe je de dag van morgen
door zult komen.

Het leven gaat door Hier en Nu - besteed daar aandacht aan
en alles zal goed zijn.

Omarm het huidige moment met dankbaarheid en verbaas je, en je zult het veranderen in wat het ook is waar je op hebt gewacht.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Oth: Omgaan met jongeren in neutraliteit. Geplaatst 24 februari 2014

Oth: Omgaan met jongeren in neutraliteit.
Geplaatst 24 februari 2014

Wij ontvangen deze wijsheid over neutraliteit nu van u, hoe gaan de jonge mensen hiermee om, die nu in de weer zijn om te presteren en die nog zoveel moeten in deze maatschappij?

Vele ouderen kunnen leren van de jongeren, want zij staan vaak al een stap verder in de neutraliteit. Zij aanvaarden vaste normen die de maatschappij hen oplegt en waar ouderen zo aan gewend zijn, niet meer.

Vele generaties jongeren, overal op Aarde, gaan voor vernieuwing. Zij hebben het zeer moeilijk om een plaats te veroveren in de vastgeroeste maatschappij. Vaak zullen rampen of grote ziekten beweging brengen in vastgeroeste tradities en in de bureaucratie van vele landen.

2e telepathische contact met Alfred en de ERT’s op 22 februari 2014

2e telepathische contact met Alfred en de ERT’s op 22 februari 2014

De tweede meditatie van Alfred ( op 22 febr. 2014) waar Jean Freer aan meedeed, werd voor haar een channeling. En die is ook voor ons.

Dit kwam er:

Goede morgen Jean,

Onze schepen zijn driehoekig van vorm en wij maken nu contact met mensen over de hele wereld. We proberen de mensen van aarde vertrouwen in ons te geven.

Wij houden veel van jullie allemaal en weten dat jullie levens moeilijk zijn om te leven als je weet hoe veel gemakkelijker het kan zijn.

Onze liefde is wat wij naar jullie toezenden zodat jullie weten dat niemand in het hele Universum de pijn van de aarde en zijn bevolking goed vindt. (er niet o.k. mee is)

Hilarion "Het is een Turbulente Tijd in de Aangelegenheden..........Februari 23-Maart 2, 2014 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
"Het is een Turbulente Tijd in de Aangelegenheden van Alle Oude Paradigma Systemen"

Februari 23-Maart 2, 2014/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,

De winden van verandering zijn voor jullie aanstaande. Terwijl het leven zoals voorheen verder gaat, zijn de veranderingen die zich binnenin jullie voordoen groot. Deze veranderingen vinden plaats binnenin iedere ziel die op de planeet woont. Iedere ziel heeft ermee ingestemd om deze veranderingen te ervaren. De eerste waarneembare verandering zal een grotere bekwaamheid zijn om emotie te voelen en het tot uitdrukking te brengen. De meeste mensen op de planeet hebben hun emoties onderdrukt met het oog op het verharden van hun harten zodat zij zouden kunnen functioneren in de immer verhogende dichtheid, en deze filters zijn nu bezig weg te vallen omdat er een veel groter Licht is dan ooit tevoren. Als ieder persoon in staat gesteld is om waarachtig vanuit diens hart te voelen en te spreken, zal alles dat tot uitdrukking gebracht moet worden van binnenuit diens wezen naar voren beginnen te komen. 


Op een bepaald punt in dit proces, zullen de gevoelens die tot uitdrukking gebracht worden gevoelens van liefde zijn, gevolgd door de gevoelens van vreugde en andere positieve emoties welke de mensen in richtingen zal doen laten gaan die tot dusverre onbekend op jullie wereld waren.

Heavenletter #4840 Pieken en Dalen van het Leven / 24 februari 2014

Pieken en Dalen van het Leven
Maandag 24 februari 2014

God zei:

Waar jij naar luistert als je Mijn Woorden leest is Mijn hart, het ritme van Mijn Hart. Ik nodig jou uit om in harmonie met Mij te komen. Kom, wees in harmonie met Mij. Laat je weerstanden vallen, en, zoals gezegd kan worden, geef je over. Waar jij je aan over geeft is aan de Waarheid, geliefde. Als jij jouw verweer loslaat, dan laat jij je arrogantie varen. Is het niet arrogant om te denken dat je het beter weet dan de Schepper van het Universum? Als je niet kunt zeggen dat het arrogantie is, kun je dan toegeven dat het dwaasheid is?

Laten We het op een andere manier stellen. Zou jij je vuist opheffen naar de Zon of de Maan? Met welk nut? Met welk nut?