Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 22 februari 2014

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht –21 februari 2014

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht –
JULLIE ZIJN ONOVERWINNELIJKE WEZENS VAN LICHT!
21 Februari 2014

Blossom: Hi ÉÉN en ALLEN.
Welnu, hier is de channeling van vandaag. De audioweergave zal over een paar dagen verschijnen.
Zoals ik vorige week al verkondigde, zal ik niet kunnen channelen tot halverwege de week van 24 maart en vanaf die keer … iedere drie weken tot half juni (als alles goed gaat).
IEDEREEN BEDANKT voor jullie LIEFDEVOLLE vriendschap en steun … want zonder dat zou ik zeker opgegeven hebben!
Ik voel me ECHT gezegend om deze reis met zo velen te kunnen delen.
Dus … wellicht kunnen jullie deze tijd gebruiken om enkele oudere channelings over te lezen en diep in het hart van het zelf te gaan om op een dieper niveau te ontdekken … wie we ECHT zijn.
Ik heb gezien hoeveel mensen DE AANROEPING hebben gezien, inclusief de vertalingen, en dat waren er in totaal zo’n 23.500.
GOED GEDAAN MENSEN! BEDANKT VOOR HET VERSPREIDEN HIERVAN en wederom gaat mijn dank uit naar het geweldige vertalersteam.

De Engelachtige Gidsen “Geluk kan Niet Buiten Jezelf Gevonden worden, ..... 21 Februari 2014 Taryn Crimi


De Engelachtige Gidsen
“Geluk kan Niet Buiten Jezelf Gevonden worden, Het kan Alleen van Binnenuit Gecreëerd worden"
21 Februari 2014 /  Taryn Crimi

Vandaag zouden wij jullie aandacht graag willen focussen op het onderwerp geluk. Wij kijken toe terwijl zovelen ontredderd raken als zij het ongrijpbare gevoel van geluk najagen. Wij zullen met jullie delen waarom het alleen momenten zijn van kortdurend geluk in plaats van een bestendige staat van zijn. Want zien jullie, velen zijn vaak in een voortdurende staat van het najagen van geluk in plaats van te leren hoe het te bestendigen. Is een onophoudelijke staat van geluk bereikbaar? Inderdaad, het is goed binnen al jullie bereiken. Maar eerst zouden wij graag ons perspectief over hoe geluk niet alleen bereikt maar ook onderhouden kan worden met jullie willen delen.

Wij zullen met een stoutmoedige verklaring beginnen; niets kan jou gelukkig maken. Je moet eerst het geluk dat al binnenin jou bestaat vinden en alleen dan zal je het geluk vinden dat je zoekt. Velen verkeren onder de indruk dat als ze alleen maar een doel bereiken, een specifiek product verwerven, of de volmaakte partner vinden, zij vast en zeker het geluk dat zij zoeken zullen vinden. Maar dit kan zo niet zijn, aangezien alles in jullie werkelijkheid slechts een spiegel is van de gevoelens en trillingen die je naar buiten pulseert. Het zou gelijk staan aan te verwachten dat de spiegel een jeugdiger en meer levendig beeld van jou laat zien en dat je alleen dan de jeugdigheid en levendigheid zult vinden die je zoekt. Het beeld dat de spiegel reflecteert kan niet veranderen tenzij jij dat doet.

Jezus: Houd niet vast aan de woede die sommige van deze schokkende schandelijke ....... / John Smallman op 20 februari 2014


Jezus:
Houd niet vast aan de woede die sommige van deze schokkende schandelijke onthullingen binnenin je opwekken
John Smallman op 20 februari 2014
Vertaling: René

Het langverwachte en zeer naar uitgeziene ontwaken van de mensheid komt steeds dichterbij. Het is heel moeilijk voor jullie, ingebed in de illusie zoals jullie zijn, om jullie Licht hoog te blijven houden, maar jullie doen echt geweldig werk waarvoor we jullie enorm eren. Het einde is in zicht maar dat is misschien niet erg duidelijk voor jullie, omringd als jullie zijn door een groot aantal nachtmerrieachtige gebeurtenissen die moeten worden opgelost, en waarvoor, op dit moment, zo weinig tekenen zijn dat dat mogelijk is. Jullie collectieve intentie om de energieën te sturen van Liefde, healing, compassie, en een verlangen naar verzoening en vrede voor allen op Aarde, heeft zeer positieve effecten over de gehele wereld, waar er maar conflicten woeden. Ga alsjeblieft door met jullie goede werk. Hier in de spirituele rijken ondersteunen we jullie krachtig op ieder moment, en jullie intentie kan niet falen, want het is volledig in afstemming met Gods Wil.

Er is veel gepraat in de mainstream media tijdens de laatste paar jaren over de 1% ten opzichte van de 99%, en de standpunten en wensen van de laatste dienen steeds meer gehoord en positief op gereageerd te worden door de eerste. Verandering gebeurt over de gehele wereld, en de snelheid waarmee dat gebeurt is zich inderdaad zeer snel aan het versnellen.

De terugkeer van de Goden - deel 4 - geplaatst 22 februari 2014


De terugkeer van de Goden
Dit is deel  4
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl              

Pag.  63  

Alfred: Over die telepathische oefeningen: Zullen de leden van de sterrenfamilies in telepathisch contact komen?  (zullen zij bij de ontmoeting zijn?)

Sigilda: Het zal een feest zijn. Tranen zullen vloeien. We houden van jullie.
( direct contact zal ontroerend zijn en zij kijken er naar uit.)

Alfred: Ik heb een vraag over telepathie. Zizita zei dat wij mensen ‘denken’ en ‘emoties’ combineren en dat maakte haar nieuwsgierig naar ons.

Sigilda: Het is ongewoon, ja.

Alfred: Zijn wij een uitzondering vergelijken met andere rassen?

Sigilda: Jullie zijn op veel manieren ongewoon.   


Kryon: Zielencommunicatie. Deel 1. Lee Carroll 22 februari 2014

LIVE KRYON CHANNELLING:
 Zielencommunicatie. 
Deel 1.

Lee Carroll

Deze live channeling werd gehouden in San Antonio, Texas
22 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in San Antonio, Texas, op 22 februari 2014.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partner stapt opzij. Wat jullie nu horen en zien wordt channelen genoemd en het is voor velen een mysterieus gebeuren. Voor ons is het prachtig en is het een methode waarbij de multidimensionale Bron van Creatie die velen van jullie God noemen, een mogelijkheid heeft om te communiceren met wat jullie de mensheid noemen.

Wij noemen dit proces zielencommunicatie. Dit is een ander proces, lieve mensen, dan menselijke communicatie en daarom willen wij beginnen met een serie channelings die ook de uitleg over dit proces zullen bevatten.Meester Confucius spreekt: DE LAATSTE KEER Geplaatst: 22 februari 2014

Meester Confucius spreekt:
DE LAATSTE KEER
Geplaatst: 22 februari 2014

Veel van jullie zijn op een punt aanbeland waar je je innerlijk bewustzijn zover ontplooit, dat verdere incarnaties in dit duale universum geen bevredigende ervaringen meer kunnen opleveren. Het zou dus kunnen, met de nadruk op 'zou kunnen', dat dit leven waarin je je nu bevindt - het lichaam dat je nu bewoont, misschien wel het laatste aardse lichaam is. Het zou zomaar kunnen, dat je voor de laatste keer in een fysiek lichaam op deze Aarde bent.

We drukken jullie op het hart, dat je met iedere vezel van je lichaam, met elk zintuig en met al je hartstocht van dit leven mag genieten. Hoe voelt het als je met blote voeten in een helder bergbeekje staat? Wat doet het met je zintuigen, als je naar het lied van de vogels luistert, de wind op je wangen voelt, de geur van een Oudengelse roos opsnuift, een vlinder van bloem naar bloem ziet vliegen, als je fietst en de energie van top tot teen in je lichaam voelt? Wat voel je als je naar een knappend vuur luistert en de warmte ontvangt die het verspreidt? Wellicht dat het voor jullie de laatste mogelijkheid is om van dit alles te genieten. Hoe voelt het als je partner je aanraakt? Ken je de lekkere geur van een steak dat boven een vuurtje geroosterd wordt, een zoete, sappige perzik of een overheerlijke saus die smaakt als een engeltje over je tong?

Heavenletter #4838 Jullie Komen Er / 22 februari 2014

Jullie Komen Er
Zaterdag 22 februari 2014

God zei:

Je boekt vooruitgang. Ondanks al je capriolen, vorder je. Er is geen moment waarop je niet vooruit gaat. Zelfs in je donkerste uur, boek jij vooruitgang. Je kunt net zo min de vooruitgang in jezelf stoppen dan dat je de vooruitgang in de wereld kunt tegenhouden. Of je wel of niet de vooruitgang in jezelf opmerkt of in de wereld, jij kunt de vooruitgang niet stoppen. Zelfs als het lijkt dat je niet groeit, heb je nog een stap meer achter je gelaten. Menselijke wezens zijn evoluerende Wezens. Je blijft niet hetzelfde. Het kan zijn dat je niet altijd ziet wat vlak voor je is om te zien.

Soms later, sla je met je hand tegen de zijkant van je hoofd en je zegt: "Waarom heb ik dat niet eerder gezien? Wat dacht ik?". Van een afstand kan je misschien zien wat je van dichtbij niet zag.

vrijdag 21 februari 2014

Terugkeer van de Goden - deel 3 - Geplaatst 21 februari 2014


De terugkeer van de Goden
Dit is deel  3

Pag  49                                                                                                                  
Huidige Veranderingen en Gebeurtenissen
De komende maanden
Veranderingen in het DNA
Ontwikkeling van vaardigheden
Buitenaardse rassen

Pag. 50

Dialogue with “Sigilda” on star seeds and the human race

Saturday, 23 March 2013 (wake-state, very good telepathic quality)

Sigilda liet me een plaatje zien van de huidige status van de ontwikkeling van het menselijke ras:  
lighter“
person with a shell of clay“   een mens met een schild van klei
Plateau: „rest“ => shell cracks  en die barst dus
heavy   is het eerstIn deze fase zullen vaardigheden die in ons liggen stap voor stap worden ontwikkeld.  De ‘klei’ begint te verbrokkelen, toen ik vroeg of we totaal in 5D zouden bestaan of in 3D zouden blijven.

Wereldwijd! Telepathische contact met buitenaardsen! - 22 februari 2014 - Live!

Wereldwijd!
Telepathische contact
met buitenaardsen!

22 februari 2014 - Live!

Dit is het volgende bericht van Alfred, als je weer/nog mee wilt doen, het is 
dus zaterdagmorgen vroeg om 9 uur.  
Hieronder staat een Engelse of Duitse website. Klik een van beide aan.

De teller moet wel lopen, bovenaan…   dus dan roep je hem weer op, als het niet lukt. Je kunt hem nu al bekijken of morgen vlak voor 9 uur oproepen. Bekijk dan de lijst van bezoekers, links.  Er komen heel veel mensen meedoen.

winny

der nächste Kontakt ist am nächsten Samstag (übermorgen) morgens um 09.00 (Berlin zeit) bzw. (08.00 Uhr London Zeit).

Wir haben einen Uhrzeit Counter auf der Webseite in So kann man sehen, wann das Event beginnt…

In tiefer Liebe
Alfred

Het Licht Collectief "Liefde Omhelzen" 17 Februari 2014 / Elizabeth Ayres Escher

Het Licht Collectief
"Liefde Omhelzen"
17 Februari 2014 /
Elizabeth Ayres Escher
Grote winden van verandering vegen momenteel rondom jullie globe, gereflecteerd in enige van de meest gewelddadige en verontrustende weerpatronen van de recente jaren, zo niet decennia. Jullie zitten nu goed in de overgangszone tussen specifiek het ene en andere paradigma in. Echter, nog steeds streven de machten die het oude paradigma controleerden ernaar om de mensheid en de planeet terug te houden van het in de Ascentie voorwaarts te gaan.

Zoals een machtige vloedgolf niet teruggehouden kan worden, zo ook kan het vegen van de zonne en kosmische stralen dat niet die doorgaan het miasma, gepleegd door diegenen die de illusie levend zouden willen houden, te penetreren. De duisternis kan niet zegevieren en gaat alleen maar door, wat verschuldigd is aan delen van de populatie die weigeren om hun vooropgezette mening en oude geloofssystemen los te laten, ofwel uit angst of uit ongeloof dat verandering mogelijk en wenselijk is.

Het is tijd voor aanmoedigende woorden Geluk wacht! 21 februari 2014 by Reiki Doc

Het is tijd voor aanmoedigende woorden
Submitted by Reiki Doc on Fri, 02/21/2014
Geluk wacht!


Veel Lichtwerkers ervaren op dit moment ontbering, moeilijkheden, gezondheidsproblemen, en vertraging.

Er zijn vreemde dromen. De geliefden die 'communiceren 'met ons aan de andere kant lijken' afstandelijk ' te zijn of' moeilijk waar te nemen'.

Niet alles is verloren!

Er zijn twee adviezen voor ons van de Heilige Moeder:

1. Elke dag die voorbijgaat brengt ons een dag dichter bij de gebeurtenis. (dit is een tijd waarin de controle van de oppervlakte van Gaia, die regelrecht in een ramp wordt gestuurd, zal worden afgenomen van hen en geplaatst zal worden in de bekwame handen van hen hier bij ons die zich inzetten voor diep herstel en genezing van haar oppervlak om het terug geven aan zijn ongerepte, gezonde staat, een 'Eden' als je het zo wilt noemen.)

Een zwervende Tibetaanse Yogi 2 januari 2014 Geplaatst 21 Februari 2014 / Mingyur Tulku

Een zwervende Tibetaanse Yogi
2 januari 2014
Geplaatst 21 Februari 2014


Mingyur Rinpoche is momenteel op een verlengde eenzame retraite in de Himalaya. In waarheid, weet niemand precies waar hij is. In de traditie van de grote meditatie meesters uit het verleden, is hij vrij zwervende zonder vast plan of agenda. Zijn enige metgezellen is een onwankelbare toewijding aan het pad van bewustwording en een oprecht verlangen om anderen ten goede te komen. Gedurende deze periode zal hij waarschijnlijk zijn tijd doorbrengen met mediteren in grotten en kluizenaarshutten op afgelegen plaatsen. Intussen blijft de Tergar Meditatie Gemeenschap goed gedijen tijdens zijn afwezigheid. Tergar lama's en de instructeurs houden meditatie workshops en retraites over de hele wereld (inclusief online) en er zijn vele groepen en centra die zijn leer blijven volgen. We verwachten dat Rinpoche terug keert eind 2014 of begin 2015.Op deze dag van je leven 21 februari 2014

Vrijdag 21 februari 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat de volgende stap de meest belangrijke stap is.
Neem hem nu. Wacht niet langer.

Het leven zal niet naar beneden komen en glitter stof op je schouders strooien om jullie te laten weten dat jullie goed zijn ... of dat jullie op het Rechte Pad lopen ... of dat jullie de beste beslissing genomen hebben.

Neem de volgende stap.
Nu meteen.
Stop met wachten op een "teken" van de 'goden'.
Jou teken is jou intuïtie, gewikkeld in jou verlangen.

Aarzeling is niet een pleisterplaats op de weg naar de hemel.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Ashtar On The Road Teleconferentie: "Wij zijn partners in onze Missie van Liefde"–11 februari 2014 / Susan Leland


Ashtar: "Wij zijn partners in onze Missie van Liefde"
Ashtar On The Road Teleconferentie –11 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

"Gegroet, Geliefde Familie! En ja, wij zijn absoluut uitbundig over alles wat er gaande is! En jullie, geliefden, zitten in de vuurlinie van degenen die jullie assisteren met jullie energieën van Liefde en Licht, want zonder jullie, en zonder jullie toestemming en de opening van jullie Harten voor ons Een zijn met jullie, zouden wij niet in staat zijn om alles te bereiken wat er nu plaatsvindt.

Jullie hebben de Meesters gehoord,* ja, geen kernwapens zullen op Aarde gebruikt worden! Dit is een instructie waarmee wij ons vereerd voelen om hem uit te voeren ten dienste van jullie - de missie waarin dit thuishoort. En ja, wij hebben dit al vaker gedaan, vaker dan jullie hebben gehoord en vaker dan voor jullie nodig is om te weten. Alleen al door jullie omhoog stappen tot waar jullie nu zijn en omdat jullie zulke Stralende Lichten zijn, zijn wij gemachtigd om dit te doen voor jullie en voor al het leven op de Planeet Aarde en verder, omdat een nucleaire holocaust op de Planeet Aarde zelfs tot verder dan jullie zonnestelsel zou reiken en talrijke consequenties zou hebben, donkere consequenties.

Saul: Het Krachtveld van de Liefde is Echt Buiten de Mogelijkheden van Jullie Denkgeest ..... / John Smallman 19 op februari 2014


Saul: 
Het Krachtveld van de Liefde is Echt Buiten de Mogelijkheden van Jullie Denkgeest om Je Voor te kunnen Stellen
John Smallman 19 op februari 2014
Hier in de spirituele rijken, terwijl wij zeer liefdevol en compassievol over jullie waken, zijn wij ons zeer goed bewust van jullie bezorgdheid en ongeduld terwijl de tijd voortgaat, zonder een duidelijk teken van het ontwaken van de mensheid. Denk eraan, het zal plotseling, onverwacht zijn – ook al verwachten jullie het – en jullie vreugde en verwondering zal jullie overweldigen wanneer het gebeurt. En, natuurlijk, dat moment, het moment om dit te laten gebeuren, komt steeds dichterbij, dus blijf jullie Licht hoog houden zoals jullie hebben gedaan, en weet dat voor alles perfect en goddelijk gezorgd wordt.

Het Liefdesveld dat jullie omhuld werd dit jaar continu geïntensiveerd, en er was daarin een enorme energieboost op de 14de februari, zoals velen van jullie weten. Liefde is het antwoord op iedere situatie, iedere kwestie, ieder probleem, en het heeft stilletjes en zachtjes iedere cultuur, ras, religie, land geïnfiltreerd, in feite overal waar mensen op de planeet leven; het is niet te stoppen en onontkoombaar. 


Pleiadische Perspectieven - De Versmelting deel 3 Dr. Suzanne Lie 17 Februari 2014

Pleiadische Perspectieven - De Versmelting deel 3
Kalibreren met Onze Multidimensionale Geest
17 Februari 2014 / Dr. Suzanne Lie
Sandy Spreekt:
Binnenin de bol van licht welke gecreëerd was door ons gezamenlijke bewustzijn van de Arcturiaan, Mytrian, Mytre, Mytria, Jason en ikzelf, wat het gevoel van onvoorwaardelijke liefde en overvloedige vreugde bijna teveel om te verdragen. Hoe kon het zijn dat Jason en ik gewend waren geraakt aan de angst, de drukte, de uitdaging en de stress van onze fysieke levens zodat onvoorwaardelijke liefde en vreugde "teveel" was?
Gelukkig, wiste de liefde en vreugde binnenin onze bol die boodschap snel uit onze geest. Het was toen dat ik iemand tegen ons hoorde praten. Wederom, wist ik wat Jason dacht, net zoals ik er zeker van was dat hij wist wat ik dacht. In feite, binnenin onze bol hoorden wij tegelijkertijd de gedachten van iedereen, zelfs die van de Arcturiaan. Vreemd genoeg, konden we hen nog steeds allemaal verstaan.

Heavenletter #4838 Jullie Komen Er / 21 februari 2014

Woorden Doen Hun Best
Vrijdag 21 februari 2014

God zei:

Hoe mooi is een dag in het leven van God. Natuurlijk zijn er geen dagen. Geen enkele dag is gescheiden van een andere. In Mijn bestaan is er helemaal geen tijd. Tijd is een soort vermomming. En toch buigt de wereld voor dit fictieve fragment van de Eeuwigheid. Klinkt Eeuwigheid lang voor jou? Ja, maar nee, Eeuwigheid is helemaal niet lang. Ze is slechts.

Je leeft in de Eeuwigheid. De Eeuwigheid kan jou een lange, eindeloze weg lijken. Het is waar dat ze eindeloos is, of het zou geen Eeuwigheid zijn. Je kunt niet echt de Eeuwigheid krullen in zetten of haar haar splitsen. Evenmin kun je haar met iets combineren. De Eeuwigheid is meer als de lucht die je inademt. Waar begint de lucht en eindigt de lucht? De lucht is niet Eeuwigheid, maar hij komt ver. Waar lokaliseer je de lucht? Moeilijk te zeggen. Lucht is, en dat ben jij ook.

Terugkeer van de Goden - deel 2 - geplaatst 20 februari 2014


De terugkeer van de Goden
Dit is deel  2

Dialoog met Sigilda over haar ruimteschepen   ( maandag 18 mrt 2013. Waak staat, zeer goede telepathische kwaliteit)

Alfred:  Wie creëert de werkelijkheid van jullie ruimteschepen?

Sigilda: We zijn allen een – een collectief   ( plaatje  van wezens die bij een soort ronde tafel zaten met een licht pilaar/fontein in het centrum)

Alfred: Jullie bestaan energetisch, waarom heb je dan ruimteschepen nodig?  

Sigilda: Wij vinden comfort fijn. (grinnikt)

Alfred: Kunnen jullie materialiseren? 16

Sigilda: Ja, maar dat heeft geen nut (voor ons)

Terugkeer van de Goden - deel 1 - Geplaatst 19 februari 2014


De terugkeer van de Goden
Dit is deel  I
Dit hele boek bestaat uit meer dan 90 pagina’s op het net.
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

Het grote gebeuren is imminent!                        
Dit document bevat informatie die de Duitse Sterrenzaad groep telepathisch doorkreeg in 2013, door een ET wezen dat “Sigilda” heet.

“Sigilda” leidde onze groep in de tijd van januari tot mei in 2013 als voorbereiding voor het komende gebeuren dat het grootste avontuur in de geschiedenis zal zijn van de mensheid!

We zijn nu in nauw contact met onze sterrenfamilies.
Verwacht groot nieuws te komen in de volgende weken!
Alfred Steinecker, woensdag 9 oktober 2013, Duitsland

Inhoud
Dit in PDF geschreven stuk bevat 2 stukken
·        ET wezen “Sigilda” -  Informatie deel 1  (pag 4-17)
·        ET wezen “Sigilda” – Informatie  deel 2  (pag. 18-90)
Details van bewustzijn, menselijke DNA veranderingen en gebeurtenissen in 2013 en verder.
Dit was pag 3 in PDF

Dit nieuw telepathische contact werd begonnen door een ET wezen dat “Sigilda” heette in januari 2013.
De informatie die we kregen gaf aan dat er een nieuwe ‘fase’ is begonnen!


donderdag 20 februari 2014

Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 18 februari 2014


Wees Stil en weet dat Ik God BEN
18 februari 2014
vertaling: Sophie

Ik BEN hier Ik BEN gekomen. Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel hier om met jullie te zijn deze mooie dag. Hoe gaat het met jullie harten deze dag? Hoe vindt dit bericht jullie? Het maakt niet uit hoe jullie je voelen Lieve Mensen, adem met mij nu, diep diep diep in je buik een lange inademing van het Licht van God dat nooit faalt en adem alle dichtheid uit, alle zorgen, alle gedachtes van de dag, alle verantwoording, alle gedachtes van identiteit, laat ze allemaal uit je stromen in de uitademing. Herhaal dit Lieve Mensen zo vaak als je je hiertoe uit genodigd voelt, dit betekent om zoveel te doen als goed voor je voelt en met iedere inademing voel je een schoonmaak en met iedere uitademing voel je een ontspanning van het hoofd en het lichaam. Nu Lieve Harten, vaak associëren we ontspanning met een staat van slaperigheid, ik zou willen dat je dit idee even opzij zet voor nu en dat je denkt aan ontspanning in de betekenis van meer alertheid. 
Verbeeld je met iedere uitademing dat als je ontspant je MEER wakker wordt. MEER levend. MEER aanwezig. MEER bewust. Dat is het mijn Dierbare Harten, dat voelt zo goed!

Vorige levens en relaties 19 februari 2014 / Selacia

Vorige levens en relaties
door Selacia
19 februari 2014

In jou zitten de zaden voor je huidige en toekomstige relaties, die afkomstig zijn uit je vorige levens. Als dit je wat te ver gezocht lijkt, denk hier dan eens over na.

Van de tijd dat je in de baarmoeder van je moeder zat, werd je al geconditioneerd door de wereld, en leerde je hoe om te gaan met je omstandigheden, met andere mensen en met jezelf. Veel van deze conditionering was verweven met de zaden van je oude verleden.

Deze zaden, met het potentieel van wat je zou kunnen en zou worden, kwamen met je mee. Ze maakten deel uit van een energie-pakket dat gecodeerd is in je eigen DNA. Sommige ervan zijn gunstig, zoals die die je helpen geduld te hebben met anderen. Andere zaden kunnen je tegenhouden, zoals die die maken dat je anderen zonder enige rechtvaardiging wantrouwt.


Aisha North en de Constant Companions Een Korte Update Aangaande de Energieën 20 Februari 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
20 Februari 2014

Zoals velen van jullie opgemerkt mogen hebben, neemt deze doorgaande intensivering van energetische opwaarderingen nauwelijks een pauze deze dagen, en dus, mag je ertoe geneigd zijn te denken dat deze keer, het teveel zal zijn voor jouw onfortuinlijke lichaam. Dat is zeker niet het geval hier, want als je het klaarspeelt om onder dat woelige oppervlak van energetische chaos te duiken, zal je gewaarworden dat je feitelijk dagelijks meer weerstand en balans kweekt. Wij weten dat dit voor velen van jullie de oorzaak mag zijn voor ongeloof, want wij zijn ons er goed bewust van dat deze ronde van energetische ontbranding een vuur aangestoken zal hebben onder de voeten van vele kwesties die nog steeds ergens in jullie systeem dralen. En ja, wij bedoelen ook als in kwesties die vanuit vroegere levens tegenwerken. Want dit is inderdaad de meest grondige "schoonmaak" die jullie ooit zullen hebben, en als zodanig, zal dit rammelen van de kooi de laatste paar overblijfselen van wat dan ook dat eerder niet ontdekt werd uit diens schuilplaats vandaan laten rollen.

De Engelachtige Gidsen “Helderziend, Heldervoelend, Helderhorend - Welke van deze Ben Jij?" 19 Februari 2014 Taryn Crimi

De Engelachtige Gidsen
“Helderziend, Heldervoelend, Helderhorend - Welke van deze Ben Jij?"
19 Februari 2014 /  Taryn Crimi
Vandaag zouden wij jullie aandacht graag willen focussen op het onderwerp van de intuïtie. Het is een zintuig waar elk en iedereen van jullie mee geboren werd, hoewel het vaak onopgemerkt gaat omdat het geen fysiek zintuig is. Het is in deze boodschap onze bedoeling om verder uit te leggen wat elk van de 3 paden om begeleiding vanuit de hogere rijken te ontvangen zijn, en om jullie verder te helpen bepalen welke het pad van de minste weerstand voor jullie is.

Zoals wij zeiden, een ieder van jullie heeft de ingeboren bekwaamheid zich te verbinden met de hogere rijken, in feite zijn jullie feitelijk nooit ontkoppeld geweest, maar eerder raakte voor velen de verbinding verzwakt maar nooit verloren. Alle kinderen worden geboren met de innerlijke wetenschap van hoe te verbinden met de hogere rijken omdat zij zichzelf nog niet volledig tevoorschijn hebben laten komen binnenin het fysieke. Maar terwijl jij zwaarder vertrouwd op de fysieke zintuigen om te bepalen wat te vertrouwen en wat "echt" is, verminderd het intuïtieve vermogen als het niet langer gebruikt wordt. Het is ongeveer zoals een langzaam wegkwijnende spier die na enige tijd verzwakt van het niet gestimuleerd of versterkt te worden, hoewel wanneer het zoals iedere andere spier binnenin jouw lichaam regelmatig gebruikt wordt het sterker wordt. Jullie hebben allemaal de bekwaamheid om het sterke intuïtieve vermogen te herkrijgen dat zovelen channelen noemen.

Oth: Kenter het manbewustzijn en het vrouwbewustzijn. Geplaatst 20 februari 2014

Oth: Kenter het manbewustzijn en het vrouwbewustzijn.
Geplaatst 20 februari 2014

Wij willen het met jullie nog eens hebben over de mannen en de vrouwen.

Weet dat er een grote kentering bezig is in het manbewustzijn en in het vrouwbewustzijn. Tot vijftig jaar geleden waren het meer extremen: of man of vrouw. Meer en meer zul je merken dat mannen ook vrouwenenergie hebben en vrouwen mannenenergie. Dit is noodzakelijk om gelijkwaardig in je kracht te staan. Als een man vrouwelijke energie toe kan laten en vrouwelijke gevoelens toe kan laten, kan een vrouw ondersteunen. Als een vrouw mannelijke energie en mannelijke gevoelens kan toelaten, kan zij een man ondersteunen. Tot nu toe was het of tachtig procent mannenenergie of tachtig procent vrouwenenergie. Diegene die tachtig procent mannenenergie had, zocht een persoon met tachtig procent vrouwenergie. Dan kom je niet aan tweehonderd. Streef naar gelijkmatigheid – fifty-fifty – zoals de acht horizontaal. De bevrijding 20 februari 2014 / Solara

De bevrijding
Solara
februari 20th, 2014


We hebben eindelijk het moeilijke Jaar van de Slang die zijn Huid afwerpt volledig achter de rug, en we bevinden ons nu in het nieuwe Chinese Jaar van het Groene Houten Paard. Nu onze oude huid weg is, zijn we in staat de dingen te zien die voordien onder de oude huid verborgen lagen, en die we voordien niet wilden zien. In februari gaan we dingen loslaten die we al lang wilden laten gaan. Dit zijn de dingen die we voordien niet konden oplossen en loslaten.

Dit is ook de maand om onze Oude Verhalen naast ons neer te leggen, indien we die nog altijd leven. Ons oude boek moet kordaat gesloten worden en naast onze oude levens gelegd, zodat we onze Nieuwe Verhalen kunnen beginnen te leven in maart.

Februari begint met een sterke stroom frisse lucht. Na de lastige maand januari voelen we nog maar eens dat openbreken van nieuwe energie, net zoals we dat voelden bij het begin van 2014. Nu we het Jaar van het Groene Houten Paard zijn ingegaan, beginnen de energieën van 2014 eindelijk in onze fysieke realiteit te landen.

Velen onder ons denken dat we klaar zijn om op ons groene paard te springen en ons Ware Leven in te rijden, in het Nieuwe Landschap. En dat zou het geval zijn, moesten we al in de maand maart zijn. Maar het is nog maar februari…Het magische Groene Paard van 2014 zal ons niet laten rijden, tot we er helemaal klaar voor zijn, en tot we schoon zijn. Indien we op zijn rug willen springen om onze rit in de zich eindeloos herhalende sporen van onze oude verhalen voort te zetten, zal hij ons afwerpen. De enige plaats waar het groene paard ons kan brengen, is diep in het Nieuwe Landschap.

Februari is geconcentreerd en potent. Ook al is het een krachtige maand van herziening, heroriëntering en oplossingen, toch stromen de energieën weer. Dit maakt vele dingen voor ons deze maand makkelijker en prettiger. Het valt op dat er in januari twee Nieuwe Manen waren, en in deze maand geen enkele. Dat is nog maar eens een teken dat we niet zullen galopperen op ons magische groene paard vooraleer het maart is.

De potentiële moeilijkheden voor ons zullen vooral opduiken wanneer we vast proberen te houden aan ons oude leven, onze beperkte perceptie en verouderde manieren om dingen te doen. Wanneer we in het verleden proberen te leven, of te handelen alsof de wereld der dualiteit onze voornaamste realiteit is, zouden er wel moeilijke lessen kunnen opduiken om ons te helpen bevrijden.

De hele maand zullen we intense creatieve golven berijden. Creativiteit zal ons onverwachte oplossingen brengen wanneer we ze het meeste nodig hebben. Sommigen onder ons kunnen de komende maanden onverwachte reizen gaan plannen met als doel oplossing, afwerking en loslaten. Anderen kunnen reizen maken die hen tot een Nieuw Level katapulteren.Deze maand zal ons helpen ons wezen nog dieper te ankeren in het Nieuwe en Ware. Er is een toegenomen soliditeit in de energieën van het Nieuwe Landschap. Onze gevoelens van innerlijke vreugde, waarachtigheid en liefde zullen onmetelijk verdiepen. De stroom van het Weten van ons Hart zal steeds sterker stromen, en ons innerlijk kompas gidsen, tot we niet langer twijfelen aan wat we innerlijk weten.

Februari is vol frisse energie, nieuwe beweging, onverwachte openingen, nieuwe ideeën en opwindende kansen voor grote doorbraken, die ons zullen helpen bevrijden van ons verleden. Er is een verdiepte ernst die doorheen ons wezen stroomt. Het is tijd om ernstig na te denken over het leven van Ware Levens als Waren in het Nieuwe Landschap.

Februari is een super-geconcentreerde maand, die gefocust is op afwerking, loslaten, koerscorrectie en het aflijnen van ons wezen op het Nieuwe Level. Dit bereidt ons voor op maart, wanneer we op ons magische groene paard zullen springen, het licht op groen zal springen en we volop zullen beginnen te galopperen.

door Solara
www.nvisible.com

Vert. Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/