Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 februari 2014

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 7 februari 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 7 februari 2014


We spreken zo veel van de stroming omdat het zo'n belangrijk en vaak onbegrepen deel is van wie jullie zijn en zo noodzakelijk is voor de kwaliteit van jullie levenservaringen. De stroming is absoluut noodzakelijk voor jullie voor een volledige gezondheid. Jullie ZIJN stroming. Jullie energie stroomt, jullie bloed stroomt, levensonderhoud vloeit in en uit jullie lichaam in de vorm van lucht en voedsel.

Als die stroom wordt verstoord ervaren jullie een onaangenaam gevoel of ziekte in het lichaam. Snappen jullie het? Jullie zijn een fragment van de stroming, en de grotere stroom is waar jullie vandaan komen. Stroming is niet iets om bang voor te zijn, in feite, brengt het zulk een verlichting en ondersteuning aan jullie, omdat het terug gaat in je natuurlijke staat van zijn.


~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Ashtar: De instelling van Wereldwijde Bidgroepen Geplaatst: 8 februari 2014 / Janisel

Bidgroepen:
In samenwerking met de Kerk van Sananda’s Eagles, Ashtar's Trinity Communicatie Centrum zijn zij betrokken bij een wereldwijde bidgroep.
In een channeling door Janisel had Ashtar het volgende te zeggen over deze bidgroepen:
De instelling van Wereldwijde Bidgroepen
Ashtar gechanneld door Janisel
Geplaatst: 8 februari 2014
       Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Ashtar, hier met Lord Sananda om iets te zeggen over een belangrijke zaak. Op dit moment in de geschiedenis van jullie planeet is het gebed meer nodig dan al jullie gecombineerde meditaties. Jullie zijn allemaal de stilte binnengegaan, mediteerden over verschillende idealen en concepten en hebben allemaal het Licht gevonden en uitgebreid dat zich in jullie eigen wezen bevindt.

Het is nu tijd om dit Licht over jullie hele planeet uit te spreiden op directe en effectieve manieren. Zoals wij onlangs hebben gezegd gebeurt er nu veel op jullie planeet dat grote veranderingen brengt.Linda Dillon: Tsunami van Liefde, Introducties 3 februari 2014

Linda Dillon: Tsunami van Liefde, Introducties

Linda drukt de hoop uit dat deze boodschappen snel overal rondgaan. Ze vraagt dat die worden gedeeld op blogs zoals ze geschreven zijn, inclusief copyright en website informatie.


Linda Dillon, Raad van Liefde =
3 febr. 2014  Council of Love (COL)

De Tsunami van Liefde is begonnen, zachtjes maar doordringend. Spoedig zal het druppelen beginnen de omhullende golf te worden van heelheid die ons allemaal zal penetreren en liefkozen. De geschenken van de Goddelijke Moeder van helderheid en zuiverheid gaat door te groeien en zich te verankeren in ieder van ons hart terwijl we ons prepareren op de betekenisvolle verschuiving.http://goldenageofgaia.com/the-tsunami-of-love/tsunami-of-love-introduction/

Aartsengel Michael Het Heilige Oerwater 5 Februari 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael
Het Heilige Oerwater

(Inclusief Meditatie: Ontvangen door Rita Pulmans en Ingesproken door Kees Post)


5 Februari 2014 / Rita Pulmans

Rita:
Geliefde Aartsengel Michael,
Zojuist heb ik gelezen dat water een "herinnering" heeft, en ik geloof ook dat dit zo is.  Zie link: Masura Emoto Geneeskracht van Water
Waarom vertel ik je dit? Daar ik tijdens een meditatie "zag", beleefde, hoe de kracht van het water, namelijk het "oerwater", (het water zoals het was bij het ontstaan van de aarde), de zeeën en al het water op aarde kan helpen reinigen via meditatie.
Wat is oerwater? Ter verduidelijking voor de lezer: Zie link: De Godin is Terug van Weggeweest

Heavenletter #4824 De Bedrading van het Universum / 8 februari 2014

De Bedrading van het Universum
Zaterdag 8 februari 2014

God zei:

Gemaakt van dezelfde soort stof, koppel jij jouw armen aan reflecties van jezelf. Het gereflecteerde licht strekt zich wereldwijd uit en weer terug. Je bent een spiraal die de wereld omsluit, waar vaak over wordt gesproken als zijnde Gods Wereld. Het is Mijn Wereld in de zin dat Ik haar geschapen heb, en het is jouw wereld, want jij bent de Geschapene en leeft in deze wereld.

Het is een eer om te worden gemaakt naar Mijn Beeld en uitgekozen te zijn om de Aarde te bewonen. Let op, Ik zeg bewonen. Ik zeg niet onderdrukken. Op de wereld rondgaan is niet haar omsluiten. Het is een steeds bredere spiraal die jij draait, en de spiraal is gemaakt van jouw licht. Hoe prachtig is het hoe jij een spiraal maakt en de hele wereld met je mee brengt om te zingen.

vrijdag 7 februari 2014

Een schrijven van de Schepper 7 februari 2014 Jennifer Farley

Met Liefde
Jennifer Farley, 7 februari 2014 


Mijn prachtige kind, je vergeet vaak precies hoe krachtig je werkelijk bent. Met een blik, een gedachte, een daad van vriendelijkheid kun je jou hele wereld veranderen. Laat je behoefte te focussen op dingen die niet werken los en kijk naar de dingen die zijn. Zodra je in de stroming van het universum komt, zal je verbaasd zijn hoe snel dingen jou kant op komen ..... met liefde!

~De SchepperBlossom met de Galactische Federatie van Licht 6 februari20‘14

Blossom met de Galactische Federatie van Licht
6 februari20‘14
vertaling winny


Blossom: Op donderdag 6 februari begon ik een channeling. Die staat hieronder. De verbinding was te zwak en niet stromend zoals die zou moeten zijn. Ik heb geleerd als dit gebeurt, dat ik hem ‘moet loslaten’ en een andere keer proberen.

Hier is wat ik kreeg:


Blossom: Hallo, mijn vrienden. Hier ben ik, afgestemd en klaar om te werken.

Federatie van Licht: We zijn hier direct naast je en we zijn ook klaar om te converseren. Maar, zoals in je geest zat.. waar kan het beste mee begonnen worden?


Kryon –De Goddelijke Weg. 8 Een cursus in Liefde – Boek 2 -- 7 februari 2014 geplaatst 18 april 2014
Kryon –De Goddelijke Weg. 8

Een cursus in Liefde – Boek 2
Barbara Bessen
7 februari 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Deel 5.

Mijn verzoek aan jullie: Lees deze regels met gevoel. Ik bedoel niet jullie emoties die door ervaringen zijn gevormd.

Ik bedoel de liefde die jullie ook in je dragen omdat jullie daaruit gemaakt zijn. Laat alles los en geniet van het samenzijn. Duik in het grote Bekken der Schepping. Het is oneindig, net zoals jullie oneindig zijn.

In alle dimensies zijn jullie aanwezig. Want ook jullie namen deel aan de oerknal. Idioot, nietwaar

Een oefening voor jullie.

Meer lezen >>>Djwhal Khul ~ Duidelijkheid February 6 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul ~ Duidelijkheid
Terri Newlon  February 6 2014

Hier is Djwhal Khul. Tashi Delek.

Oké. Vandaag wil ik het hebben over duidelijkheid. Duidelijkheid op alle niveaus of alle dimensies.

We hebben Mercurius die achterwaarts 
gaat in psychische Vissen, zoals ik het noem, dus er komt een hoop geklets in je hoofd, veel gemengde berichten en signalen. Mensen misinterpreteren een bepaalde blik op je gezicht. Je kent dat wel, alsof je een doffe hoofdpijn zou hebben en ze daardoor zouden kunnen gaan denken dat je ze niet leuk vindt. Dat soort dingen. Dus er zal veel miscommunicatie zijn en het is belangrijk om dingen te verhelderen en zoveel mogelijk duidelijkheid te gebruiken. 


Nancy Tate – Wake Up Call – Saint Germain 6 February 2014

Nancy Tate – Wake Up Call – Saint Germain
6 February 2014

Nancy: St Germain, ik heb me afgevraagd, omdat je de informatie de andere dag hebt gegeven, waarom heb je het me gegeven, wat je deed, en waarom deze timing? Nu ben ik benieuwd, of er eventueel meer is, dat jullie zouden willen delen met mij, zodat ik het kan delen met de wereld? Ik voel dat er tenminste een deel 2 moet zijn van deze boodschap.

St Germain: Ja inderdaad, mijn beminde, er is veel meer dat ik met jullie zou kunnen delen, en vandaag zullen we er een begin mee maken. Het is een kwestie van meegaan met de stroming, en het verkennen van de wegen die zullen worden afgelegd in de reis van de mensen op deze planeet. Wat betreft de timing, het is een kwestie van het aanpakken van alles dat stroomt in de harten en geesten van de hele Schepping.

Eerst zal ik jullie dit stukje informatie vertellen. Er komt een golf van kracht naar de planeet die zal komen van de mensen die vele deuren zullen openen die voor millennia gesloten zijn geweest. Het is een doorgang die niet alleen jij hebt geopend in de afgelopen jaren, maar vele anderen hebben dat eveneens gedaan. Het is een doorgang waardoor de personages naar deze planeet zijn gekomen om degenen te instrueren die hier kwamen om langs degene van de lagere energieën te gaan en te versterken. Er is een voortdurende aanval van gebeurtenissen die niet alleen 'onder de tafel', maar in lijn zijn met wat open voor het publiek is. 

Bericht van Andra en het Sirius Collectief aan de Mensheid opgedragen 6 februari 2014 / Maarten Horst

Bericht van Andra en het Sirius Collectief aan de Mensheid opgedragen
Maarten Horst: 6 februari 2014

Innig geliefde kinderen van Gaia

Kwam het nog niet in je op dat op dit moment de informatie over het bestaan ​​van Buitenaardsen nu de hele mensheid bereikt?

Door middel van het internet en de sociale media, allemaal zijn ze nu bereikt. Er is geen enkele manier om dit nog te stoppen.

Over de hele wereld kijken mensen video's en lezen berichten in hun vrije-tijd.

De meerderheid van de mensheid is bereikt. Dat het vanuit jullie regeringen en mainstream media niet toegeven wordt, wil niet zeggen dat de bevolking dit in het algemeen niet weet.

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven 7 februari 2014

Vrijdag 7 februari 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..

... dat niets wat goed is ooit door misleiding is gecreëerd.

Zelfs de kleinste onwaarheid, zelfs niet het meest goedbedoelde "leugentje om bestwil", zal voordeel opleveren op de lange termijn.
Dus vertel je waarheid, zodra je het weet.

Ja, ja, ik weet .... "Maar dan ... maar dan ..."
Dus je zult moeten beslissen welke van de "Maar dan 's" je wilt.
Er zal altijd een 'Maar dan "zijn.

Toch zal het er een zijn die je verdraagt, of een die je creëert?
Als het controle is dat je wilt, de waarheid brengt je in totale controle.
Ooit aan gedacht?


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


1e Formatie grascirkels 2014 - 29 januari 2014 geplaatst 7 februari 2014/ Robbert ten Broeke

1e Formatie grascirkels 2014
 Robbert ten Broeke
29 januari 2014
geplaatst 7 februari 2014

Op woensdagavond 29 januari ervoer Robbert rond 21:15 uur plotseling een zeer onrustig gevoel. Wat hijzelf bijzonder vond is dat het voelde alsof de graancirkelmakers zeer dichtbij waren en hem duidelijk maakten dat er weer iets stond te gebeuren. Voor de tijd van het jaar is dit ongebruikelijk, omdat het niet het ‘officiële’ graancirkel-seizoen is natuurlijk, er zijn geen graanvelden. Wel zijn er in het verleden in de wintermaanden al eens eerder formaties verschenen, maar dan in sneeuw (zie hiervoor het graancirkelarchief van 2009-2010). Robbert was, op het moment dat hij de onrust voelde, alleen thuis, dus hij besloot zijn goede vriend Roy te bellen om te vragen of die zijn kant op wilde komen. Ongeveer een half uur later arriveerde deze.


De Tempel der Presentie. Deel 2: De Godin der Vrijheid n.a.v.11 September, 2001 geplaatst 7 februari 2014

De Tempel der Presentie. 
Deel 2:
De Godin der Vrijheid
n.a.v.11 September, 2001
geplaatst 7 februari 2014

"VRIJHEID MAG DAN WEL ZIJN AANGEVALLEN, MAAR VRIJHEID HOUDT STAND EN ZAL BLIJVEN STANDHOUDEN IN HET LAND!"

Ik, de Godin der Vrijheid, steun jouw gelegenheid om je bezig te houden met de keuze uit vrije wil om het Licht van God aan te roepen.

Vervolg:

Het Karmisch Bestuur is bezig de weg voor te bereiden. We hebben de dispensatie goedgekeurd om deze komende vrijgave plaats te laten vinden gedurende deze tijd in de wetenschap dat deze duisternis, voortgekomen uit het zaad van verschrikking, naar het oppervlak gebracht moet worden en uitgewist, en ophouden te bestaan. Begrijp, geliefde, dat om voor Vrede werkelijk te regeren in het land, We meer bewuste leerlingen moeten hebben die begrijpen dat er een goede en verkeerde benadering is om te voorkomen dat zo’n vernietiging doorbreekt in het fysieke.

Heavenletter #4823 De Ontwerper van de Wereld / 7 februari 2014

De Ontwerper van de Wereld
Vrijdag 7 februari 2014

God zei:

Gedachten zijn iets wat door je hoofd gaat en dat draait door het Universum. In geen geval ben je slechts een radertje in het wiel. Jij bent het wiel. Weet voor nu en altijd hoe essentieel jij bent voor de wereld en zijn bewaring. Jij bent een exponent en voorvechter van de gehele materiële wereld.

Niet langer kun je jouw belang weerleggen. Je bent een speler. Je speelt. Je draagt bij. Je bent betekeningsvol. Je bent van het hoogste belang. De teerling is geworpen en jij werpt hem. Jouw gedachten tellen. Jouw emoties tellen. En alle stemmen worden geteld. Glorie zij aan jou.

donderdag 6 februari 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap De Innerlijke Zon 4 februari 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap
De Innerlijke Zon
door Tom Kenyon
4 februari 2014
vertaling winny

Volgens de Hathors is onze levenskracht (of sekhem) “geboren” in de zonnevlecht (het Derde Chakra), en van daaruit straalt deze subtiele levensvorm door het lichaam heen terwijl hij gelijktijdig na het Eerste en Tweede chakra naar beneden gaat waar hij een eerste kracht wordt voor het opstijgen van bewustzijn maar ook als ‘seksuele’ energie.

Deze geluidsmeditatie geeft jullie zonnevlecht energie en tilt zachtjes de kwaliteit omhoog van jullie eigen levenskracht, die een directe betrekking heeft op jullie bewustzijn.

Kort na het horen van NASA die de omkering had bevestigd van de magnetische pool van onze Zon, moedigden de Hathors me aan om de geluidsarchieven te bezoeken en om te luisteren naar een geluidsmeditatie die ze gegeven hadden bij een Hathor Intensief in 2009.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 5 februari 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 5 februari 2014

Zoveel mensen vragen me: "Wanneer zal ik mijn volmaakte liefdespartner vinden? Mijn echte vrienden? Andere gelijkgestemde zielen? Mensen die van me houden en me zien voor wie ik werkelijk ben?

'Het antwoord, simpel gezegd, is wanneer je je ware zelf toelaat te schitteren. Je kunt je niet verbergen achter een masker en verwachten dat mensen zien wat er onder zit!

Wanneer je jezelf toestaat om te schitteren in jouw waarheid, jou zijnheid, jouw glorie, stelt het al die zielen waar je naar verlangt in staat om je eindelijk te vinden en opnieuw te verbinden met jou. Je kunt geen effectief baken zijn als je jezelf verstopt. Dus dierbaren, schijn! Schitter in al jullie glorie, verzekerd van het feit dat, door dat te doen, jullie alle perfecte partner/matches naar jullie toe zullen trekken die jullie zoeken.


~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven 6 februari 2014

Donderdag 6 februari 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat je geschapen werd om te creëren - niet om te reageren.

De schepping is de hoogste vorm van Goddelijkheid, en jullie geboorterecht.
Waarheid is, jullie creëren de hele tijd.
De centrale vraag in jullie leven is, of jullie dit bewust of onbewust doen.
Bewuste creatie is wat nu nodig is.

Stop met kniezen.
En stop met negatieve gedachten denken.
Ga er gewoon mee aan de slag!

Jullie keuze van hoe het zal gaan wordt morgen verwacht.
Jij hebt het voor het zeggen! Laat het gebeuren!
Jij hebt de leiding hier.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


2/2/2014: Activering van een nieuwe tijd/ruimte-harmonie van vuur en ijs / Celia Fenn

2/2/2014: Activering van een  nieuwe tijd/ruimte-harmonie van vuur en ijs
door Celia Fenn

Wanneer we terugkijken op dit jaar, denk ik dat we moeten erkennen dat er de voorbije dagen iets ongelofelijks gebeurd is. Er is een enorm grote verschuiving geweest die onze perceptie over Tijd/Ruimte heeft geopend, en een nieuwe Harmonie heeft geïntroduceerd in ons Veld van Perceptie.

Als dat vreemd in je oren klinkt, ...dan is dat omdat het dat waarschijnlijk ook is. Velen onder ons hebben het echt vreemde van de laatste dagen ervaren, daar onze oude percepties over het leven en over Tijd en Ruimte op verbazingwekkende manier verschoven en open gekomen zijn.

De Tempel der Presentie. Deel 1: De Godin der Vrijheid geplaatst 5 februari 2014

De Tempel der Presentie. Deel 1:
De Godin der Vrijheid
n.a.v.11 September, 2001
geplaatst 5 februari 2014

"VRIJHEID MAG DAN WEL ZIJN AANGEVALLEN, MAAR VRIJHEID HOUDT STAND EN ZAL BLIJVEN STANDHOUDEN IN HET LAND!"

Ik, de Godin der Vrijheid, steun jouw gelegenheid om je bezig te houden met de keuze uit vrije wil om het Licht van God aan te roepen. Wil je niet gaan zitten terwijl ik de wereld, en de Lichtdragers erop, toespreek?

Juist vandaag
zijn we getoetst op de rots, de grondvesting van de Vrijheid’s Vlam van de Verenigde Staten. Ik zeg Wij, geliefde, want Wij – de Opgevaren Meesters – staan aan je zijde overal op aarde wanneer ook maar mogelijk om wat voor energie dan ook, groot of klein, die is gericht tegen jouw levensstroom, latent te houden. Dit is niet onze positie die alleen betrekking heeft op het volk van de Verenigde Staten, maar op jullie allemaal die de Vrijheid liefhebbende volkeren zijn, overal ter wereld. Waar je ook leeft, daar steun ik jouw Vrijheid om te verkiezen te doen wat juist is en om God-in-Actie te worden!

Heavenletter #4822 Ieder Menselijk Wezen Is een Kind van God / 6 februari 2014

Ieder Menselijk Wezen Is een Kind van God
Donderdag 6 februari 2014

God zei:

Hoe mooi is een dag met jou erin! Heb Ik dit niet eerder gezegd? Misschien is dit een nieuw idee voor jou. Je kan misschien zelfs gedacht hebben dat je een smet op Aarde was. Ik moet jou zeggen dat jij perfect bent op Aarde. Je bent precies wat perfect is in het hier en nu, net zoals je bent, ongeacht hoe jouw foto eruit mag zien.

Als je er anders over denkt, hebben lagen van vermomming je vermomd, voor jezelf en voor anderen.

Het aardse leven is een beetje zoals Halloween, waar mensen in de geest ervan opgaan en kostuums dragen. Het kan echter goed zijn dat jij bent gaan geloven dat de kostuums die je draagt de waarheid omtrent jou zijn. Kostuums zijn kostuums. Jij bent niet jouw kostuums. Je bent een echt levend menselijke wezen gemaakt naar Mijn beeld. In een kostuum kan het goed zijn dat jouw beeld vervormd is, maar de Waarheid omtrent jou is ongestoord. Als je toch eens voorbij aan de oppervlakte zou zien en jouw stralende Zelf zien.

De Engelachtige Gidsen 3 Februari 2014 / Taryn Crimi

De Engelachtige Gidsen
“Er is Waarnemingsvermogen in Al het Leven"
3 Februari 2014 /  Taryn Crimi 


Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op zowel het dieren koninkrijk als het planten koninkrijk op jullie wereld. Het wordt door velen geloofd dat de mens één van de enkele wezens op jullie wereld is die tot bewust denken in staat zijn. Dus laat ons beginnen door aan jullie uit te leggen wat onze definitie van het waarnemingsvermogen is.

Om waarnemingsvermogend te zijn moet jij je bewust bewust zijn van jouw eigen bestaan, je moet in staat zijn bewust te denken, en je moet de goddelijke vonk binnenin jouw wezen vasthouden. Dat gezegd hebbende, zijn er mensen die nog steeds het geloof aanhangen dat alleen de meest intelligente van alle soorten wat voor bekwaamheid dan ook hebben om hun werkelijkheid gewaar te worden en te creëren op de manier dat mensen dat doen. Hierop antwoorden wij, wat definieert intelligentie? Is het de bekwaamheid om te redeneren, te denken en te leren? Is het de bekwaamheid om mededogen voor elkaar te tonen, om in staat te zijn te sympathiseren en je in te leven? Wordt intelligentie gedefinieerd door de bekwaamheid om over anderen te heersen, of is het om deze bekwaamheid te hebben en nochtans te kiezen dat niet te doen? Er is een prachtig citaat dat gezegd werd door een zeer oude ziel die goed vooraf aan deze tijd incarneerde en zijn naam was Albert Einstein die zei, "Als je een vis be/veroordeeld over diens bekwaamheid om een boom te beklimmen, zal het diens gehele leven geloven dat het dom is."

woensdag 5 februari 2014

Alan Greenspan noemt Mayer Amschel Rothschild “Hoofdslechterik” 4 februari 2014

Alan Greenspan noemt Mayer Amschel Rothschild “Hoofdslechterik”
Geschreven door Dick Seegers op 4 februari 2014

Alan Greenspan (voormalig voorzitter Fed)
Een bekentenis van de oude meester 

Onlangs las ik een verhaal over Alan Greenspan op de site van Koos Jansen geschreven door Rein de Vries. Op zich best een goed verhaal dat Greenspan zo ongeveer neerzet zoals iedereen hem graag ziet, als de grote destroyer. Maar er is nog een duistere kant aan Alan Greenspan. Een kant die ik ooit eens prachtig beschreven zag door Bix Weir – volgens mij al weer een paar jaar terug – en die mij altijd bijgebleven is. Het is geschreven in de vorm van een getuigenis die Greenspan moest afleggen voor de Angelides commissie, waarbij hij ondervraagd werd door commissioner Roota (niet zomaar de eerste de beste) over zijn rol in de zich nu ontvouwende financiële crisis.

Conspiracy


Het vreemde aan dit verhaal is dat het nooit de conspiracy scene bereikt heeft. Hoewel dit toch echt wel één van de mooiste verhalen is op dat gebied. En dan nu de maestro aan het woord in deze getuigenis. (CR=Commissioner Roota)


Aartsengel Raphaël: Gesprek over Healing in de Hogere Rijken 21 januari 2014 Suzanne Maresca

Aartsengel Raphaël bij Heavenly Blessings,
met  Suzanne Maresca op 21 jan. ’14:
Gesprek over Healing in de Hogere Rijken

Suzanne Maresca: Goede morgen en welkom bij weer een afl. van Heavenly Blessings met Linda Dillon, kanaal voor de Raad van Liefde en schrijfster van “The New You: Emerging into the Brilliance of Humanity’s Heart Consciousness” en ikzelf Suzanne Maresca.

Vandaag gaat onze conversatie over de hogere rijken van healing met Aartsengel Raphaël die leiding en inspiratie geeft voor de vervulling van heelheid voor de mensheid, en als ik me niet vergis ook voor vele anderen.
We moeten over veel praten vandaag dus we kunnen misschien niet zoveel bellers horen, zoals gewoonlijk, maar dank jullie dat je bij ons bent en dank je Linda, dat je hier opnieuw bent. Het is altijd een genoegen. Goede morgen!

Linda Dillon: Goede morgen, Suzi en goede morgen aan iedereen. Ja, dit is altijd een genoegen en ik vind het heerlijk als we over de Aartsengelen praten of over een ervan.

Jij Bent een Nieuw Soort Ster 4 Februari 2014 / Brenda Hoffman

Jij Bent een Nieuw Soort Ster
4 Februari 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Velen van jullie zijn bekend met de dualiteit welke controle creëert. Als jij een leider bent, is iemand of zijn velen niet zo goed als jij. Hoewel die gedachte misschien niet zo nadelig is, de handelingen die hierbij betrokken zijn om het te handhaven zijn dat wel.


Toen je geïnformeerd werd dat jullie goden en godinnen zijn, voelde je toen niet een vonk van, "Ik wist dat ik beter dan anderen was," door jou wezen heen drijven? Iets dergelijks is voor een reden. Gedurende eonen, verborgen de meeste van jullie Lichtwerkers jullie Licht zodat je ertussen kon passen, één kon worden met diegenen die nog geen bijkomende segmenten van hun wezen in hun aardse lichaam geïncorporeerd hadden. 


Voldoende van jullie hebben nu voor jezelf je ware wezen opgeëist om te begrijpen dat je één van de miljoenen bent. Voor sommigen, is iets dergelijks een grote teleurstelling, voor anderen een gevoel van kameraadschap - zelfs vreugde. Geen van beide is een accurate omschrijving van wie je bent. Je bent niet minder nog meer, slechts anders. Dat is jullie nieuwe twinkeling. Niet beter dan - maar anders dan wie dan ook.


Sheldan Nidle - 4 februari 2014


8 Oc, 13 Yax, 10 Caban

Dratzo! De realiteit waarin jullie je nu bevinden verheft zich. Terwijl dat gebeurt laat de duistere cabal haar verschrikkelijke geschiedenis achter zich en wordt haar uitgebreide onderling verbonden netwerk van rijkdom en macht gedwongen te veranderen. De oude manier waarop de duistere cabal haar macht behield begint weg te glippen. Haar macht, gedurende millennia vergaard, wordt overgebracht naar een nieuw, meer bewuste en meer humane groep. Deze nieuwe leiders begrijpen de subtiele aard van de transities die de Hemel voorschrijft. Het is tijd om deze veranderingen, die al veel te lang op zich hebben laten wachten, te vieren en volledig te ondersteunen wat deze transformaties betekenen. De oppervlakte mensheid werd in amnesie, omgeven door mysteries, gehouden en deze anomalieën moeten worden verklaard. Het is aan jullie Opgestegen Meesters en jullie broeders van Binnenaarde om dit aan jullie uit te leggen. Onze missie is om jullie een korte uitleg te geven van wat er gebeurt. Terwijl jullie veranderen, worden jullie steeds minder vatbaar voor de “mind games” die lange tijd t.b.v. deze cabal voor jullie werden opgevoerd door jullie media en entertainment industrieën.

Een Schrijven van de Schepper 4 Februari 2014 - Jennifer Farley

"Normaal"
4 Februari 2014 - Jennifer Farley


Er zal altijd iemand zijn die zal proberen jou te vertellen het wie, wat, waar, wanneer, en hoe van jouw leven. Zij zullen duwen, trekken, stoten, knijpen en jou porren om in overeenstemming met wat zij als een "normaal" bestaan beschouwen te passen. Er zullen tijden zijn waar het in jouw waarheid en Het Licht staan aan zal voelen als een ontnuchterende, eenzame ervaring. Laat deze momenten jou niet van jouw pad afhouden, mijn prachtige kind! Geef de hoop niet op! Het Universum heeft jou in deze gedenkwaardige tijd wakker gemaakt omdat jij precies bent wie je bent en jouw vaardigheden zijn extreem nodig voor jullie Aardse-vlak. Weet dat jij, en anderen zoals jij, dezelfde dingen ervaren. Je bent hier om wonderbaarlijke dingen te doen en Ik Ben met iedere stap op de weg bij jou.   

~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


Op deze dag van je leven 5 februari 2014

Woensdag 5 februari 2014
, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat dit niet het einde is, maar het begin. Alle eindes
beginnen met iets beters. Het is onvermijdelijk.

Hier is Gods belofte: Het Leven gaat door, het verdwijnt nooit.
Het leven ontwikkelt zich, het valt nooit terug.
Zelfs de dood beëindigt niets.
Dus hoeveel kan deze bijzondere gebeurtenis van belang zijn?

Het is waar.
Wanneer een deur sluit, wordt een ander geopend.
De beweging van het leven is altijd naar boven.
Zes maanden na vandaag zul je dit weten.
Voor nu, heb vertrouwen.

Denk je dat God niet weet wat Zij doet?


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl