donderdag 27 februari 2014

Djwhal Khul "Het Opruimen van Oude Herinneringen" 27 Februari 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Het Opruimen van Oude Herinneringen"
27 Februari 2014 / Terri Newlon


Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Eén van de dingen waar ik over blijf praten de laatste tijd is om negatieve gedachten of kwade gedachten of alles dat daarop lijkt niet gewoon maar rond te laten draaien of zich te laten herhalen. En vanwege de Hemelse configuraties, een heleboel zonnevlammen en enige andere grote dingen die eraan zitten te komen, inclusief de Uranus en Pluto vierkant hetgeen zich echt, in termen van de geschiedenis zichzelf herhaalt. Zo ongeveer als de grote depressie die probeert om steeds maar weer opnieuw aan het oppervlak te komen, en we hebben een volgende van deze vierkanten aankomend in de 2014 Tweede Kwartaal Voorspelling. Ik zal op deze details ingaan omdat dat echt is wanneer dat min of meer met een paar anderen dingen land die het uitdagend en interessant maken.vrijdag 7 februari 2014

Djwhal Khul ~ Duidelijkheid February 6 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul ~ Duidelijkheid
Terri Newlon  February 6 2014

Hier is Djwhal Khul. Tashi Delek.

Oké. Vandaag wil ik het hebben over duidelijkheid. Duidelijkheid op alle niveaus of alle dimensies.

We hebben Mercurius die achterwaarts 
gaat in psychische Vissen, zoals ik het noem, dus er komt een hoop geklets in je hoofd, veel gemengde berichten en signalen. Mensen misinterpreteren een bepaalde blik op je gezicht. Je kent dat wel, alsof je een doffe hoofdpijn zou hebben en ze daardoor zouden kunnen gaan denken dat je ze niet leuk vindt. Dat soort dingen. Dus er zal veel miscommunicatie zijn en het is belangrijk om dingen te verhelderen en zoveel mogelijk duidelijkheid te gebruiken. 


donderdag 6 februari 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap De Innerlijke Zon 4 februari 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap
De Innerlijke Zon
door Tom Kenyon
4 februari 2014
vertaling winny

Volgens de Hathors is onze levenskracht (of sekhem) “geboren” in de zonnevlecht (het Derde Chakra), en van daaruit straalt deze subtiele levensvorm door het lichaam heen terwijl hij gelijktijdig na het Eerste en Tweede chakra naar beneden gaat waar hij een eerste kracht wordt voor het opstijgen van bewustzijn maar ook als ‘seksuele’ energie.

Deze geluidsmeditatie geeft jullie zonnevlecht energie en tilt zachtjes de kwaliteit omhoog van jullie eigen levenskracht, die een directe betrekking heeft op jullie bewustzijn.

Kort na het horen van NASA die de omkering had bevestigd van de magnetische pool van onze Zon, moedigden de Hathors me aan om de geluidsarchieven te bezoeken en om te luisteren naar een geluidsmeditatie die ze gegeven hadden bij een Hathor Intensief in 2009.