Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 7 februari 2014

Djwhal Khul ~ Duidelijkheid February 6 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul ~ Duidelijkheid
Terri Newlon  February 6 2014

Hier is Djwhal Khul. Tashi Delek.

Oké. Vandaag wil ik het hebben over duidelijkheid. Duidelijkheid op alle niveaus of alle dimensies.

We hebben Mercurius die achterwaarts 
gaat in psychische Vissen, zoals ik het noem, dus er komt een hoop geklets in je hoofd, veel gemengde berichten en signalen. Mensen misinterpreteren een bepaalde blik op je gezicht. Je kent dat wel, alsof je een doffe hoofdpijn zou hebben en ze daardoor zouden kunnen gaan denken dat je ze niet leuk vindt. Dat soort dingen. Dus er zal veel miscommunicatie zijn en het is belangrijk om dingen te verhelderen en zoveel mogelijk duidelijkheid te gebruiken. 


donderdag 6 februari 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap De Innerlijke Zon 4 februari 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap
De Innerlijke Zon
door Tom Kenyon
4 februari 2014
vertaling winny

Volgens de Hathors is onze levenskracht (of sekhem) “geboren” in de zonnevlecht (het Derde Chakra), en van daaruit straalt deze subtiele levensvorm door het lichaam heen terwijl hij gelijktijdig na het Eerste en Tweede chakra naar beneden gaat waar hij een eerste kracht wordt voor het opstijgen van bewustzijn maar ook als ‘seksuele’ energie.

Deze geluidsmeditatie geeft jullie zonnevlecht energie en tilt zachtjes de kwaliteit omhoog van jullie eigen levenskracht, die een directe betrekking heeft op jullie bewustzijn.

Kort na het horen van NASA die de omkering had bevestigd van de magnetische pool van onze Zon, moedigden de Hathors me aan om de geluidsarchieven te bezoeken en om te luisteren naar een geluidsmeditatie die ze gegeven hadden bij een Hathor Intensief in 2009.

woensdag 5 februari 2014

Aartsengel Raphaël: Gesprek over Healing in de Hogere Rijken 21 januari 2014 Suzanne Maresca

Aartsengel Raphaël bij Heavenly Blessings,
met  Suzanne Maresca op 21 jan. ’14:
Gesprek over Healing in de Hogere Rijken

Suzanne Maresca: Goede morgen en welkom bij weer een afl. van Heavenly Blessings met Linda Dillon, kanaal voor de Raad van Liefde en schrijfster van “The New You: Emerging into the Brilliance of Humanity’s Heart Consciousness” en ikzelf Suzanne Maresca.

Vandaag gaat onze conversatie over de hogere rijken van healing met Aartsengel Raphaël die leiding en inspiratie geeft voor de vervulling van heelheid voor de mensheid, en als ik me niet vergis ook voor vele anderen.
We moeten over veel praten vandaag dus we kunnen misschien niet zoveel bellers horen, zoals gewoonlijk, maar dank jullie dat je bij ons bent en dank je Linda, dat je hier opnieuw bent. Het is altijd een genoegen. Goede morgen!

Linda Dillon: Goede morgen, Suzi en goede morgen aan iedereen. Ja, dit is altijd een genoegen en ik vind het heerlijk als we over de Aartsengelen praten of over een ervan.