Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 februari 2014

Welkom bij de Februari Bijeenkomst Rondom de Vijver - Zondag 2 Februari 2014

Aisha North en The Constant Companions
Welkom bij de Februari Bijeenkomst Rondom de Vijver op Zondag
 2 Februari 2014

Lieve vrienden!

Morgen, om 21:00 uur Oslo tijd, hebben wij een volgende Bijeenkomst, en dit is wat de CC's erover te zeggen hebben.

"Wederom hebben jullie een volgende maand afgestreept, en dus, staan jullie voor een volgende van deze belangrijke Bijeenkomsten die niet alleen jullie zullen helpen, maar ook de Gehele Schepping om één stap dichterbij naar dat einddoel te gaan. Wij weten dat hier en daar de frustraties hoog zijn, aangezien sommigen van jullie op het moment tot een stilstand gekomen zijn, terwijl voor anderen, die deuren waar wij eerder naar gerefereerd hebben nu goed en wel opengegaan zijn, en jullie hebben al meer dan een kleine prikkelende glimp achter hen gekregen. In feite, is aan sommigen van jullie ook de taak gegeven van de rapportage terug aan de rest van jullie medereizigers, zodat zij ook een veel meer gedetailleerd beeld kunnen krijgen van wat er op het moment gaande is.

Blossom met de Galactische Federatie van Licht 31 januari 2014 + Aanroeping!

Blossom met de Galactische Federatie van Licht 
 +   aanroeping 
31 januari 2014


***

Opmerking Blossom: Oké iedereen … zet je schrap en blijf je vasthouden!

Deze laatste channeling en de energie die er in zit was voor mij een ENORME ervaring! Al met al een heel ander soort uitwisseling.

***

Blossom: ♫, Hier zijn we weer, zo gelukkig als het kan ♫! Hallo mijn vrienden … Het is altijd heerlijk om me met jullie te verbinden, en men vraagt zich altijd af door welke ‘gedachtegang’ we gaan als we ons verbinden… om onze prachtige planeet Aarde proberen te helpen en allen die op/in haar zeilen!

Federatie van Licht: Inderdaad liefste Blossom… is het niet dat we door ruzies en draaiingen heen reizen om ‘elkaar’ te ontdekken? Het is een wonder als men bedenkt wat ‘de afstand’ is tussen ons om te doen, zo goed als we doen. Maar toch zijn we maar een ademhaling ver weg.

Bloss: Ik vroeg me af of ik verder kon gaan, betreffende wat jullie zeggen dat je onze gedachten niet oppikt, maar dat jullie wel onze gevoelens oppikken. Maar ik WEET dat jullie wel MIJN gedachten oppikken. Dus ben ik wat verward.


Februari 2014 Boodschap Vanuit de Akashic Archieven: 1 februari 2014 / Jen Eramith MA

Februari 2014 Boodschap
Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Februari 2014
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in januari 2014 verwachten?

Deze maand brengt een gevoel van concentratie. Dit kan leiden naar een gevoel van innerlijke vreedzaamheid en kalmte, of het kan zich als een moeilijke intensiteit manifesteren. Welke je hiervan zult ervaren hangt af van of je bewust kiest waar je op te focussen, of dat je het anderen voor jou laat kiezen.

Er zijn vele punten van keuze geweest, of andere balancerende handelingen om uit te voeren in de voorafgaande maanden. Jullie hebben het nodig gehad om het gelijktijdig doen van verscheidene dingen te beoefenen, of om je tegelijkertijd in diverse richtingen te ontwikkelen. Deze maand zal je bij jezelf gewaarworden dat alles bij elkaar lijkt te komen aangaande één thema. Het thema zou zich voor kunnen doen als een op zichzelf staande gebeurtenis, of een specifieke les die steeds maar weer opnieuw herhaald wordt. Het thema zou zich ook kunnen materialiseren in de vorm van een op zichzelf staande relatie of een belangrijke levenskeuze. Het zou naar voren kunnen komen op één of op vele manieren, maar er zal één ding in jouw leven zijn die steeds opnieuw deze maand jouw aandacht oproept.

Oth: Alles wat gebruikt wordt voor economische belangen, ..... Geplaatst: 1 februari 2014

Oth: Alles wat gebruikt wordt voor economische belangen, zal vroeg of laat de dupe worden van de economische belangen.
Geplaatst: 1 februari 2014

Kunt u iets zeggen over de massale sterfte onder bijenvolken?

Dit is het begin. Wij hadden het erover dat er veel nieuwe bacteriën en virussen op Aarde ronddwarrelen en die gaan zich vermenigvuldigen en verzamelen. Deze bijen zijn slachtoffer geworden omdat zij massaal bij elkaar gezet zijn. Deze bijen werden gebruikt voor de economie.

Weet dat er imkers zijn die bijen telen met liefde voor de bijen, met kennis van de bijen. Zij voeden hun bijen met liefde en deze bijen blijken immuun te zijn voor deze ziekte.

KRYON: In de Nieuwe Werkelijkheid glijden. 1 februari 2014

KRYON: In de Nieuwe Werkelijkheid glijden.
Barbara Bessen
1 februari 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst!

Wat een vreugde om hier weer te zijn. Hoewel – eigenlijk klopt het niet helemaal wat ik zeg want ik ben bij velen van jullie constant aanwezig. Sommigen van deze lezerskring zijn al lang in mijn nabijheid, zoeken mijn raad en communiceren veel met mij. En ik ben er meestal ook bij als Barbara seminars houdt hoewel ik daar officieel soms geen boodschappen doorgeef. Wij zijn er nu, in deze zeer spannende, hoog-energetische tijd, vaak als groep bij. Zo spreekt Sint Germain misschien tegen de seminargroep en toch ben ik steeds in de buurt en voor sommigen is dit een beetje verwarrend als zij Saint Germain horen en voelen en het tegelijkertijd ook als Kryon aanvoelt. Zo is het en het is correct.

Heavenletter #4817 Een Verbindingspunt van Tijd / 1 februari

Een Verbindingspunt van Tijd
Zaterdag 1 februari

God zei:

Je hebt drie dingen in het leven:

Je hebt Mij. Je hebt leven. Je hebt een ziel. En een vierde: Je hebt ideeën.

Je hebt Mij altijd gehad. Ik heb altijd bestaan en vanuit Mijn bestaan kwam jij.

Ik zou deze gedachten anders kunnen verwoorden: Jij bent Mij. Jij bent leven. Jij bent ziel.

Deze zijn absoluut. Deze kunnen niet worden weggenomen.

vrijdag 31 januari 2014

SaLuSa via Mike Quinsey - 31 Januari 2014

SaLuSa
" Op dit Moment Ontwaken Jullie naar Je Ware Potentieel nu Jullie Bewustzijn zich Uitbreidt"
31 Januari 2014 / Mike Quinsey


Vanwege wat er rondom jullie heen gebeurt lijken harmonie en vrede ver weg, toch zal langzamerhand de beroering minder worden en in een relatief korte tijd zal vrede zich op Aarde vestigen. Dat is vanwege de komst van het Nieuwe Tijdperk en daardoor worden de trillingen hoger. Deze veranderingen zouden altijd al in deze periode plaatsvinden, met de uiteindelijke afscheiding van degenen die klaar zijn om te ascenderen en van degenen die dat niet zijn. Dit is onvermijdelijk nu de trillingen toenemen tot het punt waarop alleen die zielen die hetzelfde niveau hebben bereikt kunnen verblijven. Het is de culminatie van duizenden jaren ervaring in vele levens in verschillende tijdperken. Het einde van een cyclus is een belangrijke tijd, wanneer alle zielen beslissen hoe goed hun levensplan hun verdere evolutie heeft bevorderd en of ze een bepaalde ervaring moeten herhalen.


Aartsengelen Michael en Rafael - De Straling der Liefde - + Meditaties - 31 Januari 2014 / Rita Pulmans

Aartsengelen Michael en Rafael
Jullie Buigen Nu als het ware Jullie Negatieve Straling om naar Positieve Straling;
De Straling der Liefde
31 Januari 2014 / Rita Pulmans


Rita: Ik plaats eerst even dit citaat in verband de vraag die ik aan Aartsengel Michael stel.
Citaat uit: Een Uur met een Engel van Steve Beckow, Zie link: http://wakkeremensen.blogspot.nl/2013/09/een-uur-met-een-engel-2-september-2013.html
Steve Beckow:  Dank u wel. Laat mij snel twee vragen stellen van een luisteraar die ik beloofd had te zullen vragen, en dan keren wij terug naar deze discussie. Deze luisteraar woont op Maui, en hij zegt, "Wij krijgen heel veel serieuze rapporten over de ernst van de gelekte straling in de oceaan vanuit Fukushima dat nu diens weg naar hier gemaakt heeft. Ik voel dat ons niet de gehele waarheid verteld wordt". Hij zegt dat er tests geweest zijn op de tonijn die hoge niveaus aan straling laten zien en grafieken van NOAA tonen de verspreiding van de straling aan. Zijn deze tests en andere rapporten ontworpen om de mensen in de angst te plaatsen? Hoe is de situatie met de vermeende Fukushima straling?

Djwhal Khul - Pijn Weg Tikken - 30 Januari 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Pijn Weg Tikken"
30 Januari 2014 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Laat ons beginnen met een gouden-witte kleur die binnenkomt via de kroonchakra alsjeblieft. Ik wil een heleboel van deze gouden-witte kleur door jullie lichaam heen zien stromen, welke een overvloed aan genezingskracht binnenbrengt.

En dan wil ik door de "Faster EFT" (deze link is de nl uitleg op Wikipedia) heengaan, omdat wat wij zien is een heleboel minieme kwalen, pijnen, minieme ziektes, kwetsuren en enige van belang zijnde ziektes vanwege wat er kosmisch energetisch naar de Aarde toekomt, wel feitelijke jullie gehele Zonnesysteem, de Galactische riem is feitelijk zo ongeveer in een staat van beroering.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 30 januari 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 30 januari 2014

Dierbaren, jullie zetten je plezier en jullie passies uit, wat brengt het je om vreugde, tot een later tijdstip uit te stellen? Denken jullie dat werk voorrang heeft en genot zich zal voordoen als jullie daarna tijd hebben? Heb jullie gemerkt dat die tijd voor plezier nooit gebeurt? Ben je zo uitgeput van al je verplichtingen dat je gewoon in slaap valt voordat je zelfs maar kunt denken over wat jou plezier zou kunnen brengen, en alleen weer wakker wordt om helemaal opnieuw hetzelfde te doen?

Jullie vreugde is absoluut noodzakelijk voor jullie leven expressie. Het is door jullie interesses en genoegens dat jullie balans, verbinding, plezier en schoonheid vinden in jullie leven. Het is door die interesses dat jullie het Nu moment omarmen en afstemmen met de Bron. Er is niets nobels aan het negeren van die dingen, in feite, door dit te doen zorgt ervoor dat jullie uit balans vallen en dat zal leiden tot een leven van sleur, ongemak en ongeluk.

Politieke en maatschappelijke leugens van waarheid onderscheiden 30 januari, 2014

Politieke en maatschappelijke leugens van waarheid onderscheiden
30 januari, 2014

Hoe maak je van de waarheid een leugen, en vervolgens van de leugens een ‘valse waarheid’..

Een valse waarheid waarvan de meesten niet beseffen, noch vermoeden dat ie vals is en daardoor dus deze ‘valse waarheid’ voor écht aannemen. Doordat deze hen als écht voorgehouden wordt.. Door bijvoorbeeld de media, door overheden die ons vals voorlichten en door alle autoriteiten die ons ‘officieel’ van alles wijs kunnen maken. Omdat we niet in onze eigen waarheid geloven, niet kritisch zijn.. Of zo je wilt, nog ‘slapende’ zijn..

Draai het eens om, en wel 180º..!!

De 180º-doctrine houdt in, dat als je iets wordt aangepraat of voorgehouden, je die bewering dan direct 180º zou moeten omdraaien om enigszins te begrijpen hoe het ECHT zit..! De voornaamste bronnen van vervuiling zijn daarbij de gecontroleerde corporate media, het onderwijs en de kansel/het geloof. Zij maken gebruik van het principe van de omgekeerde redenatie. Deze lijkt op te gaan, maar is in de basis zo verwarrend, dat je nauwelijks door hebt, dat de waarheid/realiteit precies is omgedraaid, of zoals je wilt: gespiegeld..!

We zijn als gevangenen, opgesloten in een ommuurde gevangenis. Ons is aangepraat dat alles wat zich buiten de ‘beschermende gevangenismuren’ bevindt, de gevangenis is en dat wij zelf moeten geloven (aannemen zonder hard bewijs), dat wij binnen die muren in volstrekte vrijheid leven. Iemand die anders beweert, wordt meteen voor gek verklaard, uitgelachen of uitgeschakeld. Eén van die manieren om mensen te ridiculiseren is te spreken over ‘complottheorieën’..! 

Een Schrijven van de Schepper 31 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Het Antwoord"
31 Januari 2014 - Jennifer Farley

Als je gevraagd hebt en op een antwoord van Het Universum wacht en je hebt niet het gevoel dat het komt ... haal adem en open jouw geest. Soms, wanneer jouw aandacht op alleen maar één ding gericht is, zal je vergeten om naar het Oneindige perspectief te kijken. Laat de behoefte voor een antwoord los om op een manier te komen dat je het verwacht. Kijk rond, kijk binnenin en buiten om je heen; het zal op manieren komen dat je het het minst verwacht.

~ De Schepper
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


Ascentie van Angela Hope, deel 1 van 2 & deel 2

Ascentie van Angela Hope, deel 1 van 2 & deel 2


Angela Hope heeft een van moment tot moment verslag gezonden van wat Ascentie schijnt te zijn, waarvan ik denk dat net zo interessant is als welk stuk ook dat ik gezien heb. We weten dat er golven van ascentiemakers zijn en Angela schijnt een van de eerste omhoog gangers te zijn. Ik zet hier haar beschrijving. Dank je, Angela.

Mijn naam is Angela. Ik vond jullie schrijfsels op het web. Ik zocht naar dingen om uit te leggen wat ik allemaal beleef. Voor dit waren het allemaal symptomen van een ascentie proces die zooooo onprettig waren en zoooo lang duurden! Ik kan jullie niet eens vertellen hoe verbijsterend het leven nu is en ik ben zo gelukkig dat ik mijn leven met boodschappen heb gedocumenteerd, met postings op FaceBook enz. Ik wil dit ook aan jullie(Steve Beckow) vertellen.

In december vorig jaar waren mijn ascentie symptomen zo vreselijk dat ik er niet tegen kon in mijn eigen schoenen te staan. Het was alsof alles in mijn leven afbrak, van binnen en van buiten.

Op deze dag van je leven 31 januari 2014

Vrijdag 31 januari 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat je alleen kunt slagen, je kunt niet falen.

Falen is onmogelijk, het is een illusie. Niets is een mislukking. Niets.
Alles beweegt het menselijke verhaal, en daarmee het proces van
evolutie, voorwaarts.
Alles brengt jou voorwaarts op je reis.

Je hoeft geen seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je deze boodschap vandaag kreeg.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]


De Kosmische Stralen. De stralen 8 tm 12. Geplaatst: 31 januari 2014


De Kosmische Stralen.
De stralen 8 tm 12.
De Vijf Geheime Stralen van het Leven van Christus.
           Laatste deel uit deze serie
          Geplaatst: 31 januari 2014

De Vijf Primaire Expressies van het Gods Leven, die je voorbestemd bent volledig meester te worden. Deze vertegenwoordigen de Geheime Krachten van de Vijfvoudige Stroming van het Leven van de Universele Goddelijke Expressie die jij dient te bezielen. Dit heeft alles te maken met Opoffering, Autoriteit en Beheersing. Er zijn Zeven Grote Chakra’s en Vijf Kleinere Chakra’s die corresponderen aan de Vijf Geheime Stralen met een totaal aantal van 144 Lichtcenra in het menselijke lichaam. De Lichtemanatie van het Goddelijke Hoofd, de Zeven Stralen van Wit Licht die door het Prisma van het Christusbewustzijn stromen.

© Lia Kluijtmans

… de informatie over de 5 geheime stralen zult ge niet uit boekwerken vergaren alleen in uw harten …

Kosmisch weerbericht “Zwanger zijn van de nieuwe mens” 31 januari 2014 / Yvonne Weeber

Kosmisch weerbericht “Zwanger zijn van de nieuwe mens”
31 januari  2014
door Yvonne Weeber

Lieve mensen,

Vandaag nieuwe maan in Waterman. De tweede nieuwe maan in één maand, want we begonnen het nieuwe jaar ook met een nieuwe maan Deze maan van vandaag is dus heel bijzonder en ook best pittig. Hij staat het dichtste bij de aarde op dit moment. Dus heel veel emoties en loslaten. Maar als die tranen gevloeid hebben, ook weer heel veel inspiratie en nieuwe ideeën die je ten uitvoer wil gaan brengen. Je kunt het gevoel hebben van he he, er komt eindelijk een beetje schot in. Het was heel lastig de afgelopen paar weken. Dat komt doordat bijna alle vijf de persoonlijke planeten retrograde of in de schaduwperiode lopen.

Een Schrijven van de Schepper 30 Januari 2014 - Jennifer Farley

"In Jouw Kracht Staan"
30 Januari 2014 - Jennifer Farley

Wanneer je verklaard dat een omstandigheid voorbij jouw controle is, dan geef jij jouw kracht weg en laat jij je verantwoordelijkheid ervoor los. Stap achteruit, haal diep adem en weet dat jij het was die om de ervaring vroeg. Je hoeft het niet noodzakelijkerwijs leuk te vinden, maar wanneer het arriveert, verdient het om net zoveel als wat anders dan ook geëerd te worden.

~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Het Manuscript van Overleving - Deel 393 - Aisha North 30 Januari 2014

Laat Los, en Spring van die Klif Af en in/naar de Vrijheid waar Jullie zo naar Verlangen
30 Januari 2014 / Aisha North

Zo onderhand, zullen jullie goed bekend zijn met deze eindeloze fluctuaties van energie welke jullie wezen binnenkomen, en wij wagen het te veronderstellen dat jullie allemaal op de één of andere manier in staat geweest zijn om tot dusverre binnenin toegang te verkrijgen tot onontgonnen territorium. Dit mag voor sommigen van jullie niet aanvoelen als wat voor een grote prestatie dan ook, aangezien jullie tot nu toe waarschijnlijk niet in staat geweest zijn om nochtans een kleine teug te krijgen van deze enorme grote oceaan van eindeloze informatie welke binnenin ligt, maar toch, denken wij dat het jullie hongergevoel voor meer aangezet heeft. Want meer zit eraan te komen dierbaren, en het zal met horten en stoten komen, in enorme grote brokken en in piepkleine hapjes, en waarschijnlijk wanneer je het het minst verwacht. 


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 31 januari 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 31 januari 2014

Een veel voorkomende vraag die ons wordt gesteld is, "Hoe weet ik dat ik in de stroming zit?" De grootste indicator dat je in de stroming zit is een gevoel van een groter gemak. Als je probeert om iets te forceren, gefrustreerd bent, geblokkeerd, je verzet, of het gevoel hebt dat de dingen monumentale inspanning vereisen, is dat zeker een teken dat je niet in de stroming zit. De stroming blijft weg, je eigen weg en het kiezen van het pad van gemak en ondersteunde beweging. En terwijl de stroming misschien tijden heeft van tastbare beweging en andere periodes van luwte kan hebben, krijgt u altijd signalen uit het universum dat je precies daar bent waar je moet zijn. Kijk uit naar hen.

De toevalligheden, de engel of getaltekens, vinden informatie of items met weinig tot geen moeite, die zijn precies wat je nodig hebt, de wetendheid van het zijn op de juiste plaats op het juiste moment - allen zijn prachtige indicatoren dat je in de stroming zit. Meer dan al het andere, niettemin, uw voornemen om in overgave te blijven en te bewegen met de liefdevolle steun van het universum, samen met het gevoel van groter gemak, zijn zeker tekenen dat je in de wonderlijke en goddelijke stroom van de schepping zit.


~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Ascentie nieuws Februari 31 januari 2014 / Fran Tielemans

Ascentie nieuws Februari
door Fran Tielemans
31 januari 2014

De 8-energie van januari

De 8-energie van januari zorgde ervoor dat we de voorbije weken vooral bezig zijn geweest met het zoeken naar en creëren van balans, op alle vlakken. Voor zij die de afgelopen maanden fysiek over hun grenzen zijn gegaan, betekende dat vooral fysieke hercalibrering en recuperatie. Voor anderen was het vooral een proces van heraflijning en balancering van gedachten, overtuigingen, intenties en met af en toe plots opduikende emoties die losgelaten dienden te worden. Voor de meesten onder ons was het waarschijnlijk een mix van beide.

Een golf van zonnevlammen vuurt verandering aan

De maand begon en eindigde met een golf van zonnevlammen (sinds afgelopen maandag 27/1 is de energie heel heftig), die zich zoals altijd twee keer laten voelen: op het moment dat ze op de zon ontstaan, en op het moment dat de energie indaalt doorheen onze chakra's, en het is vooral het laatste wat ascensiesymptomen veroorzaakt.

Heavenletter #4816 Helder Stralend Licht Ben Jij / 31 januari 2014

Helder Stralend Licht Ben Jij
Vrijdag 31 januari 2014

God zei:

Ik vraag jou niet geweldiger te zijn dan je bent. Ik vraag jou om zo geweldig te zijn als je bent, zo geweldig als Ik weet dat je bent. Jullie, geliefden, kunnen misschien de laatste zijn die jullie Grootsheid kennen. Omdat je moeilijkheden hebt, betekent dat niet dat je niet geweldig bent. Het kan zijn dat jij jezelf waardeert via ongeldige normen. Groots zijn, is niet hetzelfde als het meegaan met wat de wereld zegt, en jij hebt het standpunt van de wereld aangenomen. Er zijn momenten waarop het kan zijn dat jij jezelf zelfs als niet de moeite waard beschouwt. Er is een tendens in de wereld om jezelf te zien met plussen en minnen, en minnen doen afbreuk aan de heerlijkheid die jij bent. Het kan zijn dat jij jezelf als de periferie van jouw leven ziet, dat wil zeggen de schijnbare resultaten van jouw leven aan de buitenkant. Omdat je misschien in een krot leeft maakt dat jou niet minder. Jij bent niet het gebouw waar jij in woont. Waar je woont is niet jij. De omstandigheden van je leven ben jij niet. Er is veel meer omtrent jou dan je rijkdom of je armoede. Als je het kon zien, als je het echt zou kunnen, zou je jezelf als Helder Stralend Licht zien, ongeacht wat de wereld misschien zou kunnen zeggen.

donderdag 30 januari 2014

Aartsengel Michael "Jouw Gebied van Hemels Licht Creëren" Ronna Herman, LM-02-2014 (Februari 2014)

Aartsengel Michael
"Jouw Gebied van Hemels Licht Creëren"
Doorgegeven via Ronna Herman, LM-02-2014 (Februari 2014)

Geliefde meesters, jullie beginnen te begrijpen hoe anders jullie fysieke werkelijkheid zal zijn als jullie toegang verkrijgen tot de hogere rijken en steeds meer verfijnde frequenties daarvan integreren. Jullie zullen ook beseffen hoe radicaal jullie toekomstige levenservaringen zullen veranderen. Aangezien de telepathische en heldervoelende vaardigheden van iedereen geperfectioneerd worden, zullen jullie begrijpen waarom waarheid, eer en integriteit doorslaggevend zullen worden. Wij zijn ons bewust van de Lichtpatronen welke jullie uitstralen, en ook van de resonantie van jullie energetische handtekening, of het nu harmonieus of disharmonieus is. Wij zien jullie uitstraling of het gebrek daaraan, en voor ons kunnen jullie niet waarlijk verbergen wie jullie zijn. In de nabije toekomst, zal dit geschenk ook de norm voor vele geavanceerde Lichtwerkers worden.

Je streeft er niet alleen naar om naar balans en harmonie binnenin terug te keren, maar het is de grootste wens van jouw Hogere Zelf dat je het prachtige Ziel Lied, dat onvergelijkbaar van jou is, opnieuw opeist en perfectioneert. De spectrums van Licht en van geluid in ons rijk van bestaan zijn ver voorbij jullie zintuigen en zelfs voorbij jullie voorstellingsvermogen. In jullie werkelijkheid, kunnen jullie alleen een minuscuul portie van de hemelse geluiden ervaren, het stralende Licht, en de macht en majesteitelijkheid van onze omgeving.

De Kosmische Stralen De Zevende Straal: De Vrijheid van God

De Kosmische Stralen
De Zevende Straal: De Vrijheid van God

Geplaatst: 30 januari 2014

Informatie in de jaren 70 doorgegeven door El Morya via Mark Prophet

Kleur: violet
Dag: zaterdag
Chakra: zetel der ziel


Chohans: Saint Germain & Portia
Retraite verblijf: Transylvanië, Roemenië en in Tabel Mountain, Grand Tetons, Wyoming, U.S.A.

Aartsengel & Archeia: Zadkiël & Amethyst
Retraite verblijf: Cuba

Elohim: Arcturus en Victoria
retraite verblijf: bij Luanda, Angola, Afrika

muziek: driekwartsmaat van de wals, zoals in de Weense walsmuziek tot uitdrukking komt

Op deze dag van je leven, 30 januari 2014

Donderdag 30 januari 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat "gelijk" hebben er niets mee te maken heeft.
Het idee dat jullie "goed" noemen, is het idee dat iemand anders "fout" noemt.

De oplossing die jij "perfect" noemt is de oplossing die een ander "onwerkbaar" noemt. De positie die je voelt is onaantastbaar en is de bijzondere positie die anderen aanvallen.

Wat zal dit alles oplossen? Niet aanvallen, dat is zeker.
En ook niet verdedigen. Dus wat blijft er over?
Simpelweg menselijke liefde.

Het soort liefde dat zegt: "Het maakt niet uit wie goed of fout is. Het maakt alleen uit dat je niet gekwetst bent.
En daar kunnen we beide voordeel van hebben.
Alle echte voordelen zijn wederzijds. "Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Een Hathor Planetaire Boodschap door Tom Kenyon De Innerlijke Zon 11 januari 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap door Tom Kenyon  
De Innerlijke Zon
11 januari 2014
vertaling winny

Volgens de Hathors is onze levenskracht (of sekhem) “geboren” in de zonnevlecht (het Derde Chakra), en van daaruit straalt deze subtiele levensvorm door het lichaam heen terwijl hij gelijktijdig na het Eerste en Tweede chakra naar beneden gaat waar hij een eerste kracht wordt voor het opstijgen van bewustzijn maar ook als ‘seksuele’ energie.

Deze geluidsmeditatie geeft jullie zonnevlecht energie en tilt zachtjes de kwaliteit omhoog van jullie eigen levenskracht, die een directe betrekking heeft op jullie bewustzijn.

Kort na het horen van NASA die de omkering had bevestigd van de magnetische pool van onze Zon, moedigden de Hathors me aan om de geluidsarchieven te bezoeken en om te luisteren naar een geluidsmeditatie die ze gegeven hadden bij een Hathor Intensief in 2009.

Aartsengel Zadkiel “Het Ontvangen van de Energie van het Hogere Licht" Februari 2014 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
“Het Ontvangen van de Energie van het Hogere Licht"
Februari 2014 / Linda Robinson
Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag, wensen wij te spreken over de energetische patronen van verandering en hun belang bij het binnenbrengen van nieuwe patronen van het Hogere Licht.

Jullie ontvangen krachtige instromingen van hogere energie die in golven naar jullie toekomen en die exponentieel toenemen.

Oude energetische patronen worden ontmanteld om een duidelijke weg voor te bereiden voor de nieuwe energie om zich te ontwikkelen en te manifesteren in/naar formidabele nieuwe patronen van het hogere trillingsLicht.

De oude energetische patronen zijn samengesteld uit gedachten en houdingen die gebaseerd zijn op de derde dimensionale frequenties. Terwijl deze niet ongunstig zijn, zijn zij niet de hoogste mogelijkheid die nu voor de mensheid beschikbaar is. Het is gelijk aan het krijgen van een nieuw model auto of een gebruiksvoorwerp dat meer opgewaardeerde eigenschappen heeft.

De Raden van Hogere Zelven 29 Januari 2014 / Ron Head

De Raden van Hogere Zelven
"Dit is Zeker een Tijd Waarvoor Wij Gewerkt en Waarop Wij Gewacht Hebben"
29 Januari 2014 / Ron Head

Vandaag zal onze conversatie verder gaan met een discussie over wat Februari jullie brengt.

Er wordt nu veel gesproken en gespeculeerd over dit onderwerp. Dat is in feite omdat een groot aantal mensen in staat zijn om de energie van een grote op handen zijnde energie te voelen. Zelfs diegenen zonder toegang tot jullie nieuws media, welke jullie sowieso niet veel vertellen, of jullie internet voelen de intense rusteloosheid welke vele van jullie maatschappijen overspoelen. Allen zijn onderworpen aan de immer toenemende overstromingen van Licht waar jullie planeet doorheen passeert. Alles en iedereen heeft veranderingen aan hun opmaak van energie gehad, en krijgen dat nu, en dat heeft steeds meer invloed op hun fysieke en mentale zelven.

Een Schrijven van de Schepper 29 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Woorden"
29 Januari 2014 - Jennifer Farley

Het is tijd om nauwkeurig aandacht te schenken aan jouw woorden. Toegeven aan elkaar en jezelf met frasen van zelfgeringschatting doen niets behalve jou in de ruimte houden van het niet waardig en verdienend zijn. Waardeer jezelf en diegenen rondom jou heen als een eerste stap naar gezonde manifestatie.

~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/