Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 31 januari 2014

SaLuSa via Mike Quinsey - 31 Januari 2014

SaLuSa
" Op dit Moment Ontwaken Jullie naar Je Ware Potentieel nu Jullie Bewustzijn zich Uitbreidt"
31 Januari 2014 / Mike Quinsey


Vanwege wat er rondom jullie heen gebeurt lijken harmonie en vrede ver weg, toch zal langzamerhand de beroering minder worden en in een relatief korte tijd zal vrede zich op Aarde vestigen. Dat is vanwege de komst van het Nieuwe Tijdperk en daardoor worden de trillingen hoger. Deze veranderingen zouden altijd al in deze periode plaatsvinden, met de uiteindelijke afscheiding van degenen die klaar zijn om te ascenderen en van degenen die dat niet zijn. Dit is onvermijdelijk nu de trillingen toenemen tot het punt waarop alleen die zielen die hetzelfde niveau hebben bereikt kunnen verblijven. Het is de culminatie van duizenden jaren ervaring in vele levens in verschillende tijdperken. Het einde van een cyclus is een belangrijke tijd, wanneer alle zielen beslissen hoe goed hun levensplan hun verdere evolutie heeft bevorderd en of ze een bepaalde ervaring moeten herhalen.


Djwhal Khul - Pijn Weg Tikken - 30 Januari 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Pijn Weg Tikken"
30 Januari 2014 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Laat ons beginnen met een gouden-witte kleur die binnenkomt via de kroonchakra alsjeblieft. Ik wil een heleboel van deze gouden-witte kleur door jullie lichaam heen zien stromen, welke een overvloed aan genezingskracht binnenbrengt.

En dan wil ik door de "Faster EFT" (deze link is de nl uitleg op Wikipedia) heengaan, omdat wat wij zien is een heleboel minieme kwalen, pijnen, minieme ziektes, kwetsuren en enige van belang zijnde ziektes vanwege wat er kosmisch energetisch naar de Aarde toekomt, wel feitelijke jullie gehele Zonnesysteem, de Galactische riem is feitelijk zo ongeveer in een staat van beroering.

De Kosmische Stralen. De stralen 8 tm 12. Geplaatst: 31 januari 2014


De Kosmische Stralen.
De stralen 8 tm 12.
De Vijf Geheime Stralen van het Leven van Christus.
           Laatste deel uit deze serie
          Geplaatst: 31 januari 2014


De Vijf Primaire Expressies van het Gods Leven, die je voorbestemd bent volledig meester te worden. Deze vertegenwoordigen de Geheime Krachten van de Vijfvoudige Stroming van het Leven van de Universele Goddelijke Expressie die jij dient te bezielen. Dit heeft alles te maken met Opoffering, Autoriteit en Beheersing. Er zijn Zeven Grote Chakra’s en Vijf Kleinere Chakra’s die corresponderen aan de Vijf Geheime Stralen met een totaal aantal van 144 Lichtcenra in het menselijke lichaam. De Lichtemanatie van het Goddelijke Hoofd, de Zeven Stralen van Wit Licht die door het Prisma van het Christusbewustzijn stromen.

© Lia Kluijtmans

… de informatie over de 5 geheime stralen zult ge niet uit boekwerken vergaren alleen in uw harten …

Kosmisch weerbericht “Zwanger zijn van de nieuwe mens” 31 januari 2014 / Yvonne Weeber

Kosmisch weerbericht “Zwanger zijn van de nieuwe mens”
31 januari  2014
door Yvonne Weeber

Lieve mensen,

Vandaag nieuwe maan in Waterman. De tweede nieuwe maan in één maand, want we begonnen het nieuwe jaar ook met een nieuwe maan Deze maan van vandaag is dus heel bijzonder en ook best pittig. Hij staat het dichtste bij de aarde op dit moment. Dus heel veel emoties en loslaten. Maar als die tranen gevloeid hebben, ook weer heel veel inspiratie en nieuwe ideeën die je ten uitvoer wil gaan brengen. Je kunt het gevoel hebben van he he, er komt eindelijk een beetje schot in. Het was heel lastig de afgelopen paar weken. Dat komt doordat bijna alle vijf de persoonlijke planeten retrograde of in de schaduwperiode lopen.

donderdag 30 januari 2014

De Kosmische Stralen De Zevende Straal: De Vrijheid van God

De Kosmische Stralen
De Zevende Straal: De Vrijheid van God

Geplaatst: 30 januari 2014

Informatie in de jaren 70 doorgegeven door El Morya via Mark Prophet

Kleur: violet
Dag: zaterdag
Chakra: zetel der ziel


Chohans: Saint Germain & Portia
Retraite verblijf: Transylvanië, Roemenië en in Tabel Mountain, Grand Tetons, Wyoming, U.S.A.

Aartsengel & Archeia: Zadkiël & Amethyst
Retraite verblijf: Cuba

Elohim: Arcturus en Victoria
retraite verblijf: bij Luanda, Angola, Afrika

muziek: driekwartsmaat van de wals, zoals in de Weense walsmuziek tot uitdrukking komt

Een Hathor Planetaire Boodschap door Tom Kenyon De Innerlijke Zon 11 januari 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap door Tom Kenyon  
De Innerlijke Zon
11 januari 2014
vertaling winny

Volgens de Hathors is onze levenskracht (of sekhem) “geboren” in de zonnevlecht (het Derde Chakra), en van daaruit straalt deze subtiele levensvorm door het lichaam heen terwijl hij gelijktijdig na het Eerste en Tweede chakra naar beneden gaat waar hij een eerste kracht wordt voor het opstijgen van bewustzijn maar ook als ‘seksuele’ energie.

Deze geluidsmeditatie geeft jullie zonnevlecht energie en tilt zachtjes de kwaliteit omhoog van jullie eigen levenskracht, die een directe betrekking heeft op jullie bewustzijn.

Kort na het horen van NASA die de omkering had bevestigd van de magnetische pool van onze Zon, moedigden de Hathors me aan om de geluidsarchieven te bezoeken en om te luisteren naar een geluidsmeditatie die ze gegeven hadden bij een Hathor Intensief in 2009.

dinsdag 28 januari 2014

De Kosmische Stralen: De Zesde Straal: De Vrede van God Geplaatst 28 januari 2014

De Kosmische Stralen
De Zesde Straal: De Vrede van God

Geplaatst 28 januari 2014


informatie in de jaren 70 doorgegeven door El Morya via Mark Prophet

Kleur: purper en goud
Dag: donderdag
Chakra: solar plexus
Edelstenen: topaas, robijn, alexandrijn, diamant met parels

Chohan: Lady Master Nada
Retraite verblijf: Saudie Arabië

Aartsengel & Archeia: Uriël & Aurora
Hun retraite verblijf: De Tatra-bergen ten zuiden van Krakau, Polen

Elohim: Peace en Aloha
Hun retraite verblijf: De Hawaii eilanden