Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 januari 2014

Bijverschijnselen van het Nieuwe Licht 24 Januari 2014 Sandra Walter

Bijverschijnselen 
van het Nieuwe Licht
24 Januari 2014
Sandra Walter
Het is het beste om je niet ongerust te maken over de bijverschijnselen van deze intensieve golven. Het doel is uitbreiding van bewustzijn en een dimensionale verschuiving; het lichaam, als het bestuurd en ondersteund wordt het aldus te doen, zal deze reis zo goed als het dat kan complimenteren.

Heel veel mensen hebben vragen gesteld over opmerkelijke symptomen. Er is een zeer gedetailleerde module over het Lichamelijke Bewustzijn in de Ascentie Cursus(Engelstalig!!) welke alles dekt waar het lichaam doorheen zal gaan tijdens de Ascentie en hoe dat proces te ondersteunen en te versnellen.

Leylijnen 3 Geplaatst:24 januari 2014

Artikelen over Leylijnen 3
Geplaatst:24 januari 2014

Om verwarring te voorkomen een verduidelijking van de gebruikte termen op deze website:

· Leylijnen = naam voor energetische banen van energie waar de christenen en heidense volkeren hun heiligdommen (en tevens alignments) op plaatsten. Het is een specifieke soort van energielijnen!

· Energielijnen = verzamelnaam voor alle soorten energielijnen zoals leylijnen, hartmannlijnen, currylijnen, enzovoorts.

· Aardstralen = verzamelnaam voor diverse energieën die de gezondheid van de mens kunnen schaden.

· Alignments = naam voor lijnen in het landschap die zichtbaar zijn op de kaart of in het landschap, waarop bijvoorbeeld oude kerken, kathedralen, heilige bomen, dolmens, hunebedden, menhirs, steenkringen, grafheuvels, oude forten, en doodwegen op gesitueerd zijn. Deze alignments zijn (vrijwel) altijd gesitueerd op leylijnen.

Leylijnen & andere energielijnen.

Saul: Liefde Verbindt Jullie in een Harmonieuze en Eeuwige Aaneenschakeling van Verbindingen die.................. / John Smallman op 24 januari 2014

Saul: 
Liefde Verbindt Jullie in een Harmonieuze en Eeuwige Aaneenschakeling van Verbindingen die Jullie Samen Brengt in een Vreugdevolle en Eeuwige Communie
 John Smallman op  24 januari 2014
Hier in de spirituele rijken is alles klaar voor jullie ontwaken. Op Aarde zou je een feest, vuurwerk, en geweldige muziek kunnen verwachten, om een gedenkwaardige gelegenheid zoals deze te vieren, alleen is een dergelijke gelegenheid nooit eerder voorgekomen. Wat we hebben voorbereid om jullie komst te begroeten is veel, veel grootser dan alles wat jullie ooit tijdens één van jullie aardse levens hebben meegemaakt of zelfs maar van hebben gedroomd. Jullie zullen allemaal een absolute overvloed aan verbazingwekkende genietingen ervaren als we opstaan ​​om jullie te begroeten en jullie cadeaus aanbieden speciaal gekozen om te resoneren met jullie diepst gekoesterde individuele wensen.

Ja, allen zijn ÉÉN, maar binnen die Eenheid zijn er een groot aantal individuele aspecten die de Ene vervolmaken en betoveren, door hun oneindige selectie van creatieve talenten en mogelijkheden. Het is voor elk van deze afzonderlijke aspecten van de Ene – ieder van jullie – dat deze gaven zeer zorgvuldig zijn uitgekozen vanwege hun onvergelijkbare geschiktheid. Er zullen geen teleurstellingen zijn! Allen zullen geschenken ontvangen die hen absoluut zullen verbazen en verrukken.

Een Schrijven van de Schepper 24 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Helemaal Wakker"
24 Januari 2014 - Jennifer Farley

Ik weet dat sommigen van jullie een beproevende tijd hebben op dit moment; het is niet gemakkelijk omringd te zijn door 'slapers' wanneer jij ontwaakt bent. Een deel van jouw menselijke zelf wil terugkeren naar de alledaagse wereld waar de meeste anderen in bestaan, om deel uit te maken van de menigte, om 'normaal' te zijn. Het Goddelijke Deel beseft dat het niet mogelijk is om terug te gaan en mag onthutst zijn over het gebrek aan belangstelling dat de mensen voor elkaar tonen. Want welbeschouwd, loopt de competitie diep in het massa bewustzijn op jullie Aardse vlak.

Vandaag, vraagt Het Universum dat jij je op jouw Licht en Liefde focust … je ervan verzekerend om het in grote golven uit te sturen naar diegenen die nog steeds slapende zijn. Wanneer de tijd komt, zullen zij naar jou voor begeleiding kijken en dat is wanneer jouw werkelijke werk zal beginnen. Tot dan, weet alsjeblieft dat alles goed en volmaakt op tijd is.

~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


Heavenletter #4810 Angst is een Pestkop / 25 januari 2014

Angst is een Pestkop
Zaterdag 25 januari 2014

God zei:

Je leerde niet om vertrouwen te hebben. Jou werd wantrouwen geleerd. Jou werd geleerd om te leven in de wereld zoals je met een weerbarstig beest zou leven. Jou werd geleerd om vrijpostig te zijn, zelfs brutaal, in het gezicht van het leven, of jou werd geleerd om timide te zijn. Hoe dan ook, je leerde te vrezen. Jou werd geleerd dat bepaalde gebeurtenissen in het leven onaanvaardbaar waren.

Wat als je dat alles niet had geleerd? Je zou een ander begrip hebben en je zou je anders bewegen in het leven. Warm of koud, het zou beide goed zijn. Je zou veel meer dan een ontvanger zijn. Je zou zelfs een verwelkomer van het leven zijn als het verschijnt.

Als je het leven zou nemen zoals het komt, waar zou je bang voor zijn? Wat zou er verschrikkelijk zijn? Zoals jij je voelt, zo handel of reageer jij. Wat als je niet bang zou zijn? Wat als je hele wereld niet zou afhangen van hetgeen erin gebeurde? Zou je niet vrij van angst zijn?


Kryon: "Demystificeren van de Nieuwe Tijd - 3 " 25 januari 2014

LIVE KRYON CHANNELLING

"Demystificeren van de Nieuwe Tijd - 3 "

Deze live channeling werd gehouden in Edmonton, AB, Canada.

Lee Carroll
25 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Edmonton, AB, Cananda.

Noot Henk: Deel 2 is (nog) niet op papier uitgebracht. Het staat wel als audio te beluisteren op de Kryon-website in de VS.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst


Er is een tijd geweest waarop mijn partner in het channelingsproces niet zo betrokken was als nu. De nieuwe term is dat hij “opzij stapt” wat betekent dat hij er steeds bij is. Het channelingproces is geen overname en voor degenen die dit willen horen en denken dat het vreemd, mysterieus of griezelig is zou ik dit willen zeggen om te onderzoeken: De inheemsen van jullie planeet begrepen dit proces en zij deden het geregeld.vrijdag 24 januari 2014

Het Manuscript van Overleving - Deel 391 - Aisha North 24 Januari 2014


Houd Ermee Op om Niet te Geloven in Wat Jullie Niet Kunnen Zien…
24 Januari 2014 / Aisha North

Jullie zijn al door talrijke voorvallen heengegaan toen jullie bij jezelf gewaarwerden te lijden door de illusie van geen-vooruitgang, en wij zijn ons er goed bewust van dat dit een fase is die voor jullie allemaal belastend is. Wanneer wij het woord illusie gebruiken, is het met een bedoeling, omdat jullie nooit te lijden hebben van een gebrek aan vooruitgang, verre van dat, maar aangezien jullie menselijke brein nog steeds behoorlijk beperkt is in diens capaciteit om vooruitgang te registreren op iedere andere manier dan de vooruitgang waar jullie gewend aan zijn geraakt tot dusverre in jullie lange lijn van het menselijke bestaan, is het bij tijden nog steeds een behoorlijke uitdaging om jullie te laten begrijpen dat wat geconstrueerd mag worden als iets dat stilstaat, of zelfs een stap achterwaarts, in feite niets anders is dan een reuzensprong voorwaarts.

Laat het ons uitleggen. Zoals wij er vaak eerder over gesproken hebben, werd de mensheid op allerlei soorten van manieren in zeer, zeer strikte inperkingen gehouden, ook datgene dat het gebruik van jullie zintuiglijke waarneming omvat. En zoals jullie al meer dan heel goed weten, is de reikwijdte van de menselijke bekwaamheid vergeleken met wat jullie al geleerd hebben over het bereik van het bestaan, inderdaad een uitermate oppervlakkig bereik. Als we nochtans één concept zouden moeten noemen, het concept van het zicht, weten jullie heel goed dat het menselijke oog en het menselijke brein capabel schijnen te zijn van het alleen verwerken van een kleine fractie van de bandbreedte waar het licht in uitgestraald wordt. Wel, laat ons daar slechts aan toevoegen door te zeggen dat het bereik inderdaad zelfs breder is dan wat de mensheid ontdekt heeft, als jullie apparatuur, ongeacht hoe gecompliceerd ook door jullie wetenschappers geconstrueerd, mist ook de bekwaamheid aangaande het ontdekken van het echte bereik van wat als lichtgolven uitgezonden wordt. Want zie, jullie zien alleen waartoe jullie geprogrammeerd zijn om te zien, en tot nu toe, is dat behoorlijk beperkt geweest, en hetzelfde geldt voor al jullie andere zintuiglijke bekwaamheden. 


De Pleiadische Hoge Raad "De Terugkeer van de Goden" 23 Januari 2014 / Anna Merkaba

De Pleiadische Hoge Raad
"De Terugkeer van de Goden"
23 Januari 2014 / Anna Merkaba

Dierbare Geliefde Kinderen van het Universum,

Op de datum van de tweede opkomst van de maan en de getijde golven van het geluid van de hoorn die blaast door de winden van het vuur, de winden van verandering, zullen jullie een kolossale wolk op zien komen aan de horizon van jullie goddelijke zelven, een wolk opkomend aan de horizonten van jullie goddelijke zelven hetgeen de koers van de geschiedenis van de mensheid voor altijd zal veranderen.

De disclosure (bekendmaking) waar wij over spreken zal vanuit de richting van de oosterse wind van de vurige beklimmingen komen, de vurige beklimmingen van de goddelijke zelven, zal de vleugels van liefde en het prachtige arsenaal van vermomming verspreiden. Want de betreffende vermomden zullen de poorten van geen terugkeer openen, de poorten zullen de vurige hemelen open spreiden en de hemelen zullen wederom met de gehele mensheid spreken, met de gehele mensheid in het verheffende decreet dat zij vrij zullen zijn.

Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 24 januari 2014

Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 24 januari 2014
vertaling Winny


Blossom: Hallo. Het was goed om vorige week een kleine pauze te hebben…niet echt om jullie, meer de aanval van e-mails nadat we een gesprek hebben ‘uitgezonden’. Denk maar niet dat er een reserve secretaris om me heen zit om met me te werken bij dat zaakje! Ik heb geprobeerd om me af te stemmen op jullie toen ik die las, zodat jullie een algemene overeenstemming hebben van wat wij “hier beneden” doen en VOELEN. Ik hoop dat jullie dat konden oppikken en als dat zo is… hoe VOELEN JULLIE JE over wat WIJ VOELEN?

Federatie van Licht: Vanuit HET LICHT DAT WIJ ZIJN, zijn we altijd gelukkig om met jou te converseren… want we vinden dit zeer helpend. Wij hebben inderdaad voortdurend raad gehouden… betreffende de mogelijkheid om jullie een ‘LEIDEND LICHT’ te sturen in een of andere vorm… zodat jullie spirit kan worden opgetild en ‘hoop’ krijgt om door te gaan. We moeten benadrukken dat we niet begrepen of de ‘volheid’ konden speculeren hoe de dingen voor jullie waren geworden voor jullie allemaal… terwijl jullie leven onder die dwang van lagere energieën… en wij zijn tot het begrip gekomen dat het soms inderdaad een ‘gevecht om het Licht’ is… en dat brengt jullie energie naar zo’n laag verval.

Roerloze Tijd - januari 2014 De polariteitverandering van de zon 19 januari 2014/ - Steve Rother

Roerloze Tijd - januari 2014
De polariteitverandering van de zon
 19 januari 2014/ - Steve Rother

Geliefden, gegroet.

Ik ben eM en ik ben hier omdat jullie de planeet hebben veranderd. Jullie hebben elk afzonderlijk deel ervan veranderd en jullie beginnen nu te wennen aan een nieuwe wereld. Dat is besliste niet gemakkelijk en daarom willen wij jullie vertellen wat je te wachten staat, want dat is het mooie van waar jullie nu middenin zitten

De Hoeder heeft gesproken over deze verandering in de polariteit van jullie zon, maar de zon is niet de enige die van polariteit verandert. De Aarde is ook al meerdere keren veranderd. Waarom zou iets überhaupt de polariteit veranderen? Welnu, geliefden, de simpele reden is dat het allemaal om balans gaat.

Een Schrijven van de Schepper 23 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Je Grootste Meesterstuk"
23 Januari 2014 - Jennifer Farley

Wanneer een kunstenaar creëert, is er een beweging en stroming die ongeëvenaard is door alles op jullie Aardse-vlak bestaan. Het stuk mag niet volmaakt zijn, maar het heeft betekenis, diepte, laat de hartslag van Het Universum zien en de liefde van het creatieve proces met iedere streek. JIJ bent de kunstenaar en jouw leven is jouw grootste meesterstuk. Wordt één met en geniet van de schoonheid van dat alles.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Op deze dag van je leven 24 januari 2014

Vrijdag 24 januari 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat echte ambitie niet is wat je dacht dat het was.

Bill, de man die medeoprichter was van de Anonieme Alcoholisten,zei dit, en hij had gelijk. "Ware ambitie," zei hij, "is het diepe verlangen om zinvol en nederig te leven onder de genade van God. "

Wat is uw ambitie voor vandaag?
Wat staat bovenaan jou prioriteitenlijst?
Wat hoop je te doen vandaag?
Wat hoop je te zijn?

Jouw antwoord op deze vraag zal niet alleen de dag creëren, maar ook jou.
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]Heavenletter #4809 Een Doorlopend Verhaal / 24 januari 2014

Een Doorlopend Verhaal
Brief uit de Hemelen
Vrijdag 24 januari 2014

God zei:

Iedereen op Aarde is een kampioen. Zie jezelf niet als een gevallen held of als een jonkvrouw op Aarde. Jij bent jouw eigen zich vrijzinnig bewegende persoon op Aarde. Neem jezelf bij de hand en beweeg je voorwaarts en wees de zegen op Aarde die Ik jou bestemde om te zijn.

Jij moet jouw eigen held zijn. Hoewel Wij Eenheid zijn, ben jij een unieke persoonlijkheid op deze Aarde. Er is niemand net als jij. Jij bent de enige. Niemand kent jou zoals jij dat doet.

Aartsengel Tzadkiel (Zadkiel) Het Transmuteren van Oordeel in/naar Begrip 18 Januari 2014 / Julie Miller

Aartsengel Tzadkiel (Zadkiel)
Het Transmuteren van Oordeel in/naar Begrip
18 Januari 2014 / Julie Miller

Er zijn zoveel lieve zielen die teruggehouden worden door de stevige greep van hun emoties; emoties onderbouwd door teleurstelling, kwaadheid, verwijten en rancune om er een paar te noemen. Helaas creëren deze emoties een soort van bankschroef-greep houvast over jouw vermogen om geluk aan te trekken en er is slechts één persoon die deze zware, negatieve emoties los kan laten en die persoon ben jij.

Vergiffenis is een prachtige manier om jezelf en anderen de genezing te brengen die zeer zeker verdiend is. De genezing van het proces van vergiffenis kan onmiddellijk zijn of het kan op een later tijdstip gevoeld worden door groot geduld, het gebed, doorzettingsvermogen en vertrouwen dat alles zich zoals het zou moeten aan het uitwerken is - denk aan jezelf als een tot bloei komende bloem in plaats van een pakket van diep gezetelde kwaadheid en rancune die op het punt staat te exploderen. Het wordt begrepen dierbaren, dat vergiffenis nauw gerelateerd is aan mededogen en als jij je vasthoudt aan wat voor rancune of ontreddering dan ook, is het belangrijk om te vergeven en los te laten. Hoe meer je deze negatieve emoties met je ronddraagt hoe meer uitgeput jouw energie zal worden en mettertijd zullen deze negatieve emoties ermee beginnen jouw fysieke gezondheid te beïnvloeden.

donderdag 23 januari 2014

2014 zal een jaar zijn als geen ander jaar! januari 2014 / Patricia Cota-Robles

2014 zal een jaar zijn als geen ander jaar!
Door Patricia Cota-Robles
januari 2014
vertaling winny

2014 werd op het scherm van het Leven geboren door een explosie van Licht. Dit Licht werd door de hogere frequenties van Goddelijke Liefde binnen gestroomd vanuit de Goddelijke Liefde van onze Vader-Moeder God waar de Mensheid ooit toe in staat was die te kunnen dragen. De reden dat de Aardse Lichamen van de Mensheid nu deze veel hogere, verfijndere en oneindig meer krachtiger Licht kan verdragen, is door het God Zegenrijke succes van de myriaden activiteiten van Licht die bewerkstelligd werden in 2013 door de verenigde krachtsinspanningen van Hemel en Aarde.

2013 was het eerste jaar van de Nieuwe Aarde. Want in veel van die tijd liep de Mensheid nog met onze voeten in beide werelden. Wij verkregen ongelooflijke zegeningen uit de 5 Dimensionale patronen van volmaaktheid op de Nieuwe Aarde, maar tegelijkertijd ervoeren we de onafgemaakte resten van onze menselijke mis-creaties die aan de oppervlakte kwamen om te worden geheeld en getransmuteerd in het Licht van de oude Aarde.

Boodschap en meditatie van Aartsengel Michael 22 januari 2014 / Rita Pulmans

Boodschap en meditatie van Aartsengel Michael
22 januari 2014 / Rita Pulmans

Geliefde Aartsengel Michael,
R: Ik wilde graag aan u vragen of u mij kunt ingeven hoe en wat ik kan doen om mensen die ziek zijn, pijn hebben en om genezing vragen te ondersteunen in hun ziekteproces.
Wat kunnen we doen om hen te ondersteunen?
Ikzelf dacht aan gemeenschappelijke meditatie.
Kunt u hier ook een mooi gebed aan ons doorgeven?
Ik dank u. 
AEM: Geliefde ziel, lieverd, wat mooi dit initiatief, daar houden we van!
Oké, laat Mij beginnen met te zeggen dat jullie lieverds, alles maar dan ook alles wat jullie meemaken op Aarde, dat jullie dit alles hebben gecreëerd. Dat jullie hiervoor gekozen hebben om op één of andere manier een taak te vervullen, of aan te nemen. Wat dit is en hoe deze uitwerkt is voor ieder verschillend.

Een Schrijven van de Schepper 22 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Bezoek het Kind Opnieuw"
22 Januari 2014 - Jennifer Farley

Voor slechts een paar momenten vandaag; ga uit de beurt van jouw volwassene en bezoek jouw kind opnieuw. Luister naar hoe de wind blaast, ruik de zoetheid van de bloemen, laat jouw handen genieten van de verschillende texturen rondom jou heen, kijk naar jouw wereld door de ogen van een kind. Maak jezelf opnieuw bekend met de pracht van nieuwsgierigheid en opgewondenheid. Het is wie je geboren werd te zijn en wie je werkelijk bent.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


Op deze dag van je leven 23 januari 2014

Donderdag 23 januari 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat het woord verlossing in de Bijbel betekent perfecte
gezondheid, harmonie en vrijheid.

Emmet Fox zei dit, en hij had gelijk.
Deze dingen zijn de wil van God voor de mens, zei hij, en hij had weer gelijk.

Wanneer je erover nadenkt hoe jij jou 'verlossing' kunt bereiken zorg er dan voor dat je eerst begrijpt, wat 'verlossing' is.

We zijn hier op zoek om onszelf te redden van onze eigen misverstanden over het leven en hoe het is, en over wie we echt zijn .

Verplaats in de volheid van je ware identiteit, en zie hoe je hele leven veranderd.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nlLeylijnen 2: Wat zijn Leycentra? Een ode. Geplaatst: 23 januari 2014

Leylijnen 2
Naam: Knuthuus
Wat zijn Leycentra?
Een ode.
Geplaatst: 23 januari 2014

Om te beginnen wil ik graag vermelden dat dit onderdeel van Knuthuus een ode is aan, en een samenvatting is van het werk van historicus en radiësthesist* W. Tsj. Vleer, wiens boek ""Leylijnen en Leycentra in de Lage Landen"" (uitgeverij Ank-Hermes, Deventer, isbn: 90-202-1109-9) uniek is in zijn soort, en het enige populaire werk over dit onderwerp dat ik in de openbare bibliotheken heb kunnen vinden. Meer dan 200 centra in Nederland en Belgie zijn met de wichelroede opgespoord en verkend. Paragnost en regressietherapeut Dick van der Dool verleende aan dit onderzoek zijn medewerking.

Op deze pagina's van Knuthuus zijn slechts de krachtplaatsen in Nederland behandeld, en zowel de Belgische lezer, als ook de Nederlandse lezer die geïnteresseerd is in de uitgebreide achtergrondinformatie over de beschreven locaties, nodig ik uit een exemplaar van het bovengenoemde boek aan te schaffen. 


Manuscript van overleving - deel 390 - Aisha North 22 Januari 2014

Alleen Jij kunt Weten wat Juist voor Jou is door te Allen Tijde Verbonden te Zijn met JOU
22 Januari 2014 / Aisha North

Zo onderhand, zullen jullie allemaal momenten gehad hebben van, "Wat gebeurd er met mij? En wat is de volgende stap die ik moet nemen?" of, "Waarom gebeurd er helemaal niets, ik moet iets verkeerd doen." Wel, laat ons al deze vragen met één simpel antwoord beantwoorden; jullie doen helemaal niets verkeerd, in feite, zijn jullie precies daar waar jullie verondersteld worden te zijn. En zelfs als jij je voelt alsof je bijna in een hoek geduwd wordt, is dat ook precies waar je verondersteld wordt om te zijn. En nee, als jij jezelf gewaarwordt alsof je tussen een steen en een harde plaats in zit, is het niet omdat je bedoeld bent om daar klem tussen te zitten, lijdend, terwijl je anderen voorbij ziet drijven op een wolk van gelukzaligheid. Herinner je, dit proces is inderdaad een zeer individueel proces, en beetje bij beetje, stap na stap, volgen jullie allemaal JULLIE pad naar hetzelfde doel zoals ieder ander.

Heavenletter #4808 Zich Ontvouwende Groeiende Avonturen op Aarde/ 23 januari 2014

Zich Ontvouwende Groeiende Avonturen op Aarde
Donderdag 23 januari 2014

God zei:

Als jij wilt dat jouw hart op zijn gemak is, ben jij degene die het op zijn gemak moet stellen.

Je waarneming is grotendeels een idee dat jij hebt. Je hebt het idee dat, omdat iemand dit of dat tegen jou zegt het betekent dat ze niets om je geven of dat ze je niet respecteren. Je concludeert dat als gevolg van A, B moet volgen. Je blijft vasthangen in je eigen ideeën. Je hebt het idee dat als iemand niet reageert tegen jou, je mag concluderen dat je niet geliefd bent. Het kan zijn dat het helemaal niets betekent, behalve dat de persoon die jou schijnbaar negeert, bezig is met iets anders.

woensdag 22 januari 2014

Het Licht Collectief Op Golven van Licht Komen Wij 20 Januari 2014 / Elizabeth Ayres Escher

Het Licht Collectief
Op Golven van Licht Komen Wij
20 Januari 2014 / Elizabeth Ayres Escher

Wij zijn het Licht Collectief en wij komen naar jullie toe op golven van Licht. Voel de Liefde binnenin jouw hart hetgeen resoneert met de frequentie van deze transmissie. Voel de Liefde welke jij bent.

Met veel geestdriftigheid komen wij vandaag naar jullie toe, in feestviering en erkenning van de massa's van de mensheid die nu ontwaken. Zoals de prinses opgesloten in haar verlaten kasteel, zijn deze mensen in beroering gebracht vanuit een lange slaap toen zij wakker gekust werden door de kosmische stralen die het doornige bos van de matrix dat hen omringd penetreerden.

Terwijl de frequentie van de planeet verhoogt, stijgt jullie frequentie ook. Als er weerstand is, zullen er zielen zijn die kiezen om te vertrekken. Er is geen oordeel want iedere ziel heeft diens eigen lessen en diens eigen timing.

Sheldan Nidle - 21 January, 2014


7 Cib, 19 Chen, 10 Caban
vertaling Rob

Selamat Jalwa! (Wees in voortdurende Vreugde!) We zijn er weer met geweldig nieuws! Onze vele aardse bondgenoten arresteren op dit moment degenen die lange tijd obstakels waren op de weg naar jullie mondiale welvaart. Deze gebeurtenissen zijn slechts het begin van andere gebeurtenissen die jullie een zeer noodzakelijk nieuw bestuur zal brengen. Dit nieuwe bestuur zal binnenkort worden aangekondigd. Eerst moeten de fondsen worden vrijgegeven, de mondiale valuta gereset, en de formele verklaring m.b.t. de nieuwe regels voor de wereldwijde bankindustrie moeten worden aangekondigd. Deze zaken, gekoppeld aan de uitgifte van jullie welvaartsfondsen, zullen het begin inluiden van een nieuw systeem voor het veilig omgaan met jullie geld. De grote toezichthouder zal natuurlijk het nieuwe bestuur zijn. We hebben een speciale serie gebeurtenissen opgesteld die spoedig zullen leiden tot de ondergang van het huidige financiële systeem dat door een paar grote banken wordt gerund. Deze grote banken zijn op hun beurt feitelijk de machtsinstrumenten van een paar zeer machtige families. Onze liaisons hebben contact met verscheidene personen die toegang hebben tot financiële bronnen en wettige middelen die nu deze duistere cabal onderuithalen.

Jezus: Jullie ontwaken uit de illusie, want de onwerkelijkheid waarin jullie /John Smallman op 20 januari 2014

Jezus: 
Jullie ontwaken uit de illusie, want de onwerkelijkheid waarin jullie blijkbaar eonen ondergedompeld zijn geweest, is aanstaande!
John Smallman op 20 januari 2014
Vertaling: René

Er is alleen de ENE! Dat weten jullie allemaal, ook al hebben velen van jullie moeite toegang te krijgen tot die kennis, dat diepe innerlijke weten. God, onze Vader, de Bron van alles wat bestaat en waarin alles is opgenomen, IS gewoon. En de Bron is oneindig, onbegrensd, zonder grenzen – er is geen daarbuiten, er bestaat alleen daarbinnen, wat noch een begin noch een einde heeft, het IS gewoon, ALTIJD, OVERAL. Het is onvermijdelijk, onontkoombaar, continu ondersteunend van alles wat bestaat in liefdevolle acceptatie, nooit oordelend, slechts omarmend en omhullend in het eeuwige veld van LIEFDE.

Er is absoluut niets wat je hoeft te doen of kunt doen om waardig te zijn, laat staan ​​meer waard zijn in de ogen van God. Hij schiep jullie perfect en vanzelfsprekend kun je dat onmogelijk verbeteren, dus stop met redeneren, piekeren, je dingen afvragen, twijfelen, en in het algemeen te proberen jezelf acceptabel te maken in de ogen van God, want Hij schiep jullie, net als Hijzelf, oneindig en eeuwig acceptabel. Alles wat Hij schept is voor Hem hetzelfde want alles bevindt zich binnenin Hem. Open gewoon jullie harten om de overvloed van Liefde te ontvangen waarin jullie te allen tijde zijn omhuld, en laat de twijfels, zorgen en angsten los die jullie toelaten je te plagen, en dan, eens te meer, weet dat jullie eeuwig goddelijk geliefd zijn en er voor jullie gezorgd wordt.

De Brug: Overgang naar een nieuwe werkelijkheid geplaatst 22 januari 2014 / Celia Fenn

De Brug: Overgang naar een nieuwe werkelijkheid
door Celia Fenn
geplaatst 22 januari 2014


Het belang van aarding

Het is een intens en eerder chaotisch begin van 2014 geweest! De recente Volle Maan in Kreeft/Steenbok en enkele krachtige zonnevlammen hebben iedereen de kracht van de energieën doen voelen. Daarbij nog de nieuwe energieën van de Natuur waarover Aartsengel Michael het had, de krachtige elementale aarde-energieën die een nieuwe relatie tussen mens en omgeving smeden: het is inderdaad een tijd van opwindende en intense verandering.

De meeste vragen die ik krijg van mensen gaan over hoe om te gaan met deze krachtige energieën. Het antwoord is altijd tweevoudig...bewust en alert zijn en weten wat er gaande is, en volledig geaard zijn, wat volgens mij hetzelfde is!

Dus, laten we eens even kijken waarom de energieën zo intens aanvoelden.

Leylijnen 1: Leylijnen, aardstralen en wichelroedelopen. 3 maart 2005 Geplaatst: 22 januari 2014

 Leylijnen 1
  Leylijnen, aardstralen en wichelroedelopen.
Geschreven op 3 maart 2005
Geplaatst: 22 januari 2014

Leylijnen en aardstralen zijn bekende begrippen in de volksmond. Vaak worden ze gebruikt als verzamelnaam voor allerhande energielijnen en energiepunten. Ook zijn er andere begrippen en termen die regelmatig door elkaar genoemd worden.

In Nederland worden met name de begrippen leylijnen en aardstralen gebruikt voor de verschillende energieën. Leylijnen vooral voor de positieve en aardstralen voor de negatieve energieën. De naam "aardstralen" wordt gebruikt voor tal van negatieve energieën die een ongezonde invloed hebben op de mens. Ze tasten met name de gesteldheid van een persoon aan, waardoor deze (sneller) ziek wordt. Deze twee benamingen zijn een verzamelnaam voor allerhande energielijnen. Maar de benaming leylijnen wordt OOK gebruikt om een specifiek netwerk van lijnen aan te duiden. Waar deze leylijnen kruisen is er vaak een krachtplaats. Op zo'n plek bouwden onze voorouders in de Lage landen hun heiligdommen. Deze liggen vaak op kilometers lange kaarsrechte lijnen. Voorbeelden van die heiligdommen zijn menhirs, steencirkels, hunebedden, grafheuvels, Romeinse tempels, boomheiligdommen en oude kerken die voor 1350 zijn gebouwd. 1350 is ongeveer het jaar toen de katholieke kerk verbood om nog langer dit heidense gebruik toe te passen: het bouwen op kruispunten van leylijnen.

Op deze dag van je leven 22 januari 2014

Woensdag 22 januari 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat je enorm zal profiteren als je gewoon ernaar streeft om een goed mens te zijn. Streef ernaar om goed te leven.

Dit is niet altijd gemakkelijk.
Er zal echt werk voor nodig zijn, echte toewijding, echte inzet voor de reis van je Ziel.

Maar ik vertrouw op God dat het op het einde zo zeer de moeite waard zal zijn, want de beloning is Zelfrealisatie.

Om het Zelf te kennen als wie je werkelijk bent is het doel en de mogelijkheid van elk leven. Om je definitie daarover uit te breiden dat is de uitnodiging.

Ik heb bewondering en diep respect en groet u.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nlHet Gemak van Beweging Voorbij de 3D is Jullie Nieuwe Wereld 21 Januari 2014 / Brenda Hoffman

Het Gemak van Beweging Voorbij de 3D is Jullie Nieuwe Wereld

21 Januari 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,

Een gewone reisangst voorbij de 3D Aarde is dat je niet naar de Aarde terug zult keren. Iets dergelijks is niet mogelijk want jullie zijn van de Aarde in dit leven. Niet altijd. Misschien niet van jullie verleden of toekomst - maar nu.

Misschien zou je deze angst beter begrijpen als jij je nochtans de onbekendheden van het ruimtereizen van de late 1950er jaren zou herinneren. Velen vreesden dat de astronauten naar de hemelen gestuurd zouden worden om nooit weer terug te keren. Jullie zijn nu vertrouwd met maanlandschappen - tenminste de buitenkant van de maan zoals bekeken door 3D ogen. Maar in de vroege stadiums van het ruimtereizen, maakten kunstenaars, wetenschappers en werktuigbouwkundigen gissingen ernaar en ontwikkelden dienovereenkomstig ruimtevaartuigen.

Een Schrijven van de Schepper 21 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Waarom?"
21 Januari 2014 - Jennifer Farley

Beseffen jullie waarom jullie ervoor kozen om naar dit Aardse-vlak te komen? Jullie kwamen om plezier te hebben! 'Verlicht' te zijn hoeft niet altijd alledaags, gelijkmatig of stil te zijn. Lach; neem plezier in de lichamen die jullie bewonen, glimlach, speel!
~ De Schepper
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/