Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 januari 2014

EMF - Hoofdstuk uit het 7e KRYON boek. Deel 1 Geplaatst 18 januari 2014

EMF - Hoofdstuk uit het 7e KRYON boek.
Deel 1
Het Universeel balanceringsnetwerk
Geplaatst 18 januari 2014

Dit artikel verscheen voor het eerst als hoofdstuk in Brieven van Thuis, het 7e KRYON Boek, door Lee Carroll.

Introductie door Lee Carroll.

Peggy Phoenix Dubro channelde de informatie voor het Universal Calibration Lattice®, een systeem in onze menselijke energie-anatomie, dat ons allemaal verbindt met het Kosmische Netwerk. Peggy channelde ook de EMF Balancing Technique® en ontwikkelde deze. Dit is een nieuw energiesysteem, welk helpt om de integratie van biologie en Spirit te versnellen, zodat het je gezondheid bevordert en zodoende het wonder dat je bent kunt co-creeëren. De EMF Balancing Technique is ook ontworpen om met het UCL te werken om het evolutieproces te ontwikkelen en te versnellen. Deze techniek is een om het elektromagnetisch veld in balans te brengen en er vindt een uitwisseling plaats van mens tot mens. Het is een eenvoudige systematische procedure die iedereen kan leren toe te passen. Via Spirit gechanneld is dit een procedure die van onschatbare waarde is en die we nu kunnen en mogen gebruiken. Dit is de eerste van de nieuwe energiesystemen waar Kryon naar verwijst als hij ons uitnodigt om de volledige lading van ons wezen vast te houden. Dit is positieve bekrachtiging in de praktijk.

De Andromedaanse Raad Het Pegasus Portaal 18 Januari 2014 / Anna Merkaba

De Andromedaanse Raad
Het Pegasus Portaal
De Trigger van de Oude Geheimen & Kennis

18 Januari 2014 / Anna Merkaba

Anna: Een paar dagen geleden zag ik een Pegasus formatie in de lucht, het gevoel dat ik kreeg toen ik die wolk zag was fenomenaal, het was zo verheffend, en ik werd bij mezelf gewaar te denken, "Het is eindelijk begonnen". Ik was het ook snel weer vergeten, tot aan vandaan toen ik de volgende channeling ontving…
Dierbare geliefde kinderen van het Universum, wij komen vandaag naar jullie toe om dat te verlichten waartoe jullie niet in staat zijn om te zien binnenin jullie ware kern van jullie wezen. Want terwijl de wereld ronddraait, komt de aansteking van het verleden tot leven, als het verleden tot leven komt komen de nieuwe aanvangen binnenin de diepten van de Aardse vuren naar boven. Als de vuren naar boven opstijgen, ruimen zij door de portalen heen op en maken zij de weg vrij voor de nieuwe energie van hergeboorte om het gebied van de levende menselijke genetica binnen te komen, en terwijl de genetica vermenigvuldigd, terwijl de genetische code van het menselijke bestaan van binnenuit veranderd, gaat het verder en verder naar buiten in/naar het Universum.

Een Schrijven van de Schepper 17 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Voor de Zoeker"
17 Januari 2014 - Jennifer Farley


Dit is voor de zoeker; je hebt het al gevonden, herken het binnenin jezelf. Dit is voor de reiziger; je bent thuis aangekomen, kijk rond en zie het. Dit is voor jou; alles dat je nodig bent is precies hier, omhels het.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

De Kosmische Stralen De Derde Straal: De Goddelijke Liefde 18 januari 2014

De Kosmische Stralen
De Derde Straal: De Goddelijke Liefde
Geplaatst 18 januari 2014informatie doorgegeven in de jaren 70 door El Morya via Mark Prophet

Kleur: rose
Dag: maandag
Chakra: hart
Edelstenen: robijn, granaat, rozekwarts en rozerode bergkristal


Chohan: Serapis Bey
Retraiteverblijf: Luxor, Egypte

Aartsengel & Archeia: Chamuël & Charity
Hun retraiteverblijf: St. Louis, Missouri, USA
Elohim: Heros en Amora
Hun retraiteverblijf: Lake Winnipeg, Canada

Eigenschappen van God: die door de aanroepingen van deze Vlam worden vermeerderd liefde, creativiteit, schoonheid, alomtegenwoordigheid, mededogen, naastenliefde, verlangen om Gods werktuig te zijn door de Liefde van de Heilige Geest.


Weddenschap van 10.000 dollar over 'verzinsel klimaatverandering' 17 januari 2014 / Marcel van der Meulen

Weddenschap van 10.000 dollar over 'verzinsel klimaatverandering'
Door: Marcel van der Meulen − 17/01/14, 16:00
Uit De Volkskrant.

© YOUTUBE. Maurice Newman, zakenlijk adviseur
van de  Australische premier Tony Abbott
Precies zoals Kryon dit al vele malen heeft gezegd! Dit is allemaal terug te lezen in meerdere channelings! Volgens Kryon gaan wij naar een “kleine ijstijd” toe, zoals die er ook in de Middeleeuwen is geweest!

Henk


De opwarming van de aarde is een verzinsel dat voortkomt uit slordige wetenschap, slechte journalistiek en politieke spin. Over twintig jaar is de aarde kouder dan dat het nu is. Dit beweert Maurice Newman, zakelijk adviseur van de Australische premier Tony Abbott, deze week in de krant The Australian. Wetenschappers dagen de adviseur uit een weddenschap aan te gaan van tienduizend dollar.


Live channeling Kryon: "Demijstificeren van de nieuwe tijd - 1 " 18 januari 2014

LIVE KRYON CHANNELLING
"Demystificeren van de Nieuwe Tijd - 1 "
Deze live channeling werd gehouden in Tucson, Arizona.
Lee Carroll
18 januari 2014
Vertaald uit het Engels door  Henk Steur


Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Tucson, Arizona.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer stapt mijn partner opzij en is de puurheid van de boodschap verbeterd. Ik zeg dit omdat zelfs hij verschillen ervaart in de spirituele energie van wat hij in de afgelopen 23 jaar heeft gedaan. Het proces van channelen zelf is ook aan het verhogen. Als channelen inderdaad een proces is van een open boodschap van het portaal van de pijnappelklier en als de energie van de planeet dit inderdaad begint te ondersteunen, betekent dit dat het portaal van communicatie groter begint te worden.

Er wordt meer dan ooit in de derde taal overgebracht, zelfs naar de luisteraar die achteraf luistert (recordings) en zelfs naar de lezer van de pagina’sHeavenletter #4803 De Ingevingen van Jouw Hart / 18 januari 2014

De Ingevingen van Jouw Hart
Brief uit de Hemelen
Zaterdag 18 januari 2014

God zei:

Jij bent de autoriteit van jouw eigen leven. Het is aan jou jezelf te vragen: “Wat zal ik van mijn dag maken vandaag? Hoe zal ik dienen? Welke zegen zal Ik vandaag zijn en voor wie?”

Jij hebt de uiteindelijke keuze over jouw leven zoals je het leeft. Jij hebt de zeggenschap over wat jij ervan maakt.

En toch, hoe vaak vertrouw je niet op externe partijen om voor jou te beslissen. Nu komen We tot de fundamentele vraag: Wie is er voor jou verantwoordelijk?

Jij bent dat. Jij bent verantwoordelijk voor jouw gedachten, acties en reacties. Jij bent ook verantwoordelijk voor jouw zuivere Wezen.

vrijdag 17 januari 2014

Ondertussen op de Ascenderende Aarde - Deel 4 Dr. Suzanne Lie 13 Januari 2014

Ondertussen op de Ascenderende Aarde - Deel 4
"Het Portaal van het Hoger Hart"
13 Januari 2014 / Dr. Suzanne Lie

Jason Spreekt:
Sandy en ik gingen naar verschillende hoeken van onze kleine woning om onze ervaring van de bijeenkomst op het Moederschip op te schrijven. Zeer tot mijn verrassing, toen ik me ontspande met het toestaan van mijn vingers om via de computer te spreken, schreef ik over een andere bijeenkomst waarvan ik me niet herinnerde die bijgewoond te hebben. In deze bijeenkomst waren wij in dezelfde zaal en Sandy zat naast mij. Mytre en Mytria stonden bij de Arcturiaan terwijl Het tegen ons sprak.
Ik was zo ontroerd door wat ik schreef over die bijeenkomst, dat toen Sandy terugkeerde vanuit haar hoek van de woning, met de computer in haar hand, zei ik, "Sandy, kan ik de mijne alsjeblieft eerst lezen?"
"Natuurlijk," zei ze. "Ik denk niet dat ik de mijne nu sowieso zou kunnen lezen."
"Mijn channeling begon met de woorden van de Arcturiaan, dus zal ik daar beginnen."

Op deze dag van je leven 17 januari 2014

Vrijdag 17 januari 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat elke dag - nee, elk moment -
je een kans krijgt om goed te zijn of
liefde te zijn.

Jouw keuze zal bepalen wie je bent.

Je hoeft geen seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je deze boodschap vandaag ontvangt.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

De Kosmische Stralen De Tweede Straal: De Wijsheid van God Geplaatst: 17 januari 2014

De Kosmische Stralen
De Tweede Straal: De Wijsheid van God
Geplaatst: 17 januari 2014

Informatie in de jaren 70 doorgegeven door El Morya via Mark Prophet

Kleur: geel, goud.
Dag:
zondag
Chakra: kruin
Edelsteen: gele diamant, gele saffier, gele topaas.

Chohan: Lord Lanto
Retraite verblijf: Grand Teton, Teton Range, in Wyoming

Aartsengel & Archeia: Jophiël & Christine
Hun retraite verblijf: Ten zuiden van de Grote Chinese Muur bij Lanchow in noord centraal China

Elohim: Apollo en Lumina
Hun retraite verblijf: Westelijk Beneden Saksen (Niedersachsen)

Eigenschappen van God: die door de aanroepingen van deze Vlam worden vermeerderd.

2014 Transitie: De 3 Paden van de Mens 17 januari 2014 / Solara

2014 Transitie: De 3 Paden van de Mens
De Hathors, met de Andromedaanse opzieners van de Galactische Raad
17 januari 2014

Jullie die ervoor hebben gekozen om nu op Gaia te zijn - jullie die ervoor hebben gekozen in deze tijd op deze planeet te zijn - stap elke stap met bewust gewaarzijn, want jullie zijn gekomen om jullie in moeilijkheden verkerende dimensie te genezen. Jullie zijn een werkkracht van Licht dragers, in dienst van het Goddelijke plan voor ascentie op Gaia - en toch verschillen jullie in je methoden en stijl van opereren. Op dit moment zullen we zeggen dat er 3 primaire wegen of manieren van werken binnen uw gelederen zijn. Dit is een vereenvoudiging, maar het dient een doel in deze tijden.


Het eerste pad is die van de Strijder van het Licht. 


Jullie die dit pad bewandelen schijnen jullie Licht openlijk zodat het voor iedereen te zien is, met allen dezelfde woorden sprekend als ontwaakten, snijdend door de sluiers van de illusie die de mensen hebben verblind voor vele jaren. Jullie zijn de leraren, de leiders, de initiatiefnemers die het Licht volk bij elkaar te brengen. Jullie moed en vastberadenheid zal veel gemakkelijker vruchten opleveren in dit jaar 2014 welk - meer direct dan ooit aanbreekt, want je beweegt in de richting van de tijd van instant manifestatie.

Meer lezen >>>


Aartsengel Michael -Ga in Je Kracht -Ga in Je weten, Je intuïtie -Ga in Je Liefde 16 Januari 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael
-Ga in Je Kracht
-Ga in Je weten, Je intuïtie
-Ga in Je Liefde
16 Januari 2014 / Rita Pulmans

Rita:

Geliefde Aartsengel Michael,
Het is volle maan, we mogen, kunnen NU nieuwe voornemens maken, die ons weer een stapje verder brengen in onze ontwikkeling zeg maar, in onze overgave ook naar sommige zaken. 

Het is nu tijd om onze angsten onder de loep te nemen en ze los te laten. Mijn vraag is: hoe kunnen we de angsten rondom het gegeven van nucleaire vervuiling loslaten? Hoe moeten wij hiermee omgaan geliefde Michael? 

Ikzelf ben echt heel bezorgd, dit o.a. voor mijn kleinkinderen.
Wij, en onze vorige generatie, hebben het hier allemaal neergezet zeg maar.
We zitten nu echt wel in een moeilijke tijd, neem nu Fukushima en de gevolgen, hoe moeten we hiermee omgaan?? We kunnen en moeten toch iets ondernemen? 

We mogen onze kop toch niet in het zand blijven steken?
Wat raad u ons aan geliefde engel, om hier mee om te gaan in verantwoordelijkheid naar al wat leeft? Mag ik van u geliefde engel de juiste woorden ontvangen.


Aartsengel Michael:

Een Schrijven van de Schepper 16 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Van Begin tot Einde"
16 Januari 2014 - Jennifer Farley

Vanaf het begin tot het einde, ben ik bij jullie geweest. Wanneer het bewuste besef hiervan in jullie geest tot bloei komt, verdwijnt de afscheiding en verdwijnt de angst totdat alleen Liefde overblijft. Dit is altijd mijn grootste wens voor jullie geweest; om jullie Waarachtige Zelf te kennen, de Goddelijkheid binnenin en dat jullie, Mijn meest prachtige creatie, voorbij enige maatstaf krachtig/machtig zijn!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Heavenletter #4802 Word Wakker, Schone Slaapster / 17 januari 2014

Word Wakker, Schone Slaapster
Vrijdag 17 januari 2014

God zei:

Natuurlijk, berichten van boven zijn van je Hoger Bewustzijn. Wat denk je dat IK BEN, behalve dat? Elke persoon op Aarde heeft een Hoger Bewustzijn, want Ik ben in ieder mens op Aarde. De God Binnenin is geen nieuwe uitdrukking voor jou.

Verwissel Bewustzijn niet met geweten. Bewustzijn is ontbloot van geweten. Met betrekking tot bewustzijn, is er geen behoefte aan geweten of een reden om het te hebben. Bewustzijn is zuiver van zichzelf. Ja, Bewustzijn groeit. Het breidt uit. Wat een mooi idee. Het Bewustzijn Zelf is Oneindig. Jij bent niet dit of dat. Je bent Bewustzijn, groeiend uitbreidend Bewustzijn. Jij beweegt je altijd een stap omhoog. Ergens binnenin je, zet jij een tandje bij. Het Bewustzijn is niet wat jou beweegt. Het Bewustzijn is.

donderdag 16 januari 2014

Manuscript van overleving - deel 387 - Aisha North 16 Januari 2014

Jullie Zijn als Onervaren Vogels, en Wij Zijn Hier om Jullie dat Duwtje in de Rug te Geven
16 Januari 2014 / Aisha North

Zoals jullie misschien al opgemerkt hebben, heeft deze doorgaande eb en vloed van energieën aldus veel land binnenin jullie allemaal blootgelegd dat tot dusverre onvruchtbaar werd gelaten, maar nu, is de tijd om dit land te bewerken gekomen, het te ploegen en in te zaaien, en de gewassen van al dit bebouwbare land zullen spoedig tot bloei komen. Zoals gewoonlijk, spreken wij bij tijden in raadselen, maar laat ons proberen uit te leggen wat wij precies bedoelen met deze woorden die wij al aan jullie gegeven hebben. 

Want zie, de mensheid heeft op vele manieren in een bubbel geleefd, tijdelijk onderbroken in een grote zee van energie, maar terwijl deze bubbel heel veel binnenin zichzelf ingedamd werd, is niet veel van wat voor externe invloed dan ook in staat geweest deze kleine globe, bevolkt door een grote schare van de mensheid, te penetreren. En dus, werden jullie op vele manieren buiten alles gelaten dat er rondom jullie heen gebeurde terwijl jullie de tijd verdreven in jullie kleine bubbel van disharmonie. Want zoals jullie je er goed bewust van zijn, zijn de verstoringen die jullie doorstaan hebben gedurende de tijd van jullie evolutie, op vele manieren geïsoleerde gebeurtenissen geweest. In die zin dat zij gaande geweest zijn binnenin deze zelfde bubbel, niet beïnvloed door wat daar te allen tijde aan de buitenzijde van dit dunne membraan geweest is.

Ons God-Zelf "Scheur de Sluier Uiteen Die Jullie in Slavernij Houdt!" 15 Januari 2014 / Ute Posegga-Rudel

Ons God-Zelf
"Scheur de Sluier Uiteen Die Jullie in Slavernij Houdt!"
15 Januari 2014 / Ute Posegga-Rudel
Mijn Geliefden!

Vanuit het Eeuwige Rijk, voorbij de Universums, gecreëerd door de goden met de Macht en het Bewustzijn Dat IK BEN, en waarin IK daarom altijd aanwezig BEN, roep ik jullie allemaal, de mensheid, terug naar Mijzelf! En ik roep jullie op om uit de Illusie van tijd en ruimte, van kunstmatige creatie dat IK niet BEN vandaan te stappen!

Jullie zijn Mij vergeten in de ondoorzichtige glinstering van de waanvoorstelling, jullie geesten tot slaap gebracht onder de betovering van de tovenaars. Terwijl jullie Mij vergaten, vergaten jullie ook Wie Jullie Zijn.

Kryon: Openbare Channeling 1 januari 2014

Kryon: Openbare Channeling
Sabine Sangitar
1 januari 2014
Vertaald uit het Duits door 
Henk Steur

Wees gegroet, mijn Lichtwerkers,

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik spreek door het medium en terwijl zij mijn letters opschrijft, verhoog ik elke aparte letter met mijn energie om jullie in je ziel te raken. Jullie zullen deze energie vinden. Nog nooit heeft een engel zelf iets geschreven – altijd werden hiervoor mediums gebruikt en ik heb mijn medium uitgezocht die mijn boodschappen nauwkeurig aan jullie doorgeeft.

Lang hebben jullie op de ascensie van Moeder Aarde gewacht. Er is veel over geschreven en gesproken en nu is het tijd om alles met open harten te ontvangen wat voor de komende tijd belangrijk is. Daarom hebben wij, ik Kryon, net als enkele andere Engelwezens van het Universum besloten deze school te vestigen om jullie de Weg naar het Ontwaken te leren, te leiden en te voeren.

De Kosmische Stralen De Eerste Straal De Wil Van God 16 januari 2014

De Kosmische Stralen
De Eerste Straal
De Wil Van God
Geplaatst 16 januari 2014


Kleur: blauw
Dag : dinsdag
Edelsteen: blauwe diamant, blauwe saffier, lapis lazuli.

Chohan: El Morya
Eterisch retraiteverblijf: Darjeeling, India

Aartsengel & Archeia: Michael & Faith

Hun retraite verblijf: Banff en Lake Louise, Canada

Elohim: Hercules en Amazonia
Hun retraite verblijf: Half Dome, Yosemite, National Park, Sierra Nevada California

Rananda: De aard van de schepping 15 januari 2014

Rananda:  DE AARD VAN DE SCHEPPING 
Gepost door FatherMotherGod...
 op Woensdag, 01/15/2014

Ieder van ons, individueel, creëert een concept dat ons persoonlijk begrip is van "De schepping" / Multiversum en projecteert het als een gedachtevorm. Collectief
 is deze gedachtevorm zeer krachtig en is de manifestatie van "De schepping" die we collectief projecteren en waarnemen alsof ze los staat van ons, en zonder ons.

Echter, niets is "afgescheiden" of "zonder", - alles is binnenin. Wij zijn een groot collectief bewustzijn, bestaande uit individuele bewustzijnen, en creëren een collectieve gedachtevorm en projecteren het in een waargenomen "uiterlijk".

Misschien kan die oude, hermetische benaming; - "Zo Boven, zo beneden", ook uitgedrukt kunnen worden als; - "Zo Binnen; Zo Buiten."

Een Schrijven van de Schepper 15 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Op de Hoogte Blijven"
15 Januari 2014 - Jennifer Farley

Jouw Aardse-vlak bestaan gaat niet over het "op de hoogte blijven met De (Energetische) Janssen's", het gaat over wie jij bent in wat voor moment dan ook dat jij in het NU bestaat. Dit gaat niet over een voorsprong krijgen of jezelf te presenteren meer te zijn of meer te weten dan anderen. Wanneer jij jezelf eenmaal toestaat om gewoon te ZIJN wie jij bent, is het niet van belang op welk pad je bent; je bent erop en dat is alles dat ertoe doet.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Massale Licht Stromingen Dringen deze Week Gaia Binnen 13 Januari 2014 Sandra Walter

Sandra Walter
Massale Licht Stromingen Dringen deze Week Gaia Binnen
13 Januari 2014

Ik werd gisteren gegidst om Shasta op te gaan en om Poortopzichter werk te doen. Iedere keer dat dit zich voordoet, krijgen wij een golf van licht - soms waargenomen als magnetische stormen, zonnevlammen, of zonnewind uitstotingen - binnen 48 uren. Tussen het licht dat precies nu binnenkomt (goede lakmoes test voor jouw proces; het is vandaag ZEER sterk), de Volle Maan op Woensdag, en het kruispunt met het pad van ISON op de 16de, is het zeer beslist een hoge-trillings week.

Het stof spoor van ISON is hoogst opgeladen met nieuwe lichtdeeltjes die nieuwe vormen van leven brengen en ondersteunend zijn voor de aankomende maskers-af-Kachina maanden. Het is ook miljarden aan jaren oud en hoogst radioactief, dus als een steen in jouw tuin land, raak het niet aan. En bel de Media niet op. Laat het verankeren wat het verondersteld wordt te verankeren en houdt het buiten op Gaia.

Meer Verdeling van Ervaringen

Heavenletter #4801 De Edelmoedigheid van Grootheid / 16 januari 2014

De Edelmoedigheid van Grootheid
Donderdag 16 januari 2014

God zei:

Vandaag ben je een stuk verder dan waar je gisteren was. Gisteren is al voorbij. Hoe je het verleden achterlaat, is door gestage verbetering. Niemand blijft hetzelfde. In de wereld blijft niets hetzelfde. Er is een nieuwe dageraad. Het is niet slechts weer een dageraad. Het is een nieuwe dageraad. En jij begint bij jezelf te dagen. Je komt steeds dichterbij Mij en bij het identieke Jouzelf.

Je volgt de een of andere route naar jouw Zelf. Dat is onvermijdelijk.

Je bent je er misschien niet van bewust dat je in een gestaag tempo gaat, maar dat is onvermijdelijk. Je bent een mens die groeit. Je kunt lijken van groeien terug te deinzen. Je kunt denken dat je elke dag dezelfde route reist, maar er ligt altijd een nieuwe weg voor je. Het kan een herhaling lijken, of het kan lijken als een omweg, maar je hebt een pad voor je. Hoe het ook rondjes draaien lijkt, het zal jou brengen naar waar jij wilt gaan. Onvermijdelijk kom je bij Mij Die altijd bij jou is geweest.

woensdag 15 januari 2014

El Morya "Overeenstemmende Betrouwbaarheid" 14 Januari 2014 / Julie Miller

El Morya
"Overeenstemmende Betrouwbaarheid"
14 Januari 2014 / Julie Miller

In jullie snelle wereld, wordt het goed begrepen dierbaren dat jullie dagen vaak moeilijk worden als je probeert om heel veel met jouw schema te jongleren en soms probeert om meer toe te voegen aan de al groeiende stapel van dingen die gedaan moeten worden. Wat wij de laatste tijd waargenomen hebben is een overvloed aan goede intenties van geachte zielen die anderen gelukkig willen maken maar op hun beurt eindigen zij ermee tegengestelde uitkomsten te produceren. 

Wanneer jouw intenties gevuld zijn met zoveel emotie welke ontleend wordt vanuit het ego en niet het hart, is de energie die je loslaat chaotisch en onstabiel, daarom kunnen jouw goede bedoelingen om anderen geluk te brengen gemakkelijk gezien worden als zijnde onnadenkend.

SPRING, REN, DANS in/naar Liefde NU 14 Januari 2014 / Brenda Hoffman

SPRING, REN, DANS in/naar Liefde NU
14 Januari 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Het is tijd om voorbij jullie comfortzone te gaan, hoewel jullie dit concept vele keren gehoord hebben, wensen wij dat jullie volledig begrijpen hoe belangrijk het is.

Jullie zijn zeer comfortabel geworden in de 3D wereld door eonen van training en de doelbewuste achteruitgang van jullie genialiteit heen. Iets dergelijks was passend toen de Universums de extreme angst op de Aarde in een anderszins prachtige omgeving observeerden. Bijna als het mixen van tegengestelden om te zien wat er zou gebeuren.

Poëtische Channeling van Moeder Gaia 14 januari 2014 / Rick Keefe

Poëtische Channeling van Moeder Gaia
Gepost door: Rick Keefe op dinsdag, 01/14/2014

Kinderen van mij die op mijn oppervlak wonen, Alstublieft hoor me nu, want ik spreek door dit vaartuig deze avond, want het was zijn ware wens dat ik dit mag. Lang geleden, voordat het concept van de tijd op de oppervlakte werd geïntroduceerd door wezens die verloren waren voor zichzelf, bestond ik als een idee in de verbeelding van Al Dat Is. Ik was een gedachte, en dus werd ik geboren in het leven van de Moeder van Al. Van gedachte werd ik gemanifesteerd in vorm en kreeg een ruimte aan de rand van deze familie van de vele sterren die mijn Moeder omcirkelen, want Zij is een van de vele moeders. Ze plaatste me onder de zorg van de ster voor u bekend als uw zon. En mij was een Ziel gegeven door Al Wat Is, en mij was de kracht van de Schepping gegeven, en ik koos Schoonheid en Overvloed. Ik werd zelf een moeder voor alle mogelijke creaties en bezoekers uit de familie van de sterren.

Sheldan Nidle - 14 January, 2014


13 Muluc, 12 Chen, 10 Caban
vertaling Rob

Dratzo! We komen weer met goed nieuws! Onze Aardse bondgenoten zijn bezig zeker te stellen dat wat jullie gegeven wordt zich manifesteert zoals wij willen. Het is essentieel dat jullie welvarend zijn en vrij en dat de last van de schulden die jullie hebben verdwijnt. Deze welvaart is niet echt een gift, maar veeleer de manier waarop we onze dankbaarheid willen tonen omdat jullie bereid blijven om een nieuwe werkelijkheid voor de mensheid tot stand te brengen. Ieder van jullie had de moed om ons te helpen door jullie intentie om ofwel gerevalueerde valuta aan te schaffen of anders deel te nemen aan een van de diverse welvaartsprogramma’s. Wat jullie nu ontvangen is een erkenning door ons allemaal voor jullie goddelijke medewerking aan een aantal fundamentele programma’s. Er komt nog meer. Deze snelle fasen zullen nieuw bestuur in staat stellen zich te ontwikkelen. Bovendien stelt jullie intentie ons in staat legaal een heleboel schurken van de duistere cabal arresteren en berechten. Deze operatie is alweer afhankelijk van jullie zeer welwillende medewerking. Daarna kunnen we jullie meer direct aanspreken en de basis leggen voor onze massalandingen. Er moet in een hele korte tijd veel naar jullie worden gecommuniceerd.

Op deze dag van je leven 15 januari 2014

Woensdag 15 januari 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat het beter is om nu te doen wat je eventueel te doen hebt.

Je weet op dit moment, wat je eventueel te doen hebt.
Je maag vertelt het je op dit moment.

Je wilt er gewoon niet naar te luisteren, wil het niet geloven.
Geloof het. Je buik weet het.
Hoe vaak in je leven moet je dit bewijzen aan jezelf?

Je hoeft geen seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je deze boodschap vandaag ontvangt.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper 14 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Gebruik de Ervaring"
14 Januari 2014 - Jennifer Farley

Jouw kracht wordt niet bepaald door het aantal verwondingen dat je draagt en de wereld laat zien. Het wordt bepaald door hoe jij jouw ervaring gebruikt om een beter persoon te worden. Het Universum heeft jou altijd en zal jou altijd bij iedere stap op de weg ondersteunen. Het enige dat je moet doen is beginnen.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Kryonboek 7: Brieven van thuis: Eigenwaarde/ Slaaptekort. 15 januari 2014

Kryonboek 7: Brieven van thuis:  Eigenwaarde/
Slaaptekort.
Lee Carroll
Geplaatst op 15 januari 2014
Vertaald uit het Engels door
 Henk Steur


Eigenwaarde.

Vraag: Lieve Kryon, Waarom hebben wij mensen het moeilijk om van onszelf te houden? Is liefde voor het zelf niet een van de belangrijkste attributen voor ascensie?


Antwoord:

Ja, daarom werkt deze test! Liefde voor en bevestigen van het zelf is iets waar mensen aan moeten werken.

Het is allemaal onderdeel van de horde die moet worden genomen om de God van binnen te vinden. Met de graduele opbouw van de indigokinderen hebben jullie een heel nieuw attribuut wat aan het menselijk bewustzijn is gegeven.