Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 januari 2014

De Andromedaanse Raad *Manifestatie Portaal *Het is Tijd om Actie te ............10 Januari 2014 / Anna Merkaba

De Andromedaanse Raad
*Manifestatie Portaal
*Het is Tijd om Actie te Ondernemen
*De Geschiedenis van de Mensheid
10 Januari 2014 / Anna Merkaba

Dierbare geliefde kinderen van het Universum, 

Wij komen vandaag om een nieuwe op werkelijkheid gebaseerde programmering in jullie bewustzijn te introduceren. De nieuwe op werkelijkheid gebaseerde programmering is de programmering die jullie inderdaad ontvangen hebben vanuit de coderingen van de DNA structurele draaikolken die jullie GAIA gedurende jaren van jullie aardse kennis binnenkwamen.

De DNA herstructurering werd nu, in jullie allemaal die inderdaad ontwaakten jegens het begrip van zo een uitvaardiging, voltooid. Diegenen die inderdaad volledig ontwaakten jegens hun ware zelven hebben gedurende eonen onwetend voor de mensheid in de krachten gelopen. Want steeds meer van jullie begrijpen de goddelijkheid binnenin jullie eigen zelven. En steeds meer van jullie lopen eindelijk in de zuivere staat van het hart en de geestesverbinding daarin.

Jeshua - Weet Je Wel Hoe Gezegend Je Bent? - Januari 2014 / Judith Coates

Jeshua
"Weet Je Wel Hoe Gezegend Je Bent?"

Januari 2014 / Judith Coates

Geliefde, toen je eerst dacht om te creëren, verliet je een deel van jou, een besef van jou dat nog steeds bij jou is. Je wendde je er vanaf en je zei, "Ik wil creëren. Wat kan ik creëren?" En je creëerde alle werelden, alle scenario's, alles dat jij je in dit leven en meer voor kunt stellen omdat jij je creatieve bekwaamheid wilde kennen.

Eerst waren jouw creaties vanuit liefde en vanuit de Isheid van Zijn. Toen, wat later, verlangde de creatieve Energie te weten wat er anders zou kunnen zijn, wat ongelijk aan Liefde zou kunnen zijn. Dus begon je een experiment. Je wilde weten, "Hoe voelt het aan om volledig ondergedompeld te zijn in mijn creatie en om creatief uitgedaagd te worden door de creatie van iemand anders?"

Je ging door incarnaties heen waar je een vorm uitdacht, en iemand die schijnbaar apart van jou was bedacht een creatie die langskwam en jouw creatie vernietigde of het op de één of andere manier uitdaagde. Dit is nog steeds aan het gebeuren, zoals jullie nieuws media jullie rapporteert. Maar je bent ook naar een plaats toegekomen waar je aan het ascenderen bent.

Mexicaanse regering maakt bewijs van ruimtevaart in de geschiedenis openbaar

Mexicaanse regering maakt bewijs van ruimtevaart in de geschiedenis openbaar


Afbeelding:

1 De twee cirkels lijken de aarde aan te duiden
2 Ziet eruit als een ruimtevaartuig
3 Zou een grote komeet of astroide kunnen zijn die richting Aarde beweegt
4 Ruimtevaartuig dat mogelijk de komeet, astroide detecteerd of stopt.
5 Astronaut als bestuurder van ruimtevaartuig
6 Ruimtevaartschip

Calakmul, Mexico, 30 november 2013

Documenten van de Maya’s die aantonen dat er in een ver verleden buitenaardsen en ruimtevaart plaatsvonden zijn nu door de Mexicaanse regering vrijgegeven. Ze zijn op zijn minst 1300 jaar oud en laten zien dat het menselijke ras niet alleen staat in dit universum maar dat er al eerder contact is geweest met wezens uit de ruimte die met schepen de aarde bezochten.


Meer lezen >>>


Misschien wel de meest motiverende videoboodschap aller tijden.

Misschien wel de meest motiverende videoboodschap aller tijden.

Als je zou weten dat je jezelf altijd goed zou moeten voelen, dan zou je niemand vragen anders te zijn, zodat jij jezelf goed kunt voelen. Dan zou je jezelf bevrijden van al het omslachtige, het onmogelijke van de drang controle te willen hebben over de wereld, je partner, je kind. Jij bent de enige die jouw realiteit creëert.Niemand anders kan voor jou denken, niemand anders kan dat, alleen jij, ieder stukje van jou. Er is slechts een stroom van welzijn dat vloeit. Het is een stroom van pure positieve energie.

En het universum heeft voor zover wij weten een overvloed van alleen dat! Dit is een wereld gebaseerd op welzijn, een welzijn wat volledig in balans is. En wanneer je die stroom volledig laat vloeien, dan voel je je heel erg goed! Als je de stroom maar een beetje tegen houdt, dan voel je je niet zo goed. Er is slechts een stroom van goedheid of welzijn die je toestaat of niet. En jouw prachtige emoties vertellen je wat die mix is, hoe je het doet in het toelaten van, of het verzetten tegen deze verbinding. Vandaag is het begin van mijn nieuwe leven...

Kryonboek 7: Brieven van thuis: De menselijke evolutie / Aarde-energiebronnen. 11 januari 2014

Kryonboek 7: Brieven van thuis:  De menselijke evolutie / Aarde-energiebronnen.
Lee Carroll
Geplaatst op 11 januari 2014
Vertaald uit het Engels door 
Henk Steur


De menselijke evolutie.

Vraag: 

Lieve Kryon, hoe past menselijke evolutie in onze huidige menselijke omstandigheden? Jij hebt verteld dat de mens zoals wij die kennen ongeveer 100.000 jaar geleden begon, maar dat er andere verschillende menstypen waren vanaf 300.000 jaar geleden. (dit uit mijn hoofd zodat de cijfers niet helemaal correct kunnen zijn)

Antwoord: 
Er is hal heel lang leven op deze planeet en er waren ook verschillende typen mensen. Sommige typen ontwikkelden zich en kregen instinct. Andere typen ontwikkelden zich bijna tot wat jullie vandaag de dag zien. Wij vertelden jullie dat jullie huidige ras een afstamming heeft van maar 100.000 jaar zodat jullie zouden begrijpen dat ondanks dat er daarvoor ook mensen waren, de soort met de ingebouwde lessen en zaadlichamen (zoals gegeven door de zeven zusters) rond die tijd begonnen. Elke studie over een mensheid van voor die tijd is een studie over degene die niet zoals jullie zijn.Ashtar: 2014 - "Het jaar van Opschudding en Liefdeslichten” Ashtar On The Road Teleconferente–31 december 2013

Ashtar: 2014 - "Het jaar van Opschudding en Liefdeslichten”

Ashtar On The Road Teleconferente–31 december 2013

Gegroet, geliefde familie! En welkom op de brug van de New Jeruzalem!

Wij zijn hier bijeen gekomen om jullie te groeten en te eren voor het komen als vertegenwoordigers van de hele mensheid op Aarde, en verder. Het is onze vreugde om hier in partnerschap met jullie te zijn nu wij samen dit nieuwe era binnengaan, dit Yuga, zoals jullie misschien willen zeggen.

En dat is alles wat daarover te zeggen is? Jullie horen zoveel beschrijvingen – en wat heb jij daarover te vertellen? Hoe zie jij dit, en, belangrijker, hoe voelen jullie dit in je harten? Het gaat erom wat jullie vanuit je harten uitstralen wat vertelt wat jullie realiteit is!!! Wij bedoelen niet te zeggen dat alles aan jullie overgedragen zal worden, alsof het op een zilveren plateel ligt, hier, en op andere plaatsen.

Degenen van jullie die hier zijn hebben het licht vastgehouden – niet alleen in dit leven maar ook door alle levens heenEen Schrijven van de Schepper 10 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Gelijke en Tegengestelde Krachten"
10 Januari 2014 - Jennifer Farley

Er zullen momenten zijn waar het zal lijken dat twee gelijke tegengestelde krachten aan het wedijveren zijn om jouw aandacht; het goede zal zeer goed zijn en het niet zo goede zal overtuigend genoeg zijn om jouw energie in die richting te trekken. Het is aan jou om te kiezen, herinner je; wat het ook is dat je selecteert zal meer van hetzelfde brengen. De Vrije Wil is van jou.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Heavenletter #4796 Een Roos of een Paardenbloem / 11 januari 2014

Een Roos of een Paardenbloem
Zaterdag 11 januari 2014

God zei:

Het maakt niet uit in welke familie je geboren bent, maakt niet uit wat je opvoeding was, het was jouw voorrecht om geboren te worden in die familie. Werd jij geboren in rijkdom of armoede, werd je vriendelijk of onvriendelijk behandeld, het was jouw voorrecht om geboren te worden toen dat gebeurde, waar je was en hoe jij werd verzorgd of niet werd verzorgd.

Op het eerste gezicht lijkt dit absurd en onhoudbaar. Als je wat beschouwd wordt als een verschrikkelijke jeugd had, is dit net zo goed waar. Het is moeilijk voor jou om dit te zien. In het algemeen is iedereen opgegroeid in een onvolmaakte familie, maar toch, voorbij aan jouw begrip en het begrip van de wereld, was het de perfecte familie voor jou.

vrijdag 10 januari 2014

De Goddelijke Kwaliteiten van een nieuw paradigma Deel 2/3 – 10 januari 2014

De Goddelijke Kwaliteiten van een nieuw paradigma
Deel 2/3 – 10 januari 2014
Geschreven door Wes Annac, het Aquarius Paradigma
Vervolg van deel 1

Door het tot individueel accepteren van de verantwoordelijkheid om de fundamentele en eenvoudige goddelijke kwaliteiten uit te drukken, zullen we de collectieve vibratie verlichten en het veel gemakkelijker maken voor anderen om te zijn en om ook te beginnen met het creëren van verandering.

Persoonlijk ben ik voor de taak. Hoewel ik (en misschien velen van jullie) nog steeds een reis voor de boeg heb voordat ik een compleet onvervalst kanaal voor de goddelijke kwaliteiten kan zijn, ik kijk ernaar uit om te beginnen aan die reis en onderzoek nauwgezet mezelf en mijn tendensen.

De Goddelijke Kwaliteiten van een nieuw paradigma Deel 1/3 - 9 januari 2014

De Goddelijke Kwaliteiten van een nieuw paradigma
Deel 1/3 - 9 januari 2014
Geschreven door Wes Annac,
 het Aquarius Paradigma


Gedurende de spirituele kringen wordt het idee van een utopische samenleving verankerd in respect en liefde is voor ieder mens voortdurend bepleit. Dit idee verspreidt zich naar meer mensen elke dag, en als dat zo is, beginnen we ons uiteindelijk af te vragen wat we kunnen doen om een nieuw paradigma te bouwen en te leven in een veel betere en eerlijkere samenleving.

Mensen zijn bereid om echte en blijvende veranderingen te creëren die kunnen worden gebouwd in toekomstige generaties, en terwijl wij de verantwoordelijkheid dragen om dit te doen, geven wij hulp van achter de sluier dat onze inspanningen veel gemakkelijker kan maken.

We worden geadviseerd en begeleid vanuit de hogere sferen over een aantal zaken die te maken hebben met onze fysieke / geestelijke evolutie en onze inspanningen om een nieuw paradigma te bouwen, en naar mijn mening, een belangrijk aspect van het helen van de planeet is te leren over en het uiten van goddelijke kwaliteiten.

Aartsengel Michael "Het Belang van Zuivere Meditaties" 9 januari 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael
"Het Belang van Zuivere Meditaties"

9 januari 2014 / Rita PulmansRita:

Geliefde Aartsengel Michael,
Graag uw antwoord op deze vragen die men mij gesteld heeft.
Ik dank u Heer Michael.

"Is het nodig om te helpen bij de problemen in Fukushima? Of is het zo dat we hierin ons mogen afvragen of we dit moeten overstijgen als het ware naar 5D? En dus niet vanuit angst denken aan dit gegeven?

Is het voldoende: uit onze angsten te gaan, om dit gegeven achter ons te laten? Laten we dan als het ware 3D niet aan zijn lot over?

De vraag hier is: "Helpen we werkelijk met meditatie om hierin verandering te brengen?"

Manuscript van overleving – deel 384 - Aisha North 6 Januari 2014

Nieuwe Verbindingen worden er Gemaakt om deze Gehele Opmaak Fijn Af te Stemmen
6 Januari 2014 / Aisha North

Zoals jullie al vastgesteld hebben, zullen deze binnenkomende voortstuwingskrachten van jullie vriendelijke buur, jullie Zon, hun markering op velen van jullie achterlaten, en nee, wij refereren niet naar de voorbijgaande symptomen die zij zullen veroorzaken. In plaats daarvan, refereren wij naar het feit dat de informatie die al deze deeltjes binnenin zich dragen, en die gedeponeerd zullen worden in jullie systeem, ervoor zullen beginnen te zorgen dat hun stem op zovele manieren gehoord wordt. Wederom, refereren wij naar zaken waartoe een ieder van jullie in staat zal zijn je op een individuele basis af te stemmen, want de informatie waar wij over spreken, is niet op een wereldwijde schaal, zelfs als het waargenomen zal worden op een wereldwijde schaal, omdat deze stemmen binnenin door een groot aantal mensen gehoord zullen worden, en als zodanig zal het rimpeleffect van deze energetische her-afstemming wijd en zijd gehoord worden.

Want waar wij over spreken, is die innerlijke conferentie die binnenin elk en iedereen van jullie gaande is, en binnenin elke en iedere individuele cel in jullie fysieke lichaam, maar bovenal, de conversatie die nu opgestart wordt om uitgedragen te worden tussen deze cellen en dat meer ontastbare deel van jullie, jullie ziel, zo je wilt. Want zelfs als er veel conversatie geweest is binnenin jullie allemaal gedurende een zeer lange tijd, moeten jullie nochtans een zeer bewust deel ervan zijn, en met recht, want het grotere deel van deze conversatie was gaande op niveaus die het menselijke deel van jullie bewustzijn nog niet in staat was te detecteren. Want zie, alle fysieke processen binnenin jullie lichaam is één ding, zij zijn misschien veel te gecompliceerd op zichzelf voor jullie om zelfs te beginnen het allemaal te begrijpen, maar er is een andere laag tot dit alles, en dat is de frequentie van de wisselwerking tussen jullie sub-bewustzijn … of misschien zouden wij het jullie over-bewustzijn moeten noemen, en de verschillende componenten van jullie fysieke lichaam.

Aartsengel Michael 2014 : Een Nieuwe Relatie met de Natuur en de Spirit van het Woud januari 2014 / Celia Fenn

De Nieuwe Aarde Energieën - Januari 2014
Aartsengel Michael

2014 : Een Nieuwe Relatie met de Natuur en de Spirit van het Woud
Het Avontuur van 2014 en de Mogelijkheden
Celia Fenn


Geliefde Familie van Licht, welk een Vreugde en een Verrukking om dit jaar van 2014 in jullie Nieuwe Werkelijkheid binnen te gaan! In deze boodschap zouden wij met jullie willen spreken over enige van de Mogelijkheden die in jullie Nieuwe Aarde Tijdlijn vorm beginnen aan te nemen.

Eerst, 2014 zal een jaar van grote Verandering en Transformatie op het Materiële of Fysieke niveau zijn. Alle concentratie is nu op hoe de Nieuwe Energieën te manifesteren op de Nieuwe Aarde terwijl de Gouden Frequentie een Hoger Bewustzijn en een Hoger Niveau van Visie en Creativiteit toestaat en ondersteund.

De Nieuwe Droom neemt vorm aan, en de Kristal Kinderen zijn hier om jullie te ondersteunen en te helpen terwijl jullie de Droom manifesteren.
Het is waar dat deze Manifestatie samen zal gaan met aanzienlijke beroering in de politieke en economische gebieden van de maatschappij. Dit is omdat de Indigo generatie bezig is te ontwaken en in/naar hun Missie van het aanvechten en het transformeren bewegen. Zij zullen de politieke en economische systemen uitdagen waar er onrechtvaardigheid en lijden is, en zij zullen het werk beginnen met een einde te brengen aan armoede en lijden op de Aarde.

Djwhal Khul "Privacy Illusies" 9 Januari 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Privacy Illusies"
9 Januari 2014 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. We gaan hier enige zeer interessante dingen zien dit jaar welke ik genoemd heb, "Het Jaar van Openbaringen en Transparantie".

Dus, waar ik momenteel over wil spreken is privacy. Jullie gaan een verschuiving in privacy of privacy kwesties zien en voor het merendeel, natuurlijk, is privacy tot een grote mate een illusie.

Terwijl iemand mag voelen dat hij/zij dingen kan achterhouden of verbergen, dit jaar, gaat dat uitgespoeld worden. Dus wat jullie zouden kunnen gaan zien is dat mensen die van nature normaliter hun kaarten dicht tegen hun borst aangedrukt houden, zogezegd, nu ineens op z'n minst één kaart laten zien, zo niet twee, drie of de volledige hand.

SaLuSa " De Aarde is in Beroering en het Lijkt dan ook of......10 Januari 2014

SaLuSa
" De Aarde is in Beroering en het Lijkt dan ook of het Licht wordt Onderdrukt, maar dat is Niet het Geval"
10 Januari 2014

Zaken op Aarde blijven onzekerheid creëren en naar buiten toe zijn er weinig tekens die er op wijzen dat wereldvrede wordt bereikt. Toch spelen vele lichtwerkers achter de schermen hun rol om stabiliteit en vrede te brengen. Het zal in relatief korte tijd komen, en dit jaar is er één dat op dat gebied heel actief zal zijn. Lichtwerkers over de hele wereld krijgen vertrouwen in de uitkomst en zien de vruchten van hun werk uitkomen. Wees ervan verzekerd dat het Licht de hele tijd groeit en langzamerhand zielen naar een hogere dimensie tilt. Dit resulteert in een duidelijk onderscheid tussen degenen met een lagere trilling die niet in staat zijn zich te verheffen, en degenen die dat wel kunnen. Het betekent echter niet dat je ophoudt hen te kunnen helpen, aangezien vele zielen nog steeds hulp en begeleiding nodig hebben om zich te verheffen.

Ashtar: Kom – Oproep voor Oudejaarsavond!!! 31 december 2013.

Nagekomen bericht:
Ashtar: Kom – Oproep voor Oudejaarsavond!!!


Ashtar: Uitnodigng voor onze Oudejaarsviering!

"Gegroet, Geliefde Familie! Wij nodigen jullie uit om aan boord van mijn schip te komen, de Nieuw Jerusalem, waar wij hier op de brug samenkomen voor een zeer gepaste viering!* Het zal anders dan alle andere zijn omdat wij vaarwel zeggen tegen 2-0-1-3 en 2-0-1-4 verwelkomen met de grootst mogelijke jubel!!!

Want als jullie je Nieuwe Jaar binnengaan zal het inderdaad een era zijn van de meest overweldigende veranderingen en nieuwe richtingen die ooit gemaakt zijn door de Mensen van deze Planeet Aarde!

JEZUS : De komende maanden vinden heftige gebeurtenissen plaats. 10 januari 2014 Elias

JEZUS : De komende maanden vinden heftige gebeurtenissen plaats.
vrijdag 10 januari 2014
Geschreven door Elias


Velen zullen er duizelig van worden want de mensen gaan nu in diepe en vaak pijnlijke processen en worden zo met hun leed en onzekerheden geconfronteerd. Veel mensen zullen daarbij ook keuzes tegen het leven treffen, tegen hun verdere groei. Voor de Lichtwerkers betekent dit steeds weer loslaten:

Jullie mogen de mensen de weg wijzen als ze dit willen aanvaarden. Maar laat ze ook hun eigen beslissingen nemen. Ze gaan in hun processen en het is jullie taak om in het Licht te blijven staan. En om te blijven vertrouwen want God biedt aan allen zekerheid die het willen accepteren. De mens hoeft daarvoor alleen maar in de goede richting te kijken en bereid te zijn om te ontwaken. Zolang een mens slaapt is hij voor de Goddelijke Leiding niet ontvankelijk, is hij niet bereid de Goddelijke Weg te bewandelen. In een dergelijk geval moet de mens eerst eens flink door elkaar worden geschud. Hij moet zolang door elkaar worden geschud tot hij in staat is zijn hart te openen. Niemand kan die ontwikkeling tegenhouden. En het is ook niet zinvol om te trachten dat te verhinderen, want enkel een open hart kan leiding geven. Enkel een open hart kan werkelijk zien wat er is om zo de eigen leiding te kunnen volgen.

El Morya Jouw Hart Kent de Weg 7 Januari 2014

El Morya
Jouw Hart Kent de Weg
7 Januari 2014 / Julie Miller 

Met zoveel afleidingen en zorgen die vaak jullie gedachten vullen, wordt het begrepen dat het altijd positief en hoopvol zijn moeilijk kan zijn, en vele keren arriveren jullie bij het begrip dat als iets verkeerd gaat, alles verkeerd zal gaan of wat verkeerd gegaan is erger zal worden. 

Dat is behoorlijk negatief denken dierbaren, aangezien jullie altijd de bekwaamheid hebben om het negatieve om te draaien in/naar het positieve door slechts jullie gedachten te veranderen. Alleen maar omdat er iets slechts gebeurt dat jou ongelukkig maakt, betekend niet dat je ongelukkig zult blijven of dat het zelfs erger zal worden. Het is essentieel dierbaren om de verleiding te vermijden om langer dan noodzakelijk is in deze negatieve gedachten en gevoelens te blijven, en om jezelf terug te brengen naar het hebben van hoop en vertrouwen dat wat het ook is dat jou ongemak bezorgd weldra op zal lossen en weg zal gaan. Het is waar dierbaren, dat vele situaties waar jullie mee geconfronteerd worden en die ernstig zijn zwaarder mogen worden, tot aan het punt waar je geen moment langer meer door kunt gaan, maar wanneer je de angst en het onbekende van de situatie onder ogen komt, dan begint de overzichtelijkheid/helderheid diens plaats in te nemen en oplossingen komen door die meer Licht en Liefde toestaan om binnen te komen die eraan meehelpen om de huidige situatie tot een afsluiting te brengen.

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie 9 Januari 2014


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie
Het Maakt Deel Uit van het Goddelijke Plan en er is Niets dat kan Voorkomen dat het Gebeurt
9 Januari 2014

Blossom: Hallo. Wat is het een interessante week geweest in mijn mailbox. Ik heb, zoals jullie weten, jullie gevraagd om, de vele honderden e-mails van mensen over de hele globe, met me mee te lezen die precies dezelfde GEVOELENS uitdrukten als ik in jullie vorige communicatie heb gezegd. Jullie zeiden dat dit onze overeenkomst was… voor MIJ om JULLIE te laten weten hoe het voor ‘ONS’ hier beneden is … en met alle respect voor jullie… wat ik voelde dat nodig was om te doen… dus deed ik het! Ik moet zeggen… velen, zoals ik dat ook deed, voelden dat jullie verstomd waren door mijn woorden… en dat dit daardoor jullie niet liet antwoorden. Dus, nu hebben jullie enige tijd gehad om het te verwerken… met alle LIEFDE in mijn hart… vraag ik me af wat jullie moeten zeggen, op wat een zeer belangrijke kwestie schijnt te zijn?

Federatie van Licht: Liefste ziel, onze kameraad in de wapenen… Inderdaad waren we nogal gebiologeerd door de uitstorting van je hart, bij onze laatste communicatie. Wij wisten van de vermoeidheid en problemen die degenen op jullie Aarde onder ogen zien, maar in WAARHEID, totdat we de exactheid oppikten van jouw energie die je bewoordingen vergezelden… hadden we niet volledig begrepen hoe ‘de programmering’ zo’n schade bracht aan de menselijke conditie. Dat was het wat ons van ‘ons stuk bracht’.

Een Schrijven van de Schepper

"Jij Bent Verbonden"
9 Januari 2014 - Jennifer Farley


Je bent niet afgescheiden zoals je denkt. De onderlinge verbondenheid van alles is overal om je heen. De stengel van de tarwe groeit niet op een solitaire manier; golvend in de bries met diens broeders en zusters tegen de hemel, het wordt gevoed door water dat uit de luchten valt en de Aarde waarin het groeit. Als maar één element verdwijnt, mislukt het om te rijpen. Zo zou jij jouw Aardse-vlak bestaan en alles dat zich daarin voordoet moeten bekijken.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


Op deze dag van je leven 10 januari 2014

Vrijdag 10 januari 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat jullie veiligheid is gegarandeerd door het delen
van jullie liefde.

De vrede en veiligheid waarnaar jullie verlangen is niet een kwestie van voedsel, kleding en onderdak.
Het is een kwestie van liefde.

Liefhebben en geliefd worden, en al het andere zal worden toegevoegd aan jullie.
De wereld zal haar magie uitvoeren wanneer jullie in die van jullie stappen.
Dat is de belofte van God, en er zal aan worden gehouden.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Channeling van Aartsengel Metatron, Gidsen en Engelen: 9 januari 2014 / Rick Keefe on Thu,

Channeling van Aartsengel Metatron, Gidsen en Engelen:
In de illusie van tijd
Submitted by Rick Keefe on Thu,
9 januari 2014

Leidraad ---

Liefde is de enige realiteit. Liefde van het Zelf en alle anderen is de sleutel tot het opnieuw binnengaan van de enige werkelijkheid.

De illusie waar jullie middenin leven is vergeven door onwetendheid van de kosmische wetten. Het is niet dat niemand van jullie niet weet van de kosmische wetten, want dat doen jullie, het is dat jullie de kosmische wetten negeren. Dit is jullie onwetendheid. Jullie binden je mentale proces aan het concept van lineaire tijd, en vervolgens is de illusie ingebakken in alles wat jullie doen. Daarom, om te ascenderen en verlicht te worden moet je jezelf ontbinden van het lineaire concept van tijd. Want jullie hebben van jongs af aan gevraagd en gevraagd over de onwetende, over degenen die de kosmische wetten negeren, jullie hebben gevraagd, "Wat is tijd?" In essentie is tijd een time-out van Onmiddellijke Manifestatie, en lineaire tijd bestaat in een illusionaire on-werkelijkheid waar Al Dat Is jullie aanmoedigt om jullie intenties, jullie overtuigingen, en jullie zwakkere denken te onderzoeken, zodat jullie alle componenten in de wet van Manifestatie op een heldere wijze kunnen waarnemen. Tijd bestaat niet. Het is alleen jullie geloof in Tijd dat bestaat en dan co-manifesteren jullie een illusie waarin jullie het zwakke denken ervaren dat zich manifesteert als lineaire tijd, zodat jullie je zwakkere gedachteprocessen kunnen onderzoeken

donderdag 9 januari 2014

Ondertussen op de Ascenderende Aarde - Deel 3 - Dr. Suzanne Lie 7 Januari 2014

Ondertussen op de Ascenderende Aarde - Deel 3
Ons Bezoek aan het Moederschip
7 Januari 2014 /  Dr. Suzanne Lie

Jason Spreekt:

Nadat Sandy en ik het goed gemaakt hadden in onze slaapkamer, in ons bed, vielen wij in een diepe slaap. Wij lagen zo dicht tegen elkaar aan, met armen en benen over elkaar heen, dat wij op hetzelfde moment in slaap vielen. Zoals wij later ontdekten, hadden wij dezelfde droom. In de "droom" waren wij terug op het Moederschip, maar deze keer zaten we zij-aan-zij in de ontmoetingszaal met wezens vanuit de gehele Galaxy.

De zaal was gevuld met menselijke, alsook met geen-menselijke wezens vanuit de gehele Galaxy. Aan de voorzijde van de zaal zagen wij de pulserende licht-vorm van de Arcturiaan. Toen wij Mytre en Mytria naast de Arcturiaan zagen staan barsten we bijna in tranen uit. Ons gezamenlijke bewustzijn dacht dat wij een prachtige droom hadden. Nochtans, toen de Arcturiaan rechtstreeks in ONZE ogen leek te kijken, begonnen wij ons af te vragen of wij, misschien, feitelijk op het Moederschip waren.
We kregen geen kans om over deze mogelijkheid na te denken want de Arcturiaan begon onmiddellijk te spreken,

Jezus: Er is een belangrijk keerpunt in de spirituele evolutie van de mensheid bereikt / John Smallman op 8 januari 2014


Jezus: 
Er is een belangrijk keerpunt in de spirituele evolutie van de mensheid bereikt
John Smallman op  8 januari 2014

De speurtocht van de mensheid naar betekenis, de immer voortdurende zoektocht naar een levensdoel anders dan het gewoon overleven in een omgeving die geen ondersteuning biedt voor je lichamelijke behoeftes, zonder een hoop inspanning en focus van jullie kant, begint nu veel duidelijker voor jullie te worden. Gedurende eonen was elementaire overleving de drijvende kracht in mensenlevens, maar tijdens de afgelopen decennia hebben velen van jullie jezelf teruggevonden in situaties die bevorderlijk zijn voor contemplatie, voor wijze en doordachte overweging van jullie religieuze, filosofische, politieke en culturele overtuigingen en waarden – overtuigingen en waarden die jullie van buitenaf zijn opgelegd, en die jullie onvoorwaardelijk hebben aanvaard. Dat doen jullie niet langer, en dit veroorzaakt en heeft angst en twijfel veroorzaakt, van een aard die jullie niet eerder hebben meegemaakt. De comfortabele acceptatie van starre dogma's en van de daaraan vastzittende oordelen, is flink opgeschud en leidt tot een vernieuwde en enthousiaste zoektocht naar ware spirituele leiding, leiding die niet beladen is met een aantal persoonlijk gemotiveerde agenda's van door zichzelf aangewezen en arrogante gezagsfiguren die in strijd zijn met de beweerde idealen.

Een Schrijven van de Schepper 8 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Bevrijd Je Bewustzijn"
8 Januari 2014 - Jennifer Farley

Er zijn momenten van betekenis (die jouw bewustzijn bevrijden) en die van geen resultaat (momenten die dat niet doen). De eerste is een zachtaardig pad van uitbreiding en de andere houdt jou statisch. Door stand te houden en jezelf herhaaldelijk te hechten aan de kleine pijnen en het geduw van jouw Aardse-vlak bestaan, stop je effectief jouw groei. Welke kies je om te omhelzen?
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Kryonboek 7: Brieven van thuis: Spirituele energie. 9 januari 2014

Kryonboek 7: Brieven van thuis:  Spirituele energie.
Lee Carroll
Geplaatst op 9 januari 2014
Vertaald uit het Engels door
 Henk Steur

Spirituele energie.

Vraag: Lieve Kryon, steeds als ik mediteer of een Kryonboek lees of een tijdschrift ervaar ik prachtige emoties - volkomen gebaseerd op liefde - en dat kan overweldigend zijn. Ik krijg deze gevoelens bij geen enkele andere entiteit, gids of kanaal. Ik weet dat dit speciaal is en ik koester het maar ik weet niet waarom het zo intens is. Ik voel dat er een reden voor moet zijn. Ben ik hier om de Kryongroep op een bepaalde manier te begeleiden over hetgeen ik ervaar of is dit gewoon een onderdeel van de ervaringen van degenen die fortuinlijk genoeg zijn om jouw magische energie te ervaren?

Antwoord: 

Eenvoudig gezegd voel jij volledig de essentie van ‘thuis.’ Mijn overkoepeling is er een van liefde, ook al ben ik de werktuigkundige. Als jij deze dingen voelt absorbeer jij een deeltje van de waarheid van wie jij bent en waar jij vandaan kwam en is er een geweldig gevoel van ‘herinnering.’ Je hebt dit bij geen enkel ander kanaal? Dan heb jij niet ver genoeg gekeken want Spirit zal jullie altijd op deze manier op liefde gebaseerde informatie brengen als jullie dat toestaan.Oth: De pijnappelklier en ons energieveld. 9 januari 2014

Oth: De pijnappelklier en ons energieveld.
Oth-channeling door Ellen Rauh
Geplaatst 9 januari 2014

Lieve Oth en Atha, kunt u ons iets zeggen over de aandacht die we mogen hebben voor onze pijnappelklier, rond het zorg hebben voor ons energieveld?

De pijnappelklier is de klier die verbinding maakt met hogere energieën, met ruimere energieën. De pijnappelklier bepaalt en filtert welke informatie jij aankunt. Het is als het ware je spam-filter en besef dat wat voor jou spam is voor een ander totaal geen spam hoeft te zijn. De pijnappelklier filtert individueel en laat datgene wat de persoon aankan door en schermt datgene wat het zenuwstelsel van die persoon niet aankan, af. Op het moment dat de mensheid weer gelooft in energie – en we melden jullie: het komt eraan – dan zullen ze meer kennis krijgen over de pijnappelklier, de hoogste klier in een menselijk lichaam, de navigatie voor subtiele signalen. Vele ziekten en allergieën worden veroorzaakt door een slecht werkende pijnappelklier. Deze klier die zich steeds meer gaat ontwikkelen en zichtbaar wordt, zal vele ziekten – wat jullie ziekten noemen – kunnen verklaren. En verklaren wil niet zeggen genezen.

Dagelijkse Boodschap van Aartsengel Gabriël 8 januari 2014

Dagelijkse Boodschap van
Aartsengel Gabriël

Woensdag 8 januari 2014


Net zoals zo velen van jullie in Noord-Amerika strenge vorst hebben ervaren, kunnen jullie het gevoel hebben energetisch te zijn vast gevroren op jullie plaats, sinds het begin van het nieuwe jaar. Jullie hebben veel ideeën over wat jullie zouden willen doen of maken, maar dingen lijken niet te bewegen.

Wanhoop niet! Jullie zijn gewoon op je plaats en passen je aan in de energieën van een gloednieuw jaar. Jullie zouden eraan kunnen denken als een grote muur van ijs die voor jullie neus staat, die jullie op je plek houd als jullie integreren en verschuiven naar de energieën van 2014. Aangekomen bij half januari, zal er een symbolische warme wind naar binnen blazen en het ijs smelten. Het ijs zal veranderen in water, welke jullie, als jullie jezelf blijven overgegeven , jullie recht in de beweging zal laten stromen waar jullie angstig voor zijn geweest om de ervaringen te beginnen. Alles is goed, Dierbaren, en zoals altijd, goddelijk perfect.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter #4794 Een Meester Ambachtsman / 9 januari 2014

Een Meester Ambachtsman

Donderdag 9 januari 2014

God zei:

Omdat je in het midden van de Majesteit van de Schepping bent, kan het zijn dat je niet opmerkt waar je in het midden van bent. Jij denkt misschien dat je in een mengelmoes zit. Het kan zijn dat je niet verder kijkt dan de braamstruiken die voor je staan. Kijk naar de roos, geliefden. Kijk naar de roos.

Wees niet zo bezig met de dagelijkse instandhouding van het leven dat je van zijn schoonheid afziet. Je kan misschien zo betrokken zijn bij de eisen van het leven dat je vergeet te kijken naar de bovenkant van de Schepping. Natuurlijk, als je altijd naar beneden kijkt, dan kijk je niet naar boven.

Op deze dag van je leven 9 januari 2014

Donderdag 9 januari 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat de gebeurtenissen van deze dag je dichter naar God zullen bewegen.

Dat is waar, ze zijn ontworpen om te doen, en je zult ervaren dat ze juist dat zullen doen als je het jezelf toestaat.

Het is allemaal een kwestie van het openen van je ogen voor wat er werkelijk gebeurt (in tegenstelling tot wat lijkt dat er gebeurt.)

Oordeel niet over uiterlijke verschijnselen.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl