Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 10 januari 2014

Djwhal Khul "Privacy Illusies" 9 Januari 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Privacy Illusies"
9 Januari 2014 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. We gaan hier enige zeer interessante dingen zien dit jaar welke ik genoemd heb, "Het Jaar van Openbaringen en Transparantie".

Dus, waar ik momenteel over wil spreken is privacy. Jullie gaan een verschuiving in privacy of privacy kwesties zien en voor het merendeel, natuurlijk, is privacy tot een grote mate een illusie.

Terwijl iemand mag voelen dat hij/zij dingen kan achterhouden of verbergen, dit jaar, gaat dat uitgespoeld worden. Dus wat jullie zouden kunnen gaan zien is dat mensen die van nature normaliter hun kaarten dicht tegen hun borst aangedrukt houden, zogezegd, nu ineens op z'n minst één kaart laten zien, zo niet twee, drie of de volledige hand.

SaLuSa " De Aarde is in Beroering en het Lijkt dan ook of......10 Januari 2014

SaLuSa
" De Aarde is in Beroering en het Lijkt dan ook of het Licht wordt Onderdrukt, maar dat is Niet het Geval"
10 Januari 2014

Zaken op Aarde blijven onzekerheid creëren en naar buiten toe zijn er weinig tekens die er op wijzen dat wereldvrede wordt bereikt. Toch spelen vele lichtwerkers achter de schermen hun rol om stabiliteit en vrede te brengen. Het zal in relatief korte tijd komen, en dit jaar is er één dat op dat gebied heel actief zal zijn. Lichtwerkers over de hele wereld krijgen vertrouwen in de uitkomst en zien de vruchten van hun werk uitkomen. Wees ervan verzekerd dat het Licht de hele tijd groeit en langzamerhand zielen naar een hogere dimensie tilt. Dit resulteert in een duidelijk onderscheid tussen degenen met een lagere trilling die niet in staat zijn zich te verheffen, en degenen die dat wel kunnen. Het betekent echter niet dat je ophoudt hen te kunnen helpen, aangezien vele zielen nog steeds hulp en begeleiding nodig hebben om zich te verheffen.