Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 2 december 2014

Uitlijnen met de Versie van 'Jou' die Jou Naar de Nieuwe Tijd kan Transporteren 1 December 2014 / DL Zeta

Uitlijnen met de Versie van 'Jou' die Jou Naar de Nieuwe Tijd kan Transporteren
1 December 2014 / DL Zeta
De versnelde energieën in de afgelopen jaren hebben het manifesteren toegestaan om met verhoogd gemak te gebeuren. Dit is aldus meer dan ooit terwijl we verder in/naar de Nieuwe Tijd verhuizen. Onze spirituele missie manifesteren is een toegenomen wens voor velen. Als jij je in dit rijk uitgedaagd voelt, mag het tijd zijn om het proces dat je volgt te onderzoeken om jouw visies in/naar de fysieke werkelijkheid te brengen.
Wij streven er eerst altijd naar om de versie van onszelf te manifesteren dat capabel is om voort op de tijdlijn te bestaan waar wij toegang tot wensen te krijgen. Op een bepaalde manier, creëren of manifesteren wij niet werkelijk de werkelijkheid, maar lijnen wij ons uit met een tijdlijn welke al parallel aan ons huidige moment bestaat.  
Stappen om Uit te Lijnen met de "Jij" die het Sterkst Uitgelijnd is met de Nieuwe Tijd
Wanneer je naar jouw hoogste potentiëlen reikt, sta jij de "jij" die het sterkst uitgelijnd is met de tijdlijn waar jouw visioen bestaat toe om jou daar naartoe te transporteren. Wij bieden hier enige stappen aan die jullie kunnen volgen om uit te lijnen met jullie hoogste potentiëlen.
De Tijd om te Beginnen is Altijd Nu
Eén: Accepteer dat de tijd altijd nu is om dit proces te beginnen. Het huidige moment is altijd jouw werkelijke punt van kracht. Zelfs kleine stappen nemen in jouw huidige moment zal belangrijke energetische verschuivingen op gang brengen die, mettertijd, jou naar tijdlijnen zullen transporteren waar je toegang hebt tot de frequenties van de nieuwe tijd.
De 'Jij' Manifesteren die Capabel is te bestaan voort op/in de Vijfdimensionale Tijdlijnen
Twee: Stel je open om een visioen te ontvangen welke uitgelijnd is met jouw hoogste potentiëlen. Wanneer wij in resonantie komen met een nieuw potentieel, beginnen wij om zintuiglijke glinsteringen of visioenen te ontvangen van dit potentieel. Deze glinsteringen bieden inzicht aan in hoe deze werkelijkheid eruit zou zien, hoe het aan zou voelen, en de typen van potentiëlen en kansen die wij tegen zouden kunnen komen op die werkelijkheidsdraad. Deze glinstering aan de horizon vonkt inspiratie aan en jouw verbeeldingskracht vat vlam. Geïntrigeerd en enthousiast over dit visioen, begin je de zoektocht om meer erover te leren. Stel een intentie in om het te observeren. Iedere keer dat jij je aandacht naar deze bedoelde creatie wendt, bekrachtig je het en het energetische gebied van de creatie breidt uit.
Wanneer je eenmaal een visioen ontvangt en kiest om ermee uit te lijnen, begint vervolgens het proces van het cultiveren en versterken van het aspect van jouw bewustzijn dat zeer nauwkeurig uitgelijnd is met jouw visioen. Dit is het aspect dat capabel is om jouw creatie in het bestaan te brengen. Het feit dat je dit leest zegt dat je geïnteresseerd bent in het bestaan op de hoger-trillende, vijfdimensionale tijdlijnen en jouw intenties ingesteld hebt om de "jij" te manifesteren die capabel is om jou te helpen meer volledig in/naar de nieuwe tijd te stappen. Deze "jij" representeert jouw hoogste potentiëlen. Wanneer wij de versie van onszelf worden die in staat is om ons in de richting te brengen van onze hoogste potentiëlen, zal dit zelf altijd een manier vinden om toegang te verkrijgen tot de hogere frequenties binnenin ieder moment.
Sta eerst Eenvoudig een Visioen toe om in het Bewustzijn te Bestaan
Drie: Sta jouw nieuwe visioen toe om eenvoudig in het bewustzijn te bestaan. Houd jezelf niet bezig in dit vroege stadium met hoe je dit visioen in/naar je fysieke werkelijkheid zult brengen. Wanneer een nieuw visioen arriveert in de deuropening van ons voorstellingsvermogen, alles dat wij hoeven te doen is het te openen en te verwelkomen als een potentieel. We hoeven niet te weten hoe wij het visioen uit zullen voeren om ons ervoor open te stellen en het toe te staan te bestaan als een sterk potentieel in ons bewustzijn. Het is een misvatting om te denken dat wij alleen deze visioenen uit kunnen voeren als wij vaardig en ervaren zijn in de uitvoering ervan. Dit is echter een andere versie van het schaarste virus dat ons vertelt dat wij niet hebben wat er nodig is om een visioen uit te voeren, aldus moeten wij het links laten liggen als wederom een andere "dagdroom" dat afgegeven werd door onze fantasievolle verbeeldingskracht.
Sta een Nieuw Visioen toe om te Groeien en Uit te Breiden
Vier: Voed en sta dit nieuwe visioen toe te groeien in je bewustzijn. Dag na dag en moment na moment, observeer dit visioen terwijl het binnenin jouw energetische gebied bestaat. Stel vragen erover en raak ermee bekend. Terwijl wij meer over dit potentieel leren, beginnen wij een link te activeren met het facet van ons bewustzijn dat er nauwkeuriger mee uitgelijnd is. Iedere keer dat wij onze focus er naartoe brengen, verzamelt ons potentieel energie en breidt uit. De kritieke massa voor diens aankomst in de fysieke werkelijkheid is bereikt wanneer het potentieel voldoende energetische resonantie verkregen heeft met het deel van ons bewustzijn dat in staat is diens aankomst in/naar de fysieke werkelijkheid te verzorgen.
Laat Aspecten Los die Verstrikt zijn in Vroegere Trauma's
Vijf: Als een nieuw potentieel kracht verzamelt in diens energetische gebied, mag jij je bewust worden van perioden van weerstand welke binnenin jou bestaan. Over het algemeen gesproken, zijn deze geen aspecten die jou terug willen houden, maar eerder, aspecten die bestaan binnenin voorbije momenten waar niet genezen en onopgeloste emoties en hun vergezellende trauma's verblijven. Deze aspecten houden energie vast om dit moment in de tijd te "bladwijzeren" aldus een toekomstige, meer meesterlijke "jij" terug kan keren om hen te genezen en los te laten. Als wij nieuwe potentiëlen cultiveren en voorbereiden om te activeren, wordt aan ons wat voor gebieden dan ook getoond die genezing en loslating nodig zijn. Als wij de energie bevrijden welke vastgehouden wordt rondom vroegere trauma's, zijn wij in staat om deze energie opnieuw te focussen richting de nieuwe potentiëlen die wij wensen te activeren.
Ontmoet Toekomstige Potentiëlen in je Innerlijke Tempel
Zes: Creëer een innerlijke tempel en breng daar dagelijks tijd in door. Eén manier waarop je de verbinding met een nieuw potentieel kunt versterken is om het iedere dag in bewustzijn te ontmoeten. Een innerlijke tempel is de perfecte plaats om toekomstige potentiëlen te ontmoeten en ermee te werken. Deze tempel kan iedere vorm aannemen die je wenst. Het kan een huisje aan zee zijn, een hut in de bergen, een boomhuis in een tropisch regenwoud of een tent in de woestijn. Je kunt jouw bedoelde creaties hier uitnodigen om met jou bijeen te komen en tijd met elkaar door te brengen in deze ontspannen en liefdevolle atmosfeer. In deze hoog-vibrerende ruimte, zal je het gemakkelijker vinden om alle aspecten van je wezen aan boord te brengen met de nieuwe potentiëlen. Hogere trillingsfrequenties zullen altijd genezen en de lagere trillingsfrequenties met zich meevoeren. Dagelijks een hoog voelende staat betreden, zelfs gedurende korte perioden, zal vanzelfsprekend obstakels opruimen om te genezen en helpen je visioenen te manifesteren.
Weersta de Drang om te Micro-Managen hoe Werkelijkheden Manifesteren
Zeven: Sta het Universum toe om nieuwe werkelijkheden naar jou toe te brengen op wat voor manier het dat ook maar kan doen. Het is een vergissing om eventualiteiten te plaatsen op hoe werkelijkheden arriveren. Sommigen geloven dat zij eerst een som aan geld moeten manifesteren om hun hogere visioenen te realiseren. Dit is een misvatting. Eventualiteiten en voorwaarden te plaatsen op jouw creaties dient alleen om een knelpunt te maken en hun aankomst in de fysieke werkelijkheid te vertragen. Bijvoorbeeld, als je wenst om een spirituele pelgrimstocht rondom de wereld te maken, focus je op deze wens in plaats van op het benodigde geld om dit te laten gebeuren. Het is gemakkelijk te zien hoe een visioen van jouw reis veel opwindender is voor jouw hogere zelf dan een bult met geld, hetgeen ter vergelijk abstract is en bijbetekenissen mag hebben van nietszeggend werk en verslaafdheid. Wanneer je een intentie instelt en wakker en bewust blijft voor aanwijzingen en informatie in je dagelijkse leven, zal je het spoor van broodkruimels vinden dat jou naar de gewenste creatie leidt.
Blijf Alert op Gedachtevirussen die jouw Inspanningen Saboteren
Acht: Blijf alert op stemmen in je hoofd die jou vertellen dat je dromen onmogelijk en onrealistisch zijn. Deze zijn de stemmen van gedachtevirussen waarmee je geïndoctrineerd werd in de kindertijd en door het collectieve bewustzijn. Op dezelfde wijze, zal jou intuïtie jou nooit dromen en visioenen van potentiëlen brengen die niet echt en juist voor jou zijn.
Sta jezelf niet toe om te verlammen door gedachtevirussen die zeggen dat je niet gereed of goed genoeg of bekrachtigd genoeg of verlicht genoeg bent om jouw visioenen te leven. Je kunt rondom deze ontkrachtende stemmen heen sturen door te kiezen uit te lijnen met de hoogste trillingsfrequenties waar je tot toe in staat bent toegang te verkrijgen binnenin het huidige moment en van daaruit verder te gaan.
Lijn uit met Gewenste Werkelijkheden en Subtiele Niveaus
Negen: Laat een overdreven investering in de fysieke werkelijkheid los. Houd in het besef dat de werkelijkheid die je rondom jou heen ziet in jouw huidige moment vroegere creaties representeert en vloeibaar en veranderlijk is. Laat je niet voor de gek houden door de solide, concrete verschijningsvorm van de "werkelijkheid". Wanneer wij naar deze schijnbare solide onbeweegbare structuren van ons huidige moment kijken, mogen wij ons machteloos voelen om hen te veranderen. Het is waar dat wij een bestaande tijdlijn niet kunnen veranderen. Maar wij kunnen verschuiven naar een nieuwe tijdlijn. Om onze werkelijkheid en de tijdlijn waarmee wij bestaan te veranderen, moeten wij naar binnenin gaan om onze visioenen en intenties uit te lijnen met de subtiele energie. Creëren is geen kwestie van het rond bewegen van het concrete maar van het onszelf uitlijnen met de werkelijkheid die wij wensen te ervaren op het subtiele niveau waar ruwe energie gevormd wordt door intentie, en om onszelf toestaan om energetisch getransporteerd te worden naar de tijdlijn waar die werkelijkheid al bestaat.
Een Focus adopteren van Zelf Uitgelijnd met jouw Gewenste Werkelijkheid
Tien: Lijn uit met de identiteit van iemand die de werkelijkheid leeft die jij wenst te creëren. Wanneer je een visioen van een nieuw potentieel ontvangt, is er altijd een aspect van jouw bewustzijn dat in staat is om dit visioen in/naar de fysieke werkelijkheid te verzorgen en jou te transporteren naar de tijdlijn waar dit potentieel bestaat. Als je een nieuw potentieel bekrachtigt en voedt, zal het jou leren wie je moet worden om het naar de wereld uit te dragen. Op deze manier, leer je de identiteit van dit aspect van jouw bewustzijn en begin je ermee uit te lijnen en het te adopteren als jouw nieuwe focus van zelf. Als je overdreven geïnvesteerd geworden bent in jouw huidige focus moment van zelf, zal je met jouw hogere zelf moeten werken welke jouw huidige focus van zelf kan leren om het concept van dienstverlening, tijdelijkheid en transcendentie te omhelzen. Terwijl jouw gefocuste zelf leert om in dienstverlening te handelen voor het hoogste goed van allen, zal het terzijde treden wanneer de tijd komt om een nieuw facet van jouw bewustzijn toe te staan om de gefocuste zelf identiteit te worden welke in staat is om jou naar tijdlijnen te transporteren waar nieuwe potentiëlen bestaan.
Accepteer dat Alles met Goddelijke Perfectie Gebeurd is
Elf: Onthoud je van jezelf te be/veroordelen als momenten van jouw verleden voor jou naar voren komen om losgelaten te worden. Alles dat je in het verleden creëerde/activeerde werd ontworpen om jou te helpen leren te groeien en de wijze en bekrachtigde "jij" te worden die binnenin jouw huidige moment bestaat.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.