Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 28 december 2014

Tweet Regen voor Disclosure 27 december 2014 / Carla Egberts-Koolen

Tweet Regen voor Disclosure
Zaterdagavond 27 december 2014

Aan alle collega lichtwerkers,

Vanavond hoorde ik via een radioprogramma van Elizabeth Trutwin een vraag aan alle wereldbewoners. Ik voel dat ik dit moet doorgeven aan jullie.

Eerst in het kort iets over Elisabeth, voor degenen die niet met haar bekend zijn. Zij werkt samen met het Ashtar Command, the Spiritual Hierarchy of Ascended Masters, and the Intergalactic Confederation of Worlds and the Alien Contact Intelligence Organization. Op haar website kun je meerdere activiteiten van haar vinden evenals haar opleidingen en verdere kwaliteiten.

Zij vraagt of wij willen meedoen aan een 'tweet-regen' naar het Witte Huis, een disclosure-petitie. Begin 2015 komt er weer een 'hearing' waarbij het de bedoeling is, dat er ook journalisten zijn die dit zo ver mogelijk naar buiten gaan brengen.

Het radioprogramma is, alhoewel in het Engels, redelijk goed op te pikken, er worden niet veel 'moeilijke' woorden gebruikt. Hier wordt je verteld wat je kunt doen.

Luister hier naar het radioprogramma:   http://bbsradio.com/content/galactic-roundtable-december-10-2014

Enkele van haar andere nieuwsbronnen:

Hier ligt een kans voor ons om iets te doen, mooi toch?

Carla Egberts-Koolen