Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 12 september 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 115 /Zaterdag 12 september 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 115
Zaterdag 12 september 2015


Men 11  Fijnafstemming

Goede dag, ik ben Men 11 (Blauwe Adelaar). 
Vandaag willen we nogmaals over het onderwerp van liefde spreken. Waarom richten we ons zoveel op dit punt deze week? Er is geen groter ding op aarde om over te praten. Liefde is de hoogste trillingsfrequentie die er bestaat. Om op aarde te blijven, zal een ieder van jullie het nodig hebben om je frequentie te verhogen. De reden hiervoor is dat de Aarde haar frequentie verhoogt. Wat gebeurt er als de Aarde haar frequentie verhoogt? Dan verhoogt elk levend wezen zijn frequentie ook. Als dit niet zo was, zouden deze dingen sterven, en niet in staat zijn om te harmoniseren met de Aarde. Het is vergelijkbaar met een radiostation; als je de frequentie wijzigt, verliest je je verbinding met dat station.

Omdat de frequentie van de aarde stijgt, beïnvloedt dat elk levend en levenloos object op het oppervlak en binnenin. Als deze dingen niet met haar frequentie overeenkomen, zullen ze hun verbinding verliezen. Weet dat alle dingen die vast lijken te zijn, met inbegrip van jullie lichaam, zijn gemaakt van energie. Wetenschappers hebben eindelijk deze ontdekking gedaan. Wat ooit gedacht werd de kleinste van de atomen te zijn bleek niets meer te zijn dan een zuchtje lucht.


We zullen niet ingaan op de wetenschap van atomen of de structuur van het heelal op dit moment. Wat we willen uitdrukken is datgene om jullie verbinding op Aarde in deze tijd van overgang te houden, jullie zullen je trillingsfrequentie moeten verhogen. Er zijn zeer weinige van jullie op dit moment die met de frequentie van de Aarde overeenkomen. Velen van jullie verhogen je frequenties, maar zijn nog steeds niet gelijk aan moeder Aarde.

De snelste, eenvoudigste en meest effectieve manier om je energetisch niveau te verhogen is door middel van een diepe ervaring van liefde. Als je liefhebt, raken de neuronen in je hersenen opgewonden. Bedoelen we niet het soort opwinding die afkomstig is van seksuele stimulatie. Wij verwijzen naar de opwinding van de atomen en de lichaams structuur. Wanneer je voor het eerst verliefd wordt, kun je deze opgewondenheid opmerken: je voelt je euforisch, je merkt minder dingen op die je normaal storen, jullie zintuigen worden versterkt, meer met een gevoel dat je een bent met alles om je heen, enz.

Dit zijn tekenen van hogere frequenties van liefde. Echter, als gevolg van oordeel, angsten en ongepast gedrag, is het zeldzaam dat een persoon deze frequentie voor zeer lang kan vasthouden. Zodra de persoon die je liefhebt iets doet dat je grens kruist, vermindert de liefde en je wereld keert terug naar de normale situatie, vele malen met meer pijn en sterkere muren van bescherming.

Om de hogere frequentie van de liefde in stand te houden en te koesteren, moet er een loslaten van lagere frequentie emoties zijn. Zolang je vasthoudt aan lager vibrerende gevoelens zoals angst, woede, verlangen en frustratie, zal je de gevolgen van het uit de toon zijn met de aarde en haar bewoners ondergaan.

We moedigen jullie aan elke dag de tijd te nemen om emoties die je frequentie verlagen los te laten. Al eeuwen lang, is het acceptabel geweest om vast te houden aan deze emoties. Velen van jullie werden aangetrokken om te incarneren op deze planeet om emoties te ervaren.

Maar de tijd van leven in een wereld die is afgescheiden van jullie spirituele Zelf komt nu tot een einde. Niemand zal verloren gaan, want alles zal uiteindelijk terugkeren naar de Bron. Degenen die op Aarde willen blijven en liefde, vrede en harmonie willen ervaren moeten hun frequentie afstemmen op die van de Aarde.

Er zijn veel verhalen die mensen delen over hun vermogen om engelen en geesten te zien. Ze hebben dit vermogen, omdat ze geleerd hebben of de aangeboren gave hebben om hun trillingsniveau te verhogen tot het punt waarop ze door de sluier kunnen kijken naar andere dimensies. Op sommige momenten, zijn Engelen en Spirituele Gidsen in staat om hun frequentie genoeg te verlagen om contact met mensen te maken. De mogelijkheid om deze frequenties te behouden is moeilijk, wat resulteert in korte fragmenten communicatie.

Sommige mensen en dieren zijn in staat om geesten en andere entiteiten te zien wanneer hun trillingsenergieën overeenkomen, vaak gedurende een korte periode. Op sommige momenten, zijn overleden geliefden in staat om de frequentie van de mensen waarmee ze proberen te communiceren te evenaren. Maar wanneer deze die op aarde achterblijven rouwende zijn of weigeren te geloven dat contact kan worden gemaakt met de overledene, zullen ze een blokkade creëren wat het erg moeilijk maakt om communicatie tussen de sluiers te creëren.

De kwestie van overtuigingen is zeer belangrijk als het gaat om het verhogen van jullie trillingsfrequentie. Overtuigingen zijn sterk en kunnen barrières creëren die de energie van de persoon gevangen houd in hun auraveld. Wanneer een persoon weigert om zichzelf toe te staan om nieuwe ideeën te accepteren, sluit hij de deur naar een hele wereld van mogelijkheden. Het is als het omhoog draaien van de warmte terwijl je de deur sluit. De warmte zal in die kamer blijven, maar je hebt niet de mogelijkheid om de andere kamers te verwarmen. Zodra hij de deur opent, haast de warme lucht zich eruit en begint de temperatuur van de kamer aan de andere kant van de deur te beïnvloeden. Overtuigingen zijn hetzelfde. Zodra je de deur opent, doen zich hele wegen van mogelijkheden voor. Wanneer deze deuren gesloten zijn vanwege angst en bescherming tegen het gekwetst worden, is er een dichtheid die de frequentie van die persoon verlaagt.

Wanneer een persoon op angst gebaseerde beslissingen neemt, verbiedt hij zichzelf om hogere trillingsemoties zoals vrede, vreugde en liefde te ervaren. Heb je ooit een boze persoon vreugde zien uitdrukken? Je kunt het ene of het andere hebben, omdat ze op verschillende trillingspatronen zijn. Soort zoekt soort, je kunt niet lagere frequenties combineren met hogere frequenties, net zoals je niet twee radiostations duidelijk kunt beluisteren op dezelfde radio op hetzelfde moment.

De meesten van jullie hebben een verscheidenheid aan emoties en merken dat je van de ene naar de andere geduwd wordt. Maar in ieder moment, kun je slechts één frequentie hebben. Dit is waarom we het monitoren van jullie gedachten, woorden en daden benadrukken. Als je boos bent op je vriend, is het moeilijker om gevoelens van liefde vast te houden voor je partner. Hoe vaak heb je gesnauwd naar iemand, omdat je boos was op een ander? Je kunt twee radio’s  hebben spelen die twee verschillende stations hebben, maar het zorgt voor een overlapping van chaotische geluid.

Echter, als je twee radio's hebt die op hetzelfde station zijn afgestemd, stoort dat niet; vaak versterken ze elkaar waardoor het geluid een breder bereik krijgt. Dus, wanneer je ware liefde ervaart op een constant niveau met één persoon, is het veel makkelijker om deze liefde ook voor anderen te voelen. Het vasthouden van deze frequentie is de truc. Dus, raden we jullie aan de dingen die je weerhouden om gebalanceerd te zijn met de mogelijkheid om allen onvoorwaardelijk lief te hebben op elk moment van je leven, los te laten.

Leven in een wereld van onvoorwaardelijke liefde is mogelijk, hoewel het voor jullie misschien een fantasie lijkt. Maar hoe zul je het weten, tenzij je het probeert? Bestudeer de Meesters en vindt hun geheimen. Hoe vergroten zij hun vermogen om lief te hebben? Je hoort ze dingen zeggen als: "Ik heb nooit een man ontmoet die ik niet graag mocht. Vrede begint binnenin. Hou van iedereen alsof hij uw God is. Begin nu met de persoon te zijn die jij wilt dat anderen zijn". Je hoort hen spreken over aardig zijn voor anderen. Zij willen je aanmoedigen om anderen lief te hebben zonder voorwaarden, dit betekent hen aanvaarden helemaal zoals ze zijn, zonder ook maar iets van hun keuzes te oordelen.

Jullie moeten dit proces beginnen door naar binnen te gaan en eerst je eigen zaakjes op orde brengen. Het zal nodig zijn om wijzigingen aan te brengen in je uiterlijke wereld om de wijzigingen die jullie aanbrengen in jullie innerlijke wereld overeen te laten komen. Deze taak is niet onmogelijk. Jullie kunnen vandaag nog beginnen; wij moedigen jullie aan om dit te doen. We nemen nu afscheid van jullie met de hoop dat jullie onze woorden ter harte zullen nemen en beginnen met het zorgen voor de balk in jullie ogen voordat jullie je richten op het verwijderen van de splinter in andermans ogen.

Selamet! MEN 11

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl