Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 11 september 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 114 Vrijdag 11 september 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 114
Vrijdag 11 september 2015

Ix 10  Reactie Vermogen

Ik ben Ix 10 (Witte Tovenaar). Welkom in deze tijd van het samenzijn. Vandaag willen we praten over het onderwerp van de liefde. Nogmaals, verwijzen we naar onvoorwaardelijke liefde, die staat van zijn waar men alle anderen hun eigen weg laat kiezen en geen poging doet om ook maar een greintje van een ander wezen te veranderen. Er is maar één manier om een onvoorwaardelijk liefdevol Wezen te worden en dat is door het loslaten van alle gedachten van afscheiding.

Deze Aarde werd ontworpen om een plaats van afscheiding te zijn; het was een groot Experiment dat zijn doel heeft gediend. Bij de start was het de bedoeling om een begin en een einde te hebben en nu is het einde hier. Velen zijn op zoek naar magische data voor wanneer deze tijd eindigt, maar we zeggen dat die tijd nu is. Er was geen datum bepaald waarop het abrupt zou stoppen; het werd ontworpen om een overgangsperiode staat te zijn van de ene set van regels naar de andere. Je bent in die voorbijgaande tijd.


Gedurende deze tijd, ontwaken meer zielen tot hun ware potentieel. Grote inzichten ontvouwen zich als degenen die de goddelijke mysteriën voor eonen intact hebben gehouden nu openlijk hun kennis vrijgeven. Inheemse ouderen komen samen in ceremonie en het delen van de vervulling van hun profetieën. De leiders van de geheime genootschappen verwelkomen het publiek in hun kooi. De deuren staan wijd open als een ieder van jullie begint om de ware aard van je spirit Zelf te begrijpen. Dit is een tijd van groot ontwaken en we zijn blij jullie van dienst te kunnen zijn, onze broeders.

Oorlogen werden al generaties lang uitgevochten tussen broeders strevend naar het vernietigen van elkaar en elkaars zaken af te nemen. Partijen waren gebaseerd op de kleur van de huid en culturele overtuigingen. Vele pogingen zijn gedaan om volledige culturen en rassen te vernietigen voor simpel plezier dat te kunnen doen. Maar die tijden komt nu tot een einde. Met de komst van de computer en satelliet systemen, zijn jullie je meer bewust geworden van wat er gebeurt in de wereld. Jullie ontdekken dat wat er gebeurt regionaal iedereen wereldwijd beïnvloedt.

Er is niet langer de mogelijkheid om te ontkennen dat de mensen de atmosfeer en de structuur van de Aarde vernietigen. Jullie, als een ras, moeten de verantwoordelijkheid voor jullie daden nemen, regionaal evenals wereldwijd. Velen klagen en mopperen over wat anderen de wereld aandoen, maar hebben geen aandacht besteed aan de impact die zij als individu op de wereld hebben.

Veel van onze berichten hebben gesproken over hoe gedachten, woorden en emoties van invloed zijn op de wereld, maar vandaag willen we ons meer verdiepen in hoe jullie persoonlijk door je acties de wereld waarin jullie leven beïnvloeden. Laten we beginnen met het aanbreken van een nieuwe dag. Besteed aandacht aan je dagelijkse routine. Hoeveel water wordt er gebruikt elke keer dat jullie je toilet doorspoelen? Heb je overwogen buiten te plassen of je ontlasting op te slaan voor je tuin? Velen van jullie zullen ineenkrimpen bij deze gedachte; echter, het is een gangbare praktijk in veel culturen. De nieuwsmedia zullen jullie ervan overtuigen dat jullie ontlasting jullie zal doden; het zijn echter de giftige stoffen van jullie voeding die jullie inslikken, en geneesmiddelen die de ontlasting verontreinigen.

Laten we eens kijken naar het voedsel dat jullie eten. Hoeveel levenskracht zit er in intensief bewerkte granen? Laten we eens kijken naar een graankorrel. Het is onnatuurlijk geteeld in gebieden waar het de bodem ontbreekt aan voedingsstoffen tenzij die door de mens geleverd zijn. Vaak worden ze bespoten met herbiciden om insecten, bacteriën en schimmels te doden. Als een product een insect zal doden, hoe denk je dat het invloed zal hebben op degenen die het inslikken? Wanneer de tarwe is geoogst, is het meerdere malen gekarnd via verschillende machines totdat het is vermalen tot poeder.

Vervolgens wordt het tarwemeel verscheept, vele malen worden er doses onnatuurlijke vitamine aan toegevoegd vanwege de wijze waarop het werd geoogst, gedorst en fijngestampt. Het zorgde ervoor dat het ook dat beetje voedingswaarde verloor wat die het oorspronkelijk had. Dan worden er kleurstoffen en bleekmiddelen aan toegevoegd om het een perfecte en uniforme kleur te maken. Conserveermiddelen, die vaak giftig zijn voor de mens, worden toegevoegd om de producten te kunnen verzenden en opslaan  voor een onnatuurlijk lange tijd.

In de ochtend, neem je deze overdreven bewerkte tarwe granen die vol is van giftige stoffen en dood is, wat geen levenskracht bevat. Je voegt er melk aan toe, dat vol zit met groeihormonen, toxinen opgenomen door de koeien en gepasteuriseerd door een verwarmingsmethode die de enzymen, nodig om het verteren, doodt. Vergeet niet om witte suiker toe te voegen voor de smaak om de dodelijke combinatie compleet te maken! Je kunt je troosten door het toevoegen van fruit, maar heb je enig idee hoeveel herbiciden deze vanaf zaad tot jouw tafel hebben ontvangen? Het is zeer waarschijnlijk dat de zaden waar jou vruchten van afkomstig zijn genetisch gemodificeerde zijn wat extreem slecht is voor het menselijk lichaam.

Let op de verpakking waarin jullie voedsel het land binnenkomt. Kunststoffen zijn niet biologisch afbreekbaar. Hoewel ze kunnen vergaan door de tijd heen indien blootgesteld aan zonlicht, ze blijven nog steeds intact in kleine stukjes die nu jullie oceanen en waterwegen verstoppen. Deze stukjes plastic alleen vernietigen vele soorten van leven in jullie oceanen en op het land. Jullie kasten zijn vol onnatuurlijke producten en verpakt in verpakkingen die schadelijk zijn voor het milieu.

Nu dat het ontbijt voorbij is, ga je je tanden poetsen en douchen. Heb je de bekende effecten van fluoride en de ingrediënten die in je zeep zitten, shampoo, make-up en huidverzorgingsproducten onderzocht? Begrijp je dat je huid een orgaan is, het zelfde als je hart en de lever? Alles wat u op uw huid smeert wordt opgenomen en verwerkt door je lichaam. Als je het product niet zou willen eten, zou je er verstandig aan doen het ook niet op je huid te smeren.

Als jullie je aankleden voor de dag, kijk dan eens in je kast. Hoeveel kledingstukken zie je die jullie zelden of nooit dragen? Als jullie door je huis lopen, let op de dingen die jullie hebben verzameld. Velen zijn onpraktisch en nutteloos. Zie je niet hoe jullie de productie bazen voeden door de aankoop van artikelen die niet noodzakelijk zijn voor jullie overleving, maar zich lenen voor de ondergang van het ecologisch evenwicht van de aarde? Hoeveel aandacht hebben jullie gegeven aan jullie wijze van vervoer? Heb je de volledige impact overwogen van de auto en benzine-industrie op de Aarde? Hoe vaak gebruiken jullie je auto onnodig voor boodschappen terwijl je ook zou kunnen lopen, fietsen of gebruik zou kunnen maken van het openbaar vervoer? We veroordelen geen enkele keuze die je maakt in je levensstijl. We willen gewoon wijzen op degenen die klagen over wat anderen doen zodat zij aandacht besteden aan hun eigen invloed op het milieu. Er zijn vele manieren waarop je minder impact kunt hebben en een meer bruisend leven kunt leven als je de tijd neemt om aandacht te besteden en om jezelf op te voeden.

Hoe past dit allemaal in ons onderwerp van onvoorwaardelijke liefde? Je kunt jezelf niet echt liefhebben als jullie onnodig je lichaam vullen met giftige stoffen. Het is niet een daad van eigenliefde wanneer jullie voortdurend kiezen voor banen die ongezond en stressvol zijn. Wonen in giftige huizen en omgevingen waarin je niet in je element bent is niet een liefdevolle daad. Voortdurend vasthouden aan woede, angst en wrok is niet gezond voor jou of iemand anders.

Je kunt niet echt een ander liefhebben, als je niet eerst van jezelf houdt. Je daden laten zien dat je liever onwetend of lui bent dan de tijd en energie te nemen om een gezonde levensstijl te creëren voor jezelf. Als een cultuur, hebben jullie je macht aan anderen gegeven, er op vertrouwend dat zij de beste beslissingen voor jou nemen. Nu dat je erachter gekomen bent dat ze alleen in hun eigen persoonlijk gewin geïnteresseerd waren, ben je boos. Maar wie is eigenlijk de schuldige? Sta op, en neem de verantwoordelijkheid voor je daden en begin de veranderingen die nodig zijn om een gezond leven te creëren voor jou en uw broeders.

Stop de onnodige haat jegens degenen die een andere huidskleur en overtuigingen hebben. Tenzij jullie toestaan dat anderen vrij zijn om te zijn wie ze willen zijn, zit je vast in het paradigma van de afscheiding. Kijk verder dan huidskleur, kleding en voorkeuren en weet dat ze uit dezelfde bron komen als jij. Totdat je dat doet, zullen er oorlogshandelingen, hiërarchieën en toegenomen afscheiding zijn. Het is jouw keuze individueel en collectief. Wat is het niveau van jouw reactie vermogen?

De tijd voor de vereniging is hier. Degenen die de illusie van afscheiding levend willen houden zullen merken dat ze een verloren strijd vechten. Degenen onder jullie die vereniging voor ogen hebben zullen succes hebben. Ze kunnen niet alle twee op het oppervlak van de aarde blijven. Er komt een moment dat een andere tijdelijke afscheiding zal optreden. Degenen die in het paradigma van de oorlog en afscheiding willen blijven zullen de planeet verlaten. Degenen die in verenigt willen blijven zullen op de planeet blijven en een utopische samenleving creëren.

Dit klinkt misschien als een sprookje, maar het is mogelijk als er genoeg van jullie voor kiezen om je leven te veranderen en het zo te maken. Niemand kan volledig onder invloed van een ander blijven, tenzij hij ervoor kiest om dit te doen. Als het je keuze is om Zelf bekrachtigd en onverschrokken te zijn, zullen degenen die wensen om je in controle te hebben niet in staat zijn om dit te doen. Er zijn samenlevingen geweest die  gedomineerd werden door een paar mensen die de wapens en de macht hadden om dit te doen, maar de massa's hadden kunnen opstaan, als zij verenigd waren konden zij de tirannie van hun leiders afschudden. Het vergt moed en vastberadenheid om een samenleving te veranderen. Het kost eerlijkheid en integriteit om iemands Zelf te veranderen. Kijk rond en besteed veel aandacht aan wat je plezier geeft en wat je gegijzeld houdt. Begin je te focussen op mogelijkheden om het leven van je dromen te creëren. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn, maar het nemen van de gemakkelijkere weg is wat jullie heeft geleid tot deze trieste gang van zaken.

Hoe kun je jezelf bekrachtigen? Door het nemen van de tijd en energie om de realiteit te creëren die jou behoeften dient. Leren om zelfzuchtig te zijn is de eerste stap. Je hebt getraind om te zorgen voor de behoeften van anderen boven die van je eigen. Maar om een evenwichtig leven te leiden, moet je eerst zorgen voor je eigen behoeften. Hoe kun je de tijd en energie hebben om anderen te helpen wanneer je uitgeput bent? Hoe kun je van anderen houden totdat je van jezelf houdt? Hoe kun je van jezelf houden als je niet eens weet wie je bent?

Onze missie met jullie is om jullie te helpen opnieuw jezelf te ontdekken, om erachter te komen wie je werkelijk bent. Velen van jullie hebben geen idee wat jullie echt willen in het leven. De meesten van jullie dromen alleen maar van leven in een plaats die jullie ziel doet ontbranden. Hoeveel van jullie hebben talenten die jullie niet verfijnen of gebruiken, omdat jullie zoveel tijd besteden aan dingen die jullie echt niet leuk vinden om te doen? Hoe kunnen jullie de energie om dingen te doen vinden wanneer jullie voortdurend je lichaam vullen met giftige stoffen? Hoe kunnen jullie je energiek voelen wanneer jullie omringd zijn met vrienden en familie die jullie energie wegzuigen? Wij moedigen jullie aan om vooruit te gaan en de leiding over jullie leven te nemen. Het kan overweldigend lijken op het eerste gezicht, want er is zo veel uit balans in alle gebieden van jullie leven. Hebben jullie echter al ontdekt dat het leven dat jullie leven niet werkt voor jullie, dus wat hebben jullie te verliezen?

Selamet! IX 10

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl