Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 8 september 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 111 / Dinsdag 8 september 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 111
Dinsdag 8 september 2015


Chuen 7  Van Duisternis Naar Licht

Ik ben Chuen 7 (Blauwe Aap)  en verwelkom jullie graag op deze dag. Er zijn veel veranderingen aan het gebeuren op de planeet die van invloed zijn op een ieder van jullie. Velen van jullie voelen de noodzaak om dingen gedaan te krijgen. Velen voelen de impuls om te verhuizen naar een nieuwe locatie of moeite hebben met het vinden van je plaats op het gebied van werk. Dit zijn natuurlijke voorvallen; laat deze dingen door je heen stromen en raak niet verstrikt in de angst van het moment. Velen van jullie verlaten de planeet, sterven op een snelle en soms ongebruikelijke manier. Een meerderheid van jullie heeft emotionele en mentale problemen die ontstaan als gevolg van onderdrukte gevoelens van jeugdherinneringen. Ziekenhuizen vullen zich met degenen die ziekten zoals kanker en hartaandoeningen hebben opgelopen. Dit is allemaal onderdeel van het ascensieproces.

Eonen lang, zijn jullie in staat geweest om de vrije wil uit te oefenen en keuzes te maken op basis van niets meer dan een nieuwe ervaring te willen hebben. Deze tijden zijn aan het veranderen. De ervaring dat dit alles mocht plaatsvinden bereikt nu zijn einde. Het is vergelijkbaar met het hebben van een gratis pas voor een kermis. Je kunt op elk rit gaan die u kiest, speel alle spellen, of ga in de  snoepkraam zitten en eet alle gekonfijte appels en hotdogs die je wenst. Echter, om middernacht, wordt de kermis gesloten en moet je terug naar huis.

Dit is wat er gebeurt op Aarde in deze tijd; de kermis gaat sluiten en het is tijd om naar huis te gaan. Deze veranderingen zullen velen van jullie ernstig en niet erg gracieus beïnvloeden. Als je rondkijkt, lijkt het dat anderen nauwelijks zijn beïnvloed; ze hebben nog steeds een goede baan, hun huizen en veel geld te besteden aan triviale dingen. Misschien voel je je jaloers of boos. Je hebt hard gewerkt en je hebt niet het gevoel dat je de moeilijkheden in je leven hebt verdient. Zij die het deze keer goed vergaat kunnen het gevoel hebben dat ze beter zijn in sommige opzichten, vooral in morele kwesties of omdat ze zich meer spiritueel voelen dan anderen. Hoe dan ook, je staat op het punt om te leren dat jullie allen gelijk zijn en dat een ieder van jullie, door je gedachten, woorden, handelingen en emoties je werkelijkheid heeft gecreëerd gebaseerd op de overtuigingen die je hebt verzameld.

Dit zal een harde les zijn voor velen om te leren, want je moet de verantwoordelijkheid nemen voor al je huidige problemen. Je zult je realiseren dat elk oordeel die je op een andere geplaatst hebt nu terugkomt naar jou, zodat je ervaart dat anderen jou beoordelen. Elke daad van vriendelijkheid die je uitdrukt zal ook naar je terugkomen. Zul je deze ontvangen met dankbaarheid of gevoelens van onwaardigheid? Jouw financiële situatie is afhankelijk van jou gevoelens van ontoereikendheid of blokkering van overvloed op verschillende niveaus. Jouw relaties zijn een gespiegelde reactie van je vermogen om anderen onvoorwaardelijk lief te hebben. Zij die liefhebben zonder oordeel zijn in staat om de liefde van anderen te ontvangen zonder gevoelens van wantrouwen en twijfels.

Degenen onder jullie die zichzelf als dakloos waarnemen of op het randje van het verliezen van al je wereldse bezittingen, zullen ontdekken dat diep binnenin je overtuigingen liggen die zijn verbonden aan armoede kwesties. Als jullie deze overtuigingen ontdekken, is het verstandig om niet boos op jezelf te zijn. Kijk gewoon  wat je hebt verzameld, zegen de mogelijkheid om het nog duidelijker te zien en de stappen te nemen om de werkelijkheid te creëren die je wenst. In het nieuws, hoor je verhalen van doofpotschandalen van de overheid die op elk gebied invloed hebben op je leven. Jullie zullen gaan beseffen dat jullie verzekeringsmaatschappijen, banken, onderwijssystemen en gezondheid industrieën zijn ontworpen om jullie onder de controle van een paar rijke mensen te houden die een uiteindelijke doel van de wereldheerschappij hebben. Dit klinkt misschien als fantasie voor jullie, echter, lees de geschiedenis boeken; elke generatie had moguls(?) met dit doel, waarom zou jouw generatie anders zijn?

Door de eeuwen heen, hebben jullie je macht weg gegeven aan degenen die jullie verblind en in het donker hielden. Ze hebben jullie wijsgemaakt dat ze wijzer zijn en alwetend en dat je ze moet vertrouwen om juridische en monetaire beslissingen voor jullie te nemen. Blindelings, aanvaarde jullie hun genereuze aanbiedingen en nu komt het terug om jullie te achtervolgen en te onderdrukken op elk gebied van jullie leven. Als je je de waarheid en de omvang van deze invasie op jullie leven realiseren, is het cruciaal dat jullie je emoties onder controle houden. Zoals we in vorige berichten hebben besproken, zijn jullie gedachten en emoties sterk geladen en reiken uit naar het hele universum. Dit is de stof die jullie werkelijkheid creëert. Kun je je voorstellen dat miljoenen mensen boos worden als ze al de feiten ontdekken die zich hebben voorgedaan? Vergeet niet dat zware negatieve emoties samenkleven. Als al deze woede wordt losgelaten, zal het chaos creëren in de wereld. Als gevolg hiervan, zullen jullie een toename van de kracht van orkanen, aardbevingen, tornado's en sociale onrust zien.

Aan de andere kant, als je kijkt naar deze dingen zonder hen te oordelen, een gevoel van vrede en vergeving kunt behouden voor degenen die de controle hebben, zullen de resultaten veel anders zijn. Voel dankbaarheid dat je nu een duidelijker beeld hebt van wat er is gebeurd. Wees dankbaar voor het feit dat je de mogelijkheid hebt om op deze planeet te zijn, vooral in deze tijd van grote overgang. Voel de vreugde van het weten dat je de kracht hebt om jouw werkelijkheid te creëren. Wat een zegen! Plaats in plaats van je te focussen op wraak of wrok te herbergen jegens anderen, je bewustzijn op hoe je het leven van je dromen kunt creëren. In eerdere berichten hebben we met je gedeeld dat de liefde een stromende energie is. Liefde stroomt door dingen en blijft zegeningen verzenden naar allen die dat kunnen ontvangen. Degenen die vervuld zijn met donkere gedachten en gloppy(?) energie zal niet in staat zijn om liefde te ontvangen, omdat hun energieveld te dicht is.

Wil je je status op de Aarde veranderen, zal het nodig zijn dat je de donkere energie die je belemmert de zegeningen van vrij stromende liefde te aanvaarden loslaat. Daarom delen we deze berichten met jullie, om jullie aan te moedigen om dagelijks binnenin jezelf te gaan en deze gloppy(?) energieën uit te zoeken. We hebben veel bezorgdheid voor degenen onder jullie die stijfkoppige zijn en waarschijnlijk meer duistere energieën creëren als de waarheid van jullie onderdrukkers aan het licht komt. We raden jullie aan zeer veel tijd door te brengen met nadenken over jullie eigen innerlijke duisternis in plaats over wat anderen hebben gedaan, want je hebt geen controle over hun keuzes, alleen over die van je eigen. We hebben uitvoerig gesproken over hoe jezelf te ontdoen van deze duistere energieën en hoe liefde energieën in praktijk te brengen. Dit is de tijd om te beginnen, want er is geen ander ding op Aarde, dat belangrijker is. Er staat een grote verandering te gebeuren op de planeet, velen geloven dat de aarde zal worden vernietigd en velen geloven dat het leven op aarde hels zal worden. Wij zijn hier om jullie te vertellen dat jullie rol gespeeld zal worden precies zoals jullie geloven dat dat gebeurt, want jullie overtuigingen creëren jullie eigen werkelijkheid.

Dit is de reden waarom sommigen onder jullie, niet worden beïnvloed door het opkomend tij van armoede en ziekte; zij zien zichzelf in een andere werkelijkheid. Heb je ooit geprobeerd om anderen ervan te overtuigen om te geloven in iets wat jouw aan het hart gaat, en dat zij toch niet wilden luisteren of hun mening veranderen? Niets in de wereld zal hen overtuigen totdat ze de keuze maken. Dit is de schoonheid van de vrije wil. Het geldt ook voor jou. Er zijn veel dingen die je dierbaar zijn en in je hart houdt en het maakt niet uit wat anderen zeggen of doen, je zal blijven vasthouden, totdat je ervoor kiest dat niet te doen. Daarom raden we je aan om te werken aan jezelf en niet aan anderen. Jouw wereld zal precies zijn wat jij ervan maakt. Als je ervoor kiest om vast te houden aan gevoelens van onwaardigheid en gebrek, verblijf je in die positie. Als u ervoor kiest om een slachtoffer van onderdrukking te zijn, verblijft u in die werkelijkheid. Net als het kermis verhaal, heb je een keuze wat te doen na middernacht. Je kunt naar huis gaan en naar bed gaan of rondhangen met je vrienden en andere dingen doen. Je kunt wachten tot de poorten sluiten en stiekem terug sluipen naar de kermis. Er is een scala aan mogelijkheden. Dit geldt voor elk gebied van je leven.

We zeggen dit alles om jullie te laten weten dat jullie inderdaad de scheppers zijn van jullie werkelijkheid. Ja, er zijn dingen die buiten je controle vallen als gevolg van het massabewustzijn van grote groepen. Toch kunnen deze problemen je niet op een diep niveau beïnvloeden, als je ervoor kiest om iets anders te geloven. Ziekte, depressie, onderdrukking zijn allemaal overtuigingen die je in je hart kunt vasthouden of kunt afwijzen. Kijk diep binnenin je, observeer je overtuigingen en kies ervoor om door te gaan met die overtuigingen of om ze te verwijderen en te vervangen door nieuwe overtuigingen. Je hebt de kracht en het vermogen om een utopische samenleving voor jezelf te creëren, zelfs te midden van al de angst van de wereld. Zoek gelijkgestemde individuen die niet in de kommer en kwel zitten van de ondenkbare daden van degenen die de controle over de massa's hebben genomen.

Praat met deze gelijkgestemde individuen, leer van hen wat ze hebben gedaan en waar zij op dit moment mee bezig zijn om te voorkomen te worden gevangen in het web van hysterie. Wordt vrienden met deze mensen. Verhuis naar een andere locatie als je het gevoel hebt dat waar je nu bent niet in je beste belang is. Besteed aandacht aan je passies. Wat verlang je echt? Zodra je jouw passies vindt, onderneem stappen om hen een deel van je werkelijkheid te maken.

Jullie hebben alles binnenin je om de wereld van jullie dromen te creëren. Hoe veel effectiever zal het zijn als jullie, die een visie hebben van de Hemel op Aarde, beginnen om co-creatief samen te werken in de richting van dit gemeenschappelijke doel? Net als het licht de duisternis overwint wanneer een kaars wordt aangestoken; weet dat elke Lichtwerker een groot aantal neutraliseert van degenen die werken met de duisternis. Jullie creatieve krachten versnellen exponentieel en compenseren wat degene in de duistere sferen proberen te bereiken.

Selamet! Chuen 7

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl