Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 7 september 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 110 / Maandag 7 september 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 110
Maandag 7 september 2015


Oc 6  Houd van Jezelf

Groeten, ik ben Oc 6 (Witte Hond)  en we verwelkomen deze tijd van delen met jullie. Het is in het belang van iedereen op aarde en daarbuiten om in deze tijd samen te werken. We komen allemaal van dezelfde Bron en zullen ook terug keren naar dezelfde Bron. Veel van jullie oude en religieuze leerstellingen doen uitspraken dat we allen één zijn, dat wij broeders en zusters zijn en inderdaad, dat is waar. Weet dat in jullie hart, kijk elkaar in de ogen en zie deze Waarheid. Totdat jullie in je hart weten dat jullie hetzelfde zijn, zullen jullie afscheiding creëren, dat de ondergang is van een beschaving.

Leer van de dieren, zij weten dat zij één zijn met alles. Zij scheiden zich niet af door de  heerschappij over anderen te verkondigen. Observeer de mieren, zij leven in het moment, en spreken niet over oorlogen. Ze doen gewoon wat er gedaan moet worden, als een team. Jullie kunnen veel leren door het observeren van de symbiotische relaties in de natuur.

Wanneer mensen labels van afgescheidenheid creëren, breekt de hel los. De Hemel op aarde kan een realiteit zijn als ieder van jullie er bewust voor kiest om het zo te maken. Er is een onderliggend thema dat dit werkelijkheid kan maken, heb uw naaste lief als uzelf. Het probleem is dat velen van jullie niet hebben geleerd om van jezelf te houden. Hoe kan iemand verwachten hun naaste lief te hebben als hij zich niet eerst zelf lief heeft? Dit is een onmogelijke werkelijkheid.

Deze berichten zijn gemaakt om jullie te helpen te begrijpen en jezelf lief te hebben. Het begint altijd met het naar binnen te gaan. Velen van jullie besteden een exorbitante hoeveelheid tijd en energie aan jullie buitenste zelf als het gaat om verzorging en voorkomen. Toch nemen veel minder mensen de tijd om naar binnen te gaan en de nodige verzorging te doen dat hen in staat stelt om hun innerlijke licht te laten schijnen. Dit kan het beste gedaan worden in diepe meditatie; je kunt echter ook overdenken gedurende elk moment van de dag. Dit kan alleen gedaan worden als je geest niet wordt volgestopt met angst of bezigheden die je afleiden van wat essentieel is, namelijk houden van jezelf. Wij moedigen jullie aan om een toezegging te doen om tijd te besteden aan jullie innerlijke zelf. Leer om je te verbinden met je persoonlijke Spirituele Gidsen, ze wachten erop dat jullie vragen om hun hulp.

Heb de moed om te kijken naar de verwondingen en pijnen die je hebt opgebouwd in de loop van de tijd om te beginnen met hen te genezen. Jullie overtuigingen houden jullie opgesloten in kwalijk denken. Het creëren van nieuwe overtuigingen die deuren openen voor diepere liefde voor het zelf en anderen, is je ware redding. We suggereren niet dat jullie een kerk moet verlaten of elke religieuze tekst moeten opgeven waar jullie troost in vinden. Maar we raden jullie aan te kijken naar alle overtuigingen die stellen dat sommige beter zijn dan anderen, want deze zijn niet nauwkeurig. Ieder van jullie heeft binnenin je de kracht om de ware liefde van de Bron te vinden, je hebt geen bemiddelaars nodig.

Alleen jij kunt jouw overtreders vergeven. Alleen jij kunt ervoor kiezen om iedereen onvoorwaardelijk lief te hebben. Alleen jij kunt de keuze maken om respectvol naar de natuur te zijn. Jij bent verantwoordelijk voor je bestemming. Wij bieden jullie sleutels aan voor jullie redding door jullie simpelweg te vragen om naar binnen te gaan en het vuilnis op te ruimen, dat stinkt en zwaar beladen is. Er zijn vele paden die leiden naar de Bron. Ieder van jullie heeft een unieke mengeling van ideeën en middelen. Ieder van jullie is oneindig belangrijk en geliefd door degenen waarvan jullie misschien nog niet eens weten dat ze bestaan. We spreken van degenen die in andere Dimensies verblijven en die de meeste van jullie niet in staat zijn om te zien met je fysieke ogen. Weet dat wij altijd aanwezig zijn, bereid en in staat zijn om jullie te helpen bij jullie ascensie proces.

Het is tijd om naar voren te bewegen in hogere dimensies. We verlangen ernaar jullie opnieuw aan onze zijde te hebben. We zien jullie tranen en horen uw pleidooien terwijl jullie in dit Rijk der vergetelheid leven. Het brengt ons grote vreugde wanneer een broeder zijn weg naar huis vindt, en zich zijn ware wortels herinnerd. Wij bieden onze hulp aan om jullie ook dichter bij huis te brengen. Velen van jullie zullen ervoor kiezen om in menselijke vorm te blijven, voor een tijd. Het leven op aarde zal veel gemakkelijker zijn als jullie je familie herinneren en kunnen rekenen op jullie broeders en zusters voor ondersteuning. Weet dat je één bent met het uni-versum (één stem) en dat je alle mogelijke oplossingen voor de eeuwige vreugde en vrede binnen handbereik hebben!

Selamet! oc 6

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl