Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 6 september 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 109 / Zondag 6 september 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 109
Zondag 6 september 2015

Muluc 5  Verander je leven

Ik ben Muluc 5 (Rode Maan) en ben dankbaar voor deze tijd die wij mogen delen. Er zijn vele veranderingen die zich op jouw planeet en in jezelf voordoen op dit moment. Terwijl jullie studeren bij ons en anderen, zullen jullie opmerken dat er een versnelling plaats vindt met jullie lichaam. Er zullen momenten zijn waarop jullie het gevoel hebben dat jullie gek worden, want jullie hebben gedachten, gevoelens en misschien wel fysieke trillingen die jullie nooit eerder hebben ervaren.

Wees niet bang voor de fysieke veranderingen die er met jullie gebeuren. Dit is allemaal onderdeel van wat velen het ascensie proces noemen waar over staat geschreven in bijna alle oude religieuze teksten. Ascensie kan worden gedefinieerd op vele manieren wat te wijten is aan de verschillende interpretaties door de eeuwen heen. Jullie hebben elk de vrije wil om het pad te kiezen dat voldoet aan jullie overtuigingen.


Dus, als je gelooft er een hel is, een plaats van verdoemenis, dan zul je, wanneer je overgaat van deze wereld naar de volgende, de hel van je dromen ervaren.
Dit betekent niet dat je er altijd zult blijven, maar je zal er blijven zolang je blijft vasthouden aan deze overtuiging. Om deze hel te verlaten, moet je tot de conclusie komen dat er iets beters moet zijn en het zoeken.

Jullie huidige overtuigingen houden enorme macht over jullie vermogen vast om keuzes te maken die in jullie belang zijn. Denk terug aan momenten waarop je gehandeld hebt op grond van een specifieke waarheid, maakt niet uit hoe triviaal het was. Dan herinner je de gevoelens en gedachten rond die overtuiging toen je een "Aha!" moment had en de eerste gedachte verruilde voor een andere. Merk op hoe je ook diverse patronen en gedragingen veranderde in verband met de oude overtuiging die niet meer bij je nieuwe paradigma paste.

Laten we als voorbeeld zeggen dat je als kind niet van spinazie hield. Het kan heel goed zijn dat je nog nooit spinazie geproefd had, maar dat je anderen die niet van spinazie hielden gezichten zag trekken tijdens het eten ervan of door overdreven opmerkingen waarbij anderen zeiden dat ze niet van de smaak van spinazie houden. Zo is de overtuiging gecreëerd dat, "spinazie slecht smaakt." Jarenlang voer je dit programma al uit, weiger je om iets dat spinazie in zich heeft op te eten. Het is waarschijnlijk dat anderen je overtuigingen overgenomen hebben wanneer je gekke gezichten trok wanneer je spinazie werd aangeboden of wanneer je jouw overtuiging verkondigd dat spinazie slecht smaakt.

Dan op een dag besluit je spinazie te proberen en vind je dat het heerlijk is! Dus, verwissel je je oude overtuiging voor een nieuwe, "spinazie smaakt heerlijk." Als gevolg, voeg je ruwe spinazie toe aan salades; je besteld spinazie gerechten in restaurants en voegt spinazie toe aan het eten wat je thuis bereid. Je kunt zelfs besluiten dat je spinazie wilt laten groeien in je tuin. Je begint dan bij jezelf te denken: "Ik vraag me af hoeveel andere voedingsmiddelen ik niet graag als een kind had die ik lekker zou kunnen vinden?" Als gevolg, begin je nieuw voedsel te proberen.

Kun je zien hoe één simpele overtuiging veranderingen in je leven kan maken, evenals in die van anderen? Je hebt duizenden van deze overtuigingen draaien op dit moment. Het is in je eigen belang om ze te uit te zoeken en te beslissen welke moeten worden versterkt en welke moeten worden weggegooid. Je leven zal magisch worden als je alle overtuigingen opschoont die je tot slaaf maken met angstige gedachten. Elke overtuiging die je weggooit opent deuren van kansen die momenteel voor je gesloten zijn.

Je hebt binnenin je de mogelijkheid om dit werk te doen. Het is de belangrijkste taak die je hebt en de voordelen zijn enorm! Velen van jullie zijn overdreven bezorgd over het veranderen, helpen en redden van anderen, gaan nog niet naar binnen en verzorgen niet je eigen drukheid. Wij raden je aan te kijken naar de balk in je eigen ogen voordat je jezelf bezig houd met de splinter in andermans oog, anders zul je gewoon de blinde zijn die de blinde leidt. Verblijf in het moment en observeer je gedachten, handelingen en emoties. Vraag jezelf zo eerlijk als je kunt, "Waarom denk ik op deze manier?" Zegen elke actie als leermiddel of als gewoon een ervaring. Laat de genezing beginnen en laat je Zelf begeleiden in het maken van veranderingen die je tijd op aarde zullen versterken.

Selamet! Muluc 5

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl