Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 december 2014

Aisha North en de Constant Companions Welkom bij de December Bijeenkomst Rondom de Vijver, Zondag 7 December

Aisha North en de Constant Companions
Welkom bij de December Bijeenkomst Rondom de Vijver,
Zondag 7 December
Geliefde familie van het Licht!
Deze Zondag, om 21:00 Oslo tijd is het wederom tijd voor een volgende Bijeenkomst rondom de vijver. Dit is de laatste maand van het jaar, maar ik heb een gevoel dat het niet de laatste Bijeenkomst van 2014 zal zijn. Want dit jaar is ongelijk aan ieder ander jaar geweest, en nu, lijkt alles wederom verschoven te zijn in/naar een geheel nieuw niveau, dus zal ik niet verrast zijn als we een oproep krijgen om één extra van deze "collectieve evenementen" te hebben gedurende de aankomende weken. Maar laten we ons allereerst focussen op de taak welke er voor ons ligt, want het is een belangrijke taak. Hier is wat de CC's erover te zeggen hebben:
"En zo is het dat jullie wederom voor één van jullie gemeenschappelijke samenkomsten staan, en deze keer, zal het inderdaad een evenement op een kolossale schaal zijn. Want deze keer, zal het wederom samenvallen met een veelvoud van andere soortgelijke evenementen die er over jullie gehele planeet heen plaatsvinden gedurende hetzelfde tijdskader, en de reden hiervoor is inderdaad een zeer specifieke reden. Want deze keer, zal jullie co-creërende evenement dienen als een kernpunt, zo je wilt, voor zoveel anderen, en door jullie, zullen de energieën die binnenkomen helpen om aldus veel samen te trekken dat lopende is geweest op parallelle lijnen.
Laat het ons uitleggen. Want nu, wat om uiteenlopende energetische redenen uiteen gehouden werd zal zich nu wederom bij elkaar zoeken, en dit proces is er één dat wederom zal helpen om de mensheid naar een geheel nieuw niveau te verheffen. En ja, wij spreken hier over het collectief, zelfs als een grote meerderheid van de mensheid nog steeds onder de veronderstelling leeft dat het leven zoals zij het kennen niet veranderd is en helemaal niet veel zal veranderen. Maar dat staat op het punt om weldra te veranderen, en nu, zullen aldus vele tot dusverre afgescheiden rivieren van Licht ermee beginnen om tot zo een graad samen te voegen, dat het het besef van verandering naar een geheel nieuwe niveau zal brengen, en ja, wij bedoelen dat welzeker in iedere betekenis van het woord. Want zie, deze schijnbare afgescheiden strengen van Licht zullen nu beginnen om één te worden, hoewel zij in veel aspecten hun eigen individualiteit zullen behouden. Maar net zoals een rechtschapen jongedame strengen van verschillende gekleurde linten aaneen zal weven om hulde te brengen aan de Schepping, zo ook zullen deze veelgekleurde strengen van Licht een groots nieuw geheel beginnen te vormen, eentje welke letterlijk zal helpen om jullie allemaal naar een geheel nieuwe manier van zijn/bestaan te transporteren.
Want zie, jullie zijn slechts één kernpunt in een gigantisch complex van onderlinge verbonden strengen van Licht, die allemaal hun individuele doel dienen ondertussen op hetzelfde moment het geheel dienend. Maar nu, zullen deze kernpunten samen beginnen te voegen tot zo een graad, dat de informatie die door deze schijnbare afgescheiden strengen gedragen wordt op een zeer nieuwe manier zal beginnen te wisselwerken en onderling te verbinden, een manier welke voor eens en altijd zal bewijzen dat 1 + 1 gelijk is aan 3. Ja, wederom nemen wij onze toevlucht tot onze kleine raadsels om jullie rechtop te laten gaan zitten en op te laten letten, en nee, het is niet bij toeval dat wij er wederom op staan om gebruik van nummers te maken. Want dit is zeer gelijk aan het creëren van muziek, een muziek dat deze keer samengevoegd zal worden door een geheel nieuwe reeks aan toonschalen, toonschalen samengevoegd van al deze nieuwe vermengende strengen van Licht die gezamenlijk een hele nieuwe symfonie van Licht zullen creëren.
Dus als jullie naderen wat aan de ene helft van jullie planeet toegewezen is als het donkerste gedeelte van het jaar, weet dat deze keer, jullie gehele globe zal baden in een fonkelend licht ongelijk wat dan ook dat wie van jullie dan ook ooit waargenomen heeft, ongeacht van de plaats van oorsprong of de spanbreedte van levensspannen. Want deze keer, zullen jullie allemaal instrumentaal zijn bij het opzetten van een geheel nieuwe lichtgolf, eentje die niet alleen jullie allemaal zal ondersteunen, maar het zal ook helpen om een gehele nieuwe reeks van innerlijke melodieën binnenin elk en iedereen van jullie aan te steken.
Want deze keer, kan het wederom vergeleken worden om over te schakelen van de eerder wazige zwart en wit beelden die geprojecteerd worden in /naar deze ouderwetse elektronische apparaten die gebruikt werden om het hoogst haalbare van jullie technologische bekwaamheid samen te stellen, in/naar de huidige staat van het kunstwerk van de, 'high definition surround system apparatuur' dat velen van jullie al in jullie woningen herbergen. Want deze keer, dierbaren, zullen jullie allemaal uitgenodigd worden om in deze bruisende rivier van Licht te stappen dat voor jullie zal verschijnen zoals een fonkelende mantel van multigekleurde strengen, ongeveer zoals deze magische tapijten van weleer. Dus stap aan boord en zie waar het je naartoe zal brengen, want wij wagen het te veronderstellen dat jullie allemaal jullie zelf gewaar zullen worden getransporteerd te zijn naar een plaats in de ruimte waar jullie nog nooit eerder geweest zijn. En wij wagen het ook te veronderstellen dat het een ervaring zal zijn die jullie niet alleen verrukt achter zal laten, maar ook veel meer verlicht dan dat jullie waren voordat jullie besloten om je aan te sluiten bij deze uittocht uit het oude en saaie vandaan en in/naar de fonkelende, dansende lichten van morgen, en deze keer, zullen de lichten helemaal in jullie wezen gaan, de aankomst van morgen in het moment van Nu aankondigend."
Wederom is de foto die ik gekozen heb om deze boodschap te vergezellen niet eentje die door mij gemaakt werd, het werd gemaakt door onze Vijver zuster Tara het afgelopen weekeinde. Zoals sommigen van jullie weten, kwam zijn helemaal vanuit Australië om deel te nemen aan Philip's SOL workshop op Kreta in Oktober, en zij is nog steeds in hetzelfde gebied en verankert de Nieuwe energieën. Maar vorige week, werd zij begeleid om naar Egypte te reizen, en dat is wat zij deed, ondanks de gewelddadige onrust die daar plaatsvindt. Dus dank je wel, lieve zuster, voor het Zijn van wie je bent en voor het doen wat je doet, en voor het jezelf toestaan om jouw rol te omhelzen als een deel van de "grondbemanning" in deze energetische hotspot! Jouw foto zegt het allemaal, want nu, zijn deze niet langer de "Oude piramides" meer, zij zijn fonkelende kernpunten van het Nieuwe Licht, bevrijd van de ketenen van het oude, gereed om volledig te beginnen te vibreren terwijl deze Nieuwe Wereld doorgaat te ontvouwen.
Ik dank jullie allemaal voor wat jullie toe zullen voegen aan deze Bijeenkomst, want ik ben er zeker van dat het een krachtig evenement zal zijn. Zoals de CC's ons er graag aan herinneren, "Het wordt niet VOOR jullie gedaan, maar DOOR jullie" en zonder elk en iedereen van jullie, zou deze Vijver, deze Bijeenkomst - en deze Nieuwe Wereld - niet in het bestaan komen. Dus laat ons aan boord van dit "magische tapijt" stappen en zien waar het ons allemaal naartoe brengt. 
Met Liefde, Licht en eeuwige dankbaarheid van mij, Aisha 
***
Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Maandag
Tokyo: 04:00 AM Maandag
Sydney: 05:00 AM Maandag
Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/