Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 30 november 2014

Portal 2012 Vooruitgang in Geavanceerde Technologieën Geplaatst: 29 november 2014

Portal 2012
Vooruitgang in Geavanceerde Technologieën
Geplaatst: 29 november 2014 10:07 PST

Het lijkt erop dat het voor de oppervlakte bevolking niet goed om kan gaan met de ontwikkeling van alternatieve energie technologieën. Een van de belangrijkste blokkerende factoren is de hebzucht en onoprechtheid van uitvinders, investeerders en andere mensen in het vrije energie technologie creatie proces.

Toch, hopen we dat het project binnenkort concrete resultaten zal opleveren:

Anderszins  zijn Dragon groepen nog op zoek naar oprechte uitvinders, zonder enige persoonlijke agenda die een werkend vrije energie prototype hebben dat onmiddellijk in massaproductie kan worden gebracht en geen aanvullende financiering niet nodig hebben. Die uitvinders kan ons contacteren op cobraresistance@gmail.com.

Het is waarschijnlijker dat de alternatieve energie technologieën zullen worden vrijgegeven tijdens het evenement of het vrijgeven zal misschien geleidelijk aan gebeuren zelfs daarvoor via de overheids kanalen van de BRICS-landen, met name India, China of Rusland. Deze landen zijn intensief bezig met het ontkoppelen van het wereldwijde financiële systeem van de oliedollars en verminderen dus effectief de wereldwijde controle van de VS negatieve militaire / Chimera op vrije energie technologieën:
Dragon bronnen suggereren dat in aanvulling op alternatieve technologieën onze focus  tijdelijk te verleggen naar andere geavanceerde technologieën die niet zo veel persoonlijkheid kwesties triggeren. Sommige van deze technieken zijn al vrijgegeven:


Er is veel vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van laser-healing technologieën. In aanvulling op het Mandala Sphere laser healing systeem, kan de Mandala Scan de toestand van onze fysieke en energie lichamen evalueren terwijl Mandala Light Space een geavanceerde biofeedback systeem is dat ons kan leren hoe je een hogere staat van bewustzijn kunt bereiken. Hier kun je meer lezen over deze spannende nieuwe technologieën:Er werd ook enige vooruitgang geboekt in Pleiadische Tachyon technologieën.
Je kun hier lezen over de Pleiadische Sterrenpoort :


En hier over andere Tachyon technologieën :De overwinning van het Licht is nabij