Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 14 augustus 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 86 / Vrijdag 14 Augustus 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 86
Vrijdag 14 Augustus 2015


Cimi 8  Neem de leiding over je leven

Ik ben Cimi (Witte Wereldoverbrugger) met Toon 8. Wij zijn dankbaar om in deze met jullie te zijn. Zoals altijd, is onze bedoeling om jullie te helpen opnieuw te ontdekken wat jullie al binnenin jezelf hebben. Het is voor jullie niet nodig om leraren of goeroes te hebben; kijk gewoon naar binnen om alles te vinden wat jullie zoeken. Wij zijn hier om jullie te herinneren en om alles wat jullie kiezen om te doen met jullie leven te ondersteunen. We hebben geen oordeel en zijn onder de indruk van alles wat jullie bereiken op aarde.

Hoewel het er misschien niet op lijkt, winnen jullie veel voor jezelf en voor iedereen in het universum. Elke ervaring die je hebt creëert een nieuwe herinnering voor ons. Ieder van jullie heeft een unieke kijk op het leven. Hoewel veel kan worden verzameld op een gebeurtenis, hebben niet twee van jullie dezelfde ervaring.

Letterlijk, is een ieder van jullie een levende bibliotheek, en slaan elke gedachte, emotie en actie die jullie hebben meegemaakt op. Is dat niet echt geweldig? Jullie zijn als super-computers met intelligentie voorbij elk virtual reality software programma. Hoeveel beter zal jullie leven zijn als jullie je realiseren dat jullie bewuste denkers zijn, met de mogelijkheid om samen te creëren met jullie Schepper! Jullie hebben een vrije wil gekregen om jullie ervaringen te kiezen. Hoewel velen van jullie ver van de compassie wagen zijn gevallen, hebben ervaringen jullie een enorme hoeveelheid spirituele groei toegestaan.

Kunnen jullie je een hemel voorstellen waar er slechts perfectie is? De meesten van jullie zouden je vervelen in de eerste paar minuten! Waar is de uitdaging? Waar is het drama? Waar is de mogelijkheid om je creativiteit te uiten? Wij haten het om jullie zeepbel te laten barstten door jullie te vertellen dat er geen dergelijke plaats als de hemel of de hel is. Blijf vasthouden aan deze overtuigingen als je ervoor kiest, maar we hebben een beter aanbod voor je.

Wat als alles wat je met passie denkt en doet de doorgang naar schepping is? Zou je dan kiezen om jezelf te veroordelen tot een plaats van kwelling voor de eeuwigheid? Wat voor soort liefhebbende vader zou zoiets, zelfs zijn stoutste kind aandoen? Het heeft geen zin! Jullie beweren dat jullie Vader alles liefhebbend en alwetend is. Als hij alwetend is, dan is het zeker dat hij zou hebben geweten als hij jou zou scheppen dat je op tijden zou kiezen om ondeugend te zijn! Wil je zeggen dat je Vader jou als een mislukking gecreëerd heeft? Als dit jou God beschrijft, kun je misschien beter overwegen weg te lopen en een wees zijn, dan heb je misschien een betere kans om het geluk te vinden!

Oke, ik zal uit mijn zeepkist stappen en een beetje vriendelijker zijn. Overweeg dit. Er is een Schepper. Dat moet niet al te moeilijk te doorgronden zijn als je rond kijkt en de balans in de natuur aanschouwd. Wat als de Schepper de Aarde zodanig had ontworpen dat het mogelijk zou maken dat een groot aantal schepsels hier kan samenleven? Is dat te moeilijk om je in te denken?

Nu, wat als de Schepper de Aarde en al haar schatten zou willen ervaren, maar niet in staat was om dit volledig te doen, terwijl Hij in een perfecte Geestesvorm is? Kan het probleem worden opgelost als de Schepper in staat was om zich te fragmenteren in kleine eenheden, met een aantal die in Geestesvorm blijven terwijl andere fragmenten hun vibratie verlagen naar dichtere vormen?

Wat als teneinde te experimenteren met het concept van dualiteit of polariteit, zij die naar de Aarde komen een tijdelijk geheugenverlies werd gegeven om te ervaren hoe het zou zijn op een plek die niet alleen vrede, liefde en chanting halleluja is? Zou jij een van de avonturiers zijn die zich aanmelden voor deze unieke ervaring? Nu, we geven toe dat deze polariteit ervaring een beetje uit de hand is gelopen. Als jullie alwetende God dit wist toen hij deze planeet creëerde, zou het dan niet verstandig voor hem zijn om parameters in te stellen, misschien een datum voor wanneer het moet eindigen? Is dit niet zoals verstandige ouders die toestaan dat hun rijpende kind steeds verder van huis gaat en met minder toezicht van ouderen, maar een nachtelijk uitgaansverbod heeft?

Zijn wij te ver gegaan in het oprekken van je verbeelding of blijft je bij ons? Wat als de wereld van polariteit, het Grote Experiment, tot een einde komt? Hoe zou dat eruit zien? Misschien zou je merken dat meer mensen geïnteresseerd zouden zijn in het vinden van hun spirituele oorsprong, op zoek gaan naar wat goed voelt voor hen in plaats van blindelings de religie van hun ouders te volgen. Kijk eens rond naar het toenemende aantal nieuwe kerken over de hele wereld; kan dit een teken van de Eindtijd zijn? Wat als het experiment over het einde zou gaan? Zou je niet verwachten dat meer mensen zouden gaan praten over hoe zij de veranderingen in hun wereld zouden willen zien? Dit gebeurt nu. Heb je gemerkt dat een toenemend aantal mensen hun leven vereenvoudigen en met minder tevreden zijn, terwijl in het verleden er meer nadruk lag het vergaren van materiële objecten?

Heb je een verhoogde toename van mensen opgemerkt, zij bewegen zich naar waar ze het gevoel van hebben dat ze "zouden moeten zij". Is het je opgevallen dat anderen dichter bij hun familie gaan wonen of op zoek gaan naar gemeenschappen met gelijkgestemde mensen? Is het je opgevallen hoe alle systemen die werden opgezet om de massa te controleren nu aan het desintegreren zijn? Kunnen dit allemaal tekenen zijn van het einde van polariteit? Misschien hadden de hippies gelijk, alles wat je nodig hebt is liefde! Ware liefde. Onvoorwaardelijke liefde. Respectvolle liefde.

Het huidige toverwoord in vele kerken en spirituele bijeenkomsten is eenheid. Er is veel gesproken over één zijn met elkaar. Er wordt meer nadruk gelegd op het vinden van gemeenschappelijke grond in plaats van wat afscheiding veroorzaakt .

Begin te focussen op wat jouw geliefd, evenwichtig, vreugdevolle, creatieve en gedreven laat voelen. Je hoeft niet langer te ervaren hoe het is om alleen te zijn, het grootste huis van het blok te hebben, anderen te beheersen of iets dat scheiding veroorzaakt tussen jou en een ander. De beste plek om te beginnen deze eenheid te voelen is door te beginnen om anderen te zien voor wie ze werkelijk zijn, kinderen van dezelfde Schepper. Ieder van jullie bezit de gaven van co-creatie. Je hoeft ons niet te geloven, stel het op de proef. Herinner je tijden wanneer je ontving wat je gewenst had en kijk of je de patronen kunt vinden die je hebben geleid tot succesvolle manifestatie.

Je hebt de mogelijkheid binnenin je om de Hemel op Aarde te creëren in een handomdraai. Echter, er zijn veel verschillende energieën die met elkaar concurreren. Net als een touwtrekwedstrijd, de groep die het hardst trekt zal winnen. Je bent op een punt in de geschiedenis waar de eenheid kant aan het winnen is. Elke dag komen er meer tot het besef dat er meer is in het leven dan materiële rijkdom.

Doorheen de afgelopen decennia hebben de massa's hun persoonlijke controle overgegeven aan de overheid en religieuze figuren. Alle tumult over de scheiding van kerk en staat kwam als resultaat dat de kerk meer macht heeft dan de staat. De wetgevers hadden de macht om de controle over jullie, het gewone volk, legaal te maken. Het doel was om jullie te controleren en zij slaagden daarin. Als jullie bewust ontwaken en je beginnen te herinneren hoe krachtig jullie zijn, kunt u beginnen met op te staan en te zeggen: "Nooit meer!".

Het heeft veel ingehouden om jullie te laten ontwaken. Als gevolg daarvan, zijn velen dakloos met geen geld om kleding, voedsel of onderdak te kopen, de eerste levensbehoeften om te kunnen overleven op deze planeet. Jullie zijn op de rand van het verliezen van de mogelijkheid voor elk leven te bestaan op Aarde. Kun je denken aan iets wat verder van liefde verwijderd is?

Zou het mogelijk kunnen zijn dat mensen nu het tegenovergestelde van liefde ervaren? Is het niet mogelijk dat jullie het volledige spectrum van mogelijke ervaringen hebben gelopen, kort van volledige vernietiging? Is er een uitweg of zijn jullie ten dode opgeschreven? Wij zijn altijd hoopvol dat er genoeg van jullie zijn ontwaakt en klaar zijn klaar om het bezit van je lichaam, geest en ziel te herstellen en de dans te beginnen terug naar gecentreerdheid. Als dit waar is, hoe zou het eruit zien? zouden er protesten tegen de oorlog zijn? Zou er een toestroom van mensen zijn die geïnteresseerd zijn in het stoppen van de groepen die elk aspect van hun leven onder controle houden? Willen jullie een terugkeer zien naar een eigen groentetuin als een middel om jezelf te voeden met gezond voedsel? Zouden jullie een toename willen zien van gemeenschappen waarin jullie samenwerken om jullie te voorzien van voedsel, kleding en huisvesting voor mensen in nood? Zou er een verschuiving van banen moeten komen met "voordelen" van banen die passie creëren en minder belastend zijn?

Heb je deze dingen zien gebeuren? De nieuwsmedia richten zich hier niet op, want het zou de valkuilen van de magnaten die "eigenaar van de wereld zijn" en de media bloot te leggen. Toch is hun wereld aan het afbrokkelen voor hun eigen ogen, want ze vergaten één belangrijk ingrediënt in hun plan om de wereldheerschappij, de vrije wil van de mensen die ze onder controle zouden willen hebben. Ieder van jullie heeft grenzen die jullie hebt ingesteld, sommige bewust en anderen onbewust. Jullie overtuigingen laten jullie alleen toe zoveel misbruik, zoveel controle, zoveel ellende, zoveel dienstbaarheid, enz. te nemen. Ieder van jullie komt nu tot dat punt , als je nog niet op dat punt bent, waarin je zegt: "Genoeg is genoeg, ik wil en verdien een meer vervullend leven!"

De weg naar de hemel op aarde kan glad of hobbelig zijn. Het hangt af van hoeveel controle de machthebbers zullen afstappen en hoe gracieus jullie in staat zijn om de controle over jullie levens keuzes te herwinnen. We zeggen "gracieus" want het is een middel om te bereiken wat je wilt door middel van acties van liefde in plaats van reacties van angst. De laatste is de manier geweest waarop eeuwen lang gevechten op alle niveaus zijn gevochten. Het is nu tijd om jullie wapens opzij te zetten en het leven te creëren dat jullie wensen.

Begin om je dromen te visualiseren in de realiteit. Neem elke stap met liefde en respect voor jezelf en anderen, op zoek naar alleen die dingen die ten goede voor jou en voor het hoogste goed van alle betrokkenen zijn. Alles wat minder is zal jullie in het polariteit bewustzijn houden dat jullie nu gebonden en de mond gesnoerd heeft.

We zullen hier stoppen, maar er is veel meer te zeggen. Echter, elke dag bieden wij meer inzicht over hoe de Hemel op Aarde te creëren. In de tussentijd, als je leert om je angsten los te laten en ze vervangt door liefde, zul je verder verwijderd worden van de chaos die bestaat in jullie  wereld.

Naarmate er meer van jullie zich verenigen, zal de greep van degenen die jullie onder hun controle hebben gehad worden losgemaakt. De draak verliest zijn macht over jou. Zoals we op dag 83 verklaard hebben, sluit vriendschap met jullie draken, want jullie allen zijn echt een, uit dezelfde Bron. Binnenkort zullen jullie je deze waarheid herinneren en jullie vijanden omarmen als je vrienden. De wereld kan een betere plek zijn! Jullie zijn degenen waar jullie op hebben gewacht! Dit zijn geen loze woorden. Neem ze in je hart en laat je licht schijnen!

Selamet! Cimi 8

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl