Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 augustus 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 80 Zaterdag 8 Augustus 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 80

Zaterdag 8 Augustus 2015


Ahau 2   D.E.N.K. Voordat Je Iets Zegt

Groeten, ik ben AHAU (Gele Zon) en heet jullie van harte welkom in deze tijd van het delen. Het is een groot voorrecht om samen te werken met jullie en te helpen om de ware aard van wie je bent te begrijpen. Daarmee, verhogen jullie niet alleen het vibrationele patroon in jezelf,  maar ook in het hele universum. Wij zeggen deze woorden niet zachtjes want het zijn inderdaad zeer diepe en heilige woorden. Vandaag willen we graag met jullie spreken over het onderwerp van woorden. Er wordt veel gesproken en uitgezet in het universum, dat is niet anders dan het afval dat jullie stortplaatsen en oceanen vult. De mensheid is lichtzinnig geworden in hun verlangens en materiële bezittingen.

Er is veel verwaarlozing als het gaat om het verzorgen van de Aarde die jullie heeft gebaard en ondersteunt. Jullie zijn in slaap en niet bereid om de impact die jullie op de oppervlakte van de aarde hebben te erkennen. Te weten, jullie hebben de lucht vervuild in jullie atmosfeer met schadelijke gassen en dampen. Bovendien hebben jullie gedachten de Aarde en de lucht vervuild en ook verder naar buiten in het uni-vers. Nogmaals, gebruiken we het woord uni-vers (één stem) op deze manier om het belang van elk woord dat jullie uiten, onder jullie aandacht te brengen. Jouw woorden zijn de volgende progressie van je gedachten. Ten eerste is er een gedachte en dan is er het gesproken woord, gevolgd door actie. Deze stappen worden gevoed door je emoties.


Als je emoties sterk zijn, hebben ze impact op de bijbehorende gedachten en woorden. Als je woorden uitspreekt die onwaar zijn, rimpelen deze verhalen door het hele universum, en verbinden zich aan soortgelijke onwaarheden. Als een valse profeet zegt dat het einde van de wereld komt in het jaar 2012 zullen zijn woorden door het hele universum heen filteren. Degenen die hen geloven zullen waarschijnlijk deze woorden naar anderen toe, die de potentie hebben om een enorme impuls te creëren. Als genoeg mensen besluiten dat iets waar is, zal het een realiteit worden. Dat is hoe krachtig jullie woorden zijn.

In vroegere tijden, hadden woorden minder impact op de aarde en het universum, want zij hadden niet de middelen om het zo snel als nu te verspreiden. Met moderne technologie en door mediums zoals televisie, telefoon en internet, verspreiden woorden zich zeer snel en naar een veel groter publiek dan ooit tevoren in de geschiedenis van de mensheid. Daarom is het van zeer groot belang om aandacht te besteden aan elk woord dat jullie uiten. Hoe vaak heb je onvriendelijke woorden over een ander gesproken? Is het je opgevallen dat die woorden de neiging hebben om sneller dan ooit naar je terug te komen om je te achtervolgen? Voorbij zijn de dagen van de roddels en ijdele woorden. Heb je gemerkt hoe snel dingen naar je toe komen als je een gepassioneerd gedachte over hen hebt? De mensheid heeft een cruciaal punt bereikt in de mogelijkheid te creëren met gedachten, woorden, handelingen en emoties.

Het is veel gemakkelijker op dit moment voor mensen om sigaretten, alcohol en voedsel dat zij niet meer verlangen opzij te leggen. Het is veel gemakkelijker van baan te veranderen of te verplaatsen naar nieuwe locaties als het verlangen sterk genoeg is. Dingen manifesteren zich veel sneller, als gevolg van de evolutie van de mensheid. Echter, er is een prijs te betalen om op deze muziekwagen te blijven. Om de utopische wereld waar velen van jullie van dromen te manifesteren, moeten jullie je eerst bewust zijn van de impact die jullie persoonlijk hebben op het universum. Ieder van jullie is een krachtige schepper. Jullie gereedschappen zijn uw gedachten, woorden, handelingen en emoties. Er is nog wat training die je nodig hebt om deze tools te implementeren.

Negatieve gedachten Kleven op elkaar en veroorzaken ravage in jouw wereld. Waar we ons op zouden willen concentreren vandaag is hoe jullie de controle over de woorden die jullie spreken kunnen krijgen. Er is een afkorting die jullie kunnen gebruiken voordat jullie je mond open doen om te spreken. Dit acroniem is D.E.N.K. Met andere woorden: Denk na voordat je spreekt! Overweeg deze dingen voordat je ze uitspreekt. Is het de juiste tijd? Is het eerlijk? Gaat het over "MIJ" (je ego)? Is het nodig? Is het Vriendelijk? Oefen met deze filters voordat je spreekt. Als u deze vaardigheid onder de knie hebt, zul je merken dat je veel minder spreekt. Mensen zullen waarschijnlijk beter luisteren naar wat je zegt, want zij zullen te weten komen dat als je spreekt, je woorden het waard zijn om gehoord te worden. DENK na voordat je spreekt.

Misschien wil je dit acroniem ergens plaatsen om jezelf eraan te herinneren om meer aandacht te besteden aan de woorden die je uit. Naarmate er meer van jullie meesterschap krijgen over de woorden die jullie spreken, zullen jullie verbaasd worden te ontdekken hoe duidelijk jullie telepathisch en door middel van lichaamstaal communiceren. Momenteel wordt er veel nadruk gelegd op woorden wat resulteert in misverstanden door veroordelend gedrag; er wordt weinig aandacht geschonken aan lichaamstaal of niet uitgesproken woorden. Dit is veel duidelijker bij communicatie via elektronische apparaten.

We raden je aan je tong te beheersen, want als je dit doet, zul je de lasten verlichten die op aarde en daarbuiten worden geplaatst. Oefen je in het spreken op een juiste manier, wees eerlijk met jezelf en anderen, leer de gave van wij in plaats van: "Ik, ik, ik." Zeg alleen die dingen die nodig zijn en oefen je in het vriendelijk zijn.

Deze vier sleutels (D.E.N.K.) zal de deur openen naar een meer plezierig en vervullend leven.

Selamet! Ahau 2

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl