Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 13 november 2014

Lichtwerker zijn en je helende kracht, 13 november 2014 / door Doreen Virtue

Lichtwerker zijn en je helende kracht,
13 november 2014 / door Doreen Virtue

Lichtwerker zijn de personen die zich, voor hun geboorte, vrijwillige hebben opgegeven om deze planeet en haar bevolking van  de effecten van angst af te helpen. Elke lichtwerker is hier voor een heilig doel.

Echter dikwijls ontstaat in het leven op aarde met zijn materiële focus, een bepaalde vorm van geheugenverlies  bij lichtwerkers.  Hierdoor vergeten zij hun goddelijke en perfecte persoonlijkheid, en zij vergeten hun capaciteiten om op miraculeuze wijze de aarde en haar levende wezens te helpen. Wanneer lichtwerkers hun ware identiteit en doel uit het oog verliezen, voelen zij zich verdwaald en verdrietig.

Je bent een lichtwerker wanneer je:
  • Je geroepen voelen om anderen te helen
  • De sociale - en milieu problemen op aarde wilt oplossen
  • Gelooft dat spirituele methoden elke situatie kunnen helen
  • Mystieke ervaringen hebt gehad zoals helderziende waarnemingen, voorspellende gaven hebt of contacten hebt gehad met de engelen
  • Zware levensomstandigheden hebt gehad die je kennis van je goddelijke perfectie hebben gevraagd   
  • Je eigen leven z.s.m wilt helen als eerste stap in het helen van de wereld
  • Je voelt dat je wilt / moet schrijven, coachen of counselen over je ervaringen met healing
  • Een gevoel van haast hebt om je missie te vervullen, zelfs voordat je weet  dat je hier met een hoger doel bent, ook al weet je niet wat de missie is of hoe je deze kan vervullen
  • Een gevoel van haast hebt om je missie te vervullen voor de veranderingen in "2012"       


Overal op onze planeet zijn lichtwerkers op dit moment bezig  te ontwaken door vage herinneringen waarom zij naar aarde kwamen.

Zij horen een innerlijke roep die niet genegeerd kan worden. Deze oproep is een aansporing dat het tijd is te stoppen met het spelen met materiële dromen en aan het werk te gaan. Veel lichtwerkers ontdekken hun aangeboren spirituele gaven, zoals paranormale manieren van communiceren en healing gaven Deze eigenschappen zijn de gaven, die wij  vrijwillig op ons hebben genomen  om de aarde en haar bevolking te genezen tijdens de cruciale jaren rond het millennium. Profetieën hebben onze komst voorspelt, en nu is het tijd om onze goddelijke taken te vervullen. De wereld rekent op ons!
  

Wij, die lichtwerkers zijn, hoeven niet noodzakelijk iets “toe te voegen” aan onszelf om ons voor te bereiden op deze missie. Wij bezitten namelijk al aangeboren kwaliteiten, zelfs als deze op dit moment niet zichtbaar zijn. In plaats daarvan moeten wij werken aan het loslaten van onze angsten welke ervoor zorgen dat wij ons zeker voelen in onze lichtwerkers eigenschappen.

Wanneer jij jezelf herinnert dat jouw kracht als lichtwerker  komt vanuit jouw hogere zelf en god, niet vanuit ” jou”, voel je je hierdoor automatisch gerustgesteld ten opzichte van jouw kwaliteiten als spirituele healer. Met onze gefocusde intenties, gedachten, en geest, kunnen wij alles genezen. Er zijn geen grenzen, behalve als wij zelf limieten plaatsen op onze genezingseigenschappen. Wij kunnen absoluut de aarde genezen met onze spirituele benadering. Feit: wetenschappers  hebben recentelijk bewezen dat mensen water -en lucht temperatuur en wolk vorming kunnen veranderen, puur door hun gedachten.

Wetenschappers weten al jaren dat gebed een positieve invloed heeft dieren en planten. Deze studies onthullen wat veel lichtwerkers al weten: ons collectief gebed en denken aan heling kan profetieën van trauma’s in onze wereld voorkomen.

Er is maar één geest en één gedachte, en wij maken allemaal deel uit  van deze collectieve intelligentie en liefde. Miraculeuze resultaten in wetenschappelijke laboratoria  bewijzen de grond van eenheid binnen het leven. Vorig jaar, sloten Amerikaanse en Japanse wetenschappers test personen aan op bloeddruk -en hartmonitoren. Gelijktijdig in afgesloten en verzegelde kamers werden  andere test personen gevraagd liefdevol of boos te denken aan de personen die ook aangesloten waren op de machines. Precies op het juiste moment wanneer een testpersoon een liefdevolle gedachte had, ging bij de persoon die bekeken werd op de monitor de bloeddruk en de hartslag significant omlaag. Op het moment dat deze persoon een boze gedachte had, gingen deze als een raket omhoog.

Wij, als lichtwerkers, zijn ons allang bewust van de kracht van onze gedachten.

Desalniettemin blijven we leren dat onze gedachten sterker zijn dan dat wij beseffen. Een groot gedeelte van onze lichtwerkers roeping is om continue onze gedachten in de gaten te houden, om ervoor te zorgen dat zij van een hoog en liefdevol niveau zijn. Wanneer wij af en toe vervallen in angstige of vooroordelende gedachten, kunnen wij deze loslaten door de gedachten over te brengen naar de engelen om ons heen, wetende dat deze spirituele metgezellen ons willen ondersteunen in ons goddelijk doel.

Als jouw intuïtie aandringt op een functie als healer kun je er zeker van zijn dat dit een goddelijke stem is en niet jouw eigen (wens)gedachte. Tijdens de afgelopen jaren, is er een spirituele oproep geplaatst , zo iets als een “paranormale hulp gevraagd advertentie”, die lichtwerkers vraagt om in hun genezingsrol te stappen. Zij die deze oproep gehoord hebben contacteren mij soms, vragend of hun innerlijke stem hun niet leidt tot teleurstelling of mogelijk falen. Ik kan deze angst begrijpen, omdat ik deze zelf ervaren heb. Toen ik nog een jonge moeder van twee kinderen was, zonder opleiding, begon ik spontaan visioen te zien waarin ik mijzelf terugzag als genezer en auteur.

Deze visioenen maakten me bang, omdat ik dacht dat ik geen  tijd of geld had en de intelligentie mistte om hierin te slagen. Dus ik begon deze innerlijke stemmen en visioenen het zwijgen op te leggen en deze te overstemmen. Op dat moment voelde ik mezelf nog niet klaar en gekwalificeerd om wakker te worden voor deze missie. Waar ik op dat moment mee bezig was stond gelijk aan het indrukken van de ‘’snooze’’ knop op mijn spirituele alarmklok.

Teveel eten was mijn manier voor het vertragen van Gods plannen  met mij, omdat ik hierin tijdelijk verlost zou zijn van het geluid en zicht op mijn goddelijke levens plan. Ik kwam bijna 23 kilogram aan voordat ik mij uiteindelijk overgaf aan de Schepper en vroeg om mij te helpen mijn innerlijke visie tot werkelijkheid om te zetten. Ik ontdekte snel toen ik mij overgaf tot mijn levensdoel dat steeds meer deuren openden die mij hiermee zouden helpen. Op miraculeuze wijze, iets wat ik nooit gepland kon hebben, werd alles in mijn visioenen werkelijkheid.

Wij kunnen niet falen als wij de missie accepteren die wij voor onszelf kiezen voorafgaand aan incarnatie. De macht en intelligentie  de Geest maakt geen fouten. We zouden niet aanwezen zijn als lichtwerker, als wij daar niet perfect geschikt voor waren. Aangezien wij gemaakt zijn naar het beeld van hij/zij die  Alwetend is, Al-liefhebbend, en de mogelijkheid heeft om alles te genezen, kunnen wij relaxen in de gedachte dat wij geboren zijn om te genezen.

 Doreen Virtue