Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 28 november 2014

Kuthumi: Energiestroom. Geplaatst: 28 november 2014

Kuthumi:
Energiestroom.
Geplaatst: 28 november 2014
Vertaald voor de meester door bij Hans Fiers

Ik richt mijn communicatie vandaag naar diegenen onder jullie die zich op het spirituele pad bevinden, of er net aan toe zijn.

Een van de eerste dingen waar je je bewust van zult worden is de energie. Ja, er kan een grote vrede in jullie leven ontstaan waarmee je in verbinding kunt komen. Inderdaad, wanneer je verder op je pad naar verlichting komt, ga je inzien dat je ervoor kiest om je te koppelen aan deze energie en die gevoelens van vrede en liefde, om je met die energie te kunnen omringen.

Sommigen denken dat je de heerlijke energie van de hogere sferen alleen in een meditatieve toestand kunt voelen. In het begin is dat misschien terecht. Maar naarmate je meer evolueert en oude handelingen en denkpatronen achter je laat, zul je merken dat je ook zonder mediteren kunt connecteren. Dan begin je in te zien dat je je in de energie bevindt, dat je de link met je goddelijke vonk hebt teruggevonden, met de energie van God. Hoe meer er van jullie zijn die dit doen, hoe meer ook het groepsbewustzijn zal stijgen.

Door de energie, die door jullie leven heen vloeit, zullen jullie je eigen bewustzijn kunnen optrekken. Je begint vrede te voelen, inderdaad, maar ook liefde – enorme liefde. Je sluit je aan bij de stroom. Je begint in te zien waarom de lagere fysieke energieën zoveel zielen zo lang hebben beïnvloed en aan de Aarde gekluisterd.

Velen van jullie, verlichte zielen, die dapper vooruitgang boeken op jullie pad en zich bewust worden van jullie doel op Aarde gaan meer en meer op zoek naar de energiestroom van de 6de en 7de dimensies. Jullie zoeken meer. Altijd meer. Maar mag ik jullie erop wijzen om ook jullie evenwicht niet uit het oog te verliezen. Zoek naar evenwicht in jullie basisenergiecentrum. Dit is belangrijk, want je moet overleven in de fysieke omgeving van de Aarde. Het is belangrijk dat je letterlijk op de Aarde gaat zitten. Dat je met blote voeten op de Aarde stapt. Gras is goed, want je connecteert met de Aarde. Deze eenvoudige richtlijn zal jullie helpen om in balans te blijven. Want ieder van jullie is een ziel die geniet van een fysieke incarnatie – een grote fysieke leerschool. Dat is de reden waarom jullie allemaal op Aarde geïncarneerd zijn – om van jullie ervaringen te leren. Om jullie zielen te doen groeien.

Het is niet goed voor jullie om de hele tijd door in de energie van jullie Hogere Zelf te verkeren. Nogmaals, je moet naar evenwicht streven. Je moet functioneren vanuit deze dimensies, via je Hogere Zelf, maar ook van op de Grote Aarde. Hierdoor krijg je evenwicht.

Ik zie dat velen van jullie van zichzelf vinden dat ze ver op hun spirituele pad geëvolueerd zijn. Vergeet dat maar. Ik zeg je dat je je moet bewust zijn dat je je leven met balans creëert en leeft. Je kunt nog altijd genieten van de vrede en de grote liefde van het Goddelijke Licht. Het laat je nooit los. Het is alleen je fysieke geest, je ego die het buitensluit.
Mijn onvoorwaardelijke liefde gaat uit naar jullie allen. Hs.

Meester Kuthumi