Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 13 januari 2013

Kryon: Wat zijn de geneeswijzen van de toekomst? Barbara Bessen 13 januari 2012. Geplaatst: 5 november 2014

Kryon:
Wat zijn de geneeswijzen van de toekomst?
Barbara Bessen
13 januari 2012. Geplaatst: 5 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Meditatie met Kryon en Aartsengel Michael.

Met deze gemeenschappelijke reis, kan ik jullie verzekeren, is verbonden dat jullie ervaringen kunnen loslaten. Wees je gewoon van de ervaringen van Atlantis bewust en laat hen dan los. Voor de rest zorgt de Groep van Kryon die overigens nauw verbonden is met aartsengel Michael. Bemerk de kracht en de energie van aartsengel Michael. Nu. En zoeven hebben jullie door je zuivere intentie het massabewustzijn een beetje veranderd!

Tot besluit van dit thema komt nog de vraag op die altijd weer opduikt: Wat zijn de geneeswijzen van de toekomst? Willen jullie mijn antwoord daarop horen? Het zijn de geneeswijzen die zonder veel poespas in de geest, direct met het Hoger Zelf, de eigen zuivere intentie en de hulp van de Goddelijke energie worden ingeleid. Grote stappen in deze richting zijn er al gemaakt. Vele richtingen in geestelijke genezing worden al gebruikt; vaak nog heel timide en veelal begeleid door technische hulpmiddelen.