Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 7 februari 2010

Kryon: Liefde is het antwoord.1 David Brown 7 februari 2006 Geplaatst: 3 november 2014

Kryon:
Liefde is het antwoord.1
David Brown
7 februari  2006 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 3 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het prachtig om hier vanavond in Marina da Gama te zijn.

De energieën zij heel speciaal en zij zijn de laatste maand intens geweest. Mensen worden zich bewust van liefde in hun harten en van de moeilijkheden die liefde kan brengen. Er is nu veel energie verhoogd. Jullie zullen makkelijker liefde vinden. In onze channelings zeggen wij altijd: “Liefde is de weg. Liefde is de enige weg.” Voor velen van jullie die vanavond in de zaal zitten – of die dit lezen – is liefde moeilijk te bereiken geweest. De ervaring van liefde heeft in jullie leven ontbroken. Er is een heel simpele reden voor – jullie ouders wisten niet hoe zij liefde moesten uitdrukken en ook niet de liefde die zij voor elkaar hadden.

Zij voelden schaamte, angst, boosheid en schuld – vele emoties rondom liefde. Liefde is alles en tegelijkertijd niets. De lucht die jullie inademen is liefde en jullie leven is liefde.