Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 23 november 2014

Kryon: Het Goddelijk Concept of De Goddelijke Leider. Barbara Bessen 17 november 2014

Kryon:
 Het Goddelijk Concept of De Goddelijke Leider.
Barbara Bessen
17 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Hoe stellen wij ons God voor? Zoals ik mij herinner zag ik God in mijn jeugd als een groot, vriendelijk wezen dat onder andere op een wolk rondzweefde en alles in de gaten hield. Of ik zag hem in een groot paleis van kristal dat vol licht was. De stemming was daar zeer vredig en de wezens rondom God lachten en dansten soms zelfs en hadden veel plezier.

Soms waren ook andere wezens met hem in gesprek die ik vandaag als aartsengel Michael of Saint Germain zou identificeren. Ik ben er zeker van dat ik mijn “God” en de anderen zo vriendelijk zag omdat ik in dit leven niet opgroeide met een of andere vorm van religie. Ik was relatief vrij van goddelijke concepten - als men van religieuze indrukken van andere levens afziet! Met deze vriendelijke God had ik vele gesprekken, herinner ik mij. Wij onderhielden ons over allerlei dingen en hij was er voor mij als ik mijn moeder weer eens had geërgerd.

Misschien was het wat anderen mensen als een imaginaire, geestelijke vriend zien. Zo’n “Vriend Harvey” uit de bekende film. Ik herinner mij niet meer wanneer dit contact ophield of verzandde.