Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 29 november 2014

Kryon: De Goddelijke Weg Barbara Bessen 28 november 2014

Kryon:
De Goddelijke Weg
Barbara Bessen
28 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest - De Bron van alle Zijn. Deel 38.

Je Gouden Engel, jouw Goddelijk Bewustzijn.

Alles dat tot nu toe is besproken en bij het naar binnen gaan in de energie van dit boek gebeurde, diende ter voorbereiding op de verbinding met jullie Gouden Engel. Het is het deel van jullie dat eng met de Bron van alle Zijn is verbonden en zich niet in de dualiteit bevindt maar helemaal verbonden leeft met het veld van eenheid.

Zoals reeds beschreven werd het speelveld der Aarde onder andere door de verandering van het magneetveld van de Aarde  gewijzigd. Het veld van de dualiteit is alleen voor ontwaakten en wetenden doordringbaar. Om dit plastisch te demonstreren heb ik hier een kleine oefening:
Stel je voor je innerlijk oog de Aarde voor. Het is natuurlijk een blauwe bol met continenten en watermassa’s. Misschien werp je nog een blik op de polen, die overigens aan het verschuiven zijn.