Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 25 november 2014

KRYON –2014-2015 Barbara Bessen Geplaatst: 25 november 2014

KRYON –2014-2015
Een channeling van Kryon
Barbara Bessen
Geplaatst: 25 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, wees hartelijk gegroet, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partnerin glimlacht omdat zij vindt dat dit al bekend is. Jullie weten wie ik ben, of beter, wat de Kryon-groep is. Maar, ik houd van deze begroeting. Het is het karakter van ons Zijn, het is ons handelsmerk, onze hoofdopdracht, zo zouden jullie misschien zeggen. Het is de kracht van de verklaring, over wie wij zijn. Kryon is een groep die zich – onder andere - in magnetisme heeft gespecialiseerd.

Nu is het grotendeels onze verdere opdracht hier op Aarde om boodschappen aan de mensen te brengen. Misschien zou men ook kunnen zeggen: Ik ben Kryon de hemelse postbode. Dat zou ook kloppen. Kryon is ook een bode van God.

Misschien zijn wij wel verwanten…..

Zo, laten wij beginnen. Laat ons zeggen waarom wij vandaag tegen jullie spreken. Het is voor ons een behoefte om aan het einde van dit opwindende jaar enkele woorden tegen jullie te spreken. Hartelijk, niet alleen in de zin van vriendelijk, liefdevol, maar uit het hart komend. Uit wat energetisch gezien het deel is dat Goddelijk gecentreerd is.